Redan 2016 användes tveksamma siffror för att beskriva Isabella Löwengrips framgångar.

Vad har då Isabella för knep för att få ett större antal följare???
Här hittar ni artikeln i sin helhet.

WOW!! 5000 kommentarer!!!
Det måste jag se!
*letar upp Instagraminlägget*

Återfinns de på bloggen månne?

NÄ! Inte heller där kommer siffrorna upp något som en kan komma i närheten av 5000 kommentarer.
Men så är ju inte heller 260 000 unika besökare i närheten av 1.5 miljoner som är Isabellas senaste räkneexempel.

Så hur många unika besökare hävdade Isabella att hon hade när den här texten skrevs?

Imponerande!
Imponerande och extremt tveksamt.

Inte en siffra verkar stämma i den här artikeln, så vem är denna journalist som publicerat Isabellas statistik utan minsta kontroll av sanningshalten?

Hoppsan! 
Pingis alltså? 
Vem gav henne dessa siffror tror ni?

208 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pinsamt!!!

      Vänta, jag SER ju hur hon räknat..!

      800 000 + 300 000 + 65 000 + 30 000 = 1 195 000

      Alltså, hon plusar helt enkelt ihop det sammanlagda antalet följare på ALLA plattformar, och tar slutsumman och presenterar som bloggens räckvidd. 1 195 000 = 1,2 miljoner. HON ÄR SÅ SMART! Hahaha dör… Konsekvenstänket i att hon och Pingis ba ”nej, det här kommer aldrig nån fatta!”

        Men hur har hon räknat kommentarerna?

          Säkert något i still med: katten + musen = 10.000 och sedan har hon delat det med två bara.

            Haha DÖR ?

            Blomma, blad, mitt företag omsätter snart en miljard?

            Katten+kon=enmiljon?

        Fast de står ju att enbart bloggen har 1.2 miljoner. Plus Facebook, Twitter, Instagram och Youtube. Så 2.4 miljoner totalt då. Eller ska vi säga 9.6 miljoner i månaden ?

          I Umeå

        ”Enligt så kallad SIS–index, ett verktyg som mäter trafiken genom att hämta statistik från Google Analytics, hade bloggen strax under 250 000 unika besökare i veckan i april i år.”

        Hennes statistik har inte gått upp mycket på 10 år..

      Pinsamt är bara förnamnet ?

    Ooohhh, Pingis Plagieraren! Så spännande att just hon hjälpte till att snurra upp Bellas siffror. LOL. Hur klarar man av att leva ett så förljuget liv, jag förstår verkligen inte. Hon behöver ju inte ljuga för att överleva heller, hon har pengar på banken och kan nog fortsätta leva rätt gott på de följare hon faktiskt har.

      Skolad av Pascalidou.

      Har också funderat på hur man ”kan leva med sig själv” om man ständigt lever i en bluff.
      Vissa människor är ju medvetna och gör det med flit, men Isabella tror jag tror på sina egna lögner. Finns säkert en diagnos för det också och jag tänker inte skriva ut den, för då kommer folk gå i taket (så känsligt att sätta diagnoser på människor om du inte har en 6-årig utb).

    Det här är riktigt bra bevakning Camilla.

      Älskar det! Och nu när gillafunktionen fungerar är det ännu bättre.

      Riktigt bra innehåll och mycket förarbete, all heder åt dig Camilla!

    *poppar popcorn*

    Så bra du granskar! Hon skryter om hur hårt hon jobbar och så försöker hon vinna framgång på lögner. Har ju funkat så här långt men nu kanske det rasar…

    Inget personligt mot henne, mer tragiskt bara att framför allt unga människor ser henne som en förebild

    Nu snackar vi BEVAKNING! Snyggt jobb, Camcam!

    Älskar att gillaknappen äntligen fungerar igen!! Saknat den

      Ja det försvann väldigt lägligt 😉 och när någon kommenterade om varför den var borta så kom den tillbaka hehe..

        Fast nej. Servern hade ju legat nere, det har hänt förut. Like-funktionen hostas av en extern part. Och nej, bara för att någon frågade vart den var så kom den inte tillbaka bara för det. Det har varit såhär i flera dagar, flera har frågat. Och vad i hela friden skulle Camilla vinna på att ta bort like-funktionen? Jag ser absolut ingen anledning till varför det skulle gynna henne?

          Haha ja det är lätt att skriva och påstå att servern legat nere daaahhh.. ja det har hänt förut men kom nu väldigt lägligt. Och någon skrev och förklarade syftet och varför och så poff så var den tillbaka och fungerade igen hehe.. Inte för att någon frågade var den var eller för att flera frågade.. asså förlåt men..lättlurade, lättmanipulerade folk här jisses.

            Vadå ”någon frågade” , massor av människor har frågat under exakt varje inlägg enda tills den kom tillbaka. Inte som att det gick obemärkt förbi tills någon påpekade det, alla märkte. Det är också ytterst oklart vad någon skulle vinna på att ta bort den ett par dagar.

            Dessa konspirationsteoretiker är ju så långsökta att de lurar sig själv.

          Men snälla… ganska lätt att skriva, påstå och lura i att servern låg nere haha. Ja det har hänt förrut men kom väldigt lägligt nu. Nej inte för att någon el nnågra frågade var den var men när någon förklarade syftet med det så vips så kom den tillbaka hehe.. Tänk lite…

            Anonym, du framstår som ganska paranoid och ditt resonemang saknar all logik. Låtsas att vi har en vuxen konversation där man kan förklara sina tankegångar när man blir tillfrågad att göra det, testa det. Att upprepa det ingen förstod första gången och säga ”tänk lite” är alltså INTE svar på frågorna. Vad är det som du bara du, som är smart nog, har genomskådat att CamCam skulle ha att vinna på att sitta och ljuga om den här like-knappen och vad skulle hon vinna på att den tas ur funktion? Jag försöker tänka mig in i detta.. ”Jag tar den ur funktion, när någon märker det (efter två sekunder) och klagar på att det inte fungerar så väntar jag några dagar, sen löser jag det. Åh, vad kul det var.” eller var det mer.. ”just nu år det inte lägligt för mig att mina läsare kan gilla varandras kommentarer genom ett klick, så jag tar bort funktionen och skyller på servern. Nej vänta, nu förklarar någon här för mig varför de vill ha den. Jag förstår. Jag väntst ett tag till och sen sätter jag tillbaka det. Så lägligt också!”

            Hur var det ”lägligt” att funktionen krånglade när den gjorde? Påverkar ju inte riktigt nånting liksom.. Det är ingen som förstår hur du tänker. Försök formulera dina tankar. Försök formulera dina teorier. Bara försök. Det är allt jag begär.

    Camilla, hon har ju uppenbarligen uppgett dessa falska siffror i åratal som en del av sin marknadsföring.

    Kan du inte hitta något företag som kan avslöja vilka siffror de fått se i samband med förslag om samarbete?

      Kanske försäkringskassan?

