Laying the ground work

Varje vecka kommer det in nya produkter från vår fabrik. I maj finns allt med Löwengrip ute. Allt är så fint att jag blev tårögd. Ovanför ser ni vår deodorant och shower cream från Healthy Glow-serien. En Self Tan Body mist (Såå bra!) samt våra intimprodukter som blir mer unisex.//Bella

Enligt Bella så kommer det in nya produkter från LCCs fabrik varje vecka, och om man ska tro på det hon berättade i Schulman Show så kommer hon behöva manipulera läsarna och få dem att gilla henne, alternativt sympatisera med henne eftersom det säljer fler produkter.
Samma sak om hon gör någonting för egen del – typ åker på lyxresor utan barnen mm – då behöver läsarna också manipuleras för att inte bli allt för upprörda över det enorma fotavtryck Bella gör i naturen.
Det här är varken ett av mina egna påhitt eller tolkning av någonting Bella yttrat utan det är EXAKT vad hon berättade för Alex Schulman. Lyssna gärna på den.

Så alla ni som kommenterar här inne eller på Bellas blogg om hur synd det är om henne som får så mycket negativa kommentarer och kritik – inser ni att ni gått rakt i den fälla Bella planterat ut som en del av sin försäljningsstrategi?  Fällan har slagit igen runt benet på er och inte ens DÅ inser ni faktum. Vad mer behövs?
En individuell dumstrut med era namn på, levererad av sång och dansmannen Simon själv?
Hon skrattar med största sannolikhet åt er som fortsätter försvara henne även efter det hon avslöjat att det endast handlar om en noga orkestrerad strategi för att tjäna mer pengar.
Det är pinsamt!

Den här helgen kommer Bella vara i Italien – en resa som återigen inte inkluderar hennes barn – något som hon tidigare blivit kritiserad för och då har jag inte ens nämnt det stora ekologiska fotavtryck som hon sätter med sina resor.
Ska vi ta och kika på veckan som gått för att se om vi kan ana någon strategiskt utlagd röd tråd här?


En sak som jag reagerar på är det här stycket:

Häromdagen testade jag en av proverna och fick världens allergichock i ansiktet. Så blir det ibland, men det händer inte lika ofta längre eftersom våra kemister har blivit duktiga på att veta vilka ämnen jag reagerar på.

Är det Bellas hud som är facit i framtagandet av produkter?
Har hon ALLA allergier och om hon inte reagerar på en produkt så räcker det som underlag för lansering?

Men vad tror ni?
Kommer nästa veckas produkter tas emot väl?

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror inte på att fler produkter skulle säljas för att hon får läsarna att tycka synd om henne. Tror hon tar sig själv på alldeles för stort allvar om hon tror att det är så det funkar.

    Fast camcam du är väll precis lika pengaliga själv. Bella-inläggen genererar ju mängder av kommentarer o dom kommer ju så fort bella andats. Vad tjänar du i månaden på bloggen. Hur många klick får du när du lagt upp inlägg om bella?

      Min trafik är densamma oavsett om jag skriver om Bella eller inte…
      Jag var nämligen tvungen att kolla efter förra gången någon ställde ungefär samma fråga..

        Bevisa

          Hur då? Kommer du hit så du kan sitta bredvid och gå igenom mitt analyticskonto?

          rftersom du nu absolut inte bloggar med nååågon som helst baktanke så kan du väll berätt om vad du tjänar, hur många läsare du har o hur de påverkar vad du tjänar vilka inlägga går bra o mindre bra. Screenshots kan du väll pröva tex
          Du bloggar ju endast för att göra internet till en bättre plats o inte alls för att tjäna pengar som blondinbella

            Jag la ju precis upp en skärmdump på sidvisningar.
            Vad mer vill du veta?

          Går inte att läsa helsuddig.
          Vad du tjänar på att skriva pm vad andra skrivit verkar du vilja undvika?

            Jag har inte fakturerat Nyheter24 än så jag har ingen direkt aning om vad jag kommer tjäna här, och varför jag inte kan uppge en summa för Nöjesguiden kommer ni snart bli varse.
            På bilden står det sidvisningar och den övre rader är 150 000 och den undre 75 000. Så ungefär samma trafik oavsett dag.

            Vill du att jag mailar bilden till dig?

          Anonym: man kan väl blogga för att tjäna pengar utan att för den sakens skull ha onda planer om hur man ska manipulera sina läsare?

          Man kan även planera sitt innehåll (typ som Sandra Beijer) utan att bli helt förljugen som Bella.

          Men det här är ju sjukt, Camilla vill och ska såklart få tjäna pengar på den här bloggen! Varför ska ni sitta och snoka i det?? Kan inte du ta och mejla över din lönespec till Camilla i gengäld? Hon har väl aldrig sagt att hon inte vill tjäna pengar. Det går inte att jämföra henne med Bella då Bella medvetet ljuger och manipulerar sina läsare för att kunna kränga fler produkter. HUR går det att jämföra med Camilla? Just nu tycker -de flesta- av hennes läsare att det är roligast att läsa om Bella, därav flest inlägg om henne. Herre gud… man blir matt av människor som er.

