Blondinbella ansökte om skilsmässa på egen hand.

Vi var nog många som – tillsammans med Odd – blev förvånade när Expressen meddelade honom att Bella skickat in skilsmässohandlingar på egen hand via sin advokat och Odds reaktion går inte att ta miste på i artikeln här ovan.

Offentliga handlingar från tingsrätten bekräftar nu att det var precis så det gick till. 
Att få den här informationen över telefon från en kvällstidning måste ha varit fruktansvärt. Att en av parterna skickar in dokumentationen på egen hand är kanske inte jätteovanligt – jag vet helt enkelt inte – men att göra det som offentlig person och utsätta den andra parten för något sånt här tycker jag är lågt.
Så otroligt lågt.

Hur kan man offentligt förnedra sina barns pappa på det här viset?
Usch!

Tack för tipsen!

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åååhh hennes advokat är så vidrig, det är sällan jag utrycker mig om sådant men har själv stött på Minna Boström för många år sedan och en mer gränslös människa får man länge leta efter att hitta! Hänsynslös är bara förnamnet.

      Berätta mer!

        Familjerätt och det finns inga hämningar, så kan bara ana vilka avtal som finns upprättade och vilket race hon kört! Den advokaten går över lik utan att blunda. Känner än idag sådant starkt förakt för henne och hennes sätt att slå sig fram, gränslös människa, fruktansvärt gränslös!

        Har även vänner inom samma bransch (juridik) som vet vem hon är och inte på ett positivt sätt om man säger så!

          Känns som en perfect match till Bella då 😉

            Fyy, om nu detta är sant. Varför anlitar man en sån typ av person? Speciellt när man har barn och ska ha en relation med den man skiljer sig ifrån under resten av livet. ? Vet ju ingenting om deras liv såklart, kanske var allt i äktenskapet helt fruktansvärt och Bella behövde rejäl hjälp att ta sig ur. Klart att det är en möjlighet, men tror inte det.

              Bellas alla senaste bravader och uttalanden har knappast fått mig att tro att hon är en person som skyr den typen av människa, snarare tvärtom.

              Herregud det är skvaller. Var är din källkritik?

                45+ (50+?) årig kvinna som är besatt av att dissa bella 🙂 säger mer om henne än om bella. Blir man mobbad i ungdomen blir man oftast en person andra inte vill ha att göra med senare tyvärr

                  Fyfan vad hemskt sagt.

                Ja det är skvaller, det var därför jag skrev ”OM det är sant”.

    Är inte det här jättegammalt? Varför är dom fortfarande gifta enligt ratsit? Mer än 6 månader måste ha gått.. Och det kan ju inte vara pga ratsit inte har uppdaterats? När min faster dog var hon ju borta därifrån på ett dygn typ.

      För att de är separerade, ej skilda.

        Va?

          En skilsmässa går inte igenom endast för att handlingarna är inskickade. Tills domen träder laga kraft är de officiellt gifta. Anledningen att det tar så lång tid är inte känd – kan vara alltifrån glömska, till bråk om tillgångar/villkor.

            När jag skilde mig från mitt ex tog det konstigt lång tid att gå igenom så till slut ringde jag tingsrätten som sa att mitt ex inte ville lämna in personbevis utan hade ansökt om anstånd att göra det senare. Sjukaste människan jag stött på iofs.

              Sökt anstånd 2 ggr dessutom

          Troligtvis har inte äktenskapsskillnad gått igenom. En handlingar hos tingsrätten är inte samma sak som en äktenskapsskillnad. Om jag hade varit gift och faktiskt skilt mig, för att sedan se att enligt ratsit är jag fortfarande gift hade jag rättat till det snarast. Som offentlig person hade jag gjort det ännu snabbare. Ratsit uppdateras minst en gång i veckan mot skatteverket, så deras källa är pålitlig. Står det fel på ratsit är det bara att kontakta skatteverket så uppdateras allt med rätt info. Allt från fel adress, att någon står skriven hos sig, till äktenskap.

          Den nyfikne kan kontakta skatteverket själv.

            Camcams printscreen ovan visar att det är slut efter punkt 12 (ingen punkt 13), så det är ingen miss av Ratsit. De är gifta fortfarande. Eller åtminstone igår när utdraget togs (datum mitten högst upp).

              Precis, det var min poäng där nånstans 🙂

            Jag gifte mig i lördags och det är fortfarande inte uppdaterat på ratsit (var tvungen att gå in nu och snoka på mig själv ?) Upptäckte även att några grannar som bor i samma hus verkar stå skrivna på min lgh?! Hur får man bort det?

