Hej – tillägg längst ner.

Jag vet inte vad som gav mig den ledtråden om att jag jobbat lite för mycket den sista tiden men kanske var det när jag gjorde en verbal ”falling down” i mitt kommentarsfält? Vem vet?

Den slutgiltiga ledtråden kom när jag beslutat mig för att ta en paus från bloggen över helgen och jag ”bara” skulle ringa tillbaka till en tidning som sökt mig och precis hinner avsluta samtalet innan jag kaskaspyr vilket sedan blir inledningen på ett av de värsta migränanfall jag någonsin haft.

Note to self. Gör aldrig mer så. Ta en paus. Var inte en komplett idiot mot dig själv.

Det kommer komma upp lite Öppet Spår och mamma rapporerade om att det förra började bli lite väl långt så därför kom det upp ett till.

Vi ses på måndag hoppas jag. Nu ska jag återgå till mörkret i mitt sovrum.

Njut av solen! Puss.

Ah! Ett litet tillägg nu när jag vaknat igen.
Det som fick det att lite slutligen brista för mig för några dagar sen är pga någonting jag dolt för alla – särskilt på bloggen.
Jag är nämligen inblandad i en tvist som tog sin början förra sommaren och som utvecklats sig på ett smutsigare sätt än jag faktiskt trodde möjligt.
Trots att jag har advokater som sköter det hela åt mig så måste jag ändå uttala mig om diverse ”bevis” som den andra sidan presenterar, och om jag säger så här så har vederbörande sjunkit längre än jag någonsin trodde någon enda människa var kapabel till när det rör sig om den här typen av tvist.
Det här kommer förhoppningsvis avhandlas i tingsrätten nu pga av den vidriga gränslöshet som svarande visat på och så fort stämningsansökan inkommit så blir all dokumentation offentlig vilket inte kommer påverka mig avsevärt. Den stämda personen kommer däremot inte framstå i någon vidare snygg dager men det är ingen annans fel än den svarandes egna.

Människor är tydligen kapabla till i princip vad som helst för att rädda sitt egna skinn, någonting jag erfarit mer än en gång de senaste veckorna och jag borde kanske inte ens bli chockad så här med facit i hand men jag blev ändå det.
Chockad och ledsen över vad människor är beredda att göra för pengar. Det kanske var det som i grund och botten gjorde mig spyfärdig?

(Jag är alltså kärande – alltså den som STÄMT eller kommer stämma i tingsrätt, inte blivit stämd.)

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Krya ❤️

      Verkar som att camilla haft ett återfall när man läser i inlägget om bianca och ben 🙁 hon är helt irrationell och sen tar hon en paus.

        Återfall?

          Åååh hej kattfan!

            Hej hej! ☺

              Kattfan är rasse. Hittade henne på twitter. Blev chockad faktiskt. Skrev det i kommentarerna när jag såg det, detta var för flera månader sedan. Den har troligtvis rensats

                Menar du den här profilen som verkar vara raderad nu?
                Apr 2, 2018 – Kattfan · @TESLAKATTEN. Twittrar politik och lantliv och en massa annat. Dubbelt avskydd av både vänstern och nazister.

                Eller någon annan?
                Jag har inte raderat någon kommentar, men känner heller inte igen att jag skulle ha läst något sådant.
                Hur vet du att det är samma person?

        Återfall? Kan man få det av utbrändhet eller migrän?
        Eller pratar du om alkohol? I så fall har du helt fel.. Hade jag druckit alkohol i det här tillstånden så hade jag förmodligen inte fått ur mig en enda stavelse utan med största sannolikhet somnat efter första klunken.
        Att avstå från alkohol är helt mitt egna val och ingenting jag ”tvingats” till eller på andra sätt gått med på av någon utomstående, utan ett sunt beslut för mig egen skull utan varken behandlingshem eller AA.
        Så att spekulera kring återfall är inte bara ignorant utan även respektlöst mot alla dem som varit utbrända mm men framförallt respektlöst mot de som dagligen kämpar mot suget att ta ett återfall i sitt beroende.

        Jag hoppas verkligen att du varken har någon som kämpat mot utbrändhet eller beroende i din närhet för du verkar vara en riktigt osympatisk människa att ha runt sig.
        Eller uttrycker du dig bara så här mot människor du inte känner som mår dåligt, där du kan vara anonym?

    Krya på dig!

    Stackars! Vila ordentligt nu och bara ta hand om dig!

