Mogi försöker desperat släcka bränder där uppe på sin alptopp

Mogi försöker få det till att ”Beatricemakeupartist”s alla kommentarer kopplats till en och samma Gravatar eftersom hen inte lämnat någon emailadress, så vi kan väl ta och titta lite på det argumentet?
Anledningen till att det sitter en liten stjärna vid fältet för email är för att indikera att en mailadress måste fyllas i för att kommentaren ska kunna postas.
Igår skrev hon i en kommentar att enligt hennes ”tekniker” så kopplades alla kommentarer till en och samma Gravatar pga att de inte fyllt i någon emailadress men att den ”buggen” nu är löst.

Hon menar också på att de som skrivit kommentarer om att de varit tvungna att fylla i i en mailadress även tidigare aldrig har kommenterat hos henne eftersom hon kollat upp deras ip-nummer.
Här kanske Moggan borde be sin ”tekniker” förklara för henne hur det fungerar med ip-nummer och att en och samma person kan ha flera olika ip-nummer under loppet av en dag. Hemma, på jobbet, på tunnelbanan, på fiket eller helt sonika genom att använda sig av en VPN-tunnel. Alla dessa platser kan ge olika ip-nummer fast ändå komma från en och samma person.

Men… 
Hela den här efterkonstruktionen om att man inte behövde fylla i sin email tidigare för att kommentera stämmer inte.
Här under ser du hur Mogis blogg såg ut i morse och hur den såg ut den 21/3. En cash på bloggen visar att det satt en stjärna vid fältet för email redan då, men jag antar att Mogi kan lika lite om cashade inlägg som hon kan om ip-nummer.

  

Och så slutligen så kan vi väl titta på Mogis förklaring till varför hon som genom ett trollslag fick 1000 nya följare på Instagram i söndags.
Hon menar på att det är pga av att jag skrivit om henne och att någon av er skulle ha betalat för att köpa henne följare för att sedan kunna kritisera henne för det.
Konspirationsteorierna är det i alla fall ingen brist på, men tyvärr faller hennes teori på sin egen orimlighet.
Edit kl 12:21 – Jag publicerade ett kort inlägg om hennes kommentarsfält i söndags vilket kan förklara att hennes trafik gick upp en smula men att 1000 personer som är mina läsare samtidigt skulle ha gått in och följt henne eller köpt henne nya följare för egna är allt annat än rimligt.
Hur hon förklarar de andra ökningarna som skett på ungefär samma vis vet jag inte men det kanske kommer?
Undrar vem hon ska skylla på då?
Det är säkert också vårt fel, tror ni inte?

Och så var det med det.
Men visst är det lite gulligt att hon verkar fortsätta skriva kommentarer till sig själv i ett sista desperat försök att inte tappa ansiktet helt?

152 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Scrollade precis igenom hennes följare på Instagram. Bara fejkkonton!! Varför skulle ca 2000 män från Turkiet följa Mogi?
    Årets skämt…

      http://www.pinhumour.com/pin/19539/

      Denna bild sammanfattar Mogis situation tycker jag.. xD

    Hahhahahah orkar inte ?

    ’Garv-atar’ – indeed!

    Alltså what is up med dessa ljugande bloggare? Blir man bloggare för att man är en fucking lögnhals eller blir man en lögnhals för att man är en bloggare?

      Vad kom först, hönan eller ägget? ??

    Årets cringe. Men skönt för ”Frida” att slippa vara Beatrice!! ???

      När jag såg den där Frida kommentaren på hennes blogg förstod man ju direkt att det var hon som skrivit den….

    Kollade just hennes årsredovisning, ”Erhållna aktieägartillskott 241 256 kr”. Betyder det att pappsen pumpar in pengar i hennes AB för att undvika konkurs? Det skulle ju förklara hur hon kan lattja runt som hon gör.

    Om hon nu inte har något att dölja dvs att alla kommentarer är från olika personer. Borde hon inte bevisa det då genom att lägga upp en bild där man tydligt ser att
    Alla kommentarer kommer
    Från olika ip-nummer. Jag
    Menar det borde ju ligga i hennes intresse att motbevisa ”oss” om ”vi” har fel ?

      Tänkte också på det!
      Samt att ingen av alla dessa ”personer” verkar länka till någon egen hemsida/blogg. Det är ganska ovanligt..

      Tror inte det är lagligt att lägga ut IP-nummer på det sättet dock. Men hade kanske kunnat lägga ut en del och blurra vissa siffror.

        Jag skulle endast lita tillräckligt mycket på det ifall jag fick bläddra själv i hennes kommentarsfält eller satt bredvid när hon gjorde det.
        Men det kommer jag ju givetvis aldrig få göra. =)

    Om jag hade varit en SMART Mogi, hade jag varit tyst nu. Bara fortsatt att visa mina tekoppar och skrivit om ”mon amour”, som om inget hänt.
    Liksom bara-No comments.

