Baskern är tillbaka!!!

The Bask is back!

Bloggkommentatorerna och jag verkar ha gjort samma association när vi läste Kenzas inlägg om baskern, för deras bild på Kenza iförd basker var den första som kom upp när jag googlade.

Jag hade lite glömt bort hur ”puttinuttig” Kenza var när hon var yngre.
Nu som vuxen är hon ju lite av en stilikon vilket gör det extra kul att gå tillbaka i bloggarkiven. Inte nog med att kläderna var annorlunda – bilderna höll en ganska låg kvalité vilket nog hjälpte till att knyta band till läsarna. Hon var mycket mer en av dem än det är nu när varje foto mer eller mindre håller proffsklass.

Alltså – de där Jeffrey Campbellskorna!
Kenza satte de sannerligen på kartan.
Jag hade – eller har? – ett par kopior som jag köpte på Ebay med nitar på klacken. Herregud, man riskerade ju att bryta nacken varje gång man satte de på sig.
Må de aldrig komma tillbaka och bli trendiga igen!!!
För allas säkerhet!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är så fantastiskt vacker!!! ?

    Ah det var tider det #bloggnostalgisk

    Otroligt söt människa! ?

    Minns när Kenza började tjäna pengar på bloggen och köpte samma plagg på ginatricot i olika färger. T.ex. den där klänningen med sidenband i midjan alla hade en period som fanns i kanske 14 färger. Var så avundsjuk, för själv lyckades man nätt och jämnt tjata till sig en enda klänning av föräldrarna.

    Kan du inte skriva om Uppdrag gransknings påhopp på kvinnor som gått ut med sina berättelser under metoo? Kolla cossis näst senastw ig inlägg

      Cissis*

      En granskning är inget påhopp.

        Det vad inte det hon sa heller.

          Var*

    Skulle aldrig sätta på mig dyligt ? Men hon bär upp den bra

      *Dylikt

        suck!!!!!! Dyligt ?

    Åh! Och alla bloggare hade klänningar från Style By Stars!

    Har Kenza alltid varit sådär snäll och oförarglig som hon är nu?

      Ja

    App app app… Det som hon brukade ha var en BEANIE, något som var superinne just då. Året var 2007-2008 och Lauren Conrad använde beanie oavsett väder, liksom Kenza. Basker är en annan typ av hatt, med mer struktur (bland annat).

      Lol

      åh jag tyckte att det var sååå snyggt och hade också en samling. nu blir jag misstänksam om jag ser någon ha på sig det haha. sjukt vad det kan ändras :/

    Kenza är nog den mest genuina bloggaren. Tycker hon verkar vara så himla go.

      Nu vill jag inte vara någon party pooper men hon kan vara rätt….dryg. Jag har varit på MTV EMA med henne två gånger och hon är väl snäll och så men det var lite mycket ”divafasoner” ibland ?

        Är du Shiva? ?

          Haha nej ? Min kusin jobbade innan för MTV och lyckades fixa så att jag fick följa med på EMA två gånger. Andra gången när det var i Glasgow så åkte alla från svenska MTV (ink Kenza och diverse tävlingsvinnare) i en gemensam buss till och från flygplatsen. På väg hem var det av någon anledning en mindre buss än dit, så alla fick inte plats att sitta. Kenza (och hennes vän, Shiva?) valde då att lägga sig ner på varsitt tvåsäte och dra upp luvorna på tröjorna över ansiktet när resten gick på. Påväg hem bytte vi flyg i London och skulle igenom någon kontroll, hela vi MTV gänget stog och väntade på att få gå igenom och precis när kön började röra på sig kommer Kenza + vän och släntrar förbi hela kön och går igenom först…

        Jag gillar Kenza (som fan!), men har också upplevt diva-fasongerna. 🙂 Dock inte på äldre dar.

          Utan G* sorry folkZ ?

          Eller kanske är det med G? I dunnooow.

        Kan bero på att hon har dålig hörsel?

