Sveriges annonsörer kritiserar Isabella Löwengrips räkneexempel

Tydligen reagerar även Sveriges Annonsörer på Isabella Löwengrips märkliga blogginlägg med luddiga siffror och går så långt som att kalla det bedrägligt på Twitter.

Tack för tips!

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känner mig lite stolt som tipsade ? Men utöver det så är det bra att Svenska Annonsörer kritiserar detta öppet eftersom det är deras medlemmar som bland förlorar på bluffstatistik.

      Apropå ditt föregående inlägg är det stort att det kanske var United Influencers som avslutade avtalet med Isabella Löwengrip. Vet du mer om detta (något du lägger upp i ett inlägg senare)?

    Åååh haha Grattis camcam! Idag mår du gott och är rejält på hugget. Wow!

      ÄHelt underbar är det Bella… Bye Bye bedragare! Bye Bye Liiiiiiiiidinö och hajen!

      Hahaha Bella, kör du en Mogi nu?

      Så bra jobbat av dig CamCam! ??????

    Verkar som att man får ta paus från att besöka bloggbevakning om du bara ska mala på om detta i varje inlägg, blev tröttsamt efter fem inlägg på raken. Vi har fattat att du vill att detta ska vara dina 15 minuter, men nu börjar det framstå som en sorglig besatthet.

      Men va? Det här är ju det bloggbevakning är till för och camcam har just lyckats bevisa något många trodde men inte kunde styrka. Det handlar om bedrägeri och stora summor pengar. Klart jag vill läsa mer om det här temat när.

      Men kära jössenes vem försöker du lura? Nej det börjar verkligen inte framstå som en sorglig besatthet. Detta är ett tomrum som Bloggbevakning kan fylla, att kritiskt granska den digitala världen och alla influencers låtsasliv, låtsassiffror och luftslott. Men ta du en paus härifrån om det känns jobbigt, det är helt okej! Kämpa <3

      Men sluta. Stor nyhet när övrig media lyfter det.

      Så gör det? Intresset är tillräckligt stor här ändå för att det ska vara värt att skriva om det.

      Säg den tidning som inte blåser upp sånna här saker i dagar i sträck? Varför ska inte detta få stort utrymme på en blogg som skriver om bloggar? Av allt man kan skriva om gällande bloggar så är ju detta bland det mest intressanta fall någonsin.
      Detta kanske inte berör precis alla lika mycket, men att kalla någon sorgligt besatt bara för att det inte intresserar just dig, det är ju ett patetiskt försök till förminskning – både av frågan och personen bakom.
      Läs en god bok några dagar så blir du på bättre humör:)

      Instämmer med dig Sandra T.

      Håller med. Tycker inte alls om denna nedskrivning av henne. Nej det känns obehagligt.

        Obehagligt är att Isabella har fått stå oemotsagd och dessutom ta åt sig äran för saker hon aldrig har uppnått. Hon är inte Sveriges största bloggare eller digitala stjärna – Kenza är betydligt större (även med Isabellas skeva räkneexempel är Kenza egentligen större). Använder Isabella såna här bluffsiffror när hon förhandlar med samarbetspartners så kan det dessutom handla om bedrägeri. Det är ett stort problem inom influencer marketing, bra att CamCam uppmärksammar detta.

          Tror vissa har lite svårt att smälta bilden av deras förebild som bluffmakerska. Eller så är de också bluffmakerskor och därför ser upp till henne. Det är när som när jag var liten och försvarade min alkoholiserade morsa när syskonen snackade skit om henne. Det gör jag inte längre direkt.

          Och ja man kan ha åsikter om inlägg om Isabella, en del av dem går på ett mer personligt plan och där kan jag förstå att man reagerar. Detta är däremot av intresse för de flesta. Så snälla… är det jobbigt om läsa om typ det enda som faktiskt bär vikt i denna bloggen (obs älskar bloggen men det mesta är roliga skildringar om det bloggare skrivit om – detta är på ”riktigt”) så scrolla förbi eller återkom när detta lagt sig.

