Paow fick frågan om Paradise Hotel i år igen

Jag blev tillfrågade att vara med i Paradise hotell i år igen. Men tackade nej för att jag gick in i en relation precis då tyvärr. Hade jag INTE haft en relation då hade jag tackat ja.//Paow

Jag tänker så här.
Marcelo stack väl iväg för inte helt längesedan för att spela in Paradise Hotel som visst borde det fortfarande finnas en möjlighet för Paow att ramla in som en liten joker fortfarande?
Jag säger inte att det är vad jag tycker att hon borde göra, men om hon tackade nej på grund av att hon var i en relation och egentligen ville vara med så finns det väl ingenting som hindrar henne nu när hon och Balancelot inte längre är ett par?

Tredje gången gillt, liksom…

 

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    varför tittar man ens på det där skitprogrammet?!

      För att man är patetiskt

        För att det kan vara så underhållande! Det låter pretto, men när castingen är bra är det som att få se råmaterialet till en social studie av något slag – när karaktärerna är eller beter sig som urtyper av olika personlighetstyper, kombinerat med allt vad det innebär att vara ung; känslig, dramatisk och ofiltrerad. Det hänger på en bra casting, men när det lyckas är det superunderhållande.

          Äh erkänn, du vill bara se människor ha sex under täcket:):):)

        Då är jag patetisk, tack!

          Jag också..#älskaparadisehotel ?

          Då är vi två.

          Jepp det är ni allihopa 😉

        ”Patetisk” säger man om man kan grundläggande grammatik.

    Jag tänkte att hon skrev sådär på sin blogg för att hinta lite till ph-produktionen att hon har ändrat sig och vill vara med nu. Med stor sannolikhet kommer dom att kontakta henne och vilja ha med henne. Som du säger är det nog inte försent än och det vet Paow om.

      Jag tror iofs inte hon skulle tveka på stt själv kontakta dem och fråga

    Har inte hon typ trashat folk som är med i Ex on the beach och Temptation island? PH är väl inte så olikt dem programmen?

      Hon var ju själv med i T.I.

      Känns ändå sunt på nå vis att det är samma människor som är med i alla dessa doku-såpor, det borde betyda att de allra flesta ungdomar INTE vill vara med.

      *de programmen

        Känner att efter allt tjatande av min lärare borde jag inte göra de/dem fel längre, men nope är man trött smyger de sig in ändå

          Varför skriver inte ni sena 90-talister bara ”dom” istället? Det är inte lika IQ-befriat som att skriva ”dem ringde”. Jag lovar.
          /f. -88
          (Ps. Det är dock skönt att ni inte skriver ”mej/dej/sej” som 60-talisterna gör…)

    Men jag spyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr.

    Paow och logik är inte direkt bästa vänner…

      Skulle vara svar till V/ ?

    Apropå Paow; när hon och Lance gjorde slut och hon hade förklarat varför i sin blogg så var det ett inlägg här där väldigt många ansåg att det var slut shaming att han klagade på hennes förflutna, eftersom en kvinna har rätt att uttrycka sin egen sexualitet som hon vill. Och jag håller verkligen med, varje kvinna bestämmer över sig själv. Nu, i inlägget nedan om Sindy, är facklorna framme och många skrattar åt/enas om att det hon gör är hemskt. Vad hände med att slutshaming är fel?? Vad hände med att varje kvinna bestämmer över sin egen kropp!? Jag vet ingenting om Sindy men tycker det här är dubbelmoral.

      Nu när du säger det så påminner Paow och Sindy väldigt mycket i deras (inte så härliga) personlighet och bilderna de lägger ut på sina sociala medier.

      Yes, korrekt! Väldigt konstigt att kommentera hur mycket kläder hon har på sig.

        Tja, inte jättekonstigt?!? Om någon lägger ut bilder på sig själv i raffset så har väl kläder lite med det att göra? (Eller icke-kläder…)

          Vad har du eller någon annan med hennes kläder (eller icke-kläder) att göra?

    Fri kost och logi på ett hotell i värmen under två månader plus betalt för besväret också är väl inte fy skam?

    Det här gör mig så trött på dagens ungdom, ni måste ringa en ambuLance

      Hahahhah, kul??? kanske söndagsvinet som pratar, men fyndigt!

      Haha jag frustade till ordentligt i lunchrummet på jobbet när jag läste det där, tack för hjälpen att överleva den här måndagen ??

    Tycker det visar väldigt bra vilken sorts program det är när dom måste ha dit samma jävla personer år efter år. Är glad att jag har min pc kopplad till tvn och inte har tvkanaler ?

