Vad tycker jag om Löwengrips nya produkter?

Igår hängde jag ett bra tag inne på Apoteket då min Lilla Snöboll behövde smärtstillande eftersom tant Veterinären varit och karvat i henne.

Jag passade i vanlig ordning på att sniffa på alla nya produkter – bland annat Penny och Philippa Parneviks samarbete med Apoliva – och ett inlägg om det kommer om några timmar.

Men…en annan sak som jag också hann med medan jag väntade var att inspektera Löwengrips nya produkter.
De bilder som tidigare visats upp har förmodligen varit animerade bilder så det var spännande att kunna fingra lite på dem på riktigt.

Min åsikt som nu följer har ingenting att göra med vad jag anser om Isabellas lögner eller sätt att behandla sina anställda utan det är min reflektion efter att ha sett produkterna live.

Jag vet inte om Löwengrip har någonting att säga till om när det kommer till produktplacering, men att hamna bredvid Apolivas snarlika produkter är ingen höjdare – särskilt inte som Apolivas produkter mer drar åt sig ögonen än vad Löwengrips gör.
Jag undrar om det slagit gänget på Löwengrip hur snarlika deras nya produkter är Apolivas?

Jag fattar helt enkelt inte hur de tänkte när de kom fram till att ändra utseende på sina produkter? Till det HÄR?
Det nya utseendet är så otroligt trist och på nära håll ser man att förpackningen inte är av någon vidare kvalité.

Titta här nedan på deras tidigare utseende och på hur produkterna såg ut i hyllan, och jämför med det nya utseendet.
I mars 2017 skrev jag ett inlägg om de tuböverdrag som Isabellas inredare satt på hennes tuber inne på gästtoan.
Förhoppningsvis kommer det likadana överdrag till alla Löwengrips nya produkter så man i alla fall slipper se dem.

Vad tycker NI?
Jag tycker katastrof!
Håller ni med mig eller finns det någon som tvärt emot tycker att detta är ett stort kliv närmare att bli nya Estee Lauder?

192 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan bara instämma! Lockar inte en alls att köpa. Apolivas är till och med snyggare ?

    Den tidigare förpackning drog till sig mer uppmärksamhet. Nu känns det bara som något bland allt annat. Hade aldrig märkt av dessa produkter i butik. Ingenting skiljer dessa från övriga.

    Om ni dessutom googlar ”Estee Lauder skincare” ser ni att deras färgrika produkt tillsammans med ett guldigt lock brukar känneteckna deras produkter. Här kunde Bella och gänget kanske ha inspirerats lite? Det känns i alla fall mycket exklusivare.

      Precis, de tidigare produkterna kanske inte var särskilt stilrena men rosa och guld drog till sig uppmärksamhet och stack ut. Alla vi som läser bloggen fick genast en association när man skymtade den i ögonvrån.

      De måste bita sig in på marknaden genom Bellas varumärke och då borde de kört på med det rosa och guldiga. Sen om se lyckas bli ett etablerat märke kan de ju gå ut det mer stilrena hållet.

      Jag tror det handlar om att hitta en egen design. T ex om jag tänker på Clinique ser jag alla deras ljusa, lite pastelliga lätt genomskinliga produkter med vita eller silvriga lock framför mig. Tror också att de alltid haft den designen, iaf vad jag minns?

    Produkterna ser ut att vara en herrserie, dova färger man känner igen från herrparfymer & raklödder…

      Verkligen! Skulle gå förbi del i butiken och tro att de var herrprodukter. Förstår att de ville komma bort från den blanka rosa känslan på de tidigare förpackningena men jag hade behållt det rosa, valt mer kalla toner och en matt yta så hade det funkat bättre tror jag.

        Exakt!! Matt smutsrosa hade varit kanonfint!

      Exakt, jag kommenterade på Isabellas blogg att serien ser maskulin ut, och den godkändes. Jag som kund skulle bli alldeles yr i huvudet och mötas av hyllmeter av snarlika produkter. Vad ska jag välja liksom. Apoteket borde åtminstone särskilja dem.

        Jag kommenterade då det begav sig att jag tyckte att tex deras advanced face serie i grått och silver är en förpackning som gör mig köp-sugen och står ut från andra, LCC gamla: https://www.lowengripcarecolor.com/sv/blog/2017/09/22/boosta-ratt-med-nya-advanced-skin-care/

        Jag kommenterade att nya designen inte alls känns modern, stilren och feminin (just feminin var ju hennes riktmärke) utan tvärtom unisex, tråkig och en i mängden. Då svarade Isabella/Head of kommentarer något i stil med att det finns för mycket annat som liknar det, väldigt trendigt just nu, och de vill gå emot trenden och stå ut i hyllorna.

        Jamen. Näe! Jag uppfattar verkligen de grå/silver som snygga och ”annorlunda” (så annorlunda som det går i produktdjungeln), men oberoende av det: sen dess har jag sett så många, svenska skandinaviska märken som liknar Löwngrips nya. Uppfattar detta som trist skandinaviskt super-trendigt just nu Men alla andra märken ser faktiskt bättre ut.

        Vad gäller att locka köpare internationellt med produkter som ser billiga ut, där ingen vet vem Isabella är (i Sverige säljer hon ju i stort sett på sitt namn) tror jag blir svårt. Jag kan ha fel. LCC design överlag var ju katastrof ur Estee Lauder-synpunkt, marknadsförde sig till 13-åringar lite? Men detta kliv, denna kostnad, detta arbete. Inte så värt.

        Hur löjligt det än känns så är i alla fall jag fullt benägen att köpa produkter jag inte tidigare hört talas om eller testat pga förpackning. Aldrig i mitt liv tar jag upp en beige tub med svart text, den supermärkliga ”orange” (?)/laxrosa, eller en mörkblå som ser ut att vara för män rent instinktivt.

      Var exakt min tanke!;) Tumme ner från mitt håll!

    Tycker det är ett bra steg inriktning mot katastrof. Brukar inte önska någon att misslyckas, men när man brister i all ödmjukhet som BB gör så kommer jag inte gråta. Isabella har tidigare sålt verksamheter som ganska kort därefter gått i konkurs. Förstår däremot inte varför hon lånat ut sitt namn som varumärke. Isabella är en bluff och jag tror att hon kommer minnas som en Refaat el-Sayed. Jag väntar bara på barnet som frågar varför Kejsaren är naken.

      För er som inte vet vem Refaat var, han var t o m miljardär ett tag
      https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Refaat_El-Sayed

      Lättare att hänga ut en äldre man med invandrarbakgrund i pressen än en ung driven tvåbarnsmamma. Tyvärr tror jag hon får hållas tills hon blir framgångsrik ”på riktigt”.

        Han var inte äldre då, men visst var han utlänning, men han blev vald till årets svensk. Svenska folket älskade honom och köpte aktier i Fermenta som aldrig förr. BB kanske borde emittera aktier!

