I grevens tid!

Efter en sociala medisk radiotystnad endast värdig en dokusåpadeltagare är Marcelo tillbaka på Instagram.
Med tanke på att både Ben Mitkus och Nicci avslöjat att han varit på varmare breddgrader och spelat in Paradise Hotel så undrar jag om han kategoriskt kommer fortsätta hävda att hans paus från sociala medier endast beror på att han förlorade ett vad mot sin Temptation Island-kumpan Jesper?

Marcelo kom sannerligen tillbaka i grevens tid!
På Instagram beskriver han sin blogg som en av de största i Sverige, men med sin blygsamma statistik på runt 700 besökare i veckan enligt Bloggportalern så krävs det ett rejält ryck för att leva upp till det omnämnandet.

Antingen det, eller så kommer han behöva göra som Mogi och Blondinbella och dölja sin statistik så han i alla fall inte faller på eget grepp.
Men välkommen tillbaka, Marcelo!
Jag hoppas det gick bra för dig i Paradise Hotel!
Kanske träffade du även Paow där? 🙂

 

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt, men hans huvudform är så sjukt märklig ?

      Är nog hans hårfäste som ändrat sig väldigt mycket? Googlade nyss och denna frisyren han har nu är väldigt osmickrande.

      Undrar hur du själv ser ut.
      Jag vet knappt vem denna kille är men det är lika fel av kvinnor att döma/kommentera mäns utseende som tvärtom.

      Kommentera hans agerande, inte hans utseende.

      Vad är det för kommentar ens? Inte direkt så han kan ändra hela sin huvudform , utan han är född så, och ser inget fel i det?
      Man behöver inte gilla personen eller dennes agerande, men att klanka ner på hans utseeende är bara sjukt lågt.

      Hans vikar kryper ju uppåt, som han kammar över och frisyren gör att huvudet ser orimligt kantigt ut.

      Tycker att han är en stilig karl!

    Hej snyggfilter!

    Kan han lugna sig en aning med retuscheringen?

    ”Snyggfiltret” från snap!? 😉

    Så redan nu vet jag att jag garanterat kommer ha en ogilla-person i ph. haahh

    Jag tycker det är så lustigt att bloggare ska omnämna sina egna bloggar och lite skriva läsarna på näsan. Har sett flera inredningsbloggare berätta att de har ”en av de största”, ”den första”, ”den mysigaste” och som läsare undrar jag för det första om det stämmer, och när jag tänk på det i någon sekund bryr jag mig inte. De kan ha den största och mysigaste i sina egna ögon, men om den inte faller mig i smaken så spelar det ingen roll, jag går vidare.

      Jag tycker att en person som skriver att hon har en ärlig blogg är komisk.

    Lite som att alla advokatbyråer som påstår de är den (eller en av de största) i Sverige. Stötte på en som bara har kontor i Göteborg och de hävdade bestämt att de är störst i Göteborg (det är de inte).

      Det strider mot marknadsföringslagen. Underligt att en advokatbyrå vågar påstå något sådant, om de inte har faktiska belägg.

    Men hans 700/veckan har nog lite att göra med att hans senaste inlägg var 22 februari

      Ja kan nog bero på att folk vet att han varit iväg, hans blogg var ganska stor för inte så längesedan, såg den låg ganska högt på blogportalen iaf om jag inte minns fel.

        Det var länge sedan hans blogg låg på någon topplista ( bloggportalen ). Apropå bloggportalen är att märka att både Trettonbarnsmamman och Monas Universum inte längre finns med i topplistorna. Trettonbarnsmamman har under lång tid legat bland de 10 i topp men nu helt plötsligt långt utanför listan.

    Slår NÄSTAN Charlotte Perrelli i filter.

    Snälla låt bli att skriva ”läs inte bloggen då”. Men måste be dig Camilla att snälla sluta skriva om Jesper. Hans attityd gentemot tjejer är så oerhörd vidrig. Han förtjänar vare sig positiv, negativ eller neutral uppmärksamhet. Hade han bett om ursäkt för sitt beteende så hade jag inte brytt mig. Men vad jag vet så har han inte… Sen finns det säkert andra vidriga människor som får för mycket oförtjänt medial uppmärksamhet (inte nödvändigtvis här vad jag vet om), men kände att jag behövde fråga dig om detta iaf.

      Vilken Jesper?

        Säkert Kasper och Jonatans rövarkompis.

          Eller kanske Jesper Parnevik?

          Vilka är Kasper och Jonatan? Vem är Jesper?

            Kamomilla stad 🙂

          Tack nu sitter den sången fast i huvudet ?

            Det står ju om Jesper i detta inlägg

    Det är ju imponerande att hon fortfarande ryms i denna klänning. Med tanke på brösten. Men nog var det lite skillnad då mot nu.
    https://www.instagram.com/p/BP-mlVwB3_Q/
    https://www.instagram.com/p/BhR29LjHUGF/

      Vem? Varför klicka på instakonton om jag inte vet vem det handlar om?

        BB

      Oj, den första bilden var mer classy.

      Är faktiskt helt chockad över att BB visar sig i ett gammalt plagg. Positivt dock.

      ”Över min döda kropp att jag kommer plastikoperera mig”. 🙂
      Alla kan ändra sig men hon måste ju vara drottningen av tvärvändningar.

