Bytt är bytt!

Så tyvärr kände både jag och Evelina som skulle börja hos mig med sin praktik att hon inte kommer få den hjälp hon behöver (dvs fasta rutiner varje dag och ett x antal videos per vecka). Men hon ska köra hos någon annan istället som kan ge henne allt det, så det blev bäst för oss båda!//Kissie

Igår berättade Kissie att hon tyvärr var tvungen att tacka nej till den praktikant som skulle ha börjat hos henne eftersom hon har alldeles för mycket att göra. 

Idag la Gustav Björklund – Gustav och Johanna – upp den här bilden på Instastory där de presenterar sin nya praktikant som visar sig vara ingen mindre än Evelina Sigetty.

Hennes arbetsuppgifter nu kommer förmodligen skilja sig lite från de hon hade fått hos Kissie men erfarenhet är väl aldrig fel, eller hur? (Positiv och användbar erfarenhet då alltså)

Tack för tips, Ronja! 

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag förstår inte. Hon har för mycket att göra och tackar nej till en praktikant? Är praktikant annat än ”intern”? Vad ska en praktikant göra?

    /noll koll

      En praktikant är ju någon man lär upp osv, det är inte enbart ”gratis hjälp”. Så ja, man kan ha för mycket att göra för att ta tid att ta sig an en praktikant

        Ok, då förstår jag!

      Att ha en praktikant är ju också ett ansvar och har man inte tid för det ansvaret är det bättre att hon säger till, som hon faktiskt gjorde.

        Eller hur! Imponerande att Kissie ser att det är ett åtagande från båda hållen, och att praktikanttjejen kommunicerar vad hon behöver.

          Nu kan det ju vara praktikanten som ångrade sig och ej ville vara hos Kissie men att Kissie vill släta ut det lite med att dom båda varit överens.

            ?

      Jag jobbar hos en annan (inte praktik, men deltid). Hon jag jobbar åt har extremt mycket att göra och därför aldrig tid att lära mig. Ibland kan jag sitta och läsa Aftonbladet hela dagen för att jag inte vet vad jag annars ska göra medan hon är iväg, så jo – Tänk er för innan ni anlitar folk.

    Här har vi det svart på vitt; Isabella skickade in ansökan utan Odds vetskap. Äktenskapsskillnaden har INTE gått igenom.
    Raderad av Cam.

      Fy fan!

        Fy vad svinigt! Jag var så skeptiskt till Odd när de var gifta (och kände honom även under mina ungdomsår) men Isabella verkar bara mer och mer hemsk. Eller vågade hon inte berätta att hon ville skiljas?

          Här framgår det att det inte finns någon dom om äktenskapsskillnad.
          Raderad av Cam.

            Men lägg inte ut folks personnummer och annat. Blurra sånt, om det är så viktigt att posta bilderna för allmänheten

            Jag kan inget om sånt där så måste fråga, varför står det att stämning ska skickas? Är det så det funkar när man skiljer sig, att man stämmer den andra parten? Nån som orkar förklara??

              Ja, jag undrade själv det nyss och googlade. Men ja, det verkar stämma..

              Ja, om man inte ansöker gemensamt om äktenskapsskillnad är det rent juridiskt så att den part som ensam ansöker stämmer den andra parten. Den part som inte lämnat in ansökan blir då delgiven och vill man av någon anledning inte medverka kan man försöka undvika att ta emot stämningen.
              I annat fall accepterar man stämningen och då blir det betänketid på vanligen sex månader (vilket det ändå blir om man har minderåriga barn). Efter betänketiden måste bägge parter fullfölja för att äktenskapsskillnad ska bli utdömd.

      Wtf? Hur kom den bilden ut ens?

        ser ut som ett utdrag från stockholms tingsrätt. ett mail som odd skickat dit. alla mail osv till tingsrätt och andra myndigheter är offentliga.

          Stämmer fint!

      Går inte såntdär att fejka? Ni får ursäkta att jag inte har så stor koll, men hur ser man att det där är påriktigt? ☺️

        Bilden ser ju äkta ut men vad vet jag. Tänker bara på hur den läcktes. Undrar varför hon gjorde på detta sätt, iskall, eller rädd.. eller ba knäpp? Haha. Fattar inget av henne om jag ska vara ärlig

        Jag sökte på hans nunmer( nummret under hans namn) och det verkade stämma. Så den som har lagt ut detta borde täcka för hans mobilnummer då det verkar vara hans riktiga.

      Det kom väl inte som en blixt från klar himmel för lille Odd. Det är jättevanligt att ena parten skickar in till tingsrätten, spelar ingen roll vad den andre vill, vi är inte livegna i Sverige. Hon kanske inte orkade träffa honom och han visste väl om att de skulle skilja sig, även om han inte visste exakt dag.
      Och vad är det för sjuka människor som tar reda på sånt här och lägger ut på nätet?!?