          Anonym, nu tar du och visar ditt lönespec. Eller har du något att dölja?

          Nej jag jobbar inte alls som sjuksköterska för pengarnas skull. Jag för det för att det är mitt ”KALL”, a la Florence Nightingale… Jag älskar att hjälpa andra människor och sätter mig själv gärna åt sidan enbart för att andra ska få ha det bra! Lön? Pfft! Överblivna och torra brödkanter får man alltid från jobbet, och sängplats kan man säkert ordna på annat håll. Allt sånt är sekundärt, bara jag får hjälpa andra!

          ??‍♀️

          Du är så tappad. Bilden var ”helsuddig”? Zooma in. Den funkade finfint. Jag tror att du är någon som blivit kränkt eller sekundärkränkt av nåt som bloggbevakning har skrivit och nu ska du ”sätta dit” Cam. Bara det att du har inget på henne. Nada! Noll! Det är så patetiskt att du fortsätter försöka utan något underlag.

          På riktigt???

          Haha jaja, om vi ska bestämma andra människors intentioner så arbetar du som sjuksköterska enbart för äran, och att kunna säga att du vill hjälpa människor isåfall. Om inte det är sant kan du jobba gratis och avstå lön, eller skänka varenda krona till läkareutangränser eller nåt liknande??

      Camcam har tidigare skrivit att hon tjänar sexsiffrigt, det vill säga alltså minst 100.000, men sen skrev hon att lönen sänktes på NG (mindre betalt för sidvisningar) så hon skulle därför börja göra samarbeten för att tjäna lite mer.

      Camcam tjänar nog mer på sin blogg än Bella på sin, mycket mer, och ju fler läsare desto större blir lönen – så jag tycker vi slutar läsa denna blogg och slutar bidra till Camcams höga lön.

        Jag unnar Camilla varenda öre hon tjänar, varför skulle man inte det?

        Du kan tycka vad du vill men skriv inte ”nu slutar VI läsa denna blogg”. Du bestämmer inte ett skit över någon annan. Jag tänker fortsätta läsa och unnar Camcam varenda krona för allt hon gör!!

        Jag bidrar gärna till Camcams lön, hon underhåller mig varje dag.

        Tack för alla skratten???

        Tror du jag tjänar mer än 600 000 kr/månad när jag inte gör några samarbeten? Troligt du…

    Kan du inte droppa BB ett tag? Eller försöka kanske köra ett inlägg om dagen bara? Inte ute efter en sarkastisk kommentar tillbaka på det här nu angående att du får skriva om vad du vill (klart du får), men det är lite ärlig feedback bara. I alla fall jag börjar tröttna! Och ja jag kan sluta läsa men tänkte du kanske kan ta till dig lite feedback 🙂

      En till som börjar bli utråkad av att läsa om Bella och de är svårt att scrolla förbi när majoriteten av inlägg endast är bella. Hur många inlägg kan man mjölka ut av Bellas strategi. Vi vet om det vi det här laget.

      Är någon verkligen ens förvånad hon efter tusen år som bloggare faktiskt har lärt sig läsa av sina läsare och där med kan bygga på det. Om inte så är ni korkade

      Jag läser gärna om bella när det finns något att läsa om. Men många av inläggen känns krystade och lite som att de handlar om ingenting bara för att skapa ytterligare ett kommentarsfält om henne. Men visst, det kanske är jag som är den udda. Majoriteten här inne kanske föredrar många inlägg om henne oavsett vad de egentligen innehåller? hoppas att inte min kommentar uppfattas negativ mot den här bloggen, jag gillar den och det är den enda blogg jag läser regelbundet men jag har nog bara ett större ointresse för bella än många andra här?

      Neej, droppa inte BB!
      Dessutom som hade du CC, och vi, rätt! Hon slängde ur sig massa inlägg för att väcka sympati och nu har ju hennes BUS lanserats 🙂
      Precis enligt schemat.

      håller helt med, tycker dels det är tråkigt att läsa om samma person hela tiden men också att den person hela tiden får pikar som är helt irrleventa, som att hon åker på lyxresor utan barnen. Om du menar allvar med att vilja ge kritik som inte är skitprat så lämna hennes kids utanför det hela.

      Varför? Hon är ju så korkad, dum. Dålig engelska. Tacksam att håna.

    Älskar Bella-inläggen, snälla fortsätt med dem! Typ det bästa i mitt liv just nu ???

      Stackars stackars dig.. Bella-inlägg är det bästa i ditt liv? På riktigt? Då tycker jag verkligen synd om dig… Hoppas du har en bra påsk ändå.

        Du verkar vara en rolig typ.

        Ja, ibland kanske ens liv är lite sugigt på alla plan och då kan inläggen här vara bra underhållning. Inget märkligt med det. Eller är ditt liv fantastiskt 24/7?

    Nej, mer inlägg om Bella!

