För första gången ställer jag frågan på riktigt…

Givetvis har Bella förevigat sin middag med pappsen genom en serie mycket konstnärligt tagna bilder och för en gångs skull känns frågan ”Vem tog bilden” helt rimlig.
Var det högerhanden Simon eller månne stylisten och ”head of klackisar” som tvingades med för att föreviga denna högst privata stund eller är det huvudpersonen själv –  pappa Per som fått rycka in?

Högerhanden Simon behövdes kanske till annat som att stå vakt utanför på gatan så att inga obehöriga paparazzifotografer låg och smög i buskarna?
Inte för att förhindra att denna högst privata stund förevigades, utan för att se till att de bilder som tas uteslutande tillhör Bella, så att hon kan använda dem för maximal utdelning när hon känner sig strategiskt nödgad.

Jag säger som Magnus Betnér: Ingenting är heligt.

 

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gick förbi igår när outfitbilden togs, och det var en tjej som fotade…

      Hur är vädret uppe i Stockholm egentligen? Jag hade frusit ihjäl i de kläderna! Såg du möjligtvis om tjejen som fotade stod beredd med typ en tjock kappa eller nåt? Hade de värmefläktar med sig? Uggs vid sidan om att ta på efter fotot?

        Det är varmt i Stockholm nu 🙂 hon har säkert en jacka men annars inga konstigheter!

        Idag var det 11.8 grader i skuggan! Tog en promenad i t-shirt och visst var det lite kallt i skuggan eller vid blåshål men i solen så ??

    hon kanske aldrig ens var på middag med sin pappa. vem vet.

    Det var antagligen Sascha, som är stylist och fotograf.

    Mycket konstigt. BB och Odd är ff gifta enligt ratsit. Det är 6 mån betänktetid när man har barn under 18 år, men nu har det ju gått ett år sedan skilsmässan.

      Och Bella äger 0 fordon, alltså hennes företag som äger dem. Och hon som snackat så mycket om sina målbilder, köpa porsche etc etc.

        Lesa hon inte dom?

        Porschen leasas av Löwengrip Invest så det är ok att Bella inte står som registrerad ägare.
        Enligt Bella gick skilsmässan igenom i november 2017. Borde alltså finnas i officiella register nu.
        Både Odd och Isabella står som gifta även hos upplysning.se och merinfo.se.
        De kanske helt enkelt inte är överens om villkoren?

        Bella har väl varit öppen med att bilen står på företaget. Angående att de fortfarande står som gifta så är det väl ratsit som är sega eller så har de inte skickat in papprena i tid. Oavsett, vi vet nog ganska säkert att de är skilda ?

          Även upplysning.se och merinfo.se anger både Isabella och Odd som fortfarande gifta.
          Det tyder på att äktenskapsskillnad ännu inte är utdömd. Om det sen beror på att man inte lämnat in ansökan om fullföljd efter betänketiden är svårt för oss utomstående att veta.

            Odd har väl flyttat också inte det heller har uppdaterats.

              ratsit.se och upplysning.se har Odds aktuella adress men inte merinfo.se

          Ska man ljuga om något så är det dumt att förneka att man leasar en bil eftersom det tar en minut att kolla upp hos Transportstyrelsen 🙂

            Du äger väl din egen mobil även om den är på abbonnemang?
            Att leasa en bil är smart och bekvämt om man vill ha en ny bil var tredje år. Att leasa kostar lika mycket som att ha ett billån. Eller mer. En bra bil/dyrt märke kostar kanske 5000-6000 kr i månaden att leasa, till det kommer några tusen i bensin och sen andra bilutgifter. Det är inte alla som har råd att betala den summan (säg 9000 kr/mån) på att leasa en bil. Att äga en bil kostar inte i närheten månadsvis, så varför tror vissa att bara för man leasar så har man inte råd??Det kostar mer! Isabella leasar också en Porsche som kostar mer i månaden än vanliga bra märken vilket vanliga svenssons säkerligen inte har råd med! Sluta hata på Isabella för allt,luktar avundsjuka!!

              Nej du äger inte mobilen förrän den är BETALD såklart!