      Precis som Bella gör, det funkar ju.

    Jag vågar nog också sätta en peng på att teknikern inte är annat än någon form utav låtsaskompis.

      Jag tror han heter Mållgan.

        Precis vad jag tänkte skriva ? mållgan eller Sarah lorentzon

        Mon Mållgan

          HAHA! ??

          Hahah

    Hahaha, trodde ”mon amour” var Camcams egna (tokiga) påhitt tills jag besökte Mogis blogg?

    Men åh. Vad pinigt. Hade ju varit bättre att hålla käften än att komma med massa efterhandskonstruktioner och märkliga förklaringar.

    Fast ditt första inlägg om Mogi var ju det om hennes mystiska försörjning och det kom ju tidigare än Instagram-inlägget. Så heeelt orimligt är det ju inte att hon fått fler följare i söndags via ditt inlägg.

    Men något annat som slår hål på hennes förklaring om det här med teknikstrulet är ju att även den där gravataren ”amanda” gick loss i kommentarsfältet på samma sätt som beatricemakeupartist. Amanda frågade ju 3-4 gånger under olika namn om rasen på Mogis hund i nåt inlägg. Hur förklarar hon det, om alla med fel mailadress skulle hamna hos beatricemakeupartist?

      Men varför skulle i så fall 1000 personer gå in och följa henne på Instagram bara för att jag skriver ett inlägg om henne?

        Denna blogg har ju väldigt många läsare som är turkiska/araber med instagramkonton som har 0 inlägg, inga följare men följer en miljard konton. Det vet ju alla ?‍♀️

          Enligt Google Analytics har jag haft 15 besökare från Turkiet den senaste veckan. Att varenda en av dem har 67 anonyma konton var på Instagram som alla följer Mogi känns ju väldigt troligt…
          Eller hur? 🙂

        Tja, tack vare uppmärksamheten helt enkelt? Lite får man ge henne the benefit of the doubt där, även om det finns tillräckligt mycket annat som talar för både köpta följare och egenförfattade kommentarer.

    Herregud.. det räcker fan inte med en skämskudde, jag vill typ ha en skämsoffa med tillhörande skämskudde och skämsfilt för att gömma mig riktigt ordentligt efter det här ???? typ det roligaste hittills i bloggbevakning

      Right up there med GabJoss tapegate 😀

      Glöm inte skämspuff. Skämsschäslong klingar annars bra!

    Gravatar är ett ord åtminstone jag aldrig hört innan den här veckan. ”Frida” har koll på termer.

      Hahaha ellerhur. Pinsamt.

      Jag visste vad det betydde för flera år sedan så det bevisar ingenting bara för att du inte gjorde det.

        Jag sa aldrig att det var ett bevis. Var bara en detalj jag la märke till 🙂

    Själv har jag fortfarande svårt med att hon försvarade sitt frukostval (ägg, punkt) med att det är så svårt att äta vegetariskt eller vegant eller plantbaserat (hon använder alla de tre orden som synonymer så jag är lite lost, i samma kommentar) hur som helst var äggen det ”mest vegetariska” hon kunde hitta. Medan det står croissants och frukt på bordet. Medan det finns bröd, flingor, allt möjligt på en hotellfrukost och särskilt hotell som Carlton. Jag fattar inte varför man inte bara kan säga som det är. Jag äter ägg eller annat icke-vegetariskt ibland, särskilt på resande fot, det är viktigare att det är nyttigt än att det inte är djur, men jag gör i alla fall en insats för djur och miljö till vardags, punkt slut.

      Vore ju bra om hon hade kunskap iallafall. Hon kanske är ovo-vegetarian? Men om hon inte svarar det själv så kan hon inte ha lagt så mycket energi på att lära sig sin diet

      Håller med. Jag äter bröd med sylt, plus frukt, dricker juice o kaffe när jag är på hotell – voilá, vegansk frukost liksom. Säger inte att man måste göra det, men det FINNS veganska alternativ (önskar dock att croissants var ett av dem…ägg, smör o mjölk tyvärr, om det inte specifikt är veganska croissants). Sedan att hon eller andra inte tycker att de veganska alternativen är så jättespännande är en annan sak, men det håller inte att säga att man ”är vegan” när man äter ägg så fort man inte ”hittar” annat.