              När det hände mig mailade jag bara skatteverket och dubbelkollade med dem, de upprättade då en anmälan om felaktig folkbokföring (de hanterar det, det går inte till rätten, i mitt fall i alla fall) och sedan tog det ca. Två veckor innan det ändrades 🙂 såvida en inte väljer datum för t.ex. ändrad adress dröjer det ju innan adressen ändras, så du blir snart ratsitgift 🙂 grattis till kärleken!

                Tack för svar & grattis! Ska maila skatteverket, inte för att det spelar jättestor roll men ”rätt ska vara rätt” ?

                  Hände mig samma sak nyligen. Det tog 2 dagar så ringde de upp och meddelade att de rättat till det(granne boende i min lägenhet)

              Grattis och all lycka till er!?

      Allt är relativt. Knappt ett år är inte jättelång tid… Möjligt att skilsmässan helt enkelt inte juridiskt gått igenom bara…

      Dagboksbladet från tingsrätten visar att ingen av dem har valt att ansöka om att fullfölja skiljsmässan än (dvs inte per det datum dagboksbladet var utskrivet), betänketid pågår i min 6 mån, max ett år, söker ingen av dem om fullföljd (vilket är vad som krävs för att tingsrätten ska meddela en dom på äktenskapsskillnad) inom den tiden avskrivs målet och parterna förblir gifta.

    Men är det så förnedrande att hon skickat in papprena själv? Förstår inte riktigt hur det förnedrar Odd. Han verkade ju också vara med på skilsmässan.

    Sen kan jag tycka att ja är man överens så kan man ju skicka in det ihop. Men hon kanske försökte det och han var seg på att skriva under?

      Ja, han kanske vägrade skriva under? Vem vet?

        Varför skulle ha vägra att skriva under och sen dra iväg det där mejlet till tingsrätten? Det verkar ju som en aning förvirrat beteende!

          Eftersom det kom ut i offentligheten/expressen och han inte vill framstå i dålig dager/underläge.
          Uttalar mig inte vad som hänt dock, men tycker att Bella överlag hanterat skilsmässan väldigt dåligt med kängor åt Odd för ofta. Pinsamt och omoget.

    Vadå ”offentliga handlingar från tingsrätten bekräftar nu att det var så det gick till”? De var väl helt klart att Bella ansökt ensam utifrån de offentliga handlingarna (ansökan) redan när expressenartikeln skrevs för ett och ett halvt år sen?

    Enda som är nytt är att någon hittat ett mejl där Odd skriver att han också vill skiljas, dvs exakt samma sak som han sa redan då… Men visst lite spännande att han känner sig nödgad att mejla tingsrätten detta, låter ju som att han ser det som en känslig fråga att inte blivit lämnad.

      Eller bråttom o få det rätt pga outhärdlig situation

        Ja precis. Vi vet ju ingenting om hur situationen var där hemma. Och i artikeln står det att de gick ut offentligt på hennes blogg 11/5 att de skulle skilja sig. Men ansökan från henne kom inte in förrän 24/5 enligt mailet så hon kanske försökte få honom att skriva under innan men att detta var vad som krävdes. Man kan ju spekulera i oändlighet, men ingen av oss vet.

      Haha du har samma snabbspolade tideräkning som Bella, artikeln skrevs för knappt ett år sen. För ett och ett halvt år sen var dom ju ett superteam! Heja!

        Nej, Bella skrev/låtsades att de var det. Vilket var helt rätt av henne, ett beslut om skilsmässa eller att man har problem i sitt äktenskap behöver man inte skriva ut inför så många personer. Jag hade agerat likadant och berättat först när det var bestämt och jag var redo

          Var ju ett litet skämt, självklart var dom inte ett superteam då med tanke på Bellas yttranden det senaste året! Tyckte jag var tydlig men det kan vara svårt att förstå i text.

          Oavsett så är inte artikeln skriven för ett och ett halvt år sen, märkligt att överdriva och skriva det när det finns ett datum på både den och Bellas skilsmässoinlägg på bloggen!

            Du är inte bra på att skämta

            Jag tänkte fel bara när jag tänkte att maj var ett och ett halvt år sen av någon anledning, det var inte meningen att överdriva ?

            Men nytt är det ju inte oavsett.

        Heja, haha?