        Ska hon bli framgångsrik ”på riktigt” får hon allt ta och ändra sin attityd gentemot sina följare i de sociala medierna.

      Suck

    Tycker det nya utseendet ser tråkig ut. Plus att färgerna de har valt ser missanpassade ut tillsammans.

      Håller med. Den vita gjorde sig inte bra med dom andra färgerna.

      Apolivas är finare, och man ser ju vilken som säljer mest.

    Skitfula! Däremot har jag en vän som är frisör som menar att Bellas shampoo/balsam (kommer inte ihåg vilken av dom) är riktigt bra. Vad säger ni andra? Jag har själv inte provat

      Vet ej men inpackningen fick jag fett hår dagen efter. Tvättar mitt hår annars var tredje dag. Gillade dock koldoften på torrschamat men kommer aldrig mer köpa något som hon står bakom! Blä!

      Jag är också frisör, och jag kan väl bara säga att smaken är som baken där…. Delad.

        Tycker inte de är bra. Mycket lödder & lukt. Men inte speciellt bra.

      Jag köpte schampoo+balsam för länge sen. Dagen efter tvätt(!) frågade folk om jag slutat tvätta håret… mejlade kundtjänst som svarade att:

      ”Löwengrip Care & Colors produkter är väldigt skonsamma och innehåller inga sulfater eller parabener. Det tar ungefär 3-4 veckor för håret att vänja sig vid den nya formulan. Tänk på att schamponera håret i två omgångar och skölja ur ordentligt samt att applicera balsamet i längderna och skölja noga. Det är en övergångsperiod som håret ska ta sig igenom.”.

      Jag förstår övergångsperioden men att gå med fett hår i en månad hade jag inte tålamod till 🙂

        Så är det dock så fort du bytar till sulfanfritt så stämmer det är de ganska legit ursäkt.

        Du borde stå ut lite, med något sulfabfritt. Kanske inte bellas. Om en månad kommer ditt hår må så mycket bättre!

        Konstigt dock att de löddrar så mycket om de är sultanfritt. Brukar de inte göra

          Det kan absolut löddra en del trots sulfatfritt. Det BRUKAR vara sulfatfritt som gör löddret i väldigt många produkter, men inte uteslutande. 🙂 Har ett ekologiskt, naturligt schampo utan parfym, parabener, silikoner, sulfater. Det löddrar som ett vanligt med sulfat. Är ingen kemist eller insatt så vet inte exakt vad som gör det.

            *Det BRUKAR vara SULFATER som gör löddret, ska det såklart stå

        Deras schampoo är inte sulfatfritt. Det är liksom första ingrediensen på flaskan.

        Jag upplevde inte alls någon övergångsperiod – däremot har jag ibland med vissa snälla schampon haft ”smutsigt” hår ibland direkt efter tvätt. Det har berott på att man måste ta i lite mer schampo än vanligt för att nå smutsen om man haft riktigt skitigt hår. Eller så har jag upplevt det ?

        Inte så trovärdig eller så har du konstiga vänner. Vilken fråga, har du slutat tvätta håret?

      När jag hade blont hår för 2år sen köpte jag deras silvershampoo och det gjorde färgen på håret finare men kändes inte 100% osmart håret blev riktigt rent. Har inte provat de vanliga shampoot. Tyckte om torrschampot några månader men nu är jag sååå trött på kolalukten. Baptiste for life! ?

      Använde schampo och balsam en längre tid och det förstörde mitt hår totalt. Visst det blev inte fett direkt men håret blev knastertorrt och gick av. Hade bojkottat produkterna ändå oavsett om de varit bra. Kan inte stötta det företaget.

        Gah! Hår ska inte gå av pga hårprodukter. Anmälde du detta?

        Vill förtydliga att ”Gah”=jag blir chockad och arg på Löwengripbolaget. Hoppas att ditt hår är återställt <3

        Samma här!
        Har tjock och fint hår i vanliga fall men mitt hår har aldrig varit så frissigt och torrt, dessutom gick håret av precis som du säger!
        Budget varianter av schampo och balsam är bättre än LCC!

      Dom är super bra därav kommer jag inte att sluta använda hennes produkter. Min hy är så mycket bättre, mitt hår är numera fantastiskt.

      Jag använde hennes produkter ett tag; schampoo, hårinpackningar etc var inge vidare men både deon och torrschampo är det bästa jag provat, även deras bodylotion var väldigt bra. Men köper ingenting längre pga att jag inte känner att jag vill stödja ett företag med en sådan frontfigur.

        Samma här. Jag har tidigare köpt torrschampoo och ansiktsscrub. Men jag vill inte längre supporta hennes varumärke…

      Hennes schampo och balsam för torrt hår och hårbotten har räddat min skalle. Använda Maria Nila innan som inte fungerade – antingen vart håret aldrig rent eller så kliade jag flera sår i huvudet. Så fort jag gick över till LCC så kunde jag andas ut och nu kliar jag mig i huvudet endast när jag måste fundera på något, inte varannan sekund pga torr.

    Köper inte något av de produkterna, så jag har ingen åsikt om dessa, men att någon här på Bloggbevakning skulle gilla dem, är väl osannolikt, för här hatas ju Löwengrip ?

      Ja usch och fy! Här går drevet mot den stackars tvåbarnsmodern Bella

      Jag hatar ingen, tycker själv att det är ett väldigt starkt ord. Däremot har jag svårt för personer som ljuger, luras och inte står för det sedan, och det är vare sig det är Isabella eller någon annan.

      Du får nog ta och slopa dina egna förutfattade meningar tror jag då jag fullkomligt älskat några av deras produkter. Bara för att du inte verkar kunna skilja på äpplen och päron så betyder inte det att vi andra också är oförmögna till det.

      https://bloggbevakning.se/2017/06/17/lowengrip-care-color-tanker-hallbart-och-jag-recenserar/
      https://bloggbevakning.se/2017/02/07/jag-ar-imponerad/
      Och även den här som min läsare Sandra gjorde precis i början – https://bloggbevakning.se/2016/07/19/recension-av-lowengrip-color-care/

    De gamla förpackningarna är mycket finare tycker jag ?

      Ja, rosa och guld piggar upp. Sedan fanns det väl någon brunguldig förpackning som såg lite spaig ut och de vita kändes fräscha.

      Varför ändrade de?

        Det var väl för att matcha Isabellas mer mogna, nya stil? Hon klär sig ju mindre flickigt och mer i nedtonade färger. Men Isabella ändrar sig ju ofta och det kan bli dyrt med nylanseringar om det skall uppdateras var 5:e år.

          Rättelse där, Sasha klär Isabella lite mindre flickigt ?

