Vad är ni mest pepp på?

EDIT – Engla bad mig ta ner inlägget eftersom det var postat av misstag och det kan jag ju så klart göra. Jag tyckte dock det var lite intressant att se bakom kulisserna hur andra bloggare gör så jag kanske borde se om jag kan få praoa hos några stycken för att se om jag kan lära mig något influensiskt! 

?

Engla verkar ha lagt upp någon typ av veckoplanering på sin blogg och jag kan inte bestämma mig för om jag är mer pepp på blommor i Klongvas eller godis och blommor i sängen. Eller kanske fika i sängen? Varför ska allt ske i sängen? Det blir ju bara smuligt…

Blommor och lycka är jag också spänd på. Blir hon lycklig AV blommorna och både det i så fall inte vara med bland hennes fem peppiga måndagstips? Ha blommor – OCH Klongvasen i sängen samtidigt som du fikar med en mjölkskummad Cappuccino från Cevera och Gillekakor!

Snacka om fem flugor i en smäll!

Jag fattar att det här las upp av misstag men jag tycker att det här bara var charmigt! Engla har en plan för sin blogg – det är det inte alla som har!

Tack för tips!

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Eeeeeh… Va?

    HahahA! Men hon är ju lite härlig ändå som till och med planerar när klongvasen ska fram och när det blir godis i sängen! ? Vilket fullspäckat schema!

      Man skulle kunna spela en himla spännande omgång Engla-bingo med den här listan, kryssa för ysl-smink och klongvaser under veckan som går. Den som får fem i rad på fredag vinner ett lyxigt bad med apelsin och blomblad.

        Vilken underbar idé med Engla-bingo ?

    Jag kan inte se inlägget på hennes blogg. Var det något hon la upp av misstag och sedan tog bort? Det verkar ju mer vara stödord för egen planering.

    Doftljus, livet blir mycket trevligare med doftljus! ?

      Har ni några tips på doftljus som inte doftar för mycket? Råkade köpa ett par Village Candle som jag var tvungen att skänka bort då de doftade jättemycket och jag fick huvudvärk av dem (brukar vanligtvis inte få huvudvärk av doft).

        Gå in på Monas Universum så hittar du världens bästa doftljus

          Som hon köpt av någon som är snygg.

            Och jefligt trevlig.

              Och såååå lik med Mona.

                Kanske köpta på Statoil. Eller jag menar Cööööörkel kääääj.

          Haha! 😀

        Jag gillar Rituals Dao, den luktar inte för mycket men är ändå god.

          Åh håller med, min favoritdoft i hela världen, har typ allt i hela serien ? Slutar dom sälja den doften vet jag inte vad jag ska ta mig till ?

        Pure Senses by Himla luktar lagom tycker jag. Framförallt så tål min pojkvän dem, och han är också känslig för doftljus/dofter precis som du 🙂

        Durance har hemtrevliga och lätta doftljus!

        Åh jag älskar dom. Men i regel billigare ju mindre doft. Öob, Willys har billiga doftljus som jag tycker doftar lite. Ikea? Älskar Ikeas sommarljus, rosa innuti, kostar 50 spänn doftar ljuvligt sommar ?

        Tack för alla tips, jag ska kolla upp dem!

    Känns som det där inte var menat att visas upp, det är borta från bloggen nu! (Om inte jag är helt blind, vilket i och för sig också är ganska troligt)

      Tog på mig brillorna men hittar ändå inte…

    Hoppsan, någon råkade lägga ut sin kalender?
    En vandrande reklampelare…

    När man tänker på att det är en vuxen kvinnas jobb att dokumentera godis i sängen och hur blommor gör henne lycklig så blir man ju mörkrädd. Hur kan det vara ett jobb?!

      Ja det är fan inte klokt. Snacka om meningslöst arbete.

        Snacka om att slänga bort sitt liv!