        Hehe jah läste maj men jag vet inte varför jag tänkte att maj var ett och ett halvt år sen! tror jag får skylla på bristen på vårväder.

      Haha, du följer Blondinbella lite för slaviskt – de kan väl inte skriva artikeln ett halvår innan Blondinbella och Odd gick ut med skilsmässa? 😉

    Om jag tolkar rätt (troligen inte eftersom jag aldrig läst ett sådant dokument) så började betänketiden 26/6, vilket innebär att man ska meddela om man vill fullfölja skilsmässan i mellandagarna. Då kanske man har fullt upp med annat (maldiverna, husköp osv) så man glömmer bort det. För Bella skrev ju i december nångång att skilsmässan hade gått igenom. Kanske har de glömt att bekräfta, på samma sätt som Linus och Jessica Wahlgren missade när det begav sig.

    (Nej. Det är officiellt. Jag har INGET liv ?)

      Hej!
      Betänketiden börjar löpa 2017-06-27 enligt beslutet, dvs du kan ansöka om fullföljd (att du vill skiljas) from 2017-12-27 tom 2018-06-27. Under denna perioden måste ansökan om fullföljd komma in annars avslutas målet och parterna är fortfarande gifta. Efter att fullföljd kommer in och inga andra frågor kvarstår skrivs en dom om äktenskapsskillnad. Hoppas det blev tydligare 🙂

        Njae, betänketiden börjar väl ändå löpa från det datum svaranden delgavs ansökan om äktenskapsskillnad, inte det datum tingsrätten beslutade om betänketid. Dessa datum kan såklart sammanfalla, om tingsrätten är riktigt effektiv.

          Haha jag är trött, du har rätt. Men brukar ju inte skilja jättemkt i tid.

            Nä precis, förhoppningsvis rör det sig ju normalt sett bara om några dagar! Jag är bara dryg och var tvungen att rätta dig. 🙂

    Eller så var det precis som han säger – ett missförstånd. Hur får du detta till att offentligt förnedra sina barns pappa?

    Detta har ju varit känt sen det hände 🙂

    Du säger att du fördömer beteendet samtidigt som du publicerar handlingar som är svåra att få tag på och påminner alla dina läsare om de mot förmodan missat vad som hänt. Tycker du att det är snyggt från din sida?

      Svårt att få tag på? Det är ju bara att begära ut?

        Ändå lite galet att någon begärt ut det, publicerat och sedan tipsar denna blogg om det.

        Hur många tror du hade begärt ut det, förutsatt att det inte publicerades här?

        Ironin i att man tycker någon gör fel för att hon riskerar att offentligt förnedra sen är man den som tar det till offentligheten. Bra jobbat.

      … Om du vet vad du vill ha ut är det bara att maila respektive myndighet. Offentlighet är principen inom Sverige, om inte sekretess råder – vad som får beläggas med sekretess år lagstadgat. Detta berörs inte av sekretess då det endast rör sig om äktenskapsskillnad. Mailar du fel domstol är de snälla nog och skickar dig till rätt domstol, sedan mailar de allt som behövs p.g.a. offentlighetsprincipen.

      Vem kunde tro att kurserna i förvaltningsrätt skulle löna sig här? ??

    Wow. Det här inlägget var väl ändå lite överdramatiskt? Man kan nästan tro att du är ”sekundärkränkt” å Odds vägnar.

    Förnedra sina barns pappa genom att skicka in handlingarna på egen hand? Jag förstår inte. Är Bella ansvarig för kvällstidningens samtal till Odd eller vad menar du?

      Det är förnedrande att få veta att ens fru skickat in skilsmässoansökan av Expressen.

        Då är väl det expressens fel och de som borde skämmas?

        Då ställer jag samma fråga till dig: menar du att Bella är ansvarig för expressens agerande?

        Då är det väl expressen som har förnedrat honom och inte bella, eller…?

    Alltså ibland Camilla… hur resonerar du? Förnedrad offentligt? Usch?
    Odd blev lite sur för han ville också skriva på. Bu hu. De var ju tydligen helt överens om skilsmässa. Det framgår ju tydligt att även han ville det. Han kanske inte var snabb nog? 🙂

    OT: hörde någon på Bingos story ”Sååå söt Falke, miiiin Falke” alltså hahah

      Läste på Katrins insta att Stockholm stad ( förskolan ) fått besked att Bingo är pappa till Falke, och om jag förstått det rätt hade Bingo fått hemskickat beslut om förskoleklass.