        ”Däremot att operera brösten skulle jag aldrig någonsin göra. Det kommer säkert komma dagar i framtiden då Gillis och Sally är osäkra på sina kroppar, ska jag sända ut då att det bara är något att ”fixa”? Lägga sig under kniven och sedan är allt bra? Jag tycker inte det. Om de vill plastikoperera sig som vuxna, fine men idealet ska inte ha kommit från deras egen mamma.”
        Bellas blogg 26 maj 2016
        Observera att Bella då var gift och levde i ett äktenskap med Odd.
        Det verkar som att hennes inställning till plastikoperationer har ändrats sedan hon ”kom ut på marknaden” igen. Heja!

      Wow. Inget fel i att vilja förändra sin kropp, men var gärna öppen med det. Mer ärlighet åt folket, liksom. We can all do with some more honesty 🙂

        Precis

      När jag såg hennes story tänkte jag att ja, hennes tuttar är fixade, och det är snyggt! Skulle fixa mina om pengarna fanns. Men förstår vad många menar med hennes tvärvändningar och sedan inte står för det. Men samtidigt även om jag vill veta, har jag ingen rättighet att få veta eller att hon berättar det, men ja visst har hon gjort brösten bilderna ljuger inte, men fina måste jag säg:)

      Jo, på de två bilderna blir det väldigt tydligt att hon fixat brösten. Klänningen sitter likadant överallt på kroppen (kolla ärmarna) utom bysten som växt med 2-3 storlekar. Och bokstavligen växt, push up ger inte den effekten.

      Och det är klart man får fixa brösten, funderar på att göra mina. Men jag har inte basunerat ut på min blogg att jag minsann ALDRIG skulle fixa brösten och är sååååååå nöjd med hur de ser ut efter två barn. Och det är klart att Blondinbella får ändra åsikt. Men lite ödmjukhet och ärlighet inför alla läsare (och kunder) vore inte fel. Att gång på gång hävda att hennes omläggning av kosten är den enda förändring hon gjort är ju bara en lögn och som vi vet, en av väldigt många lögner.

      Oj, hon var smalare och fräschare för ett år sedan.

        Var ju en snäll kommentar

        Ett år sen? Då hon och maken troligen gick igenom sitt livs tuffaste tid och slutligen bröt upp? Hon var nog smalare för att hon bokstavligen talat mådde skit.

        Jag svär att du, Amanda, och folk som kommenterar liknande kommer trigga tillbaka min ätstörning.

          Du Anonym måste ju bestämma själv vad du tycker är fint och hur du vill se ut. Människor har ju olika preferenser.

          Anonym – om du är så känslig kanske du inte bör vistas på internet.

    699 besök av de 700 är säkert Kurt-Maria eller numera anonym med ibland stort A och ibland litet a , för den personen är sjukt besatt av Marcelo och hotar med både polis och datainspektionen om någon kritiserar Marcelo eller inte tror att han och Annica kommer bli ett par igen , Hahahahaa !!

      Det har jag inte märkt av att hon är? Att K-M däremot älskar THK kan inte ha undgått någon.

        Tillägg, inget fel med att vara det! Insåg att jag kanske lät lite hård.

        Och att hennes hatobjekt och beundrarobjekt varierar väldigt – ena vecka avskyr hon någon och nästa vecka beundrar hon och hyllar densamma.

    Tänkte på en sak idag. Är inte bloggbarnen med i en slags Trumanshow? De filmas och fotas samt citeras och sänds ut till alla utan att de har en aning.

      Precis det skrev jag för ett tag sedan.

    Hm 700 besökare i veckan och man är stor?? Ja jisses då är man plötsligt stor då För det har jag också i veckan när jag kollar min statistik eller mer korrekt runt 3000 i månaden. Och jag som trodde det bara var de som vet vem jag är som läser………….
    Jag som trodde man var stor om man hade mina månadssiffror om dagen eller mer.

    Han har ju faktiskt en av Sveriges 300 största Hehehe, min blogg är väl en av Sveriges 10k största eller nåt med mamma som enda läsare

    Han kan ha det mest avlånga huvud jag någonsin sett

    Och vilken slump att även Robin ”mos” Andersson dyker upp på sociala medier efter en längre radiotystnad för bara några dagar sedan.. solbränd dessutom ?. Ben kommenterade dessutom hans första bild med ”tillbaka från Mexico ser jag” ?

    Har han gjort läpparna?

    Men alltså REDIGERINGEN! Blir man helt blind mot sånt där när man håller på tillräckligt?

    Han har ju varit borta från bloggen sen den 22 febr läsarna vet ju att han skulle vara borta
    då går man ju inte in på bloggen, han har ju ett heltidsjobb så han bloggar ju värdigt lite,
    sen hur man ser ut det rår man ju inte för!
    En av dom största han gillar ju att retas!

      Men stackars Anonym …. blir det inte jobbigt att ständigt tjata om hans heltidsjobb ? Du har verkligen tagit på dej rollen som hans försvarsadvokat ! Retas ! ?? Hahahaaa ja du är verkligen rolig och tror säkert själv på dina ”försvarstal” . Så jobbigt för dej att ingen annan gör det 😀

    Känns inte logiskt att han skulle ha blott 700 läsare i veckan, men ännu mindre logiskt känns det att han skulle ha en av Sveriges största bloggar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.