Den begravda stridsyxan verkar återigen ha sett dagens ljus

Calle Schulman och Filip Hammar hamnade i lite av en dispyt efter att Hammar angripit Prinsessan Sofias välgörenhetsprojekt Project Playground i samband med att hennes och Pris Carl-Philips bröllop som Calle och Anitha var inbjudna till.

”Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity”, skrev Filip Hammar då.
Än värre blev det när Filip Hammar laddade upp en bild från samma bröllop med texten ”Never forget” på honom och hans nu ex-fru Anitha.

Daniel Redgerts podcast ”Tankar med” berättade Calle Schulman för något år sedan att han nyligen träffat Filip Hammar och skakat hand för att begrava stridsyxan.

– Vänner är nog att ta i, men vi är inte ovänner längre. Jag hatar att ha aktiva ovänner, så det är jävligt skönt nu. Jag hatar att gå runt och känna att någon tycker illa om mig eller att jag tycker illa om någon, säger Calle i podcasten.

Nu verkar stridsyxan vara både uppgrävd och nyslipad för den här bilden postade Calle Schulman på Instagram där han återigen går till attack mot Filip Hammar och hans bild till förmån för BRIS.
Calles bild låg inte uppe allt för länge innan den togs ner men tillräckligt länge för att jag skulle få tag på den, 🙂

Tack för tips, Jenny!

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Riktigt vidrigt av Calle. Alltså, det är ett samarbete med BRIS.

    FH gör en bra sak och Calle bajsar på det. Han är en sån jävla tönt.

      Ja! Dumt att dra in bris i det hela!!

    Men alltså vuxna män som beter sig och skriver så. HUR PINSAMT?? Gå och lägg er med nappen. Att dessa ska vara sk influencers är skamligt.

    #teamfilip alla dagar.

      10000000 ”Gilla” på den!

    Jag brukar försöka undvika att slänga mig med domar och diagnoser och för jag anser att det är ganska vulgärt och många gånger väldigt opassande, men herre min hatt, vad är det för fel på Schulman? Kan någon anhörig ingripa och skicka honom på avgiftning från sitt insiktslösa självhävdelsebehov? Han är ju på fullaste allvar inte sann. SLÄPP DET, gå vidare! Att han sedan använder en BRIS-bild på Filip som barn gör ju bara saken dubbelt bisarr. Ska man tolka det som att Schulman tycker att det är okej att mobba någon, även ett barn och kalla den personen för vidrig ”för att man tycker att det är sant”? Att det är ok att även kalla barn för vidrigheter? Är syftet att pissa på BRIS som organisation? Så många frågor men ett svar räcker förmodligen för att besvara dem alla: Mannen är inte frisk.

      Men han blir uppenbart irriterad på att Filip nu gör ”välgörenhet” och är talesperson för BRIS trots de enligt Calle hemskheter Filip sagt innan. Calle blir ju provocerad att Filip nu ska göra fina saker för barn, när det är det Filip gav kritik till Sofia för att göra.

        Filip kritiserade aldrig Calle eller Sofia för att vilja hjälpa barn utan kritiserade Sofias organisation Project Playgound för att vara elitistisk. Ingen av de inblandade i den här sandlådan tycker att det är fel att hjälpa barn.

        Man bör ändå skilja på person och sak.

        Så om man är för det gravt vagt formulerade ’att hjälpa barn’, och vem är inte det?, så kan man alltså inte kritisera någon organisation som säger sig driva med detta, eller välja att man vill stötta en organisation och inte en annan? Då är man hycklare, och ’vidrig’?

        Var det inte spekulationer om att Calle stöttade just den organisationen för att kunna ta sig in bakvägen? Alltså in till den kungliga familjens kretsar?

          Inte bara spekulationer, ganska uppenbart – r*vhatten som blev r*vslickare, royal r*v only.

      Svårt för anhöriga att stoppa honom för dom är lika missanpassade hela bunten
      ”Kaka söker maka” liksom

    Marcelo vill inte avslöja vem hans nya ”kärlek” är ! Lika hemligt som det var med Nicci förutom att han skriver väldigt vackert om denna tjej , bloggläsarna tror sej veta ?

      Nina Glimsell, heter samma på Instagram. Hon och Marcelo hade samma matbild på sina instastories 🙂

        Hon är så snygg??