    Nytt om Lance – han tycks gå vidare snabbt till nästa blonda tjej. Nya flingen heter Alice, alicelouisealsen på IG. https://www.instagram.com/p/BgL8BXAHH5-/?taken-by=alicelouisealsen
    Man kan ju undra hur kär han var, partnern tycks vara ganska lätt utbytbar…!

      Hur vet du detta?

        Detta betyder egentligen ingenting, men på bilden som Stina U länkade hade Lance kommenterat under. Hmm…

        För jag följer Alice och känner hennes umgänge 😉

          Hon var söt, tror du att det kan bli ngt seriöst mellan dem?

      Nu tar du nog i lite om du inte vet något som ingen annan vet. Tjejen jobbar som modell. Lance jobbar också som modell numer. Kollegor kanske? Lance har tryckt på, typ, en gillaemoji. Inte ”skrivit” någon kommentar direkt. Det finns ingenting, åtminstone inte på deras I.G, som på något sätt tyder på att de har något ihop. Du kan nog lugnt somna om.

        Finns ett flertal kommentarer och ja, jag vet att han är i modell-branschen, det är jag också. Det är inte en så stor värld.

      Herregud han är 17 år och bor hemma hos mamma. Hur länge varade uppbrottsorger då ?

    Ser fram emot Paradise hotel 2073, Paow är med som 80-åring ??♿

      Hahaha

    Vad skall alla dessa människor göra när nästa ekonomiska kris slår till?

      Vara med i Lyxfällan

    Kollar just nu på treans ”Hemliga beundrare”… Herregud vad stelt ibland, sitter och lider med alla inblandade. Varför ställer man upp i ett sådant program ens?

    Strunt i PH, nu börjar snart farmen ju?

    Har ni läst om Angelicas och Jessicas senaste bråk? Tvillingsystrar verkar många gånger ha ett speciellt band mellan varandra, det är mycket ”utanpåkänslor”

    Har det hänt något mellan Viktor Frisk och Läckberg? Hon brukar ju vara bra på att promota honom och nu helt tyst både innan och efter Mellon.

      Kan det vara så att han blev lite påträngande när han flyttade till Enskede? Därför Camilla flyttade därifrån?

        Viktor bestämmer alltså sig out of the blue för att flytta till Enskede I somras. Där bor Läckberg som är hans “idol”. Ganska snabbt efter detta bestämmer sig Läckberg för att istället flytta till söder. En gissning att det blev lite “too much” med Viktor så nära. Läckberg flyttar till söder i Februari och I samband med detta lägger Viktor ut sin lgh I Enskede till försäljning.

          Något lurt är det… Det ligger nog något i det du säger.

      Jävligy tyst kan man säga. Jag tror att Viktor är en personman orkar med en liten stund. Hand sällskap kan nog bli VÄLDIGT påfrestande. En energisugare mao.

      Fast i februari instagramade hon ju om honom i delfinalen och raggade röster, sen när det blev klart att han ska vara med i Lets Dance och sist när han var på middag i nya hemmet… måste man lägga ut/visa varje gång man träffar sina vänner? Vad är max/minimum för att det ska vara ok för dig? Innerligt nyfiken.

        Självklart måste man inte det. Men många kändisar med stora plattformar brukar stötta sina vänner genom att hjälpa dem ”ragga röster”. Tyckte därför att det var konstigt att hon inte använda sin plattform för att hjälpa honom när han är med i Mellon.

        Rätt uppenbart att Läckberg läser här inne då hon nyss la upp ett inlägg om Viktor ?

      Slump eller inte att Läckberg nu la upp ett inlägg om Victor på Instagram? Orkar inte med henne längre – nästan allt hon lägger upp känns så.. skrytigt?

    Varför skriver du hela tiden om Paow som har noll läsare på sin blogg och är lika lite influencer som jag är astronaut (jag är ej astronaut). Du serverar henne trafik och publicitet som hon verkligen inte förtjänar, skulle tro att det endast är p.g.a denna bloggen som hon håller sig kvar i rampljuset ö.h.t. Så gör oss alla en tjänst och nämn inte denna tragiska människa mer..

      De gånger Camcam har skrivit om henne, har jag aldrig gått in på hennes blogg=ingentrafik till henne.
      Jag tror inte att jag är ensam.

        Jag blir alltid så fundersam när folk skriver att Camilla skulle dra trafik till bloggar. Jag går ALDRIG in på blogginläggen som Camilla skriver om. Det är ju för att slippa läsa själva bloggarna som man läser här.

          Ja varför skulle man gå in på Paows ointressanta blogg bara för att det står om Paow här på Bloggbrvakning?

    Nån som har koll var Mona sysslat med senaste tiden? Huset sålt ännu? Har hon slutat jobba med heminredning?

      Hon äter avocadomackor och sladdar runt och fixar sitt utseende. Plus umgås med diverse jefligt galna kompisar. Jobbar gör hon inte så att det märks i allafall.

