Alex och Sigge lanserar klädkollektion med Stayhard

Alex och Sigge ska tydligen lansera en klädkollektion, och inte via Daisy Grace som man kanske skulle kunna tro utan via Stay Hard.
Kollektion ska bygga på barndomens starkaste klädminnen och jag kan inte låta bli att fundera över hur min klädkollektion skulle se ut om jag fick göra samma sak.
Min känsla för stil var sannerligen fullt utvecklad och i sin ”prime” när jag var runt 10 år och det kan jag ju inte varit ensam om, eller hur?

Hur skulle era kollektioner se ut? 
Här kommer ett utkast på min kollektion. Om det är något företag som känner sig sugna på att ge ut den så kan ni maila min agent på tjockahetsätarkatten@bloggbevakning.se

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jisses, jag hade glömt bort den uppblåsbara ryggsäcken! Älskade den där fula saken mer än livet ?

      Haha jag hade också glömt den! Hade en lila som var min käraste ägodel ?

      Haha, hade också en sån. Minns att rusta sålde mycket såna saker, det var min favoritbutik när jag var liten.

    Alltså ryggsäcken!?
    Jag var så avundsjuk på alla som hade en. mina föräldrar ville att jag skulle ha en praktisk och som höll länge (vi hade dåligt med pengar) men som jag suktade efter en som på bilden

    Till nåt helt annat. Forni skriver vad hon äter en hel vecka och på vissa dagar är endast en smoothie hennes lunch? Ja, jag blir provocerad av det haha.

      Varför bli provocerad? Vad jag förstått så har gröna smoothies ett stort näringsinnehåll och rätt stadig. En smoothie på lite yoghurt och bär kanske inte är så mättande men många av de där gröna smoothisarna innehåller mer grönsaker än vad jag äter på en vecka…

        Hon är ju ganska liten. Det är nog tillräckligt med energi för henne i en smoothie.

      Skulle jag endast äta smoothie till lunch skulle jag nog ligga i ett hörn och gråta runt klockan 14

        Lägg i kokosolja eller äkta smör så håller du dig mätt?? Folk är så rädda för fett men det håller en mätt längre och gör att man slipper moodswings i humöret pga bergochdalbane-sockerkurva

        Jo lite så jag tänkte. Inte mycket energi i en smoothie för att räcka som lunch. Tänker då på kalorimässigt och inte i näring, självklart förstår jag att gröna smoothies har mycket näring i sig 🙂

          Med stadig menar jag att man håller sig mätt. Har dock aldrig testat själv, är inget stort fan av smoothies men följer ett gäng vettiga veganer och de äter smoothies till lunch och ”fast föda” till kvällsmat. Tycker mest att det är inget att bli provocerad över, bättre att man äter och det som funkar för en själv. Alla har olika livssituationer 🙂

        Jag brukar äta en portion gröt till lunch, ttp 130kalorier, och det funkar fint för mig. Alla behöver inte en jättestor lunch ?

      Man är väl olika och jag kan också äta en smoothie till lunch eller en kaffe och en proteinbar. Vissa dagar är det dåligt med aptiten och då får man försöka trycka i sig det man kan. Jag har jättesvårt att äta om jag är stressad, jag kan inte ha något som väntar för då får jag i mig max 2 tuggor. Idag har jag bara hunnit äta frukost kl 07 och har precis lagt båda barnen för en tupplur så nu kan jag äntligen äta ifred. Hungern kommer först nu när jag slappnar av. Inget att provoceras över, forni kanske är likadan.

        Precis likadan.

        Är lite avundsjuk faktiskt. Livet vore så mycket lättare då. Har lunch cirka 12. Ibland drar saker ut på tiden och jag kan inte gå och äta förrän bortåt 13. Då är jag i princip redo att hugga ner eventuell person som står ivägen för min matlåda. Inte det bästa när man jobbar med människor..

          Njah, inget att vara avundsjuk på, det är jobbigt när det är stressigt för även om jag har tid att äta så kan jag inte det. Det blir som ett stopp i halsen och jag tuggar bara runt maten i munnen. Då är det perfekt med smoothies eller något annat drickbart.

      Smoothies är perfekt för en sån som mig som inte direkt tar aptit till att tugga varje måltid. Tycker det är sjukt tråkigt att äta och om jag inte är vrålhungrig blir jag bara illamående och tycker att själva ätandet bara är jobbigt ?

      /Varit ätstörd i olika utsträckningar hela livet

    Stay hard? Är det i samarbete med Viagra?

      Älskar ditt nick btw ?

    Undrar vilka Alex och Sigge inriktar sig på som målgrupp för sina kläder?

    Ja nog syns man i din kollektion inget för dom blyga. Man kommer se ut som en cool katt.

    Min bror hade en uppblåsbar soffa, runt millennieskiftet. Jag var SÅ avundsjuk!

      Jaaa det hade min kusin hahaha eller en fåtölj hade hon nog snarare, så fult men så coolt tyckte man då?

      Kan inte fatta att millenieskiftet var 18 år sen.

        Håhåjaja, kändes som igår!
        Gammal? Kanske därför de gråa hårstråna börjat dyka upp?

          Jag hade en uppblåsbar soffa med leopardflufftyg på ?? Det var 2000/2001 och jag var 15-16. Älska den soffan ❤ Tror den var inköpt på IKEA.

          Ja, minns att vi tittade efter störtande flyg men ja, världen rullade på. Jag har alldeles för många gråa strån, SÅ gammal är jag inte ?

        Eller hur….ångest?

