Fram för fler skilsmässor!!!!!

 

Katrin tycker att fler människor borde skilja sig istället för att kämpa på i sina äktenskap.
Är det i så fall inte bättre att låta bli att gifta sig från första början istället så slipper man all pappersexercis när man bestämt sig för att kasta in handduken?
Ja, får man en bastard som ogift så måste mannen skynda sig iväg till socialen och skriva på ett papper som intygar att det är han som är fadern eftersom att mannens kommande underskrift är det enda som förhindrat att den nyförlösta mamman kuckilurat med någon från ekonomiavdelningen på förra årets konferans som i all hast befruktat henne istället för han med underskriften.
Det är ju sen gammalt…

Man slipper den utdragna prövotiden under vilken denna tvåsamhet kan ta proportionerna av en fotboja som man bara inte kan bli av med.
Som en bålgeting som surrar runt huvudet på dig och allt du vill göra är att slå ihjäl den men hindrar dig själv i sista stund då bålgetingen inte var något annat än den snarkande soon to be ex husband som vältrar sig på soffan medan du har sovrummet.

Om jag fick välja mellan mera skilsmässa eller mera kött så skulle det nog bli ”mera kött”.
Så vida skilsmässan inte äger rum i USA och jag är den som tjänat minst under vårt äktenskap.
Då skulle jag mer än gärna skilja mig och sen bara luta mig tillbaka medan underhållscheckarna ramlar in lika plikttroget som under protest likt Melania Trumps åtaganden som den 45:e amerikanska presidentfrun.
Här någonstans ramlar det även in en förfrågan från TV3 som undrar ifall jag kan tänka mig att bli den nya Hollywoodfrun och ja…det kan jag nog tänka mig…

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Konferens.

      Den här texten var svår att läsa överlag, konstigt skriven.

        Jag tycker Katrin alltid skriver jobbigt. En massa punkter. Hela tiden. Vet inte riktigt varför. Jobbigt. Att. Läsa. Alla. Hennes. Inlägg.

          Dåligt med kommatecken också.

        När det är för många liknelser och avstickare från ämnet blir det lätt att man tappar tråden.
        Vad har kött, bålgetingar och Hollywoodfruar med Katrins inlägg att göra? Väldigt lite, vilket gör att inlägget blir svårläst och långsökt.

          Håller med. Lite som dagens då du CC tog medicin och bloggade. ?

            Haha! Noted!
            Men den här gången handlar det eventuellt bara om en trött hjärna – inga piller. ?

              Alltså den här texten är ju lysande, älskar att allt är helt absurt och associativt och accepterar att jag inte fattar allt, försöker inte förstå…

              Vår humor drar åt samma håll iallafall. Kul inlägg. Släppa taget om ”dödköttet” kan bli lukrativt, men jag vill inte hamna i äktenskap så jag gör av med köttet vid nr.2.

          Jag håller med. Det känns som att den här typen av inlägg är skrivna mest för att Camilla vill liksom…skriva. Det är absolut inget fel med det och jag som inte är intresserad läser dem inte. Men jag ser det som att de är hennes sätt att få utlopp för det kreativa skrivandet istället för det deskriptiva.
          Det är ju hennes blogg och hon får skriva hur hon vill, men det är inte den typen av inlägg jag är ute efter på just denna blogg.

        Jag håller verkligen med dig! Jösses vilken rörig tex du fått till CamCam ? Detta är ett bra exempel på när du skriver alldeles för långa texter om exakt ingenting. Rejält onödigt ordbajseri bara.

          Neej! Det är här Camcam är som starkast. Hon är kul! Mycket roligare än Katrin och alla andra patetiska influenzerz. Gillar verkligen det gonzojournalistiska greppet här.

            Ja! Det är ju detta som är genialt, kommatering kan vi få på andra platser…

    Katrin Z alltså.. att hon ens har kvar följare på sociala medier, så mycket konstigt som den där tanten hasplar ur sig. ?
    Jag vet att hon provocerar, och det gör det hela ännu värre på nåt vis.
    Konstig typ

      Har aldrig gillat Katrin, eller den hon visar upp utåt i alla fall – men här älskar jag kombon av först ’helvete, helvete, helvete’ och sedan ’namasté’…

    Här är jag team Katrin faktiskt. Gifter man sig så gör man det med intentionen att det ska hålla för alltid. Tyvärr ändrar sig människor med tiden – inte alltid till det bättre. Då är det mycket bättre för alla att skiljas istället för att gnälla och klaga och skapa en destruktiv tillvaro för sig själv, son partner och sina barn. Ja, det finns parterapi, men det finns också svåra svek som ingen kan eller bör förlåta.

