Det är skillnad på selfie och selfie

Nog för att jag tappade min ena lins på förmiddagen idag, men SÅ illa trodde jag inte att jag såg. ????

Det är alltså inte Pdotter på bilden men hon VAR fortfarande där. ??

Med tanke på att det är mindre än ett dygn sedan Ellinor ”Pdotter” Löfgren la upp det här inlägget på Instagram där hon efterlyste en assistent för att fota, redigera, ha all kontakt med hennes agent, bolla ideér med kund, hämta paket och som sätter/håller contentplanen då hon är allt för upptagen för att egentligen sköta någonting alls som har med hennes sociala medier så kan jag inte låta bli att le när jag ser henne strategiskt placerad mellan Daniel Redgert, Pingis och Bella.

Hon vill vara den som syns på bannern, kanske trycka på publiceringsknappen någon gång då och då men allt annat överlämnas till en eventuell assistent.
Så länge det inte handlar om att frottera sig med Blondinbella och co, för då verkar det finnas all tid i världen, men så är det ju också skillnad på person och person.
En selfie med någon halvkändis – assistenten får gå.
En selfie med Blondinbella – ”UNDAN ELLER VÄCK!! Här kommer jaaaaaag!”

Men Pdotter!
Du måste steppa upp ditt game! Direktkontakt är A och O i selfiesammanhang.
Watch and learn!

Vem hade kunnat ana när Bella bad om att få ta en selfie med mig att vi skulle vara bästa vänner idag?
Tänk så det kan bli…
🙂

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är inte samma person på bilderna! Hon med redgert är en engelsk kvinna. Minns inte namnet men är inte hon som
    Behöver en massa assistans av en assistent.

      Skrev lite snabbt… alltså de inte hon på bilden som du skriver om.

      Det är Sophie Stanbury. Hon är/var med i ”Ladies of London” & är ex-svägerska till Caroline Stanbury som också medverkar i serien

    Det är ju dock inte pdotter på bilden…

    OT men kan du inte göra ett inlägg om att Hugo igår väckte Molly mitt i natten och lurade henne att det var morgon för att lägga upp på stories. Vem GÖR så mot en 4åring???

      Stämmer inte. Han skrev i en kommentar på bloggen att hon vaknade mitt i natten för att hon var hungrig, och att han sedan skojade till det genom att säga att det var morgon. 🙂

    Ehm det är inte Ellinor på bilden? ?

    Hur kan du ens få det till att det skulle vAra pdotter?

    Helt off topic men ni är alltid så fina här och jag vet inte längre var jag ska vända mig. Är utbränd och håller på att kollapsa helt. Håller också på att bli frisk från ett morfinmissbruk (recept tabletter). Det känns som att jag håller på att få en psykos, min hjärna fungerar inte alls och det känns som jag håller på att tappa greppet om verkligheten. Vårdcentralen hjälper inte. Medicinering hjälper inte. Känns som jag försökt allt.

    Är det någon som har ett konkret tips på någonstans i Göteborg man kan vända sig för hjälp?

      Psykakuten?

      1. Om det är akut så MÅSTE du vända dig till psykakuten på Östra, strunta i vårdcentralen, primärvården har inte kompetens för missbruk och psykisk ohälsa, de klarar knappt av att behandla halsfluss eller eksem. Om du har en vän eller familjemedlem som kan stötta dig, följa med dig osv, ta hjälp av den personen. Jag har följt med en nära anhörig till psykakuten på östra tvp gånger den senaste månaden och personalen där har verkligen varit jättebra.
      2. Om du behöver fortsatt stöd vad gäller missbruket kan du ansöka om det på vuxenenheten vid socialtjänsten i den stadsdel som du bor i.

        Tack jag är faktiskt på väg till psykakuten nu. Hoppas de kan guida mig rätt. Tack!

          Skönt att höra. Lycka till och ta hand om dig!

          BRA att du vänder dig till psykaktuen!! Stort lycka till dig, uppdatera oss gärna hur det går eller om du behöver stöd! Kram!!

      Har tyvärr inga bra tips, skickar däremot kärlek och styrka och hoppas att allt kommer gå bra för dig!