            Precis, jag tror att många gärna vill att sagan ska vara sann – att det räcker att du tror på dig själv, när Isabella i själva verket aldrig hade varit där hon är idag om det inte hade varit för:

            – Bluffmakeriet i bloggen och många av intervjuer där hon stoltserar med bland annat låtsassiffror och en påhittad barndom som maskrosbarn (jag var maskrosbarn och tog illa vid mig att någon använder det som marknadsföringsknep)
            – Hennes pappa kontakter och kapital väldigt tidigt i hennes karriär – en riktig ”stage dad”
            – Pingis som räddade hennes karriär när hennes blogg häll på att bomba efter att hennes pappa inte fick vara engagerad i hennes karriär längre
            – Alla provokationer som hon har kört genom åren för att hålla kvar läsare – bland annat hånet mot transbarn, och hennes kritik mot folk med manuella jobb som kommer hem och vilar/hänger med familjen istället för att köra fler timmar med jobbmejl.

            Och ja, jag körde punktlista. Jag gillar att hålla ordning på det jag skriver :p

          ?

        Något som är obehagligt är att en del ser upp till en bedragerska och mytoman!
        Jag hoppas annonsörerna anmäler henne!

          +1

            +1

        Nej. Obehagligt är när hon låter kommentarer om Bellas kropp, mammaroll, rädslor etc vara kvar och diskuteras. Det här är en bra granskning som bottnar i något Bella gjort. Det är bara för Bella det här är obehagligt. Det här är när bloggbevakning är som bäst ? Byggt på fakta och inte bara spekulationer

          + 1 Det här är detbliggbevakning bör syssla med. All annan sörja borde hon röja upp. Som sagt obehagligt att låta vidriga kommentarer om Bellas ”diagnoser”, mammaroll etc. stå, det är mobbning och skulle aldrig tillåtas av Cam om det t.ex. handlade om LD så den kritiken hoppas jag att du Camilla ser som konstruktiv. Din granskning av statistik är bra ju.

            Ja, skulle vi diskutera LDs kropp hade kommentarsfältet stängts på en gång

          Kritiken gäller hur Bella (enligt vad hon själv avslöjat bl a hos Schulman) använder personliga inlägg och inlägg om barnen för att skapa sympati inför en lansering/samarbete eller när hon fått mycket kritik för något.

            Den kritiken är också relevant, men det finns onekligen massa andra inlägg & kommentarer som inte är det.

          Instämmer! (i brist på gilla-knapp)

        Ja, förstår att det inte är så kul för er att erkänna att ni blivit rundlurade och totalt manipulerade av er stora förebild… Dags att vakna upp och inse att ni försvarar en bedragare och patologisk lögnare som med stor förakt (lyssna på Schulman intervjun tex) utnyttjar er lojalitet för att mjöla sin kaka.

      För att jag är sjukskriven (har tid) och har extremt svårt med människor som saknar uppfostran helt så fort de hittar ett kommentarfält att kaxa upp sig på helt oprovocerat, samtidigt som de på fullaste allvar tror att DERAS beteende är det bättre av de två, så ska jag ta det här för dig grundligt. För nog tror jag du fortfarande är här..

      Det brukar bli såhär när det är ett aktuellt ämne. Som när det bara häromdagen blev flera inlägg med videos från Kissie på rad för att hon la upp nya hela tiden. Säkert tråkigt om man inte är intresserad av Kissie. Men som en bloggare om andra bloggar skriver man om det, för att hon är topp 3 kända bloggerskor i Sverige. Hon får massa tips om det här för det är ett aktuellt ämne och lägger upp följande information. Det FINNS andra, rimligare sätt att kritisera på, om man verkligen har ett trängande behov att göra det innan man kan gå vidare med sin dag.

