Blondinbella har blockat Kissie på Instagram

Åh, herregud!
Att skriva den meningen kastade mig tillbaka ungefär 8 år i tiden till då det var vardagsmat att bloggare bråkade med varandra på sina respektive plattformar för att i nästa stund kindpussas ute på events.
Nu för tiden lyser bråk som dessa med sin frånvaro till största del, men tydligen har Blondinbella blivit så pass putt på Kissie att hon blockat henne på Instagram.
Om detta hände före eller efter Kissies fantastiska parodier från London förtäljer inte historien men jag anar att det kanske var innan London…
Vad tror ni?

Om ni missade dem så kan ni se dem här under.
Jag hoppas att jag stängt av autoplay på dem alla för annars kommer det bli segt som sirap här inne.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196679″ mute yot ] [YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196705″ mute yot ] [YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196777″ mute yot ] [YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196904″ mute yot ]

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan väl kanske bero på imitationerna som Isabella blockat Kissie, troligtvis därför. Jag hade nog gjort samma sak.

      Samma här. Jag hade också gjort samma sak om någon drev med mig.

        Det känns som att många här inte ens läser frågestunden? Hon svarar ju i frågan unfer att hon redan var blockat.

          Hmm.. Kanske pga alla otaliga gånger Kissie kallat BB för f*tto, grisnäsa, hånat hennes acne osv i sin blogg under flera års tid? Bara en tanke :):):):)

      Det Kissie gör mot BB kallas nätmobbing, i sin högsta grad. Hon har ju hållit på och mobbat Bella sedan K startade sin blogg.

      Nej, hon var blockat innan dess.

      Det är allmänt känt att Bella bloggar alla sina konkurrenter. Bella blockade även min kusin (aktier) helt utan att de hade haft någonting med varann att göra.

      Mycket märkligt och barnsligt beteende.

        BB har blockat en person som nätmobbat henne under flera års tid. Jag hade absolut gjort samma sak.

    Hahaha!! Såååå kul ?

    Kommer du berätta varför du har strukit över det där inlägget om hotbrev mot Isabella? Och inte står bakom det inlägget längre?

      Ja och när kommer du berätta isåfall?

      Det var en smart taktik av camcam att skapa nyfikenhet och få mer klick, oavsett om det kommer en fortsättning eller inte, smart av camcam.

        Väldigt märkligt gjort! Varför göra en sådan grej för att sedan inte ens berätta varför?

        Varför inte bara hålla sin ev ändrade ståndpunkt för sig själv tills man ev kan berätta varför…

        Beteendet faller under samma kategori av barnslighet som när tex Myggan skriver om alla sina hemliga projekt som hon inte kan berätta mer om.

        Varför? Verka mer spännande? Fiska mer klick? Fattar inte…

          ”Ni som vet ni vet”

          Ja precis. Det normala hade varit att låta inlägget vara kvar, och när man väl har något på fötterna DÅ skriver man ett nytt inlägg där man lägger fram vad man har för bevis.
          Att bara stryka över inlägget, och säga att man inte kan berätta varför, kan bara bero på att man INTE har några bevis. Det här blir då ett billigt sätt att misstänkliggöra Bella och späda på konspirationsteorierna och ryktesspridningen utan att behöva stå till svars för något.

          Strategi gissar jag – för att skapa spänning, fiska mer klick och läsare, behålla sin plats ett på Bloggportalen. Kanske också för att släta över och flytta fokus från inlägget före där några ifrågasätter om Camcam överdrivit sina bloggsiffror och om Bella faktiskt ändå ÄR den största bloggen i Sverige – känns ju lite som att Camcam vinklat det lite och fått oss att tro att Bella skulle ha ljugit även om det. Lite lurt… Ja Gurkan ett billigt sätt att misstänkliggöra Bella och spä på rykten och spekulationer, det är lågt gjort.

            Isabella är med största sannolikhet fortfarande störst i Sverige vilket gör hennes statistiklögn än mer märklig.
            Hennes faktiska siffror är – som jag säger i videon – fortfarande extremt höga, vilket gör att jag inte förstår behovet av att krydda till dem på det här viset.

