Det händer på Instagram

Oh no!
Inte nog med att Margaux ska abonnera hela Gröna Lund under en hel timme för att vara ensam där inne tillsammans med sina följare, hon använde det som en MUTA för att vinna Guldtubenpriser!!!!
Det får väl finnas måtta!!!!! 
Den influenciska gränslösheten har nått nya och svindlande höjder.

Det här svaret från SVT är ungefär lika uttömmande som ett autosvar under semestern med skillnaden att någon faktiskt suttit och medvetet författat det.

Anna ”Apan satt i granen” Davidsson har debuterat som författare och än så länge har lovorden strömmat in.
Jag har inte läst boken själv, är det någon av er som har?

Stort grattis till Frida Fahrman som gifter sig med sin Hampus idag.
Jag minns fortfarande den bild där Frida i en svart, tight klänning avslöjade på bloggen att hon var gravid. =)

Jag tror ingen riktigt förstår hur peppad jag är på att fotbolls-VM ska dra igång. 
Att vara egenföretagare har aldrig framstått som ett bättre val än nu så att jag kan planera mitt liv kring VM.
Om kön till kassan på Intersport inte varit så lång innan matchen mot Danmark så hade jag haft en matchtröja med mitt namn på redan, men skam den som ger mig. Jag SKA ha en sådan innan VM börjar!!

En graviditet är 40 veckor! Men om man får tvillingar – är man gravid i 80 veckor då? 🙂

Jag undrar om Biggest Losertränarna har övervägt att låta deltagarna dumpas av sina partners inför den sista invägningen?
Vad tror ni?

Linn Ahlborgs stundentpresent gick på ungefär 55 000 sek, men vem vill ha det när man kan få ett startkit till att flytta hemifrån?
Strykjärn, stekpanna och en uppsättning bestick – check på den!

Även Nicci Hernestig tog studenten igår och firades med pompa och ståt!

När jag såg Axel på Idol insåg jag inte exakt hur skadad han blev när han kom i kontakt med en elledning uppe på ett tåg, men den här bilden visar honom när han är redo att starta sin rehabilitering. 
Jag skulle lätt stötta hans stiftelse om den blev verklighet.

 

  • lackbergDet är mycket fokus på männen i fallen av Metoo just nu. Med all rätt. Men vi måste också våga prata om möjliggörarna. De som skyddat. Täckt upp. Tystat ned. Och på något sätt känns sveket värre tycker jag när det är kvinnor som svikit sina medystrar när de kommit och bett om hjälp. Mot männen med makten i sin hand. Detta är Anna Rydin. Idag VD för ITV Studios. Då VD för Meter och ansvarig för ”Äntligen Hemma”. Läser vad Åsa Linderborg skriver i Aftonbladet om vad som nu kan utläsas i domskälet. (Swipa). Och jag sörjer. Sörjer att pengar och TV-intäkter, makt och vänskapskorruption lett till att kvinnor sviker kvinnor. Vi kan bättre. Vi borde kunna bättre. Metoo handlar inte enbart om penisar. Snippor har också en roll. Snippor som backar penisar till vilket pris som helst. Låt oss samtidigt som vi kräver respekt från män – även städa utanför egen dörr. Låt oss sluta vara möjliggörare. Tänk på om det gällt våra döttrar. Skulle vi tystat ned något då? Hur mycket reklamintäkter och sköna TV-miljoner som än stått på spel? Nä knappast va. Vi måste oxå våga visa lite pussypower. ??? För våra döttrars skull. #Förbannad

Läsarna tycker att Camilla Läckberg gör fel som ”hänger ut” Anna Rydin som var VD på Meter när Martin Timells övergrepp ska ha ägt rum.
Camilla själv har inga betänkligheter gällande något sådant.

Livet på läktaren-tjejerna behöver bli lite konsekventa när det kommer till att göra samarbeten på sitt gemensamma konto.. 
En reklammarkerar, en gör det inte alls för att sedan göra ett samarbete på sin egen Instagram och då följa alla regler för marknadsföring på sociala medier.
Förvirrat läge!

Som sagt! Att vara konsekvent är en dygd!

Mhm…Hannalicious will rather hustle 24/7 than slave 9 to 5?
Intressant! Det vill hon förmodligen så länge det finns kakrussin att plocka. Annars är det gråt och tandagnisslan så till den milda grad att mammalicious och pappalicious  får rycka in och gå på visningar, betala handpenning, inreda, handla vitvaror och allt annat som Hanna är på tok för utbränd för att göra själv.
Man skulle kunna säga att hon är lite av en medgångs-hustler! 

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte riktigt grejen att Läckberg lägger ut en närbild på en kvinna som hon anser gjort fel, onödigt, fjantigt av Läckberg. Vad blir bättre av det?

      Håller med. Känns som att samhället blivit så bakåtsträvande. Så okej, alla har fattat nu att arbetsgivaransvaret brast på 2000- talet. Men vad gör man nu, ska man hänga ut alla individer som var där?

      För övrigt anser jag att Maja LXXXgren förtjänar en ursäkt innan vi fortsätter att jaga individer…

      Läckberg beter sig ofta helt sjukt på instagram. Hon ska tycka och tänka om allt men har oftast inga egna analyser utan kopierar vad andra sagt.
      Ren underhållning att se hennes instastorys där hon skrikpratar och ska ”trycka upp” mobilen i sällskapets ansikten.

        Uppmärksamhet på allt.. exakt allt

          Det var humor när hon bad sina vänner lovebomba Simon i hennes kommentarsfält. Tramsfrans skrev om det så bra.

          Själv fick jag tanken ”oj då, är Simon lite ledsen och mamma Camilla ska muntra upp honom lite.”