    Hela den här grejen med Mogi, hennes ”jobb”, mon amour och att skriva sina egna kommentarer ger mig tillräckligt emd skämskuddar för att kunna bygga ett slott men kommentaren från ”Frida” gav skämskuddar att bygga en ny stad med!! Det kan OMÖJLIGT bli mer uppenbart att hon skriver sina egna kommentarer efter Frida, hade hon bara skrivit ”Skönt att det är löst!” så hade jag kaaaanske köpt att det var en läsare som tyckte att det var skönt för Mogi, men just ordvalen… förklaringen att även hon angetts som Beatrice osv osv – hon tog det för långt, det blev inte trovärdigt pga hon genomskinligt försvarar sig själv genom en fejkad läsare. Finner inga ord för pinsamheten, skäms ihjäl….

      Det är riktigt genomskinligt. Hur svårt kan det vara att inte uttrycka sig som sig själv? Märks direkt när det är hon och det är sinnessjukt pinsamt. Har heller aldrig varit med om en bloggare som försvarar sig mot varenda liten grej som kommer in. Varenda. Liten. Grej. Att hon bara orkar och att hon känner behovet av att göra det. Hur elak och spydig hon blir, hon tar verkligen åt sig. Jag skulle låta allt rinna av mig och skita i. Som de som har stora bloggar på riktigt gör. Att försöka kompensera alla riktiga kommentarer (kritik) med egenförfattat beröm och uppmuntran, jag vet inte vart jag ska ta vägen. ”åh sluta hacka på henne hon mår ju inte bra” gör hon väl? Sitter och skickar iväg mängder av tiggarmail och gör allt för att framställa sig som en av landets största bloggare för att få napp och sedan kalla det för att arbeta som ”konsult” inom hotell och restaurang. Nej du tigger gratis och sen bloggar du om det. Men Mogi verkar ju ha ett väldigt speciellt sätt att uttrycka sig på. Mogi kan inte ladda upp en resevideo. Hon har inte filmat och klippt ihop nåt. Nej hon har ”jobbat med videoformatet”. Mon amour/boyfriend ”jobbar med champagne” han är inte försäljare.

      Jag tycker så jävla illa om den här människan att Isabella Löwengrip framstår som Dalai Lama i jämförelse. Liksom Isabella, allt är förlåtet. Mogi är fan värst. Vilken osympatisk människa, vilket luftslott, vilken pinsamhet.

        Camilla jag kunde inte sagt det bättre själv. Tänkte faktiskt på Isabella innan idag då hon dök upp på instagram och blev nästan glad av att se henne, istället för provocerad. För hon kör ändå med hyfsat öppna kort. Eller egentligen inte. Men det känns ju typ så haha…,

        Jag håller lite med. Jag som trodde Isabella L var ett luftslott….. Mogi tog det till en ny nivå O.o

      Stackars, stackars denna Frida som har gått runt och tvingats vara Beatrice.

      ”Skönt att det är löst!” Ja herre Gudrun vad genomskinligt… (och underhållande!).

        Herre Gudrun jag dör!

        HAHAHAAH GUDRUN ???

        Ja, herregud Ja! ?

    Förstår inte vem hon försöker lura, sig själv? 🙂 alla andra har ju sett igenom henne nu.

    Va för första gången någonsin in på hennes blogg idag. Jag lyfter på hatten åt alla som försöker skriva på ett språk de inte till 100% behärskar, det är så man lär sig men hon skulle verkligen behöva någon som korrläser hennes engelska texter. Det skulle inte bara se professionellare ut men det är även bra att få se sina egna misstag och lära sig av dem.

      Mer professionellt*

        OBS jag heter alltså Frida på riktigt, det är inte Mogi som är här inne och skriver 🙂

          Hej Frida!

        Inget fel på professionellare 🙂 Men visst, långt och lite klumpigt ord.

          Nej, inget annat fel än att det inte existerar. Går inte att böja ordet professionell (eller något annat ord för den delen) och få ”professionellare” om man använder svenska språket? källa SAOL

          Selina; jag får fram professionellare i SAOL appen, knas..

          Komparativ
          en/ett/den/det/de professionellare + substantiv

          Superlativ
          är professionellast
          den/det/de professionellaste + substantiv

          Anna: Haha, man ska aldrig någonsin leka språkpolis. Trodde att jag hade fakta på fötterna men jag läste SAOL på tok för snabbt? oops, där blev man själv en spridare av alternativ fakta

      Du verkar ju ha problem med ditt eget språk så hur blir det med andra språk då? Jag struntar fullständigt i denna pinsamma mogi men e så jäkla trött på dessa språkpoliser som själva skriver fel ?

        Erkänner att jag kan ha problem med svenska då jag egentligen är finskspråkig men försöker lära mig så gott det går. Att ”professionellare” inte fanns är något nytt jag lärt mig idag och jag tackar de som rättat mig 🙂

    Kommentaren från ”Frida” tar skämskuddebehovet till en helt ny nivå! Vilken normal människa kommenterar på en blogg och sedan kollar vilken ”garvatar” man får upp om man hovrar på namnet? Och sen att ”Frida” skriver exakt som Mogi och som tidigare fejkkommentarer är bara för pinsamt…

    Men vad jag inte förstår är varför Mogi på bloggen är i alperna men på Instagram lägger upp klipp från Florens? Är inläggen om alperna gamla trots att hon lägger upp dem som att hon är där nu?