      Att bevaka Isabella pga den här statistikskandalen är inte konstigt. Det var inte konstigt när Mogi helt nyligen fick ungefär samma uppmärksamhet för liknande saker. Det går i vågor och det bör verkligen inte vara svårt att förstå eller acceptera. Är inte Isabella intressant för dig? Okej. Vet du vem hon är intressant för? Andra än dig. Du får liksom bara leva med det på något vis. Hon är ”stor”, hon är känd, hon är den som gör mest väsen av sig i bloggvärlden och hon lyckas göra bort sig kontinuerligt. Driver man ”bloggbevakning.se” så är detta att göra sitt jobb. Om CamCam är extra intresserad av Isabella, so what? Vad är det som är så hemskt med det då? Det är jag också. Hennes manipulationer och luftslott har gjort mig intresserad av henne och därför är jag här inne. Jag tycker det här är intressant. Och fler med mig, bevisligen, om du ser kommentarerna på varje inlägg. Det kallas att ge för folk precis vad dom vill ha. Att kunna göra alla nöjda är inte en möjlighet. Det är inte rimligt att man ska sitta och bete sig som du så fort nåt inte är intressant för en. Tänk vilket liv. Och vad är det som är så hemskt med att hon får mer trafik och media? Vad är det som är såå hemskt med att CamCam får ”15 minuter” och njuter av det en stund, om vi nu ponerar att dina barnsliga anklagelser stämmer. Är det verkligen en anledning att bete sig som DU? Absolut inte. Det blir jättekonstigt när man beter sig som du medan man kritiserar någon annans beteende. Du vill bara att CamCam ska må lite sämre än innan för att du är sur över 5 inlägg om Blondinbella på raken!? CamCam rapporterar om en av Sveriges största bloggare under ett pågående blåsväder. Du är ute efter att bara trycka ner och få henne att må sämre än innan, för att du inte tycker hennes senaste inlägg är intressanta. Ser du skillnaden? Det värsta är att du gör ju inte det.

      Vad är det för fel på folk? Kan du inte bara sluta läsa, måste man tala om att man inte ska läsa på ett tag? Vi kommer inte sakna din kassa attityd liksom? Känns som när man jobbar restaurang och dryga gäster säger ”vi kommer inte tillbaka hit” nej, det hoppas jag verkligen inte…

        Åhh Fan va bra sagt!

        +1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Gillar! ?

        ?

        Haha +1!
        Precis, var samma med Mogi, flera på raken för det var aktuellt just då. Bara chilla och invänta nästa inlägg om typ 3..2…1

        Fyfan vad bra skrivet!!!

      Skulle du tycka det var ok om någon ljög på sitt CV och fick ett jobb? Att någon fuskade in sig på en utbildning (som de som fuskat på HP)? Det som Bella gör är inte annorlunda. Hon ljuger/mörkar/fuskar med siffror för att verka bättre än vad hon är så att hon kan få olika jobbmöjligheter. Men du kanske tycker det är helt ok att göra så, det får stå för dig. Jag tycker inte det och tycker det är toppen att Bloggbevakning granskar detta oavsett vem bloggaren som får motta granskningen är. Nu råkar det vara Bella eftersom hon typ är den enda influencern som hela tiden pratar om sina siffror, men också har varit väldigt hemlig med dessa. Hur kan det vara fel att uppmärksamma detta?

        Bella ljuger dessutom om annat än sina siffror, bl a att hon har en MBA som hon inte har. För precis som med så mycket annat så orkade hon inte avsluta utbildningen….

    Vilket bra jobb du gjort ???

      +1

        + 0

        +1

          -1

      Camcam for statsminister! ?

        Nej, kung!

      +1

    Tänk, vilken tillfällighet att alla influencers som var Coachella hade Dr Martens på sig? Speciellt i den värmen…….

      Skönt att slippa dela hotellrum med dessa fötter och boots 🙂

      Så jäkla snyggt ju! ❤️ Bästa kängorna, året runt

      De är inte så varma

      åh fifan vilka skavsår alla måste ha nu : (

    Bra jobbat! Fortsätt granska.

    Jag är så glad att detta ÄNTLIGEN kommit upp till ytan! Gör inte som Blondinbella utan stay in school kids, där lär man sig (förhoppningsvis) att räkna. Moralen och vikten av ärlighet får man utveckla på egen hand men med lite tur utvecklar man sånt ändå.

      +1

    Hon är så van stå oemotsagd att karusellen bara snurrat på….

    Superbra jobbat! Din granskning behövs i denna bransch 🙂

    Uppenbart att hon raderar mängder av kommentarer just nu

      Hon släpper inte fram ens en bråkdel av alla kommentarer som kommer mer in till bloggen nu.

        Jag kommenterade – Kan du inte visa bild på din statistik?
        Och den släpptes inte igenom haha

    Väldigt OT men huuuuuur hittar man lägenhet/rum till RIMLIGT pris att hyra i Stockholm? Känns helt sjukt omöjligt ärligt talat…. Jag älskar Stockholm och vill verkligen bo här men får seriöst panik på detta letande av boende.

