Varför har Kenzo retuscherat sönder Britney Spears?

Britney Spears är det nya ansiktet utåt för klädjätten Kenzo och släppte precis dessa bilder som en del av kampanjen men jag förstår egentligen inte varför de valt henne?
Varför betala dyra pengar för att få Britney Spears att fronta ens kampanj när man uppenbarligen inte är nöjd med hur hon ser ut utan retuscherar henne till oigenkännlighet?
Så här ser nämligen Britney ut på deras bilder och här nedan ser ni hur ser ut på de bilder hon själv laddat upp på Instagram.

Vad skickar det här för signaler till alla de tjejer som har Britney som idol och stora förebild i livet?
Om inte ens Britney duger som hon är, så kan ju definitivt ingen av dem göra det heller..

Jag blir så provocerad av den här branschen som retuscherar sönder sina modeller och ger dem mer eller mindre omänskliga utseenden.
Jag gillar mänskligt…

#vågavaramänsklig

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är väl Britney 1997 de vill ha, inte Britney 2018… Sjukt

      Och inte ens -97 såg hon ut sådär. Nu ser hon ju bara ut som vem som helst från Real housewives of LA typ.

    Bilderna är retuscherade MEN trots att Britney har många miljoner så kan hon fortfarande inte sminka sig eller vara snygg i håret, privat. Smink gör otroligt mycket och det är skillnad när en make up artist sminkar henne för en fotografering jämfört med hennes tvättbjörn look som hon själv skapar. Kollar du videorna som hon har lagt upp där hon har klänning så ser man att största skillnaden är sminket.

      Åh, hon är ju hundra gånger coolare och snyggare som sig själv aka en riktig människa. Hade älskat att se en high fashion kampanj med henne som på sina egna bilder!
      (Och vadå: ’kan fortfarande inte sminka sig’, som om det är ett mål i livet.)

        Fast jag tror att Sanna menar att hon fortfarande inte kan sminka sig, trots de tusentals gånger hon har blivit sminkad av make-up artister. Hon borde ju ha snappat upp lite under åren tycker man.
        Men som du säger så är det väl inget mål i livet och egentligen inte så viktigt!

          Fast å andra sidan kanske hon tycker att det är snyggt, alla måste inte se ut som kardashians med smink utan man kan och får göra sin egen grej ?

      Ja, absolut. Se bara när manliga artister är på bild, enorm skillnad smink kan göra ?

      Så du tror att ha många miljoner gör att man blir bra på att sminka sig och fixa håret..? Hänger inte med i resonemanget.

        Tänker mer att många miljoner gör att man kan köpa de tjänsterna när/om man behöver. Alternativt att man är så rik att man kan sluta ge några fucks för smink och hår över huvud taget – funkar för många män…

        Britney brukar exempelvis ha ganska dåliga extensions i håret, och då kan man ju tycka att någon med mycket pengar har råd att underhålla/ betala för att göra bra extensions. Men hon kanske inte bryr sig och det är helt okej 🙂

    Hon är ju stylad och fixad, men tycker inte hon ser särskilt retuscherad ut.

      ärligt? Ser du inte photoshop hyn och jämför kroppen med den hon visat upp på scen de senaste åren

      Tycker hon ser ut som sig själv. Makeup kan ju förvandla vem som helst det är ju bara att kolla på alla dessa sminkvideos som florerar på nätet. Tycker Brittan är snygg som hon är och så retuscherat är det nog inte.

    Kände inte ens igen att det var Brittan. Fejset ser helt annorlunda ut? Som du säger, what’s the point om man inte ens ser att det är hon ?

    En reklamare på Kenzo googlade på kvinnliga stilikoner från 1998 och fick upp Britney som ett av alternativen.
    Inget konstigt med det?
    Och inget konstigt att retuschera lite när man träffar vederbörande stilikon och inser att hon inte går i high school längre…

      ”retuschera lite”?

    Ser ut som att det är Petra Tungården på bilderna.

      Jag tyckte att det såg ut som en ung Jessica Simpson ?

        Är det bara jag som ser likheterna mellan Britney och Paow???

          Jag skulle nog snarare säga Lindsay Lohan eller Amanda Bynes, snarare än Britney. =)

    Det är så trist. Det är ju tyvärr inte bara smink och belysning som gör den skillnaden. Jag vägrar retusch på mina bilder. Punkt.