        WHAT!!!???

        Förskolan är inte inblandad utan det är Stockholm Stad som av någon märklig anledning har angett Bingo som pappa till Falke eftersom han är pappa till Katrins andra barn. Stockholm Stad har då skickat ut information angående dagisplats osv även till Bingo.

        Förskolan verkar sedan ha hört om detta och frågat Katrin om hon möjligtvis uppgett fel pappa haha 😉 Alla inblandade verkar ju tycka det är lite underhållande iaf…

          Även Falkes pappa?

            Han verkar ju inte vara så jätteinvolverad längre. Bodde väl inte ens med dem när de var tillsammans…

    Nu är jag en av dem som inte tål Bella på typ något plan längre 😛 men varför ta i så i detta inlägget? Bättre ibland bara visa handlingarna/presentera fakta och låta folk här sköta debatten?
    Börjar också nästan tro på lite Bella-maskopiplaner här…

    Fräscht att fläka ut detta här CamCam.

    Du lär ju få ditt du också precis som alla andra. Hoppas att ditt byk blir lika offentligt som du nu gör allt Bellas byk.

    Varför och varför hatar du Bella så mycket? Du måste faktiskt förklara det nu!!! DITT HAT FÖR HENNE LYSER IGENOM SOM POLSTJÄRNAN I ETT MONSUNREGN! För i hela HELVETE – vad har Isabella gjort dig som gör att du inte bara kan gå vidare?

    Jag nöjer mig inte med töntsvar och ursäkter. Den där vändningen du gjorde med Bingo t.e.x – jo tack vi kan leka lite till men du bör lugna ned dig. Paow ändrade du dig också på. Orkar inte med dig snart alls men det skiter ju du i för det kommer ju alltid nya 14-åringar.

      Wow… det där rulltrappade snabbt!

        Hahaha

      Tror inte målgruppen här är 14 åringar. Det finns säkert andra bloggar dom passar dig bättre Maria. Du verkar ha svårt att hantera detta, kanske du kan prata med en vuxen i din närhet? 🙂

      Tror inte hon hatar Bella men hon stör väl sig på hennes lögner och sjuka storys, allt i hennes blogg är planerat i minsta detalj , jag gillade henne förrut men jag har också fått nog . Om det är någonting jag har svårt för så är det folk som LJUGER och luras! Vad sänder det ut för signaler till bellas små fans ? Att det är okey att ljuga och manipulera ? Tycker det är att vara en otroligt dålig förebild . Jag har noll avundsjuka på hennes liv , jag blir bara irriterad över alla lögner hon fläker ur sig. Tycker synd om barnen med anledning av att dom blir såklart påverkade om den ena föräldern ljuger så lär dom sig att de är helt okey ! Hämta vatten frän en pall själva samt ljuga , är de så man ska fostra sina barn nu förtiden ? Försöka få dom att känna att materiella saker samt pengar och utseende är viktigast ? Inte att vara en bra och empatisk människa ?

      Men lugn nu.

        Okej denna kommentar var menad till kommentaren som var liiite längre upp. Fattar inte hur den hamnade här? Ser ut som om jag ber Sofia vara lugn. Inte meningen! 🙂

    Telefonnummer och mail är censurerat här men kommentaren på förra inlägget ligger länken fortfarande kvar till den ocensurerade versionen..

      Känns lite wierd skulle jag säga. Att cencurera personlig information här men låta den ligga kvar där?

    Min juristhjärna går igång och blir allergisk av ”offentliga handlingar från tingsrätten..” man säger att handlingarna är allmänna. Det stämmer ju att handlingarna också är offentliga och således inte omfattas av sekretess, men ändå. Men förstår inte varför det skrivs om detta nu, handlingarna har ju varit allmänheten tillhanda ända sedan de inkom till tingsrätten?

      Och för övrigt, borde du inte censurera målnummret om du ändå cencurserar personnummer mm?

        Även din ”juristhjärna” borde veta att målnr i detta enskilda fall är en offentlig handling? Så varför ska hon stryka den när det är en offentlig handling som omfattas av offentlighetsprincipen?

    Fast vänta nu…
    Ingen kan veta hur det gick till när de skulle skiljas och varför Isabella valde att skicka in papper på egen hand. Kanske fanns det en hur vettig anledning som helst för det, eller så fanns det inte det. Hur det än var och gick till så måste man ju få hantera en situation som denna på det sätt som man själv behöver och kan, även om man är en offentlig person.