        Med reservation för att jag inte har stenkoll – borde det inte vara möjligt för Camilla att (åtminstone försöka) begära ut mejlkonversationer där Isabellas företag nämns? Från FK alltså. Är möjligt att det räknas som offentlig handling.

        (Vi gjorde det på ett tidigare jobb när vi ville veta vad en konkurrent tog betalt av myndighet.)

          Borde vara offentlig handling.

      Jaa, men precis. Och ju oftare siffran upprepas, desto fler företag dras till Isabella Löwengrip…

      Känns som hon alltid har överdrivit med succén över hennes företag!!!
      Som med Bellme år 2009.

      ” -Jag skulle vilja påstå att Bellme mätt i antalet kunder per månad eller i antalet besökare är en av de hundra största renodlade e-handelsbutikerna i Sverige”

      http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/succe-foer-blondinbellas-butik-bellme-293412

      Eller gick det så bra för företaget först.. det är frågan..

        Det var väl jättestort ett tag? Jag köpte en parfym därifrån vet jag. Den luktade as pch jag har kvar den fortfarande ? (ser ut som en rosa slät handgranat, från Miss provocateur.) ?

    Det första jag tänker är att tryckfelsnisse kan ha varit framme i kommentaren om 5000 kommentarer, men sen igen, det handlar om Bella, hon kan ha skarvat med en nolla också.
    Sen att det är Pingis som skrivit, det gör inte direkt att jag tror på siffrorna. Hon får ju också ut saker av att Bella har höga siffror.

      Tror också någon råkat skriva en nolla för mycket, eftersom femhundra kommentarer stämmmer ju på hennes ig – 597.

      Ibland gör Camilla/Camcam sig bara dum.

      Och den rätta och sanna faktan ÄR att runt åren 2012-2016 ca så låg Isabellas besökssiffror på runt miljonen – det kan du googla fram Camilla så får du det svart på vitt! Ibland blir det lite fel om man är för snabb 😉

        Man kan nog inte riktigt ”råka” skriva eller säga en nolla för mycket. Dessutom ska såna intervjuer oftast godkännas/granskas av den som blivit intervjuat (been there, done that), just för att det inte ska ske några fel av denna typ.

          Men jisses haha lägg ner!!! Nej det är JÄTTESVÅRT och OVANLGT att någon skriver en nolla för mycket ÖH. Om du tror att allt granskas och godkänns så tror du lite fel hehe… Sen vet du ju inte om hon sagt femtusen hon kan mycket väl ha sagt femhundra, som det var femhundranittiosju tillome.. vore gaaaanska korkat att ljuga om sånt som man kan se svart på vitt, vem som helst kan se siffror på instagram och blogg vad gäller antal kommentarer liksom inte bara camcam… ASSÅ….

          Precis! Stavfel och att slarva med språket kan vi alla göra, men inte särskilt troligt i detta fall.
          Här har man ”kryddat” för att det ska se extra bra ut, varför då? Tänk ett extra varv ni som tar Isabella i försvarsposition.
          Väntar bara på den dagen allt raserar. Fasaden rämnar so to speak.

        Jag tror att trollfabriken öppnat nu.
        Får ni extra betalt så här på lördagen?

        Hittar inte när jag googlar, kan du länka?

        Anonym, eller så sa Bella 5000 kommentarer precis som hon säger 1.5 miljoner istället för 260 tusen unika besökare. Och att hon har ett företag i miljardklassen när hon egentligen hade en omsättning på bara 44 miljoner.

        Du kallar CamCam dum men ignorerar helt att Isabella Löwengrip ljuger konstant. Låt mig upprepa: Isabella Löwengrip ljuger konstant.

      I intervjuer har Bella under många år ljugit och skarvat. Klart att hon sa 5000 kommentarer för att det lät bra. Hon tänkte aldrig på att någon skulle ifrågasätta uppgiften som inte lät osannolik även om den var helt fel 🙁
      Bellas avslappnade attityd till sanningen har till slut hunnit upp henne eftersom hon inte bara ljugit om oväsentligheter utan faktiskt använt falska siffror för att tjäna mer pengar på reklam och samarbeten. Fy och usch.

      Men skojar ni? Tror ni någonsin att Bella skulle hoppa ner med 100 kommentarer om hon nu fått ca. 600 kommentarer? Absolut inte. Mer sannolikt att hon satt ihop kommentarer från alla sociala medier och gjort om det till en samlat summa.

      Som såklart inte stämmer den heller.

      Njaa, då skulle Bella nog sakt 600 kom ?

      Jag tänker såhär: om avsikten var att uppge 500 kommentarer, men det har blivit fel… Alltså, rätta mig om jag har fel, men att få 500 kommentarer på ett inlägg (som en av de största offentliga personerna i Sverige), det kan väl knappast vara så mycket att det är värt att lyfta upp som ett exempel i en intervju som handlar om hur man får många följare? Hon måste väl ha andra inlägg som har fått betydligt mer kommentarer? Eller?

        Ok, jag tar tillbaka det där. Hon har MYCKET sällan över 100 kommentarer, oftast runt 20-30. Enda inlägget är väl typ skiljsmässan, som fick 1700 kommentarer. 500 kommentarer är asmycket alltså, så jag sällar mig till gruppen som säger att det var en felskrivning.

      Nä men Isabella kan ju faktiskt ha fått 5000 kommentarer om håret. Cirka 4400 personer IRL som ”head of notebook” har sen överfört från anteckningarna till bloggstatistiken?

    Time for a name change, bloggbevakning bevakar bara blondinbella. Bbbbbb

      Bella-bevakning

      Så du tycker inte Bellas lögner ska upp i dagsljuset?
      Ska vi alla bli som Svenska Akademien och sopa allt under en gammal dammig matta?

        Absolut men denna häxjakt är för mycket!

          123… Så kommer ett lååångt försvarstal om vad Bella gjort för fel. Håller med dig anonymare ?

          Seriöst? Häxjakt?
          Har ett råd till dig kära anonym, titta inte in här om du inte känner dig illa till mods.
          Tycker du Isabellas beteende är OK? Hennes luftslott som närsomhelst (I hope) kommer falla itu.
          Hon är duktig på många områden, det tänker jag inte ta ifrån henne men ibland får man ta på sig sina ”granska-glasögon” och inte vara så jävla naiv.
          Tyvärr sväljer unga människor (och vuxna) hennes storys med hull & hår. Trist.

            Hahaha där kom det ??

              Men samtidigt säger du att du håller med ”anonymare” dvs det blir för mycket för er.
              Håll er borta då? Jag skulle inte lägga en sekunds energi på något som får mig att må dåligt.
              Men uppenbarligen roar läsningen dig.

        Eehm, jag skrev en skämtsam kommentar om en förkortning på sex B och du tror att jag vill att vi ska bli som svenska Akademin och sopa allt under någon gammal matta? Dammig dessutom? Tycker jag är lite väl långsökt ?

          Jag fick intrycket att du tycker Bloggbevakning enbart fokuserar på att bevaka Bella.
          Även om du tycker det är kul med en massa b så kommer jag inte ifrån att du ifrågasätter värdet av att Bellas lögner kommer fram så alla får reda på hur hon bluffat med sina sociala mediers räckvidd för att kunna sälja reklam dyrt.