      På bloggen skriver hon om vad hon gjorde NÄR hon VAR i Alperna. Hon är inte där nu/säger inte att hon är där nu.
      Florens vet jag ingenting om.
      På Instagram lägger hon upp bilder från Paris, det har hon gjort sen den 14 mars fram till sin senaste post?
      Oavsett vart hon postar bilder från på sin Instagram kan hon naturligtvis befinna sig vart som helst just för stunden. Alperna har dom kommit hem från.

      Alperna var länge sedan, hennes ”mon amour” fyllde år för en månad sedan.
      Mogi skriver gärna så, och förlänger alla sina resor och vistelser till mycket längre än vad de varit på riktigt.

    Hlet ot
    ,men är ihop med en
    Muslimsk kille.. han. Kollar allt jag gör

      ?

      Va?
      1. Gör slut.
      2. Vad har det här med Mogi att göra?

        +Vad har din parters religion med saken att göra?

          +1 på den!

        Hon skriver att det är helt OT så det har inget med Mogi att göra med andra ord.

        Är det för att han kollar allt du gör som du uppenbarligen skrivit denna kommentar med mobilen i fickan?

        1. Håller med
        2: det är antagligen därför hon skrev OT. För att det inte hade något med Mogi att göra….

      Annamaja mår du bra? Aldrig värt att vara med någon som kontrollerar en. Dumpa! ?

      Är du samma person som skrev en sjukt skum kommentar om att Allah är gay och att Camilla ska sluta radera främlingsfientliga kommentarer? Ni skriver på precis samma sätt. Du är Mogi nummer 2 alltså, fast i BB’s kommentarsfält! Vad är ditt syfte med att sprida sånt här på en skvallerblogg? Jag tror inte att det finns så mycket SD-anhängare härinne, som du kanske hade hoppats.

      Ps. Om du på riktigt har ett sådant problem med en kille – oavsett hans religion – så tycker jag att du omedelbart ska lämna honom eller förklara för honom att det absolut inte är acceptabelt.

      En kille, oavsett hans religion, ska inte kontrollera dig. Men ditt syfte med kommentaren är förstås som den andra kommentaren du skrev att sprida lite (mer) skit över muslimer.

        Riksorganisationen för kvinnojourer i Sverige. Hemsidan har en nödknapp där du snabbt lämnar sidan om någon kommer på dig samt en knapp för att dölja ditt besök.

    CamCam: Kan du inte skriva lite om Farmen VIP? Nu åkte ju Ben ut tyvärr men det finns ju fler, ehum, ”influencer” kvar. Och självklart är ju Camilla Henemark och Patrik Sjöberg med. Dom två söker rampljuset lika mycket som Booken. Ben och Samir var så söta och roliga tillsammans. Speciellt när dom skulle mjölka en ko för första gången. 😀

      Priceless när Ben ”runka” kossan ?

        Jättekul att skratta när djur utnyttjas. Nej Kor vill inte bli mjölkade. Deras mjölk är till för deras kalvar som tas ifrån dem vid tidig ålder bara för att du ska få lapa deras mjölk. När en människa sedan drar paralleller till att runka när den redan utnyttjar detta stackars djur är fan förfärligt.

          Förlåt men kan du prata med kor? Har de berättat för dig att de inte vill bli mjölkade?
          Vad med för intressant har kor berättat för dig? 🙂

    Dessutom hade jag själv börjat undra varför jag fick heta blablamakeupartist varje gång jag glömde att ange email.

    Hahahahahahgagaagagah

    Men kan man va helt säker på att det INTE är som hon säger ?

      Helt säker? Nej. Men inte i närheten av så blåögd att man kan överse så tydliga indikatorer och låta sig luras av henne. Det går ju inte. Kan inte vara så korkad om jag så försöker.

    Att döpa sin blogg och Instagram till ”En fashionistas guide” är ju en väldigt märklig titel att ge sig själv. Jag trodde det var en rese/restaurangblogg? Vart är allt fashion? Som modeintresserad är jag helt ointresserad av hennes blogg. Då är man ingen vidare bra fashionista. Och vem över 15 kallar sig själv för fashionista från första början kan man ju undra.