    Fast alltså bara för att man försvarar Bella eller sållar sig till dem som inte blir provocerad av henne så betyder det jo inte att man köper allt… Tycker personligen att de som tycker att hon ljuger istället läser allt för bokatavligen. Visst att hon ändrar på dessa men vem har inte gjort det mellan åren 18-30? Skillnaden är att hon tjänar pengar på det och det kan man väl få unna folk…

      Eller hur!! Jag har läst hennes blogg troget i 4 år och gillade henne skarpt ända fram tills skilsmässan. Gillade inte hur hon började slänga Odd under bussen (och då har jag aldrig varit ett fan av Odd). Nåja, nu läser ja bara Bella här men börjar tröttna rejält så slutar antagligen med den här bloggen också. Men! Jag har ALDRIG köpt en enda LCC produkt och ALDRIG klickat på en sponsrad länk från henne. Så det att hennes strategi kränger produkter på oss har aldrig påverkat mig…
      Hon får gärna kränga produkter så länge jag får ut något annat i gengäld. Och när jag inte får det, jaa… då slutar jag läsa.
      Enkelt

    Läste på Maggans blogg att Drago rymde en kväll! Är inte en vakthund tränad att stanna hos den som ska ”skyddas”?

      Mjo men det är en hund, Inte en programmerad robot.

      Maggans blogg är så härlig! Och Jennys blogg så underbar, så fina bilder!
      Mogi har fina bilder också, njutningsfullt, glad att jag upptäckt hennes blogg genom denna.

      Här är det mest tjafs och hat usch nä det går bort på ett tag, tror ingen mår bra av det. Bye bye

        Haha, Hej beatricebymakeup/Frida/Mogi/Amanda/Afashionistasguide/mm… ?

          HAHA

    Extraknäcker som Sierska faktiskt, helt sant. Och passar ju bra nu i påsktider att få visa mina häxkunskaper så jag tänkte berätta framtiden för er. Simsalabim och allt sånt: Under detta inlägg kommer _minst_ ett inlägg att vara i typen ”kan du sluta skriva om Bella så ofta?” och minst två inlägg kommer relatera till citatet ”ASG, du gjorde min dag”.

    Tack på förhand och gal’ påsk.

      Haha! Gal påsk på dig med ?

        ”Gal påsk” är för att inkludera tupparna ju. Annars bara en massa hönor såhär års 🙂

          ???

    INGEN försvarar Bella. Folk reagerar väl bara på det sjuka klimatet här inne, tex att det är okej att kalla henne pinsam, mobba hennes engelskauttal, kommentera hennes utseende osvosv. Oavsett hennes strategi behöver man inte bli elak.
    Och ”vi” går i fällan? Det är ju ni som blir upprörda av henne som går i fällan.
    Jag förstår inte hur du drar dina logiska slutsatser cami.

    Bella gör något -> folk kallar henne idiot, psykopat, ful, mobbar henne etc -> Någonr eagerar på allt som säga om henne -> ”det är hennes strategi, så vi får säga vad vi vill!!11”

    Varför kan du inte bara erkänna att du skapar ett fruktansvärt klimat här? Du postar en video på henne, som du kommenterar som konstig, och låter det trilla in 100 elaka kommentarer om hur Bella pratar.

      Exakt vad jag tänkte skriva! Det är inte så att någon (kanske någon vem vet) tycker synd om Bella, hon bryr sig nog inte. Folk står upp mot det vidriga som sägs om en annan människa för vart drar man linjen för vart som är ok annars? Det är ok att skriva att Bella är psykopat/dålig mamma/borde förlora vårdnaden för att hon har en strategi och ljuger i sin blogg? Nej, det är inte ok. Det är aldrig ok.
      Så visst, ge oss en fuckin dumstrut, jag ska bära den med stolthet för att jag står upp mot hat (ja, jag kallade det för hat) Ni får ju fan se till att fixa lite distans till saker och ting när det kommer till Bella, det är inte rimligt. Jag personligen blir illa till mods av att läsa kommentarerna, att världen är en plats där man inte drar sig för att skriva så om en annan människa och ingen stoppar det. Det mesta är dessutom bara baserat på egna (illvilliga) tolkningar.

        Håller med. Jag försvarar Bella ibland, men inte alls pga att jag gillar henne eller tycker synd om henne, utan just pga själva grejen att hundratals hatiska kommentarer alltid kommer upp så fort hon nämns. Den här mobbarmentaliteten är det som jag starkt ogillar. Och ja, man KAN mobba en person som själv inte är så sympatisk och/eller har någon jävla strategi. Det blir inte mindre mobbning bara för det, Camilla.

        ❤ precis!

        Ja, produkterna testats utifrån hennes hud. Hon skrev mycket i början om testprocessen, och varför hon inte använder naturliga ingredienser. Var intressant att läsa.

      Så jäkla bra! Tyvärr är camcams dumstrut så jävla långt nertryckt över öronen att hon inte kan ta åt sig kritik. Hon skiter högaktningsfullt i de.

        Det*. ”De” betyder ”dem”, dock inte korrekt översatt men mest för att du skulle förstå. 🙂
        Tänkte medan vi ändå pratade om dumstrutar.

          Nu pratade vi ju inte utan skrev. Så när tänkte du? Vem pratade du med?

          Man kan ”prata” med varandra över internet. Det behöver inte bokstavligen betyda att man för en muntlig konversation. 🙂

          Och man kan missa ett t utan att behöva en dumstrut

      Exakt!!!!! ?