            Ja idag och igår tycker jag att det varit mycket fokus på Bella, av förståeliga skäl. Där har du rätt. Resten är bara dina antaganden som saknar grund.

      Just nu är Bella i strålkastarens ljus då hon år efter år har härjat med manipulativa inlägg, bedragit företag och aktieägare på andelar samt pengar. Om det inte ligger i ert intresse kan ni läsa en annan blogg, för det är en klar majoritet som verkar uppskatta den här typen av bevakning på en blogg som även kallas bloggBEVAKNING.

      Ha en fin dag.

        Oh my gggg. Det var bara lite kul juuu. Får en inte skämta tet lite i dessa hårda bevakningstider eller? Trodde den här bloggen även står för en stor dos humor? Sex B som förkortning liksom?? Guld.

    Haha, inte likt Plagiatpingis att sladda lite på sanningen väl?! ?

    Tänk er om något av Sveriges största företag skulle hålla på såhär. H&M manipulera sina försäljningssiffror, Atlas Copco ljuger om prestationsanalyser på deras lufttryckskompressor eller Ericsson säljer in 5G-lösning till företag som inte existerar eller liknande. Folk skulle ju få avgå till höger och vänster och rättegångar skulle avlöpa en efter en för bedrägeri.
    Nu är ju Isabellas företag och business så stora (*O.B.V.I.O.U.S.L.Y*), men de måste ju förstått att de skulle bli avslöjade någon dag? Ju större de blir desto mer granskade av både myndighet, journalister och kunder blir de – precis som storföretagen. Vad hade de för strategi egentligen när de satte ihop lite låtsassiffor? Hade varit så kul att vara en fluga på väggen under de samtalen….

      Jag läste Obviously med Snapes röst…

      Spot on!
      Goddag yxskaft till Bella och hennes entourage.. Eller vad hette det nu igen ? ”head of”..

      Tänker på bilföretaget (volkswagen?) som skarvade med sanningen om deras utsläpp, det blev ett jäkla liv… de kanske hade samma räknesätt som Bella.

        Om vi nu ska vara noga med faktan så gjorde volkswagen lite andra grejer än ”skarvade med sanningen”. De medvetet manipulerade tester för att få andra siffror på sina utsläpp. Knappast något skarvande.

        Det blir lite märkligt att kritisera Bella för att överdriva och sen själv överdriva rejält när man drar paralleller till volkswagens jättebluff.

    Jag tillhör den sortens människor, som aldrig ljuger. Livet blir så ofattbart mycket enklare då. Skulle jag försöka mig på att ljuga, skulle det förmodligen synas på mig.
    Jag lever efter devisen… Ett gott samvete utan lögner, lägger grunden för en god natts sömn.

    Jag tror inte att Bellas sömn är något vidare just nu.

      Det är ju dessutom hopplöst svårt att komma ihåg sina lögner.

        Exakt!

        Bella brukar inte ens anstränga sig att gå tillbaka i arkivet för att kolla vad hon skrivit tidigare.
        Hon vet att andra gör det och då blir det massor med kommentarer!
        Tänk när hon skrev om kokos och det visade sig att hon flera gånger svängt mellan att gilla kokos och tycka illa om det 🙂
        Och hennes bruk av ”aldrig” och ”alltid” innebär också lägen att googla tillbaka i bloggen och visa att hon inte bryr sig om vad hon skrivit tidigare. Det kan ju ha varit ljug det också.
        Visst kan man ändra sig men då kan man väl också skriva att man ändrat sig? Om man nu kommer ihåg förstås…

          Haha ja du skriver vad andra tänker tror jag..
          Men är det bara jag som TROR (nästan är 100% säker) på att det är någon annan som skriver inläggen åt henne?
          Jag tänker att Isabella har en diktafon, typ en lördag med barnen ”idag åt barnen glass, jag gjorde manikyr och gillis kunde uttala ordet french”. Typ.
          Sedan skickar hon detta till spökskrivaren ”head of” som sammanfattar detta i ett stelt inlägg (man märker när Isabella skriver ett inlägg själv).
          Är det bara jag som reagerar på detta?
          Samt alla formidabla ord ”hon” använder.
          ”Fantastiskt, magiskt, sagolikt, spännande” etc.. Listan kan göras lång.

      Folk som säger att de aldrig ljuger ljuger

    Sån jäkla bra granskning alltså! De tror de bara kan ljuga sig framåt herregud.
    Och heja gillaknappen, back in business!

    Camilla tror du har missat ett ”s” i signaturen på din Mail, det står ”Sverige största..” 🙂 Bra bevakning!!

      Tusan då!
      Tack, det är åtgärdat! =)

    tänker att om hon ljuger om alla siffror… vad MER ljuger hon om då? detta lär ju vara en droppe i havet? undrar verkligen hur det går för företagen.

    Uppenbart är ju att hon ljugit I otaliga intervjuer vilket borde sänka hennes trovärdighet totalt.

    I maj 2016 avregistrerade hon sig från bloggportalen där statistiken tidigare redovisats.

    Efter detta verkar det fiktiva växandet av hennes läsarsiffror ha tagit sin början.

    https://stoppapressarna.se/svenskabloggare/blondinbellas-statistik-finns-ej-langre-pa-bloggportalense

      Ja, bloggportalen är väl det minst dåliga alternativet om man vill visa sina verkliga siffror.
      Men det är typiskt för Bella att vilja dölja siffrorna och själv snacka upp dem.
      Efter blogginlägget 30 december 2015 ”Vem läser bloggen?”
      http://www.isabellalowengrip.se/2015/12/vem-laser-bloggen/
      så fick Bella så mycket kritik för de stolliga siffrorna (som var från Google analytics) att hon förmodligen inte tyckte det var kul längre att publicera någon form av opartiska siffror. Bättre att hitta på dem själv.

      Ja och efter maj 2016 så har ju intresset sjunkit enligt Google, förutom en topp under skilsmässan, men antalet bloggläsare har stadigt stigit enligt Isabella, från 1 miljon till 1,5, och då är ju frågan om hon låg runt miljonstrecket redan från början. I den artikeln ligger ju Kenza på runt 425000 enligt bloggportalen, och då kan väl Isabella legat på ungefär samma. Så fort statistiken försvann från offentligheten hoppade läsartalet upp ?

      Sedan förstår jag inte varför hon envisas med dessa falska/oklara siffror. 260 000 är ju fortfarande en av Sveriges topp fem största bloggar, med tanke på hur länge hon bloggat är ju det otroligt bra! Kissie ligger väl runt 115 000 per vecka t ex.

        Hon vill ju verka i ett internationellt sammanhang. Hennes nya mål är ju att bli en av världens mäktigaste kvinnor. Vi får väl se hur det går…

    Haha, underbart! Pingis har ju inte ett helt fläckfritt förflutet heller. Lite trist på sätt och vis att du gör ett bättre jobb med faktagranskning än alla journalister som skrivit om Bella genom åren. Man tror ju att någon form av research skulle ingå i journalistjobbet. Varför har ingen nånsin kollat hennes påståenden om siffror och MBA-examen etc? Heder till dig Camilla och skärp till er till alla journalister där ute.