    Ganska roligt när fashionista inte ens är särskilt positivt. Beskrivs som ”mycket modemedveten person, modehysteriker, överdrivet angelägen att följa modet”

    Nej, Moggis, din blogg handlar om badrum och resor och restauranger och hur bra du är, och att besvara alla dina kommentarer (såväl prata med dig själv som försvara dig spydigt mot all kritik du får in) Mode existerar i bloggen enbart genom att du har kläder på dig. Det finns inga modetips eller klädprat eller beskrivning om vad du har på dig idag. Förslag till nytt namn ”En resesnobbs diary” (eftersom du pratar som om du är en Hollywoodfru som bara måste lägga in lite english expressions all of the tiden så blandade jag in that för dig)

    Folk tror att man är avundsjuk så fort man missunnar någon något. Men jag missunnar verkligen Mogi det hon tigger till sig. Det är inte saken i sig, att hon reser och är så fancy. Jag reser själv 1-2 ggr per år och är jättenöjd med det, skulle gärna resa mer men är inte minsta bitter om säg Kenza reser hela tiden. Det är hon värd. Mogi.. Ditt luftslott håller på att spricka. Du är osympatisk och genomskinlig. Du tar dig själv på alldeles för stort allvar och tror att dina milslånga inlägg är så otroligt bra författade. Något du gärna påpekar i de där kommentarerna du skriver själv. Det är skittråkigt att läsa och orka med hela texten. Man skummar igenom det. Intressespannet går inte att behålla genom hela inlägg. Det enda som är intressant med dig är att bevittna kommentarfälten som du håller igång på alla sätt och vis..

    [ SANNE
    27 March, 2018 at 09:29
    Vad tycker du om Camilla Gervide som driver skvallerbloggen Bloggbevakning?

    Reply
    AFASHIONISTASGUIDE
    27 March, 2018 at 09:58
    Hej Sanne. Jag tycker det är helt sanslöst oprofessionellt utav Camilla att inte ens höra av sig till mig via email eller en kommentar här på bloggen och fråga mig om denna “Beatrice makeupartist”. Då hade jag kunnat höra av mig till min tekniker och han hade kunnat kolla upp problemet på en gång och så hade det löst sig. Det Camilla gjort tar jag väldigt allvarligt och jag har hört av mig till hennes arbetsgivare och inväntar återkoppling från dom i ärendet.
    Jag har även kollat inläggen hon skriver om Blondinbella och jag tycker dom är absolut smaklösa och elaka och hon gör det med flit då hon vet att inlägg som dom kommer generera mycket hatiska kommentarer och det ger henne mer sidvisningar vilket skapar med pengar på hennes konto i slutet utav månaden. Man märker så tydligt att vissa bloggare går hon på hårdare med flit och det är ingen professionell journalistisk bevakning. ]

    Ojoj, nu kommer beatricemakeupartist efter Camilla. Hon får akta sig för utropstecken och ev. sminkborstar som kommer flygandes!

      Jag undrar återigen vem det är hon hört av sig till, för inte är den någon här på redaktionen i alla fall… =)

      ”Min tekniker” ? Tjejen som kan spinna vad som helst till guld

        Haha, låter som när jag och min man (mon amour) skojar. Vi driver en (liten) firma ihop och om nåt krånglar med mailen eller så säger vi bara till varandra att vi får ta upp det med någon på IT-avdelningen, avdelningen för internationella relationer tar hand om utlandssamtal etc.

          HAHAH. Skriker så jag gråter.

          ”Min man (mon amour)”. Jag dör – döör! ?

      Dessa influencers ger sig själva sammanbrott.

      Så! Många! Punkter! Vad hände med alla utropstecken?

    Det är något så udda med den där bloggen. En reseblogg som inte handlar om resemålen. Det är mer en blogg som dokumenterar hennes och hennes killes resor. Bara okritiska resonemang om hur ljuvlig hotellrestaurangen är och bilder från hotellrummen.

      Som utger sig för att vara en fashionistas guide med totalt avsaknad av mode? Nej visst är det en ointressant blogg. Men hon och hennes kommentarfält är to die for i underhållningssyfte.

    ”…fokuset på näthat, kränkningar och annat som gav en besk smak i munnen.
    Här hos mig skriver jag med glimten i ögat, en stor dos humor och ironi med högt till tak.”

    Vet du vad? Jag kan inte se din ironi eller humor på något sätt i dina blogginlägg. Det enda jag ser är näthat och uppmuntran att försöka trycka ner andra. Tror att det är möjligt att skriva en skvallerblogg utan att fokusera på förminskande!

      Näthat? Nu får du väl ändå ta och chilla!

      Hur är det näthat för att Camilla listar ut att Mogi:
      1) Köper sina följare på instagram
      2) Tigger till sig hotellnätter/luncher
      3) Skriver sina kommentarer själv
      4) Gör samarbeten med företag och får BETALT för att ljuga ihop om att hon har en stor blogg?
      Ska vi slänga med stora orden här så kan vi ju slänga till med att Mogi begår bedrägeri. Och det om något är värt att lyftas.

