Inte så relevant för sociala medier men ändå värt att lyfta..

Jag fick ett mail.
Jag älskar att få mail från er eftersom ni är så jäkla kick ass helt enkelt!!!

Den här rumpan är fortfarande väldigt slät om man exempelvis jämför med min eller Tjocka Hetsätarkattens bakdel, men jag uppskattar ändå att de låtit bli att retuschera den. Det hade varit så enkelt och bara tagit några ynka sekunder så att de lät bli är värt att lyfta.
Så där ser de flesta människors rumpor ut, och även fast min ofta ger mig både träsmak och mjölksyra eftersom redaktionen ligger på fjärde våningen utan hiss så är den ändå världens bästa rumpa. Den absolut bästa rumpan JAG har! 🙂

Bra där, Nelly!

Tack för tips!

 

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hmm..hade jag haft den rumpan oretuscherad så hade jag jublat dagarna igenom. Fast o fin, fan vad avundsjuk jag är?
    Är det där normalt så undrar jag vad jag är? Onormal kanske? Nåja, gilla olika som man säger.

    Fasen, fick direkt Sean Banans låt ”Skaka rumpa” på hjärnan. Skriver det här så att fler får den på hjärnan, känns lite bättre för min del då… Mohahhaaa!

      Oh your mf, det va den lördagen! ??

      Som härom morgonen när jag VAKNADE med ”Picadilly circus” i huvudet..

      Åh glad jag är som inte har hört den då?

    Herregud! Fick ta fram luppen för att hitta bristningarna.

      Hehe, jag med. 🙂
      Hade dock jublat över att få se nån modell med celluliter. Har väldiga komplex över mina… ja, jag tränar (innan nån frågar om det). 🙁

        Ja eller hur!? Eller celluliter och bristningar som syns på riktigt som en annan har. /tränar också och det på hög nivå.

        Project runway säsong 15, finalen. Kolla den. ?

          Finns gratis just nu på Viafree tex. ?

    Någon som vet vilket samarbete Egoina menar att hon fått kritik för i sitt senaste podavsnitt? Hinner inte lyssna idag men är ändå nyfiken…

      Skånemejerier kanske?

      (har inte lyssnat på podden eller läst inlägget 😛 )

      Det med Skånemejerier, som jag fattade det (har bara lyssnat på podden) fick hon kritik för att mejeriprodukter skadar djuren iprincip.

        Och för att hon gått ut med att hon vill äta vegetariskt till större delen

      På tal om Egoina. Fortfarande ingen som vet vad som hände (om det nu hänt något?) mellan henne och F? Tycker att det är ett mysterium ? Först är han med i bloggen jämt och dom kollar på lägenhet ihop. Sedan försvinner han ur bloggen och Regina köper lägenhet själv och säger att dom fortfarande är tillsammans men att hon inte vet (?) hur hon ska benämna deras förhållande. Efter detta firar dom ändå nyår ihop på ett SPA och nu dyker han upp i bloggen lite sporadiskt med endast i text och ej i bild. Och om 2 veckor ca flyttar Regina till sin lägenhet själv…

        Eller hur! Jag förstår inte vad hon sysslar med.

        Jag tänkte att det kanske var så att han fått jobb nån annanstans så att han skulle flytta utomlands eller så? Annars kan det ju vara så att något allvarligare hänt inom hans familj, typ sjukdom eller liknande som gjort hans grund shaky och att de inte vet vad som händer? Det mesta brukar ju komma fram i slutänden, men jag antar att det här har mer med Frederics privatliv än Reginas, och att det är därför hon respekterar det. Hon är ju inte skyldig oss att skriva nåt men hon är däremot ganska skyldig honom att låta hans liv vara så privat som han vill

          Har också tänkt i samma banor men om det ex. skulle vara sjukdom inom F familj så har väl ändå han och Regina varit tillsammans såpass länge att man ”stöttar varandra genom svåra tider” så att säga. Sen har ju Regina och F redan gått igenom väldigt mycket tillsammans när hon fick utomkveds.

          Jag vet inte. Det låter väldigt långsökt och ja, som ursäkter.

          Är det kärlek så håller man faktiskt ihop. För mig finns inget som kan bryta upp – förutom otrohet

        Regina fyller år imorgon. Om F inte nämns alls i samband med firande av hennes födelsedag eller liknande kan vi nog utgå från att det är slut.