      Önskar jag kunde trippelgilla! Och om man skriver något som inte är elakt eller ifrågasätter folks kommentarer då är man Bella fanclub eller Bella maffia eller liknande ?

        Eller ”hajen”.

          Eller Simon och förut Emma ?

      EXAKT så. Jag tror inte jag sett en enda person som ”tycker synd” om henne, men det är ju tydligen det andra tror man gör när man ställer sig mot den rena mobbing som pågår här.
      Kan inte camcam bemöta det här?

        Jag hade också velat att CamCam bemöter klimatet som blir under Bella-inlägg. Varför stoppas inlägg om LD när kommentarsfältet spårar men inte kring Bella? Ja, folk här inne har ett eget ansvar för vad de skriver, men precis som att influensers måste ta ett ansvar kring hur de påverkar sina följare så borde även CamCam. Ibland känner jag att inläggen hetsar till ett hemskt klimat i kommentarsfältet och sen raderas inte kommentarer och kommentarsfältet låses inte.
        Jag tycker ofta du gör ett kanon jobb Camilla, och absolut jag kan sluta läsa bloggen om jag stör mig på kommentarsfältet. Men helst hade jag velat fortsätta läsa och ha en intressant diskussion här inne, men inte totalt spårad som den tyvärr ofta blir på inlägg om Bella.

          Camilla kommer aldrig bemöta kritiken mot den hemska hetsen hon skapar här. Jag fattar att hon inte är den som skriver elaka saker, men hon skapar spelrum för alla att ta ut sitt extrema hat mot Bella, eller någon annan bloggare.
          Undrar ibland hur det känns för Cami, att hit kommer en massa människor bara för att spy galla över en människa på nätet? Måste ändå vara konstigt. Kanske Cami var sån i grundskolan och det har följt henne med hit? Inte den som mobbar men den som passivt står bredvid och pekar

          Camilla blev själv mobbad i skolan.

      Huvudet på spiken. Camcam ser uppenbarligen inte klart här för att hon låter sig styras av sina personliga känslor gentemot Bella. Jag håller med om mycket av den SAKLIGA kritiken gentemot Bella, problemet är att 90% av ”kritiken” varken är saklig eller ens kritik, det är riktigt fula påhopp och bör inte tillåtas. Vare sig om Bella eller någon annan. Och förresten är väl Bella ändå inte Lucifer själv, konstiga manér och strategier till trots. Lite distans kan behövas.

        Yes, håller med. Saklig kritik är legitim eftersom hon tjänar pengar på sina följare, det är en välbehövlig granskning av en av alla influencers och deras business. Men många kommentarer till det engelska klippet var rent förlöjligande/trollande. Vad har hennes val av läppstift med något alls att göra? Att göra ett inlägg om hennes klipp var kanske onödigt, det bjöd in trollen. Sådana där tips på insta stories är ju populära fastän jag personligen finner dem rätt fåniga/ointressanta.

    Jag älskar den här bevakningen så mycket. Framför allt nu när den glasklart konfronterar hennes strategi. Så otroligt efterlängtat med klarspråk runt vilken skit det är.

    Angående mönster under senaste veckan tror jag att ”vänligheten” i starten delvis var förberedelse för inlägget den 28 mars om vad läsarna har för åsikt om olika saker. Tror inte det inlägget var primärt för att göra läsarna glada utan för att det är en ovärderlig och gigantisk fokusgrupp för henne när hon får in åsikter och behov från potentiella köpare ang. vad de tycker om hennes produkter. Bloggen är ju hennes främsta marknadsförings- och kundkontaktkanal.

      Instämmer. Fokusgrupper i övrigt är annars väldigt dyrt. Varför betala när man kan få det gratis?
      Bojkotta Bella.

    Alltså jag vet att alla älskar hudvård just nu, och jag ska inte kasta sten i glashus, jag har både serum och micellärvatten hemma men, jag stör mig jättemycket på detta ”anti-pollution” som Isabella nu ska lansera en ny serie med. (Vet hon inte är ensam om det, är störd på alla såna produkter.) Typ vad ska man sätta i ansiktet som ska skydda det? Någon typ av solskydd, fast för avgaser, fast också i ”cleansing foam” form? Hur funkar det? Typ jag försöker använda solskydd i solen under vår/sommar, men kan inte göra det jämt då får jag finnar och utslag. Och hur ska det hjälpa med ”anti-pollution” i ansiktet om jag samtidigt andas in avgaserna? Tror faktiskt det har större effekt på huden (för att inte tala om lungorna!) än det som fastnar i ansiktet. Och hur mycket behövs det? Valfri svensk småstad är inte Singapore eller New Dehli liksom.

    Känns bara som en världsfrånvänd marknadsföringsploj, att man ska kunna köpa en ansiktskräm och gå runt och känna sig so pure medan världen går under runt omkring en. Och ja jag vet att det gäller för all marknadsföring för hudvård att ”alla vet” att det också handlar om att inte röka och dricka mycket vatten och gener, men det här verkar faktiskt bara vara rent humbug och det vore väl bättre om vi kollektivt jobbade på att minska utsläpp/avgaser istället för att smörja ansiktet och tänka att man själv iaf är skyddad. Ska man smörja sin bebis när man går på barnvagnspromenad då också eller?