    Bilderna är förmodligen retuscherade men jag tycker inte att det är så mycket att man inte känner igen henne. På bilderna du jämför med så har hon ju typ gårdagens smink och otvättat hår, så det är inte så konstigt att hon ser annorlunda ut när hon sminkas och stylas inför en fotografering.

    Sen kan jag tycka att hon själv har ändrat sitt utseende så att man inte känner igen henne, näsan och läpparna t.ex.

    Nej det är inte bara smink som vissa påstår. På bilden med grön tröja har hon ju helt andra ansiktsdrag.

      Ja, typ som om Claudia Schiffer och Keira Knightley fått ett Britneybarn..

      Jag håller helt med. Galet att människor är så indoktrinerade i fixade bilder att man inte ser hur praktiskt taget alla drag är förändrade till oigenkännlighet. Och NEJ, det är inte ens likt Britney back in the days.

      /Linda

    Tror inte hon är så dyr jämfört med mer aktuella USA kändisar. Så där är väl svaret.

    Reklambyrån ville tydligen ha Britneys namn och person men inte hennes (nuvarande) ansikte…

    Skriv om Egoina och Skånemejerier ?

      +1

      Att folk fortfarande köper och dricker juverjuice är makabert. Kalvens mat! Men den fick dö istället för vuxna människans skulle ju bums suga kospene.

        Jag har testat sojamjölk, havremjölk, mandelmjölk och kokosmjölk. Jag nämligen dricker te med mjölk. Problemet med alla dessa växtextrakt är att dom smakar just det. Havremjölk i te smakar som havre i te. Inte gott.
        Fördelen med komjölk är att den inte smakar som köttfärs i te, tack och lov.
        Den dagen det produceras en ”mjölk” som smakar och funkar som komjölk, och produceras i Sverige, så slutar jag köpa mjölk.

          Har du testat Ikaffe? Den är underbar ?

          Nej, men ska ändå handla idag så kan köpa och testa.

          Köp mänsklig modersmjölk.

          Växtbaserad mjölk kommer aldrig smaka komjölk. Däremot går det ju att vänja sig vid annat än komjölk. Jag tyckte också att havremjölk smakade som gröt i kaffet i början, men nu är det bara som ”kaffe med mjölk” för mig, inga grötreferenser. Och som tipsats ovan – testa iKaffe!

          E, i vilken hylla och under vilket namn? Hur smakar det? Jag har hört att det smakar sött, men det kan vara en skröna. Så länge det smakar som komjölk så är det lugnt för mig. Behöver också kunna köpa litervis åt gången. Finns det att köpa pastöriserat? Den måste nämligen ha en hållbarhet som är bättre än en dag.

          Henrietta: jag vet inte faktiskt, jag är vuxen och dricker inte mjölk 🙂

          Ja, Anna, det går att vänja sig vid många smaker men jag är inte en sån som plågar mig själv igenom en viss period för att kunna äta en viss sak. Jag har aldrig lärt mig att tycka om kaffe t.ex. Kan inte säga att jag har försökt ihärdigt då det som sagt smakar äckligt. Förstår inte poängen med lära sig att tycka om någonting som inte är livsnödvändigt för en.
          Jag tänker inte ha ett tråkigt liv och avstå, och vänja mig själv, och vända ut och in på mig själv för att passa in i någon ideologisk mall som jag inte ens tror på.

        Nej kalvar dör inte för att vi dricker mjölk (jag generaliserar nu). Vad trött jag blir pa dessa lögner. Finns det EN film pa youtube som visar nagot sa tror alla att det alltid är sa. Prata med bönder. Besök bondgardar. Ta reda pa saker själv och tro inte pa allt du ser pa nätet.

          Tjurkalvarna dör av att vi dricker mjölk eftersom de inte är dugliga inom den industrin. Då skickas de vidare till köttindustrin istället och blir kött. När mjölkkorna inte är dugliga inom musikindustrin längre så sker samma sak med dem. Så jo, djur inom mejeriindustrin dör också för vår skull.

          Eller kan man vända pa det och säga att de dör för att vi äter kött.
          Likväl som att kritisera de som dricker mjölk sa kan man ju kritisera de som inte är vegetarianer da.