    Jag oroar mig för vad Jocke och Jonna gör, inga uppdateringar på någon social medie på ca ett dygn. Eftersom dom uppdaterar varje dag känns detta konstigt. Hoppas dom mår bra.

      Hans mormor har väll gått bort?
      Deras kamerasnubbe som skriker MALAKA hela tiden la upp på snapchat för 8 timmar sen att han var hos dem.

      Ock skulle det hänt något kan jag ju lova att de skulle mjölka det till det yttersta..

        Och* ofc..

        Jo men det var ett tag sen och begravningen har redan varit så jag tvivlar på att det är pga det.

    Är uppläggen på BBs instastory enbart för att få igång folket eller tänker hon spendera nästan 40000kr på 4 klädesplagg och ett hårband…? Och kommentarerna till uppläggen….om hon är klädd en kappa för typ 20000 så kommer hon jobba så mycket bättre än den hon redan har….verkar som hon kanske tappat följare då hon verkar försöka röra om i grytan lite….

      Bella köper inga kläder – hon visar upp dem. Vissa kläder får hon behålla som tack för reklamen och när hon tröttnat på dem säljer hon dem.
      På då sätt får hon både gratis kläder och kontanter till hemhjälpen t ex. Win-win ?

        Hon blir knappast sponsrad med Manolo Blahniks och liknande.

      Var det egentligen inte så att BB:s ftg (Lcc och Economista) tog fart när BB hade en lägre profil och mer ödmjuk framtoning. Människor gillade henne och köpte hennes produkter när hon gick klädd i Lindex och talade mest om sina barn. Hennes tvärvändning i livsstil kanske börjar synas på försäljningssiffrorna?

    Idamarie tipsar på sin blogg om en hemsida som säljer postens. Hon skriver att hon köpt de och fixat en rabattkod med Idamarie nåt till sina läsare. Ingenstans står det märkning om ett samarbete vilket det är i detta fallet. När ska dessa bloggare influencer lära sig att korrekt märka sina inlägg? Köper inget när de gör så oärligt.

    Ah.. Jag vet att man inte ”får” säga såhär.. Speciellt då jag också är tjej å haft ett jättekul liv med 3siffrigt i sängen (men den som ligger där nu älskar jag så han är inte utbytbar) men tycker paow är smutsig. Å äcklig. Vet inte varför… Bara min spontana känsla

      Vardar kände du för att dela med dig av det?

        Varför

          För att jag kan stava och de kan inte du?

          Nja, Emma… Snarare vad en å har med ditt sexliv att göra? Och varför använder du inte tre punkter om du nu är så duktig?

          Hej emma (Emma?),
          om man ska vara stroppig mot folks stavning (som iofs mer ser ut som autokorr) så kan man ju se till att få det rätt själv, menar du kanske:
          ‘För att jag kan stava och DET kan inte du?’
          Det du har skrivit ger liksom ingen mening, men det gör ju inte din ursprungskommentar där du kallar en annan kvinna ‘smutsig och äcklig’ heller. Du kanske inte har så mycket meningsfullt att komma med helt enkelt.

          Hej igen emma/Emma,
          har korrat din första kommentar också, varsågod!:

          Ah… Jag vet att man inte ”får” säga såhär… Speciellt då jag också är tjej och har haft ett jättekul liv med 3-siffrigt i sängen (men den som ligger där nu älskar jag, så han är inte utbytbar), men tycker Paow är smutsig. Och äcklig. Vet inte varför… Bara min spontana känsla.

          Du klockade in på 9 fel i en text på två och en halv rad (och då var jag inte supersträng (du har ju t.ex. klämt in tre ofullständiga meningar i den korta texten), utan lät en del passera som ’personligt uttryckssätt’) – rekord!

      Du kanske skulle fundera lite på ditt eget förflutna istället och låta Paulina vara ifred.

      Du vet inte varför? Jag kan ge dig en hobbypsykologanalays gratis. Du klarar inte av att hantera ditt eget förflutna så du ser det i paow i stället.

      Hej emma (Emma?),
      om man ska vara stroppig mot folks stavning (som iofs mer ser ut som autokorr) så kan man ju se till att få det rätt själv, menar du kanske:
      ’För att jag kan stava och DET kan inte du?’
      Det du har skrivit ger liksom ingen mening, men det gör ju inte din ursprungskommentar där du kallar en annan kvinna ’smutsig och äcklig’ heller. Du kanske inte har så mycket meningsfullt att komma med helt enkelt.

    Det känns att det är hela tiden samma personer i den typen av programm. Men att ligga och supa i tv är kanske enda sätt de kan få pengar på – Paow kan ju inte ens tjäna pengar på bloggen som hon har jobbat med i snart 10 år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.