Tycker ni att den här trenden är snygg?

Super sponsföretaget Chimi Eyewear försöker bräcka Daniel Wellington i antalet sponsrade influencers och Michaela Forni är sist i raden att visa upp dem på bloggen.
Tydligen är de här cat eye-glasögonen superdupertrendiga men jag kan inte för mitt liv tycka att de ser bra ut. På någon.
I min värld är detta någonting man har på sig i utklädningssyfte – tänk Dame Edna.
Det är bara det lila håret som saknas…

Känner ni behovet av ett par glittriga små glasögon? 
Snyggt eller snorfult?

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså Forni har ju bara världens konstigaste stil. Såg ni den där korgväskan hon köpte i Palma?! Och skorna för Flattered är ju apfula. (Kränkt-disclaimer: MEN många tycks älska dem och detta är ENLIGT MIG.)

      Sådana väskor är trendiga i år. Du behöver inte följa trender om du inte vill, men om någon gör det så är det väl inget att anmärka på? Förstår inte varför man måste kommentera att andra har ful stil. Har man inget vettigt/snällt att säga kan man vara tyst. Skulle aldrig kommentera en annan människas klädstil även om jag tycker den är apful. Och nej, är inte Michaela, även om mitt riktiga namn också börjar på M ?.

        Men om nåt är trendigt och Forni är supertrendig i alla cirklar man kan tänka sig så är det väl lite mer ok, för då erkänner man ju bara att man själv är otrendig, eller? 😉

        Men är det verkligen Fornis stil – eller bara vad hon tjänar pengar på?

        Det är också anledningen till att jag anser att Influenceryrket totalt saknar trovärdighet eftersom följare aldrig kan veta om personen överhuvudtaget gillar produkten eller bara ser sin chans att tjäna en hacka.

      Kan inte alla få se ut hur man vill utan att behöva höra hur ful stil man är. Förstår verkligen inte varför man har behovet att döma någon för det ? Alla kan ju såklart inte anpassa sig efter vad DU tycker är snyggt

        För att man hela tiden genom dessa influensers matas med vad man bör köpa, ha på sig och hur man ska se ut för att vara ”en av dem”/supertrendig och som att det är det absolut viktigaste i livet. Ja, stil är personlig. Men om du gör en snabbcheck på de största influencerserna (hur börjar man det ens?) så ser du att alla ser nästintill exakt likadana ut. Sådant får folk som är osäkra på sin egen stil att tänka att det är så man ska se ut och härma efter. Att ifrågasätta en trend är inte fel i sig, det är ju ett uttryck för sin personliga stil det också i och med att man konstaterar att man inte vill ha det som bloggarna pushar för, utan man väljer något annat istället.
        Det är ok att kritisera en stil i sig, det är liksom en del av att uttrycka sig. Det är en helt annan grej att kritisera en person som har stilen. Ex ”X passar inte i detta för X ser [negativt uttryck] ut då”. Man behöver inte gå runt och tycka allt är fint hela tiden, det är liksom ok att ha en egen åsikt om saker annars utvecklas ju inte modet över huvudtaget och alla ser likadana ut.

    måste hålla med om att de är så jäkla fula…. Alla får såklart använda dem om de gillar dem men min åsikt ändras inte..

    Nä jag är väl för gammal eller nåt, men jag ser bara Dame Edna i det.

    Inte min stil, lika lite som överdimensionerade svällande läppar, kraftigt färgade ögonbryn och spindelliknande ögonfransar.
    Inte ens en endaste liten tatuering finns att hitta på min alltför bleka tantkropp.
    Fast jag har en storblommig vadlång klänning med volang?

      Grattis, du lyckades precis att förolämpa en hel rad med olika människor! Inklusive dig själv.

        anonym ?
        Bam schmack sa det. Proffs!

        Sorry om någon känner sig förolämpad eller kränkt. Trodde att man kunde vara glad i sig själv även om man trivs med sitt egna naturliga jag. Var och en får ha sin egna ”personliga” stil men vi är ju olika i tycke och smak.

          Man kan vara glad över sitt naturliga jag utan att klanka ner på andra i samma mening ?

            Vem klankade jag ner på?

              ”Överdimensionerade svällande läppar, kraftigt färgade ögonbryn och spindelliknande ögonfransar.” Sättet du skrev det på var negativt, du hade inte behövt nämna det alls men om du måste kan du skriva stora läppar, målade ögonbryn och för mycket smink. Ännu bättre om syftet var att lyfta att du gillar naturligt hade varit att skriva att du gillar att vara naturlig utan smink och hoppa över resten

                Vill man så kan man bli upprörd av det mesta och vill man se det negativa så ser man det. Modet har växlat i alla tider liksom åsikterna så jag förstår inte varför man blir upprörd av min beskrivning av vad jag tycker.