              Är de höga om man jämför med större influencer utomlands? Det kan väl vara anledningen? Det är väl utanför Sveriges gränser hon vill bli större och då ser det säkert bra ut om hon redan är stor. Om det inte handlar om ekonomi då

                Det vet jag faktiskt inte. Jag har ingen som helst koll på influencers från andra länder så vida de inte är utflyttade svenskar.

                  Inte jag heller, men tänker att 250000 är mycket i Sverige, medans i ett annat land kanske det är rätt lågt

                  Okej, googlade och de stora livstilsbloggarna ligger på flera miljoner läsare i månaden samt följare på instagram. Bella blir en droppe i havet i jämförelse

                  Anonym, vad är det för stora livsstilsbloggare? Var kan man se sånt? Tipsa gärna om dessa stora livsstilsbloggare med miljoner läsare! 😉

                    Den enda blogg jag känner till är Perez Hilton som hävdade att han hade 5 miljoner unika besökare/vecka när bloggen var som störst men den siffran ska ha ifrågasatts även då.
                    Och det är ju en nöjesblogg och inte en livsstilsblogg ska tilläggas..

                  Nej sorry, du har rätt, de hade tagit med instagramkonton som blogg :S

                Vad jag hört förrut är att bloggar är inte så stort i andra länder utan det är störst med bloggar i Sverige. Det har ju sagts att Bella är Skandinaviens, Nordens och även Europas största blogg men jag vet inte om det stämmer men det kan man nästan förmoda att det gör då.

                  Jag läste en artikel om att den som är tvåa (efter BB:s 1,5 miljoner) hade ca 1 miljon följare i Norden. Den bloggaren är alltså rimligtvis störst i Norden egentligen. Jag kan tyvärr inte hitta artikeln nu.

                  Ja Pingis sa ju bara häromdagen att Isabella var ”Europas största bloggare”

                  I den här artikeln står det att det finns en skandinavisk bloggare med 1 miljon följare.

                  https://www.va.se/nyheter/2017/09/07/bloggare-vid-14-bolagsbyggare-vid-16–och-vid-30-ska-lowengrip-spranga-miljardvallen/

              Men herregud – Du har ju faktiskt vinklat det och fått oss att tro att hon inte alls är största bloggen, varför? Varför är hennes exakta siffror så viktigt? Sån hemsk lögn är det ju inte även om hon vid något tillfälle sagt att hon har 1,5 miljon läsare. Hon kan ju faktiskt ha sagt fel och sett siffran sidvisningar då, och som hon sagt att ”hon når ut till 1,5 miljoner” och i flera kanaler. Företagen som anlitat Bella och gjort samarbeten borde väl vara nöjda då om de använt sig av den största?

              Detta känns lite vinklat från din sida och förtroendet för dig minskar.

                Men Isabella har inte 1.5 miljoner sidvisningar/vecka på sin blogg så även den teorin faller ganska platt.
                Och jo, jag tror nog att ett företag som betalat omkring 600% för mycket för marknadsföring bryr sig, även om Isabellas blogg är störst.
                Tror inte du?

                  Orkar inte och bryr mig inte särskilt men.. hur vet du att hon inte har 1,5 milj sidvisningar/vecka el vissa veckor? Du hade ju föresten själv överdrivit dina siffror?! Och hur vet du om företag betalat för mycket, eller om de sett rätta exakta siffror?

                  Imponerande Hanna att du orkar och har tid att leta fram alla artiklar och länkar puh.. Men alltså du har verkligen hakat upp dig på det där med ”unika”. Hon kan ha missföstått ordet unika och hon kan ha sagt fel. Hon har ju iaf legat på runt miljonen läsare enligt bloggportalen förrut OCH Bella HAR ju iaf den överlägset största bloggen om jag förstått rätt, enligt de siffror som camcam fått av ui. Så Bella ÄR ju iaf störst! Just deal with it!

                  Ja, ska man föra en diskussion är det en fördel att kunna styrka sina argument med fakta. Och I det här fallet är det väldigt lätt.

                  Bella har möjligtvis haft en miljon läsare enligt Bloggportalen, men som Camilla visade tidigare idag är deras statistik överdriven med 300-400 % jmf med Google analytics. En rlmligare siffra är därmed ca 300 000 läsare.

