Isabella Löwengrip vägrar svara på fler frågor gällande sin falska statistik

Isabella Löwengrip lägger locket på vad gäller sin falska statistik och hänvisar till sitt minst sagt luddiga inlägg från igår.
Tanken verkar vara att finta bort majoriteten av sina läsare och dränka dem i så pass mycket siffror att ögonen till slut går i kors.

Jag är inte det minsta intresserad av att försöka bringa klarhet i det som står i hennes inlägg eftersom det mesta faller på sin egen orimlighet men för skojs skull har jag klippt och klistrat lite här på morgonen för att ge er ett kollage  jag valt att kalla ”Blondinbellas Bästa Avskedsmanöver – Blog Edition”.
Tyvärr har min ”head of klipp & klist” ledigt idag så jag har fått hålla till godo med mina egna färdigheter, men det kommer som sagt i ett senare inlägg.
Jag måste pynta klart det först…

 

  • Stämmer det att du hade ett exklusivt avtal – som omfattade alla dina kommersiella rättigheter – med United Influencers där du fick en fast lön på 400 000 kr/månaden oavsett vilka sponsrade inlägg de sålde in på dig och som du publicerade?
  • Att utan United Influencers vetskap sälja samarbeten vid sidan om till andra företag som du gjort, strider inte det mot avtalet?
  • Stämmer det att du kontaktat företag på Instagram i jakt efter samarbeten där du använder dig av siffran 1.5 miljon när du beskriver din blogg?
  • Enligt uppgift så var det United Influencers som sa upp avtalet med dig, inte tvärt om som du hävdar överallt.
  • Om du inte har någonting att dölja så har du väl heller ingenting emot att jag får tillgång till din statistik för 12 månader bakåt för att se om det du påstår – och som jag menar är lögn – stämmer?

86 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    vem som helst kan googla på hennes citat så får den se att de inte alls går ihop heller.

    bella i tidigare intervju med breakit:
    ”Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram.”

    bella i sitt försvarsinlägg 26/4:
    ”När jag säljer kampanjer eller när vi kliver in i bolag för att ta minoritetsposter pratar vi att jag når ut till 1,5 miljon människor. Då har vi slagit ihop alla mina sociala medier.”

    jag lämnade en kommentar på hennes senaste inlägg hon la upp nu där jag klistrade in detta och frågade hur det kommer sig att hon först säger en sak och sedan en helt annan. godkändes inte.

      Från en intervju i SAS kundtidning:

      ”Today, she can reach over 1.5 million well-targeted readers who have followed her busy career blossom, the birth of two children (now two and four) and marriage and divorce.” https://scandinaviantraveler.com/en/people/one-day-in-history-isabella-lowengrip

      Där finns också andra godbitar, t ex:

      ”Löwengrip in part attributes her extraordinary drive to a difficult and unconventional childhood. “My parents had me when they were 20. I could relate to Pippi Longstocking in many ways – there was never anyone there for me, so I could do what I wanted. By the age of 12, I realized that I needed to come up with a plan for the future. In that situation, 99% of kids would misbehave. But I was already old in my soul, taking care of my four siblings. You have to grow up fast.”

      ”And at the age of 15, she began spending her monthly student grant on buying lunch for a stream of successful and influential people such as politicians and journalists.”

      “I will hold a lecture for 44,000 women in October in Saudi Arabia who are planning to start businesses of their own,” she says.

        Detta är ju helt sjukt. Vad säger hennes föräldrar egentligen om att svartmålas på detta sättet. Att hon själv fick uppfostra sina syskon från tolvårs ålder. Jag själv som kommer från en dysfunktionell familj blir oerhört provocerad.

          Precis, hennes barndom blir bara värre och värre i varje intervju som publiceras. Och att hon hävdar att hon hade nån livsplan som 12-åring kallar jag bullshit.

            Alltså som jag minns början av blondinbella så var hon en Stockholmstjej med fejkade läppar, pälsjacka och som kom med provocerande uttalanden om att hon inte ville åka buss för tänk om en hemlös eller en sosse suttit på hennes säte innan henne.
            Nu är hon ett kämpande maskrosbarn som haft ett sinne för företagande sen barnsben? Nä Bella …

            Tror hon ångrar den där intervjun med Schulman nåt så otroligt nu.