            Vilken KATASTROFALT dåligt skriven artikel. Heter tjejen Nina eller Lina? Vem är ”Narcelo”? Korrekturläsning, är det så svårt när man är skribent och får betalt för att skriva? Jesus.

        Stackars Nina.

    Nämen va.. pinsam han är.

    NB fortsätter med sitt click-baiting……. SNAAAART ska ”ni få veta!!” Det där enorma som är större än nånting annat. Jag misstänker nån form av reality-TV-grej. På nätet, eller på vanlig TV, who knows. Men tänker inte klicka in för att få veta, igen.

      Vem? Nisse Bengtsson?

        Hehe! Jag är fortfarande påverkad av den gamla regeln om Den Onämnbara, inser jag. Fast den (väl?) är borta nu. Regeln, alltså.

          Va???????

            Po Ta To: Vi hälsar alla nya välkomna hit. Ju fler vi blir desto bättre. 🙂 ?

            Nellie Berntsson

      Designat en rosa hovkrats?

    Vad är egentligen Calle känd för ? Vad har han åstadkommit, förutom rejäl vuxenmobbing ?

      Poesi? Jag tycker. Dock. Att han kan. Gräva ned sig.

        Gräva. Ner. Sig.
        Gräva. Sig. Ner.
        Sig. Ner. Gräva.
        Ner. Sig. Gräva.

          Gräva. Gräva. Gräva.
          Vart kommer han hamna?
          Gräva. Gräva. Gräva.
          Djupt. Han har grävt.
          Det är djupt.
          Mörkt.
          Men han slutar inte.
          Gräva.

      Bror till B-kändis så klart! Skoja, det är han inte.

    Hjälp! Vuxna människor som håller på såhär? Det är ju inte klokt. Blir ledsen faktiskt. Inte konstigt att våra barn och ungdomar tar efter och ööh att BRIS behövs!

    Kan det vara så att Schulmannarna (och kvinnorna…) börjar få lite panik över att ingen liksom är intresserad av dem längre??
    Sigge har ju roligare saker för sig så Alex får kämpa på tills han i sin show tragglat igenom alla kändisar och halvkändisar som redan varit med i Värvet, Fördomspodden, Redgert och varit gäster i diverse poddar samt gjort försök till egna poddar med oftast mindre lyckat resultat. VEM orkar höra en enda kändis till prata om sig själv i något som helst sammanhang?? Och finns det ens nån som undrar vad Schullillemannen Calle pysslar med nuförtiden? För att inte tala om Hannah och Amandas allt mer desperata försök att säljasäljasälja där det senaste jag såg var en en live-sändning där Hannah i alla evighet filmade sig själv när hon smetade in sig med olika saker i ansiktet. Som självklart fanns att köpa på hennes sallåååång. Pinsamt är bara förnamnet. Kanske kan det nu komma en ny våg människor som använder de i grunden fantastiska möjligheter som sociala medier ger till något vettigt och konstruktivt? ( d v s inte egna lyxresor och flashiga våningar på Östermalm och sommarställen på Gotland. Eller egen bekräftelse.)

      ÅH, I LOVE YOU!!!!!!
      Så bra sammanfattat <3

      Grymt skrivet! Tror faktiskt inte det går så bra för Hannah och Amanda längre. Deras nya podd verkar bomba om man kollar recensionerna på iTunes. Och podden var väl ändå deras största marknadsföringskanal?

      Tror knappast de blir fattiga, men att kränga allt möjligt skräp direkt till slutkonsument kommer inte hålla länge till.

    Detta var ett samarbete med BRIS…
    jag är helt mållös över hur lågt Calle är villig att sjunka för sitt eget ego.

    Att han använder sig av en bild där Filip försöker angagera sig emot mobbing och Calle använder den för att just… mobbas?

    Hur Calle kan ha så många följare är för mig helt obegripligt. Fyfan!

      Ja. Jag undrar vad bris säger om detta. Kan iofs gissa på ett ungefär..

    varför kritiserade Filip, Sofias välgörenhet? Ok överklass osv. Men hjälp som hjälp, tänker jag.

      Märkligt, pysslade hon inte med det innan hon blev prinsessa?