    Ursäkta dagens rant.

      Det bästa jag läst på länge, håller helt med. Istället läggs det pengar och miljöpåverkan i både framställning, produktion, lansering och köp för kund för att stå emot det som kunden kan minska genom eget ansvar.

      Hemskt om det är på den vägen vi är på väg, att hitta nya ”lösningar” istället för att ta tag i de verkliga problemen. Så står vi där med perfekt hud men med en totalförstörd planet…

      Jag är faktiskt sjukt intresserad av såna produkter pga bor i en stad med dålig luft. Jag kör med pm2.5-mask över näsa mun när det är som värst och tvättar ansiktet med double cleanse-metoden använder essence och snigelsekret o serum samt 50 spf. Som jag förstår det handlar det om att använda serum o spf för att skydda huden.

    De behövs verkligen en ”Bella watcher” som skriver om det som andra inte vill (vågar?) göra. Det har varit alldeles för länge som Bella basunerat ut sitt budskap i olika medier som villigt fört det hon vill få sagt vidare. När ifrågasatte någonsin Aftonbladet eller Expressen något Bella säger och gör?
    Och i Bellas sociala medier kommer det fem motkommentarer från Bellas garde så fort någon skriver något som inte faller Bella-dyrkarna i smaken.
    När IBM en gång i tiden blev ungefär detsamma som alla datorer och all databehandling kom det fram en del intresserade sanningssägare som kallades ”IBM watchers”. Detta var egentligen före internet så man använde andra sätt att föra ut budskapen t ex fax 🙂 men idén är i alla fall när någon eller något blivit så stort att ingen riktigt säger emot så behövs det självständiga och modiga som står stadigt i motvinden. Microsoft har under senare tid också råkat ut för kritik – för att inte tala om Facebook på sistone.
    Så, CamCam, fortsätt att kritiskt granska Bella och då gärna med humor och glimten i ögat. Och vi som kommenterar får hålla oss i skinnet så det inte blir för mycket påhopp på Bella som kan beskrivas som mobbing eller ”lyteskomik”. Men hyckleri, girighet och skenhelighet måste alltid få kritiseras och kallas vid sina rätta namn.
    Glad Påsk alla och Heja! 🙂

    Apropå att manipulera sina läsare: Jag skrev en kommentar på Blondinbellas blogg om att det är intressant att det alltid dyker upp någon elak kommentar (som sedan får en massa kommentarer) när det under en tid varit väldigt få kommentarer på varje inlägg. Min kommentar godkändes inte och man kan ju bara spekulera att det kan vara så att Bella själv, eller någon av de tio personer som jobbat med bloggen skriver en kommentar som de vet kommer att skapa reaktioner. Det lustiga är ju att läsarna inte ser igenom det. Nu har t ex Karin kommenterat igen på Bellas senaste inlägg och det tror jag faktiskt ingen normal person hade gjort efter den kritik hon fick efter det första inlägget. Vad tror ni?

      Vilket var första inlägget?

      Tror oxå de planterar inlägg för att få kommentarer.

        Karin hade skrivit en kommentar under inlägget ”Äggjakt”:
        Du är så kär i dina barn men ändå träffar du dem knappt. Det är mycket viktigare att åka på resor med den nya killen eller föna håret.

      Det verkar som det i allmänhet ska finnas en övervikt för positiva kommentarer jämfört med negativa trots att det är de negativa kommentarerna som skapar dynamiken – positiva oneliners kanske är bra för moralen och stämningen men de för inte diskussionen vidare.
      Man släpper tydligen fram tillräckligt många negativa kommentarer så att den balansen upprätthålls. Skriver andra efteråt ungefär samma sak så modereras de ”överflödiga” negativa kommentarerna bort.
      Skulle inte alls förvåna mig om man planterar brandfacklor bland kommentarerna för att få igång ett alltför tyst kommentarsfält. Själva inlägget kan ibland behöva lite extra ”boost” i form av redaktionella kommentarer.
      Att många positiva omdömen om LCC verkar skrivna på kontoret vid Stureplan tycker jag har varit uppenbart hela tiden. Lovorden har klingat väl falskt ibland. Men där är nog inte Bella & Co ensamma för man har känslan av att många företag på sociala medier skriver beröm till sig själva.

      Det har jag också trott länge. Är helt övertygad om att de medvetet skriver en eller två elaka kommentarer för att få igång ”mobben”. Det blir extra genomskinligt som strategi eftersom alla kommentarer modereras. Varför skulle elaka kommentarer släppas igenom om det inte vore för att väcka sympatier för Bella och få läsarna att frentiskt ta henne i försvar?

        På en negativ kommentar brukar det komma fem-sex mer eller mindre likalydande positiva.
        T ex om någon skriver
        ”Ska du inte ha barnen nu i helgen? Du var ju ledig förra helgen?”
        Så följer ett antal kommentarer med innebörden att Bella och Odd själva ska sköta det där med hur de delar vårdnaden,
        att Odd säkert har något inplanerat med barnen, ”har du inget eget liv som sitter och räknar deras dagar med barnen” osv osv.
        De senaste åren har jag sett minst hundra sådana rundor – alla likadana.