                Men man äger äger den ,det är inte så att du säger ”nej, detta är inte min mobil, jag har inte köpt den kontant”? Låter ju sinnes i så fall. Folk har abbonnemang/leasing för det är bekvämt och man får ny bil/tlf efter några få år. Det är en tjänst man betalar för eftersom det är bekvämt,inte för man inte har råd att köpa en mobil kontant eller en bil på vanligt billån. Båda är nämligen mycket billigare alternativ än att ta det på leasing/abbonnemang vilket vissa stollar inte verkar förstå?

                  Fast skaffar man en telefon med abonnemang så blir telefonen oftast billigare än om man köper den kontant och fyller på ett kontantkort varje månad.

                    Du får mobil biligare men dom släkta på abonemang.

                  Om BB hade haft ordentligt med pengar hade hon ju såklart slantat upp för den där Porschen rakt av, nu har hon inte så mkt så därför leasar hon som är ett dyrare alternativ än att köpa rakt av. Men finns inte pengarna så finns de ej så då får hon leasa, den kostar mellan 18-20k att leasa i månaden cirkus.

              Jag leasar min bil för att det blev lägre kostnad än vad månadsamorteringen hade blivit på billån. Ville heller inte betala på ett lån som snart är större än vad bilen är värd eftersom de sjunker så snabbt i värde. Kör man mycket och långt blir det nog dyrt däremot. 🙂

              Värst vad du hetsar upp dig. För egen del tycker jag det inte är något negativt att leasa en bil jämfört med att själv köpa och äga den.
              Leasing är ett sätt att ha en bil – privat eller via företag. Det är en finansieringsform som tillåter den som disponerar bilen att ha en månadskostnad i relation till bilens kapitalvärde. Det har inget med om man har ”råd” med det ena eller det andra. Det är snarare en fråga om cash management.
              Och i Bellas fall tycker hon tydligen att det är lämpligare att ha bilen på leasing via det egna företaget (och alltså förmånsbeskattas) snarare än att ta 1,3 miljon eller vad det nu blir ur egen ficka och köpa bilen kontant.

                Om bilen kostar 1,3 då avskrivning på värde blir 260000/ år= 21666/månad som kostnad i fall hon köpte.
                I leasing fall, handpenning 260000, kontrakt på 36 mån= 7222 som kostnad på avskrivning av förhöjd leasing avgift
                + 9000kr / månad vanlig leasing avgift
                =16222kr i kostnad i leasing fall

              Oj vad du räknar. Man ska köra himla mycket för att till slut landa på 9000kr i månaden. Pendlar man så långt är det inte så smart att leasa. Och leasa för 6000kr/mån? Ja det är ju en rejäl bil det men det är knappast normalfallet. Jag leasar och betalar 2000kr/mån och sen knappt 1000kr i drivmedel per månad. Sen fattar jag också att det finns många bilar som är dyrare än min Toyota, men 9000kr är knappast en snittuträkning för bileasing överlag.

                Bellas bil kostar förmodligen 20 000 kr/mån i leasing inkl moms (halva momsen är avdragsgill för företaget).

      Tar ett tag för Ratsit att uppdatera uppgifterna.

        Nej, oftast går det faktiskt fort. Om det dröjer räcker det med ett mail till Skatteverket så uppdateras det på ratsit.

        Det går väldigt snabbt. Det är nåt lurt med denna skilsmässa. Nåt ekonomiskt eller skattetekniskt förmodligen.

          Jag tror faktiskt de inte är överens om villkoren (se ovan).
          Verkar som allt gick väldigt lätt och smidigt enligt Bellas blogg men som vi vet är inte allt sant som står där 🙁

          Varför skulle det vara något ekonomiskt eller skattemässigt? Isåfall hade de inte varit så öppna på nätet om att de är skilda.

            Är det omöjligt att det skulle vara barnen?

              Ja.

          Alltså det är bara att ringa eller maila tingsrätten och begära ut dom om sådan finns, de är offentliga.

      Mycket konstigt att du på fullaste allvar tar dig tid att kolla upp vad ratsit säger om hennes civilstatus. Och bilar.

        För det tar så himlans lång tid ….

      Min sambo tog det typ 3 mån efter domslut innan det uppdaterades.

        Och min en vecka.

      Tro inte på allt på nätet. Stämmer allt on du kollar upp dig själv? Själv äger jag 50% av vår villa men det står inte på alla sidor

      Det har jag också tänkt på, skumt.