      Håller med och äcklas faktiskt över tystnaden i media. Är det för att hon precis rest runt med nån som i Sverige kallas Prins? Nästlat in sig duktigt har hon verkligen, alldeles för många i eliten som hyllat henne på sistone eller har nån form av samarbete. Blä!

    Har Bella någonsin fått fler kommentarer än detta?
    Det gäller alltså bikinibilden från Bahamas 2012.
    Dagsnoteringen är 1496 kommentarer.
    Kan någon minnas ett inlägg som fått fler?
    http://www.isabellalowengrip.se/2012/01/bahamas/

      alla grattis-kommentarer när gillis föddes kanske? men kan inte hitta det. hennes arkiv från första graviditeten och lite efteråt har varit borta i typ ett år nu.

        Tror det var runt 7-800 kommentarer? Minns inte, men det var flera hundra ändå. Roligt för henne, första barnet och allt. Men näe det räcker inte, så vi slänger in en hittepå-nolla efter det 🙁 Åååh varför kan folk inte bara vara ärliga eller hålla sig någorlunda nära ärlighet?!

          Men tror du på riktigt att Bella hittade på och slängde in en extranolla verkligen, när det är så lätt att SE hur många kommentarer bilden faktikt fick både på insta och blogg?! – Lägg ner, ni fattar nog att hon sa femhundra som det var ca på hennes insta och att den som skrivit sen fått in en extra nolla!

            Eh ja?
            Du lever i förnekelse min vän. Isabella hittade/hittar på.
            Ett råd till dig som tar henne i försvar är att hänga mindre här och mer på hennes sociala medier, så att hon får real content.
            Camilla behöver iallafall inte ljuga ?
            Frågor på det?

            Hahhaa hon har ju ljugit i evigheter om 1,5 miljoner läsare! Så ja!

      Men gud det var många! – Nej har aldrig sett så måga kommentarer på någon annan blogg överhuvudtaget, kan det vara kommentarsrekord?

      Tänk på att “Louise” kan vara någon från Isabellas företag, utsänd att skapa klick till bloggen.

      Hon kanske räknar med alla kommentarer hon får som inte godkänner. Typ som dom senaste dagarna ?

        Det enda Isabella ”räknar” är nog får när hon ”måste” somna.
        Tyvärr har vi alla bara 24 timmar på dygnet.

      Det var något inlägg år 2015 där man kunde söka vänner som fick runt 2000 kommentarer!

    Hahaha blir bara pinsammare och pinsammare.

    Varför är jag på moderering?

      Ingen aning. Ska kika på det omedelbums.

        Tack! Kan ej minnas att jag skrivit något olämpligt

          Testa igen nu!

            Fortfarande samma sak 🙁

    Pinsamt hon är ?

    Det är ju helt galet att man nu ser hela hennes business som ett luftslott. Att ha 250 000 besök (OBS! BESÖK, EJ BESÖKARE) per vecka är verkligen inte kattskit. Varför inte vara stolt över det, bygga vidare på det? Istället för att ljuga vid varje givet tillfälle. Jag förstår verkligen inte.

      Men precis! Vara glad och stolt över att man har så många läsare, så många genuina läsare. Varför slänga dit en extra miljon och låtsas vara så mycket större och bättre än det man är? Genuinitet och ärlighet har ingen dött av, det visar ju bara att hon är en vanlig dödlig precis som oss och DET är inspirerande om något, inte den perfekta ytan-livet-affärerna-bolagen-kärleken-tårtjävlabitar-bluffen hon målar upp på sina ”kanaler” nuförtiden.

        En nätt liten avrundning på 600% är väl inte så farligt ?

    Det jag undrar är vart Blondinbella ska ta vägen, efter att hennes kontrakt med UI går ut. Där hade hon ju en fast inkomst på 400 lax i månaden. Försvinner alla hennes ”betjänter” då?

    Haha Blondinbellas bolag är långt från Expressen storleksmässigt. Hennes bolag räknas fortfarande som mindre bolag enligt Bokföringsnämndens rekommendationer K3 (som hon nog borde ha i sin redovisning) och Expressen är ett större bolag enligt K3.

    Snyggt grävande, Camilla. Mer sånt!?

    Finns nog fler luftslott bland blogg/poddar/influencer/säljalltsomgår-företagen… Ser fram emot att de också ska granskas och avslöjas. Alex och Sigges lyssnarsiffror för podden halverades väl när det kom en mer sanningsenligt statistik. Till exempel.

    Alltså, jag vet inte vad jag ska säga. Visst, jag tror att vi alla överdriver litegrann i diverse grejer, vem är liksom helt på siffran ärlig? Om man tjänar 260 eller 257.57 i timmen är det inte så noga, liksom, eller om jag tog en extra bit tårta men säger att jag bara åt en 😉 Men det här… Det är bara… Aaaä jag vet inte faktiskt, mållös!

      Det är så pinsamt att kudden inte ens duger..
      Men ingenting förvånar längre.
      #skämskuddendugerinte

    Undrar var kommer ni ifrån ni alla som frossar i det här från planeten har dö tråkigt och måste glädjas åt när det skrivs negativt om andra!!??

      Så det är ok ljuga då?

      Hahaha sluta försvara en bedragerska. Älskar mitt liv som till skillnad mot Bella är inte fake och lögner!

      ”Frossar” när lögner kommer fram? Ja, det uppskattas.
      Nog mer mänskligt att inte gilla bedrägerier än att tycka att det inte är någon big deal.

      Men sluta nu Kurt-Maria, på riktigt.

      Vi gläds inte, däremot sätter vi ned fötterna.
      Det finns ett ord som heter moral. Hört talas om det?
      Förstår mig inte på dig (samt andra som tar henne i försvar).
      Det hon gör är fel! Finns en kommentar som är ett praktexemplar! Personen jämför med ifall H&M eller Ericsson skulle ”sälja” in falska siffror och på så sätt sko sig på detta.
      Tycker du det vore OK? Skulle du som sponsrar detta och blir lurad känna att ”äh nu vänder vi blad”?!
      Nä trodde inte det va.

      På samma sätt som hon frossat i resor, lyxbilar, märkeskläder & Chanelprylar finansierade av pengar som hon tjänat på att lura annonsörer? Var det så du tänkte här?

    Men Camilla HERREGUD – Hon kan ju faktiskt ha sagt att hon fick 500 kommentarer om håret (som hon ju fick) och sen att det råkats skriva en nolla (0) för mycket! Om du googlar en artikel (som jag just såg) från 2014 (?) som handlar om att Aftonbladets sportblogg gått om Blondinbella och Kenza, så står det där att Blondinbella hade 980.000 besök då. FAKTA – så kolla det! 😉

      Under vilken tidsperiod var dessa 980 000 besök? En vecka? En månad? Varifrån kommer uppgifterna?

        Kommer från bloggportalen tydligen, någon artikel om att sportbladets sillyseason hade över miljone besökare och BlondinBella 980.000 just då, var 2014 tror jag.