          Ja men jag vill ändå så gärna veta vad som hänt. Visst hon är inte skyldig oss det men man har ju ändå hängt med så länge via bloggen. Man vill ju ha avslut haha

          Nä men tror hon skäms över vad som hänt och därav inte säger något alls

          MK – Är också löjligt nyfiken ? Alltså dom följer ju fortfarande varandra på sociala medier så verkar ju inte vara osams? Men sen hintade ju Regina i december att det hade varit en skitmånad och det var i samma veva som F började fadea ut ur bloggen men sen firade dom nyår ihop som par….ahh blir inte klok!

          Fast hon säger hela tiden att hon inte kan berätta något på grund av de som är inblandade ?

        Har för mig att hon nämnt någonstans att spa-resan var bokad flera månader i förväg, och en dyr sådan? Om vi nu ska spekulera så kan det ju vara som så att dom åkte fast det inte var bra mellan dom, just pga längtat länge efter det och redan betalt och klart. Dom åkte ju med vänner, inte bara dom två.
        Kan också vara som så att det är slut, men att hon inte går ut med det förrän efter flytten.

        Fast MK, alla kan inte alltid hålla ihop pga kärleken fast man vill. Om det gäller utomlandsflytt som någon sa så kan det ju vara tusentals saker som gör att hon inte vill flytta med. Hon tycker t.ex redan att det är jobbigt att bo långt ifrån sin familj, då kanske hon inte är bekväm med att flytta ännu längre bort, och dessutom från den enda familj hon har här i Sverige.
        Jag hade flyttat för min man, men jag förstår ju ändå om andra prioriterar annorlunda.
        Och OM det gäller något sådant så vet vi inte hur länge flytten gäller, om dom ska köra långdistans, vad flytten beror på etc.

      Hon hade ett samarbete med Skånemejerier som enligt många bland kommentarerna var kritiska till då de tydligen inte är snälla mot djuren (Jag vet ingenting om dem för köper inte deras produkter) och sedan fick hon kritik för att hon gör reklam för laktosfria produkter och äter det när hon själv inte är det.

        Det finns inga kontroverser kring Skånemejeriers djurhållning och inga kommentarer kunde visa på det heller. Det var det vanliga vegansvamlet.
        Men jag är glad att du tog åt dig av vår tidigare ordväxling och skriver om obelagda påståenden på ett mer nyanserat sätt. Uppskattas ?

          Huh? Har glömt dig men tack för kommentaren. Har haft svåra dagar med pms så jag vet knappt var jag själv har varit.

          veganssvanmlet ? Tyker så synd om obildade människor som dig! Det är sjukt att människor dricker kalens bröstmjölk!

          Det är en absurd industri som går ut på att en ammande mor blir av med sin nyfödda och istället pumpad av maskiner, oavsett om det är Arla eller Skånemejerier. Det är barockt och djuren reduceras till produkter. De är inte djur, individer, utan rena pengamaskiner.

    Vadå sådär ser de flestas rumpor ut? ? Vi är alla olika, vissa har liten rumpa andra små. En del har lite bristningar, en del mycket, andra inga alls. Vi är olika. Det finns inget ”så ser de flesta ut”. Kan man inte bara vara. Man behöver inte hylla varken det ena eller det andra. När jag ser den där bilden ser jag en kropp bara. Man behöver inte överanalysera den.

    Alldeles för slät. Vi vill ha Marit Paulsen som modell. Så slipper vi må dåligt.

    Eh? Syns ju ingenting. Ta fram en person med celluliter istället.

    Känns som när man ska hylla normsmala människor som är stolta över sina kroppar. Bra att du är stolt men det är inte din kropp som får kritik när den visas upp. Ja visst är det bra att de inte retuscherar men ändå liksom…

    Tror inte den är oretuscherad.

    Eh va?! Ser knappt bristningarna.. Nä sådär ser inte de flestas rumpor ut, definitivt inte min iaf. Det där är en perfekt rumpa, hade de använt sig av någon med celluliter så kunde vi snackat.. men du fick återigen berätta att du sitter på en redaktion hehe.. Jag trodde, när jag började läsa inlägget, att det var trosorna du skulle reagera på – att man ska visa rumpan nuförtiden, är inte Det något att reagera mer på!?