      Det är absurt i Stockholm men priset styrs ju av marknaden så det är rimligt att ingen kommer lägga sig långt under alla andra bara för att vara sjysst. Det kostar vad det kostar i innerstan för att utbudet är mindre än efterfrågan. Såvida det inte är familj eller nära vän så skulle jag bli lite misstänksam om det dök upp något som låg långt under allt annat i pris.
      Så rent krasst, acceptera prisbilden och har du inte råd så får du flytta längre från stadskärnan.

        Alla kan inte bo vid Humlegården.
        När ska detta stå klart för folk?
        Bor alla i London vid Hyde Park och alla i New York på Park Avenue?

          Vill du bo i Rinkeby?

            Det finns alltså inget alternativ mellan? Om man inte har råd att bo innanför tullarna så får man bo där?

            Om det är det enda du har råd med, ja då får du väl bo där eller lämna Stockholm.

              Jag är inte från Stockholm tack och lov. Bor hellre på härbärge än i en förort.

                Nu syftade väl inte ordet ”du” på specifikt dig utan mer generellt TS eller någon i den situationen.

                Vad tråkigt, jag bodde bra och trivdes bra både i Rågsved, Älvsjö och Hässelby gård. Mindre bra i Gärdet. Ganska bra när jag hade lägenhet vid Maria torget. Allra bäst i Vendelsö. Ha inte fördomar utan anledning!

                Okej, jag trivs alldeles utmärkt i Bergshamra, en trevlig förort till Stockholm med fina grönområden i form av Ulriksdals slottsträdgård med två cafér och annan kungsmark där den ena har trevliga luncher, bra badmöjligheter i form av klippor, en mindre sandstrand och ett utomhusbad, samt ytterligare ett trevligt cafe vid ett av badställena. Det finns två okej takeaway restauranger i centrumet, och ytterligare en fin restaurang på en ö en kortare promenad bort. Två matbutiker och det enda stöket är i form av berusade studenter på vägen hem från någon studentfest som ibland kan vara lite högljudda. Bio och shopping i större matbutik + systembolag finns 15 min bort med cykel i mall of scandinavia alternativ 5 min med tunnelbanan till Danderyd, det tar 10-15 min med tunnelbanan in till Stockholm city. I Bergshamra centrum finns även ett bibliotek som är öppet alla dagar, en rolig ”turkbutik” och ett gym, vårdcentral två second hand butiker, cykelbutik mm. Utöver nämnda grönområden finns en förvildad k-märkt park, järnåldersgravar, massor med kolonilotter som det är trevligt att gå runt samt två blomsterhandlare med tillhörande mysiga cafér. Vidrig förort va?

                  Vad jag vill säga är att du har en väldigt märklig syn på förorten. Norrut på röda linjen ligger i princip bara dyra områden med villor och radhus, där det bor rika människor. Förorter som Liljeholmen, Gröndal, Aspudden, Midsommarkransen, osv är mysigare än innerstan med, det finns nästan bättre utbud om man bor i Alvik eller i rätt områden i Sundbyberg jämfört med t.ex. Torhildsplan och Kristineberg som är rätt döda områden på Kungsholmen. Stadshagen är egentligen likvärdigt med en närförort förutom prisbilden. Stockholms förorter är så mycket mer än Tensta, Rinkeby, Hässelby och Rissne. Stora delar av förorterna är befolkade med medelsvenssons i lägenheter som skulle bott i hus eller radhus om de bott i typ Eskilstuna samt halvrik övre medelklass i villor och radhus i förorter med ett okej utbud av t.ex. vårdcentral, matbutiker, systembolag och kvarterskrogar. Sedan finns det ett fåtal rena problemförorter, men de är i minoritet. Personligen föredrar jag en närförort med närhet till vatten och natur framför innerstan. Jag har bott på Söder och hade längre restid till jobb/skola än nu eftersom de helt enkelt låg på fel tunnelbanelinjer.

                Har du lärt dig hur det är att bo i ”en förort” genom att läsa Ny Tider och Avpixlat?
                Stockholm består ju typ av förorter, och de flesta är inte knappast särskilt mycket farligare (snarare tvärt om) än slumpmässigt vald svensk stad.

            Finns massor med ställen att bo som ligger mitt i mellan Humlegården och Rinkeby.

              Jo tack, att du inte är från Stockholm märks.

              Du inser att typ Djursholm, Bromma, Lidingö också är förorter? Att Stockholm är väldigt mycket mer än innerstan och så fort du passerar tullarna så är du i Rinkeby.