      Råkade hahaha sluta bara sluta Bella!

        Alltså suck..så jävla töntigt… ja för det är ju jäääätteovanligt att någon råkar skriva 5000 när det ska vara/sagts 500.. eller? Alltså Sandra gud så fånig du är.. Nej Jag är inte Bella men vi kan låtsas det så går det väl för dig pirrrr…. Tyvärr förlorar du camcam läsare på detta larv som vissa kör med. Suck. Lämnar denna blogg. Aldrig mer kommentera här då man blir kallad Bella, Simon, Kissie och allt vad det är. SUCK. Komiskt måste jag säga att Camcam gärna vill skriva till folk att hon är största bloggen hehe VEM gör det liksom förutom Du och Bella då, skryta lite.. Med hjälp av Bella är du det nu hehe.. dina filmer känns tyvärr lite lekstuga men kör på du. Hejsan

          Du verkar inte må så bra.
          Nyttigt för dig att du kom till insikt att lämna en blogg som inte ger dig någonting meningsfullt!

      980.000 besök ?
      Var det bloggläsarna i Umeå?

        Fast alltså… det var ju siffror från bloggportalen, det hade skrivits om sillyseason.. det där med bloggläsare i Umeå det tjatas det om till leda, korkat ja haha men hon hade väl förmodligen mest läsare i just Umeå även om nu den siffran blev fel.. men orkar inte, lämnar denna blogg, ville bara förklara men det är inget Bella tjänar på ändå tvärtom, ingen idé försvara eller förklara här… många nötter..

          I så fall måste hennes läsarantal ha sjunkit drastiskt sedan 2014, vilket uppenbarligen är anledningen till att hon gjorde sin besöksstatistik otillgänglig.

          Det är ju nu ändå otvetydigt att hon har överdrivit sin besöksstatistik med ca 600 % och att hon ljugit om detta i flera år.

          Camilla, kan du få tillgång till historisk besöksstatistik?

          Detta får inte bli en debatt om “hur svårt det är att veta hur man ska redovisa sin besöksstatistik”. Bella har uppenbarligen medvetet grovt skalat upp sin besöksstatistik till orimliga nivåer, blivit avslöjad och försöker nu komma undan konsekvenserna.

          Vad är det med er människor som måste till punkt och pricka tala om att ni ska sluta läsa Camillas blogg?!!
          Ska vi andra ha en avskedsceremoni, tyst minut? Samla ihop till en blomma?
          Sluta bara läs, de flesta av er kommer ändå att kika in här so stop the bullshit.

          Häng annars på Isabellas forum så att siffrorna gör sig rättvisa. Eller just det- ni hänger ju redan där ?

        Enligt bloggportalen, inkluderat Umeå-läsare antagligen ja.

      Men NEJ, de siffrorna kommer ju från bloggportalen när de räknade unika besök per timme, vilket gav alla flera hundra tusen för många besök. Kolla själv ser du ju att alla i toppen hade typ en miljon besökare enligt deras gamla räknesystem. Vet du ens vad fakta betyder själv?

        Hon är mer förvirrad än en viss statschef som när han befann sig i Arboga trodde att han var i Örebro ?

          Kära Örebroare, Knugen anser att det är samma sak! 😉 🙂

        http://www.socialamedier.com/tag/silly-season/
        Här står det också om det. Märk väl att de inte mätte unika besökare utan besökare per timme.
        Alltså helt felaktigt mätsätt. ?

        https://books.google.se/books?id=ALzhAgAAQBAJ&pg=PT190&lpg=PT190&dq=blondinbella+besökare+per+dag&source=bl&ots=EyPriMH88W&sig=TYKP2G4QjDSBUyFvPUUGHXo9-YY&hl=sv&sa=X&ved=2ahUKEwiE0fet7NzaAhUK3SwKHdMaBZE4ChDoATAFegQIABAB#v=onepage&q=blondinbella%20besökare%20per%20dag&f=falsen

        Denna enorma länk leder till en bok: Skrivbordskrigarna, utgiven januari 2013. I en fotnot anges Blondinbellas besökarantal enligt SIS-index till 170000 besökare i veckan. Antar att det är siffror från 2012-2013 då.

        Förutom toppar vid bröllop/barn/skilsmässa etc. har jag svårt att se att siffrorna är mer än runt 300000/vecka.

        I denna artikel från veckans affärer dyker siffran 1 miljon unika besökare/vecka upp:

        https://www.va.se/nyheter/2016/12/27/1-miljon-besokare-i-veckan–men-nu-skrotar-hon-blondinbella/

        Är det bloggportalens missvisande sätt att mäta som gjort att såna här siffror gått att blåsa upp mer och mer? Är ju helt befängt att tänka sig att fem gånger mer personer läser Bellas blogg än någon annan blogg i Sverige?

    Jag tror att Bella skulle vinna mycket på att ”pudla” lite nu. Liksom börja från början. ALLA vet ju nu att hon ljugit om siffror.

    Blir intressant att se vad de företag som blivit lurade, om hon nu uppgett de falska siffrorna även till dem, vidtar för åtgärder. Kan bli många polisanmälningar.

    Jag tror att många andra medier är så sega på bollen pga att influencer/bloggare fortfarande ses som något halvseriöst och helt harmlöst. Typ i stil med: vem bryr sig om unga tjejer som skriver om smink, kläder, mat osv (kvinnors nöjen och intressen nedvärderas ju alltid). Men det är är ju en miljonindustri, där människor kan tjäna hutlösa pengar på att påverka sina följares konsumtion. Så glad och nöjd med att iaf Camcam håller fanan högt och faktiskt tar det på allvar.

      +1

      Indeed much!

      Jag minns när Isabella (eller var det Kissie?) skrev om en dyr pryl för många år sedan. Jag sparade ihop min månadspeng och fick lite extra bidrag när jag fyllde år. Köpte sedan det hon hade marknadsfört så hårt.

      Det var det värsta jag någonsin hade ägt. Jag litade dock blint på att ”min förebild” inte ljög om sånt och förstod på den tiden inte att de kunde tjäna pengar på sånt.

      Men verkligen! Mentaliteten att ”det är väl ingen big deal” är nog påtaglig, kanske t.om influencers själva (som dock är mycket noga med att lyfta fram att de har ett riktigt yrke).

      Jag kan trots det inte förstå hur medier inte kan vilja vara ”först” på bollen med att göra en mer djupgående granskning av influenceryrket och metoderna bakom osv. Det är ju så i tiden!?

        *bland influencers själva

    Men så finns det fortfarande personer som kommer se detta som ”obetydligt och löjligt” och se detta som häxjakt.. Tror tyvärr att Bellas luftslott inte kommer rasa den här gången heller.