        Och

      Men kära nån vad hemskt gjort

      Hur vet du att äktenskapsskillnaden inte gått igenom?

        Raderad av Cam.

        Ja precis! Det stod ju i tidiningen när det hände, förra våren, precis som Odd refererar till, Isabella hade skickat in en ansökan utan att fråga Odd, men det blir ju samma betänketid oavsett om man har barn så jag tänker att hon kanske bara var pragmatisk och tänkte att då spelar det väl ingen roll om det bara är symboliskt att båda undertecknar?

        Det där mejlet säger ju heller ingenting om huruvida äktenskapsskillnaden gått igenom eller inte, nu ett och ett halvt år senare.

      Ja alltså. Det här är ett mail som är ett år gammalt. De hade gått ut gemensamt om att skiljas ett tag innan ansökan skickades in, och det var Isabella som skickade in den själv via sin advokat. Det säger ingenting om huruvida den har gått igenom nu eller inte. Varför hon valde att göra det själv vet bara hon, men det påverkar ju knappast någon. Antagligen ville hon bara få det gjort snabbt och fixade det utan väntetid och dröjsmål. Kanske var det ett maktspel. Oavsett, inget nytt och inga konstigheter.

      https://www.expressen.se/noje/blondinbellas-harda-besked-till-maken/

        Fast ovan visar ju att skilsmässan ej gått igenom. Att Bella är separerad, men inte skild. ”Inga konstigheter” säger du, medan jag säger att det är märkligt att skilsmässan inte gått igenom nästan ett år senare och att B mörkar det.

          Idag för typ första gången skrev hon själv separerad, när hon kallat sig skild innan.

          Ja, jag kommenterade den första länken som lades ut. Där är bara odds mail, som är daterat i maj förra året. Det dokumentet visade ingenting om status idag. De dokumenten som visar det postades efter att jag skrev detta. Blir lite förvirrat när det är många svar i samma tråd, med tidsordning och sånt ?

      Fast odd och Isabella hade väl redan gått ut i bloggen tillsammans och berättat om skillsmässan innan detta skickades in?

    Du som skrattade åt att jag fick åtala man som stalkat mej. Hur är du funtad? Tycker du det alltså var roligt. Skrämmande att det finns sådana som dej men som tur är mycket få. Du har tappat din empati för andra.

      Huh?

        Kurt-Maria

    Alltså vilken utbildning pluggar hon (Evelina Sigetty)? Praktik hos Kissie, skulle det i så fall ha varit inom ramen för en universitetutbildning?

    Är Gustav och Johanna ett skämt? Otroligt oinspirerande och ah vet inte vad. Platta människor. Dessutom deras film där han berättade om sitt bekräftelsebehov var ju lagom skrattretande.

    Och praktikant? E så trött på folk som utnyttjar unga

    Och grattis till Maynard James Keenan som fyller år idag!

      Och grattis till min förstfödde son!! ?☺️

        No offense, men bryr mig mer om Maynard James Keenan ?

          No offence, du hade kunnat hålla det för dig själv.

            Så random snubbe som fyller år gör dig kränkt? Vad gör random unge mer värd än random snubbe? kryp tillbaka under din kränkthet och sluta förpesta övrigas tillvaro.

            Vem ska hålla vad för sig själv? Blir du sekundärkränkt pga någon som fyller år samtidigt som någon annan? Du måste ha ett väldigt jobbigt liv.

            Joanna, håll dig borta från internet om du blir kränkt pga absolut inget.

          Förstår det, är nog bara de närmaste som bryr sig om när min pojkes födelsedag infaller ? Tar inte illa upp ?

            Gulle ❤ någon verkar bli kränkt å dina/din sons vägnar ?

              Haha! Ja! ?

      Ticker tape parade
      Our hair and skin like
      Marilyn Monroe
      In an afterwind

      Börje Salming fyller tydligen också år idag!

        Mamma också ?

      APC och Tool! ❤

    https://ebbavonsydow.com/2018/04/17/ett-mail-jag-blev-glad-for/

    Känns som att hon har skrivit det där mailet själv. Precis hennes eget sätt att skriva, men säkert lurar det nån..

    OT: Jag vill komma igång med träningen och bra kost igen efter några dåliga år och den träningsform jag gillar allra mest är gruppträning i form av cirkelträning. Mitt mål är först och främst att gå ner i vikt, behöver gå ner en hel del (närmare 40 kg för normalvikt och för att trivas) och vet att maten gör största biten men vill träna för hälsan och för att få kroppen så fast så möjligt efter en stor viktnedgång. Läser överallt att styrketräning ute i gymmet är bäst och att gruppträning är bajs men jag kommer aldrig iväg till gymmet själv då jag tycker det är skittråkigt att styrketräna ensam. Då måste det väl ändå vara bättre att gå på gruppträningen dit jag vet att jag kommer iväg. Kommer jag få resultat i form av fasthet i kroppen trots att resultaten kanske är mindre än om jag hade satsat på styrketräningen? Det måste ju vara bättre än att inte göra nånting alls? Eftersom jag inte kommer komma iväg till gymmet och styrketräna själv kommer det inte bidra med några resultat heller då jag kommer ge upp pga att jag tycker det är tråkigt. Låter mitt resonemang logiskt? Kommer jag få resultat av gruppträningen då det är den träningsform jag kommer kunna hålla i?