    Jaa! Vilket bra inlägg!

    Jag åkte till Arlanda med Arlanda Express idag och fnittnare för mig själv när det utropades att tåget anländer till töööörminal fajv ?

    Hon fick ju håret fixat imorse bla. Undra om den personen får extra ersättning idag när det är storhelg. ?

    Nellie har gett sin åsikt om Chris Brown, som jag gissade så ursäktar hon det… typ…

    Ni som blir sååå upprörda över det ”dåliga klimatet” här inne kan ju dra härifrån? Fundera också över varför storbloggare som Kenza inte får hälften av skiten som Bella får? Folk gillar inte lögnare som överdriver och manipulerar. Att folk här hånar Bella för engelska beror inte på att någon skulle prata bättre etc utan för att Bella påstår sig vara fläckfri på det området. Det är bristen på Bellas ödmjukhet som gör folk vansinniga. Självgoda människor är inte så populära.

      Ok, var har hon påstått att hon är fläckfri på engelska? Nu följer jag inte Bella jättemycket, men vad jag minns har hon väl uttryckt att engelskan är utmanande och att hon därför tagit lektioner i engelska.

        På Linkedin står det att Bella har
        English
        Native or bilingual proficiency

        Och på Linkedin fyller man själv i sina uppgifter på eget samvete.
        Bella har alltså medvetet skrivit en lögn angående hennes kunskaper i engelska.
        Att hon skulle ha engelska som modersmål är förstås direkt uteslutet men om hon alltså
        menar att hon är tvåspråkig och talar engelska och svenska på samma nivå så är det en
        ren lögn.
        Att folk lättvindigt ljuger i sitt CV är förstås meningslöst när det gäller något sådant
        som språkkunskaper. Den lögnen avslöjas direkt om man tittar på Bellas engelska Instastories.
        Eller kanske hon helt enkelt inte förstod vad ”bilingual” betyder? Hon kanske trodde att det var
        att tala med dubbla tungor dvs att ljuga?

          Så innan någon hugger:
          Jag såg direkt att det ska vara ”angående sina kunskaper i engelska”
          eftersom Bella är subjektet 🙂

      Nu finns det ju andra som både överdriver, ljuger och manipulerar sina läsare värre än Bella, och jag tror att du A gillar en sådan.

      Men JAAA du har helt rätt, vi som ogillar klimatet och Bella-hatet här vi SLUTAR NU LÄSA DENNA BLOGG och SLUTAR KOMMENTERA ! Sen kan Camcam försöka manipulera och smutskasta andra så mycket hon vill, för Camcam har lika mkt strategier och manipulerar sina läsare än värre men ni är ett antal dumskallar här som inte förstår det. Punkt.

        Vad dillar du om? Vem gillar jag? Ja inte såna som ljuger iaf. Resten av din goja orkade jag inte ens läsa. Tycker du ska hålla dig till Bellas blogg där du kan sitta och skriva puttenuttiga inlägg.

      alltså, så för att hon har skrivit på sin linkedin att hon är native när det kommer till engelska, ska man alltså få HÅNA henne?? Du använder själv ordet HÅNA! Jag lovar att alla som kommenterade hennes uttal och skrev elaka kommentarer inte ens hade någon aning om vad hon hade skrivit på linkedin.

      Sjukt ändå att du tycker det är okej att komma hit och mobba, och att alla andra ba ska ”dra härifrån”. Mår du bra?

        Varför tror du att jag inte mår bra? Jag tillhör dem som inte kommenterat varken Bellas utseende eller hur hon har ungarna. Jag tycker däremot att hon är en lögnare, en riktig kappvändare. Det står jag 100% för.

          Man får vara kritisk till att hon ljuger men inte håna någons uttal/mobba. Läs det jag skrev. Varför förstår du inget? Varför tror du jag är nån bellaäöskare bara för att jag inte tkr man får håna en annan människa? Om detta skulle vara calle schulman tex som jah ohillar starkt skulle jag ändå reagera på kommentrer som kallar hnm ful, tar upp irrelevanta saker etc. Men INGEN har försvarat hennes strategi/att hon ljuger. Hur är det med din läsförståelse?

      Och kommentarer om hur hon klär sig som om hon ska gå på gatan, att folk önskar att någon tar hennes barn ifrån henne, hävdar att hon har psykiska sjukdomar mm mm är också helt rimligt? Att du tycker att de som INTE tycker att det är rimligt bara ska dra härifrån förstår jag. Mysigare att få spy sitt hat ifred utan att någon kommer och ifrågasätter vad man håller på med. Hur mår du egentligen? Är du nöjd med ditt liv?

        …. jag är inte någon av dem som tycker påstående om psykiska problem är bra eller påpekat hur Bella målar sig. Läs vad jag skrivit ovan och håll sedan käft. Börjar undra om inte LCC skickat några av sina med tanke på hur fruktansvärt uppjagade somliga är för att man inte öser beröm över kappvändaren Bella.

    OT om min nya favorite girl Mogi.