                  Bella själv har upprepat “unika” läsare, därför blir det extra intressant att analysera det.

                  Hon har uppenbarligen den största bloggen i Sverige just nu, men inte I skandinavien enligt artikeln ovan. Oavsett berättigar inte det att överdriva sin besöksstatistik med 600 %.

                  Dessutom är unikheten själva poängen eftersom man då vet att det är antalet läsare som mäts och inte antalet bloggbesök.

                  En läsare som besöker samma blogg 10 ggr kommer ju inte köpa samma produkt/tjänst 10 ggr, därför är unika läsare och inte totala bloggbesök viktiga för en samarbetspartner.

              Hennes enormt höga besöksstatistik har självklart gett henne mer status och inflytande på olika sätt. Hon har ju självklart blivit mer efterfrågad, kunnat köra med tidningar, kunnat få tillgång till positioner och platser som hon annars inte kunnat vara i närheten av. Ingen vill ju göra sig osams med någon med så enormt mycket inflytande.

              CamCam stämmer det som Ida skriver ovan att även du hade överdrivit dina bloggsiffror och nu ändrat dem?

                Nej det var på andra hållet. CamCam hade bättre siffror än hon redovisade.

                  Men du ljuger Anonym 15:28! Om du kollar videon några inlägg tillbaka så ser du att Camcam överdrivit sina siffror – hon sa/skrev häromdagen att hon har 1 miljon sidvisningar/vecka men det visade ca 850.000 Och 3,6 miljoner/mån blir inte en miljon/vecka så Ja även Camcam har överdrivit.

                  Till Anonym 16:50
                  Missade du också delen i videon där CamCam sa att hon har lite lägre siffror eftersom inte inte publicerat lika många inlägg den senaste tiden?
                  Snacka om att greppa efter halmstrån.

                  Det diffar några tusen hit eller dit i Cams siffror av anledningar hon delar med sig av.
                  I Bellas fall diffar det 1.3 miljoner.

                  Om det är allt du har att komma med för att försvara Bella och sänka Cams trovärdighet så måste jag säga att dina kommentarer mer är till Cams fördel, något jag inte tror är din avsikt.

                  Johanna – Du verkar ha missat att Camcam någon dag tidigare skrivit att hon just ökat .. så lite märkligt då va? Och vi kan se via Bloggportalen att hon ökat sista dagarna – troligen pga Bella-gate.

                  Tycker mer att Du och Camcam (och Hanna) greppar efter halmstrån.

                  Ja lite sänkt är ju trovärdigheten eftersom – som någon skrev – det känns som att hon vinklat ang Bella och för att hon till varje pris så uppenbart vill sänka henne. Om man anklagar andra för att överdriva och sen överdriver själv njaa… men okej visst vi säger så.

                    Jo, men Bloggportalens siffror är inte ett dugg relevanta då de räknar unika ip-nummer per timme.
                    Med andra ord – går du in på min blogg en gång i timmen så räknas det som 24 unika besökare på ett dygn på BP.

                    I Google analytics räknas en användare bara en gång oavsett vilken period du väljer.
                    Tittar man på en dag – så räknas en user en gång. Kollar du på en vecka så räknas samma user endast en gång, även om vederbörande är inne varje dag och samma sak om man väljer månad.
                    Därför så får du inte per automatik dubbelt så höga siffror om du går från en till två veckor i statistiken.

                    Här kan du läsa mer om det om jag inte lyckades vara pedagogisk nog.
                    https://netvantagemarketing.com/blog/what-is-a-unique-visitor-in-google-analytics/

                  Ja förvisso bloggbevakning och jag vet och förstår det MEN nu var det ju inte det det handlade om ! – Du har ökat enligt Blogportalen sista dagarna, enligt deras mätning alltså inte unika utan hur många klick in – och det beror säkert på Bella-inläggen – OCH du skrev just att dina sidvisningar ökat på senaste och att du har 1 miljon per vecka MEN enligt vad du visade idag i videon så har du nu 850.000 så alltså överdrev även du om än inte så mycket men fortfarande överdrev eller hur. Och 3,6 milj per mån blir inte 1 milj per vecka så även där överdriv. Att anklaga andra för överdriv då man överdrivit själv känns sådär och det var det som var poängen. Och varför detta tjat om Bellas siffror och ”unika”, hon har ju tydligen den största bloggen och verkar ju inte ha ljugit om det iaf vilket du fått det att låta som och fått många att tro – dvs känns vinklat. Punkt.