          Hon gör allt för att likna en mogen 35-åring, så tydligen finns det en omgivning som tycker att erfarenhet/ålder räknas.

    Jag gillar dom nya förpackningarna bättre ön dom gamla. :). Mer stilrena.

      Jag med. Och då är jag inget Bellafan. Skulle dock aldrig köpa dem ändå, helt enkelt för att de inte är bra. Inte ens torrschampot som ”ska” vara bra tyckte jag om (noll effekt, otroligt stark doft av kolasås).

        Ja precis. Jag är likadan. Gillar inte när det ser plottrigt och färgglatt ut. Dessa förpackningar kan man som sagt ha framme :). Men alla har olika smak hehe.

      Jag också, skönt med en serie riktad mot kvinnor som inte ser barnslig ut, som den förra. Kvinnor är inte barn. Jag skulle gladeligen ha dessa framme i badrummet, men gömma rosa glansiga tuber och förpackningar.

      Har för övrigt hört att deras nya BUS ska vara grym och inte lukta BUS(!), så jag funderar på att testa den.

    Tuböverdrag?! Hahaha
    Nice när man inte kan se skillnad på fotkrämstuben och tandkrämstuben.

      Mint som mint? ? ?

    Jag föredrar de nyare förpackningarna över de gamla. De gamla var för puttinuttiga. De nya tycker jag är stilrena och snygga, men hon borde ha skippat svart förpackning. Otur (vilket de borde haft koll på) att de är så lika Apolivas, och att de dessutom blivit placerade bredvid varann. Men det kan ju va så att hon satsar mer på en internationell marknad.

      Ja, Saudiarabien t.ex ?

    Dom kunde hållt sig till att endast byta loggan till ”LÖWENGRIP”. Tycker dom nya ser billiga ut – ännu billigare än dom första. Vad hände med parfymen förresten? ?

    Jag tycker kanske detta inlägg är lite åt häxjaktshållet. Håller oftast med vad du säger om BB men allt hon rör vid förvandlas trots hennes personlighet inte till skit ? Tror hennes produkter är mediokra, och tycker utseendet passar det…

      Alla vad ju rätt till en åsikt.
      Jag delar helt och fullt CC’s åsikter angående detta. Bedriver ingen häxjakt för det.

      Camilla skrev väl inget om innehållet? Att recensera hur produktens förpackning ser ut är väl så långt ifrån ett personligt drev man kan komma? Hon pratar ju nästan ingenting om Isabella som person i detta inlägg. Med det sagt så är Isabella en person som kämpar hårt för att se till att folk ska prata om henne i tid och otid. Hon har en strategi för hur hon bäst ska skapa den dramatiken kring sig och är så stolt över den att hon t.o.m delar med sig av den, så tror inte du behöver oroa dig å hennes vägnar.

      Häxjakt, vilket modeord. Man hör det överallt nuförtiden. Så fort någon säger pip är det häxjakt.

      CamCam har gett LCC-produkter bra betyg förr, fast att hon tycker väldigt illa om Isabella. Att hon tycker att nya förpackningarna är tråkiga och tycker det är olyckligt att de står bredvid Apolivas, det kanske man kan särskilja från ”häxjakt”.

      Häxjakt? På förpackningar? Den var ny!

    Gillar de nya bättre. De gamla rosa och blå såg såå billiga ut irl. Dock bara provat handcremen ur hela sortimentet

    Katastrof tycker jag är fel ord. Det hör hemma mer i områden där människor far illa. Tänk krig, folkmord, svält och epidemier.
    Mindre lyckat känns mera lämpligt. Dålig research passar också in.

      Men herregud vilken ordmärkning.. Allvarligt!? ? (eller passar ”allvarligt” in under mer allvarliga händelser och något annat ord passar bättre?)

      Var ska researchen göras menar du? Det är hennes personliga åsikt på ett utseende av förpackningar! Hon har tagit bilder. Det står Löwengrip på produkterna. Hon uttrycker vad hon tycker. Finns liksom ingen research att göra!

    Jag tycker de är fina. Korkarna i blank plast är dock vidrigt fula. Skulle vara snyggare i mattsvart eller i samma färg som resten av produkten.

    Håller inte med. Såg de också på apoteket härom dagen. Tyckte produkterna stod ut i den hyllan de var placerade i den affären i alla fall och kände på flaskorna och tyckte inte att de verkade vara i sämre kvalité än innan. Jag har bland annat använt en ansiktskräm tidigare där guldtexten på flaskan flagnade av rätt fort vilket gjorde att det såg tacky ut

    Designen är helt ok, men tycker att namnet Löwengrip förstör. Påminner om Hägen-Dasz. Inte så catchy på en skönhetsprodukt.

      Hur kan dom orden påminna om varandra??

        Menar du Mövenpick?

    Allt är varumärkesbyråns och läsarnas fel för de har fått bestämma.
    Alla har dock varit ”transparenta” av någon anledning:
    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/05/24/glhf-bakom-nya-lowengrip
    Jag gillar denna passus av kvalificerade floskler:
    ”Hanna Molin, varumärkesdirektör på Löwengrip, säger att det varit nödvändigt att involvera läsarna i processen.
    – Det är jätteviktigt för oss att få feedback från våra följare, de har varit med oss på hela resan och kommer ofta med kloka inputs som vi själva kanske inte tänker på när vi är mitt uppe i ett beslutsfattande. Det kan ju såklart bli lite övermäktigt när flera hundra personer ocensurerat antingen ratar eller älskar något men vi har alltid sätt (sic!) de positiva delarna av att arbeta såpass transparent gentemot en stor potentiell kundgrupp, säger hon.”

      Svaret borde istället vara att de involverar läsarna för en gratis / smidig marknadsundersökning ?

    OT:

    Jag fyllde år igår. Fick knappt några grattishälsningar på Facebook, jag fick typ tre sms och ingen ringde mig. INGEN.
    Inte ens min familj.

    Jag har gråtit sen igår kväll och jag vet inte hur jag ska orka med den här dagen. Jag är så fruktansvärt ensam.

    Jag har så ont i själen att det gör fysiskt ont i kroppen.

      Grattis i efterskott! Jag förstår att det känns asjobbigt. Försök att tänka på de du faktiskt har och sänk förväntningarna på dem andra så blir du inte lika besviken- även om det är tufft när de personerna är ens familj. Stor kram till dig!

      ❤️!

      ♥️

      Grattis i efterskott ?

      Grattis!!! Ring upp de familjemedlemmar och vänner du gillar bäst och säg ”jag fyllde ju år igår så vad sägs om att komma förbi/gå ut och ta något att dricka/äta i helgen eller nästa vecka?”. Jag hoppas och tror att de helt enkelt glömde. Folk är alltid uppe i sitt eget, ibland behöver de en påminnelse. Grattis igen och kram!