          Men hur tror du det går till då? Kalvarna separareras från korna för att vi ska kunna ta mjölken. Hankalvarna slaktas och honkalvarna får ersättning och blir nya mjölkkor. Det är inte propaganda utan detta säger bönderna själva om man besöker en mjölkgård. Sen om det är rätt eller fel får man avgöra själv.
          /Äter mjölkprodukter

          Jag skulle älska att ha en egen ko. Behöver inte vara en sån stor mjölk-hybrid, utan typ en fjällko. Då skulle jag och kalven båda kunna få mjölk. Jag menar, kalven äter ju inte hela tiden. Skulle jag få 1 liter om dagen till mig själv så skulle jag vara nöjd.
          Någon som har erfarenhet av fjällkor, och småskalig mjölkning? Förmodligen ingen…

          Emma, vad tycker du vi ska göra av tjurarna? Vill du ha en tjur kanske?

          Du talar för övrigt väldigt hemskt om djuren, att en ko som inte ”duger längre” skickas på slakt behöver verkligen inte vara sant. Jag är uppvuxen på en bondgård och att handjuren skickas på slakt är den onda baksidan av det. För vad ska man annars göra med dem? De går inte att ha kvar för de kan inte gå tillsammans med andra djur (de kommer betäcka sina mammor och ha hjäl ungarna). Så vad ska man göra tycker du, Emma? Ett gammalt djur får ofta gå kvar (om det inte är sjukt eller skadar de andra djuren/människor).

          Ska vi utrota djuren?

        Jamen suck.. djuren ska ha det bra även om de äts och nyttjas i mänskligt syfte – en självklarhet för de flesta skulle jag tro. MEN det här med att ALLA ska vara veganer och djuren (korna exempelvis) ska gå på ängarna och bara vara..? Vem skulle ha råd att ägna sig åt att sköta dem om de inte fyllde någon funktion för människor, tvivlar på att de skulle överleva själva. De är inte så praktiska som husdjur heller… människor har ätit och levt av djur i årtusenden och nu ska vi släppa ut alla, låta de leva fritt (eller dö ut) och odla bönor istället eller vadå?? Vad blir miljökonsekvensen av det då?

          Skulle du dricka ett glas mjölk som mjölkats från en människa?

          Tack ❤️❤️ Har funderat så mycket på vad alla veganer vill göra av djuren ?

          Och ni är så ledsna över att tjurarna och baggarna slaktas, men vad tycker ni man ska göra med dem? Vill ni ha dem som husdjur i er två i midsommarkransen? Nä tänkte väl det. Det är stora farliga djur som man inte bara kan ha kvar för att gulla med, det är inte en hamster liksom.

          Dessutom; ”släppa ut och leva fritt”, fantastiskt resonemang, på vems mark ska dessa djur leva fritt? Säker många markägare som vill att okända djur ska klampa omkring och förstöra i tid och otid. tänk vilka vackra vetefält vi hade haft i det här landet ?

          Och det låter ju supermysigt att djuren ska leva fritt, tänk är flock ungtjurar på en skolgård

          E, Jag förstår att du tänker på djuren men alla får göra som de vill, vi kan bara informera och så får alla göra sina egna val. De flesta vet att mjölk kommer från kotuttar. De ligger i tiden att äta vegetariskt och folk är nyfikna, peppa varandra i stället. Vill någon ha en vegetarisk en dag i veckan så är det ju jättebra, äter någon bara fisk så är det också jättebra. Vi får hjälpas åt och då kommer vi framåt. Tipsa om alternativ som funkar, recept och som sagt, informera de som vill lyssna.

          Miso; det var inte min poäng 🙂 min poäng var, om man inte har några problem med att dricka komjölk så borde man ej ha problem med mjölk som mjölkats från människor. Det finns en anledning till varför så många är laktosintoleranta.

          Grejen är ju att det hade inte blivit så imnihelvete med kor om man inte tvångsinseminerade kossorna för att de ständigt skulle producera mjölk.

          Precis som människor går kor inte runt med bröstmjölk hela tiden, bara när det behövs. Därför gör människor korna gravida, snor deras kalvar, tar deras mjölk och inseminerar dem igen.
          Alla kalvar dödas inte, men åk gärna förbi en bondgård på våren och titta på all kalvar som står i småsmå hagar utanför något som liknar en hundkoja.