              Skulle givetvis vara till Al

                Problemet är inte att det inte finns bostäder. Problemet är att det inte finns HYRESRÄTTER. Jag är uppvuxen i rinkeby och skulle tacka ja till ett förstahandskontrakt där utan att blinka men när folk med bättre medel, och ironiskt nog bättre kötid hos bostadsförmedlingen/privata hyresvärdar för att deras föräldrar har löst det åt dom, väller in till storstan får vi mindre bemedlade infödingar hatta runt med keffa andrahandskontrakt i förhoppning om att en dag KANSKE ha lyckan att ha knegat ihop till en liten tvåa i fisksätra för typ 2.5 mille.

                No hate till er som flyttar hit men i stockholm är bostassituationen en klassfråga till den grad att heltidanställda ensamstående föräldrar på papperet är bostadslösa. Det enda jag har att trösta mig med är att mitt (bostads-)lidande som barnlös student i mina 30-somethings inte kan mäta sig med dom som faktiskt har det värre.

                Sedan moderaterna vann valet 2006 har jag bott i tre olika förorter där hyresrätterna plötsligt har omvandlats till bostadsrätter och lika många gånger har jag, till ingen nytta, varit delaktig i de lokala demonstrationer som hållits till följd av omvandlingarna.

                Vill inte göra det här till något ideologiskt eller politiskt brandtal, men ärligt talat är det BEYOND ME hur till och med den mest inbitna moderaten kan tycka att det här är ett bra system?

                Sverige har absolut varit rustade för utökad privatiseringar länge nu men nån-jävla-stans går ändå gränsen, och att mena att den gränsen sträcker sig över de mest basala behoven som bostad, vård, omsorg och (i viss uträckning) skola är kontraproduktivt ur vilken ideologisk aspekt man än väljer att utgå ifrån. Det finns ett fåtal(!) som gynnas av att blunda för de problem som privatiseringar ställer till med och det är varken den enkilda företagaren på landsorten, eller den lilla kioskägaren i förorten. De som gynnas är de som redan besitter både makt och kapital och som därför har makt nog att påverka sitt eget(!) kapital – yes, I’m lookin’ at you och ”Nya Karolinska”, Filippa Reinfeldt…

                När jag ändå är igång och rantar på så vill jag tillägga att jag tycker att det är a damn jävla shame att folk verkar tro att de enda som kommer kunna återuppliva det gamla goda folkhemmet är SD. Socialdemokraterna är måhända inte det arbetarparti de en gång varit, men skulle man göra ett tvärsnitt av vad som utgör en arbetare idag hade man snabbt kommit fram till att hen kanske inte heter Lars och att hen kanske inte nödvändigtvis är född här men jag sätter min högra arm på att han både bidrar lika mycket som your average Lars till samhället och önskar detsamma i utbyte från det.

                Vet att jag förmodligen borde skaffa mig ett liv eller skriva en bok, men det känns så skönt att ta tillfället i akt att ventilera. Jag hoppas verkligen att folk tar sig mer tid att reflektera över såna här fundamentala frågor inför valet och att vi blir bättre på att prata med varandra. Jag är fortfarande på resande fot i min klassresa, men hjärtat är alltid kvar i Rinkeby. Så snälla (och det här är väl lite det som är min poäng), sluta cementera bilden av att det skulle vara en ”dålig” ort eller nån slags no go-zon. Rinkeby är så mycket mer än bara Rinkeby centrum. Det är parkleken Rinken, järvafältet, folkets hus, vår teater, skate-ramper, lokala handlare, småkiosker där du vill köpa en paprika på krita för att du har glömt plånboken hemma men butiksägaren insisterar på att du får den gratis. Det är killarna som förvisso sitter och röker gräs i trappuppgången men som ändå öppnar porten när de ser dig komma och bär dina kassar upp till ytterdörren. Samma killar som senare håller dig sällskap när de ser att du är på väg ensam ut till tunnelbanan. Allt det här syns inte. Och syns man inte så finns man inte. Skuggsamhällen skapas inte utav människorna i dom. Det finns alltid någon som står i förgrunden till en skugga.

                Så. Puh. D va d. 🙂

                  Preach!

                  K: ❤❤❤❤

                  Sjukt träffande text. Lycka till med din resa <3

      Helt omöjligt – som i Göteborg. Jag bor med mina föräldrar och jag är verkligen inte ung. Har du kanske någon du känner som känner någon du kan hyra hos?