          Bodde dom tillsammans med henne när hon flyttade hemifrån som 14åring?

          Ingenting i hennes storytelling stämmer. Granskade hennes blogg för ett tag sen. Hon har gjort sig själv till en Pippi Askungen. Tagit bort inlägg under perioder där man kan hitta nålen för att spräcka bubblan med.

        ”a stream of successful and influential people such as politicians and journalists”

        Vilka var dessa politiker och journalister som lunchade med en 15-årig Bella? (Det står att ”As the blog grew, she recognized the need to create a network”, och därför lunchade med dessa politiker och journalister).

        ”Guest editor Petter Stordalen about Isabella Löwengrip:

        ‘When I first met her, I was struck by her enormous drive and energy and since then I have been impressed by how ­Isabella constantly reinvents herself and how she is happy to engage in the wider debate on society as a whole’

        Dags att vakna, Petter.

          Haha reinvents herself är ju i alla fall rätt! Hon är en ny person var och varannan dag!

            Sant, haha!

        Hon tog alltså hand om syskonen innan de ens var födda. Det är imponerande!

        Hittade ett inlägg ’syskon’ tror jag det hette där det står att hennes fjärde syskon är beräknad i mars 2007. Då var hon 17 år. Nora föddes typ 2005 när Bella var 15. Så hur hon tagit tand om fyra syskon sen tolv års ålder är väldigt imponerande!

          Aaa… .Men i sann Blondinbell-anda så ska ju allt ske i 120, så hennes syskon var nog uppfostrade och klara innan de var påtänkta av föräldrarna.

        Vilka stora föreläsningssalar de har i Saudiarabien!

        Såklart enligt Isabella skulle 99% av alla andra vanliga missköta sig. Men inte hon…hon fick växa upp fort och skötte sig galant! Haha herregud det blir bara värre o värre..
        Hon är så självgod så man spyr tyvärr…

        Vänta lite nu, tog hand om syskon och flyttade när hon var 15 hmm jaha vem tog hand om syskon då?

    Lögn, på lögn, på lögn.
    Vet att folk slänger med ordet mytoman i fel sammanhang ofta, men här har vi verkligen men tvättäkta mytoman.
    POFF! Luftslottet sprängdes!

    Hennes strategi nu är väl huvudet i sanden, inte svara på frågor, mata på med snyftinlägg som företrädesvis handlar om barnen, mjölka återföreningen med pappsen och vänta till att detta har blåst över. Vilket det kommer göra, men sakta men säkert kommer intresset och förtroendet för henne urholkas, hennes sätt att sköta sina affärer på är inte hållbart.

      Åååh behöver likes-knappen nu.

    Ok, Isabella. Whatever. Förtroendet och anseendet är ändå skadat sedan länge.

    Men att du orkar, att du inte ger dig – det är ditt mission att sänka Bella och det har varit ditt mission länge, det har vi märkt, ditt Bellahat och besatthet är sjukt och NEJ det handlar inte om att ”försvara någon bedragare” jag tänker på så mycket annat som inte alls har med statistik och den sortens granskning att göra öht, och detta med Bellas statistik har väl skrivits om till leda här under lång tid nu. Vad mer ska hon svara på och förklara? Smart av dig Camcam att manipulera dina läsare till att hata och skamma Bella ännu mer genom att visa dina frågor och påståenden här. De flesta gör väl egna samarbeten utöver det som deras sajt sköter, så vad är fel eller konstigt med det? Vågar du verkligen ringa upp Bella och prata med henne efter allt, förvånande men modigt. Ser ut som hon skrev ring och inte fått svar dock? Tänker också på det du skrev om vad förtal innebär.
    Låt Isabella vara, låt henne vara med sina barn idag.

      Leave Blondinbella alone!!!!

        Haha

      Det var till Aftonbladet hon skrev ”Ring gärna mvh Isabella”…. Inte Camilla.

      Jag tycker att det är bra att sånt här synas. Jag tror att många med mig är trötta på det eviga krängandet av saker, omöjliga fasader som visas utåt och som sätter en press på främst unga tjejer just vid denna tid. Den mänskliga hjärnan är inte designad att leverera perfektion 24 timmar om dygnet men ändock är det just det vi blir matade med hela tiden. Att Isabella ljugit om just sin statistik är inte direkt förvånande. Hon har ett enormt inflytande på unga kvinnor dags dato. Problemet är bara det att vi måste lugna oss lite nu. 1,5 miljoner eller 1,5 tusen – det spelar ingen roll. Fasader är menade att rämna från den dagen dom byggs upp.

