Ett aprilskämt eller en efterkonstruktion?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=207&v=Jgf6AgBwH-I

Den 29 mars hade Youtubers Vlad en livesändning som slutade med att han verkar tillfredsställa sig själv samtidigt som man hör en tjej stöna i bakgrunden.
Idag – den 1 april – går han ut med att det hela var ett aprilskämt, iscensatt för att ge PR till hans nya låt ”PrankStar”

Jag vet inte om Vlad kanske inte har så där superbra koll på hur ett aprilskämt fungerar men en av grundbultarna är att skämtet faktiskt äger rum PÅ första april – inte tre dagar tidigare.
Eller är det här det nya på sociala medier? Allt som inträffar inom en månad – antingen före eller efter första april – kan ursäktas och förklaras bort med att det är ett aprilskämt om utfallet inte riktigt blev som förväntat?

Gött!
Det finns säkert både en, två och femton influencers som skulle ha användning för den här enorma brasklapp!

Vad tycker ni förresten om Egoinas aprilskämt? 

Ange EGOINAKÖTT och få 100 kronor rabatt när du beställer din egen prenumeration av Köttfrossa! Beställ HÄR. Erbjudandet gäller fram till slutet av april. Just nu får man dessutom dubbel leverans när man gör sin första beställning – alltså 10 kilo kött istället för 5 (eller t.ex. 30 kilo istället för 15 när man beställer familjekassen). Passa på!!

Förresten! Jag har skapat en ny kategori på bloggen som heter Köttfrossa där jag kommer samla alla mina godaste kött-recept. Skriv gärna önskemål på vad ni vill jag att ska laga i kommentarsfältet. Ni vet vad jag brukar säga – ju blodigare desto bättre. Ikväll blir det ett recept som följde med i kassen: Köttipanna, med korv, strimlad fläskfilé och baconsås. Mmm längtar!//Egoina

Jag tycker det var sjukt bra gjort och med tanke på ilskna kommentarerna som dyker upp i kommentsarsfältet så är det nog en och annan som missat vilken dag det är. 🙂

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast han visar ju från en annan kameravinkel att han inte alls onanerade, utan gned sig på benet. Så någon efterkonstruktion är det inte. Dock provocerande tråkigt och lamt.

      Fast det kan ju lika gärna vara en efterkonstruktion också?

        Fast man ser ju att det är filmat exakt samtidigt, men med två kameror. Hur skulle han kunna röra sig exakt likadant som han gjorde i ”runkvideon”?

          Haha jag har inte sett den så jag gissade??‍♀️ Du verkar ha sett den så du har nog bättre koll än jag!

    Hade lätt beställt den matkassen annars!

      Har för mig att det finns nån gårdsköttlåda eller liknande man kan beställa. Lite dyr är den dock, men det är väl ganska logiskt antar jag.

        Vi brukar köpa halv gris, viltlåda osv av lokala producenter men det är 3-4 gånger om året bara. Funkar bra om man har frysbox!

    Det är strul med de inbäddad videoklippen. När jag gick in på kommentarerna här ändrades klippet från Vlad till det med KnivMicke från några dagar sedan.

      Oj! Är det sant?
      Det måste jag omedelbart skicka till teknikerna för så ska det ju absolut inte vara…

        Har hänt flera gånger för mig, brukar dock lösa sig om man uppdaterar sidan.

          Säkert nån tjorv med koden. =(

          Haha läste säkert nån korv med tråden. För mycket kött i huvudet efter detta inlägg ?

    Alltså det är första april men såg att Catten af Tälje börjat blogga på Devote igen.
    Fortsättning kanske följer…..?

      Hittar inte. Kan du vara gullig och länka?

          Tack Nina ✨

      Vad händer med henne och hennes case? Känns som det rann ut i sanden?

        Isf har du inte riktigt hängt med 🙂

          Då kan väl du som hängt med svara???????????

    Jag behöver tips på aprilskämt att lura min mamma med.
    Förra året lurade hon mig att min bil blivit stulen och uppeldad.
    Har hittat en bild på en bild på en bil som ser ut som min och är krockskadad. Är det för magstarkt att lura henne att jag varit med i en olycka?
    Tänk om hon får en stroke av chock? ??

      Yup, det är bara ett elakt skämt så gör det inte :/

        Ja det kanske är lite väl elakt. Men å andra sidan hamnade jag i chock efter hennes skämt. Sov en hel dag och låg i frossa under täcket.

        Man kan lugnt säga att min bil är mitt allt.

          Kör på att du ska flytta till andra sidan jorden eller nåt istället.

          Förmodligen är du hennes allt också, materiella ting går att ersätta.

      ??? gör det inte, min kille ringde min pappa på första april och frågade vilken blodgrupp min bror har. När pappa upprört frågade varför sa min kille att brorsan lekt med motorsågen. Tog många år innan relationen blev 100 igen. Fast jävlar vad skoj vi tyckte det var.