        Tycker Lucas Simonssons klipp är så klockrent på när 00:or får gå på krogen, de är typ 3 år i mitt huvud verkligen…(förlåt alla 00:or men jag gissar att det är så för alla, min årgång, 1992, är säkert 3 år i nån annans ögon?)

          Jag minns när det var kapplöpning i tidningarna om vem som skulle bli millenniets första bebis, det ”barnet” är redan 18 nu, upplevt hela sin barndom på en kvart och vad har jag gjort under den tiden? Typ ingenting känns det som ?

    Kolla in Englas ”påskollektion”. Tre dyra påsar på rad, undrar om de är lika tomma som Englas hjärna verkar vara på inspiration.
    35 årig kvinna lägger upp en bild på påsar, verkligen kreativt.

    Min ungdomskollektion skulle innehålla
    • kulörta jeans
    • diadem och pannband
    • tunn bomullspolo med väst över (alltid!)
    • tight, ribbstickad, kortärmad polo till disco
    • baggy t-shirts med låttexter på alt en version av bokstäverna MGB på (gärna med polo under)

      Och jag hade ungefär samma outfit som du. ?

    OT: Satt och kollade instagram stories igår, massor med stories från March for our lives, demonstrationerna mot vapenvåldet i USA. Slungas tillbaka till Sverige igen till youtubern Anty som håller på att göra sig iordning för en utekväll och som kvällen till ära bär ett halsband med en berlock i form av något slags automatvapen. Haha förstår om en del tycker jag är larvig eller en moralkärring som reagerar på detta men kunde inte bli. Det blev en sådan konstrast, blir så märkligt med en svensk som förmodligen aldrig ens varit i närheten av ett automatvapen men som ändå romantiserar det för att se lite badass ut.

      Men alltså det är ett smycke bara. Bara för man bär ett smycke som ser ut som ett vapen betyder det inte att man romantiserar vapen eller tycker det är okej med vapenvåld. Precis som man inte tycker det för att man kollar på en actionfilm där det skjuts hej vilt och där vapen framstår som ”coolt”. Man måste inte överanalysera så mycket 🙂

        Nähe, varför har man då ett smycke som ser ut som ett automatvapen? Om man inte tycker att det är lite coolt och snyggt med vapen? Den bara liksom dök upp i hans låda och han tog omedvetet på sig det?
        Var kommer rädslan för analys ifrån? Saker ska ifrågasättas och analyseras, ingenting dåligt kan komma ur det. Har han gjort ett genomtänkt val så kan han ju svara och argumentera för sig, tänkte han inte mer än att det var coolt så kanske han reflekterar över det nästa gång. Kunskap är bra.

          Man tycker väl det ser snyggt som ett smycke. Behöver inte vara svårare än så. Tror knappast hon skulle vilja skaffa ett riktigt vapen eller tycker det är bra att vapen missbrukas för det. Detta har ingenting med kunskap att göra herregud. Du överdriver.

          Vem har sagt att han vill köpa ett vapen pga det? Anonym skrev att han romantiserar vapen och det stämmer ju om han har på sig det för att det är snyggt?
          Vad tycker du är en romantiserad bild av något?

          För det första pratar vi inte ens om en ”han”. Och halsband osv med pistoler är inget nytt. Jag tycker själv att det kan vara riktigt snyggt. Man behöver inte ha någon annan tanke bakom det än så. Om det är att romantisera så fine. Men ser inget fel med att göra det 🙂

          Nej, men andra kan ha åsikter om det och ja, det är att romantisera vapen. De är till för att döda, krävs ingen analys för att förstå det.

        Det analyseras väl rätt vilt om det allra mesta härinne, jag gissar på att om Isabella hade burit ett liknande halsband hade det tagits upp härinne. Personligen tycker jag det är rätt stor skillnad på att se en actionfilm med våld och att bära ett halsband i form av ett vapen. Det kanske är för att jag har amerikansk släkt från US och spenderat en del tid där som jag ser på det hela lite annorlunda. Hade man burit det halsbandet i US hade det varit en rätt tydlig politisk markering, det är nämligen samma typer som gråter över sina second amendments just nu. Men nu är ju inte Anty amerikan så klart så för henne så är det väl bara ett halsband som hon tycker är snyggt. Jag tycker dock fortfarande att det känns rätt tacky att bära ett automatvapen runt halsen. Just my two cents.

      En annan youtuber vid namn Kammi visar också upp mycket vapen, knivar och dylikt. Jag blev lite ställd men jag kanske är gammalmodig ?

    Någon skrev att det är uppenbart att mogi skriver alla positiva kommentar själv för de är skrivna på samma sätt och med flera ”!” i meningarna. Och jag kollade nyss, och det stämmer verkligen ? Så fort hon får kritik svarar hon först själv på den (märks hur mycket hon tar åt sig) och sedan svarar hon en gång till med ett fakenamn till sig själv och berättar att hon inte ska ta åt sig och att hon är fantastisk osv. Människan kan inte må bra. ?

      Fick samma uppfattning.

    Savannbyxor
    Buffaloskor (som jag inte hade råd med)
    J. Lindberg tröjor
    Polotröjor

      Åh savannbyxorna, det var helt klart favoriterna! Och det var så viktigt att visa det där märket så att alla visste att det var just dessa byxor?

    Hade en uppblåsbar soffa i svart sammet med tillhörande fåtölj, haha! Älskade den även om det inte gick att sitta i den pga man bara gled fram och slutade sittande på golvet ?

    Tunn stickad mössa med pärlor på ? eller var den kanske virkad? Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.