      Titta längre ut på pendeltågslinjerna så finns det säkert massor! Men det är väl för långt bort *rolleyes*. Jag hyr själv ut i Huddinge och tar under 4000 för ett möblerat rum.

        Vilket fortfarande är okerhyra, ett korridorsrum för studenter med eget badrum ligger på ca 3000 kr inklusive bredband. Vilket vore det rimliga priset för ett rum.

    Alltså jag orkar inte bellas senaste instastory ? Onaturliga Hårflängandet och när de pratar om shoe clips ”ooooh and they have them i black too ” cue påklistrat leende och sen tar storyn slut. STELT. Kan inte sluta skratta för det känns nästan som en parodi. ? Jisses

      Och när hon bara släpper ner ena skon så den trillar av lådan och ner på bordet och bryr sig inte ens. Fått en helt sändning nya fina skor och hon bara skiter i hur hon behandlar dem.

        Andas, det är skor, de tar inte illa upp av det

    Rätt uppenbart att Bella hänger hör och kommenterar ? Bella är värre än den där begragerskan som det skrevs om i månader. Hon har lurat företag på miljibtals kröner genom åren. GÅ IHOP OCH ANMÄL HENNE!

    Hor är en simpel tjuv och bredagare!!

      Jag tror dock inte att Bella är här och kommenterar ?
      Tror snarare det är hennes fans som blev upprörda och tyckte synd om henne när de läste hennes inlägg igår.

        Idag har ju Bella både ångest och torgskräck så det uppbådar också en och annan sympatikommentar 🙂

          +1 Agora! Väldans passande att inläggen om kärleken till barnen, ångest, torgskräck och att jobba med sig sjäv kom preciiis när det stormar runt hennes siffror – Ett patetiskt försök till att vända fokusen till något annat och försöka behålla vår sympati. Long gone Bella, long gone.

      Uselt skriven artikel, som dryper av whataboutism. Om marknadansvariga på Bonnier fifflat med sin statistik så är det också värt att undersökas. Men det är knappast ”att kasta sten i glashus” när en journalist på Resumé i sin tur och helt oberoende av detta rapporterar om Blondinbellas fiffel, det är hans jobb. Vilken konstig och oseriös sida dagensanalys är för övrigt, hade aldrig hört talas om dom.

        +1

          Nu börjar ögonen öppnas. Intressant att följa..

      Kollar man skribentens historik är det samling av osammanhängande och riktigt dåligt skrivet pladder. Ibland undrar man om det ens är skrivet i nyktert tillstånd.
      Så inget att lägga någon större vikt vid.

    Hennes största följarantal har hon förmodligen på instagram, dvs. ca 425 000. Det är alltså max räckvidd hennes annonsörer kan räkna med. Frågan är dock hur många som är köpta.

      Kollade lite snabbt, många är rena fejkkonton men många är också konton som inte varit aktiva på flera år (inte laddat upp något sen 2015 osv)

      Vet inte om hon köper men kan tänka mig hon har en hel del spamkonton. Jag tror jag följer henne där men använder inte Instagram längre så jag är en ”vilande” följare. Spamkonton fick jag en del som följde mig när jag hade ig, och kan tänka mig att hon också får med sin exponering.

    Luftslottet läcker! Luftslottet läcker! Slå på fläktarna Britta!

    ”En djupare vår”
    ”Det är mycket jag vill undersöka med mig själv som jag inte vågat snudda vid. Som varför mina järnridåer faller ner ibland”.
    ”Att den mur jag byggt upp för att klara av att hantera media och kommentarer sedan jag var 16 år också är samma järnridå som går ner privat när något blir personligt. Att man liksom inte kan välja bort den om jag ska vara offentlig”
    mm mm.

    Alltså seriöst veeeeeem är det som skriver dessa konstant långa känslotexter, kan ju bara vara Bella ändå, eller?? Är i alla fall imponerad av fantasin och hur man orkar vara så uppe i sig själv! Ok det är material för bloggen, men sicket tidsslös ändå.

      Är det inte en märklig liknelse med järnridån och 2:a världskriget Btw?

      Klart ångesten kryper sig på när hon blivit avslöjad

    Saknar gilla knappen mer just nu än jag saknar min mamma som är utomlands ?

      ???

      haha!!