      Ja det reagerar jag med på. Köper alla detta rakt av? Att modet för en badande tjej ska vara så avklätt att halva rumpan visas för alla. Jag vet att alla har rätt att gå klädda som de vill. Men kan ändå inte låta bli att tycka att tjejer blir objektifierade med denna typ av mode. Varit på spa/stränder några gånger det senaste och jag tycker helt ärligt inte det är anständigt att få andras nakna rövar mitt framför mig. Och ja jag kan välja att titta bort men det är inte det som är problemet. Problemet är att kvinnokroppen sexualiseras konstant och för mycket.

        Du väljer att göra kvinnokroppen tull ett objekt! Vi föds nakna…

          Ja Sandra det gör vi. Men jag vet inte vad det har med saken att göra. Du går väl knappast vaken på stan va? Då tycker jag inte att vår födslonakenhet har någon relevans.

          Det finns nudiststränder för sådana som är bekväma och kan frånkoppla sexualitet till vuxen nakenhet. Påstår du att minimala bikinis har det i åtanke och inte är till för att bäraren ska uppfattas som ”sexig” och utmanande?

    Blev väldigt glatt överraskad (och förvånad) när jag såg modellbilder på Hanna Modig på Sportamores hemsida… Helt osminkad och svår akne i ansiktet. Det var också ”skönt” för en annan att se.

      Jag gillar kappahls xlnt-modeller online. Skönt för en annan tjockis att se hur kläderna sitter på någon som faktiskt skulle kunna handla på den avdelningen (Exempel: https://www.kappahl.com/sv-se/dam/XLNT/toppar/xlnt-topp-med-tryck/116905). Jag är inte intresserad av hur en storlek 40 ser ut i en tröja på den större avdelningen, vilket oftast är fallet när det kommer till plus size-modeller.

    Kan nästan tro att detta är reklam för Nelly och för deras bikinitrosa. Märkligt inlägg hmm…

      Nä, snarare reklam för rövar i så fall. =)

        mmm eller hur… suck. Jo men absolut så skickar någon säkert ett mail Haloj Camilla kan du skriva om Nelly för man kan ana lite bristningar på en av deras bilder med bikinitrosor.. Smart där.

          Ja, men tror du man i så fall kan skriva ”Inlägget i samarbete med rövar” eller ”Sponsrat av röv”?
          Räcker det?

          Nja ingen röv som sponsrar dock men asså guu så kuuul, du är hysteriskt rolig hahahahaaaa….

            Tror du jag kan få en egen halvtimme på en stand up-scen nära dig också?

    Jag såg verkligen inga bristningar förrän jag synade.. Men åt rätt håll absolut.

    Kan vi prata om Monas universum som sålt och flyttat till nytt (hus?).

    Varför skriver hon att huset är 250 + 110 m2, när annonsen säger 210+ 120 m2.

    Räcker det aldrig? Ska alltid vara större och mer än det är. Hoppas hon trivs i det nya, hon utstrålar sådan negativ energi.

      Hon kanske krupit på vinden med en tumstock.

      Men oooj åååh har hon överdrivit att huset är 30 kvadrat större fy fan vilken skandal va va!! Vilken energi utstrålar du, men så bra att du hoppas att hon trivs. Verkar vara nytt mindre hus ja.

        Sansa dig för fan

        För mig är över 300 m2 ett jättehus. Varför behöver hon lägga på mer? Hon (och du) känns hysteriska.

          S det kan ju vara så att hon blandat ihop siffrorna och kvadratmetrarna helt enkelt, känns ju som att det inte finns någon större anledning till att varken lägga till eller dra ifrån, särskilt inte som det finns bevis tydligen då i husannons som du tydligen sett. Tycker nog att du framstår som lite hysterisk men du fråga henne varför vetja. 😉

          Fast har man precis sålt sitt hus i Bromma har man exakt koll på sina kvadratmetrar. 40 m2 extra är väl 2-3 MSEK mer. De hade hon ju kunnat betala till den bloggerskan hon är skyldig pengar.

          Mitt förra hus var 360 kvadrat i 3 våningar (fd hyreshus) de var ett rent helvete att värma upp hela skiten om vintern. Var ett rent helvete att städa. Nästa hus ska vara max 60 kvadrat jag lovar!

      Hon kanske inte räknat bort biytan? Det brukar finnas spec på både boyta och biyta, dessa kanske är ihopräknade? Många kanske inte vet eller tänker på vad biyta är för något.

    Ingen nyhet 🙂 Nelly och asos har kört med detta minst över ett år.

    Hur uppkommer bristningar? Är det när man pendlar i vikt? Förutom när man är gravid. Är 25 år och har aldrig haft några.?