      Hoppas någon har bra tips på var du kan finna hjälp ?

        Tack?

          Jag bor i Göteborg om du vill prata med någon som kanske inte lidit av missbruk men har erfarenhet av psykakuten och psykisk ohälsa ❤️

      Inte för att verka hård, men åk till psykakuten om du börjar börjar få psykos och tappar greppet. De kan skydda dig vidare. Lycka till, du är stark glöm inte det!

        Slussa dig vidare skulle det stå såklart!

        Tack jag är pp väg dit nu. Hoppas pp hjälp.

      Hej! Bor inte i Göteborg så kan inte hjälpa med det, men är själv utbränd och har haft jobbiga utsättningssymptom med antidepressiva och lugnande. Det du upplever kan vara derealisation/depersonalisation, en overklighetskänsla för att du slutat med tabletterna, eller av hög ångest, som i sig kan komma av utbrändheten, dvs hjärnan, som vilket organ som helst, orkar inte riktigt. Det betyder mest troligt inte att du håller på att få en psykos/bli galen. Att känna det så kan även vara panikångest, vilket såklart också blir värre av utbrändhet. Jag skriver allt detta för det har hjälpt mig att veta vad det är, det minskar ångesten.

      Jag tycker du ska ringa till akutpsykiatrin och vara ärlig med hur du känner (jag vågade inte det först, var rädd att bli intagen) så kan de hjälpa dig. Ibland kan det hjälpa bara att få prata med någon så släpper det lite.

      Det känns jättehemskt jag vet, men det går att få hjälp och lära sig hantera.

      Hoppas det löser sig! Stor kram <3

        Tack för ditt svar. Det lugnade mig. Jag är faktiskt på väg till psykakuten nu. Jag känner att jag prövat allt. Alla mina remisser (både egenskrivna och de av vården) får avslag. Jag är tydligen inte sjuk nog… Könner mig såååå desperat. Hoppas att jag får hjälp ikväll.

          Till Hjälp mig
          Jag är vaken till minst kl.23 så skriv om du har tid och behov.

          Hoppas att du får ett bra bemötande och rätt hjälp!
          Vill försöka ge dig ett lugnande ord på vägen…. Det KAN vara så att det är utsättningssymptom som ställer till det rejält för dig. Då man trappar ner/ut opiater är overklighetskänsla, kraftig ångest och förvirring väldigt vanligt!
          Ta kontakt med smärtcentrum i Uppsala (de har en telefonrådgivning dit alla är välkomna att ringa) om du inte får förståelse i ditt landsting.
          Jag kan såklart inte veta att dina psykiska besvär endast beror på detta men just utsättning av opiater ger dessa kraftiga och otäcka symtom.
          Önskar dig all lycka! Och tycker du är så stark och modig som vågar söka hjälp. Heja dig ❤️?

        Jag läser din kommentar om och om igen. Det är det enda som får mig att ta mig igenom det här. Tack och lov för så vackra människor som du som tar sig tiden!

          Jag har inga andra råd att ge än vad du redan fått, men vill bara lämna en kommentar kring hur genuint lycklig jag blir över att se hur mycket fint stöd som trillar in från olika håll i kommentarerna. Jag hoppas att du känner stödet från medmänniskorna. Jag håller alla tummar för dig och skickar en stor kram! ?

          <3 Bara fint att kunna hjälpa, jag har själv varit i liknande situation. Det är tungt när det känns som ens hjärna jobbar emot en, och mycket lätt att man får ännu mer ångest och panik och så blir det en väldigt dålig spiral som kan vara mycket svår att bryta i sin ensamhet. Så bra du tog kontakt med psykiatrin, nu hoppas jag du får bra hjälp där!

      Jag har bra erfarenheter av psykakuten i Göteborg. Hoppas verkligen att det löser sig för dig. ❤

      Bra att du är iväg till PA.
      Hoppas du får bra hjälp ❤️

    Haha det är ju kvinnorna från Ladies of London på bilden! Hon den blonda bredvid Bella är typ med i den danska kungafamiljen.

      Nä hon är inte medlem av danska kungafamiljen, däremot är hon baronessa från och frånskild Flemming (Ian Flemmings brorsan var det om jag minns rätt).

