Calle Schulman är en riktig komiker!

Calle påstår att han ABSOLUUUUT inte skrivit någonstans att han ska sluta med Instagram. Jag menar, kunde han glömma att han tidigare bytt ut sin smart phone mot en gammal Nokia hela tre gånger så är det ju klart att han glömt bort det här!
Det fattar väl alla, eller?

Här under bjuder jag er på en dramatisk skildring i hur jag tror det tror att det hela gått till egentligen!
Mycket nöje!

 

*plats för applåder*

Tack för tips!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känner inte igen det alls ???

    Hahah detta är ju dock min typ av humor. xD

    Även om jag ogillar Calle, men här fick han till det!

    ”I bilen på väg hem från Sundsvall. Tänker att jag blir glad när jag ser att vissa inte lagt upp något här på Instagram på länge för det betyder att de har viktigare saker att göra. Det betyder antagligen att de mår bra. Och så tänker jag på att jag ibland får frågan om hur det går med min nedräkning av inlägg. Som att det är något viktigt. Kanske skiter jag i nedräkningen och lägger upp inlägg ändå sen? Vad händer då? Jag vet inte. Det enda jag vet är att det är så otroligt oviktigt. Vem bryr sig? Hoppas ingen. Nu måste jag hålla ögonen på vägen. Höll just på att köra av.”

    senaste bilden..

      Dessa punkter. Som används. Allt för ofta. Och förstör. Hela. Läsrytmen.

        Men. Calle anser nog. Att det gör att det han skriver. Upplevs som lite mer seriöst. När han skriver. Med många punkter. Orkar. Inte. Läsa. Sånt. Skit.

          Och min bror skrev ett brev en gång utan punkter. Somliga skriver si och andra skriver så.

    Bara jag som får moralpanik (hehe) över att han på sin senaste bild (den svartvita) skriver att han höll på att köra av vägen? Sitter han seriöst där med sin iPad bakom ratten och instagrammar, för inte har han väl gått tillbaka till smartphone? Hur kan man bry sig så lite om säkerhet i trafiken 🙁

      Jag tror ärligt att han trollar. ”Spela roll vad jag gör med Instagram, Instagram är inte viktigt, oj nu instagrammar jag så att jag håller på att köra av vägen!”

        Mycket möjligt.. Han är väl inte den som drar sig för att trolla ?

    Usch. Det han sysslar med är egentligen inte kul alls. Det är gaslighting. Garanterar att han gör precis samma sak mot människor han är i relation med.

      Nu tycker jag inte om CS något vidare, baserat på vad jag har läst här på bloggen, han verkar arrogant, narcissistisk och allmänt inskränkt. Men att anklaga honom för psykisk misshandel är inte okej för fem öre, hur mycket man än må ogilla honom.

        Håller helt med dig Josse, arrogant etc verkar han vara men ej ok att anklaga honom för psykisk misshandel när han bara skojade.

        Hon kanske vet nåt som du inte vet? 🙂

          Tror inte de umgås i samma kretsar, faktiskt.

            Du tror inte hon har kontakt med en exfru? Jag vet att Elaine iaf har det.

              Och Elaine och LD är kompisar. ?

        CS gaslightar folk på Insta. Känns lite väl som ett uppskruvat påstående.

          Förlåt men vad fasiken är gaslighting?

            Någon kommer be dig googla….

              Nä, gör inte det, för man blir inte så mycket klokare av det.
              Eller så är det bara jag som en riktigt special kind of stupid för jag begrep inte hur det jag läste passade in på Calles inlägg.

            Googla.

            Gaslighting är när man försöker förvirra en människa genom att göra eller säga något, och sen påstå att det aldrig har hänt. Är man utsatt för det så börjar man till slut tro att man själv är galen.

              Ahaaaa. Fattade inte heller, men det anspelar alltså på boken/filmen med samma namn? Älskar filmen, sett många gånger, men kunde inte dra den kopplingen direkt.