    Inte som privatperson i alla fall. Finns inga fordon registrerade på henne som privatperson. Däremot har Odd en Lexus från 2013.

    Bildens måste väl inte vara tagna då? Hm så svårt kan det ju inte vara att fpta med mlbilen, hon borde ju kärt sig med sina 10 år som bloggare…

      Skulle Bella fota? Med mobilen? Själv? Snälla människa – det får väl finnas MÅTTA på galenskapen?

      What?

        Ironi för Guds skull.. lär dig det så blir livet roligare..

    Ingenting är för privat!! Attans att det inte live-sändes?!?!?

      Don’t you worry ❤ det kommer på ”being Bella”

    Skulle jag vara Bellas föräldrar skulle jag ställa henne mot väggen och kräva en förklaring/ursäkt till att hon har smutskastat dem offentligt och berättat hur ”hemsk” hennes barndom var…..Ärligt talat skulle jag vara arg,ledsen och grymt besviken om hon hade varit min dotter.

      Men vad vet du om hennes barndom egentligen? Att vara så offentlig med det som hon är kan (bör?) ifrågasättas, men såvida man inte var med under hennes barndom ska man nog akta sig för att säga hur den var (för henne; hennes uppfattning kan skilja sig från föräldrarnas).

      Du vet inte så mycket om hennes pappa va? Han tog själv och skrev ett privat inlägg offentligt till Bella som alla kunde läsa. Han kunde lika gärna skickat ett mail. De som hängt med sen start vet hur han styrde henne och fick henne att skriva inlägg osv. Den relationen är nog väldigt komplicerad från båda hållen, som hon säger, de är lika varandra

      Om Bellas föräldrar varit fina, respektfulla och omtänksamma hade hon antagligen inte skrivit dumma saker och brutit med sin pappa. Som förälder har man ganska många år, oftast minst 18, att grundlägga en respektfull relation till sina barn. Barnet har inte ansvar för sin relation till föräldern, det är mitt jobb att med värme, omsorg och närvaro skapa en fin relation till mina barn.

    är jag ensam om att tycka att hennes mat verkar så ….lite? De bilder av käk som hon lägger upp så verkar det vara en halv trädgård nedhackad och så lite nötter på det. Hade aldrig blivit mätt och avsaknaden av varm mat hade gjort mig galen…

      Men då är det ju tur för dig att du inte behöver äta Bellas mat, du har väl din egen? 🙂

        Nej men vad säger du? Behöver jag inte äta Bellas mat? Herregud, vilken TUR att du kom och berättade det…..!

          Visst är det amääääjzing!

      Tror inte hon har den hälsosammaste av inställningar till mat längre. Det ÄR lite, hon måste ligga på konstant kaloriunderskott om det hon visar på bloggen är allt hon äter.

        För några dagar sedan började hon följa ett instagramkonto som heter ”howtocountcalories”

          Jag blir så trött. Att räkna kalorier är det nya inom bantning ….

          Herregud. Det går verkligen att uppfinna hjulet gång på gång.

        Fast hon visar väl knappast upp sin mat varje dag på bloggen. Hur mycket hon väljer att äta är ingenting vi har att göra med.

      Och så är hon måttlig, glöm inte det. Köper in dyra portioner, men avstår hälften…

        Vegan-vaska?

        Precis. Hon är måttlig. Dricker bara ett halvt glas vin. EN ruta 70% choklad efter maten.

          Jag kan då inte begripa varför hon tjatar om dessa halva glas vin.
          Ett bra vin på glas kostar 120-150 spänn och om man ändå åker taxi hem så är det väl konstigt att lämna halva glaset om vinet är gott?
          Varför tror Bella att läsarna misstycker om hon dricker ett HELT glas vin? Den som är emot vin retar väl sig även på ett halvt glas?

            För att visa att hon har råd att vaska halva kanske ? tycker också att det är en märklig detalj att nämna av henne men det är väl fint att vara måttlig och fint att visa att man har så mkt pengar att det inte gör nåt att några klunkar kostar 100 kr

            Jag är allt annat än rik men brukar också vaska vin. Älskar smaken men gillar inte att bli onykter (vilket jag blir av ett helt glas eftersom jag dricker så sällan/lite), så då dricker jag bara halva.