    Hua! Den egna hälsan kommer alltid först, arbete löser sig alltid på ett eller annat sätt! Krya på dig ?

    Verbal falling down, vad innebar det? Känner inte till uttrycket falling down annat än att vadå, ramla? Ramlade hon i kommentarsfältet? ? känner mig gammal nu.

      Åh gud, jag är en ständig falling down, känns det som.
      Du kan kolla klippet på youtube. Det kommer från en film.
      Filmen är för övrigt en av mina favoritfilmer all time High! Haha

      Jag fattar inte heller.
      Och tipset var inte så bra, vilket klipp på youtube? Hela filmen eller är det en viss scen som man kan göra verbalt?

        Scenen på McDonalds! Det är jag när jag har PMS.

        Bil-kö-scenen ! Haha
        Är lite salongs så kan tyvärr inte ge länk då min Youtube inte vill samarbeta

          Och jag var V glömde det

      Camicam blev rätt arg i några kommentarer tror de va de inlägget som handlade om Bianca o ben o jocke

        Haha rätt arg är en underdrift ?

          Det är ju nån anonym som är extremt dryg så inte konstigt att bli less. Förklara om och om igen för nån som inte vill fatta är påfrestande.

          Jag tyckte inte det var så farligt och har fullt översende att hon ruttnade till efter veckor med trams och knasiga beskyllningar.

          Krya på dig CamCam. ??

        Läste ikapp lite kommentarer nu. Förstår lite bättre ”verbalt falling down” nu. Hade helt missat det kommentarsfältet!

      Du är nog för ung! ? Falling down är en fantastisk film från början av 90-talet om en man där det en dag blir lite för mycket minst sagt..Se den om du inte sett den! När jag har en dag då det verkar som om hela universum hatar just mig så tänker jag på den!

        …ovan kommentar är alltså svar till ”inte så gammal som jag låter” här ovanför.. Svarskommentatena hamnar lite här o där ibland..

    Krya på dig ❤️

    På förekommen anledning vore det väl ett YPPERLIGT tillfälle att ha ett ”öppet spår” ägnat åt psykisk ohälsa? Som ett semi-öppet spår?

    PS. Känner själv hur utled jag är på begreppet ”psykisk ohälsa”, kanske för att det är för brett eller för laddat eller nåt, men bortsett från den osexiga rubriken tror jag att det kan bli en hit!

      +1!

      -1
      Väldigt osexig idé

      Det är väl DET ENDA vi pratar om, hur himla dåligt alla mår.

        Därav uttrycket hälsan tiger still 🙂

        Sjukt trött på att alla mår så dåligt, i denna takten kommer vi inte ha några som kan arbeta om 20 år. Vi är för jäkla klena

          Anonym 17:45. Nu skojaru va?! (Menar inget illa!!) Det är ju ofta de som kör på för hårt och för länge på sina jobb. De som inte har något ”stopp” som går in i väggen. Menar inget illa som sagt mot dig, men ja. Hoppas du slipper uppleva det själv så att din självkänsla får sig en rejäl törn, för det är vad som händer. Bland mycket annat.

            *menar inte att _din_ självkänsla ska få sig en rejäl törn, Anonym 17:45 utan att det ofrånkalleligen blir så för de som bränner ut sig. Allt gott till dig. Du slipper säkert detta med långvarig utmattning, men jag önskar att fler förstod på riktigt. Det är en sådan kamp för folk.

            Fast alla deprimerade som går direkt från skola till soc? De bor i mindre orter ofta och driver planlöst omkring helt utan ambitioner till annat än att se på film typ

            Tycker att folk i 20-30 års ålder är allt för lata och klena mesar som inget orkar göra alls utan att de känner sig deprimerade. Ja välkommen till vuxenlivet, det är jobbigt och trögt många dagar i veckan med allt jobb och ansvar men det är bara att bita ihop. Att gå till soc och fk och grina hjälper knappast

              Anonym 22:10:

              Jag som har arbetat med människor i flera år på mitt förra jobb vet hur snabbt livet kan ändra sig.

              De som har gott om pengar, kan få det betydligt sämre ställt ekonomiskt. De gifta kan skilja sig trots att de alltid hade tänkt hålla ihop. Ibland blir det så att de välbetalda med utvecklande jobb snart står utan. Andra råkar ut för olyckor som förändrar deras liv. En del blir det motsatsen för, men då kan några av dem ändå känna en tomhet. Sakna sitt tidigare liv.

