Kissies ny assistent arbetar även för DennisM

https://www.instagram.com/p/BheVK1djJr2/?hl=en&taken-by=sigetty

På måndag börjar Evelina Sigetty arbeta som assistent för Kissie och nu visar det sig att hon även gjort saker tillsammans med DennisM, bland annat varit med och fotat utomlands.
Hur upplägget kommer se ut för henne nu när Kissie även arbetar för Adviral vet jag inte men om jag förstår det hela rätt så arbetar hon inte heltid där – i alla fall inte än.

Ett litet sidospår här när vi ändå är inne och pratar om DennisM och det är följande:
Så här skriver Madde på Svenska Bloggare om varför hon valt att täcka över Dennis ansikte på bilden eftersom hon inte vill ha honom efter sig igen vilket jag helt och hållet förstår.

Så ett litet tips:
Använd inbäddningsfunktionen som Instagram erbjuder istället för att publicera en skärmdump.
Det är lika tillåtet och lagligt och följer konstens alla regler på samma sätt som när man bäddar in en video från Youtube.
Den kan ingen – inte ens Dennis – kräva att du ska ta ner. Det enda sättet att få bort den är ifall Evelina själv raderar den från sitt Instagramkonto. Då försvinner den nämligen också på alla ställen som den har bäddats in.

Vill Dennis morra på någon så är det antingen på Instagram själva som tillhandahåller funktionen, eller på Evelina som lagt upp bilden.
Här hjälper det inte ens att komma dragandes med den självutnämnde ”Bildombudsmannen”.
🙂

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vem är Dennism?

      Dennis maglic. Samma kille som äger online shoppen som köper in kläder från aliexpress och säljer de för +1000 kr dyrare.

      Riktigt vidrig typ med en historia av att ha hetsat tjejer till ätstörningar, tjockmobbat Blondinbella genom att lägga ut bikinibilder på henne och skriva att hon är äcklig osv osv.

      Han drev också en skvallerblogg om bloggare och photoshoppade alla tjejer så dom fick större näsa, bredare lår. Han hade också en personlig blogg där han skrev att alla tjejer som har lår som nuddar är feta och överviktiga.
      Han hängde efter Amir och Kissie och var avundsjuk på alla ”kändisar” men lyckades bara bli kompis med Paow. Dom hänger tyvärr fortfarande.

      Appropå gamla bloggare, Paow och Isabelle Strömberg dödshotade ju varandra förut. Men igår minglade dom tillsammans. Trevligt! 🙂

      En snubbe vars skvallerinlägg får 12 kommentarer varav 4 handlar om honom. Säger det mesta: ingen vet vem han är, och vet man så måste man påminnas för att ens minnas honom…

    MM har gjort en Graaf och tagit fram piller.

      MM?

        Mamma Mu? Marcus & Martinus? Megamind? Mini Me? Eminem? M&M? Mads Mikkelsen? Marilyn Monroe? Martin Melin? Marcus Mirro?

        My Martens.

      Men suck! Fan alltså, gör något nytt jvla härmapa.

        Vem sköper skiten?!

          Ja det kan man ju verkligen fråga sig.

    hon är väl praktikant och inte assistent? Om det nu är samma tjej som fotograferades när de skrev på papper, för då såg man skolans logga.

    Evelina skrev på instagram den 2/4 att hon skulle åka med Kissie till Berlin. Var hon med på resan??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.