        Hon äter gröt för 155 kr varje morgon på Sturebadet. Antar att hon ber personalen hälla ut det mesta också 🙂

          ?

        Det där tror jag bara var ren provokationsskit. Verkar ju helt sinnessjukt korkat att besöka dyra ställen som Sturebadets frukost och sitta där och pilla i sig ett ägg…??

        Det är lite ”let them eat cake” – attityd över det. Lite pekpinnande om hur dåligt det är att äta mycket eller ta för sig av en buffé, middag, frukost ..whatever, som man faktiskt betalat en rejäl slant för.

          Hon ville påpeka att hon nu gått varvet runt och blivit så rik att hon har råd att avstå det som fattiglapparna kastar sig över. Less is more.
          Men visst, det var säkert en provokation för en gångs skull 🙂

      En halv trädgård låter i och för sig som rätt av mycket att tugga i sig…

      Hennes mat ser ju ofta helt utsökt ut!

      Men alltså, att börja bedöma hur mycket hon äter är att ta det för långt. Vad vet du om hur hungrig hon var, om hon åt något mer än vad som syns på bilden osv. En del föredrar mindre portioner, bla jag själv, och det är så galet tröttsamt när andra människor ska kommentera vad och hur mycket man äter.

        Och ingen vet om hon äter en påse chips på kvällen mär ingen ser, eller hur?

          Hemska tanke! Skulle hon äta något utan att visa det på sociala medier?
          Min värld rasar samman.

        Var väl mer så att hon själv precis i ett inlägg pratat om hur mycket hon äter?

          Hon verkar I beskrivningen på sin blogg ha sunda matvanor. Dock följer hon fyra olika “calorie counting”-konton på instagram så hon är nog inte helt bekymmersfri i frågan.

    Odd heter tydligen Vabö i efternamn nu…

      Det gjorde han tidigare också.

        Ok

      Vad ledamt att han känner sig tvungen att byta efternamn, om det nu beror på skilsmässan och uppmärksamheten.

        Han har haft dessa efternamn redan innan han gifte sig.

    Att det ligger en meny även på tallriken bredvid BB tyder väl på att de var fler än bara hon och pappan?

      Kan lika gärna vara en vinmeny

        Den verkar ligga mellan tallrikarna 🙂

          Åh jösses ?

      Åt på Portal igår och skulle gissa att den tredje personen var hennes pojkvän (eller dejt, som hon uttrycker det). Förutsätter att det inte var allt-i-allon eftersom han smelter henne på ryggen när jag gick förbi.

        *smekte. Damn you, autocorrect.

        Hajen? Alltså denna kvinna säger ju emot sig själv hela tiden. Ena minuten vill hon inte släppa in honom för nära för att i nästa andetag bjuda in honom på en middag med pappan som hon inte träffat de senaste fem åren? Analysera den.

          Kändes nog som en slags säkerhet att ha med nån typ som stöd

    Som vanligt gör Bella allt med inflationstillägg…det verkar ju vara fem år sedan hon bröt kontakten, inte sju…

    http://tillisabella.bloggplatsen.se/

      får konstiga religiösa obehagskänslor av att läsa inläggen från honom…

      ”När du var barn berättade jag ofta historier från min barndom och du grät när jag läste ur Profeten (Khalil Gibran) och förstod tidigt att kärlek och sorg är samma sak. Min sorg är nu lika stark som min kärlek.”

      ”En avgrund av känslor öppnade sig och den rening min själ upplevde går inte att beskriva med ord. Tiden stannade.”

      ”Att vara sann mot dig själv är vägen som leder till inre frid.”

      ”Jag förlåter dig alltid”

      livets ord?

      Kanske hon räknar på samma sätt som Jocke och Jonna räknar sin barnlöshet. För enligt deras beräkningar så försökte de skaffa barn tillsammans innan de ens var ett par

        Kan vi inte ha en best of räkneexempel Camcam?

        typ Bella har 900 000 läsare i Umeå eller vad det var
        Nellie var den enda som tog hand om Hilda i 5 år, trots att hon bara hade henne i 3,5 år
        Jocke och Jonna har försökt skaffa barn längre än vad de har träffat varandra
        Bella tar upp kontakten med sin pappa efter 7 år trots att hon bröt med honom för 5,5 år sedan
        Tyra var nog räkneexempelsexpert, men hon bloggar väl inte längre så de kanske inte gills

        Överdrifter är vardagsmat. Så kan folk få fylla på?