      På henne låter det väl iofs inte som att man ska skilja sig pga ”svåra svek” utan mer som att man bör skilja sig istället för att gnälla på partnern och tjasfsa om vardagsgrejer.

        Om gnället och tjafset gör en olycklig så ja, då bör man väl skilja sig. Jag ser inte någon anledning till att stanna i en relation som gör en olycklig oavsett vad anledningarna är. (Ja, förutsatt att det inte går att lösa problemet)

          Eller kan var och en fa göra som de vill. Sa slutar vi att dömma varann och har tillit till att var och en kan ta sina egna beslut.

          Menade inte att Katrin hade fel. Folk avgör nog bra själva när de är dags att skiljas.

          (Katrins ”åsikter” är genrellt tråkiga att debattera för hälften är provokation och man känner sig bara som en fisk son nappar på ett bete. Varför ska man diskutera åsikter som någon halvt hittat på för att trigga en debatt? Vem som helst kan slänga ur sig något provocerande.)

      Håller inte med. I dag är vi så jävla beroende av snabba kickar att vi inte längre orkar kämpa för någonting. Man mår bra av att kämpa tillsammans! Man utvecklas som människa om man tar sig igenom kriser och jobbiga tider. Man kan inte bara byta och byta och hoppa till nästa så fort det är jobbigt. Det är därför man ingår äktenskapet I NÖD och Lust. Inte bara i LUST. Vill ni ha korta lustfyllda romanser så gift er inte!! Ett äktenskap är både upp och motgång, kamp och tårar och skratt. Det är värt det. Det är värt att kämpa för.

        Vill man hålla ihop livet ut så måste man ju liksom acceptera att det kommer komma motgångar och dåliga perioder. När jag och min man bråkar eller har dåliga perioder så brukar jag tänka på mormor och morfar (som var tillsammans livet ut). Jag är ganska säker på att dom också haft dåliga perioder och kriser. Är ganska säker på att småbarnstiden var jobbig för dom också, precis som den är för oss. Men dom kämpade sig igenom det.

      TIPS: Se den geniala norska serien DAG, om parterapeuten som tipsar de flesta om skilsmässa…

    Det bästa är ju att låta bli allt som inte funkar, men det vet man inte innan, i livet ingår prövningar.

    Gud jag måste ju anstränga mig som om det vore universitetskurslitteratur för att hänga med i dina långa meningar och långsökta referenser. Ett tips är att variera meningsuppbyggnaden lite! En lång mening kan följas av några kortare osv. Dina extremt långa meningar skulle dessutom ofta kunna delas upp i två tre stycken meningar utan att poängen tappas. Det kanske senare skulle hjälpa att få fram poängen för man skulle orka läsa hela.

    Låter lite mer som att Katrin verkade skylla allt på sin partner. Jag brukar tänka att när den grundläggande respekten är borta i en relation så är det lika bra att kasta i handduken. Annars så om man har bestämt att tillbringa livet ihop så får man nog räkna med att nyförälskelse kommer och går. Ibland så kan man undra vilket pucko man gifte sig med och nästa period hålla så hårt i honom. Livet går upp och ner och äktenskapet också, det är bara att hänga med och respektera varandra.

    Grattis till rekordet för världens längsta mening! ”Ja, får man en bastard som ogift så måste mannen skynda sig iväg till socialen och skriva på ett papper som intygar att det är han som är fadern eftersom att mannens kommande underskrift är det enda som förhindrat att den nyförlösta mamman kuckilurat med någon från ekonomiavdelningen på förra årets konferans som i all hast befruktat henne istället för han med underskriften.”

      Tack! Jag måste ha fått ett återfall i min vägran av kommatecken. ?

      Börja skumma! Skulle aldrig orka bena mig igenom dessa långa meningar fulla med putslustigheter, i fyra inlägg om dagen. Jag skummar alltid flum-delen av inläggen ytterst översiktligt, brukar vara senare delen (man har olika humor och detta är inte min, men många andras såklart) lägger hellre tid på all läsa alla kommentarerna 😉

    Sorry för OT men Läckbergs instagram-inlägg om telefonskräck – alltså jag håller SÅÅÅ med! Flera?

      Håller också med! Mer mess och färre samtal tack! ?

      Ja! Hatar telefon. Min pappa sa nyss till mig att ringa på en blocketannons som jag sms:ade på igår men inte fått svar på. Viiiiilllll inte ringa, hatar det☹?