        Titti. Nej Ian Flemming är inte baron. Hon växte upp som baronessa i Danmark. Check tour facts 🙂

    Jag fattar inte? Ser alla pilar och bilderna men fattar inte???

      Samma här! Fattar inget av det här inlägget ?

        Inte jag heller.

    Dagens blodtryckshöjare. Vänsterdåre längtar efter att få träffa Rakhmat Akilov i kassan på Coop:

    https://www.etc.se/kultur-noje/akilov-kommer-inte-ge-oss-ett-svar

    Vill hon även se Breivik som busschaufför på SL eller varför inte på dagis?

      Mådde illa och blev uppriktigt nedstämd när jag läste det där… det har liksom gått för långt nu.

      Vilken jävla skitartikel! Konstig åsikt och riktigt dåligt skriven, varför börjar människa varje litet stycke med ”det är vinter i Stockholm”? Vi fattar. Vi ska verkligen inte ha terrorister inne på Coop.

        Av.samma.anledning.som.Calle Schulman.skriver.punkt.hela.tiden.
        De tror de ser intellektuellt och poetiskt ut på samma gång.

      Alltså, hahaha, vilket jävla svammel. Tokvänster i sitt esse.
      Älskar också att det står: ”BRA JOURNALISTIK ÄR INTE GRATIS, Swisha en peng till: ***********”

        Saknar ord, sanslöst.

    Det är är ju inte ens hon? Brunetten är Sophie Stanbury och den blonda är Caroline Fleming, båda från Ladies of London.

    Men asså aaahh, är jag den enda som ser kommentarerna utan indrag ibland? Typ jätteofta och jag förstår inte logiken när det blir så och när indragen syns (man ser alltså inte vem som svarat vem)

      Jag också!! Märkte att det beror på vilken reklamannons som ligger till höger… på datorn i alla fall. Uppdaterar jag sidan brukar annonsen bytas ut till en som låter indragen synas hehe.

    Off topic.
    Nån som såg Amanda Schulmans/Daisy Grace live här i em?
    Alltså SOM de kämpar för att kränga de där dyra och illasydd plaggen. Pratar och pratar om en t-shirt och huuur fantastiskt ljuvlig den är.
    Tappar liksom trovärdighet samt fick såna TV shop vibbar.
    Vita klänningen Hannah provade… bara jag som tyckte den var sinnesjukt ful och totalt genomskinlig?

    Isabella måste väl gjort något slags näsjobb med tanke på bilderna ovan?

      Går man ner i vikt blir även näsan mindre. Ingen aning om så är fallet för henne dock 🙂

      Ja, eller så var hon gravidsvullen plus ganska många år yngre än vad hon är idag. Min näsa såg helt annorlunda (större) när jag var yngre, men ändrades när jag närmade mig 25-30 år och ”tonårshullet” i ansiktet försvann.

      Min näsa är alltid sig lik trots viktförändringar, stigande ålder osv.

        När jag var gravid (som Bella är på bilden) blev min näsa två strl större.

          Vad motsvarar en nässtorlek? Storlek avseende kläder, skor, handskar och mössor har jag koll på, men näsor?

    Läste inlägget om hennes show… http://www.isabellalowengrip.se/2018/03/matbaren-och-appelpaj/

    Det verkar vara ngn har haft bråttom när de skrev. ”Alex Schulman var dagens regissör och han var otrolig. Om han är vass framför en micron måste jag säga att han är snäppet vässade bakom, hans förmåga med tajming är fantastisk.”?

      Man måste bara älska en karl som är vässande bakom micron.

    Även jag föreslår psykakuten. VC borde remitterat dig dit. Plus att psyk bör kunna mer om utsättning av beroendeframkallande läkemedel. Även om du inte behöver bli inlagd så kan akuten skynda på en tid i öppenvården. Har du nån daglig kontakt med vän eller anhörig? Att må psykiskt dåligt är en ensam kamp och jag önskar att alla kunde få en stark medkämpe vid sin sida.
    Kram <3

    Vad står pdotter för och varför läser jag pdator?
    Det är väl föregångaren till natural cykles?

    Bente lägger av med YT, meddelar hon på snap.