      Kan komma vid viktuppgång eller -nedgång. Kan också bero på hormoner, gravid eller inte. Alla som går upp eller ner får inte bristningar, vissa får mer, vissa mindre och på olika ställen. Samma gäller gravida. Även de som står still i vikt kan få pga hormoner, ex i tonår

        Jag har lite på låren men flest bristningar har jag på baksidan av benen, ovanför och under knävecken. Fick det när jag var gravid, men har märkligt nog inte en enda bristning på magen. Kan ju tycka huden där varit något mer uttöjd än den på baksidan av benen…

      Jag fick bristningar på brösten och höfterna redan i puberteten då de växte snabbt, huden hann alltså inte med att anpassa sig. Har inte försvunnit och är idag 26..
      Vissa får bristningar lättare än andra också. Kanske har du väldigt ”bra” och elastisk hud ?

      Jag har bristningar på tuttarna. Fick det i tonåren när de började växa. Och på höften av graviditet. Sen har mitt x bristningar på ryggen (horisontellt) då han växte sjukt snabbt i tonåren. Så det kan komma lite var som helst ifrån

      När man växer för snabbt för att huden ska hinna med. Min man har över ryggen, fick när han var tonåring. Han är jättesmal men växte snabbt.
      Jag har bristningar som på bilden över hela rumpan från min första graviditet. Magen slapp jag bristningar på för där han huden med men rumpan blev enorm på kort tid därav mina bristningar. Nu när jag har blivit smal igen så ser min rumpa typ ut sådär. Lite plattare kanske ? behöver träna upp den för att fylla ut all överbliven hud.

      Viktuppgång/viktnedgång/hormoner/ ARV!

      Jag fick lite bristningar på magen efter mina två graviditeter.. ingenting jag tänker mycket på eller bryr mig mycket om eftersom jag vet att jag fick två underbara barn.. Bristningar kan dock vem som helst få, smal som tjock, lång som kort, det är något helt naturligt.. 🙂

      Min pojkvän har massa bristningar på rumpan för han är hockeykille och när han började träna väldigt mycket och rumpan växte i gymnasiet så hängde inte huden med ?

      Jag har själv inga bristningar, trots både viktuppgång och viktnedgång. Har alltid varit så orolig för det, tills jag träffade min kille för tre år sen. Hans rumpa är ju full med bristningar men enligt mig är det ju den snyggaste rumpan i världen ❤️

      Har aldrig pendlat i vikt, alltid varit väldigt underviktig men har ändå alltid haft bristningar på höfterna och rumpan 🙂 förmodligen ärftligt

    Hälsa THK att i dag kom katten nappe och slängde sej för mina fötter o rullade och ville bli klappad. Fast det är så kallt ute. Jo han har ett hem. Men den katten och jag älskar varandra. Så fin. ??

    Är det Nelly.com själva som skickat mailet tro. Lite märkligt inlägg och lite udda mail…

    Är detta ett reklaminlägg, är det ett samarbete? Har du börjat göra samarbeten nu som du skrev att du skulle börja med, eller när börjar du med det?

      Alltså haha… jag tror nog Camilla om någon skulle märka ut sammarbeten mycket väl om det nu var så att hon skulle börja med sponsrade inlägg. Tror du inte det?

    Exakt såna ”bristningar” har jag, jag fattade faktiskt inte att det var en defekt innan jag, för många år sen, såg på Natachas blogg att hon skulle gå och behandla sina. Då visade hon en oretuscherad bild där man såg hennes sträck och hon skämdes så. Jag fattade ingenting, skämmas? För några streck? Jag trodde att de bara var något som man hade, som en navel. Jag bryr mig fortfarande inte utan det visar bara att jag fick höfter i tonåren, thats it.

    Vissa blir ju aldrig nöjda, modellen är alltid för smal/för slät/för nära normen. Kan vi inte bara konstatera att det faktiskt är ytterst ovanligt att bristningar inte retuscheras bort, och det är väl just det som är det fantastiska med bilden? Att börja gnälla på modellen är meningslöst. Vi är många som inte kan identifiera oss med t ex överviktiga modeller heller(majoriteten av befolkningen faktiskt), det går aldrig hitta modeller som alla kan relatera till. Mer variation hade varit trevligt, men det känns som en annan debatt än retuscheringens vara eller icke vara.

    Jag hade iaf blivit väldigt glad om jag hade sett en sån bild när jag va tonåring. Min rumpa är i princip identisk med den på bilden och jag mådde jättedåligt över de bristningarna när jag va yngre. Då kändes det som att jag va den enda med bristningar på rumpan.