    Googlade ”Mogi skriver egna kommentarer” (för att se om fler uppmärksammar/skriver om det) och fick som en ren slump på nåt enstaka sökord upp ett inlägg från 2015 (http://afashionistasguide.com/a-fashionista-made-by-sweden/)

    1. Videon i inlägget är alltså en slags ”parodi” på Zlatans Volvo-reklam (hon kallar det typ för kul grej och hyllning men ok) och det är det märkligaste jag sett. Jag fattar den inte? Inte som kul grej, inte som parodi, inte som hyllning, inte som en egen ”variant”, ingenting. Jag tycker inte att det är så himla okej att skratta ÅT människor som jag nyss gjorde, men.. What the actual fuck. Den förtjänar lite rampljus, vilken bloggare idag skulle inte få den här videon publicerad på Bloggbevakning?
    2. Mogis totalt oförmåga att förstå kritik är helt outstanding, hon blir varse om att man inte får använda låten hur som helst och hon har ett försvar hon kör som ett mantra om och om och om igen (hon skriver sina egna regler helt enkelt precis som hon gör med hur man reklammärker ett inlägg om badrum med retoriken ”jag tänkte såhär, och därför, är det rätt, och jag tänker fortsätta svara samma sak nu för att annars får jag fel, and Mogi is never wrong) 2. Är vi säkra på att ”skriva sina egna kommentarer” är ett särskilt nytt fenomen hos Mogi? Det har troligtvis pågått i en smärre evighet om man orkar kolla. De negativa fanns där precis som nu, och de positiva som finns låter.. Som Mogi. Jag kan inte se om det är beatricemakeupartist eller vad hon heter (om man fortfarande kan se det på kommentarer bakåt eller om det tagits bort?) men nog fan är det Mogi. Som precis som nu sitter och kommenterar massa fina ord för att väga upp all jävla kritik hon så ”oförtjänt” får av ”nättroll” som ställer henne mot väggen angående att hon gör ett fel.

      Hahahah jag hade glömt bort denna! Såg den när hon publicerade den men hade glömt hur extremt konstig den var. Jag fattar ingenting av den här videon?? Den är så sjukt jäkla märklig bara!

      Hon har verkligen en otrevlig ton i sina svar! Så bitsk.

        Vem? Mogi eller Camcam? Camcam är så bitsk och kaxig, sån äcklig översittarattityd (likt TRH), och när hon känner sig ägd och har slut på argument så skriver hon; jag förstår inte vad du menar, kan du lägga till lite punkter.. öh. Usch och fy för hennes härskartekniker och löjliga och bitska svar, det säger en del… Inte håller Bella på så iaf.

        Lämnar denna blogg och hoppas fler gör detsamma.

          Har du inte dragit ännu, du lär inte bli saknad…bye, bye

          YASSS, tack. Go away, go away, don’t come again another day.

        Nejdå, Anonym – hon är inte otrevlig! Har du inte sett att hon kommenterat till sig själv i samma inlägg att hennes bemötande är ”väldigt proffsigt” gentemot de negativa kommentarerna? ? Must be true then!

          Åh pinsamt att jag trodde du syftade på Mogi, dels av din beskrivning som lät precis som Mogis svar på sina kommentarer och för att jag läste snabbt. Ser att du själv syfte på Camcam så min kommentar blev rätt konstig nu.

          Syftade på mogi! Sorry för otydlighet.

      Jag har kollat tillbaka ett par månader (inte alla inlägg) och hon har haft olika namn på sina alter egon. Beatrice dök upp i början av januari. Innan dess amanda497. Sedan orkade jag inget mer…

      Den där videon var smärtsam att se på.

    Alltså att du orkar Camcam, hur mår du egentligen? Akta dig för stroke eller väggen så som du kämpar och tar i med ditt Bella-shaming, och med dina strategier och manipulationer.

    DU manipulerar, vinklar och ljuger och Du har strategier och du vet mycket väl vilka andra bloggare som har uppenbara strategier och du kan inte undgå att se mönstren (om du inte är korkad) MEN Bella ska du shama.. alltså det KAN inte vara något annat än avundsjuka.. ja och så förstås är det din strategi för Du tjänar pengar på ditt Bella-hat. Skäms, och umgås lite med din familj ist.

      Du nämner hela tiden att det finns andra som också ljuger och manipulerar (svårt dock att tro att det finns de som är värre än Bella, men det må så vara). Det låter som att du rättfärdigar ett sådan beteende? Är det ok att ljuga för och manipulera sina läsare? Det har väl inget med saken att andra också gör det egentligen? Sen tycker jag inte det är ok att gå till personangrepp och kan hålla med om att det kan bli det ibland, men är helt övertygad om att Bella själv sitter och skrattar åt sina läsare. Efter intervjun med Calle Schulman så blev det så tydligt att hon tycker att läsarna är dumma små lamm som det går att manipulera hur som helst. Det tycker jag visar vilken typ av människa Bella är. Aldrig ok att mobbas men du kanske ska fundera över vilken typ av människa du rabiat försvarar. Är helt övertygad om att hon inte behöver din hjälp, men fint att du lägger ner så extremt mycket tid på någon som troligtvis sitter och hånskrattar åt allt, både åt dig och åt mig.

        Förlåt, Alex Schulman ska det vara.

      Är du fortfarande kvar?