                  Men Camilla har sagt flera ggr att hon fortfarande tror att Blondinbellas blogg är störst.

                  Och om den nu är störst så är det Bella gjort fortfarande lika bedrägligt. Hon har boostat sina siffror med 600 % för att boosta sin karriär. Att hennes blogg fortfarande är störst gör inte bedrägeriet mindre allvarligt.

                  Nej Amanda det har hon Inte sagt innan idag, däremot har hon sagt att hon har en väldigt bra siffra men det har varit lite vinklat och otydligt så många har tolkat det som att Bella ljugit om att hon har Sveriges/Skandinaviens största blogg. Sedan är det många som tidigare trott att Bloggportalen visar unika besökare och gått efter de siffrorna.

                JA det stämmer men ändrat dem vet jag inte.

      Och man kan ju fortfarande stå bakom att hotbrev är fegt, även om det kommit fram något som pekar mot att hennes brev inte var äkta. ”jag står inte bakom detta längre”, nähä, så nu är du okej med hotbrev på bilar?
      Konstig formulering

        Men det står ju att hon fortfarande är emot hotbrev. Hur svårt är det att ta in den texten?

          Det verkar inte som det stod det från början, så personen du svarar kanske helt enkelt inte har gått tillbaka och läst inlägget igen?

          Det stod uppenbarligen inte när jag läste. Hur svårt är det att tänka efter före?

            Fast hur svårt är det att tänka lite själv, oavsett om camcam skrivit det eller inte, borde man väl fatta att hon inte menar att hon slutat vara emo hotbrev. ?

              Emot*

    Tycker ni på riktigt att det är konstigt att Blondinbella blockat Kissie med tanke på hur sjukt vidrig Kissie varit mot henne både förr i bloggen (kallat henne fetto, grisnäsa, mobbat henne för sin acne etc etc etc) och nu hånar hon Blondinbella på nytt med att göra narr av henne på sin ista story, inte bara en, utan typ 5 gånger/dagar? Blir faktiskt äcklad, och jag hade absolut blockat min nätmobbare också.

      Ett av orden i din parentes är på moddlistan. =)

        Ah okej I see!

      nätmobbning är psykisk misshandel. Det är inte ok.

      Jag tycker inte att det är speciellt konstigt. Jag är inte insatt i hur de två har hållit på mot varandra men om det som folk skriver här stämmer, så vore det väl konstigare om de faktiskt följde varandra på sociala medier.

        Kissie byggde hela karaktären Kissie på att vara elak och provocera under lång tid och Bella var ett av hennes offer. Hon redigerade bilder på henne och la upp andra osmickrande bilder och hoppade på hennes utseende konstant. Var länge sen, men har man haft koll på henne sen början så minns man hur hon var

    Och vfr hamnade jag på modd? lol.

    Autoplay för mig iaf på den översta och tredje videon. Iphone ??

      För mig med. På tre av dem… iPhone.

      På mig med. Huawei.

      Inte hos mig- Samsung

    Det var bra gjort.

    De flesta av er verkar ju ha stora problem med läsförståelsen; Kissie skriver ju rakt ut att hon har varit blockad längre än så.

      Jo men hon har ju tydligen hånat Bella i sin blogg många gånger långt innan dess, så inte särskilt konstigt att blocka då tycker jag inte.

        Nej, var står det att det är konstigt?

      Scrolla upp och läs flera kommentarer så ser du att K nätmobbat och psykiskt misshandlat BB under flera års tid.