    Anledningen till att det blir en ”offentlig förnedring” är ju för att personer som du, som vill tjäna pengar på saker som detta, publicerar den smaskiga informationen.
    För inte är det Isabella själv som skrev varken artikeln i Expressen eller detta inlägg, så hur kan du bli upprörd på henne när det är du själv som offentliggör informationen + mer därtill? ?

      Precis.

    En annan sak, värst vad hon den senaste tiden börjat ställa frågor till sina läsare. Hände nästan aldrig annars (om det inte gällde typsnittet på någon flaska). Envägskommunikationen är som bortblåst.

    Bella-baktanken är där förstås, antingen för lite kommentarer på inläggen eller så hör det väl till charmoffensiven hon kört intensivt nu i några veckor.

      Jag börjar tycka (ofrivilligt) synd om henne. Ingenting hon gör, oavsett vad det gäller, är bra. Börjar bli tröttsamt att se de kommentarerna hela tiden. Skulle hon skänka 10 miljoner så hade det också varit dåligt, för ni hade inte gillat ändamålet

        Inte länge sen hon till och med andades fel..

        Jag kan förstå man inte håller med om en del kritik, men tycka synd om henne när hon själv jobbar så hårt för att få detta resultat och skryter om det med ett jättesmile? Aldrig någon sympati från mig iaf.

          Att diskutera hennes bröst, hennes mens och hennes skilsmässa, som alla varit uppe de senaste dagarna, är så långt över gränsen för vad som är okej. Hade det bara varit saker som är relaterade till hennes influencer liv så fine men nu är det ju inte det

            Hennes mens? Du menar inte PMS:en då som hon jämt själv skriver om, den som tog slut med Odd, men sen ändå ”kom tillbaka”? Att från att också skrivit mycket om två bröst som ligger bekvämt i varje armhåla till att plötsligt ha en riktigt yppig hylla, kan jag ändå förstå väcker en del frågor… Även om man nu inte får prata kropp.

            Hennes skilsmässa ska vi väl ändå inte gå in på, där sipprar det ju fram både det ena och det andra med jämna mellanrum.

              Vad har hon gjort mot dig som gör att du känner dig tvungen att argumentera rätten att vara elak mot henne?

                Va? Vad är elakt? Ifrågasätta influncers? Har aldrig skrivit något ont om hennes utseende eller hennes mens, gillade henne en gång i tiden och tyckte hon var en bra förebild mm. Då.

                  Aaaa, bra svar. Utan detaljen då att du inte svarade på frågan. Varför sitter du just nu och argumenterar för att det är ok att vara elak mot Bella om du nu inte själv har något behov av att vara elak mot henne?

                  Nu väljer du att missförstå. Min ursprungskommentar handlade om hennes strategi, inget om det andra du räknade upp och jag tänker inte gå in på andras kommentarer, de får stå för dem.

                  Nej LL, dina kommentarer jag kommenterar. Om dina kollegor eller vänner börjar diskutera din pms, dina bröst, ditt förhållande eller vad du gör på fritiden på ett negativt sätt i klungor bara för att du själv sagt något innan, så är det inte att vara elak? Om du ändrar åsikt om något och de sen använder det emot dig så är det okej?
                  Tror inte att du själv förstår hur det du skrivit här ovan ser ut. Nu ska jag kolla på tv så du kan ju fundera på det en stund

        Eftersom hela bloggen är en fejkfasad enligt henne själv, skulle nog ändå ingen riktigt tro på dessa 10 millar 😉
        Så blir det när driver något för långt, till slut kommer ingen när man ropar.

          Nej men du kan nog ge dig fan på att någon hade kollat upp det iom att folk är tillräckligt gränslösa att de kollar upp hennes civilstatus och begär ut skilsmässohandlingar.

            Ta nu inte i så du spricker Anonym. Bella har på alldeles egen hand skapat ett intresse för sitt kraschade äktenskap i sin egen blogg och tjänat multum på detta. Att folk blir nyfikna och kollar upp hennes civiltillstånd är knappast ”gränslöst” eller särskilt konstigt.

              Mmm

              Va?! En annan Popcorn?! ??