        Svaret var till Anonym längre upp!

    Kul att du missförstått hennes strategi. Den var inte att folk som förvsvarade henne gick i en fälla som du kallar det, utan att dom som provoceras av hennes inlägg och kommenterar och ger henne fler besökare som hon ”lurat” med strategin. Tycker det är pinsamt hur mycket alla ni som dagligen sitter och kommenterar skit om henne och försvarar det med att dom som inte tycker det är okej att mobbas har ”gått i fällan”. Förstår inte hur du kan sitta och säga att den här bloggen är för att visa dina bonusbarn hur verkligheten ser ut när du bidrar till att försämra andras verklighet. Hur ser du på det? Att du mobbar och hetsar fram mobbing i din blogg? Jag förstår att du inte kommer att svara på det här, antagligen inte ens ett barnsligt svar som du brukar göra när en kommentar ifrågasätter dig. Men jag hoppas att du iallafall tänker till lite om hur du vill framstå. Nu framstår du som en förvuxen 14-åring som desperat hånar någon för att andra hejar på dig.

      Eller hur! Snacka om att de som blir provocerade (inkl CamCam) är de som på riktigt går i Bellas fälla! ?

      Det är nog Bella och hennes team som skriver en hel del av det negativa. Sen garvar det nog lite extra åt alla crazy fanz som hoppar in och ska ”rädda” Bella.

        *De

        Varför skulle hon betala någon att skriva negativa saker när ni klarar av det alldeles utmärkt själva? Och att folk är emot påhopp är inte att vara ett ”crazy fan”.

    Hoppas det går riktigt åt helvete för Bella, för det är väl det som förväntas.

    ÄLSKAR hur du synar henne!! Fantastisk! Fortsätt. Mig som läsare förlorar du aldrig

    Kram!!

    Undrar vem det var som ritade kartan till Sally och gillis påskäggsjakt?

      Det var säkert Odd, han verkar ju felfri.

      Hembiträdet tippar jag på!

    Oavsett vad man tycker om Cams inlägg/Bellas strategier mm så har det i flera år varit mycket värre på Bellas EGNA blogg. Folk svär och är så hatiska och nedvärderande mot varandra att det borde vara spärr på alltihop egentligen.
    Är inte det sorgligaste i hela soppan att en snart 28-årig tvåbarnsmamma ser denna typ av mobbning som sucess?? Hon sitter ju alltid tyst som en mus och tittar glatt på, aldrig försökt göra nåt åt stämningen på sin blogg för det är så hon vill ha det, giftigt!
    Säger det mesta om henne och vilken typ av människa hon är. Uselt.

      Vörd, som det brukar heta in inglish.

        Märci! 🙂
        Men hur f-n kan folk gnälla på Camilla (som synar hennes strategier) och debatterna här, när Bellan lever på och UPPMUNTRAR till ett mobbforum hos sig?

    Jag blir lite glad och återfår lite av min tro på mänskligheten när kamraterna här nu börjar reagera på Bellas förfärliga kommentatorsfält. En negativ kommentar och då får man tydligen vara hur elak och taskig som helst mot en medkommentator. Och vilket språk! Vill man hojta om mobbing som en del här är glada i borde man vända sig dit i stället. Detta kapitaliserar Isabella Löwengrip på.

      Hon gör medvetet sitt forum till en bråk- och mobbningsarena, det är hennes strategi. Heja!

      Jag läser inte bellas blogg, så vet inte faktiskt hur hennes kommentarsflt ser ut. Enda jag reagerar på är att det under varje inlägg som skrivs om bella här skrivs elaka kommentarer som inte har med tex strategi att göra utan är personliga påhopp.

    Precis som CamCam var inne på så undrar jag också om det inte är någon som reagerar på att det endast är Isabellas hud som är facit till deras produkter (enligt henne själv) Får det gå till så och gör det det? Tänker att det borde finnas någon slagit kontrollenhet innan slutlig produkt blir lanserad. Jag köpte i något svagt ögonblick hennes ansiktskräm. Kändes bra de två första gångerna tills jag fullkomligt exploderade av finnar i ansiktet. Jag provade den igen igår för att se om jag reagerade igen.. och jo då.. reaktionen kom bara efter några timmar..jag kan konstatera att iag inte har Bellas hudtyp och att kemisterna inte har gjort den så att den ska passa mig.. rakt ner i soptunnan hamnade den

    Hade en rabattkod på flattered, so tog mig äntligen chansen att beställa 2 par (varit tveksam ett tag då jag tycker de är lite väl dyra för ett par ballerina), då de beskrivs som ”sköna” ballerina skor som inte ska ge skavsår. AJ säger jag bara. Aldrig varit med om något så smärtsamt! Har även provat torrschampot och det gav mig bara mjäll. Aldrig mer en produkt lanserad/marknadsförd av blondinbella för min del! Fy vilket skräp! Retur på skorna, tyvärr var ju torrschampot öppnat, så ingen retur där. Aldrig mer!

    Lyko säljer ut hela LCC’s sortiment just nu. Inte bara de gamla förpackningarna, utan samtliga produkter. Ännu en nätsida att lägga till högen som rear ut LCC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.