      Ja, de flesta som följer Bella på sociala medier bryr sig inte. Som enskild läsare brukar man inte kolla hur många unika besök och hur många sidvisningar en influencer har.
      Däremot tror jag företag som köper eller kan tänka sig att köpa reklam av Bella nu börjar fundera på hur mycket de ska betala. Om Bella tror att hon kan från sitt eget bolag fakturera det som United Influencers fakturerade innan de drog sin provision tror jag hon blir besviken. Ett köpt blogginlägg hos Bella har inte samma värde som det hade när UI sålde.
      Dessvärre innebär hennes beslut att starta egen mediaförsäljning att vi kommer att få se fler och mindre intressanta samarbeten. Bella kommer aldrig framöver att kunna jobba med de stora företagen likt tidigare.

    Jag älskar att du grävt i detta Camilla!!! Rätt ska vara rätt. Nån gång ska Bella få stå till svars.

    Älskar den här typen av bevakning och hoppas vi snart får höra från några av de företag som sponsrat henne. Tänker att det är det som krävs för att det skall bli allvar för henne, att folk ”snackar” är hon ju van vid.

    Angående Pingis. Bilden av pingis som ”hjärnan” bakom allt bra som sker på LCC är absolut inte en bild jag delar efter mina erfarenheter. Pingis hejar på Bella i allt hon säger, och pingis ger lögnerna legitimitet genom att öppet backa lögnerna. Skulle Pinigis få chans att byta plats med Bella så hade hon gjort det. Hon omger sig med kändisar och societet i hopp om att bli en själv. Men egentligen är hon ganska pantad, en pinsam karaktär, helt bortblåst av hybris, absolut ingen att se upp till som framgångsrik företagsledare. Verkligen inte.

      Vad har du för erfarenheter av Pingis? Är det bara utifrån vad du läst? Nu har jag inte träffat henne på ett tag, men sist vi umgicks var hon en vettig och skärpt tjej.

        Jag jobbar i ett av företagen. Räcker det?

      OK, jag känner inte Pingis. Men tycker att hon ger ett seriöst och trovärdigt intryck, t.ex i intervjuerna. Hon verkar kunna sin sak (företagsekonomi) vad jag kan se. Sen fnissar hon ibland med Bella i instastories och så, men allt behöver väl inte vara så allvarligt jämt..

      Har också fått den bilden av denna ”Pingis”. När hon är i samma rum som Isabella förvandlas (I guess) hon till en fjantig 20 åring typ.
      Kan inte ta det på allvar. Ingenting av det. Tror att innerst inne har nog Pingis en del åsikter om Isabella som person, men rider gärna på vågen som partnern skapat/skapar (så länge det varar).
      Allt är bara yta, yta och ännu mer yta.
      Jag är inte ett dugg avundsjuk.

    Är det inte lite som när hon skriver om sin personal jämt, de 40 personerna, och försöker ge sken av att alla är anställda på heltid…?

    Tycker det är sorgligt att hon inte kan glädjas åt den framgången som hon har och har haft. Hon borde jobba på att vara en bra och mänsklig förebild istället för att bygga luftslott och medvetet manipulera och ljuga sin omgivning rakt i ansiktet. Jag förstår att mytomani är en vanebildande sjukdom men det är inte OK som företagsledare och businesswoman att sprida felaktig info till kunder och följare.

    TILL ALLA SOM KLAGAR PÅ CAMILLAS BEVAKNING AV BELLA:

    Bella är ett varumärke som hon så stolt markerar VARJE DAG!! Hon skryter om sin framgång och hon ljuger sig fram, för sina läsare, för sina kunder och för företag som hon samarbetar med och får miljoner kronor per år för.

    Jämför det här med olika företag som har granskats i media av liknande orsaker, exempelvis Volkswagen som ljög om hur mycket deras bilar emitterar ur dieselmotorer. Jämför det här med företag som har ljugit för kunder om olika produkter, siffror och datasäkerhet (host: FB). Media har disekterat deras påståenden, på samma sätt Camcam gör. Det ÄR viktigt att sånt skit kommer fram. För demokratin, för transparans och för att vi för i helvete inte ska tappa vår moraliska kompass i hur långt företagare får gå utan konsekvenser.

    Bella har kommit undan med SÅ mycket smuts. Nu är det fanemig på TIDEN att det här sker. Till allas som skriker MOBBNING OCH DREV: säger ni samma sak när etablerade företag granskas. Nä! Tänkte inte det. LÄGG NER BARA FÖR I HELVETE!!!!

    Punkt.

    P.s. Camilla, WOW!!!

      Det som är viktigt är ju att Bella här eventuellt bryter mot lagen genom bedrägeri. Har hon angett falska siffror i avtal med företag har hon ju ljugit för egen vinnings skull, samtidigt som företagen förlorar på det. Det är i så fall bedrägeri.

      Att Bella ljuger om det mesta gällande allt från utbildning till antal anställda och gör sig känd som mytoman är ju en sak, men något annat och betydligt allvarligare om hon inte är ärlig i affärer.

      Men brukar andra företag kallas diverse saker och anklagas för att inte älska sina barn och bli hånad för än det ena än de andra? – Det är INGEN som säger, sagt eller påstått att det är mobbing för att camcam granskar Isabellas besökssiffor MEN det handlar om att under lång tid ha hånat, vinklat, skammat Isabella – klankat ner på hennes utseende, mammaroll och till och med andning – Ja precis ALLT som Isabella sagt och gjort har analyserats, vinklats, förvrängts och skammats – Så lägg ner själv och håll dig till sanning, ingen har sagt att det är okej med lögner.. sen så tycker väl tydligen du att mobbing är annat än vad vissa andra tycker.. och drev har det iaf varit, något annat kan du inte påstå. Camilla skryter ju också om sin framgång och sina siffror, och hon vinklar det mesta inte bara om Isabella, så lögner förekommer även här och taktik och strategier, så är det. Punkt.

        Så blir det när varumärket ÄR personen, det är inte bara självvalt – det är djupt strategiskt. Blondinbella är en putsad produkt med genomtänkt fasad, som ändrat skepnad beroende på vad den ska göra för jobb just då. Sluta prata om det som att det är synd om en privatperson som ”blir mobbad”. Det är inte en privatperson – det är ett företag & ett varumärke. Skillnaden är att nu har de medvetet gett företaget en enskild frontfigur på gott (målgruppspenetration, trovärdighet, approachable, säljbart, reklammöjligheter) & ont.

        Folk hatar sönder på varumärken när de begår fel som sabbar trovärdigheten, och straffar dem på olika sätt. Så även nu, och då är det frontfiguren som hängs.

        Men, kolla FB, HM & VW – inte gick de under. Men de måste spela korten rätt.

          Exakt, välformulerat! (tänker samma men hjärnan har inte lyckats formulera sig så idag. :))

        Men detta snack om att skamma… Cam har alltid haft sitt speciella sätt att skriva på som vissa läser som ”mobbing” och det har inte bara gällt Bella! Kan hålla med att tonen till Bella varit lite extra vass, men annars inte sådan stor skillnad mot hur hon granskat andra ändå.

        Dessutom har Bella så öppet visat att allt hon skriver, gör och säger är provokation. Det är väl inte så förbannat konstigt att man automatiskt blir hårdare då, det gäller ju både Cams inlägg och kommentarerna rörande Bella. Bella tas inte på allvar som en person, då hon endast spelar en roll.
        Och så går det när man inte bryr sig ett dyft om sina läsare/följare, som Bella även tydligt klargjort så många gånger.