      Men vaddå? Det är väl AS bra att ha ett sånt jobb? Eller måste jobbet inne bära att man ska slita hårt för pengarna? Eller att man jobbar för vårt samhälle? Finns ju många meningslösa jobb i så fall? Men att kasta bort sitt liv..? Det gör man väl om man jobbar med något man inte trivs med? Engla verkar ju väldigt nöjd över sitt yrkesval.

    Hahahahaha men åh vad kul att hon råkade lägga upp sin veckoplanering 😀

    Läser inte hennes blogg men ser ut som rätt många sammarbetsinlägg…

      Måste ju vara bättre att satsa på färre och bättre betalda samarbeten. 1-2 samarbeten i veckan borde väl vara rimligt, annars får ju inte kunderna eller hon själv någon trovärdighet alls!

        Hon har ändå tappat trovärdigheten för länge sen.

    Man blir ju lite nyfiken på vad det står i ett inlägg med, vad jag antar är en bild, godis och blommor i sängen 🙂

    Jag saknar tiden när bloggar var nytt och innehållet bestod av sånt bloggarna på riktigt hade gjort under dagen och bilderna var pixliga mobilbilder, tagna i stunden. Sjukt vilken detaljplanering alltså

      Min blogg är så ??

    Nu har hon lagt ut sin arbetstid specificerat med klockslag och allt.
    Snacka om att hon lusläser ALLT som skrivs om henne här. Lite sorgligt att hon genast känner ett behov av att försvara sig. Spela roll om hon jobbar 3 timmar eller 16 timmar om dagen, bloggen är ju lika torftig för det.

      Precis hävdar att hon jobbar 8-9 timmar per dag. Att hennes hjärna inte klarar mer än så och att hon inte vill jobba på helger mer än 2 timmar. Jag får inte det till mer än max 4 timmar per dag. Räknar hon in i arbetstid när hon tränar, lämnar av barnen i skolan lunch mm? ? känns lite Blondinbella varning liknelse på detta. Hon har förmånen att jobba ett hyfsat enkelt jobb hemifrån som hon får betalt för olika samarbeten tipsa om adlinks och det tycker hon är jobbigt. ??

    OT Men när blev bloggaren Caroline Roxy DJ?
    Såg att hon ska spela på summerburst så bläddra igenom hennes blogg för att se när hon börjat jobba med detta, men kan inte hitta något. Hon sysslade inte med detta för ett år sedan av det lilla jag sett av hennes insta och blogg? Kul för henne, men får mig att undra hur snabbt man kan bli ”artist” och börja turnera? 🙂

    Redgert berättar om spliten från Schulmanklanen i senaste avsnittet av sin podd. Inte så spännande egentligen, och säkerligen har mycket information ”censurerats”. Men tips, hur som helst – vet att många har frågat i kommentarsfältet här. Hej!

      Hoppas att Camcam kan lyssna på och skriva om det, vill inte stödja Redgert genom att lyssna på hans podd.

        Det slog mig att jag kanske borde ha sammanfattat för nyfikna – istället för att indirekt driva trafik till hans podd (är inte heller något fan).
        Han sa basically upp sig för att han ville göra andra projekt vid sidan av DG vilket inte fanns utrymme för i tjänsten han hade där. Verkar som att han gjorde allt funderande på egen hand och sen sa upp sig lite hux flux – utan att ha hintat om detta för H&A. Han säger att dom inte har pratat ordenligt sen det mötet när han sade upp sig och att en efter en avföljde honom på instagram. Daniel berättar också en anekdot från Arlanda där han av slump sprang in i Amand m familj och att han ”flydde scenen”. Margaux tyckte att han skulle ha hanterat situationen på Arlanda bättre, hälsat åtminstone och Daniel höll med. Han hintar också om nåt slags ånger i att han sa upp sig utan att ha bollat/diskuterat det med H&A innan. Inget ånger lyser igenom annars dock, han skrattar och pratar lättsamt om detta.
        Det var typ det hele.