              Det är lätt att tänka att man själv klarar sig, men gör man det efter en totalt förändrad livssituation? Inte så säker på det. Inte alla i alla fall.

              Man går inte direkt till soc, man går till fsk ditt mähä.
              /Bipolär som varit sjukskriven nästan hela vuxenlivet och som var 1 mm från döden pga chef som visste om problematiken och utnyttjade mitt fantastiska jobbande tills jag sprang rakt in i väggen.

          Klena?! Snarare många som.varit för starka för länge. Varför uttala dig om saker du inte begriper dig på?! Suck.

          Mvh en stark människa som blev drabbad av en svår depression, INGET jag önskar min värsta fiende. Jag hoppas muppar som du sätter dig ner och läser på och skaffat lite empati!!

          Mupp!!

          Alltså kan folk som är obegåvad som du bara vara tyst! Ofta är det folk som varit starka tok för länge som blir drabbade!

          Nästan så jag önskar att du med drabbas av depression då skulle du inte kommentera så idiotiskt och ormpatiskt! Usch för människor som dig! ?

          Anonym 17.45

          Alltså håll käft rent ut sagt!!
          Du har ingen djävla aning om hur det är att må som man gör efter att ha gått in i väggen

          Seriös anonym klena du vet tydligen inte vad du pratar om för iså fall skulle du ej yttra dig. Tänk att folk mår så dåligt har inte fast mark o stå på samtidigt som ingen runt omkring hjälper o förstår den enda utväg man ser är självmord… klen nej… egentligen jävligt stark

          Det finns en gemensam nämnare med alla jag känner som bränt ut sig och det är INTE att de är ”klena”. Den gemensamma nämnaren är ett allt för stort engagemang för jobbet. Personer mellan 20-50 år som är högutbildade, kunniga och anstränger sig sitt yttersta för sitt jobb och sina kollegor. Och du har mage att kalla dem klena. Fy fan. Dags att tänka ett varv till.

        Verkligen inte!

        ELENA… det är väl bra det kommer fram o att dom som mår dåligt så som psykisk ohälsa, depression, utmattningssyndrom, me osv kommer fram ordentligt i rampljuset. Kanske dax att på allvar prata om det o att människor ska slippa skämmas o gömma sina tankar o känslor. Detta är nått som kan drabba vem som helst när som helst när man minst annar det. Många som rent ut sagt mår skit tar livet av sig. Jättebra man får prata om det o även hjälp innan det är försent. Många som själv aldrig råkat ut för det tycker som du att man ska sluta prata om det eller att det pratas för mycket.

        Är du helt slut? En närstående till mig nygligen och ytligare 3 stycken i min stad har avslutat sitt liv de senaste två månaderna. FYRA stycken på 2 månader. Håll tyst om du inte vet något. Så äckligt less på alla som förminskar psykisk ohälsa. Fyfan för er. Mår piss när jag läser sånt som vissa skriver. Hoppas ni kan sova gott! 🙂

          En nära vän till mig tog livet av sig för ca 15 år sedan. Jag tycker inte man ska sluta prata om psykisk ohälsa som fenomen men måste man göra det överallt hela tiden i vartenda forum?

            Ja, det måste man. Man kan må dåligt och man kan må bra. Så att det är negativt med att prata om det är din tolkning. Men att må psykiskt dåligt är lika vanligt som ett brutet ben.

      Ta det på familjeliv istället

      Hade du tänkt ta på dig rollen att föra in folk på rätt spår också? Tror du allt som känns i själen är ohälsa? Ska man ha en diagnos för att platsa i ”psykspåret”? Pucko!!!

        Måste man verkligen kalla någon för pucko som helt uppenbart inte menat minsta illa? Hur mår DU egentligen?

          Jo vars, det knallar och går.

          Jo tack, hyfsat bra. Du har tydligen lärt dig att skriva kortare kommentarer. ???

        Att ni tar för givet att min förfrågan om ett öppet spår på temat psykisk ohälsa gällde snyfthistorier om insert-valfritt-problem säger mer om er än om mig. Är medveten om att jag säkert inte var tillräckligt tydlig i min ursprungliga kommentar, så jag ska försöka att inte döma er allt för hårt.

        Hursom: vad som avlade tanken hos mig är det faktum att camcam är en i raden av, mer eller mindre frivilligt utnämnda, influencers som tagit på sig för mycket och gått in i väggen (om så bara för en dag eller två). På skalan har vi alla ifrån Avicii till, som nu senast, Ben Mitkus och jag tycker att det vore intressant att få ta del av en diskussion om det här ämnet. Det är alltså inte främst personliga anekdoter och snyfthistorier jag är ute efter även om de också har sin funktion att fylla i en saklig diskussion i ämnet.