      Grattis i efterskott! Det är alltid surt någon missar ens födelsedag. Hoppas denna dagen blir bättre

      Grattis på födelsedag, fina du!!!

      Ok, börja med att snyt dig. Gör det till en vana att ta en rask promenad varje dag, minst en halvtimme. Fundera då medan du går över vilka av dina vänner du vill behålla, inte umgås med bara för att. Behåll dem eller den som du har glädje av, t ex de tre smsarna.
      Säg till din familj att du blev ledsen, skit i deras eventuella ursäkter om det är en skitfamilj, det är du som behöver säga till dem vad du känner. Sätt gränser för hur du vill umgås med dem, kanske ta en timeout på ett år.
      Logga ut från facebook helt och hållet, det är inte nyttigt för någon att jämföra likes på det viset och tro att det har något med kärlek att göra öht. Få saker urholkar själen så mycket som fb och Instagram. Undantag: Stina Wollter, man blir helglad över den kvinnan.
      Skaffa ett ordentligt intresse av någon sort, något som uppfyller dig.
      Läs böcker, vad som helst förutom deckare. Gå till biblioteket och kolla nyheter. Ta någon bok du aldrig skulle ha läst annars. Läs gärna Jane Austen och andra kvinnliga klassiker som visar att mänskiga relationer, ensamhet och sorg är mänskliga företeelser som är eviga.
      Äter du för mycket färdigprocessad skitmat sluta med det. Inte för att det är onyttigt – alla behöver inte vara hälsosamma ortorektiker – utan för att du behöver ägna dig själv omsorg och laga mat åt dig själv. Gå ut och ät själv ibland liksom res för dig själv också, räcker med en bussresa/pendel till en annan stad.
      Så, snyt dig nu och sätt igång. Vi har alla varit där du är nu. Det kommer att bli bra.

        Håller med om allt förutom Stina Wollter, kan inte med den människan.

        Tack för morgonens pepp!

        Jävlar, vilken vettig, genomtänkt och empatisk (men bestämd) kommentar. Tack för att du tog dig tiden att skriva den!

        Å vad bra, så enkla och jordnära tips. Du får gärna komma in med fler peppande kommentarer.

        Detta hade jag behövt höra när jag var i den situationen för ett år sedan. Så bra skrivet!

        Så fint skrivet! <3

      Grattis i efterskott ❤️

      Jag fick också tre grattis i år. Från att ha fått typ 120 på min Facebook för några år sedan. En var från min syster, en från min sambo och en från min kompis (hon skrev förvisso sent på kvällen efter att ha sett en tårta-symbol på min snapchat). Jag lovade och svor att jag aldrig skulle glömma bort mina vänners födelsdagar efter detta, men en vecka senare hade en ”ganska nära” (hon som grattade mig sent på kvällen) födelsedag, och jag… Glömde! Så tror absolut inte att du ska ta det personligen, de flesta är så uppslukade i sin egen vardag, att de glömmer bort saker som födelsdagar och liknande.

      Fundera på vad du vill uppnå med det här året. Kanske du kan skriva en bucket list för ett år, som du sedan kan jämföra med hur det har gått nästa gång du fyller år? Ett ställe du alltid velat besöka? En person du alltid velat lära känna? Fallskärmshopp? Fantasin sätter gränserna. Fokusera mer på dig och mindre på andra. De ska inte kunna definera ditt mående eller bestämma hur du ska känna, kram ❤️

      Grattis på födelsedagen ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

      Jag har haft liknanade skit-födelsedagar. Det suger röv. Köp en hel tårta idag i närmsta konditori, ät med sked direkt ur kartongen. Har du en faktisk relation med din familj får du ringa och säga att du är besviken, man får säga det! Man behöver inte låtsas som att allt är okej.

      Och du: du är fortfarande bra. Värdefull och viktig. Grattis i efterskott! ?❤️

        Fan jag blir sugen att köpa en tårta och göra likadant.

      Grattis i efterskott! Köp en fin blomma till dig själv! Och försök hitta någon att prata med… Du är för värdefull för att ha det så här.

      Älskade medmänniska! Jag känner din smärta.

      ❤️ Hade själv en skitdag igår och var ledsen. Tråkigt att höra att du har det tufft. Ta hand om dig!

      Att bli gratulerad på facebook, gills inte. Ska vara telefonsamtal eller sms. Så var glad för att du fick några sms. Ibland kan man glömma, man tänker hela tiden, nu ska jag ringa och gratulera, så kommer man i något annat… Tror och hoppas att din familj hör av sig i dag. Annars får du ringa och påminna dom. Grattis till dig från mig!

      Grattis i efterskott!!! ??

      Grattis i efterskott ❤️

      Jag kan ringa dig! Mina jobb-barn kan även sjunga för dig!

      När jag fyllde 18 glömde min familj bort mig, så jag vet hur det känns. Som en stor svart sorg.
      Hoppas du får en bättre dag idag och att du skaffar en riktigt fin födelsedagspresent till dig själv.

      Men åh ❤️? stort GRATTIS i efterskott!!!!
      Hade jag din adress skulle jag skicka blommor ?? det förtjänar du!!

        Jag med! ? Blombud och choklad ❤️

      Grattis fina du ❤️ Det gjorde ont att läsa. Jag bryr mig. Tänker på dig!

      Grattis i efterskott, du fantastiska varelse <3
      Alla vi här i Camcams kommentatorsfält är din familj numera. Vi är tusen gånger bättre än dina "vänner" på fjutt-Facebook 🙂
      Skaka av dig gårdagen och unna dig något idag. Solen skiner och det är ju ändå fredag. Ta hand om dig, du är värd endast det bästa.
      Många varma kramar.

        Instämmer. Det är vi. ??

      Grattis i efterskott!!! ❤️❤️❤️

      Det kan ju vara att din fb-inställning inte visar din födelsedag … men är det inte ändå roligare att få hälsningar från sådana som bryr sig på riktigt, som kommer ihåg trots allt? Din familj fick verkligen underkänt, de borde ha koll om de inte ligger i koma allihopa. Berätta för dem att det var din födelsedag och att du inte hörde från någon i familjen, de kan gott skämmas lite. Stort grattis i efterskott. Vad fyllde du?

        Jag älskar mina vänner och familj över allt annat men jag kan inte komma ihåg en födelsedag om mitt liv hängde på det ? Jag behöver få upp en notis på Facebook eller se något som påminner mig! För att folk ska uppmärksamma att jag själv fyller år lägger jag upp nåt liknande på insta: ”känslan när man fyller år imorgon och inte kan sova. *bild på glass framför film* typ” Skäms inte ett dugg!!! Två andra saker; det är inte bara du som känner dig ensam, samhället är uppbyggt så idag så försök peppa dig själv att bry dig mindre bara! Och sedan – fira med den som bryr sig!! Ta med den där snälla ut på en vinmiddag eller promenad, köp en tårta eller gå på bio, man kan fira hur som helst. Personligen börjar jag tappa lusten att ens fira längre, inget skoj när man blir gammal ju ? Kram och grattis på dig Anonym!