        Jag menar mer allmänt än så! Tycker att majoriteten av alla inlägg är otroligt hårda och elaka här inne.

        Jag läser inte Mogis blogg särskilt ofta ? dessutom är allt du listade bara teorier. Har svårt att tro att du sitter på all fakta om vad som händer i hennes liv .

          Eftersom du tycker att alla inlägg här är så hårda och elaka så kan jag tipsa dig om en annan sida du skulle tycka bättre om:

          Familjeliv.se

          Hejdå.

        Det finns många bloggerskor som inte är elaka och som sprider kärlek och glädje.

        Idag är första gången jag är inne här, och det är även sista dagen jag är det. Läste fornis långa inlägg från igår, så blev nyfinen på vad det var för sida.

          Hallelulja…

      Du har missat det uppenbara. Det här är inte en skvallerblogg, den rapporterar om saker bloggarna själva skriver. Sätter sig dessa bloggare själva i skiten får dom skylla sig själva

        Tycker det känns som att det mest är uppmuntran till att få så många som möjligt till att tycka illa om vissa personer .

        Hade det varit mer fokus på bevakningssidan hade jag nog tyckt det var kul. Men eftersom det inte finns någon humor i det som skrivs blir det bara taskigt..

      /mogi

    Ta upp det som hänt i klippan!!

      Det är inte så lätt att förstå vad som hänt i Klippan ifall du inte ger lite mer info.

      Jag sökte på ”Klippan” i en nyhetssökmotor för att se vad det är du vill att Camilla ska skriva om:
      Flera anmälningar om stöld i Klippan i helgen
      Klippan blev tredje bästa klubb i junior-SM
      Tjuvar krossade rutorna till massagesalong och café i Klippan
      Ovanlig parasit drabbar katter i Klippan

      Camilla, det är bara att sätta igång och skriva!

        Det får ju bli den om katterna! THK och Lilla Snöboll är SÅ glada över att inte bo i Klippan just nu.

    Jag vet inte ens vem hon är men detta är riktigt pinsamt. Hade hon varit smart hade hon hållt käften, eller bara fortsatt som hon gjort.. Hon måste verkligen tro att folk är dumma.

    Hon är ju för rolig med alla sina fantasikompisar. Undrar hur det känns när hela ens liv är en lögn?

    Hahahhaa jag dör! Det här måste vara det roligaste på bloggen någonsin ? Jag driver en webbutik som säljer saker i den övre prisklassen. Allt från 1000 lappen till 50000. Jag fick faktiskt tiggarmejl från Mogi för nått år sen. På den tiden så samarbetade vi en del med bloggare. Om jag inte minns fel så ville hon ha något löjligt dyrt för ett inlägg, men nöjde sig med en vara för ca 1000kr. Sen när hon väl publicerade inlägget med vår vara så fick vi 10 klick från inlägget. Och det är ju helt sjukt om man jämför med de andra bloggarna som genererade flera tusen. Jag trodde att det var något fel på analytics hahaha ??? men det är nog bara så att Mogi inte har någon trafik.

      Du råkar inte ha kvar mailet? 🙂

        jo jag kan söka lite i min mejl, kanske det ligger kvar sparat ?

          Vore guld! kontakt@bloggbevakning.se och du är givetvis anonym om du så önskar.

    Du själv gör en del efterkonstruktioner, och du själv vågar inte visa vissa komentarer du får, du har skrivit beröm till dig själv och du har skrivit skit om andra bloggare under annat namn. Och nu kommer du skriva någonting fyndigt, kaxigt och typigt och folk kommer tro på dig ock Nej jag har ingen foliehatt men många här har tyvärr. Och Du har god hjälp här på bloggen av vissa (släkt, famij, vänner) så vad är så himla fel och hemskt om nu Mogi har en nära som skriver snälla kommentarer på hennes blogg, vad gör det, vem skadar det? Värre hyckel och sjukt det Du gör framförallt mot Bella, akta så du inte får en stroke av all din ilska du verkar ha på källarna när du sitter och raljerar om hur hemskt Bella är… men det är din taktik också – att skriva så illa om Bella som möjligt för att få reaktioner och kommentarer och DU tjänar en massa pengar på det, du manipulerar mer själv. Kräks…

      Hahah

      Kan inte annat än hålla med

        Extra gulligt när du håller med din egna kommentar. =)

          Ta av dig foliehatten Camilla. Finns många Anonyma här, och du borde se på ipnumret att den Anonym som håller med inte var jag, nu byts iofs mina ipnummer ut så kanske har jag annat ipnr nu än när jag skrev det första.
          Tänk så många du lyckas lura och manipulera Camilla wow så bra du har det. Ha en fortsatt fin dag nu och var rädd om dig.