        Det hade till och med varit intressant att få ta del av era åsikter om hur psykisk ohälsa är tråkigt/uttjatat/osexigt att prata om och de eventuella trauman som lett fram till den slutsatsen. Oavsett råder jag er att ägna en minut åt att reflektera kring hur ni själva beter er. Kan inte vara bra för hälsan att reagera så som ni gör.

          ?

          Du vill ta del av något du är utled på?

          Om det vore så väl att gå in i väggen är över på en dag eller två.

          Jag har varit sjukskriven för utbrändhet, gått in i väggen, utmattningsdepression eller vad man nu vill kalla det två gånger i mitt liv så att jag lät det gå så här långt är att vara riktigt elak mot mig själv, men så vet jag också allvaret med det.

            Camcam: Har samma erfarenhet och det var bland annat det jag ville diskutera. Hur man hamnar där igen trots att man dyrt och heligt lovat att ”ta hand om” sig själv och aldrig låta det ske. Bra att du inser att du har kört på för hårt och behöver backa ett par steg. Hoppas stämnings-tjafset löser sig!

              Tack! 🙂

                Tyvärr så mycket lättare att gå in i den berömda väggen just efter att man varit där en gång? Allt jag fick lära mig under min första vända var som borta innan jag satt som ett frimärke där igen. Ta hand om dig nu Camilla.

            Du måste ta hand om dig! Inne på månad 8 som sjukskriven för utmattning nu, skiten tar ju såå lång tid att bli av med. Sänk kraven ❤️

    Krya på dig! ♥️

    Ta hand om dig ❤️

    Krya på dej. ?

    Ta hand om dig!

    krya på dig <3 <3 <3

    Krya på dig❤️

    Krya på dig Cam! Du borde kanske kolla in i möjligheterna att anställa en person? Tycker det känns som du jobbar oerhört mycket.

      Åh, det hade varit en dröm att jobba med CamCam!

    Krya på dig! Sköt om dig och vila hela helgen! Minst. ❤️

    Nu går du omedelbums och lägger dig!

    Krya på dig! ??

    Krya på dig!!!

    Krya Camilla och ta hand on dig. ❤❤❤

    krya på dig kram =)

    ❤️ Ta hand om dig! ❤️

    Är det någon som anmält dig för ngt du har skrivit här på bloggen?

      Nej, ingenting sånt alls.

    Krya på ❤️ Cam

    Hoppas det andra med tingsrätten löser sig som du vill. Hoppas den som stämt dig faller på eget grepp. KARMA!

    Kraaaaaaaam

      Det är JAG som stämt dem. 🙂

        NG, right? 😉

          Oj då! Nu har jag redan varit här inne på tok för länge men jag passade på att godkänna kommentarer och tidsinställa ett nytt Öppet Spår till kl 20, men ska genast stänga igen datorn igen.

          Den som lever får se för jag ser det som ytterst osannolikt att det här inte kommer gå till domstol så då får du se om du gissat rätt. 🙂

        CamCam: Sluta be om ursäkt för ditt utbrott. Det kan hända att du inom dig kokade men dina ord som du skrev var inte så farliga och även utan stämningen, trötthet etc så skulle jag förstått ditt utbrott. Ibland får man bara nog och behöver sätta ner foten.

        Släpp nu den där gnagande känslan som du (kanske) har i magen. Det är lungt. Det var ingen stor grej. ??

          Jag ber nog faktiskt mest om ursäkt till mig själv. Jag var verkligen inte snäll mot mig själv och ska förhoppningsvis se till att det inte blir så igen.
          🙂

          Men tack! <3 Nu ska jag leta upp den färskaste dokumentären om The Golden State Killer som äntligen åkt fast. Helt sjukt efter så här många år!!
          Lite extra creepy eftersom jag bott flera år i Sacramento där stollen begick sina allra första brott. Huuuu! Hoppas jag inte ser något jag känner igen…

          Tillägg:
          Efter att ha kollat den här kartan så inser jag att området är mer än bara bekant. Fy fan alltså.
          http://www.sacbee.com/news/local/crime/article209795479.html

            Ta och bläddra lite i THK:s volanger. Finns inget bättre än katter när livet är jobbigt.