    Är hennes pappa advokat? Eller är det ytterligare en försköning av sanningen? Finns ingen i Advokatsamfundet med hans namn…

      Han är jurist.

      Per Rydberg är jurist (jur.kand) men är inte och har aldrig varit advokat.
      Per Rydberg har en juristfirma som sysslar med bolagsbildningar och affärsjuridik.

    ”Jag är dock alltid rätt måttlig av mig naturligt. Jag har aldrig haft regler för mig eller varit speciellt hård, det är nog en av anledningarna till mitt måttliga beteende. När allt är tillåtet behöver man aldrig ”passa på och trycka i sig”.” – Citerat från Bellas inlägg om mat och träning.

    Vadå ”rätt måttlig av mig naturligt”?! Vad jag kan minnas tryckte hon väl i sig en 200 g Marabou var och varannan kväll back in the days? Den tjejen alltså, skrattretande.

      Back in the days ja? Jag tryckte i mig godis, chips och gärna snabbmat konstant under gymnasiet. Det är långt ifrån hur min diet ser ut nu. Man förändras!

        Men då kanske du inte säger att du ALLTID varit måttlig?

          Ja och förr innebar väl det andra saker för henne än idag? Hon skriver också att hon aldrig haft regler eller varit speciellt hård mot sig själv. Lägg ner det onödiga Bella hatet, låt tjejen äta som hon vill

            Vad menar du? Betydde ”alltid” något annat förr?

            Det är inte hat att påpeka att någon slänger sig med alltid och aldrig som det betydde ”ett tag” och ”inte på en stund”. Man får ha lite kul åt överdrifter, det bjuder nog Bella på.

          Alltid/aldrig har en annan betydelse för Bella än för övriga språkbrukare.
          När Bella skriver att hon ”alltid” gjort något eller ”aldrig” gör något så betyder det självklart inte att hon rannsakat sitt minne utan hon tycker bara att det låter bra i det sammanhang hon skriver för stunden.
          Som när hon skriver ”Jag är dock alltid rätt måttlig av mig naturligt.”
          Det betyder nog snarast att under den senaste tiden har hon inte låtit sig fara iväg i några matexcesser och svullat konfekt eller omåttliga mängder chili con carne. Nej, hon har lugnt och stilla ätit lite plantbaserat, druckit något nyttigt och festat med en liten, liten chokladbit efteråt. Dagen avslutas med en stilla kopp te.

      Ja, måttlig är inte det första ordet jag associerar henne med.

    Vet ni vad jag insåg nyss? Jag har, efter fyra år, nu slutat läsa Bellas blogg. Det har kommit smygande men nu inser jag att jag inte varit där och läst på riktigt på flera månader, och jag tänker mig inte dit igen. Så skönt! Tack CC för uppdateringarna!

      Har du varit beroende av Bellas blogg?

    Varför kollat ni upp Bellas bildar å skilsmässa och Odds efternamn och om Bellas pappa är med i advokatsamfundet eller inte? Inser ni inte vilket stört beteende det är?

    Jag menar, jag stör ihjäl mig på Katrin Z och Elaine så jag slutade följa dem på sociala medier. Men även om jag trodde de var lögnare och jag vet inte vad, så skulle jag aldrig leka detektiv och kolla upp dem i offentliga register. Vad vinner ni på det? Det är ju helt stört.

      Är du säker på att du hamnat på rätt blogg nu? Du verkar inte särskilt nyfiken av dig.
      Bloggbevakning handlar precis om det du skriver dvs att kolla upp sådant som inte framgår av influencers egna sociala medier. Överkurs kan man säga 🙂

        Nja. Camcam skriver inte sådär jätteofta om det så man kan ju inte skylla det på bloggbevakning. Det är i kommentarerna det kommer upp

          Kommentarerna är en del av Bloggbevakning. Annars skulle de väl inte finnas här?

        Det gör det väl inte alls. CamCam brukar väl säga att hon postar sånt som influencer (alltså hur säger man det i bestämd form pluralis? Influencerna? ?) själva lägger upp på sociala medier. Och uppgifter från ratsit eller advokatsamfundet brukar i alla fall inte jag se på Bellas blogg.