                Yes! Det kommer där ifrån faktiskt.

      Hahahahahahaha

        Var det så fruktansvärt roligt?

      Precis min första tanke också. Jag har dejtat precis en sån här människa.

      Vill inte gilla Lady D:s kommentar för just nu är den på 111 gillningar, lite för passande i sammanhanget för att jag ska göra det till 112 ?

    Bara jag som tror att Calle är ständigt ironisk? Jag kan inte urskilja om det är menat som humor eller inte, vilket gör att jag tror att han är kroniskt ironisk.

      Spelar egentligen inte så stor roll. Ironi är väl tänkt att uppfattas, annars är sen inte särskilt rolig. Tänker att den också ska riktas uppåt, inte nedåt. Calle Schulman verkar bara arrogant och lite halvkorkad.

        Håller med här. Ironi är bara ”kul” om det är tydligt att det är just ironi och inte allvar. Ironi är svårt att uppfatta i text och alla känner inte Calle så pass väl att de vet att han ofta är ironisk.
        Ironi är också ett vanligt sätt att visa förakt på och en metod som inte tillåter en fortsatt dialog.
        Calle gillar inte att bli ifrågasatt och han tar ofta till förminskande och hånfulla metoder när så sker, bland med annat ironi.

        Vi som har följt honom vet med oss att Calle lider av osäkerhet och låg självkänsla. Han behöver inte uttrycka att så är då det går som en röd tråd i hans beteende och text. Jag förstår att han är rädd att bemöta kritik och inte kan hantera det utan att försvara sig eller trycka ner kritikern, men det gör det inte rätt.

        Inte.rätt.alls.

          Jag skrev ett inlägg om att jag tyckte det va dåligt av min soc-sekreterare att gå och bli gravid och gå hem på mammaledighet nu när jag hade henne som handläggare. Hade tidigare i inlägget skrivit hur tacksam jag är över alla myndighetsmänniskor omkring mig som alla har samma mål med min framtid. Att jag har som jävla tur.

          Fick då en kommentar om hur egoistisk jag var som inte unnade soc-sekreteraren barn och att jag inte kan kräva att hon ska välja mig som är arbete framför barn.

          Jag tyckte ju att det var övertydlig ironi för vem fan är genuint besviken på en soc-sekreterare som ska ha barn ?? Kommentatorn trodde tydligen det fanns folk (jag)!som tyckte så hehe

            Folk är korkade!

      Tror också det. Jag tror vidare att han tror att det gör honom till den skööönaste snubben på jordens yta som ständigt trollar allt och alla på sina plattformar och att ”ingen” förstår det (gudskomplex).

      Det där är ju bara ett försvar som fega människor kör med.

    Roligast på hela hans senaste insta post är ju Alex schulmans kommentar : gärna fler inlägg om saker du tycker är oviktiga… ???

    Fast folk verkar rätt ointresserade av CS, inte så många kommentarer här. Vore skönt om folk inte bryr sig.

    Jag hoppas han fortsätter. Många av hans inlägg är bra, ogillar jag något så läser jag ett par ord bara. Alla kan väl ångra sig. Hur många gånger är det inte vissa bloggare som slutat och börjat igen. Ingen förföljer väl dessa för det.

      Fast om man ångrar sig är det väl lite konstigt man låtsas som ingenting har hänt? Att han inte innan slagit på storra trumman sagt han skulle sluta instagramma.
      Men visst, nu fick han ju uppmärksamhet. Men är all uppmärksamhet bra uppmärksamhet.

    Han är Sveriges största drama queen helt enkelt.

    Av mej får du en Oscar för dina skådistalanger grattis.

    Men alltså han driver ju, det förstår väl de flesta. Han driver ju när han skriver nä och känner inte igen det alls. Han har väl kanske ändrat sig helt enkelt men klart att han inte glömt det.