    OT

    Såg på Lojsans Wallin blogg att hon ”efterlyste någon som kunde klä om vår soffa”

    Och sedan kom ett nytt inlägg där hon har ett samarbete med en tjej som klär om soffor med texten ”för ett tag sedan efterlyste jag…”

    Är det så dom jobbar nu bloggarna??? Efterlyser tjänster för att få saker gratis? Vidrigt

      Låter snarare perfekt tycker jag. Skapar ju en större genuinitet än random samarbeten. Tror inte man bara kan sitta och vänta på att saker (pengar) ska trilla ner i knät så det är väl ett utmärkt tillvägagångssätt. ??

      Ja, bloggare lägger ofta upp efterlysningar och önskelistor för att företag ska nappa och erbjuda samarbete.
      Specialist på detta är sedan många år Bella – off course.
      När vi vanliga dödliga åker till stormarknaden för att köpa trädgårdsmöbler, en gräsklippare, en grill eller något annat till huset lägger den företagsamma bloggaren förstås ut en önskelista eller antyder lite i förbigående att hen tycker sig behöva ditten eller datten.
      Och en vecka senare dyker det upp en samarbete med just det som behövdes! Fett magiskt 🙂

    OT

    Såg på lojsans wallins blogg ett inlägg ”för ett tag sedan efterlyste jag någon som kunde klä om min soffa och hittade den här…” och så ett samarbetsinlägg på det.

    Är det så influencers jobbar? Efterlyser tjänster för att få det betalt?? Fattigt

    Nu skrev jag dubbelt inlägg men vore ju bra om någon fixade på hemsidan att det syns direkt att man skickat…

      Syns alltid direkt efter man skickat, för mig iaf. Du kanske hamnade i modd?

    Hatar du Bella?

      Vad får dig att tro att hon hatar henne? Att hon inte gillar henne och hennes beteende är uppenbart, men att hon skulle hata henne är väl att gå ett steg längre?

    För blondinbella har ju aaaaaldrig mobbat Kissie eller hur?? Hon var minst lika elak själv, kommer ihåg den hemska serien hon hade med Tyra och hur de betedde sig mot Alexandra.

      Åh, det avsnittet var och är fortfarande riktigt jobbigt att kolla på. Men, Bella är ändå den som försöker få till det till en intervju. Tyra är den som inte kan hålla inne sina privata känslor

    OT!! Jag är verkligen nyfiken på hur din statistik ser ut över sidvisningar sen du publisera avslöjandet kring Bella.

    Jag personligen har i runda drag klickat mig in här 20-40 gånger per dag ?‍♀️

      Ingen direkt skillnad faktiskt. Den har eventuellt gått ner lite eftersom jag inte publicerat lika många inlägg per dag.

        Haha! Då er det jag som har ett tillfälligt sjukt beroende ?‍♀️ Tack för att du tog dig tid att svara ?

    Autoplay är fortfarande igång för mig (iPhone)

    Fantastiska parodier passar inte alla.

    Ot: Hur tror ni att Bella kommer presenteras i nästa intervju? 1,5 miljoner unika läsare i veckan är ju kört. Har svårt att se att hon kommer presenteras med 260 000 läsare i veckan…

      Hon kommer nog ställa krav på att de inte ska prata om det överhuvudtaget

      Varför inte bara Sveriges största blogg 😉 Varför haka upp dig så mkt på att hon sagt unika läsare, herregud alla fattar kanske inte riktigt vad unika läsare betyder och alla kan väl säga fel och blanda ihop. Ska vi märka alla ord och gånger som Camcam sagt/skrivit något fel också. 😉

        Bella har ju själv i intervju efter intervju tjatat om att hon har 1,5 miljoner UNIKA läsare i veckan. Andra bloggare nämner knappt hur många de når ut till öht, men för henne har det varit hennes USP (unique selling point).

        Om hon inte nämnt det skulle ingen knappast bry sig, men hon har använt det (bluffsiffrorna) för att lansera sig själv som bloggdrottning. Desto högre blir fallet när hon nu visat sig ljuga.

          Men alltså hur ORKAR du haha.. Camilla aka Camcam brukar nämna hur många läsare hon har ju, och jag har sett andra som nämner det. Bella ÄR väl största bloggen?! Och kanske då ”Bloggdrottning” 😉 Släpp det där med unika, Bella kan ha missförstått vad unika är..och siffror varierar! Hon ÄR ju tydligen störst iaf.. Just deal with it!