      Så kände jag när min mormor gick bort. Alla andra i familjen skrev alla till, jag fick inget. För att jag inte är en sådan som måste posta allt på internet.

      Så… jag får också sällan grattishälsningar på Facebook, inte så värst många iallafall, jag bryr mig mer om de som faktiskt minns min dag och ringer/smsar istället.

      Jag är ensamstående och tror att mina syskon påminner varandra om min födelsedag så att alla ska komma ihåg att sms:a mig….

      Har tagit bort mitt födelsedagsdatum från Facebook för att jag inte vill ha en massa ”Grattis” av människor som enbart grattar mig för att min födelsedag kommer upp i min feed. Känns inte så genuint precis…

      Kanske två av mina kompisar som har koll på när jag fyller år och de grattar via sms. Övriga har ingen koll.

      I min familj är det den som fyller år som ska bjuda hem alla på tårta eller lunch/middag, men för mig som är EN person blir det alldeles för dyrt att bjuda hem 4 familjer (2 vuxna och i genomsnitt 3 syskonbarn samt några syskonbarnbarn) så jag kan tyvärr inte göra det. Har heller inte råd att gå på alla 19 av familjens födelsedagsfirande varje år för då skulle jag bli ruinerad (presenter till alla… och barn + småbarn förväntar sig en 500-ring). När jag får present av dem så får jag EN present för familj = 4 st. Jag ger 19 st.

      Samma sak på julen då varje familj köper en liten present till mig från familjen och jag köper först och främst en till varje familj och sedan förväntas jag köpa till de mindre syskonbarnen samt syskonbarnbarnen = totalt 10 personer.

      Bjuder alla en gång om året – i juni då det går att sitta ute (inte plats för alla inomhus…) då jag gör en buffé, köper en dunk vin och saft… Då har jag köpt på extrapris och stoppat i frysen under ca en månad innan.

      Känner irritation från mina syskon – de tycker att jag är snål mot barnen. Jag är ju en ensamstående kvinna utan större utgifter som borde ha råd…. Gick så långt att jag senast ljög om att jag var upptagen – hade inte råd helt enkelt. Första gången jag uteblev sms:ade syrran och tyckte att jag kunde swisha pengar till födelsedagsbarnet eftersom jag inte kunde komma. Så det gick ju inte alls…

      Håller nu på att spara till en resa till varmare länder över jul tillsammans med min ensamstående goda väninna. Kommer att säga till mina syskon att jag åker bort och att det inte kommer några swish-pengar från mig eftersom jag behöver dessa pengar för att kunna åka iväg. Blir säkert väldigt surt och syskonen kommer att prata om sin snåla syster men jag känner att det är dags att stå upp för mig själv.

      Födelsedagar har förknippats med ont i magen för mig men nu har jag bestämt mig för att skita i det. När jag fyllde i år, tex, så var jag barnvakt åt två av mina syskonbarnbarn. Föräldrarna (systerdotter med man) visste inte om att jag fyllde år men när de kom hem så hade tydligen min syster meddelat dem så de öppnade en flaska skumpa och skålade med mig. Trevligt!

      Ranting on…. förstår dig Anonym – men när man är ensamstående (singel eller vad du vill kalla det) och vill bli uppvaktad så får man tyvärr själv bjuda in till lunch eller middag – eller bara ”cocktails & nibbles” för att bli firad. Tyvärr.

      Grattis i efterskott!

        Åh fy vad jag är trött på alla som ”förväntar sig” än det ena, än det andra. Så galet mycket pengar inblandat också. Helt rätt att du står på dig, hoppas du får en riktigt härlig resa!

        Vilka dåliga och oförstående syskon. Kan du inte prata med dom och förklara att du inte har råd? Vad säger dina föräldrar, dom borde väl kunna förklara annars för dina syskon att du inte har råd att köpa 500-kronors-presenter till varje syskon och syskonbarn. Tycker också du gör helt rätt i att stå på dig.

      Jag fyller snart 21 men firar inte min födelsedag längre, då slipper man tänka på sånt 🙂

      Grattis i efterskott fina du♡ vet såväl hur det känns. Förr förra året glömde mina föräldrar bort min födelsedag men firade min tvillingbror med både tårta och presenter.. ja vi fyller år samma dag skiljer 6min mellan oss. Förra året glömde dom också så när jag påminde som senare på kvällen fick jag svar att dom glömt och att de va ju inget att fira då min tvilling ändå var bortrest.. hurra för mig antar jag.. De får ont kan jag lova.

        Fy fan rent ut sagt..

        Herregud ?

      Grattis i efterskott, bjud in de som sms:ade på lite fika i helgen:)

      Grattis i efterskott! ❤️

      Nä usch förstår känslan. Ingen ska behöva känna så.

      Grattis i efterskott iaf!

        Tack allihopa för era fantastiska gratulationer!
        Jag har tittat in under dagen och läst och blivit så himla glad för alla kommentarer.

        Jag har pratat med min familj men de blev bara arga. Sa att det var fjantigt av mig att bli ledsen.

        Och vänner har jag inga nära och det är ju där skon klämmer också. Jag är verkligen ensam, så gratulationerna på Facebook betyder ju ändå en del även om de bara är från ytliga bekanta.

        Tack igen. Om jag bara fick ha en av er fantastiska människor i mitt liv hade jag varit mer än nöjd.

        ❤❤❤

          Jag vill bli vän med dig! Om du nu kanske skulle vilja så har Camcam min mail <3 <3

    Är inte tanken att de ska se ut som en del av Apoliva då? Så att man tror att man väljer från samma märke? Tänk på hur Ica designar sina egna produkter, snarlika originalet. Tar alltid fel på grädden.

      … och hoppas på att kunderna inte lägger märke till den där extra siffran i priset?

        Va? ICAs är ju alltid billigare än originalet.

          Haha man kanske ska vakna till innan man skriver kommentarer på internet. Fattar nu att du menade Apoliva vs Löwengrip

      Fast Apoliva ändrade utseendet på sina produkter rätt nyligen. Skulle köpa mitt vanliga torrschampo från dom som var så bra. Hittade det inte pga de nya förpackningarna så fick hjälp av personalen. Då fick jag veta att de ändrat formulan. Blev så besviken. Det torrschampot var sååå bra. Har hört att det var Elle redaktionens favorit också. Varför ändra ett jättebra torrschampo? Blev inget köp för mig.

    Totalt intetsägande förpackningar av dålig kvalitet. I min stad litet utrymme på hyllan. Köpte tidigare flaskor och produkter, ej imponerande varken förpackning eller produkt. Det är väl typ apolivas produkter? Ni vet ju hur det funkar, en fabrik tillverkar flera olika märken.