        Nej, det var till mig. =)

          My bad. Missade det. Trodde det var någon bakom kulisserna på Aftonbladet eller liknande.

    ”Såmtäjms itz väry fun beeeing Bella”

    Bra strategi: Hela havet stormar kring hennes statistik, så varför inte spela in en löjlig sponsrad instastory om tvääälv par skor? Hon utnyttjar iallafall läget för nog tittar fler folk in hos henne just nu.

    ”Åh wow. Red ones!!!”

    Sorry Blondinbella. Kommer aldrig mer klicka mig in på din blogg, Instagram eller någon form av sociala medier. Nu kan du ta bort 1 person, eller enligt ditt räknestycke, 4 personer från dina 2,2 miljoner i månaden och 1,5 miljoner i veckan….

      Ja samma här. Nu ska jag sluta läsa hennes blogg (har avföljt på insta för ett tag sedan). Får den info jag behöver härifrån.

      Ja för det som Camcam gör är ju mer moraliskt och okej eller? Tjäna pengar på att vinkla om andra och skriva rena lögner som hon gjort ofta, då menar jag inte just denna granskning utan andra inlägg. Men att håna och använda andras bloggar och filmer och tjäna pengar på det själv.. nja vet inte.. ska nog sluta klicka in på denna blogg för det känns fel. Bellas kan jag gärna besöka.

        Tappat nappen?

    Jag gillar Bella ändå ?

      Det gör Bella också!

      Det är helt okey? Får jag fråga vad det är du gillar med henne?

      Ja detta får mig att vilja läsa Bellas blogg mer och mer, blir sjukt irriterad på detta drev.. JA det har länge varit ett sjukt drev och hat och hetsjakt på Bella här. Spelar det så jävla stor roll hur hennes siffror ser ut, alltså på riktigt. Hur vet ni om annonsörer känner sig lurade eler blivit det? Tror inte de betalat per läsare direkt. Men kul för Camcam, och Bellaholisterna som får tillfredställelse. Fortsättning följer… 😉

        Du igen? För någon som hatar denna blogg och bloggläsare hänger du förvånansvärt mycket här inne.

          Hur fick du det till att jag hatar denna blogg? Alltså haha men det är många udda filurer här haha och mycket hyckel och dubbelmoral.

        Om annonsörerna nu blir arga efter denna belysning och skulle polisanmäla Bella, hur ställer du dig då till detta? Är Bella då fortfarande en inspiratör och värd att försvara? Rent hypotetisk, hur ser du på det?

    Så här beskrev Bella sitt avtal med UI:
    http://www.isabellalowengrip.se/2016/05/sponsrade-inlagg/
    ”Min blogg ligger hos United Influencers, i mitt avtal med dom så har de rätt att hitta en sponsor till två inlägg i veckan i min blogg.”
    Det verkar väl rimligt att UI betalade 400 000 kr/månaden till Löwengrip Invest för två inlägg/vecka. Förmodligen fick dock UI mer betalt än det som betalades ut till Bella. Kanske det dubbla i vissa fall?
    Att Bella inte enligt avtalet skulle kunna sälja egna samarbeten vid sidan av dessa två UI-inlägg/vecka verkar väl underligt?
    Det måste hon väl ha sett till att hon kunde eftersom det har varit huvuddelen av de betalda inlägg som funnits den senaste tiden.
    Löwengrip Care & Color, Flattered och andra ”egna” märken måste väl till att börja med ha varit undantagna? Sen har det varit drivor med andra samarbeten t ex Babyshop och Lekmer plus mängder med adlinks när det gäller kläder, inredning osv.
    Hur som helst, skulle vara intressant om Bella svarade men jag är tveksam om hon gör det.

    Nuuuu ska ni få se på snyftinlägg och känslotexter!

    Nu har Svenska Annonsörer också gått ut via deras Twitter och kritiserat Bellas konstiga räkneexempel (och skriver rakt ut att 1.5 miljoner konton på sociala medier inte är lika med 1.5 miljoner följare utan är lägre eftersom många säkert följer henne på flera sociala medier samtidigt).