            Oavsett om hon har Sveriges största blogg eller ej så är det allvarligt att presentera bluffsiffror och öka läsarstatistiken från 260 000 till 1,5 miljon. Det ökar inte direkt hennes trovärdighet.

            Dessutom tycker jag isf att Bianca är mer influencerdrottning. Hennes pod har 1 miljon lyssnare per vecka, det vill säga nästan 4 ggr fler personer jmf med de som läser Bellas blogg.

              Jajaja lugn det var DU som skrev ordet bloggdrottning hehe.. Och detta tjat! Är ingen idé att man förklarar el skriver nåt för ni vill ju inte förstå, ni har ju bara bestämt er för att Bella är hemsk och en stor lögnare och det bara måste ju tjatas och påpekas om 1,5 milj läsare..som hon ju kanske haft tidigare.. lägger ner för som sagt ingen idé, spela roll.. suck..

                Ja, eftersom hon har blivit utnämnd till bloggdrottning i flera tidningsintervjuer.

                Det är väldigt låg sannolikhet att hon någonsin har haft mer än 400 000 läsare stadigt.

                Jag föreslår att du kommer tillbaka om du hittar något som stärker din tes att hon är oskyldig och bara har råkat säga fel tiotals ggr. Om någon som blir avslöjad med en lögn gransknas ordentligt så minskar risken att fler upprepar samma sak.

    Bellas inlägg/ lapp är ju skrivet efter samma mall som Amanda schulmans gamla blogginlägg om elaka kommentarer och hot… de kanske kom med lite input nu när de har teamat upp sig?

      Vad är det för gammalt blogginlägg?

    Jag läste att Bonnier-bolagen på samma sätt som Blondinbella adderar sina siffror från olika medier och presenterar det som unika läsare/följare. Kan det vara en anledning till att TV4/DN/Expressen inte nämnt Blondinbellas sifferbluff med ett ord?

      Men sifferbluff?? Vi vet inte om det är någon större bluff eller ungefärlig sanning! Nu har det ju framkommit att Blondinbella ÄR den största bloggen, fortfarande..tydligen.

        Ja, 260 000 unika och 1 500 000 unika – typ samma sak. =)

        Bella uppger en siffra som är 5-6 ggr högre än vad den egentligen är (potentiell sifferbluff) och erkänner själv att hon använder den större siffran när hon förhandlar avtal (potentiellt bedrägeri).

    Oki? Såg de på kissies frågestund , men varför lägger du upp detta här?
    Har sagt det innan tycker denna blogg är toppen men ibland kommer det upp inlägg jag tror dom flesta tycker är lite meningslösa som detta inlägg ex.
    Men såklart du bestämmer vad du lägger upp 🙂
    Men tänker oxå du har fått en del mothugg om alla BB inlägg så just detta inlägg känns lite oseriöst.

    O det har kanske blivit lite väl mycket Bella inlägg.
    En fråga vad fick dig att ändra åsikt ang lappen på hennes bil? Sett där är en del om det kan rykten vara sanna tro? Hoppas du svarar på detta i ett inlägg
    Ha en toppen dag bästa du

    Detta kanske var en aningens onödigt inlägg om du vilö bli tagen seriös i din granskning (som varit extremt bra!) och inte framstå som att du kritiserar Bella för minsta lilla… Man får fakriskt lov att blockera folk på insta, speciellt om det är människor som drivit och betett sig illa mot en

    Men kom igeeen nu CamCam, jag är orimligt nyfiken!! Vad är det som händer med Bella och lappen?

      Jaa!! Mina popcorn hinner svalna..

    Är det bara jag som inte tycker hotlappen är ett hot? Det ser ut som en text som skulle kunnat stå i en lyckokaka – ”Ditt ego kommer skada dig till slut”. Ja, mitt ego kan skada mig. Jag kanske ska sluta vara så egocentrisk osv.

    Så går iaf mina tankar om lappen. Någon annan som tänkt så (bokstavligt)?

      Jag tänker mer på typ ”den som gapar efter mycket förlorar ofta hela stycket”. Och sedan en massa förmaningar från mor- och farföräldrar om vådan att förhäva sig och betona att man har mycket pengar osv.