        Ja, hon intresserade sig för välgörenhet dagen hon träffade CP, inte först i samband med bröllopet. Hon gick med i projektet för att få något bra att ha på Cvn.

          Vad bitter du låter! Bättre sen än aldrig, vad gör du för välgörenhet?

            Tackar som frågar! Jag är inte alls bitter utan mår riktigt bra och jag skänker pengar varje månad till två olika organisationer och jobbar för en välgörenhetsorganisation varje sommar en vecka under min sommarsemester. Håller absolut med om att det är bättre sent än aldrig!

      Ja för barnen är hjälp som hjälp bra.

      Motivet varför Sofia engagerade sig i kompisens projekt (och felaktigt kallas grundare överallt) och att det har blivit ett projekt för b-kändisar och ekonomisk elit att smöra för kungahuset gör att det är bra att någon vågar ifrågasätta Sofias och de övrigas motiv. Det finns så mycket annan välgörenhet att stöda, varför just PP?

      Ogillar kungahuset som instution och har för mig att han sagt i podden att han var berusad

    Pinsamma människor!

    Ot, är beautystore.se en seriös sida med äkta produkter?

      Det lättaste sättet att veta om produkterna är äkta är att kolla efter företagets logga på sidan. Säljer de tex Maria Nila så kolla efter Maria Nilas logga, finns den där är sidan återförsäljare. Står det istället Maria Nila med vanlig text så är det fejkprodukter (Sidan är inte återförsäljare utan har köpt någon annanstans ifrån). Det är nämnligen lättare för företagen att anmäla och få igenom anmälan att deras logga används än anmäla försäljning av fejkade produkter. Tänk på att varje sida kan ha både fejk och äkta. Tex Nordicfeel, de är återförsäljare åt Maria Åkerberg men inte Exuviance. De har logga på Maria Å, men bara text på Exuviance sidan. Du kanske också se återförsäljare på företagens hemsidor alt fråga dem om en viss sida säljer deras produkter

        Kan, inte kanske

        Tack så mycket! Läst både ris och ros av kunder därför jag undrade.

    OT:
    Mogi copypastear sin kommentarer/svar på kommentarer hela tiden? Har hon gjort det länge och bara jag som missat??

      Nej nej! Det är sedan gammalt och kommer ses i ett inlägg som kommer lite senare idag. =)

        Tack! Började sakna Mogi där ett tag! ?

        Aaw yiss!!

          Vi jobbar vidare med att anmäla fejkkonton? antalet följare faller sakta!

    Filip och Calle verkar precis lika ointelligenta, och det är en fördel för omvärlden att de ger sig på varandra så slipper andra bli inblandade.

    Filip kallade Sofias charity vidrig, Calle kallar Filip vidrig då och nu på en bild av honom som barn. Förstår calle inte skillnaden? Är han dum?

    På tal om Filip hörde jag ett avsnitt från honom och Fredrik från 2011. De hade en kompis som jobbat med casting till kändistjockholmen. Den första hen ringt till var AB som hade gråtit i en halvtimme.

    Har han tagit bort bilden nu?

      Du har uppenbarligen inte läst hela inlägget ?

        Du har så rätt! Nåja,nu har jag läst om!

    Men alltså.. det är en reklambild för BRIS! Vad är det för fel på Calle S?! Fy!

    Är han pappa eller? Som kan göra så mot ett projekt mot mobbningen. Så jävla lågt….annat ljud den dagen hans barn kommer hem och berättar att de har blivit utfrysta, retade, mobbade.

    Någon som bor i Stockholm (tjej/tjejer tack då jag själv som tjej är skeptisk till att träffa okända män) som har lust att gå ut och äta ikväll eller andra kvällar denna vecka fram till torsdag så hojta till. Befinner mig i Älvsjö denna vecka och har inte lust att bara sitta på hotellet ?

      Befinner mig tyvärr väldigt långt från Stockholm men annars hade jag gärna gått på ”blind-kompisdejt, kul idé”! Hoppas du får napp 🙂

      Kom och yoga med mig imorgon vid st Eriksplan? Gratis!

    Daniel Redgert ”talar ut” om Hannah&Amanda gate i sin senaste podd.

      Fanns det nåt att tala ut om?