        Ska det va så ska det va ordentligt ???

      Jag vet ju inte vilken typ av relation osv ni har, men jag vet hur min mamma reagerade när jag var med i en bilolycka på riktigt. Om någon sagt efteråt att det var ett skämt tror jag att hon tagit illa vid sig.
      Beroende på hur bilen på bilden ser ut kan du ju skriva att du glömt handbromsen typ.

        Ja! Jag blev påkörd för två år sen och hamnade på sjukhus. Pappa bröt ihop totalt (mamma höll sig något mer samlad). Att skämta om sådant med den som älskar en mest är lite magstarkt tycker jag. Jag hade nog själv blivit heligt förbannad om nån gjorde så mot mig.

          Ja faktiskt, du har rätt. Jag blir lite tårögd bara jag tänker på hur ledsen och rädd hon hade blivit.

          Det blir en parkeringsplats istället, utan mig i bilen.

          Så osmakligt skämt. Inte länge sen min syster ringde mig på jobbet och talade om att pappa krockat med motorcykeln på väg till jobbet. Tog ca 5 sekunder innan hon hann hann säga att han levde, var vaken men hade brutna ben. På de sekunderna hann hjärtat stanna och jag såg begravningen framför mig. Hade hon i stället sagt hon skojade så hade jag blivit galen. Så nej, vissa saker skojar man inte om.

    Så jävla bra, älskar Egoina!

      Mm skitkul med döda djur yey

        Det var själva skämtet som var kul, inte döda djur i sig 🙂

        Tycker du det är roligare med döda grönsaker? :/

          Grönsaker är inte kännande individer med ett centralt nervsystem, fullgod kognition och varierat känsloliv så som djur har. Så sluta håna den som tycker att det är tragiskt att skämta om döda djur och deras uppstyckade kroppsdelar.

          Finns vissa som tror det, som bara äter fallfrukt.

    Jag förstår inte hur han inte kritiseras mer för det här? Hans följarskara som tittar på hans videos är till största del barn. Inget barn ska behöva utsättas för att en främling börjar onanera inför en. Det är vidrigt och måste väl ändå vara brottsligt om det är medvetet gjort?

    Det hade varit mer okej om det faktiskt var ett misstag av honom. Nej, fyfan vad sorligt det här är. Och att han backas upp av kommentarer om hur kung han är och hur roligt det var. Nej, det var ett påtvingat övergrepp.

      Jag är 24 och kollar på honom. Mina kollegor är 20-28 och kollar på honom. Barn som kommenterar hans videos tror jag dock.

        Jag är 27 men hänger uppenbarligen inte med. Har inte tittat på en ”youtuber” en endaste gång i mitt liv och trodde faktiskt att det främst var barn och tonåringar som gjorde det. Är det vanligt i ”vår” ålder?

          Näpp, bara ett fåtal losers.

          Majoriteten som kollar på youtubers är 20-26 åringar. De som syns i kommentarsfälten är dock yngre men en minioritet, det är därför många tror det bara är kidzzzz som kollar men statistiken säger annat.

          Anonym, vad för statistik är det och var kan man se den? Vad är nöjet med youtubers? Obs jag är bara nyfiken! No hate.

          Nöjet med youtube? Tja, vad är nöjet med att se på tv, läsa en bok, lyssna på radio, läsa en tidning, poddar, bloggar, bellas tårtbitar….? Alla roas vi av olika saker

          Naeee statistiken går tyvärr inte att lita på då det finns en åldersgräns på typ 13 år så barn klickar ju i att de är äldre och de som var 10 för 4 år sen är ”17” nu på sociala medier som youtube då man oftast inte gör en ny inlogg bara för att man är fyller 13. Källkritik!!

          Jag frågade inte var nöjet med youtube var, jag frågade vad nöjer med youtubers. är. Det är inte samma sak. Men det var visst lite känsligt?

          Nej det var inte känsligt alls. Menade bara att det nog är samma nöje att följa youtubers som att exempelvis följa en serie eller en podd. Jag läser inte böcker men vissa finner nöje i det. Inte meningen att låta dryg eller otrevlig och menade faktiskt bara att svara?

      Jag är 25 och kollar på honom + en massa andra Youtubers. Love them

        Pin

    Vlad är ju däremot en barn-profil. Han har varit med på barnkanalen och hey nikelodeon, så majoriteten av hans tittare är faktiskt runt 9-12 då hans approach och sättet han är på är väldigt barnslig. Så ja rätt smaklöst prank så att säga.

    Jag är snart 31 och kollar på YT med min dotter (snart 11). Har dock inte fastnat för Vladiboy. Tycker han han en dryg attityd. Får lite fuck boy vibbat av honom. Dåliga skämt kommer han alltid med också. Har sagt tioo min dotter att hålla sig ifrån sådana killar (hon har ”kommit ut” som heterosexuell).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.