36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    HAHAHAHA!

      Nä, jag tar tillbaka! Det är f-n synd om hundarna! Jag avskyr när djur kläs ut, insåg inte först att det var så.

        Avskyr också djur i kläder, men just den här bilden känns inte på något sätt obekväm eller plågsam för hundarna. Jag garvade läppen av mig.
        Däremot tycker jag kanske att bilden på hundarna är mer classy än bilden på Sindy. Hundarna har å andra sidan inte valt utstyrseln, men det har Sindy.

    Tack för den! Nu har jag cola zero i näsan och på mobilen ???

    Camcam skriv om Löwengrips medverkan och dess innehåll på schulmans show pls.

      Ja det hade varit interesant. Jag funderar på hur alla som läser hennes blogg måste känna sig efter att hon svart på vitt ännu en gång berättar sina strategier. Känner de sig inte som dompterande djur i en cirkus där Bella står mitt i manegen som både en reggisör och djurtämjare.

      Känner sig inte hennes läsare sig helt blåsta och lättmanipulerade? Jag personligen hade kännt mig så dum om jag gått på hennes manipulationer. Blivit riktigt arg både på mig själv och på henne. Har de ens lyssnat på podden? Och de som har, hur känner de sig nu?

      *nyfiken*

        Ja, hon gjorde ju ner sina läsare totalt, pratade om dem som en flock lättmanipulerade får… Hon har ju släppt igenom flera kommentarer där folk hävdar att de är de ännu mer imponerade av henne efter att ha hört avsnittet. Tycker detta är så faschinerande!

          Eller hur!?

          Skrev en kommentar under dagens inlägg där jag frågade om det kommer en produktlansering imorgon. Följer ju den mallen på vad och hur hon vill bygga stämningen i bloggen innan det med dagens text. ?

    Tycker det ser ut som Katrin Z kör botox ruskigt svullen på insta men vad vet jag?:)

      Tror ej botox men hon har skrivit att hon gör något annan ”ansiktsbehandling”. Minns ej riktigt vad dock. Ser lite svullet ut nu ja.

      Hon har gjort tear trough enligt pod-avsnitt!

    Teknisk kommentar.

    Bloggen uppdaterar inte som den ska. När jag är på framsidan så står det att det är 6 kommentarer under det här inlägget men när jag går in så är här sju vilket det också står stt det ska vara i röd tex. Går jag sedan tillbak till framsidan står där 6 kommentarer igen. Verkar vara en cashe fråga som inte hinner med att den här bloggen förändras i innehåll så pass ofta. Sett ett par andra saker som påverkas av det också. Kan tex vara orsaken att en här tidigare skrev att hen inte såg svaren som folk gett på en kommentar innan hen uppdaterat bloggen flera gånger.

      Samma här. För mig stod det att det fanns en kommentar. Men det är faktiskt rätt många när man klickar sig in här i kommentarsfältet… Fler än en i alla fall

    Ja Bella i Schulman Show var intressant! Hon medger att hon ofta skriver för att provocera, men när hon ska lansera något och skriver hon inlägg i några dagar som hon vet att läsarna gillar. Tex går hon på biblioteket med barnen för det älskar läsarna. Hon låter som en medelålderns man på toppen av sin karriär (inte för att de bloggar, men hur hon satsar allt).

      Undra hur de stackars barnen kommer känna när dom är vuxna över det faktum att deras mamma använde dom som ett verktyg i hennes försäljning i hennes företag. Går till biblioteket med sina barn för att sälja mer produkter… Så sorgligt. Stage:at och fake.
      Visst om hon aldrig hade erkänt det, men nu verkar det ju som att hon har konstaterat det i något program. Att det är så det är. Hon använder sina barn för att sälja mer. Det är inte ens kul längre. Bara ledsamt och sorgligt. (Är inte calle s, såg nu att jag skriver som honom haha)

      Men hon är ju rolig om hon på riktigt tror att folk glömmer bort provokationen ett par dagar innan bara för att hon gått till biblioteket. Haha räcker med ca två sk-tinlägg totalt för mig, sen är hon och hennes produkter körda i min bok för all framtid. Har man en gång genomskådat nåt så… Men visst, alla tänker väl inte lika där tyvärr.

      Men varför berättar hon hela sin strategi? Det är ju jättekonstigt… inte speciellt strategiskt om alla får reda på hennes hemliga försäljningstrick.

        Amanda: Men det har hon gjort i flera år och hon har iaf hittills kommit undan med det.

          Det kanske är många som inte lyssnar på podar eller läser intervjuer, utan bara konsumerar hennes blogg.

          Förvånande att inte Expressen el likn skrivit artikeln: “Så lurar Bella sina bloggläsare”

          Precis. Eller veckans affärer. Vilken tidning som helst som skriver om henne.

          Hon berättade för alla på den tiden hon höll föreläsningar under dem. Så det är inget som har smugits med precis. Tvärt om.

          Frågade henne om detta i en kommentar för ca ett tag sen och då sa hon att hon slutat med den strategin. Men det finns visst inget hon inte ljuger om.

          Egentligen är det ju rätt smart av henne, förstår dock inte vad hon får ut av att avslöja den smarta strategin. Hon agerar som om det vore vattentäta skott mellan blogg- och podvärlden.

    Har dom gjort slut igen?!
    Var en liten avlägsen fågel som kvittrade i örat…

      Yes de har de. Varenda ggn de tar bort varandras namn i bio’n på instagram. I mickes taggade bilder sitter han dessutom nerpundad och håller om nån annan brud.

        Men de är väl ihop inorgon igen och nästa vecka väntar de sitt tredje barn.
        Jag undrar även lite hur de kan knarka så mycket utan att soc gör något…….

          Ang knarkandet när det kommer till Sindy vet jag inte riktigt men hon röker gräs då och då fortf… Micke är neddrogad nästan varje dag. Dom hade nog inte klarat ett drogtest om man säger så….

        Nu har Kniven lagt till Sindys namn igen, men hon har tagit bort hans. Lol

          Nä nu tog han bort sindys namn igen. HAHAHA

    ??? Tack! Den behövdes!

    Räknas inte detta också som slutshaming som du var så emot bara för några dagar sedan?

      Jo…för hundarna kanske.. =)

        Annie har rätt.. Ena dagen slår du på stora trumvirveln över ett tveksamt fall av slut-shaming, nästa dag är det du själv som hetsar igång slut-shaming.

    Hatar att hundarnas rumpor är snyggare än min..

    STACKARS BARN!!! ??

    Den bilden är vidrig, det finns ”hundbordeller” i vissa länder där hundarna kläs i såna nätstrumpbyxor och blir våldtagna av sjuka idioter. många djurskyddsorganisationer arbetar hårt mot detta.

      Öhhhh VA?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.