      Men är du tillbaka igen? Du skulle ju inte besöka den här bloggen mer sa du ju…
      Ska jag behöva sätta dig på modd för att du ska slippa att slitas in här igen som ett offer för din gränslösa nyfikenhet?
      =)

        Tror inte jag någonsin skrivit att jag inte ska besöka bloggen mer, du förväxlar nog med annan men det tar emot att gå in här och bidra till din trafik och till din lön och inte mår man särskilt bra av denna blogg. Ja du brukar ju sätta på modd när man skrivit något avslöjande då du blir rädd för att man ska avslöja mer så då blir det modd och de kommentarerna visas inte. Men folk tror på dig och litar på dig när du viftar och skojar bort det med löjliga kommentarer. Helt sjukt.

          Va?

      The real Hmm har varit väldigt tyst idag. Hinner CamCam inte med att posta i hens namn när hon skriver inlägg kanske?

      En annan notis. Om det är någons blogg man borde ”bevaka” är det CamiMamis blogg.
      2000 kommentarer på ett blogginlägg?!
      Dessutom är alla kommentarerna på engelska. Fattar inte vad som pågår därinne men det är minst lika intressant som Mogis blogg.

        Nä, precis! Jag har fått sjukskriva alla mina alter egos idag. Typiskt att du skulle märka det! ??

          Ditt beteende påminner om Mogis just nu. Ni kanske borde bli vänner..?

            Det kanske vi är? BFFs som är i maskopi med varandra för att kunna få så pass mycket trafik att lyxhotellkvoten är fylld i flera år framöver?
            Skaru me?

          Varför svarar du som en sjuåring?

            Jag anpassar tonen och seriositeten i svaret efter frågeställaren och kommentaren.

        Arjuntal: Så trevligt att du håller reda på mig. ?

        Den tid jag tidigare haft idag har gått till LD och Elaine. ?

        Ses mer om en stund. ?

          Där kom du snabbt in ja.. camilla var snabb med att kalla in dig 😀

          Inte CamCam, du. Jag kände din saknad av mig genom rymd och eter och tänkte det vore synd att förneka dig min närvaro. ?

          Uppenbart vid detta laget att ni har någon form av kontakt/relation.

          Och ”CamCam”, om du nu vill driva en professionell blogg kanske du ska växa upp och sluta bete dig så barnsligt och lära dig att svara som en vuxen människa. Skärp dig.

          Helt rätt. Den består i att detta är en av de första sidorna jag går in på när jag får en minut över. Det är den relasionen vi har. ?

        Tror inte the real hmm är camcam men någon i familjen/släkt/hushållet det har avslöjats vid ett par tillfällen.

        Förlåt för frågan men hinner du umgås något med Magnus och familjen? Du verkar ju spendera hela dagarna och kvällarna med att vara förbannad och upprörd så det ryker ur öronen på Bella och kämpar febrilt med att smutskasta henne. Hoppas du mår bra.

          ”Tror inte the real hmm är camcam men någon i familjen/släkt/hushållet det har avslöjats vid ett par tillfällen.”

          Det här har jag helt missat. Snälla ge mig detaljer till dessa avslöjanden. Jag behöver bli lite glad idag. ?

          Så väldigt likt camcam du skriver.. och inget svar på frågan som ställdes i vanligt ordning hehe.. Ja du detaljer behöver jag inte ge, du vet vad jag menar.. jisses alltså och så många går på det haha många manipulerade, hjärntvättade stackars dumskallar här, bara att gratulera.

          Va? Ryker det ur Bellas öron?? Jag vill se bild

      Foliehatten är tillbaka ser jag.

    Detta var ju dock sjukt kul:

    ANONYM
    26 March, 2018 at 14:12
    Varför skrivs 90% av dina kommentarer från samma konto?

    AFASHIONISTASGUIDE
    26 March, 2018 at 20:49
    Jag har ingen aning, är lika nyfiken som du är vem denna “Beatrice make up artist” är.

    Den som skrev som Anonym nämnde inte ens Beatrice make up artist, men Mogi drog upp det direkt!! I wonder why…

    Tycker det låter som en konstig bugg?! För att få en Gravatar kopplat till sin kommentar så måste det finnas en email eftersom emailen blir en del av url:en till gravataren. Det betyder alltså att beatricemakeupartists email på något sätt sparats ner i backendkoden och varje gång någon inte anger en email så hämtas denna email istället. Utöver det har man struntat i simpla säkerhetsåtgärder i html-formulären som skulle stoppat meddelandet från att skickas redan där. Det är ingen kod man bara råkar skriva. Tror inte en sekund på hennes bortförklaring. ?