          Är mjölkkonsumptionen nere att man bara har mjölk i sitt te har man gjort stora framsteg. För mig tog det flera år att sluta med mjölkprodukter, jag tog successivt bort olika grejer. Bara att minska sitt intag gör nytta.

          :): hahaha. Farliga? Har du mött en annan MÄNNISKA någonsin i dit liv? Där kan vi snacka farliga. Vi har utrotat oräkneliga antal arter. Och kor har vadå, dödat två människor de senaste 50 åren?

          Fast det är klart att det är skillnad? Människor som äter kött äter ju inte människokött till exempel. Folk som äter kött skulle inte kunna grilla sin katt, äter man blodpudding så skulle man inte kunna tappa sin man på blod och göra palt. Vi har moraliska gränser och en ko är fortfarande ett djur och det är normalt för människor att utnyttja djur på olika sätt. Man når inte fram till folk genom att försöka jämställa en ko med en människa för de tankarna/känslorna finns inte.

          Bonnatös, du och jag verkar ha väldigt olika bilder av hur djuren tas om hand. Min erfarenheterna är i många avseenden raka motsatsen till det du beskriver, där ungdjuren får gå på stora betesmarker och där bönderna är otroligt måna om sina djurs välbefinnande. Jag har dock bara den gotländska djurhållningen som referenspunkt

          De små kalvarna som inte klarar sig själva utan sin mamma är för unga för att gå i egna hagar. Man sätter dem därför i små fållor, där de inte kan göra mycket mer än vända sig. Då har man kontroll.
          Problemet är ju bara att de är för små för att klara sig av en anledning. De behöver sin mamma, som står utom hörhåll och råmar av längtan. (ja, djur har moderskänslor)

          Miso: när det gäller ren överlevnad så äter visst människor andra människor. Bara att läsa om rugbylaget som störtade i flygplan i Anderna. Att människan äter kött idag är enbart pga lathet/inlärt beteende.

          Jag jämställer ej en ko med en människa, däremot lade jag fram ett mer logiskt scenario. Om man nu tycker att dricka kalvens mjölk är ok borde man ej tycka att andra arters (eller sin egen arts) mjölk är motbjudande. Människans kimjölkdrickande är inte särskilt gammal om man ser till evolutionen. Ergo, det är ett inlärt, ej livsnödvändigt beteende. Vi dör eller blir ej sjuka av att låta bli andra djurs mjölk. Däremot blir vi faktiskt sjuka av att dricka andra djurs mjölk. Vuxna människor är inte gjorda för att dricka komjölk, det är därför så oerhört många är laktosintoleranta.

          E, här i norden så är laktosintolerans inte så vanligt. Vi producerar en enzym som spjälkar laktos. Då borde det innebära att vi som producerar enzymen är anpassade för att konsumera mjölk.
          Av etniska svenskar har 7% laktosintolerans. Är det ”vanligt” enligt dig? Hela 93% tål alltså laktos.
          När vi skulle bosätta norden och bli mer bofasta, istället för att enbart leva på jakt, så blev mjölken från kor en viktig näringskälla. Vi har nog överlevt missväxt och kalla perioder pga mjölk. Vi kan inte odla året runt som du har märkt.
          Därför hävdar jag att det är fullständigt normalt för mig att konsumera mjölk. Vad någon i Singapore äter har lite relevans då vi i Sverige inte har samma klimat och samma förutsättningar som dom.

          Som sagt bonnatös, vi verkar ha väldigt olika erfarenheter av hur det går till. Med det tvivlar jag inte på det du säger, men mina erfarenheter är annorlunda än dina. Människor är olika, så även bönder. Jag har träffat många godhjärtade bönder under min uppväxt som arbetar småskaligt och där varje djur är en individ. Allt är inte industri, även om det såklart är svårt att skilja åt i butikerna sedan.

          E, nu pratade jag främst om tjurar men visst kan även kor vara farliga. Sen så mäter jag inte farlig i huruvida “vem som dödat flest historiskt” utan snarare i “vem vill jag inte möta påväg till badstranden”.
          Du jämför med människor. Nu vet jag inte hur många kor eller tjurar du har mött utan stängsel mellan (det får du gärna besvara), men jag möter iallafall hellre en människa än en tjur som rymt. En lös tjur är generellt farligare än en lös människa. Sen får du skratta hur mycket du vill, det visar ganska mycket om hur lite du faktiskt vet om djur.