      Vill tillägga att jag köpte dem nyligen till 70 % rabatt. Kvaliteten var chockerande låg.

    Har tänkt på det där med Löwengrips flopp i saudi, det är ju Pingis som sedan något år varit ansvarig för utlandsetablering. Isabella har väl bara följt med på dessa resor som ansiktet utåt? Isabella skrev något i bloggen om att de var mer inriktade på att etablera sig online i olika länder nu först, att det var rätta vägen att gå, det vittnar ju om att deras första strategi inte var lyckad. Man undrar ju lite hur det gått för alla personer som försökt hjälp dem att komma in på marknader i olika länder. Hon har ju nämnt att hon besökt ansvariga i tex Estland och Frankrike om jag inte minns fel. Undrar vad som hänt med alla de människorna? Blev de också utan jobba/uppdrag på stående fot?

    Tycker varken att de gamla eller nya är snygga. Men skulle hellre ha de nya i mitt badrum, de gamla såg så fjortisaktiga ut. De ny känns mer vuxna.

    Dock håller jag med om att de inte sticker ut lika mycket. Man lägger inte märke till dem, och de är väldigt lika Apoliva. Vilket jag kommer ihåg att flera läsare påpekade under framtagningsprocessen.

      Jag köpte enbart några produkter av den gamla designen för något år sedan enbart för jag tyckte de var så fina! Kanske inte fina, men de attraherade mig i affären och kändes köp-vänliga, på något sjukt sätt. De nya skulle jag aldrig ens vilja ha hemma, det finns ingen glans eller färg som lockar mina sinnen! Sjukt vad olika det kan vara.

      Japp, folk påpekade likheter med flera andra märken, de själva tjatade ju faktiskt på om att produkterna måste stå ut i hyllan – och ändå gjorde de dem så lika andra. Fantastiskt. De lyssnade på den del av kommenterna Isabella tyckte passade med hennes åsikt.

      Tänk om alla skulle tex klä sig efter Isabellas smak. Gud. Så. Trist! Hon är fin, men vare sig hon eller hennes stylist kan klä på henne. Hon är anonym, stilren, tantig och tråkig. Stilrent, kavajer/kostym, klackar osv kan vara så snyggt, men.. Flopp på hennes stil. Nåja, på samma sätt funkar inte Isabellas smak för oss andra på produkterna heller.

      Produkterna är vad Isabella ville ha som passar hennes hy och hår, förpackningarna är vad hon vill ha i sitt badrum. Ingen stil passar alla, men de här passar inte majoriteten direkt. Det handlar om att de ska kännas exklusiva, locka blickar och köp, det var ju deras mening med att byta design. Flopp på det med.

      Jag skulle aldrig köpa nåt beige i mitt liv. Det är höjden av oinspirarion för mig ?

    Jag tycker de nya förpackningarna ser jättefina ut på bild (har ej sett i verkligheten) men de är onekligen ganska lika många andra märken. Å andra sidan kanske det är svårt då den här typen av design verkar vara i ropet nu. Har alltid tyckt att de gamla förpackningarna var skitfula och känts barnsliga. Dessa känns mer vuxna. Innehållet har jag dock inte någon aning om.

      Vad Isabella svarade mig när jag gav en åsikt emot de här designerna, var att de ville stå ut i hyllor och inte följa trenden som många andra skandinaviska märken som ser liknande ut. Så man får se det som rätt misslyckat för de har följt trenden av andra skandinaviska märken och står inte ut.

    Jag tycker dom liknar H&Ms egna produkter väldigt mycket…

    Har tyckt de var tråkiga sedan början och liknar redan minst tre andra märken. De gamla såg kanske lite töntiga ut om man tänker på det men de stod iaf ut och var ju inte fula. Många gav feedback på den nya designen och hade hellre sett att de tog det långsammare och tog till sig av åsikterna. Många gav förslag på hur en ”skandinavisk” design hade kunnat se ut med ljusa färger, träinspirerade korkar osv. Nu blir de en i mängden, även om jag tycker om att de gjort korkarna så korta, det gör att de skiljer sig lite iaf.
    Will still not buy.

    Jag tycker att många märken ser ut just som apoliva och lcc just nu. Verkar vara en populär design och färgton just nu.

    Apolivas ser bättre ut än Löwengrips nya förpackningar. Hade varit bättre om Löwengrip behöll de förra färgerna men bytte ut till mya teckensnitt och till den nya loggan. Nu ser deras förpackningarna bara alldagliga ut. Innehållet vet vi alla är ett skämt eftersom produkterna inte innehåller något speciellt.

    Jag tycker dom är fina… och jag tycker faktiskt att de ser lite roligare ut än apolivas. lite mer färg liksom, och dom är ju utan tvekan bättre än dom tidigare. Jag tillhör iofs inte målgruppen, är sämst på allt som har med skönhet att göra, så kommer ju ändå inte köpa dom. Men skulle lätt låta dom stå framme om jag fick nåt slags intresse för att använda annat än babyolja och tvål för hyn.

    De nya förpackningarna ser mer vuxna ut och det gillar jag. Däremot är de inget speciellt utan väldigt snarlika flera andra märken, så det ger inte nån känsla av hög kvalitet och nytänkande. Mediokert.

    Ska man lyckas etablera ett internationellt kosmetikmärke måste man ha råd att göra media dvs press, radio, tv, utomhus osv. Dessutom ska den kändis, influencer, artist, idrottsman/kvinna eller vad det nu är som är affischnamn vara internationellt känd. Och det kan man knappast säga att Bella är även om hon kämpar.
    Så, om det nu är någon allvarlig mening bakom dessa ”utlandssatsningar” så ser jag inte att det kommer att bli någon framgång. Möjligtvis kan man förstås göra det lite lättare för skandinaver i förskingringen som vill köpa några produkter i det land de bor. Men jag ser inte nödvändigheten av det heller för bor man i Europa eller USA har man ett enormt utbud av kosmetik, hudvård och dofter på lokalmarknaden plus via alla företag med webbshoppar.
    Nej, hittills har väl bara utlandsetableringarna lett till ett antal ”tjänsteresor” för Pingis och Bella. Och det är kanske meningen med det hela?

    Jag tycker nya flaskorna lite symboliserar hur jag känner för hennes blogg också. Jag följde den slaviskt för 3-4 år sedan, den kändes så varm och genuin med familjeliv och småbarnskaos. Förpackningarna var rosa, inte så stilrena kanske men glada. De stack ut ur mängden.

    Nya bloggen, nya Isabella och nya flaskorna är absolut mer stilsäkra, snyggare rent estetiskt men också så hemskt tråkigt alltihop. Det finns hundra andra alternativ av likadana bloggar och mer stilsäkra produkter som faktiskt är roligare att läsa och dr produkter är bättre.