              Åh, de har inte lämnat min sida de senaste dygnen. Jag vaknade innan av att Lilla Snöboll höll på att tvätta min ena arm. <3

                Jag önskar jag kunde tycka att det är mysigt, älskar att kela ner mig med katterna men avskyr känslan av kattunga mot min hy 🙁 Så strävt haha. Krya på dig

                  Ja, det gör ju skitont. =) Gratispeeling om inte annat! =)

                Underbart!

            Du store tid @bloggbevakning ! Jag har också bott i Sacranmentos utkanter under den tiden. I Citrus Heights! Sh*t….. Så vidrigt….. 🙁

              Vi bodde i Elk Grove men min bästa kompis berättade nu att hennes kille som hon hade när hon bodde där hyrde ett hus två kvarter från där mördaren bodde. Usch!

                Camcam vet du om några bra amerikanska poddar crime finns översatta till svenska ? Krya

              Jag bodde i citrus heights 2007 ?

            Länk till dokumentären? ?

            Vilken dokumentär Camcam?? Precis lyssnat klart på Ill be Gone in the dark!

          Verkligen förståeligt att bli trött på människor som inte vill fatta.

        Asså .. Sorry ?
        Så bra jag läser.. NOt!
        Får skylla på utbränd hjärna 🙁

    <3 <3 <3 !!!

    ?

    ❤️! Ta hand om dig! Lycka till med caset och tack för den utomjordiskt skarpa bevakningen du levererar!! Så sjukt många som uppskattar det.

    Ta hand om dig själv – gosa ner dig med katterna och bara koppla av. Släpp allt eventuellt dåligt samvete!! ❤️ Hoppas att tvistemålet löses snabbt i tingsrätt och att du slipper härva med hovrätten därefter ❤️

    Krya på dig och hoppas du får vila ordentlig. Vi finns kvar här ♥️♥️

    Kram?

    Så hemskt! Folk i denna värld går över lik och är elaka. :/ Jag funderar på att dra igång en tvist mot ett stort företag jag samarbetat med som vägrar höra av sig till mig om en ersättning de skulle betalt ut i oktober. Då hade jag gjort alla mina inlägg för dem, sedan bara total tystnad. Blir så ledsen och arg hur man som stort företag kan bete sig…

    Krya på sig! Hoppas allt löser sig till det bättre med stämningen och tingsrätten ?

    Ta hand om dig!

    ❤️❤️❤️
    Så modigt av dig att våga stämma! Jag ser det som att man gör sig själv en tjänst, men också att visa andra att man har rätt till sina rättigheter. Även fast det är svårt, skrämmande, främmande. Jag fick hjälp angående rättegång i andra öppet spår, vågar inte gå in igen ifall jag skrev nåt fel i mitt sista svar???‍♀️ Utspel får vi alla. Va snäll mot dig själv, det är medicinen mot skuld och skam fick jag reda på igår. Känn med dig själv?

    Vi tror på dig och stöttar dig. Det är det minsta vi kan göra när du gett oss ett nytt forum, en chans att få tala, tycka, bli hörda. Och få träffa varandra när vi är ensamma. Finaste gåvan.

      ? ? ? ?

    Stå på dig Camilla men var rädd om dig också! (Och som den processnörd jag är blev jag väldigt nyfiken)

    Ta hand om dig!

    Krya på dig!! Och ta hand om dig.

    Lyssna på din kropp! Ta hand om dig

    Vila och ta hand om dig. ❤

    Krya & vila ut!!!

    Jag har följt den här bloggen ett tag och har aldrig någonsin känt att du har en ”falsk agenda” eller vill något ont. All styrka till dig!

    Krya på dig! ?

    Massor av krya på dig Camilla! Vi är kvar här när du är frisk och har ork igen. Känn ingen stress ❤️

    Om du behöver sitta på rättegång tänker jag fan gå dit och sitta bänkad och stötta dig.

    Kan du inte bara ta ledigt några dagar, att du bestämmer att du inte bloggar förrän på typ onsdag? Så att du känner att du inte behöver stressa. Vi finns här för dig och vill att du tar hand om dig bättre!

    Ta hand om dig och krya på dig, bästa camcam! ❤

    Krya CamCam! ❤️

    Krya på dig, och lycka till med stämningen!!!

    Din egen hälsa först, alltid! Ta inte ut dig. Ta så lång paus du behöver. Du måste inte uppdatera femtioelva gånger om dagen osv. Vi är här ändå!
    Låter som en mycke jobbig situation med rättegången med. Ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.