      Driver menar du till havs? Till Fiji eller Åland eller?? ?

        Va

    Gud vad pinsam han är. Låt nedräkningen fortsätta ner på minusskalan om så krävs!

    Det här sättet att vara … jag har anhöriga som är eller har varit på samma sätt mest hela tiden. De skämtar på andra bekostnad så den andra personen eller personerna känner sig dumma och osäkra. Menar han allvar eller inte? Är det jag som är dum i huvudet eller vad är det jag inte förstår?
    Om CS tycker att det är ett roligt sätt att leva och ett passande sätt att förhålla sig till människor så kan han ju fortsätta så, men det brukar inte generera så många nära relationer baserade på ömsesidig respekt och ömsesidigt gillande. Men sådana relationer kanske inte är så viktiga för honom, det kommer kanske ett inlägg om relationer inom kort.

      Ja valde att avbryta en sån relation för första gången för en månad sen! Utan att lägga skulden på mig att och att han inte menade något. Beslutet togs inte emot väl och jag blev kallad både det ena och det andra, och på tal om gaslighting här ovan så skedde det med.

      Det stoltaste jag gjort!! Utan att ens må dåligt över beslutet och känna dåligt samvete. Där gick min gräns och den respekterades inte?

      Förlåt! Men jag är så sjukt stolt över att bryta ett livslångt mönster??

        Världsklass!! 😀

          Tack????

        Fy fan vad bra gjort, jag är på väg att försöka göra samma sak. Vill göra det åtminstone. Hur sa du det?

          Jag sa faktiskt bara efter sista kränkande saken ”jag har bestämt mig nu, och jag vill enbart bara vara vänner”, det ville jag egentligen, så när jag blev kallad lögnare, sjuk, sjuk i huvet, för känslig, att jag skulle ha dålig självkänsla sa jag bara ”jag är känslig, det har jag sagt med tanke på min historia, du behöver inte tala om för mig atr jag är sjuk för det vet jag redan, men att jag skulle ha dålig självkänsla stämmer inte, för annars hade jag inte kommit fram till det här beslutet, du är kritisk och kränkande, och du får gärna va sån, men inte mot mig, där går min gräns och du vill inte acceptera den, så då kan vi inte ha någon relation”.

          Sen jag att jag skulle visa konversationen för psykolog.

          visade jag min lista för psykologen på vad som sagts och gjorts, och hon rådde mig att bara blockera för man är inte skyldig en sån person något. Sagt och gjort!

          Gör det!!!! Du måste lära dig dina gränser, om personer inte accepterar dom och stöttar dig i dina känslor och din resa och kan ta ett steg tillbaka och respektera dina önskningar så ska dom inte få äta av dig och ditt liv. Jag växte en meter på det!

          Ett tips är att han en hemsida uppe där det står beskrivet hur en sån personen kommer reagera, och hur du ska bemöta. Det hade jag, och jag som får panikattacker av att säga NEJ, satt bara och skrattade typ. Helt sjukt men sant!
          Du är värd mer❤️❤️❤️ Din resa är fantastiskt.

    Alltså..han framstår som SÅ osäker, töntig…och helt beroende av sociala medier. Finns väl ingen anledningatt basunera ut ”nu slutar jag med IG…nedräkningen kan börja”… Sedan skippa det helt och hållet när han inser att han inte klarar sig utan bekräftelsen? *suck*

      Genom sig själv känner man andra!

    ….och det är så man kan får sina följare engagerad. Klick klick klick. Reklam. Klick klick klick

    Men alltså, varenda normal sund människa vet ju att Instagram är oviktigt. Att Calle skriver att sådant här inlägg tyder ju bara på att den enda som inte tycker att insta är oviktigt är han själv.

    precis Trump borde lägga ner Twitter så borde Calle lägga ner instagram. Dårar.

      ” Också en dåre räknas som vis när han tiger, och förståndig när han tillsluter sina läppar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.