          Va? Lägger man sig och tar upp säten så andra får stå på en buss och går före i köer för att man har dålig hörsel? Hjälp mig nu med hur du kom fram till detta

          Nu skrevs ju detta med hörsel innan kommentaren ang att gå före och ligga i soffor 🙂

      När jag arbetare på en konsert av Tokio hotel så ett ganska stort gäng som satt för sig själva, inget fancy utan det var rätt tomt på besökare så de hade en liten sektion för sig själva. Jag märkte att det hela tiden gick småtjejer dit och fotade med en av dom och det tog aldrig slut, hela konserten fick hon resa sig från sitt kompisgäng, prata lite med tjejer och ta foto. Inte en enda gång tackade hon nej eller verkade irriterad. (Det hände inte så mycket på konserten så jag hade tid att titta). Det visade sig vara Kenza och jag blev så sjukt imponerad över hur hon tog sig tid för alla som ville och tyckte samtidigt så synd om henne som inte ens kunde hålla ett samtal med sina vänner utan att bli avbruten. Det är 1 av 4 ggr jag har stött på Kenza och hon är lika snäll, genuin och trevlig varje gång.

        Så var det*
        (Orkar inte leta efter mina glasögon)

    OT, challiz tar paus från bloggen igen pga privata skäl som är hemliga. Projekt och möten på gång, men i skuggan av ”häxjakten” vill hon vara privat. Hon nämner också att droppen var när hennes kille drogs in i det. Alltså va? Var det inte bara hans namn som outades?? Enlighten me please 🙂

      Jo det var bara hans namn. Men var någon nära vän som ”läckt” och därför litar hon inte på någon längre. Hennes bloggpaus beror väl på trakasserier mot henne och hennes vänner av någon servicepersonal (?)

    Åh. Kinsaaaa! ❤️ Har följt hennes blogg sedan en vecka efter hon startade. Har alltid älskat henne, förutom den gången hon fick lov att träffa Tokio Hotel x antal gångar. Jag minns att jag till och med skrev elaka kommentarer eftersom jag var så avundsjuk! ?

    Känner igen mig så extremt mycket i henne. Inte bara vår bakgrund men även uppväxt, umgängeskrets, familjband och till och med samma födelsedag (hehe)

    Ååh skorna som vi alla i kompisgänget hade (ville ha) sedan kom Nelly och gjorde kopior som man lyckades komma över. Det var tider ☺️?

    Älskar Kenza, min favoritbloggare. Hon är antagligen inte perfekt (som att någon skrev att hon hade varit dryg längre upp), men tycker hon känns som jordnära och äkta. Har aldrig känt behovet av att skapa luftslott etc. Hon är så jäkla COOL.

    Jaja, den är bättre än den där hemska skärmmössan som kissie och många andra gått omkring med konstant senaste året. Förstör varenda outfit! Kenzas mössa ser ju lite chic och cool ut åtminstone, sen är hon så vacker på båda insidan och utsidan att hon bär upp det mesta. Sällan man hör någon säga något negativt om henne faktisk.

      Jag är så trött på Kissies mössa?

      Kenza har ju haft på sig just den där du dissar hur mycket som helst.

    Jag tycker det är skumt att jag kommer ihåg alla hennes kläder från bilderna ?

      Aåååh, herregud. Jag också! Trodde det var något fel på mig. Minns typ alla de bilderna!

      Jag har en hel mapp med hennes outfits. Hon var min största stilikon på den tiden! ? Åkte till Primark/utomlands och köpte liknande kläder till en lite billigare peng, bara för att vara ”lika snygg”

    känns som om jag minns varenda bild! Fina Kenza!

    Minns när man följde henne back then och liksom inte kunde begripa hur någon kunde vara så vacker. Det är hon fortfarande, men då var hon ännu mer speciell på nåt sätt. 🙂

    Vet någon om Angelica Blick alltid varit snäll o go som hon är nu? Har följt hennes blogg i ca 2-3 år

      Jag har bara bra erfarenheter av både henne och Kenza. Nu är det ju ganska längesen jag träffade dem men jag kan inte tänka mig att de ändrat på sig till något negativt… =)

      Angelica är världens goaste!
      Har jobbat med henne ett par gånger (samma samarbetespartner på Instagram) och träffat henne på otaliga event i Stockholm. Har också spenderat tid med henne när hon varit i landet jag bor i. Hon är den mest jordnära av alla bloggare!

    Att två skvallerbloggar alltså skriver inlägg om att Kenza hade basker när hon var typ 16 och nu har hon en annan.

    Jag vet inte ens vad jag ska säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.