                  Ingen som är upprörd. Bara lite svårt att förstå varför man måste ta upp vad man inte gillar bara för att lyfta vad man gillar

                  Nja varför kritisera ex tatueringar när man vet att det inte finns ett skit personen man kritiserar kan göra åt det? Vad vill ni att jag ska göra? Täcka mig? Lasra bort? Be om ursäkt? De flesta lägger stora pengar på sina tatueringar, så oartigt att påpeka att man tycker de är fula. Skitonödigt.

      Lol, vad vill du att jag ska göra med mina naturligt tjocka, långa och ”spindelliknande” ögonfransar?

        Sträck på dig och var stolt att du har fått den gåvan:)

          Du implicerade ju att det är fult och tacky längre upp.

      Jag gör perfekta instabrows och påbörjade min sjuttonde tatuering i måndags, länge leve personlig (eller ja, grupptryckspåverkad kanske är ett bättre ord) stil Eet! Idag ska det vara sommartemperaturer, sporta din klänning för all del!☀️

        ?

    Snorfult!

    Gillar de rosa, med rätt styling till

    Som med det mesta – Supersnyggt på vissa och inte alls på andra. Måste ändå prova för gillar hela ”Hollywoods glansdagar”-känslan en får av dem?

    Glasögonen är inget dör mig, men jag tycker absolut att de kan vara coola och piffa upp på någon annan.

    Däremot har jag så fruktansvärt svårt för folk som har överdimensionerade glasögon halvt nerskjutna på nästippen. (Syftar inte just på dessa bilder med Forni) ?

    Jag hade sådana glasögon… när jag var liten. (När jag var 6-7 år och inte fick välja själv). Jag tyckte de var jättefula då och jag tycker det fortfarande.

    Solglasögons vara eller icke-vara på en person ska bedömas enligt Elton John-principen. Alla glasögon som Elton John hade kunnat tänkas bära bör inte bäras av någon annan. Alla glasögon som han aldrig hade valt är det dock fritt fram att bära med stolthet.

    I detta fall hade Elton John säkerligen kunnat iklä sig åtminstone de rosa brillorna, och således är de förbrukade för oss dödliga.

      Haha, den där regeln borde alla leva efter! ???

    Dessa var väl okej men inget jag hade köpt. Annat är det med Kardashians supersmå fula solisar!! Alltså va? De är så fula. Tänker ”snabba brillor” från 90-talet/början av 2000-talet.

      Åh snabba brillor är värst

      Åkte bil med min chef häromdagen och han tog på sig snabba brillor. Fick bita mig i läppen för att inte fnissa ??

        Åh herregud haha! 😀

        Ååh min pappa har bara såna! Han har fått ett par från polisen med logga och allt. I blått… så himla fula. Han tycker han är ascool, bra det?..Och höga strumpor i sandaler på det ??

      ”Snabba brillor” var ett nytt uttryck för mig. Vad menas? (Var tonåring runt tiden ni nämner men fattar ej ändå).

        Typ: http://i.imgur.com/BeAy55E.jpg
        Typiska brillor från slutet av 90/början av 2000-talet. Tänk typ små solbrillor från Oakley.

          Ok, de känner man ju igen. Men varför kallas de snabba? Är det för att de är sportiga liksom? Tycker det låter så ologiskt (glasögon kan inte vara snabba) och därför ”fult” (uttrycket alltså). ?

        Ses allt som oftast på amerikaner.

    Jag gillar dem 😀

      Jag också. Jag gillar stora solglasögon. ???

    Gräsliga!

    Håller med att snabba brillor tar priset i fulhet!

    Forni skulle väl tom göra reklam för kattskit om nån bad henne…

      Fornis trovärdighet har under lång tid legat på absoluta nollpunkten vilket är imponerande även med influencer-mått mätt 🙁
      (Petra T ligger stadigt där också så Forni slipper vara ensam)

    Måste rekommendera alla som har hängt i bloggvärlden ett tag att gå in på ”detgamlasverige” på insta för en nostalgitripp… ????

    Jag har ändå gått i tankarna på ett par ett tag, men efter att jag såg det här så sa hjärnan tvär-nej.

    Nej nej nej. NEEEEEJ!!!!! Det här är ett så jävla tydligt köpt inlägg, som typ allt på hennes blogg det senaste. Forni skulle aldrig köpa sig ett par sådana. (Eller skulle hon?! Är förvirrad)

    När vissa influencers promotar saker så får det helt motsatt effekt på mig. Tycker det lyser igenom för tydligt att det är sponsrade inlägg och det inte ligger en sanningsenlig recension bakom inlägget.

    Vissa varumärken måste kunna se vilken typ av influencer som kan promota deras produkter till sin fördel, inte bara välja en influencer för att hen just är en influencer.