          Det jag besvarade var varför man inte har kvar handjuren för att gulla med <— de är farliga mot andra mot andra individer

          :), detta disneyfiering av djur och natur är vanligt bland veganer. Alla djuren är snälla, och empatiska och bara människan är farlig och självisk. Naturen är god. Naturen gråter. ”Naturligt” hit och dit.
          Vargar är inte farliga, inte en endaste människa har blivit dödad i Sverige på 200 år…ungefär lika relevant som att inte en endaste människa har blivit dödat av en sabeltandad tiger så länge vi vet, och därför var dom säkert inte farliga. Att sabeltandade tigrar dog ut för typ 10 000 år sen verkar inte ha någon relevans.
          Det finns en anledning till att tjurar är bakom stängslar och att man brukar skylta om att dom är farliga så att ingen idiot tar sig in i hagen. Jag tycker att vi borde sluta med det, att skylta. Låta naturen ha sin gång.

          Henrietta, ???

          Djuren skulle helt enkelt aldrig avlas fram (i så enorma antal) som de gör idag om fler vore veganer. Världen kommer knappast att bli vegansk imorgon, så det skulle vara en gradvis minskning av antalet djur som föds upp bara för att slaktas och dö. Och eftersom det är så galet många djur som föds upp idag så lever de även under hemska förhållanden och behandlas som produkter, inte som de individer de är. Djur är inte till för att uppfylla ett syfte för människan, de lever för sitt egen skull precis som vi.

        Ja det är sjukt, dessutom blit folk sjuk av skiten!

          Vet du varför många är laktosintoleranta?

          Varför?

          Henrietta: för att naturen ej fungerar så att olika arter ska dricka andra arters mjölk menat för den artens bebisar. Köp hundar och mjölka dem. Eller knacka på hos en granne med ett ammande barn. Det är precis lika naturligt som att dricka komjölk.
          Jag kan skicka dig ett gäng länkar till forskning rörande mjölkdrickande när jag kommer hem till datorn. Oberoende forskning kan jag ju tillägga.

          Sjuka av vad? Mejeriprodukter? Skulle inte tro det.
          Men om det enda rimliga argumentet är att vi blir laktosintoleranta för att vi inte behöver dricka mjölk, då kan vi köra samma argument på allt godis och snacks ju. Ta bort allt, för det behöver vi inte. Ett av vår tids största problem, som vi i högsta grad kan påverka, är ju hjärt-kärlsjukdomar. Gränsen blir ju väldigt godtycklig bland livsmedel här känner jag. Om alla kunde se över sina konsumtionsmönster och köpa närproducerat och i rimlig mängd hade vi kunnat göra mycket skillnad enkelt. Har med provat diverse växtbaserade mjölksorter och har heller inte hittat något bra alternativ, tyvärr.

          Men vad är egentligen naturligt då? Att vi lever här i kalla norden, måste ha tokisolerade hus och varma kläder för att inte frysa ihjäl, är det naturligt? Borde vi bara alla stannat vid ekvatorn?
          Varför har vi då en hjärna som har tagit oss så långt i utvecklingen som vi har kommit om det är onaturligt? Är våran hjärna onaturlig eller vad?
          Jag skulle akta mig för att slänga med ordet ”naturlig”. Till och med biologer och etnologer undviker det ordet, då det inte går att definiera vad det egentligen är. Vi alla påverkar våran planet genom vår existens. Alla arter använder sig av naturen efter sin egen förmåga och hur långt dom har kommit med i utvecklingen. Vi är inte mindre naturliga än något annat djur, då vi är också djur och består av kolväten som precis allt annat levande.
          Jag kan berätta för dig vad vi människor inte är gjorda för att äta: flugsvamp, arsenik, gräs, kottar… Allting som är giftigt och det som vår matsmältningssystem inte klarar av att spjälka. Min matsmältningssystem spjälkar mjölk, och därmed kan jag konsumera det. Hurra för mig! Det har att göra med mitt ursprung sedan tusentals år tillbaka.
          Det är så enkelt.

        Tror ni veganer fortfarande att den där sortens språk får folk att magiskt sluta äta kött och dricka mjölk?