    Hur kunde du ens få för dig att det var hon på bilden? Inte det minsta likt ju ?

    Vad är det för konstigt inlägg? *begriper inget*

    OT men jag har sökt två program till hösten på yrkeshögskolor här i Göteborg och jag var väldigt förväntansfull tills jag fick information om att antagningsprovet innehåller matematik. Nu vill jag bara strunta i allt för jag är helt panikslagen! Matematik är min akilleshäl och det värsta ämnet någonsin. Jag vet inte ens hur jag lyckades få en fullständig gymnasiekompetens och nu står matten ivägen för min dröm.

    Hur ska jag ens klara det här? Hur ska jag kunna gå vidare när jag inte kan någonting och min matematikspärr stoppar mig?

      Om antagningsprovet innehåller matte innehåller programmen du sökt med största sannolikhet också matte. Det är bara att öva, öva, öva och nöta. En del förstår matte lätt och kan se samband direkt medan vissa med väldigt mycket träning kan ”klara” det hyfsat.

        Det är det som är problemet. Programmen innehåller inte matte men det är för rangordningen och det ska vara grundläggande gymnasiematte. Det är fan inte enkelt för mig.

          Såvida du har en ungefärlig uppfattning om vilken typ av matte som kommer så skulle jag börja med att först gå igenom formler och koncept för att sedan räkna så många uppgifter som möjligt, gärna gamla prov om det finns att hitta. Många prov följer ungefär samma mönster från år till år även om de exakta talen och formuleringarna skiljer sig åt, så lägg fokus på att lära dig metoderna för den typen av uppgifter.

          Jag fick provbanken på matteboken.se och där finns hur många prov som helst och jag blir bara spyfärdig. Vill bara gråta över hur inkompetent jag är.

      Jag gjorde utagningsprov på sos alarm för en massa år sedan. Testet innehöll en del matematik frågor, jag hoppade över varenda en matematisk fråga och la kruten på alla de andra frågorna. Jag blev en av de som gick vidare till nästa steg i uttagningen pga jag fick höga poäng, så det kan ju funka ändå för dig.
      Att det sen sket sig på stresstesten är en annan femma ?

      Jag skrev högskoleprovet utan att öva på matten innan och jag är verkligen fruktansvärt dålig på matematik. Jag fick slita mitt hår, ha specialhjälp om göra omprov på matte b i gymnasiet för att få mitt g i betyget.
      Men eftersom jag har andra kvalitéer så fick jag ändå 1.35 som resultat eftersom jag är väldigt duktig på det språkliga. Du kommer säkert kunna massa andra saker på testet. Men försök att lära dig några ekvationsregler innan, kanske har du någon i din närhet som kan hjälpa dig?

        Jag ska försöka så gott jag kan men jag vill verkligen inte.

          Åh jisses vad jag känner igen mig i din matematikspärr. Man (jag) blir nästan paralyserad av siffror, men trot’ eller ej – det går att övervinna! Jag är fortfarande dålig på matte men min rädsla för siffror är borta. Kasta dig in i det och öva, öva, öva!
          Med risk för att låta som Bella men heja dig!! Du kommer klara det!

      Jag har jobbat med antagningen på en yrkeshögskola (kan tänka mig det är en av dom skolor du sökt till) och matte är bara en av flera delar. Du bedöms på flera delar – tidigare meriter/arbetslivserfarenheter, på engelskaprov och intervju. En stor del av matten är mycket logik alt. relativt grundläggande så mitt råd till dig är att bara ta det lugnt, tänka logiskt på frågorna och inte stressa upp dig. De flesta år har man haft kryssvar och då kan du chansa! 🙂 Många som kom in då jag jobbade fick låga resultat på någon av delarna men gjorde bra ifrån sig på andra och kompenserade på så vis.

      Om du har några frågor svarar jag mer än gärna!

        Det stämmer! Sökte in på både ITHS och IHM och jag vet att de andra delarna kan väga upp men det ger mig ändå en sådan fruktansvärd panik. Jag är otroligt duktig på både svenska och engelska men jag avskyr ordförståelse och det känns som matten kommer handla om algebra och ekvationer och allt sådant och det kan jag verkligen inte!

