Vad gör jag för fel, Isabella?!?!?!?!?

Givetvis har jag ett fantastiskt Instagramkonto men tyvärr är mina följare – alltså NI – är på tok för inaktiva.
Vad tror ni?
Kommer de nappa på mitt förslag? Jag har lärt mig från den absoluta bästa hur man ska närma sig företag för samarbeten.
Med självförtroende, pondus och en aning lögner.

Nu håller jag tummarna och bara väntar på deras svar.

Uppdatering:

Jag förstår ingenting?
Varför litar de inte på mina siffror som jag ger dem? Börja jiddra om activity, procent och 2.9k?! 1,5 MILJONER SÄGER JAG JU!!!!! EXKLUSIVE LINKEDIN!!!!!!!
DET om något är frustrerande!!!!!

Isabella – vad gör jag för fel?!?!? ???

#helpasisterout
#systerskapetframförallt
#frisktvågathälftenvunnet

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

    Humor är fan inte din grej alltså. Kanske dags för en ny skvallerblogg 2.0 som skippar konstiga irrelevanta inlägg om katter och allmänt gör narr av bloggare den inte personligen tycker om.

      Eller kan humorbefriade människor som dig gå och göra något annat om det inte passar? Trots allt gratis underhållning! Tröttsamma gnällspikar!!

      Eller så är det så att humor inte är din grej.

      Om det inte var så att bloggar inte verkar vara din grej så skulle jag uppmanat dig att starta en ny sådan! Det vore ju guld! ???

      Håller med. Bra blogg men alla skämt är supertråkiga.

      Anonym 1812: humor är inte DIN grej. CamCams blogg är rolig och vi är många fler som tycker det.

      Synd att många människor har behov att vara så otrevliga, varför måste du svära för att få fram din sk poäng?
      Ni som klagar på mobbing och dylikt är ofta ni som uttrycker er sämst, och försöker dessutom trycka ner själva.

      Gissar också att eftersom det är Cams blogg och inte din, så kommer hon skriva sina inlägg enligt sin egen humor.

      Jobbigt att bli så bitter över ett harmlöst inlägg. Kanske söka dig till en annan skvallerblogg ist eftersom den här gissningvis inte kommer göra dig nöjd i framtiden heller?

    Fattar inte?

    ???

    Hahahahaha!!!!!!

    Camcam det ryktas att i kväll innan öppet spår ska THK tala lite om valet i höst och vad man bör rösta på . Ca en kvart stämmer det. ??

      Undrar vilket parti han skulle rösta på 🙂

        Helt klart moderat, klockren kapitalist å allt som han verkar va. ?

          Kattipalist?

    Haha hon ska ju tydligen nu också vara på nyhetsmorgon och prata om de kommande fem miljarderna hon ska tjäna. Väl för mycket att hoppas på att hon får någon annan sifferfråga?
    Hjälp med att göra frukostmackor till barnen, men ingen Head of möjliga frågor..

    – Hur mycket skänker du Isabella?
    – …. jag är… väldigt generös!

    Hahahaha

      Lite OT men är det bara jag som reagerat på att gabjoss börjat ta sina barn till…. håll i er… BVC!! måste vara pga deras hjärtebarn. Vad tror ni, kommer super j och hjärtebarnet få vaccineras nu????

        Ja jättebra ju. Kanske bara insett hur bra det ändå är med bvc/kontroller plus att dottern satt saker i ett nytt läge. De kan ju ha hört sig för extra då, om ökade riskerna att skippa både det ena å det andra…

        Varför ge skit nu då hon gör rätt… Suck!

        Vad är det att skratta åt? Om de inser att de har varit naiva och egoistiska så är det väl jättebra att de tar sitt ansvar nu. Det är väldigt sorgligt att de själva behövde få ett sjukt barn för att inse det och ingenting att kasta i ansiktet på dem. De fick ett hjärtsjukt barn, låt dem vara.

          Men att de sket i alla andras (hjärt)sjuka barn var okej?
          ”Jag tycker att det är upp till varje förälder att vaccinera eller inte och det viktigaste är att man känner sig säker i sitt egna beslut och känner att man tagit rätt beslut för sig själv och sitt barn”.

          Tjejen behöver erkänna hur jäkla fel hon hade och ta avstånd från sina tidigare åsikter och beslut. En kollektiv ursäkt till alla dem som hennes barn kunde ha smittat med diverse sjukdomar är inte heller fel.

    Innan jag läste klart utan bara såg ditt första svar var Ming tanke, ”Omg nu får du dryga kommentarer”
    Sen kom jag till avslutet och brast ut i garv, fantastiskt roligt!?

    Hej CamCam!
    Jättebra inlägg under dagen idag ?
    De senaste dagarna har varit lite annorlunda inlägg mot hur du bruka skriva men idag känns det som du är tillbaka igen ?
    Ha en trevlig kväll!

    Nu har jag gillat dina senaste Instagrambilder, undra vad de ger för feedback om du nu plötsligt ökar med ett par hundra per bild på ett par timmar ?