    Det här med pressutskick (eller om det är reklam), tänker närmast på de 12 par skor änd shjoklipp in bläck allsoo, men även andra varor som blir skickade till influänzers. Är det bara jag som blir avig mot de märken/butiker som skickar gratisvaror till folk med en skyhög månadslön? De som verkligen har råd att köpa varorna själva får dem gratis. Blir motvallskärring och vill inte gynna dem med mina surt förvärvade småslantar. Eller … är det bara jag?

      Nej jag håller med.
      Hade mycket hellre sett att dessa varumärke skänkte pengar till bättre ändamål där människor verkligen hade värdesatt gåvor.

      +1

      Det ör inte bara du. Ett företag skulle vinna mitt hjärta om de hade som idé att ”sälj en, ge en” av sina varor. Att för varje vara som en kund köper, tex ett par skor, så skänks ett par skor toll någon som behöver. Hade mer än gärna betalat extra för det.

    Var inne på isabellas blogg för första gången nu sedan hon bytte design (vägrar gå på att det är en ”plattform” – hon har bara ny bloggdesign), med anledning av detta, och wow vad hon maler på om torgskräck, ångest och terapitimmar. Måste vara en stor lansering eller något på gång? Sa inte hon att hon alltid ser till att få en massa sympati innan sådant för att folk ska köpa mer?

      hon ska ju lansera nya löwengrips produkter nästa vecka :p

    CamCam är ju bloggar och mediers Janne Josefsson!
    Gillar när människor vågar stå upp för orättvisor och vaska fram personer/bedragare som att tjäna pengar på bedrägliga sätt och skor sig på andra.
    Följer detta med en säck popcorn 😀

      CamCam är den nya Sverker!
      Kan någon sponsra med en röd soptunna där alla bluffande influencers kan kasta sina fejkade siffror?

      Precis vad jag kände igår när jag såg Camcams video. Detta kanske är något att tips uppdrag granskning om? Dessutom begära ut hennes mailkontakt och kontrakt med försärkeingskassan. Vad har våra skattepengar egentligen gått till?

    Oj wow nu jagar Bella pluspoäng och tänker minsann handla ,laga mat och soffmysa med barnen. LOL.

      Snart köper hon också kaninen jag skrev om tidigare! Ingen kan väl kritisera en moder som köper en söt liten kanin till sina barn 🙂
      Heja Lille Skutt!

        Tycker inte en person som Bella ska köpa djur, djur kan man inte bara göra sig av med när man tröttnar. Så bäst om barnen för nöja sig med gosedjur.

          Jag tänkte mest på att Bella skulle få sympatier från läsarna.
          Kaninen behöver ju inte finnas där annat än för fototillfället 🙂
          Den kan vara sponsrad av någon djuraffär så att Bella slipper betala.
          Hon är så ovan vid att betala nu för tiden så man misstänker att hon inte begriper vad någon menar om hon förväntas betala för något.

          Haha, hon har ju haft en hund, som hon gav bort!

      Oj, hon måste verkligen vara ute efter sympatier nu. Hon har tom avbokat middagshjälpen.

        Den ultimata moderliga uppoffringen!
        Att avboka middagshjälpen är väl Bellas motsvarighet till när pelikanen hackar hål i sitt bröst för att mata ungarna med sitt eget blod.

          Hahahahahaha!

        För att sedan hämta färdigmat från restaurang…

    Så nu när hon tydligen skriver massa känslosamma saker på bloggen så inser man ju hur urbota dumt gjort det var av henne att outa sin strategi hos Schulman. Hade hon INTE gjort det hade man kanske köpt inläggen som kommer nu, tyckt synd om henne och ja.. tagit henne på allvar. Men det går ju liksom inte nu. Alltså blir dessa känslosamma inlägg helt meningslösa eftersom vi vet varför hon skriver dem. Aaahhhh så puckat av henne.

      Precis, om man bluffar tillräckligt mycket så urholkas förtroendet och till sist kommer ingen när man ropar.
      Därför inte alls smart med den avslöjade strategin. Blir omöjligt att gå tillbaka till tidigare rollen om hon vill, då inget hon står för längre går att lita på iaf.

      Jag är faktiskt förvånad över att hon kör på i den andan istället för att ta itu med den här kontroversen på ett ärligt sätt. Hon har varit med ett tag och jag antar att hon har tillgång till duktiga PR-människor. Jag fattar att den här strategin har funkat många gånga tidigare, men nu är hon nog ute på hal is. Det blir bara så dumt och ogenuint, särskilt som intervjun med Schulman bara är några veckor bort.