    Luftslottet som sprängdes. Det här går helt i linje med allt annat hon ljugit om och hittat på genom åren.

    Och Camilla, varför går det inte att gilla inlägg och kommentarer längre? Det är svårt att scrolla ibland också.

      Sidan som hostar tjänsten ligger tyvärr nere just nu… =(

        verkar ju väldigt lägligt 😉

          På vilket sätt är det lägligt?

            Ja vad tror du själv? Inga tankar och idéer om varför? kanske för att det blir mer kommentarer som folk då skriver ist för att bara trycka på gilla, camcam är listig, och för att det inte ska synas att många gillar kommentarer som inte smeker camcam medhårs. Foliehatt haha ja eller dumstrut kanske vi kan kalla vissa här.

          foliehatt.

          Det spelar väl ingen roll om det går att gilla, skriv det ni vill säga istället.
          Vi märker nog när det fungerar igen?

    Om hon talat sanning borde hon kunna ge enkla konkreta svar på dessa välformulerade frågor.
    Dels för sin egen del och på synsätt bibehålla sitt anseende men också för att vi hennes kunder och besökare ska känna förtroende för det hon säger samt för produkter hon säljer in.

    Jag har inte alltid hållit med i det du skriver om Isabella men detta känns verkligen relevant och viktigt för hela influenser-branschen där företag inte gör annat än ingår samarbeten.

    Om hon inte vill svara dig mer i detta hoppas jag att Janne Josefsson tar sig an det här, han är en duktig grävande journalist eller någon annan på Uppdrag gransknings redaktion.

    Du ger dig väl inte förrens Bella är knäckt, fast och fängslad.

      Räcker med att sluta med hittepå, sanningen är god nog

      Exakt, Bella ska sänkas till varje pris. Hon ska knäckas och bli fattig, först då är camcam nöjd.. Och camcam får fler läsare och skrattar hela vägen till banken, kanske blir hon mer känd också. wooow..

        Så du tycker att man ska kunna ljuga utan någon form av konsekvenser?

          Någon som sagt det eller? Hur får du det till det? Tyvärr fler bloggare som ljuger å det grövsta, och det värre än Bella.

            ”Tyvärr fler bloggare som ljuger å det grövsta, och det värre än Bella.”

            Exempel på detta, tack.

            Whataboutism. Vad spelar det för roll om andra bloggare ljuger? Det ursäktar inte att Isabella ljuger.

      Om Isabella blir ”knäckt, fast och fängslad” så har har hon nog själv bidragit till det.

        Precis (angående det Åsa skrev)!

        +10000

      Tycker du inte att en person som verkar ljuga och överdriva om allting får skylla sig själv när man sedan blir påkommen ? Finns för mänga i samhället som ljuger och stämmer till det , att ljuga är i mina ögon väldigt jävla illa

        Håller med, ljuga är jävlig illa. och hur mycket har inte camcam ljugit om både Bella och andra och annat. Usch..

      Kanske blir det ett uppvaknande till ”alla andra som ljuger”. Kan man inte hålla sig till sanningen så ska man ha i alla fall veta att inte alla köper vad som helst som serveras på dessa bloggar.

    Hon fick pudla för breakit…

    Men statistiken att du har 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen stämmer alltså inte?
    “Nej, det är en och en halv miljon unika följare, det är inte bara på bloggen. Men det är fortfarande 1,5 miljoner personer som jag når ut till hela tiden.”

    https://www.breakit.se/artikel/13072/isabella-lowengrips-statistik-ifragasatt-hur-manga-foljare-har-bloggstjarnan-egentligen

      Men HUH? Makes no sense. Det ÄR ju inte 1,5 miljoner unika personer eftersom hon räknar ihop alla sina kanaler. De flesta som följer henne följer henne på flera olika kanaler ju. Hur långt ner i lögnen kan hon gräva ner sig?

        Återigen blandar Bella ihop begreppen ”unika besökare” med ”unika personer”.
        En unik besökare är visserligen normalt sett en person men kan vara ”unik” på flera ställen under samma mätperiod.
        Jag börjar faktiskt misstänka att Bella helt enkelt inte fattar hur Google analytics mäter.
        Hur kan hon inbilla sig att varje kanal skulle besökas av helt olika individer vilket ju är förutsättning för att lägga ihop siffrorna?