      Jo jag tror helt klart hon skulle köpa sig ett par såna oavsett spons eller inte då det är trendigt just nu och hon är en sån person som gillar att följa trender 🙂

      Fast vad spelar det för roll om det är reklam om du faktiskt vill ha ett par? Köp ett par och strunta i varför hon har på sig sina

    Gillar denna form då den är jättebra för min ansiktsform. Dock har jag svårt för tjocka plastbågar och spegelglas, tycker det ser billigt och barnsligt ut.

    Toppenfint med cat-eye ?

    Tycker det är snyggt ?

    Det märkliga är ju att både Forni och Kenza visar upp denna modellen genom att bära dem långt ner på näsan (inte så mycket skydd för ögonen direkt) så man undrar ju hur de faktiskt ser ut på…

      Dom är inte direkt ensamma med det. Trenden att bära snappa brillor långt ner på näsryggen har funnits ett tag. Följer många brittiska influenser och där har typ alla det. Snyggt på bild om man hittar rätt modell för sin ansiktsform. Tycker för övrigt dom flesta mainstream svenska bloggarna är rätt sena på trender och har tråkig stil.

    Kattögon kan faktiskt göras snyggt! Tänk Modesty Blaise. Men det är en hårfin balans mellan Modesty och Elton John som jag tyvärr inte bemästrar så jag får avstå.

    Vad är snabba brillor?

      Ja! Elton Johns stil är så trendig i vår. Känns väldigt Gucci.

    OT.
    Är Ditte Svandelft är den senaste i raden av bloggerskan som ”gjort sig av” med sin hund?
    Någon som vet?
    Är så trött på att alla skaffar hund för att inse att det är alldeles för jobbigt för deras trötta/lata bloggliv….

      Men vad du spammar olika inlägg med denna kommentar. Hon har svarat i ett av de senaste blogginläggen att hunden är hos en vän på dagtid. Elak tanke av dig.

        Jag har frågat en gång tidigare….

      1. Vem är Ditte?
      2. Hur påverkar hennes hunds whereabouts ditt liv?
      3. Varför detta upprepade behov att spamma om detta överallt?

        sekundärkränkt much?

    Snygga! Däremot avskyr jag de supersmala solglasögonen som alla bloggare har just nu.

    Nej tack. Ser ut som såna där snabba glasögon och påminner om memen med killen som har cykelhjälm i ett badrum (“when you’re drunk in a bathroom and look in the mirror”

      Alltså när de placeras så långt ner på näsan tänker jag på INFOOORMER ??? OBS! Du måste förmodligen vara 30+ för att förstå.

        Hahahaaa, precis, Infoooooooooormer, och glasögonen lååååååångt ner, klockrent ju 😀 😀 😀

    Annat perspektiv. Ur boken Spa behandling, träning, mat, avspänning. Sid 113; ”från det ögonblick man bestämt sig att erhålla fetma, måste man bannlysa alla affärstankar, alla passioner samt allt ihållande och allvarligt tänkande. Man får endast sysselsätta sig med glada och angenäma föreställningar. Man njute i full mått av sin bekvämlighet, utrötte sig aldrig och Tage blott högst obetydlig kroppsrörelse. Man tillbringe sin mesta tid på soffan, i sängen eller i länsstolen, på ett tyst ställe där frisk luft finnes och där man ej kan störas eller överraskas. Under det att man så njuter sin bekvämlighet är det tjänligt att skämta eller le är att reta aptiten och befordra matsmältningen. Man Tage varje morgon före frukosten ett ljumt bad, i vilket man alldeles icke får företaga några rörelser eller frottera sig… Icke sällan kan torra personer med kantiga kroppsformer på 4-6 veckor bli tjocka och feta.” Ur kapitlet ”medel att fördriva magerhet och på kort tid erhålla önskad fetma och fyllighet.” Skrivet av C.A. Hoffman i ”Nya toilettboken om kroppens skönhet” 1859

    Fruktansvärt fula, i nuläget är det kanske till och med det fulaste jag vet. Särskilt när folk har dem halvvägs ner på näsan, inte fint nånstans.

    Sån glasögonmodell klär endast få i och de skapar en ganska snipig look. Tacka vet jag de klassiska modellerna från Ray-Ban 😀

    Skitcoola!! Men jag håller med om att alla kanske inte kan bära upp dem, absolut inte jag iallafall.

    Va? För mig är katt-modellen klassisk? Tänker på typ Marilyn Monroe.

      Vad som däremot är fett fult är när glasen är spegelglas. Så störigt att prata med nån som har det, vill inte spegla mig hela tiden tack.

        Det är sjukt snyggt, men kanske störigt att prata med någon som har det ja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.