          Tack Ebba! 🙂

          Om det stämmer så som han säger tycker jag det är töntigt av schulmanklanen att avfölja honom.

      Apropå Redgert, vad tycker ni om Margaux Dietz?

        Gillar henne mycket, tycker hon verkar härlig 🙂

        Har extremt svårt för henne. Jag vet inte varför.

    Haha, dör! Detta är mitt favvoinlägg. Har hon märkt eller kommenterat missen?

    Hon har definitivt “råkat” lägga upp listan för att visa hur mycket hon har att göra.

      Som Fornis veckoplanering med den skillnaden att det är svårt att avgöra när/om Forni jobbar och när hon har semester. Planeringen brukar se likadan ut 🙂

    Jag är inte den som är den och gillar att göra narr av bloggare så, men när det görs narr av Engla så hamnar jag liksom i försvarsställning. Vet inte om det är att vi är lika gamla, bor i en liten by utanför Uppsala och har liknanden intressen och prioriterar och allt.

    Känner lite at jag liksom skulle kunna haka på att göra narr av det ytliga, men känns som att jag skulle snacka skit om min bästa vän typ. ? Har följt Engla i evigheter och tycker faktiskt att hennes blogg fått ett stort lyft sen hon flyttade till Amelia. Så ni med fördomar som skriver att det bara är YTA tycker jag borde ge henne en ny chans. ☺️

      <3

    Haha oh my! Min lista:

    Tidig på jobbet för att hinna jobba två timmar
    2 timmars möte
    15 min lunch
    Åka till kunden
    3 timmars möte
    Sitta på tåg

    Skulle behöva lite klongvaser, blommor och kakor för att fylla ut om det skulle bli intressanta inlägg ?

      Min jobbdag var lika glammig:
      Sitta och skriva några timmar
      Maila en massa
      Äta lunch i bilen på väg mot ——>
      Två timmars möte

      Mina dagar brukar ofta se ut såhär:
      08.00 masa mig ut sängen
      09.30 stämpla in på jobbet
      14.00 äta en kall matlåda i dörren in till lagret eftersom jag blev ensam på jobbet idag igen
      17.18 springa in på personaltoaletten och kissa HÅRT i panik för att jag inte kan hålla mig längre
      19.06 banna mig själv som inte förutsåg att jag skulle bli själv i jävla butikhelvetet igen och att jag inte tog med mig ett mellanmål eftersom jag nu håller på att svälta ihjäl.
      20.04 stämpla ut, cykla hem som EB zombie.

      Repeat.

        Är det din egen butik? Om inte- hur kan din chef tillåta att du är själv där hela dagen?

          Nej, det är inte min egen. Och det enkla svaret är att han är en snål jävel som bryr sig mer om sina egna pengar än sin personals välmående.

            Kollektivavtal?

              Finns inget. :/

                kan fortfarande anmälas till arbetsmiljöverket anonymt.

                Kolla upp vad LAS säger om ensam arbetstid. Lagen ska alla följa oavsett kollektivavtal eller ej. Eller snål arbetsgivare.

      Skönt att höra att det finns fler som har mindre glammiga jobb, även om jag gillar mitt jobb så skulle det inte bli något bloggmaterial direkt.

      Och anonym, det där låter verkligen inte okej.

    ”Blommor och lycka är jag också spänd på. Blir hon lycklig AV blommorna och både det i så fall inte vara med bland hennes fem peppiga måndagstips? Ha blommor – OCH Klongvasen i sängen samtidigt som du fikar med en mjölkskummad Cappuccino från Cevera och Gillekakor!”

    -Varför har du betonat AV genom att skriva i versaler?
    -Gissar att det ska stå ”borde” ist för ”både”
    -Kan man köpa cappuccino på Cervera? ?