      Men på riktigt?! Om nu så är fallet att Malin själv, hennes pojkvän eller mamma skrivit kommentarer i andra namn so what, är det verkligen så farligt och hemskt?? Många bloggare har skrivit kommentar på sina egna bloggar, även camcam. Är det så att denna Beatrice skrivit tio kommentarer på varenda inlägg eller? Även om det vore så så varför är det så hemskt, vem skadar det och vad för skada gör det. Besökssiffrorna har det ju inte fifflats med för det liksom. Sen sk tiggarmail, ja det sänder många sk influencers ut.

        Nej självklart är det helt ok att lura företag att man har en stor blogg, med köpta följare på instagram och skriver alla kommentarer på sin blogg själv. Det ska vi bara hålla tyst om så hon kan fortsätta lura och bedra andra så mycket som hon vill. Bara klappa händerna och hylla hennes fina blogg ???

        För att det är falsk marknadsföring. Exempelvis.

    Carolinejansson85 på Instagram erbjuder sina läsare rabatt på en ny klocka inte danielwellington som hon också har samarbete med. Dock märker hon inte ut nåt samarbete. Gå in och påpeka det för henne. Hon som sägs jobba som såkallad marknadskordinator borde veta regler vid reklam.

    Jag vill också vara i maskopi med Camcam och The Real Hmm. Vart skickar jag ansökan?

    Håll ut CamCam! Vi som hängt med sedan länge hejar på dig. En hel del nya folk härinne med väldigt bitter ton. Synd att de gett sig på ett gäng som inte bryr sig ?. ”Keep up the good work, tack för en härlig blogg!”, osv osv.

      Jo men eller hur hehe.. nya personer som har full koll på vad d Camcam och t r h skrivit tidigare och som sett mönster och taktiken.. ja det måste vara nya folk öh. Gott om träskallar härinne… och gott om taktik och manipulationer.

    & för att slå hål på luftslottet:

    1. En Gravatar funkar ENDAST om man skriver in en mailadress. Inte genom att inte skriva in något alls som Mogi skriver. Bara en av flera källor:
    http://wallmander.net/73-guide-avatargarvatar-i-wordpress

    Kan ingen hitta en cachad bild från Mogis hemsida? Är helt säker på att det var ett krav attlämna en mailadress innan, men behöver ”bevis”.

      Det finns en cashad bild i det här inlägget. =)

      ..såg att du lagt upp det. Godnatt. ??

    Har så svårt för människor som ljuger på detta vis in i det sista, tills man är intryckt i ett hörn och inte ens då ger man upp…
    Men det gör samtidigt ont i mig, en person som mår bra och är trygg i sig själv gör inte så.

    Hon måste må så fruktansvärt dåligt, det är uppenbart att hon inte tycker att hon duger som hon är, och inte hennes mon amour(bara en sån sak…) heller
    Att hon vill måla upp sitt liv på det sätt hon gör och tar till alla möjliga penslar för göra det är mest tragiskt…

    Jag tycker inte att det hon gör är okej alls och ingen jag skulle vilja ha i min närhet,
    men jag ser främst en otroligt osäker och liten tjej som så gärna vill vara omtyckt som någon annan än den hon faktiskt är och det gör mig så ledsen speciellt när hon inte verkar förstå att det får helt motsatt effekt .

    Scrollade igenom Mogis arkiv och även i gamla inlägg finns det kommentarer från olika namn men har sammar Gravatar-namn.

    Mogis senaste inlägg är fyllt med hennes egenskrivna kommentarer igen.. Att man fortsätter när man är så genomskådad? Iofs kanske det skulle se dumt ut om det bara slutade så fort hon blev genomskådad, då fick man ju ”rätt” direkt men hon nekar ju än. Så jävla dålig förklaring som hon hade.. Alla ni som ger henne the benefit of the doubt, sluta med det. Det är så smärtsamt tydligt det här. Hon gräver sin egen grop ned små spadtag hela tiden..

    ”Samtidigt som det är en ganska sunkig skvallerblogg, så tror jag att om några år när din blogg är rejält etablerad internationellt och fullt möjligt en av de största inom sitt segment så kan du blicka tillbaka och konstatera att det var just genom fult, illvilligt skvaller som dina besökssiffror plötsligt började skjuta i höjden. Det är så jag hittat hit nu, och jag fullständigt älskar din blogg – var så säker på att jag inte är ensam om detta. Kram! :-)”

    Jag skäms så mycket av att Mogi tror att ingen begriper att denna kommentar kommer från henne. Mogi, det finns bara en enda människa i hela landet som skulle uttrycka sig sådär.

      Ja, det där med att ligga lågt en dag eller två efter att man blivit avslöjad med praktiskt taget hela överkroppen i syltburken verkar inte vara ett alternativ för henne?
      Jag garvade högt på bussen när jag läste den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.