    Hahaha så kul. Som många förutspådde kommer nu ett inlägg med handla fredagsgott med barnen. Allt för pluspoäng

      Kör du unv.is eller? Funkar inte på hennes blogg för mig längre. :O

        Det fungerar för mig men bara om jag skriver blondinbella.se i sökfältet 🙂 Lycka till!

          Denna funkar för mig iaf;

          unvis.it/http://isabellalowengrip.se

      Men hon handlar väl inte i matbutiker?

        Nej, Bella besöker en vanlig livsmedelsaffär högst en gång varje udda skottår.
        Men jag tror att hon smiter in där ibland för att kolla om de har hö 🙂

    Om ni vill ifrågasätta Aftonbladets artikel – mathilde.albinsson@aftonbladet.se

    Lite OTA men kan vi prata om siffran 1,5miljoner bloggläsare, hur kan många ens gått pp den siffran från första början? Den faller på sin egen orimlighet.

    Om vi räknar med att sverige har 9 miljoner invånare, och att 20% av sveriges invånare skulle läsa hennes blogg, blir det 1,8 miljoner. Och om vi sen delar den siffran med 2 för att för enkelhetens skull exkludera alla män, blir det 0,9miljoner läsare. Alltså behöver 40%av sveriges kvinnor läsa isabellas blogg för att ens å upp i 0,9 miljoner bloggläsare… hmmmm nej.

      Sedan faller många yngre och äldre bort, antingen för att det är fel målgrupp eller inget användande av sociala medier

        Det är bl a därför Nina skrivit 20% av Sveriges invånare.

    ”Anonym / 15:50
    Nej. Obehagligt är när hon låter kommentarer om Bellas kropp, mammaroll, rädslor etc vara kvar och diskuteras. Det här är en bra granskning som bottnar i något Bella gjort. Det är bara för Bella det här är obehagligt. Det här är när bloggbevakning är som bäst ? Byggt på fakta och inte bara spekulationer”

    Mycket bra skrivet! Hoppas Camilla tar till sig denna konstruktiva kritik.

      Kritiken gäller hur Bella (enligt vad hon själv avslöjat bl a hos Schulman) använder personliga inlägg och inlägg om barnen för att skapa sympati inför en lansering/samarbete eller när hon fått mycket kritik för något.

      Handlar ju mer om att allt B skriver är enligt en utarbetad plan. Inte så konstigt det blir ganska negativa inlägg då kanske

      Jag tolkade kommentaren som att Anonym tycker det är obehagligt att BELLA låter sådana kommentarer stå kvar men inte vill bemöta konstruktiv kritik i sitt EGNA kommentarsfält…

        Nej. Min kritik var mot Camcam. Jag tycker inte att det finns någonting som är okej med att diskutera Bella bröst storlek etc, medans jag tycker att sånna här inlägg som Camcam skrivit nu är världsklass. Det är inte Camcam som diskuterat tuttarna, men det är hennes kommentarsfält och ibland blir diskussionen kring Bella obehaglig bland kommentarerna.

    Men va? Första gången jag besökt denna blogg och jag blir helt paff…

    Har du inget eget att skriva om? Varför bara sno och analysera sönder andras bloggar?

    Otroligt pinsamt.

    Jag återkommer inte.

      Välkommen från Bellas blogg 😉

      Hejdååå

      Bloggen heter… barampampam… BloggBEVAKNING.

      Hejdå, ”Frida”.

    Vad jag kan se så finns hennes produkter varken på tyska eller amerikanska Amazon. Det endas som finns är på .co.uk.

    https://www.breakit.se/artikel/13021/isabella-lowengrip-avslojar-sin-hemliga-strategi-med-amazon

    Överdrift igen?

      Produkterna finns att titta på på brittiska Amazon men allt är ”Temporarily out of stock”.

        Ser det nu. Du hittar dem inte heller på .de eller .com?

    Jag på väg till Arlanda och sticker utomlands över helgen. Hoppas att den här kollektiva bellahysterin har lagt sig när jag är åter från radioskuggan och bloggen återgår till mer än bella-nytt. Ses i maj gott folk och ha en fin valborg! ?

    Grattis Camcam! Grävande journalistiskt arbete i världsklass!????

    varför funkar inte gilla knappen? camcam, kan du fixa det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.