Twitteranvändare – se hit!

Twitter rekommenderar sina drygt 330 miljoner användare att byta lösenord på sina konton efter att en bugg i det system som lagrar användarnas information kan ha lett till att lösenord hamnat i fel händer. 

Byt lösenord och använd tvåfaktorsautentisering för att vara på den säkra sidan. Med andra ord betyder det här att jag måste börja om med att försöka lista ut Donald Trumps lösenord. Typiskt! Jag som tagit mig igenom alla ord fram till bokstaven K i alfabetet. ?

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är nog det som gubbfan listat ut =)

    Damn ? för det slog mig nu när jag läste det här att hans lösenord är ju på K ? Kovfefe Camilla! Att du inte kom på det tidigare, skulle sparat dig en massa bokstäver.

    Öhh… Det låter som om någon fuckat upp ordentligt på twitter.

    Och på tal om som… Camcam, det verkar som om man inte kan se likes här längre om man använder Firefox. Har testat på två datorer med samma resultat. Funkar finfint i chrome dock. Och till och med i Edge!

    Ojoj. Vem mer har sett att Mogis följarskara ökat med 500 pers idag? Ja, jag borde skaffa mig ett liv.

      HAHAHAH love it.

      Jag!
      Jag borde också skaffa mig ett liv.
      Har förfärats i snart ett dygn över hennes nyshoppade följare ?

    Mitt-i-natten- OT (eller ”twitter fick mig att tänka på Facebook, så här är en kommentar om fb:”)

    Blev sittandes och läste en tråd i economista fbgruppen, hänger inte där så mycket så blev förvånad över den ”låga” nivån, inte kunskapsmässigt av de som frågar saker (såklart) utan av de som super-självsäkert svarar. Tragiskt, hoppas ingen går på allt för hårda smällar.

      Jag stör mig också på det! Massa människor som så gärna vill visa att de kan när de inte har en aning.

    OT, men i ljuset av senaste dagarnas ”har x härmat y”-draman, vill jag bara nämna att Jockiboi släppt en låt som heter ”All falls down”, ett namn som även pryder en av Alan Walkers senaste låtar. Jockiboi har tidigare hämtat lite väl mycket inspo till All I Need från Alone av Alan Walker.

    gabriella joss har börjat ta sina barn till bvc! jättebra men minns hir anti hon var förut. undra om barnen ska bli vaccinerade?

      Läste det oxå, tumme upp på det verkligen! Besöken är ju en bra början (å att säga nej till fri barnavård kanske de nu hajat är ganska korkat)

      Kanske är så att de ”måste” vaccinera nu iom att Jolie är ett hjärtebarn? Vet inte om det är så men tanken slog mig.

    var så länge sen jag använde twitter så kommer inte ens ihåg lösenordet :’)

      Haha tänkte precis samma…minns varken mail eller användarnamn heller?

    Hej! Älskar din blogg! Jag sprang jag idag och lyssnade på ofiltrerat-du intressant att höra din historia! Ledsen för det du gått igenom!

    Kan inte du luska lite i Mys utbildning? Har hon hoppat av? Inte klarat det. Mäklaren hon fick anställning hos bör ju ha svaret. Det retar mig att hon inte svarar på dessa frågor och låtsas som hon tagit ett uppehåll! Kram till dig!

    OT men igår blev mitt instagram konto kapat och det publicerades en bild om KANON rabatt. Så som den ”influencer” jag är lät jag det ligga kvar och låtsades vara sponsrad ?

    Trump har ju förbjudit några ord (såsom ”rättighet ”) så finns ju iallafall några färre ord att gissa på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.