          Hon fattar det mycket utmärkt. Det är däremot hur lätt som helst att vinkla saker, speciellt siffror och statistik, till sin egen fördel. Problemet är att hon fortfarande uttrycker sig som att det är antalet MÄNNISKOR, vilket är en direkt lögn. Som hon är medveten om. Fyfan vilken skam för företagande när sådana som hon bluffar sig fram, istället för de som på ett hederligt sätt sköter sina affärer. Usch.

            Det var på detta sätt som ”unika besökare” i Umeå under flera mätperioder summerades till 940 000 individer vilket naturligtvis är helt orimligt med hänsyn till hur många som bor i Umeå (inklusive studenter som fortfarande kan tänkas bo på hemorten).
            http://www.isabellalowengrip.se/2015/12/vem-laser-bloggen/
            Och Bellas slutsats:
            ”Att under 2015 så klickade 6,2 miljoner unika personer in på bloggen (herregud!).”
            Återigen blandar hon ihop begreppet ”unika besökare” med ”personer”. Självklart är det inte 6,2 miljon enskilda individer som besökt hennes blogg under 2015. Hon ska vara tacksam om det är 10% av den siffran!
            Men själva siffrorna från Google analytics verkar vara konstiga. Det ser ändå ut att vara någon form av officiell statistik men den kan inte tolkas utan att man begriper begreppen och mätmetoderna.

      Breakit är extremt ”köpta” av Bella. Det som står där kan lika gärna vara skrivet av Bella själv. De publicerar ju alltid hennes egna ord, helt utan att granska faktan. När hon sen länkar till Breakit för att Breakit har skrivit om henne, så får Breakit mer trafik. Där mina damer och herrar har vi; modern press-korruption.

    Det är bra att detta kommer fram och gäller säkert fler influensers (hur de laborerar med statistik över besök/följare m.m). Men kan inte låta bli att fundera över samarbetspartners/följare m.m som inte har ifrågasatt det tidigare. Som vissa redan har skrivit här, om det har gjorts avtal på falska siffror så känns det spontant att någon haft en dålig dag på jobbet och inte kollat upp det ordentligt (?). Självklart ska Isabella vara ärlig med vad hon säljer och hur siffrorna faktiskt ser ut med vilka hon når ut till men tänker på den andra sidan av myntet med. Jag säljer dig en stulen bil, båda gör fel om köpet genomförs. Jag som snott bilen och säljer den vidare och du som inte har kollat upp om den är stulen.

    Ska iaf bli intressant och se var det tar vägen, både för henne och andra stora bloggare i stort som också skulle behöva granskas (hon är väl tyvärr inte ensam även om hon verkar spela i en liten egen liga angående ovanstående).

      Sett från en annonsörs sida så bryr de sig förmodligen inte så värst… De vet att hon är en av de största i Sverige ändå. Det är ju ingen som ber om bakgrund till en tidnings upplaga när de annonserar i den (de litar ju också blint på vad tidningen säger). Det viktiga är resultatet. Tror ej att Bella hade kunnat få så många annonsörer om inte det gav något resultat… varför hon fortsätter att fiffla med det är ju dock väldigt konstigt och intressant. Varför inte bara vara ärlig med det och sätta fokus på något annat till annonörerna? Som annonsör är jag ju t.ex. mer intresserad av att veta att XX antal i genomsnitt klickar sig in på sidan eller genomför ett köp.

        Det har du rätt i, att resultat självklart är det som efterfrågas och annars avslutas samarbetet (som det också verkar ha gjorts hos Isabella). Men tänker på att många nu reagerar som att de inte visste eller känner sig lurade, borde ju vara ganska uppenbart när det varit så mycket som varit milt sagt tvivelaktigt i redovisning av besökare m.m. Måste ju finnas ett ansvar från båda håll tänker jag. Men som du säger finns det mycket konstigt/intressant i det här som verkligen inte hade behövt vara så märkligt. Som att hon fortsatt ljuga/laborera med siffror trots att hon kanske inte ens ”behövt”?