    Känns som att hon överlag tappat det som gjorde hennes blogg och produkter intressanta.

    Tycker de ser okej ut men skulle ALDRIG köpa en lcc-produkt.

    VAD HÄNDE MED AKTIEDROTTNING? Inte ett ord om det från varken Bella eller Pingis. Cam kan du inte fråga förlaget vad som hände där?

      Ja, det är ju himla märkligt, något måste ju ha hänt där! Kan det ha skurit sig med författare eller förlag? Känns väldigt osannolikt att man släpper en bok och sedan aldrig nämner den någonsin? Isabella som för reklam för egna produkter konstant!

      Jaa snälla camcam, skriv om det! Vi alla undrar ju!

      Jo Bella har nämnt det. Den skrevs när hon mådde dåligt därför orkade hon inte promota den så mycket nät den väl släpptes .

      Kanske har Isabella och Pingis tvärsäkra analys av H&M som ett supertryggt och smart aktieval alldeles innan H&M-aktien störtdök något med deras svala promotion av Aktiedrottning at göra? 😉 Jag läste boken och tyckte deras benhårda hållning var märklig – aktier går ju upp och ner.

      Samma med Economista-boken: jag minns att de sågade Facebook-aktien när den precis hade börsnoterats. Enligt deras ”proffsiga” analys så såg de inte fler sätt för Facebook att växa. Detta var alltså flera år sedan, se bara hur Facebook har tagit över världen sedan dess… Men detta är ju Isabella och Pingis: de verkar leva i en alternativ sanning.

        Det finns ingen sanning när det gäller att spekulera i aktier och vad som ska hända i framtiden. Hade de fel? Ja verkligen. Är något aktietips någonsin att betrakta som ”sanning”? Nej aldrig någonsin.

    Märks på Instagram att hon försöker skapa kommentarer. Så fort hon filmar sig själv tränandes eller liknande är det leende och sedan fokus med kameran på brösten.

    Ja, vi fattar du vill vi ska spekulera *gäsp*
    Svara istället på frågorna om Saudi

    Intetsägande. Så kan man sammanfatta nya designen. Aldrig varit ett fan av beige; så trist ”färg” och något som försvinner i mängder av andra produkter i hyllorna. Sedan är ofta texterna små och plottriga.

    I övrigt finns en rad frågor kring/till Bella
    * Vad hände med serien A quest for success?
    * Boken Aktiedrottning, -också komplett tystnad om
    * Den där realityshowen, om henne, när ska den sändas? Och eftersom Bella på klassisk provokationsmanér avfärdat TV-tittande som karaktärsbristande och lathet så är det märkligt att själv vilja satsa på TV-serier….

    Men hon fortsätter sticka huvudet i sanden……undrar om hon tänkt göra så hela tiden i sin ”karriär” ( jag använder ” ” då jag inte upplever henne seriös för 5 öre) , liksom starta upp saker, babbla sig varm kring saken i fråga för att sedan inte säga ett knyst mer…? Jävligt konstigt beteende.

      Bella kommenterar aldrig något negativt.
      Ta som exempel de som slutar på hennes och Pingis företag. Personalomsättning som det kallas.
      Aldrig någon kommentar om det utan bara ett ansikte som försvinner.
      Även någon som började med bullar, bång och trumpetfanfarer ett halvår tidigare smygs ut i skuggan utan ens en bekräftelse på att det skett.
      Nej, bara en hel massa hejarop och bilder på forcerade personalfester där personalens ansträngda skratt vittnar om att här är det bäst att tycka det är roligt att jobba.

      Realityshowen har nyligen börjat spelas in så det är väl en bit kvar. Den skulle väl sändas i höst har jag för mig, orkar inte dubbelkolla något releasedatum.

    Jag skulle ha bytt ut loggan till Löwengrip(fet stil i guld) , gjort om de blanka förpackningarna till matt yta samt behållit den gamla färgskalan.
    Alternativet är en design som skiljer sig totalt från alla andras.

    KATTastrof färg, ser ut som skurvatten typ. Gravt oaptitligt istället för classy som jag antar de var ute efter

    Har någon provat deras (relativt) dyra torrschampo? Det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv, nästan.

    Lukten är jättegod.. kolaremmar. Håret då? Det blev som torraste svinto. Såg ut som ett penntroll. Har provat säkert tio olika torrschampon innan som varit varierande bra… men aldrig att det blivit så katastrofalt som med detta. Never again.

      Fast det är ju en av deras bästsäljare, så många måste ju tycka det är bra? Jag som inte gillar ”lätta” torrschampon, tycker att hår som svinto låter nice ??

      Dock tycker jag Löwengrip är alldeles för dyrt, och stark koladoft är inget krav. Nu kör jag på Batiste som jag köper Rusta för 49 spänn, lagom blomdoft och svintoeffekt ?

      Jag älskar torrschampot! Det är det bästa jag testat för mitt hår. Tyvärr är det ju inte anpassat till mörkt hår dock! Däremot avskyr jag den söta doften av kola. Smaken är som baken antar jag:)

    Blir mest chockad över priset på Löwengrip. Är ganska säker på att det är ungefär samma innehåll i Apolivas och Löwengrips produkter också så jag skulle inte betala 100 kr mer för Löwengrip. Sen tycker jag Löwengrips nya förpackningar är snyggare än de gamla, men det motiverar mig fortfarande inte att betala mer för dem när jag kan få en likvärdig produkt billigare.

    Apolivas har snyggare färger, bättre pris och ger mig inte böldfinnar som lccs ansiktstvätt och ansiktskräm gjorde den gången jag gjorde misstaget att köpa deras grejer. Valet är lätt mellan de två. ?

    Håller verkligen med dig. Det är irriterande reklam på bloggen dock, helsidesannons och igår gick det inte att komma förbi in till bloggen ?

    Jag tycker inte det ser ut som en enhetlig kollektion. De mörka färgerna är för mörka och de ljusa är för ljusa. Men vad vet jag.

    Jag tycker utseendet med brunt och guld var fin från gamla utseendet, jag har inte köpt något från märket men när jag gick förbi de med brunt o guld fångades min uppmärksamhet. Det nya ser inte så kul ut. Men som med alla andra företag måste det ha funnits en tanke bakom detta??

    Sist jag var på apoteket så hade dom en hylla med hennes gamla för halva priset. Trodde att det var dom nya som stod i hyllan under, med det var Apoliva. Slående lika. Hennes nya fanns inte överhuvud taget.

    Vill vara positiv men känner bara…vem köper kändisprodukter? För mig känns det bara som billigt innehåll med ett känt namn på.

    Flaskorna är väl stilrena och jag tror Löwengrip vill åt just det stilrena hållet, så långt bort från ”blondinbella” som hon kan med andra. Vilket är synd.