      Jag svarar nästan aldrig då telefonen ringer. Har haft den på ljudlös i säkert 7 år. Kollar inte heller röstbrevlådan.

        Har stängt av röstbrevlådan för 7 år sedan…

          Jag aktiverade aldrig min. ?

    OT igen men vad är status med Catten af Tälje nu. Och mellan Sindy och Micke efter senaste inlägget här och deras live??

      Tror de flesta inte vill höra mer om Sindy/Micke efter deras osmakliga live

        JO man blev ju mer nyfiken och vill veta mer! Snart ihop igen säkert, och Sindy ska tydligen göra någon operation..

          Då Micke drogat ner sig så blir de nog av med barnen i såna fall.

            Var hamnar omhändertagna barn? Finns det alltid nya familjer som är villiga att ta hand om dem eller får de bo någonstans så länge innan det finns en ny familj? Vet inte alls hur det fungerar:)

              Är egentligen inte alls rätt person att svara på detta eftersom jag är noll insatt i regelverket kring omhändertagande och fosterfamiljer, men vill ändå berätta att min kompis är fosterfamilj. Hon har tre omhändertagna barn boende hos sig och det barn som bott där längst tid (ca 7 år) ska snart börja återanpassas till ett boende hos de biologiska föräldrarna. Hon blev omhändertagen för att hon dagligen blev slagen av båda föräldrarna så personligen anser jag det märkligt att hon ska tillbaka dit. Men det är tydligen så det fungerar?! Det har aldrig varit tal om att flytta flickan någon annanstans utan hon har fått bo i samma fosterfamilj under alla dessa år. Hon var sju år när hon kom och fyller 14 i år så man kan säga att det är en betydande tid i ett barns uppväxt.

                Biologiska föräldrars ’rätt’ till sina barn går tyvärr alltid före barnens rätt till ett drägligt och kontinuerligt liv…

      Catten är just nu i Grekland med sina 3 barn, beställer roomservice, hyr bil och lever life. Strax innan hon åkte la hon ut att hon hade en ny bil.

      Lite bittert på nåt sätt att vi som jobbar och lever vanliga hederliga liv inte får ihop det till en utlandsresa, men vad vet jag, hon kanske vunnit på lotto 😉

        Har man inte råd att spara ihop några tusenlappar om året bör man sätta sig ner och gå igenom sin ekonomi. Jag hade tom råd att åka utomlands på socialbidrag dvs hade då 8000 kr i månaden. Vad gör folk med sina pengar?! Herregud.

          Jadu, vad gör vi?! Har villa, 2 bilar, 3 barn med aktiviteter, mat, sälensemester osv… vet du vad en utlandsresa för 5 kostar på lov??? Det sparar du inte ihop till på socialbidrag… Vi åker också utomlands ibland, men det var inte min poäng ovan.

          Jag stör mig på att hon kan åka trots att hon är skyldig en himla massa pengar till folk hon lurat, det borde rimligtvis prioriteras.

          Hur kan man sjunka så lågt att man går på Socbidrag?

    Tips, Ot – Annica Englunds samarbete med Biotherm – alltså wow, snyggt!

    Sen måste du ju skriva om Jockibois medverkan i Breaking news! Ben var också med men han sa inte så mycket.

      För att inte tala om Biancas programledarinsats.

        Var den bra?

    Såg ett märkligt Dr Phil avsnitt. Mannen hade variit otrogen med hur många som helst (prostituerade mm) sen dag 1 och kallade tjejerna för fula ord i tv…
    Phil tyckte ändå ”man ger upp för lätt” och att äktenskapet skulle räddas.. så knäppt.

      Dr Phil är helt knäpp i skallen. Hans lösning på ett äktenskap där mannen psykiskt misshandlade kvinnan var att låta kvinnan få en make over!

      Men, är inte Dr Phil dramatiserat?? Jag har alltid trott det iaf. Precis som med Jerry Springer osv ?

        Nja Phil säljer ju massa böcker inom psykologi, promotar behandlingskliniker mm, så lite mer serlöst måste det nog vara.

      Dr Phil ÄR knäpp! Han körde över sin fru med bilen. Inte rätt person att ta råd av tror jag.

        Da fuck? Med flit?

        Nej men han har varit otrogen däremot!

    Man kanske ska vara lite kräsen och skynda sakta fram innan man springer till prästen?
    Kyssa en massa grodor och sånt. Har man sagt ja så har man lovat i nöd och lust och vi vet väl att inte alla dagar är soliga.

    Bara för hon suger på reaktioner betyder det inte alla är det… Jag tror hon är för ego för att kunna ha en långvarig relation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.