      Såklart det är bättre att gruppträna än att inte träna alls. Kanske hittar du någon där som du kan styrketräna med sen också?

      Det är klart att all träning räknas! När jag började träna efter långt uppehåll körde jag gruppträning. Jag kör på fitness 24/7 och tycker fortfarande att deras styrkepass intense strenght är bra/roliga att köra ibland. Kör hårt! Det viktigaste är att du hittar en träningsform du trivs med 🙂

      Det finns ju massor med gruppträning! Testa runt lite och kör pass med skivstång så blir det styrketräning med! De enda dåliga passen är de som inte blir av!

      Bootcamp. Kör ba!

      All träning är väl bra! Friskis & Svettis skivstångspass (body pump) är faktiskt riktigt bra och effektiva, till skillnad från många andra kedjors motsvarande pass.

      E,
      Självklart ska du fokusera på den träning som du gillar mest! All träning ger någon form av resultat. Frågan är hur mycket och under vilken tidsperiod. Har du testat cirkelgym? Du kanske kan få in ett sånt pass varannan vecka och sedan gå över till ett cirkelgympass i veckan? Då får du den sortens träning, både tillsammans med andra och klara direktiv vad du ska göra. När du känner dig redo kanske du kan använda de övningarna och komma in på gymmet med lite självförtroende. Känna att du kan! Därefter kan du bygga vidare gymkunskaperna utifrån det.

      Som du skriver är kosten det allra viktigaste. Därefter vardagsmotionen. Slutligen träning. Om du skapar rutiner i vardagen blir det en livsstil. Det gör inte heller något om du då är sjuk eller faktiskt inte orkar med det där passet du hade planerat in. Det tog tid att gå upp i vikt – låt det ta tid att gå ner också. Se det långsiktiga målet när det känns tungt och njut av de kortsiktiga. Lycka till!

      Tack för era svar! Jag vet att all träning är bra för hälsan men jag vill snarare ha svar på om cirkelträning i grupp där man kombinerar styrka med kondition kommer ge mig de resultat jag vill ha? Dvs. slippa så mycket ”daller” på kroppen som möjligt och få så mycket fasthet som möjligt.

        Det borde det göra men mycket är upp till dig och hur bra teknik du har. ??

        Testa crossfit annars? Det är kul och ger alltid bra resultat på både fysik och hälsa. Vet att det kan ses lite intimidating och sektlikt men de ställen jag varit på är väldigt välkomnande och inkluderande och har medlemmar i alla åldrar storlekar och kapacitet. Det går verkligen att anpassa för alla så var ej rädd.
        Jag är verkligen ingen crossfit-fanatiker men tycker att det passar väl för såna som dig och att det gör träning kul igen för de som har tappat lusten lite.

        Styrketräning ger generellt snabbare resultat – ja. Men då är det kontrollerad och varierad styrketräning vi pratar om. Men för snabb viktnedgång kan ge dig ”daller”. Men ”daller” kan även över tid försvinna. Det är individuellt. Hur du än gör behöver du ju tappa i vikt – du kan alltså börja med den träningen som du känner dig bekväm med att utföra. Som sagt, 40 kilo är inget som du ska gå ned på kort tid. Det kan vara en fördel att inte träna för tungt i början om du är otränad och/eller väger mycket. Som någon skrev: jämför dig inte med dem som redan ligger på hög nivå.

      Kör på Les Mills träningar! Så kul och så bra 🙂

      Jämför dig inte med folk som håller på på hög nivå om du är nybörjare. Tränar du inte alls är både gruppträning eller promenader eller vilken motion som helst en fantastisk förbättring som kommer göra stor skillnad.

    Hej, vet inte om nån kommer att se det här men jag behöver tips på riktiga knäppgökar och original att följa på Instagram. Antingen folk som är helt koko eller extremt störiga ”influencers” som älskar sig själva mer än något annat. De får gärna leva i en hittepåvärld. Nån som har tips? Vill scrolla igenom mitt flöde och bli riktigt förbannad och/eller inspirerad.

      Hahaha skriver som på Facebook – Följer!

      Haha??

      Veckomagasinet

      @isabellalowengrip

      Kolla in hashtaggen #flatearth om du vill följa galningar. De muntrar upp.

    Åh herregud, Veckomagasinet såklart. Där är det hallabaloo på hög nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.