            LL är inte elak eller argumenterar för att vara elak. Om det är någon som undviker att vara sanningsenlig är det du som missförstår med vilje. Bella har själv glatt pratat om sin strategi och är en offentlig person. En offentlig person som dessutom VILL ha reaktioner (obs ej elaka kommentarer såklart eller förnedrande sådana och hot) för det ger henne pengar och exponering. Vilket hon älskar. CamCam skriver bara om sådant som redan kommit fram och som BB själv skrivit om så förstår inte riktigt din inställning att alla vill BB illa eller att man är elak för att man ifrågasätter? Med det sagt tycker jag man tar i med alltför stora växlar ibland, även CamCams ton MEN jag har heller ingen vidare sympati för BB som bara verkar spela ett spel. Men har ju slutat läsa hennes blogg iaf.

            Good day to you!

      Har man lyssnat på Alex Schulmans pod så är det väl uppenbart varför. Hon bygger upp en god stämning inför en lansering. Hon har t o m tagit barnen till biblioteket. 🙂 Inlägg om att hon känner att hon brister i föräldraskapet och dessa frågor till läsarna skapar empati och kompiskänsla.

    You’re welcome. ?? Offentliga handlingar, förvånad att ingen begärt ut det tidigare haha!

      Förstår inte censureringen dock – ALLT är offentligt. Bara att maila Stockholms tingsrätt och begära ut handlingar från mål som rör Isabella.

        Ja, men det är inte samma sak som att läsa det på en blogg

      Ingen har begärt ut det för att de inte är kompletta galningar. Som du. Skäms och skaffa dig ett liv. Bella har uppenbarligen stigit dig åt huvudet. Sluta läs om Bella om du retar dig så på henne, för dethär är inte normalt.

        Läser inte Bellas blogg, men sett alla diskussioner i kommentarsfältet kring huruvida hon är skild eller inte. Att skriva ett mail är långt ifrån svårt eller definitionen av galen?

        Galen för man begär ut allmän handling? Om en offentlig person? Klart det finns bättre saker att göra i sitt liv (till och med bättre saker än att sitta och och kalla folk galningar och onormala, tänka sig!) men bb ÄR en OFFENTLIG person. OFFENTLIGA personer gör folk NYFIKNA och är (tyvärr??) GRANSKADE mer än andra, speciellt om de SAGT en sak som sedan INTE VERKAR STÄMMA (observera att caps här används i syfte att betona, ej skrika). Jag tycker man förtjänar ett privatliv ändå, men det finns som sagt nackdelar med att vara offentlig, och vill man då bara vara i rampljuset och bara bli blint älskad och trodd på utan att bli ifrågasatt och granskad så ska man inte vara offentlig kanske.

          Begär man ut handlingar om ett ärende som man inte har med att göra är man en stalker och en stalker är galen. Eller iofs kan du vara en person med låg moral och för lite att göra, välj själv. Dock måste du inse att det inte är normalt beteende. Du skrev ju själv, varför har ingen gjort det redan? Svar för att det är fel och det fattar alla och gör det inte. Förutom du då.

            Eller för att folk generellt sett inte är jurister och vet hur man gör.

    Vad är värst? Att camcam aktivt provocerar med detta skitinlägg för att få rikligt med kommentarer o tjäna en hacka (det som hon tycker är så vedervärdigt att Bella gör) eller att camcam rent faktiskt tycker så otroligt illa om Bella att hon ser rött o inte kan behärska sig? Kan inte kännas bra att följa någon så aktivt som man hyser så stort agg för.

      Ärligt CC vad håller du på med?!? Du har ingen aning om varför hon skickade in ansökan. Hon kanske försökt få honom skriva på och han förhalat. Om hon vill skiljas skicka in för fasiken, sluta skylla allt på henne, nu räcker det tamejfasen m Bellamobbing, det här är fel fel fel!!!

    och Bella svarade ju senast i förrgår på en kommentar att skilsmässan ”gått igenom” och det var ”konstigt” att det stod att de var gifta på ratsit.

    här ligger en hund begraven. eller en hel kennel!!

      Eller ett försök att skydda sitt privatliv?????

        Lite sent påtänkt efter att hon bloggat om (och försörjt sig på) sitt privatliv de senaste tio åren, kan man tycka.

          Och du förstår inte skillnaden med att själv skriva i en blogg det man vill dela med sig av och behöva prata om saker andra grävt fram? Varför tycker ni att hon har någon skyldighet att dela med sig av allt? Vill hon inte prata om varje detalj i sin skilsmässa är det upp till henne

            Fast varför då börja skriva om något överhuvudtaget? Och om någonting som är offentligt och lätt att kolla upp?