      Fast EmmaS grejer är ganska bra och jag köper hennes serum. ?

      Jag blir bara anti mot ”kändis-produkter” och vill inte köpa alls. Tänker liksom att det måste vara en dålig produkt om det krävs en kändis för att marknadsföra den. ? Detta gäller oavsett om det är hudkrämer, parfymer eller viner.

    Flera läsare , även jag påpekade produkternas likhet till andra märken när hon bad om råd. Men som vanligt brydde hon sig inte

    Skönhetsmarknaden är ju rätt stor med olika varumärken. För att lyckas måste man nischa sig, Estelle & Thild tex svenskt med fokus på ekologisk hudvård. Varför ska man välja Löwengrip (där produkterna dessutom är ganska dyra o inte så märkvärdiga rent
    kvalitets- eller utseendemässigt) över andra etablerade och välkända märken. Har fortfarande inte fattat vad det är som gör de så unika. Speciellt utomlands där Isabella är totalt okänd.

      Håller med dig! Och Estelle & Thild har så fina produkter, de är ju lite dyra, men då är de ju ekologiska och pryder sin plats på handfatet.

      ”För att de är bra på bellas hud” :p

    Jag upplever de nya förpackningarna som mindre påkostade, dom känns mycket billigare än de förra. Kanske var dom tvungna att byta förpackningar för att ekonomin inte pallade de gamla förpackningarna? ?

    Jag har inte sett förpackningarna IRL men på bild så tycker jag att de är finare och mer tilltalande (för mig!) än de tidigare. Mer jordnära färger utan ryschpysch.

    Stämmer det att Löwengrip testar på djur? Inte för att jag ever skulle köpa av dem ?

    När jag var på Apoteket i förrgår… låg det en jättehög med LCC till halva priset. Säkert 100-150 olika flaskor.

      Jepp, även på ’mitt’ apotek. Frågade personalen om produkterna och de verkade inte jätteimponerade. Tjejen jag pratade med indikerade att de nog utgår ur sortimentet i höst ”så passa på nu om du gillar dem”. Vilket jag inte gör.

        Var det nya eller gamla förpackningar? Frågar jag båda.

          Gamla.

    Skulle aldrig falla mig in att köpa Löwengrip produkter, först och främst för att jag inte vill lägga pengar på ett företag som i mina ögon är oseriöst, men som vill framstå som att de uppfunnit hjulet. Dessutom är produkterna överpriserade. Som att en hamburgare på McDonalds skulle kosta lika mycket som en på Diplomat. Vilken skulle du välja?

    Utseendemässigt så skulle jag kunna köpt Löwengrips produkter som de ser ut nu. Men inte prismässigt då det skriker kändisprodukt, och min hy just nu är nöjd med typ garnier. Ja det är även fail att de liknar Apolivas nya design så mycket. Men jag saknar även Apolivas gamla design av nostalgiskäl, minns hur jag tyckte Apoliva var lyxigt när jag var tonåring.

    Men det är rimligt att försöka branda om till vuxnare förpackningar då bloggläsare har blivit vuxna, dagens tonåringar läser inte alls lika mycket bloggar som vi gjorde. Däremot hur utfasningen gått till med massiv utförsäljning i över 6 månader och att inte behålla grunden i den tidigare designen, men bara ändrat t. Ex. tonerna till mildare, och byta teckensnitt på loggan/byta färg då guldet skavdes av tror jag var ett felgrepp.

    Jag tyckte faktiskt att förpackningarna såg rätt bra ut på bild men när jag såg dem i verkligheten så var de inte alls fina. Kommer inte ihåg riktigt varför jag inte gillade dem men de kändes ”billiga” och opersonliga. Är inget fan av mörka förpackningar heller och speciellt inte när de olika färgerna inte gör sig bra ihop. Tycker att det ser rörigt ut i hyllorna.

      Huvudsaken är väl att dom är bra. Herregud så ytlig folk är idag!

    Den gamla serien var såå otroligt mycket finare och andades lyx även om jag inte är jätteförtjust i den babyrosa nyansen.

    Den nya serien ser för tråkig ut och känns inte feminin alls.
    Jag har hela tiden upplevt att de här förpackningarna ser billigare ut att tillverka.

    Kanske dyrare för de att ställa om och kanske ville Isabella göra sitt eget efternamn mer känt utomlands och därav skippade de lcc som om i mina ögon är en snyggare logga och bättre passande namn till deras produkter.

    Att det kostade att ställa om från lcc till Löwengrip kanske innebar att de fick satsa på billigare förpackningar men intala oss att de gjort valet för att de ska bli snäppet lyxigare med en bättre produkt i flaskorna.

    Jag hade fortsatt samma design men ändrat lite i färger osv på de gamla produkterna och framförallt behållt deras gamla namn!!

    Har tandvärken från helvetet idag så kunde inte låta bli att gå förbi Löwengriphyllan när jag var inne på Apoteket och köpte värktabletter. Tycker produkterna ser stilrena men outsägligt tråkiga ut på bild, men tänkte att är förpackningarna av bra kvalitet så kan de ju ändå ge någon form av kvalitetskänsla i verkliga livet. Nope, det såg verkligen ut som tråkiga plastförpackningar av vilket märke som helst. De har lyckats med ett typsnitt som möjligtvis är snyggare än Apolivas, i övrigt så sticker de inte ut alls.

    När man hellre vill ha apoliva, kommer hem med Löwengrip XD

    Stod också på ett Apotek igår och tänkte detsamma. Löwengrips förpackningar med sin tillplattade kork drar helt klart det kortaste strået. De ser inte ut att innehålla en skönhetsprodukt, mer som nån form av rengöringsmedel.

      Ar det fler an jag som har problem med att komma in pa blondinbellas blogg? Jag skrev en kommentar med endast en mening hos henne (som ej accepterades):
      ”Har du nagon kommentar till Bloggbevaknings anklagelser?” och nu kan jag alltsa ej komma in pa hennes blogg! 🙂

        sorry, kom in nu! 🙂

    Har Isabella Löwengrip berättat för läsarna hur hennes ”imperium” hanterar dataskyddsförordningen GDPR som träder ikraft idag och gäller alla länder i EU/EES-området.
    Hon lär visst ha varit i Marbella på ett stort event för företag världen över och hon har nu skrivit om Kinas nya satsning i samhället. Att hålla på och surra om Social Credit Score som man vill införa i Kina och göra svepande uttalanden om blockchain känns inte lika meningsfullt som information om den nya dataskyddsförordningen.

    Hur kan någon vara så godtrogen att tro att denna recension är opartiskt?

      Fast det är ju inte en recension av innehållet… Har du läst inlägget?

    Det upptäckte jag också i samma veva som de visade de första bilderna på nya löwengrip. Då hade de andra redan funnits ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.