    Öh va?! Trodde inlägget skulle handla om Isabella iom överskriften/rubriken. Men du har ju en stor blogg iaf 😉 Isabella har väl ett lite kändare namn, kan kanske bero på det 😉

      Tja nu går ju hela bloggen ut på/handlar om ”kändare” namn, och jag har svårt att se hur rubriken ”Vad gör jag för fel, Isabella” inte passar till inlägget. Tycker det blir helt glasklart när jag läser och ser inga konstigheter. Hade tyckt det vore jättekonstigt om inlägget handlar uteslutande om vad Isabella gör dock, med den rubriken.

    ?

    OT Joakim Lundell skulle uppträda på Liseberg ikväll, nu går Liseberg ut på sin instagram och meddelar att det är inställt pga tekniska problem. De postade på Facebook strax innan 19 men konserten skulle börja 17, blir lite nyfiken på vad som hänt!

      Inte Facebook menade instagram!

        Står på facebook också.. Undra vad som gick fel och varför man publicerar något sånt 18.40 om det skulle börja 17? Men De Vet Du ska fortfarande spela…

      Står på hans instastory som hänt förresten, något med någon ljusrigg som inte funkade..

      Gick förbi utanför Gothia Towers då hans stretchlimo med namnet strajpat över hela sidan stod utanför. Några småbarn (kanske 8-11 år) stod och hängde med sina föräldrar och han sticker ut huvudet genom rutan så de kan ta bilder. Jag tänker bara för mig själv att föräldrarna antagligen inte har full koll på vad han egentligen lägger upp på YT och Insta. Eller bryr de sig inte?

    Vuxen människa som förklär sin mobbing. Så trist, denna blogg som en gång var så bra.

      Hmm mobbing! Hur bär man sig åt när man mobbar ett varumärke?

      Alltså… Jag har läst den här bloggen sen den startade och den har alltid varit skriven på samma sätt = Camcams sätt. Jag tycker om bloggen så jag fortsätter läsa, men du kanske ska sluta?

        Katarina gnäller under varje inlägg om BB..

        Jag tycker bloggen förändrats mycket, inte nödvändigtvis till det sämre, men att det skulle vara på samma sätt som innan håller jag inte med om

          Allting förändras. Sociala medier är lika dynamiskt som allt annat i livet och jag utvecklas hela tiden och så även bloggen. Förhoppningsvis hojtar ni om det är något särskilt ni saknar och som ni inte sett på ett tag. Jag hamnar lätt på sidospår och kan ibland behöva en liten påminnelse om sådant som jag kanske skrev om tidigare som jag lite glömt bort.

            ”Det händer på instagram” har har jag sett att flera saknar?

              Jag med! Jäkla Instagram-algoritmer! Morr!

    Nu har BB fotat en skvallertidningsartikel om sig själv och postat på instastory. Lacking attention?

    Bästa var ju dagens inlägg också om terapi hur hon kämpat i 27 år med att ta tag i sina problem.
    Så hon har alltså kämpat sedan vaggan, inte dåligt…

      Läste det på hänt. Behöver hon terapi som är såå lycklig sen hon lämnade odd.

        Haha lite min tanke också ja, vi skrev samtidigt…

      Ganska märkligt också med tanke på hur hon länge skrivit om de perfekta tårtbitarnas harmoni, all balans hon har i livet mm, och sen behöver flertalet terapier..
      Tror ju inte på ett ord som kommer ifrån bloggen egentligen (jobbigt må dåligt dock) men åter tycker jag att inget går ihop.

    Artikel om Calle Schulman på dagen.se
    Jag kan inte läsa den (pga redan slösat min gratisläsning på debattsidan). Står det nåt intressant?

      Nej, ingen artikel. Några som fick svara på 2 frågor inför Israels 70-årsjubileum. Klipper in calles svar. Utan att veta något, så drar mina fördomar redan slutsatsen att dessa svar är något tillrättalagda. Hoppas jag har fel.

      ”1. Vad betyder staten Israel för dig?

      2. Kommer du uppmärksamma 70-års firandet på något sätt?

      Calle Schulman, mediepersonlighet, driver Good Enough Media

      1. Israel betyder otroligt mycket för mig. Jag var där som barn med min pappa som var en mycket god vän till Israel. Jag var mycket där som tonåring och formade i någon mån min person där. Och numera åker jag dit med mina barn. Rent känslomässigt känner jag mig mer hemma där än i Sverige och jag vill en dag flytta dit om jag får.

      2. Min dotter är sju år och oerhört frågvis runt religioner just nu. Jag ska berätta den fruktansvärda sanningen för henne om vad som ledde till att staten Israel utropades och varför vi ska göra vad vi kan för att hjälpa Israel stå starkt.”

        Tack! ⚘

    Hela Blondinbella påminner mycket om Kejsarens Nya Kläder, väntar på att någon säger, ”Men hon är ju naken”

      🙂 Det är väl just det CamCam har gjort med grävandet om statisken över besökare mm?

        Fast än så länge så vill inte en hel del erkänna att de ser att hon är naken. veckans Affärer, TV 4, hela hennes team. Men efter dagens uttalande om att hon vill bli en av världens mäktigaste kvinnor, så borde fler fatta. Verkligt mäktiga personer inom näringslivet har ödmjukhet!!!

    Hon BB säger så mycket så hon minns inte?

    Det står fortfarande att BB har 1,5 miljon läsare på hennes Instagram. Varför ändrar hon inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.