          Precis, det är en av dom jag har jobbat på. Förstår verkligen att det känns jobbigt, men det är inte alls så farligt som du tror och definitivt inte matte på högskoleprov-nivå. Matten motsvarar ungefär matte 1/matte A på gymnasienivå så mitt bästa tips är att googla upp gamla nationella prov och kika på. Att vara förberedd lugnar alltid nerverna lite. <3 Du kommer att fixa det, tro mig!

      Jag hade en spärr för matten tidigare (var inte godkänd i matten i grundskolan osv) men tog mig förbi den och nu läser jag ekonomi med superbra betyg, försök att inte fastna i identiteten att ”jag är en sån som är dålig på matte”, för din egen skull. Sen behöver du inte bli bra på matte men det är skönt att få slippa spärren..

      (nu går jag lite OT från din OT för att ”rida på vågen” av kloka studiemänniskor. Hoppas det är okej <3 )

      Precis som du har med matten så har jag en spärr med engelskan och jag vill gärna åka på en utbytestermin till England om några terminer. Läsa, lyssna är inga problem, prata är svårt men det värsta värsta värsta är skrivandet. Jag kan typ inte ens chatta korrekt på engelska och jag vet verkligen inte vad jag ska göra.. Så om någon har något konkret tips på lager om hur man övar upp skrivandet så tar jag tacksamt emot det..

      Nu ska jag sluta bumpa ditt, lycka till med matten <3

    OT men jag har sökt två program till hösten på yrkeshögskolor här i Göteborg och jag var så förväntansfull tills jag fick information om att antagningsprovet innehåller matte. Nu vill jag bara ge upp för jag är helt panikslagen! Matte är min akilleshäl och det värsta ämnet någonsin för mig. Jag förstår inte hur jag kunde få en fullständig gymnasiekompetens och nu är det matte igen.

    Hur ska jag klara det här? Hur ska jag ens kunna uppfylla min stora dröm när jag inte kan någonting?

    Men gud, såg inte att Bellsan har fixat näsan?!?!?! ?

    Def av selfie är väl att man har tagit bilden på sig själv helt själv. Eller..? ?

    Är det du på den vänstra bilden (längst ner)? Gud vad vacker du är 🙂

      Är det du Camilla på bilden med Bella?

        Massor bilder med Bella, ju? 😉

          Bilden längst ned till vänster. Camilla, var du tidigare vän med Bella?

            Haha! Nä, vi stötte bara ihop där.

    ………..ja, har inte Bella fixat den där näsan så äter jag upp en hatt. Enorm skillnad på bilderna, och jodå, en viss ändring av snoken blir det nog av viktnedgång också men sådär mycket? Njaeee.

    Jag tror inte att Isabella fixat näsan. Tittar man på bilder då hon är tonåring ser näsan mera ut som nu. Tror bara att det är konstigt ljus och gravidsvullnad i kombination som får den att se annorlunda ut. Ljus uppifrån får ju näsan att se mycket större ut också. Dessutom tror jag att hon sminkar den så att den blir lite mindre. Tycker för övrigt att hennes näsa är fin på båda bilderna men det är kanske helt ovidkommande. 🙂

      Tror inte heller hon har det. Har jämfört med videor där hon blir intervjuad. Är nog precis som du säger: vinkel, ljus och gravidsvullnad

    Jag kanske är lite efter här, men har Bella opererat näsan? Eller är det bildvinkeln?

    Men när skulle hon kunna ha fixat näsan? Det är ju en sak om ni tror att hon fixat brösten för de kan man ju gömma under kläder. Men näsan kan hon ju knappast gömma. Man ser ju förjävlig ut i flera veckor efter en näsoperation och så länge har hon ju inte varit borta från bloggen så ingen skulle märka det.

      Tycker jag inte det ser ut som?? Tror mer på bra sminkning

    Varför får jag sliskvibbar av Redgert? ?

    Hahahahah inte ens Ellinor på bilden!

      Nämen precis! Är ju inte ens likt haha.

    Det där är iof Sophie stanbury, fd svägerska med Caroline stanbury från London. Haha bäst att checka vem du skriver om först 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.