      Om man vill lyssna själv men inte orkar med allt annat blaj: han börjar prata om detta efter 21 minuter!

        Tack!

        Kan du inte berätta i stället?

        Bra om du kör en sammanfattning alt berättar vilken podd.

        Jag har lyssnat nu. Daniel fick erbjudande om att bl a göra eftersnacket i Idol och kände att han var tvungen att tacka nej till det plus andra erbjudanden om han fortfarande skulle vara anställd på Perfect Day eftersom tiden inte skulle räcka till. Han sa upp sig och sedan dess har ingen i familjen Schulman pratat med honom och alla tog bort honom på sociala medier. Han försökte vara lite självrannsakande och konstaterade att han nog borde ha talat med Hannah o Amanda om hur han kände, att det var för mycket att göra för att han skulle kunna göra annat som han väldigt gärna ville ha tid för, och inte bara sagt upp sig utan förvarning. Han berättade också om hur han gömde sig på Arlanda för några veckor sen när hela familjen A+A Schulman var där samtidigt, eftersom han tyckte det var jobbigt att springa på dem när de inte talat med varandra sen han sa upp sig. Ja – det var väl det hela….

          Har tills för något år sedan alltid gillat Hannah och Amanda, men saker som detta (liknande situationer med gamla vänner pratades det ju om i podden) är så barnsliga! Varför ska hela familjen kollektivt gå in på hans instagram och avfölja för att han vill gå vidare i karriären? Trodde de att de skulle ha sin älsklings-Dannis för alltid och kände sig övergivna när han ville jobba med annat? Det känns som att det börjar lysa igenom mer och mer hur Hannah, Amanda och resten av Schulmans egentligen är. En sak jag alltid stört mig på i fredagspodden är alla sanningar de dras med, för att sedan en kort stund därefter bestämt hävda att det nu gäller det motsatta.

          Även Klara Svensson (trettio plus trevar) jobbade ju på Perfect Day en kort stund men sa snabbt att det inte var vad hon hade tänkt sig..

          Men vad sjukt att sluta prata med någon för att denna säger upp sig…

            Att klanen Schulman avföljer folk till höger och vänster så fort de slutar slicka deras rövar är inget nytt. Nu är frågan: hur länge dröjer det innan Amanda avföljer Sigges fru Malin? Sen kommer Alex – som aldrig går emot Amanda och själv säger att han är sjukligt konflikträtt – känna sig tvungen att hänga på för att göra Lady Mandy nöjd och så krasar vänskapen med Sigge.

            Sigge och Malin säljer det nyinköpta sommarhuset bredvid Schulmanklanen på Gotland inom ett år. Glöm inte var ni hörde det först 😉

              Frågan är väl om Sigge är speciellt intresserad av att dras med i Schulmans nedåtgående spiral – det kommer säkert fler pinsamma utspel från dem och Sigge vill väl helst stå över sånt. Brorsan Fredrik kommer att fixa honom ett bra jobb som innebär att han inte är totalt beroende av intäkterna som han har tillsammans med Alex och därmed kan frigöra sig från den ekonomiska Schulmanbojan.
              Tror att podden läggs ner efter det sista utsugandet av pengar genom kommande turné. Sigge aktar sig nog noga för att bli en pinsam desperatpoddare.

    För att uttrycka mig på lilla Calles nivå: Den som sa det han var det. ?

    Var det inte något för längesen om att Filip hade sagt/skrivit något om Calles dotter Penny med? Spelar väl egentligen ingen roll, barnsligt beteende av Calle att använda en BRIS bild till något negativt.

      Det var Geniet Söderholm, men Filip RTade…

    Skulle tro att det svider lite för vår kära Calle att firma Hammar/Wikingsson gör succé med sin nya film och därav fått en ny skjuts framåt i ”kändisskapet” som Calle är så besatt av. Är inget större fan av Filip alls, Calle kanske har rätt att han är en vidrig människa, har absolut ingen aning, men oavsett vad är det så jävla pinsamt när vuxna människor beter sig såhär. Speciellt när avundsjukan lyser igenom på mils avstånd.

    Fy fan vad äcklig Calle är.

    ”Jag hatar att gå runt och känna att någon tycker illa om mig ”, kanske det lustigaste Calle någonsin har skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.