    (Vill bara hinta om att hela stycket blir lite lätt rörigt och svårbegripligt med knasiga betoningar och meningsuppbyggnader)

    Gille-kakor är goda och prisvärda.
    Jag brukar då och då kosta på mig en låda havreflarn. Tyvärr går de åt väldigt fort.

      Men jeez! Lättaste kakorna att baka själv! Både billigare och godare!

        Men jeeeeeeez! Alla har kanske inte lust att baka?

          Men jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez! ALLA MÅSTE BAKA. ALLA SOM INTE BAKAR MÅSTE UTPLÅNAS.

          Massa onödiga transfetter i köpekakor, om en har möjlighet så är hembakade bättre.

        Inte ställer jag mig och bakar havreflarn inte – 30 spänn för 80 havreflarn är inget jag kan få billigare genom att baka själv.
        För övrigt är det enda jag bakar hemma någon gång en sockerkaka gjord på mix. Fast jag brukar faktiskt tillsätta både ett ägg och smält smör för en ”saftigare och mer hållbar kaka” 🙂

    Hej Camilla! Jag mailde dig och skickade ett meddelande på instagram.

    Jag råkade publicera mina anteckningar från utkastet, där jag skriver ner allt jag har i huvudet eftersom det är enklare att radera och lägga dit på datorn istället för i mitt block. Det är en privat lista med mina tankar och idéer, kom-i-håg, samarbeten mm som jag försöker strukturera upp varje vecka. Det låg uppe i 16 minuter och sedan tog jag bort det. Men det är privat och det känns inte ok att det läggs upp här när ingen ändå förstår mina privata anteckningar. Vore väldigt tacksam om du kan ta ner det.

    Kram/Engla

      Förstår om det känns lite obekvämt och tråkigt att ha privata grejer publicerade när det inte var meningen. Snyggt svar och bemötande.

      Men Engla, jag tycker inte det är så farligt! Lite kul snarare. ALLA måste ju fatta att bloggare inte är random och bara impulsiva, nån form av planering har nog alla. Så simma lugnt 🙂

      Hehe! Tips, anteckna i Word på datorn än i bloggens utkastfunktion 😉 lite kul ändå! Glömt om 2 dagar

        Haha ja jag veeet men är så skönt att ha planeringen i bloggen så jag snabbt kan ta bort och lägga till. Kanske får ändra nu då 🙂

          Jag tänker mig att det handlar om att andra kanske snor ens upplägg och att det därför inte känns så kul att det ligger uppe för alla att se, men det kanske inte är så vanligt eller stämmer..

          Jag läste lite om dig Engla och jag vill bara skriva att du är fantastisk. Trevlig helg <3

      Skäms inte! Jag tycker att det är fantastiskt att du har ett schema för bloggen. När jag hade en av Sveriges största bloggar (innan du hade din), blev jag ofattbart stressad över att inte veta vad jag skulle skriva. Min blogg var bara personlig… och jag tjänade inte en krona på den. Men jag blev stressad ändå… och då lade jag ner den.
      BTW… gillar det mesta av de kläder som du tipsar om. Snygg klassisk stil och det gillar jag.

        Tack snälla du 🙂

      Det är inte farligt att bjuda på sig själv ibland 🙂 allting måste inte vara perfekt hela tiden med guccipåsar och blombad. Vi förstår ju att det bara är ”rekvisita”, hade varit roligare om du kunde vara lite mänsklig i bloggen istället 🙂

        Hehe nej jag vet och jag ser mig inte som perfekt alls. Skriver mycket om min ångest, stress, utmattning mm. Jag börjar få stora barn som kan läsa liksom deras vänner så jag försöker ändå hålla en balanserad nivå. Tack för feedback 🙂

        Kram/E

    Hej Camcam!
    Kan inte du kolla upp alla dessa piller som säljs genom olika bloggare? Vitaminer, mineraler, grönsaker på burk mm. Vilka ska man välja? 😉

      Inga?

      Inga. Absolut inga.