          Ja, dom är bra märkliga ibland.
          Typ som ”Skulle du vilja att jag dödar och äter upp din katt?”
          Man ba, ööööh vad tror du? Det är MIN katt, key word. Gå och ät din egen om du vill äta en katt.

          Eller: ”vad säger du om jag dödar dig och gör skor av din hud?”
          Eeeh… alltså jag kommer försvara mig själv med allt jag har. Om du försöker döda mig så kommer jag försöka döda dig tillbaka. Vill du ta en match så ser vi vem som vinner?

      Märkligt samarbete ändå. Inte i klass med SB eller UC

        Lite märkligt att testa laktosfria produkter när man inte är laktosintolerant, ja…

      Jag störde mig lite på att hon skrev att hon kommit på receptet ned citronmousse själv. Asså jag tvivlar oerhört starkt på att hon inte fått det där receptet i handen. Ingen glr mousse på filmjölk bara på free style, jag tror verkligen inte på det alls.

    Mer sånt här om kändisar utomlands. Ja det är så fel att ändra på en kvinna som redan ser bra ut. Hennes personlighet försvinner ju.

    Man ser ju inte ens att det är Britney ju! Galet!

    Synd att vackra Britney ska förfulas för att vara säljande.

    Vem har sagt att det inte är Britney själv som krävde detta? Som att hon måste vara ett offer för den hemska mediavärlden..

      Fast hon lägger ju andra sorts bilder på sin insta?

    Jag tyckte det såg ut som hon Jessica Simpson ?

      Tyckte jag med! Vill de ha jessica Simpson är det väl bättre att anlita henne med en gång ?

        Kanske inte fick tag i na och gjorde det bästa av situationen? ?

      Jag tänkte samma, är det inte Jessica Simpson??!

    sa retuscherat tycker jag inte att det ar, brittan ar bast men kan privat inte sminka sig overhuvudtaget vilket gor en enorm skillnad, sen kroppen ser ju precis likadan ut som pa instagram bilderna hon lagger upp.

      Man kan retuschera bilder på insta också. 😉

      Jag träffade henne för några år sedan och varken ansikte eller kroppen var särskilt likt de bilder hon lägger upp på nätet. Hon såg mer ut så här…
      http://www.fabzz.com/britney-spears-out-for-lunch-in-agoura-hills/britney-spears-out-for-lunch-in-agoura-hills-15/
      Jag tror dock att hon tränat som en tok sedan dess men hon ser inte ung ut som hon gör på bilderna på insta. Fast hon kan ju ha opererat ansiktet sedan dess också förstås.

      Jag tycker dock det verkar gå i perioder på hur mycket hon bryr sig om hur bilderna som läggs ut ser ut. Ibland så verkar hon inte bry sig alls. Ibland tycker jag hon verkar helt avslappnad och stuntar i skitigt hår och en och annan mindre ”fördelaktigt” grej på hennes lekamen som kan tänkas synas. 🙂

        Igen, tusen gånger coolare på bilder där hon ser ut som sig själv – väntar på den kampanjen!

          Sillo: Eller hur! ??

    Känns som om det hade vart mindre arbete i retuscheringen om de tagit bilder på Britney från -99 och retuscherat på deras egna kläder på den bilden.

    Ni som säger att det inte är retuschering vet inte vad ni snackar om. Ansiktet är ju helt platt och utsmetat. Vet inte vilken typ av smink i använder som kan åstadkomma det.

    Tyckte hon såg ut som Paow på några foton!

    Det här förbryllar & förfärar mig! Ansiktet är verkligen förändrat till oigenkännligt. Britney – som faktiskt är 36! – är mycket sötare på sina egna naturella IG-bilder. Ni som raljerar över att hon inte ”kan sminka sig själv” ser väl även att hon är osminkad på minst hälften av sina egna foton. Tycker att Britney är rolig, avslappnad & befriande som vågar bjuda på så många oputsade privata bilder. Och hennes superkropp är knappast fejkad – Britney lägger ofta upp videoklipp från gymmet. Hon är superfit!

      Instämmer, hon är superfin. Men tex de benen som du ser på hennes insta och ovan har hon inte. Lägg märke till vilken vinkel hon alltid filmar benen från. Synd för hon är som sagt superfin au naturell också. ?

    Skriv om egoinas samarbete med Skånemejerier!!!

      Varför?

        För att de tar inte hand om sina djur på ett bra sätt.