    ”Offentliga handlingar från tingsrätten bekräftar nu att det var precis så det gick till. ”

    Vadå bekräftar handlingarna nu? Det är samma allmänna handlingar från Stockholms tingsrätt som Expressens artikel från ett år sedan handlar om som du publicerar nu

    ”Nu har skilsmässoansökan inkommit till Stockholms tingsrätt – men den är inskickad av hennes advokat där det framgår att Isabella Löwengrip yrkar på skilsmässan på egen hand.

      Och vad exakt är det du syftar på när du skriver ”utsätta den andra parten för något sånt här”? Ge dig möjlighet att publicera information som inte tidigare publicerats?

      Mm, stör mig också eftersom de presenteras som sensation och kanske en gnutta grävande journalism när det är rätt mesigt avslöjande känt sen länge.

      Och så alla hobbyjurister som måste upplysa folk om att det bara är att begära ut handlingarna. Ja, vi vet, och ni är inte jätteduktiga på juridik för att ni också vet det.

    Fast… enligt detta utdrag har ingen av dem ansökt om fullföljd ännu? Så de är fortfarande gifta.

    http://www.domstol.se/Familj/Skilsmassa (läs under ”Vad är betänketid och fullföljd”)

      ”Om meddelandet om fullföljd inte kommer till tingsrätten inom ett år från det att betänketiden började löpa, avskrivs ärendet.”

      Det som är grejen.

        Exakt! Varför ljuger B om att skilsmässan är klar? Eller har hon verkligen så dålig koll och missat det.

          hon skrev ju t.om ett inlägg i november att det var den dagen då skilsmässan gick igenom och hon kände sig jättesorgsen men fortsatte jobba på ändå, eller vad det var. och tog en massage. isf var det medvetet planerat ljugeri då?

          Hon skrev i ett svar på bloggen för några dagar sedan ang Ratsit:
          ”våra papper har gått igenom!”
          Vad som menas kan man ju undra. Är det fullföljden hon menar?

          OK om hon har dålig koll och missförstått, det kan väl hända, men om mam anlitat en (säkert jättedyr!) advokat kan man ju tycka att skicka in skilsmässopapper och sen se till att den formella processen går igenom och att Bella får rätt info om detta måste vara sjukt basic? Hennes advokat kan väl ändå omöjligt ha misslyckats med det?

      Så om de inte ansöker om fullföljande innan slutet på juni så måste de ansöka om? Eller?

        ja.

    Men varför har Bella börjat skriva hen helt plötsligt? ?

      Förmodligen för att hon är sociopat och inte älskar sina barn. Eller, nu svingar jag vilt, så är det det som framgår i texten, att hon inte ville röja vilket av barnen det handlade om. Men det är ju nästan lite fööör osannolikt.

      Hon kanske har slut på a: och o:n.

      tippar på att det är någon annan som skrivit inlägget men att bella skulle få välja själv vem av barnen som det skulle handla om. Bara det att bella missade detta. Lite som när Kenza glömde fylla i luckorna i ett reklaminlägg.

        Totalbluff, ja man undrar ju.

        Ganska långsökt, vad är syftet med att Bella skulle få välja vem av barnen det ska handla om? Verkar helt onödigt.

        Din förklaring är roligare men jag tror hon bara ville anonymisera. Typ som hon börjat kalla Odd ”min exman” trots att alla vet att det är Odd.

      Speciellt eftersom hon tidigare verkligen förlöjligat ordet..

    Ot: Någon som såg Parneviks ikväll? Det är förvånande hur de lyckas få så lite vettigt innehåll. En katastrofalt dålig hemmasnickrad “stand-up show” där de alla skrattar hysteriskt varvat med att Peg är sur för olika saker.

    Ravelli är bäst!!!

      Ravioli ?

    För det första-varför pratar folk om ett eller några år som jättelång tid? Dessutom är det knappt ett år sen. Rätt så färskt och nyligen med andra ord…

    För det andra: Vad spelar det för roll ens?

    För det tredje: De som leker privatdetektiver-ser ni inte det stalkeraktiga och sjuka i att intresset är så stort att man lägger ner tid och möda på att bena ut vem som tog steget-det har väl ingen betydelse?

    För det fjärde bojkottar jag ALLT som har med Bella att göra. Därför att jag inte upplever henne som något annat än falsk, tillgjord, ytlig, manipulativ, och att hon bryr sig om pengar mer än sina egna barn. Dessutom skyltar med det för att hon vet att det provocerar och ger henne mer pengar… Vidrig människa. Och helt ointressant om ni frågar mig. Liksom många av de sk influenserna…

      Heja!