        ”Det är ju ingen som ber om bakgrund till en tidnings upplaga när de annonserar i den” eeeh ingen? Eller bara CIRKA ALLA SOM KÖPER ANNONSPLATS? Alltså lol vad är det med all denna okunskap som florerar? Självklart vill alla som köper annonsutrymme även ha korrekt räckvidd och målgrupp (inkl demografi m.m.) annars vore det ju pengar i sjön. Du betalar alltså för räckvidd – t ex kostar DN mer än random lokaltidning. Ergo: Bella har agerar bedrägligt.

          Nu jobbar jag i en bransch där man annonserar så det är inte okunskap utan erfarenhet ”lol”. Man tar tidningar för deras ord och begär inte ut handlingar med bakgrund för deras siffror och det har inget företag jagjobbat för gjort.

          Alltsåför att förtydliga, E. Ja man ber om målgrupp och siffror men ifrågasätter dem ej. Om DN säger att de har en upplaga på 1,5 miljoner så säger vi ”ok!” och ber inte om vidare redovisning. Ytterst märkligt om du varit med om något annat. Jag har jobbat i branschen i snart tio år och aldrig varit med om att man ifrågasatt etablerade mediers annonserinssiffror. På samma sätt tror jag inte att de som annonserar hos BB Bern om en redovisning för hur hon räknar ihop sina magiska 1,5 miljoner. De tror bara på vad hon säger.

        Kan ju vara så att sådan information läggs fram när de skriver på kontrakt, alltså engagemang osv. En anledning till att hon patologiskt ljuger om dessa siffror är säkert för att måla en grandios bild av sig själv. Hon skriver själv hon är Sveriges svar på Oprah och hon har precis vunnit pris som näringslivets mest framgångsrika kvinna eller vad det var. En fake it till you make it strategi. Hon får ju exponering. Folk som inte känner till henne hajar kanske till när de läser att hon bygger imperium, är ett maskrosbarn och har 1,5 miljoner följare på sin blogg. Bara det är ju ett trick för att få mer PR. Slugt och fult.

          Håller med. Tror mer att de siffrorna har med hennes ego att göra.

    Jag tror faktiskt att United Influencers sa upp avtalet med Löwengrip Invest eftersom de inte längre hittade sponsorer till de två blogginläggen/vecka som motiverade utbetalningen av 400 tkr varje månad.
    Det stämmer med intrycket att Bella inte längre har några seriösa företag som jobbar med henne. Det är samma gamla vanliga Babyshop, Sellpy, Fintness collecion, Lekmer plus några till.
    Alla stora företag t ex American Express, Mastercard, Collector, KRY, Unionen osv verkar ha hoppat av.
    Lycka till Bella med din egna försäljning av samarbeten och köpta inlägg! Lär inte bli lätt att hitta ”en handfull säljare inklusive en säljchef” som vill jobba på ett ställe där man medvetet ljuger med siffrorna för att ge intryck av större räckvidd:
    https://www.breakit.se/artikel/12669/isabella-lowengrip-bryter-sig-loss-startar-internationellt-saljbolag

      Jag har inte tänkt på det men tack för att du delar denna information 🙂 Hennes samarbetspartners är väldigt små företag.

    ”Man kan komma till världens ände på en lögn,
    men man kan inte komma tillbaka”.

    Bella, Bella vad har du ställt till för dig?

    Detta äääär så pinsamt. Hennes snyftinlägg nu. ”avbokat middagshjälpen” ”själv fredagshandlar med barnen” ”järnridå, terapi, ångest, torgskräck”. Och hela hennes utbrodering om sent flyg och förlora massa värdefulla timmar med barnen (som det lät) fast hon ändå skulle varit hemma sen kväll liksom. Och 29 kommentarer på inlägget om svar på tal. En av dessa kommentarer om hur inspirerande hon är hade signaturen CT och klicka man där kom man till en casinosida. VAD HÄNDER??

      Men var flyget försenat på riktigt eller är det hittepå för snyftinlägget undrar jag. Det borde väl vara lätt att kolla upp?

        Det var en kvart försenat, vilket inte ens räknas som en försening i flyg/resebranschen.

    OT sitter bredvid ”mon amour” på tuben

      Fråga var han har lastbilen! ❤️?

        Haha! Tappade bort kommentaren, att du svarade så snabbt! Skulle frågat om jag sett detta tidigare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.