        Grejen är ju alla som grinar om DENNA BEVAKNING. Nu räcker det, nu är det för mycket, nu är det för många inlägg på rad, ge Isabella andrum. Gnället görs om denna specifika hårda bevakning om Isabellas faktiska snedsteg som varit aktuell senaste dagarna. Inte om allt du nämner som gjorts i övrigt innan. Folk vill på allvar att CamCam ska lägga ner den bevakning hon gör av Isabellas lögner som hon gör just precis nu. Det du pratar om har inte ens med saken att göra. Det är något helt annat än det som sker nu. Varför är det DETTA som får folks bägare att rinna över? Varför är DETTA orättvist? Det här är ju det som är det vettigaste av allt men folk tycker det är orättvist. Så jo. Folk verkar visst tycka att problemet är bevakningen i sig och inte lögnerna som uppdagas. Det verkar onekligen på fullaste allvar vara så.

    Det här är också typiskt Bella. En annan siituation där hon stolt berättar hur hon lura sina läsrae för att tjäna pengar:

    http://www.posh24.se/heta_nyheter/sa_tjanade_blondinbella_en_halv_miljon_pa_att_ljuga_for_sina_lasare

      Alltså, många har ju gått mer eller mindre fula vägar för att lyckas. Men VARFÖR har hon ett behov att berätta om det? Bara en sån grej att hon berättade hur hon lägger upp sina inlägg eller att hon accepterar lite negativa kommentarer för att få igång de positiva osv osv. Varför berätta? Vet ingen annan som avslöjar sina strategier på det här sättet

        För att hon ju tycker hon är så himla smart, och därför måste berätta om hur himla smart hon är! Vilket bara visar på hur korkad hon är. ?

        Fakta: dumma personer tenderar att tro att de är smartare än de är, och vice versa.

      Det där är ju heeeelt sjukt!!!!
      ”På gränsen”, det är ÖVER gränsen för längesen!!!

      Alternativ 1: Läsarna ”..kunde köpa 3 tidningar föd 100 spänn”, alltså 3 st för 100kr 5000 gjorde det och hon fick ihop 500.000? 100*5000=500.000kr
      Alternativ 2: hon menar 100kr/st
      300*5000= 1,5 miljoner kronor.

      I detta fall bluffade hon inte med pengarna iaf, för då skulle hon givetvis valt det högre alternativet, men helt klart ett otydligt inlägg

    Emma Hellström berättar sin sida av uppbrottet med Smail, tydligen har han varit otrogen flera gånger :/
    https://www.youtube.com/watch?v=anTKViWyq6I

      Surprise..?

    Typiskt Bella att alltid dra till med antal… Varför inte bara skriva att det var ett väldigt poppis inlägg istället?
    Undra om hon kommer ändra/ta bort sina ”1,5 miljoner läsare” på bloggen och insta??

    Hon kanske fick typ 3000 kommentarer på Linkedin ?

    Camilla, skulle du vilja kolla med UI på vilket av bellas företag som dom betalade hennes lön till? Har tittat på dom offentliga siffror som finns men kan inte riktigt se vart 400000kr/månad är redovisat som intäkter.

    OT: bakom varje person som kommenterar här finns en riktig person med känslor. Bakom varje influencer finns en person med känslor. Be kind ?

    Fick en påminnelse om det när jag läste detta.
    https://www.dn.se/nyheter/alla-sag-stjarnan-avicii-men-vem-sag-tim-bergling/
    Bakom varje kändis finns en riktig person med känslor.

      Precis!!

      Precis vad jag tänkte på. Drevet mot Bella tar oändliga proportioner här, framförallt innan det här med statistiken kom upp med hatiska inlägg om henne som mamma, folk skriver om henne och ställer diagnoser etc. Vidrigt beteende som uppmuntras av Cam.

        Ja alltså min kommentar i detta fall har inget just med granskningen av statistiken att göra. Jag la den här för att majoriteten av inläggen just nu handlar om Bella och jag missar öppet spår ikväll.

        Men när jag läste denna artikel och vet hur detta kommentarsfält är så kände jag att det är något vi glömmer bort här inne ibland (just kring denna granskning är det ändå hyfsat lugnare med personangrepp).

        Inte bara mot Bella, men även mot Anna Book, Tyra, Mogi osv. Önskar att både CamCam och vi här inne tänker till en extra gång ibland.

        Det här med statistiken. Så det är en bagatell??? Och hon lever ju av att sälja sitt liv.

      Ja, Bella har ju plockat fram ångest väldigt lägligt när hon nu är ifrågasatt och anklagad för lögner.
      Annars hör man aldrig något om att hon har sådana känslor.

      Nja, lite magstarkt….

        Vad är magstarkt? Att påminna folk om att vara snälla? Att se personen bakom? Observera också att det står OT som i off topic.

          Att dra paralleller mellan Bella och tim

            Det är inte magstarkt, det är relevant att dra en sådan parallell. Bella lider av ångest och det ör hemskt att folk skrivit stt hon är dålig mamma och satt diverse diagnoser. Camilla skulle aldrig tillåtit detta men nu gör hon det och det är det som inte är ok!

              Vet inte varför flera drar upp saker som sagts om Bellas moderskap, egenskaper eller utseende. Den här granskningen handlar bara om att hon ljugit om siffror för att tillskansa sig fördelar eller för att framstå som mer framgångsrik än vad hon är. Ingen som kritiserat Bella under granskningen har tagit upp hennes moderskap, däremot har flera ggr gjorts av folk som vill försvara henne.

      Det är därför det är viktigt att hålla sig till fakta. Som det görs med den här granskningen. Vad någon bevisligen har sagt och uppgett är fakta. Siffror som kan verifieras är fakta. Uttalade strategier är också fakta. Att visa på lögner och felaktigheter är inte elakhet. Det är granskning.

        Absolut, detta har inget med granskningen att göra därav OT. Men läste denna artikel och blev berörd. Av samhällsklimat vi lever i och eftersom jag hänger här inne en del så ville jag bara påminna folk om att ibland missar vi/glömmer att det finns en person bakom.

          Bella bidrar ju i högsta grad uppmuntra det hårda effektiva klimatet. Fy för Netflix och heja övertid. Jaga jaga. Och så står människor och ser upp till henne och vill vara som hon.

          Jag tror ingen som har en fungerande hjärna har missat att Tim är död?
          Jag undvek t om FB flera dagar efter för ÖVERALLT stod det om honom. Missförstå mig rätt nu, jag har förlorat en människa i självmord själv och har depression. Däremot förstår jag inte hur du väljer att nämna Tim när C skriver fakta kring Isabella?
          Svart på vitt liksom. Som man bäddar får man själv ligga. Det är många situationer man hamnat i, som är totalt onödiga men det kunde man tänkt på innan.
          Ser faktiskt ingen mobbing här heller?