        Boggbevakning handlar om det influencers själva publicerar, inte om vad besatta bloggläsare hittar när de luskar ut grejer om folk de inte känner. Det är ett vansinnigt beteende.

          Du har gett ordet ”vansinnigt” en ny betydelse tydligen.

          Håller med, många verkar rätt sjukt besatta.

      Jag kollade upp henne på ratsit för jag var nyfiken om någon mer var skriven på samma adress som henne. Och då finns ju all annan info där också.

        Men varför måste du veta om nån annan är skriven på samma adress som henne? Vad ska du göra med informationen?

        Vad läskigt, sluta kolla upp folk du inte känner!

          Vad läskigt, kan Sverige ändra offentlighetsprincipen menar du väl ändå?

      Jag måste vara helt störd då som ett varje film googlar upp info om skådespelarna i filmen. Vaje gång jag läst en bra bok brukar jag googla om författaren och ja. Fan jag brukar googla om allt, måste vara störd som tusan.

        Ja, om du även googlar skådespelarnas adress och huruvida de äger sina bilar eller inte och vad deras expartner heter i efternamn nu… Då är du definitivt störd.

        Du kan inte se skillnaden på hälsosamt intresse för en författare du gillar och att snoka i absurda detaljer om deras liv som ingen annan än de själva har nåt med att göra eller?

          …. Offentliga uppgifter i Sverige. Ta upp det med staten.

        Jag letar upp mina föreläsare på Facebook

    Du kan ju skriva om alla konton BB följer på instagram som har med kaloriräknkng att göra.. suck. Varför kan hon inte bara erkänna att hon är ätstörd?

    Tänk om exakt allt bara är planerat och ett manus hon följer ?
    Dom skilde sig aldrig, utan bara sagt det och mörker allt.
    Hon har alltid haft kontakt med sin pappa.
    Hon hade en underbar uppväxt.
    Vem vet lixom? ?

      Foliehatt

    Svaret är antagligen att Bella betalat Mogi för att åka runt och fota fin mat/restauranger och sedan kan Bella använda bilderna – då vet vi även varit Mogis pengar kommer ifrån samt varför hon inte behöver reklammärka sina inlägg???

    Jag tror att Engla råkat posta sin planering som en bloggpost, http://blogg.amelia.se/englasshowroom/2018/04/13/mandag-fredag/

    Med planer som godis+blommor i sängen, fika i sängen plus en massa reklam…

      ??? och snälla ni, köp inte exuviance från nordicfeel hur bra reklam hon än gör. De är inte återförsäljare och säljer fejkade exuviance produkter. På vissa saknas t.o.m stämpel

        Va är det sant? :/

        Bojkotta skiten, mycket fake där!!!!!

          Hur vet du detta?

      Om vi har tur kanske det blir en lista med mer privata saker nästa gång 🙂

    Bellas pappa var säkert inte ens där…

    Men… kan Bella någonsin göra rätt enligt dig? Jag känner att den pressen du ställer på henne, som inte riktigt infinner sig mot andra influencers, är ganska orimlig. Är hon inte för pedantisk så lägger du ut en finnig bild på henne och om hon väl berättar om hur hon mår så tar du upp vad hon tidigare sagt om ämnet. Kan du liksom ge henne ett break? Det är ganska svårt att ta dina ”uppför er i kommentarsfältet”-förmaningar när du själv inte är så objektiv mot Isabella?

    Jag själv är inget fan av henne och tycker att hennes individualistiska synsätt är lite skevt mot flera grupper i samhället. Men med det sagt så kan en kvinna bara få leva?

      Men Bella vill ju provocera. Det är det hon tjänar pengar på. Hon vrider ju och vänder på allt för att få uppmärksamhet.

        Och ni alla går på det 🙂
        Ju mer ni kommenterar henne desto mer tjänar hon ( andra går in och läser på hennes blogg )

          Tror de flesta här vet vad unvisit är nu. Jag förstår dock fortfarande inte varför någon skulle gå in på en blogg bara för att det står här?

            Nyfikna tror jag. Många skriver ju en massa strunt som inte stämmer så då går man in och läser själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.