      Jag tror väl man menar att ett år är jättegammalt för något som presenteras som en nyhet. Nyheter blir gamla på ett par dagar.

    Helt OT men kan vi prata om att PETRA TUNGÅRDEN BYTT UPP SIN FÖRLOVNINGSRING?! Gå in på hennes blogg och se de senaste bilderna av den (finns även en bild hos Michaela Forni) och googla sedan efter gamla bilder. Det är en rejäl skillnad och verkar visst som att hon inte nöjde sig med det hennes käresta valde ut…

      Är så trött på den människan så det inte finns, känns så falsk rakt igenom. Hela bloggen är spons. Hennes sk personliga inlägg kommer alltid med en baktanke om ngt som ska säljas eller som hon har samarbete med. Känns som att bröllopet är framstressat och att hon ska tjäna massa pengar på det.

        Är det inte precis dessa egenskaper som gör Petra till en driven influencer?
        Dvs girighet, exhibitionism, bristande trovärdighet och bakslughet?

          Säkert. Tittar in på bloggen ibland och slogs av att bröllopet bara omgärdas av massa olika samarbeten som ska leda till pengar. Läser kommentarer i bloggen och folk verkar inte kunna lägga ihop 1 och 1 utan tror att Petra genuint vill ha tips eller råd för bröllopet, naiva läsare som tipsar om att hon verkligen ska njuta av en av de finaste dagarna i sitt liv. Tror hon likt andra bloggare ställer frågor till läsaren för att få den att känna sig delaktig och så ska läsare tro att Petra faktiskt lyssnar på deras råd från bröllopet. Så naivt. De verkar inte förstå att det är business. Vissa vill sälja allt och jag tycker det känns så falskt och billigt. Sträckan fram till bröllopet är nu bara som en lång kampanj med olika samarbeten. Skulle inte vilja vara en partner som används som marknadsföring för att dra in pengar men har man ingen moral så är allt till salu.

    Fattar inte riktigt vad du vill med detta inlägg men håller med att det var fult gjort av Bella att skicka in handlingarna ensam. Det känns för mig som ett 100% medvetet beslut för att framstå som den ’lyckade’ i skilsmässan, dvs den som ville skiljas. Har svårt att se att det skulle vara ett misstag.. Särskilt med tanke på hur hon skrivit om Odd efteråt. Hon verkar vilja framställa honom i dålig dager.

    OBS detta är min uppfattning efter att ha läst inlägg här, vilka jag VET är mycket kritiska mot Bella. Så är alltså långt ifrån säker på något utan detta är mina känslor utifrån inlägg här på BB.

      Lyssna på värvet, jag tyckte hon framställde honom som rätt ’dålig’ för henne och kontrollerande redan då

    Blir det någon skillnad i utkomst om ena parter väljer att ansöka om skilsmässa jämfört om båda skickar in tillsammans? Någon kunnig som kan förklara skillnaden, för jag vet då inte? 🙂

      Nej det är ingen skillnad alls. Om den ena parten däremot bestrider äktenskapsskillnaden beslutar tingsrätten om att äktenskapsskillnaden ska föregås av betänketid (minst sex månader). Om makarna har barn måste en äktenskapsskillnad också alltid föregås av betänketid (även om makarna är överens om att skiljas).

      Skillnaden blir bara tidsmässig, om man skickar in en gemensam ansökan börjar betänketiden löpa direkt, men när man ansöker själv måste tingsrätten kontakta den andra maken och fråga vad hen vill, och då börjar betänketiden löpa först när hen svarat (eller möjligen när hen fått del av handlingarna, jag minns inte riktigt).

    Vad fan har vi med det att göra

    Det här är faktiskt något jag inte tycker berör någon annan än dem!

    Tänk om allt bara är teaterspel och de fortfarande är gifta? Och även delvis lever ihop, men lite som särbos? Pga Odd ville slippa offentligheten?

    Bella är ju fortfarande gift så du borde skriva om det istället för vem som skickade in alla papper

    Pengestavningen fungerade perfekt bra för mig, jag har ett jobb som betalar mig

    $ 758 per månad, och min familj ler igen efter

    så många år av inte beem

    kan lägga mat på bordet, vad ska jag ha gjort utan dig, du är

    mest betrodda. Din e-postadress

    finns kvar på detta forum gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.