      Gillar inte riktigt parallellen mellan Tim och Bella, Bella förespråkar ju hur man ska jobba jobba jobba hela tiden och det var just det synsättet som tog kål på Tim. Bella vet att olika saker hon gör provocerar och det är just därför hon gör som hon gör, hon tjänar på att få uppmärksamhet, oberoende om den är bra eller dålig. Psykisk ohälsa är ett allvarligt problem och jag är själv diagnostiserad med två ångestsyndrom så det är en hjärtefråga för mig. De valen Bella gör och de värderingar hon förespråkar gör allt annat än att förebygga psykiska problem. Har hon verkligen problem med ångest borde hon först och främst inse att hennes nuvarande livssätt inte är hållbart.

      Tycker dock inte att hatkommentarer är ok.

      Förstår vad du menar men har samtidigt svårt för att du jämför Avicii skörhet med en person som ERKÄNT att hon provocerar för att tjäna pengar på det. Att hon definitivt ljugit vet vi ju också med tanke på artiklar där hon påstår (eller i alla fall inte rättat ev missförstånd) att hon har en MBA-examen osv osv. Om Bella vore skör och inte vill ha uppmärksamhet så är det enkelt för henne att uppnå.

    Fattar inte heller varför vissa tolkar Pingis som så seriös, hon verkar ju uppenbarligen alltid stötta allt Bella gör och säger, annars hade de ju bytt strategi…
    Samma skrot och korn men med en liten proffsigare yta bara.

      Pingis har inte råd att stöta sig med Bella.
      Även om Pingis har varit helt nödvändig för att Löwengrip Care & Color skulle komma igång och fungera så är förstås Bella helt nödvändig för Pingis. Bella är för Pingis gåsen som värper guldägg 🙂
      Vem skulle för övrigt köpa en hudvårdsprodukt som kallas Pingis?

      Pingis är dessutom 12 år äldre än Bella. Man kan därför förvänta sig att hon borde vara liiite mer erfaren och professionell.

        Ålder är ju bara en faktor, säger inget hur du är som person

    Hoppsan. Hoppsan. Hoppsan. Även bolaget hon var så stark företalare för (som hon även visade sig ljuga om användningen av), har redan anmälts 140 gångar!

    https://digital.di.se/artikel/140-anmalningar-mot-p-appen-natural-cycles

      Det vet vi redan. Satt på deras instagram och hänvisade till de svenska nyheterna när tjejer i andra länder ställde frågor till dem. Var rätt roligt att se när de skulle försöka förklara varför det stod som det stod i de svenska artiklarna. Var en hel del där som berättade att de blivit gravida också

    Har tipsar Medierna i P1 om detta nu.

    Så otroligt bra att du driver den här frågan! Hoppas du inte ger upp, trots att Isabella + hennes crew försöker förvirra med otydliga svar/lägga locket på. Jag har ingenting emot Isabella, men att använda sig av regelrätta lögner i marknadsföringssyfte är inte ok. Dessutom kändes det (för) lägligt att hon precis efter att det här kom ut, skrev två tårdrypande inlägg om saknaden efter sina barn och sin ångest. Det är nästan lite obehagligt.

    http://tramsfrans.aftonbladet.se/2018/04/3551/

    I alla fall en vettig person på Aftonbladet som stöttar dig 😉

      Haha, så sjukt bra skrivet av honom. Mitt i prick.

      Aftonbladet är en tidning, de ska alltså inte stötta någon. De tog upp det vilket är kanon. Jag skrev det igår med men man måste komma ihåg att de själva drivs på klick, en dag som igår när mötet mellan nord- och sydkorea samt abbas återförening var huvudnyheter så är bara Bella en liten droppe i havet. Aftonbladet har en större målgrupp än bara personer som läser bloggar. Förhoppningsvis kommer en lite bättre granskning även av dem när de ser att andra medier ifrågasätter och att de publicerar det på en lugnare dag i nyhetsvärlden så fler personer ser det 🙂

        Artikeln i Aftonbladet var bedrövlig, men gissar att reportern satt och knåpade på den i ca. 10 min innan hon fick ägna sig åt abba eller vad det var. Tramsfrans är ju ingen reporter, men en fantastisk bloggare och kåsör och jag gillar honom ännu mer nu efter det här inlägget. Hoppas att fler snappar upp det här. Är så trött på att Bella tjänar pengar på lögner och folk går på det.

    Avföljde mig själv på Isabellas Insta nyss. Orkar. Inte. Mer. Däremot passade jag på att anmäla massa jäkla spökkonton. Hon kanske inte ligger i samma nivå som Malin (Mogi).
    Det fick mig också att gå in på Malins Insta och jag undrade? När du Camilla för ett tag skrev om Malin och köpta följare var vi ett gäng som anmälde dessa som skräppost, jag låg väl i men tror andra (någon rapporterade hundra om dagen haha) hade mer tid än jag. Iallafall så har jag på ca 10 min anmält minst 12 konton och då undrar jag, är lilla Mogi igång igen??
    Uppmanar er andra att anmäla detta som skräppost också, så att det blir någon förändring. Räcker inte med att bara lilla jag gör det.
    Hon heter ”afashionistasguide”
    på Instagram.

    Det blir ju rimligen fokus kring Blondinbella just nu eftersom Camcam grävt fram att hon sysslar med bedrägligt beteende, Blondinbella har länge balanserat på styva linan i många gråzoner och är känd för att vända kappan efter vinden (pengarna), så ursäkta mig om det är rätt underhållande. /En som tycker att ni som stör er kan sluta läsa.

    Det blir ju extra pinsamt för politiker, medlemmar av kungahuset etc. som har sett till att röra sig med Bella för att hon är så enormt framgångsrik och har så enormt många följare. Nu är hon egentligen på samma nivå som Kissie eller liknande. Expert på sociala medier, nja.

    Nu när Camcam (Och Bella själv) har gjort en medveten hur strategin för bloggen ser ut så såg man mönstret i inläggen efter Bella försvarat sig mot de falska siffrorna. Väldigt många *snyft, snyft* inlägg.

    I Schulman show säger hon när Alex frågar att en av anledningen till att Veckans affärer valde henne är att hon är unik som når ut till ”1,5 miljoner unga kvinnor”.

    O tänk.. Idag kom inlägg om att umgås hemma med barnen. Hon handlade ckoklad o suschi alldeles på egen hand igår.
    Och barnen har minsann somnat i sina sängar.

    ?????

    Som man bäddar får man ligga -synd om lögnare? Nej inte det minsta!

    Hur kommer det sig att du skriver nu att du har 1000.000 sidvisningar per månad när du har skrivit på Bloggportalen att du har 3. 500.000 sidvisningar per månad??! Skarvat med sanningen? Kryddat? Avrundade uppåt?

      I mailet står det ”Sveriges största blogg om bloggar och sociala medier med omkring 1 000 000 sidvisningar i veckan.” och på bloggportalen ”Sveriges största blogg med över 3 500 000 sidvisningar/månad”.

      Du uppmärksammade mig på att jag behöver uppdatera informationen på BP då sidvisningarna ökat sedan jag skrev den texten. Tack! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.