      Du borde gå och rådfråga någon typ av medicinskt utbildad personal istället för på en blogg… Är du rädd för att du har brister så gå till läkaren och kolla upp dina värden. Annars gå till apoteket så kan du få råd och hjälp med olika typer av kosttillskott. Men kan redan nu säga att tillskott är totalt värdelöst om du inte har en brist på det. Vanligast är ju att man har lite brist på D-vitamin eller B12-vitamin, om du äter mycket växtbaserad kost. Kanske järn om du menstruerar mycket eller ger blod, men annars är det mycket ovanligt i Sverige om du äter en varierad kost.

        Tack för ditt svar men vad fel det kan bli när man skriver. Det var med lite ironi jag skrev med tanke om My’s lansering av sina grönsakspiller.

          Måste vara det mest onödiga att lansera.

            Hon är då för snäll som tänker på andras hälsa 😉

            Undra om man bör äta pillrerna minst ett år för bra effekt och dubbel dos första veckorna haha… snyggt försäljningsknep liksom 😉

              Och med tanke på hur hennes egen hälsa verkar vara så är nog inte pillrerna så bra, eller inte ens beprövade…

      Haha smart där ”Marre”…tror att ”någon” – veeem kan det va 😉 – gärna vill få lite exponering här hehe smart..

        Ha ha nä faktiskt inte, jag tror nog My själv gjort så mycket reklam för sina pillergrönsaker så det räcker. Jag undrar mest vad det är för speciellt med dem

    Englas inlägg måste ha legat uppe minst 3 timmar. Förstår om hon vill du tar bort det, men tycker det var ett rätt roligt och oskyldigt misstag egentligen, är väl bara beundransvärt att hon planerar så utförligt!

    Min lördag:
    Koka fisk till katterna
    Hämta två paket från DHL

    Om jag hinner ska jag nog vila lite också.

      Låter som en perfekt lördag 🙂

      Ev dum fråga, men varför kokar man fisken till katterna? (Har aldrig haft djur så nyfiken)

        För att katterna tycker om kokt fisk.

        Är lite beroende på deras tycke och smak. Rå fisk är mer svårsmält. Kokar även kyckling. De äter lite vanlig kattmat också. Äter mer varierat än sin matte 🙂

          Köpt kattmat har sina fördelar, men många sorter har tillsatt socker.

          Tack! ?

    Kul att Engla uppmärksammas i den här bloggen och skapar drama, vill tipsa om att lyssna på hennes pod – inspopodden, för mer inblick i hennes liv, den är intressant när det blir personliga saker, oftast är det tyvärr blaj

      Intressant? Skämtar du???

        Nä, men visst, det är få korta stunder 🙂

    Fem morötter med en kniv.

    Jag vill se vad hon skrev!!! Nån som hann printscreena?

      Jag hittade en länk i kommentarerna till nöt annat inlägg här, nåt om blondinbella troligen, länken funkade fortfarande

        Va?

          Länk till Englas borttagna inlägg finns i kommentarerna till nåt annat inlägg på bloggbevakning

        Hahahaha asså de va riktigt rolig läsning… förstår ändå att hon skäms och vill att det plockas bort! Shit vad mycket ytliga samarbeten, förstår att bloggare inte har någon personlig stil kvar, de är ju köpta inifrån och ut. ”Fika i sängen” – att det måste planeras in i kalendern säger ju en hel del om det ”stressiga” arbetet hon har… lol

        Tack! Hatar dessa inlägg där man kommer in och Cam har skrivit ”x har bett mig plocka bort …” och man fattar nada. Tycker tvärtom det skulle legat kvar som en grund till en diskussion om vad bloggarna egentligen gör .

    Ja med den där listan så fattar man ju att hon blir utbränd? hon skulle komma till akuten en dag och få en verklighetsuppfattning om vad det innebär att jobba. Fast på något sätt tycker jag synd om henne. Uppklädd till tänderna i Gimo liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.