      Exakt så tänkte jag också. Liksom ja, ditt ego kan skada dig. Och camcam ba Dehär är inte ok!!!!! Hot är ALDRIG okej!!! Ta det lugnt tänkte jag. Det ät ju precis det som håller på att hända Bella? Hon blir avslöjad osv för att hennes ego är stort. Det kan skada henne, och det gör det ju också. Lappen menade ju inte att NÅGON SKA SKADA DIG!! Inte fysiskt som alla verkade tro. Det skadar hennes varumärke. Inte ok att lämna en lapp sådär (om någon ens har gjort det?) Men kom igen, innehållet på lappen var ju bara fakta. Ingen som hotade att steka hennes bröst i smör direkt

        Hmm, ett bra tillfälle att notera att det finns fler Hanna i det här kommentarsfältet.

    Bella skrev att hon ej skrivit lappen.

      precis som hon fortfarande skriver att hon har 1.5 miljoner läsare i veckan 🙂 🙂

        Var skriver hon det rebecka??

    Ibland får jag känslan att bloggarna sitter likt 5-åringar i sandlådan och kastar sand på varann. Ibland får nån sanden i ögonen och springer då gråtande hem och skvallrar och så är ”föräldrarna” igång om vems fel det är. Ha ha, vuxna människor liksom ?

    Och där släppte bb stora bomben i media att hon och Hampus är ett par.

      Allt för att rikta strålkastaren mot något annat än hennes statistik.. CamCam det du grävde fram blev verkligen en stor grej – sjukt bra jobbat! Man känner desperation hos Bella. Hon har även sagt till sin vän att filma Hampus och TAGGA honom i bild så fort tillfälle ges. Ingenting är heligt..

      Undrar hur det känns för Hampus ”jag är sååå kääääär” Jarlbo att få vara med enbart i syfte att avleda uppmärksamhet från Bellas lögner samt att driva trafik till hennes blogg inför morgondagens produktlansering.

        15 sekunder i rampljuset?

      Alltså, detta kommer så sjukt lägligt! ^^ Först damage control för hennes skeva siffror, lappen på bilen fungerade inte som plåster på såret… Folk är fortfarande inte ”harmoniska” inför den viktiga nylanseringen, så hon plockar fram esset som hon hållit på i månader, nu ska väl folk ändå hamna på rätt sida (?)… Löjligt och patetiskt hur hon utnyttjar varje situation för att manipulera omvärlden!

    Bellas nya kille ??? alltså hon måste tagit honom för att han är så mesig , lättlurad och köper allt hon gör och säger. Trodde först killen bar en peruk ? Sätt på honom knästrumpor och shorts så skulle han se ut som en 8 årig liten kille. Detta par kommer få smeknamnet av mig Lille Fridolf och Eulalia ?? han som en super mes , en sådan som Bella kan styra exakt som hon vill .

      Tänkte precis samma sak. Ser ut som en liten skolpojke. Men enligt Bella är han ju en av de smartaste personer hon träffat och utmanar henne hela tiden.

        Undrar hur hon vet d eftersom hon sagt att hon inte orkar lyssna på honom…

    Intressant att expressen har plockat bort kommentaren som någon hade skrivit om Bellas lögner gällande statistik (på expressens Facebook sida) Kommentaren var inte elak eller kränkande på något sätt.
    Vad f-n händer…

      Jaså? De verkar ju snarast ha ett samarbete med BB där de ignorerar alla kritiska infallsvinklar och hyllar henne i olika artiklar.

      För det blir de förmodligen prioriterade i BB:s outreach när hon vill “prata ut” om något.

      Intressant dock att det finns tecken på att det inte gått så bra för henne ett tag innan sifferbluffen avslöjades.

      Hennes intervjuserie som hon haussat blev nerlagd.

      Samarbeten med stora viktiga företag som MasterCard, Kry etc har avslutats.

      Istället har hon haft samarbeten med mer low key företag som Gina Tricot och liknande.

      De nådde inte upp till omsättningsmålen förra året.

      Utlandslanseringen verkar gå väldigt trögt.

      Etc, etc, etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.