          Källa?

          Vad fan vet jag. Jag är inget uppslagsverk utan refererade till vad många hade skrivit bland kommentarerna.

          Brukar du ofta sprida påståenden du inte vet om de stämmer som om de var fakta? Brukar du ofta godta andras obelagda påståenden utan ifrågasättande? Brukar du ofta avfärda frågor om källor med att du inte är uppslagsverk?

          Vet du vad? Jag är så jävla trött på din snarstuckna attityd. Jag ser den överallt i kommentarsfältet så ta och ge dig själv ett namn istället och bete dig som en vuxen. Och vill du veta något får du väl googla själv. Jag engagerar mig inte i deras produktion eftersom jag inte handlar mina produkter där.

          Här är ett namn. Nöjd nu?
          Varför så aggressiv? För att jag avslöjade att du påstår saker du inte har en aning om? Förstår att det är pinsamt och därmed lite jobbigt.

          Men jag har ju för fan sagt att jag inte bryr mig över huvud taget. Du får väl kolla kommentarerna då i hennes kommentarsfält. Jävla trögskalle.

          Tack för att du tydligt demonstrerar hur en okritisk icketänkande person beter sig när hon blir påkommen med att prata strunt. 🙂

    Tycker Britney är rätt söt men jag förstår verkligen intr hur hon kan fortsätta envisas med den där hemska kajalen runt hennes ögon!

      Runt sina ögon.
      Hon tycker väl det är snyggt?

      Hon lyssnar säkert på en anonym människas idiotiska pikar. Varför envisas du med sunkiga åsikter? Varför fortsätter du?

    Hon är ju INTE ETT DUGG LIK SIG? ?

    :/ Riktigt dåligt gjort, man ser ju inte ens att det är Britney.. Retuscheringen påminner även om hur Olinda Berggren (numera Castielle) retuscherar sina bilder.

    Jag tycker hon är så söt på alla bilder.

    De vill ju inte att kändisen tar fokus från klädmärket så det har hon säkert gått med på och godkänt det innan och pengar o reklam får hon ju så…big deal…

    Fast… hon ser ju i stort sett ut sådär? Förutom att dom gett henne slät hud. Jag menar inte att hon vaknar upp och ser ut som på Kenzos bilder, men det är hennes karaktäristiska drag och former. Du får ha i åtanke att bilderna du publicerade från Britneys instagram ser ut som en vanlig laid back söndag?? När man inte lägger så mycket fokus på att se glammig ut, man har en skön dag hemma och kanske bara smetar på mascara, eller kanske vaknar upp med lördagens smink? Ser ut som hon vill vara en goofy nyvaken mamma hemma i sin trädgård under lite välförtjänt ledighet. Lite orättvist att ta dessa bilder och jämföra med bilder från en photoshoot där hon är glammad, stylad och otroligt snyggt sminkad. De första bilderna var liksom inte för det ändamålet. Jag hoppas för guds skull inte någon tar mina slappaste bilder där jag lagt 0 fokus på mitt utseende och sedan jämför dom med mina mest glammiga dagar, det är som natt och dag.

    Kollar du på andra bilder från hennes vardag så tycker inte jag att Kenzo bilderna ser sönder-photoshoppade ut? Kenzo har gett henne uppenbartmjuk rynk-fri hy, jag tycker dom kunde behållt linjerna hon har kring näsa/mun visserligen, men å andra sidan så ler hon inte på några av bilderna och det är då dom är som mest synbara. Ring lights och light stands finns såklart på plats för att få optimala ljusförhållanden, vilket såklart ökar kvalitén på vilken bild som helst, och för vem som helst. Ansiktet är imponerande smooth, men det är lite drastiskt att påstå att dom har retuscherat sönder henne.

    https://images-production.global.ssl.fastly.net/uploads/posts/image/150534/screen-shot-2018-01-04-at-12-10-42-pm.png?auto=compress&crop=faces,top&fit=crop&h=421&q=55&w=750

    https://www.berliner-kurier.de/image/29563124/2×1/940/470/705e32754010444b52eeb99a925c05e9/pQ/britney-spears.jpg

    http://www.celebzz.com/wp-content/uploads/2013/08/britney-spears-out-in-thousand-oaks_1.jpg

    http://theonyxzone.com/albums/userpics/1052271/TOZ_287729~11.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.