      Nja, det är ju så att majoriteten uppgivit att de är överviktiga eller feta. Så nog finns det väldigt många som faktiskt skulle kunna identifiera sig med större modeller.

    Ot: Bella är med på Sharkweeks instagramstory, där pratar hon om att hon vill åka till st tropez I sommar, ha fest varje dag och åka helikopter.

      Kändes väldigt uppgjort för att han skulle filma just där och då…

        Ja, faktiskt.

      Hahahhaha på riktigt ? Vilken människa; tala om att utvecklas baklänges

      Hahah ”Vi åker med egeeeet plaan”, ”fester varje daaaag och åka helikopteer”. Jag dör ?
      Är det inte hennes helg med barnen? ?

      Att ni lyckas få med Bella på ett hörn i princip varenda inlägg är fan i mig helt otroligt. Ska man skratta eller gråta…

    Monki visar finnar, bristningar och könshår/rakutslag!

    Marie Serneholt och hennes kille väntar tvillingar. ?

      Blev så förvånad, trodde att hon var tillsammans med De Vet Du-killen, men är tydligen någon ”ny” (kanske inte är så ny men hehe). Kul!! Spännande med tvillingar.

    Jag har komplex för alla mina bristningar, på brösten, armar, magen, höfter, ljumskar(dom är värst! aldrig hört nån annan ha där), låren knäna. Jag är en enda stor bristning känns det som, har inte ens fått barn. Älskar min kroppsform men bristningarna är en plåga ibland. Dom bara kommer liksom, när som helst. På sommaren känns det bättre dock. Har extremt skör hud, och det känns som jag är den enda i världen. Fick komplimanger här om dagen av kille som jag träffade förr, men jag blir bara nervös över att träffa honom pga det. Då vägde jag typ 80kg, nu väger jag 65 typ, lösare i hullet, 10 år äldre, bristningarna fanns då också, Men ändå känns det värre nu. Det är bara mitt ex som har mobbat mig, ingen annan har någonsin sagt något, det borde egentligen säga mycket haha. Nu känner jag mig löjlig, men är så rädd för att höra något negativt om min kropp, eller märka av reaktioner.

    Älskar kvinnokroppen och alla former är sexiga och vackra, andras skavanker ser jag inte och ser jag dom stör det inte synen på deras utseende. Jag stör mig inte på mina heller så mycket i spegeln när jag är ensam, om jag verkligen inte synar mig själv, men ser mest helheten då också och tycker att jag har en sjukt snygg kropp utan träning eller pinnsmal. Men det är just rädslan att höra från någon annan.

      Jag har massa bristningar i ljumskarna! Även på låren, höfterna, sidan av rumpan, brösten. Tycker inte det är snyggt kanske men helt ärligt bryr jag mig inte, har gått upp kanske 15 kg av olika anledningar men jag älskar min kropp trots överskottsfett och bristningar!! Om en kille skulle säga nåt negativt skulle jag be honom dra åt helvete, men ingen har någonsin nämnt dom utan jag har bara fått komplimanger om att jag ser kvinnlig, kurvig ut osv. Ville egentligen bara säga att jag tycker inte du ska oroa dig, ifall någon skulle kommentera det så säger det mer om den personen än om dig! Och bättre att få reda på att det är en idiot innan man hunnit bli involverad med hen, Eller hur? Bär dina bristningar med stolthet, det tänker jag göra på beachen i sommar 😀
      (Har heller inga barn, utan har nog bara genetiskt lätt för att få bristningar plus gått upp snabbt i vikt)

    Min läkare/kirurg sa att bristningar inte uppkommer pga viktuppgång utan att de beror på hormoner (typ när man blir gravid eller liknande) var jätteorolig över att få bristningar när jag slängde in 500 gram silikon i brösten. Men fick inga då och har inte öht. Så tror kanske dom hade rätt. Är 33 år/inga barn tyvärr

    http://afashionistasguide.com/badrumsspecialisten-stockholm/#comment-39193

    Nu jäklar är blir de varmt om öronen för Malin Richardsson A Fashionistas Guide.

    (skriver så för att detta inlägg ska komma upp på Google gör det ni också hehe)

    Hon har sagt till pr personer på olika hotell att hon skriver för Elle Sverige. Fatta va sura de ska bli när de sedan aldrig kommer någon storslagen artikel i Elle, snopet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.