            Såg att någon vågade skriva det många tänker på Läckbergs instagram nämligen ” Är det pengarna han är ute efter ” – Läckberg svarade ” Nej min kropp ”.

              I och för sig en rätt onödig kommentar.

              Oavsett vad så fick han det och kändisskap 😉

                Japp. Lucky him. ?✌?

                  ??

            För tramsfrans har ju oxå koll på vilka privata mess som kom…. ??

      Läckberg älskar att hänga ut andra, speciellt kvinnor, på instagram.

        Om man vill skriva ett inlägg om att kvinnor ska sopa rent framför egen dörr- vore det inte mest trovärdigt illustrera den med en bild på sig själv..?

        Japp. Det är vad jag lever för. Knivskarp analys. ???

      Äh hon skriver och förmedlar vad hon tycker, hands up bara ??

    Läckberg borde sluta kasta sten när hon sitter i glashus. Hon fortsatte ju t.ex. själv stötta Virtanen fast hon visste vad han utsatt Cissi för ?

      Och jag skrev öppet om det själv. Och stötta är väl lite att ta i. Hängde med snubben 2 timmar en kväll i NY. Så ”stötta” är ditt ord. Men min poäng är att jag tog ansvar för det, skrev själv om det öppet – och om någon vill skriva om det offentligt så fattar jag det och får acceptera det och inte ta på mig en stor offerkofta. Så likväl som att jag får ta den konsekvensen. Så får Anna Rydin göra det. Det är exakt min poäng.

    Helt rätt av Camilla L, förstår inte varför folk vänder sig emot det här?

      Tycker jag också. Hon stiger i min aktning. Var nyligen med om något liknande med min chef. Hade varit så rätt om hon hade fått någon påföljd.

      Följer inte CL men när nån skriver sådär kan jag inte låta bli att undra om personen har en helt renstädad garderob själv. Sen tycker jag debatten riskerar bli gnällig, vid nåt tillfälle kan man inte bara belysa samhällsproblem utan att också komma med förslag på lösningar.

        Och ja mitt förslag på lösning är att kvinnor slutar skydda män i sådana sammanhang. Plus att män självklart i första hand slutar bete sig så här. Men har du nån bättre lösning får du gärna komma med det. ?

          Fint att du tar dig tid att svara på kritik. Förstår din poäng men har svårt för det här med uthängningar av individer som konsekvens av tidigare felsteg. Tycker som din läsare det bli lite för mycket domstol av det hela. Din pep text var ju fin men hade funkat lika bra utan Anna R. Inser såklart att det är din instagram och att du skriver precis vad du vill. Men eftersom du tog dig tid att svara gör jag samma sak 🙂

          PS. Nej, har inget bättre förslag på lösning än du själv men misstänker att dom som fått reflektera över misstag, som t ex Anna R, säkert kommit på olika sätt att skapa vettigare arbetsklimat. Ibland önskar jag att debatten fokuserade mer på vad de lärt sig än vad de gjort för fel.

    Classy med det där filtret på Linn Ahlborgs bild. Cartierboxen ser alldeles smutsig ut.

    ”I rather hustle 24/7 than slave 9 to 5” vilken gangsteeer ????

      Det låter som en kommentar från Catrin Hedlund

        Eller Kniv-Micke.

    Är nog minst lika taggad på fotbolls-VM som du. Livets liv!

    Asså Hannalicious ??

    Är det bara jag som tycker att Ida Warg och Annica Englund är sjukt lika? Trodde först det var Annica och tänkte att nä nu har jag missat ngt!

    Finns inget bättre sätt att bli smal än kärleksproblem, det kan nog alla tjejer skriva under på. Kilona rinner av i takt med tårarna!

      Jag blir tjock istället, åt två Ben and Jerry’s på raken igår ??

        U and me both sis <3

      Haha true! Jag tappar dock matlusten när jag är nykär också. Emellan nyförälskelsen och avslutet äter jag dock?

      Jag äter också mer när jag blir ledsen, så hade nog inte heller blivit smalare

    Varför är all text fetmarkerad? Blir jättejobbigt att läsa

    Beställ matchtröja från unisportstore får man välja namn och nummer själv på tröjan.Är sjukt nöjd med min tröja,obs inge reklam är en vanlig industriknegare men älskat VM hade vart kul med lite fotbollsinlägg?

      Nä, fotbollen kan hålla sig på tv:n.

        Ja eller live irl. Inte här, möjligtvis i ÖS men så länge det inte är relaterat till sociala medier tycker nog även jag, som ändå är något av en extremnörd när det gäller fotboll, att det inte hör hemma här.

    Varför är all text fetmarkerad?

    Ser ut som hon sitter å pissar. Not classy

    Har helt missat att Gynning skilt sig, fan va trist. Tyckte de verkade så fina ihop.

      De var aldrig gifta vad jag vet, men Carolina verkade ha egenansvar för barnen och drog det största lasset (upplevde jag). Och han friade fortfarande inte, och detta i samband med otrohetsrykten om honom = tror nog hon tyckte det var nog tyvärr.

        Fast vadå ”han friade fortfarande inte”. Ett sånt beslut hänger inte endast på mannen.

        Ok. Ska erkänna att jag inte följer någon av dem utan bara sett dom på bild och att hon pratade så varmt om honom i början. Alltid trist med en separation när det är barn inblandat.

        Han var otrogen redan för 4år sedan…

      Har de sålt det stora fina huset? Eller bor han där? Gynning verkar ju bo i ateljehuset nu med barnen?

    Fy vilken ofräsch bild från Hannalicious med massa hundkiss i bakgrunden ? fattar inte varför dessa nerkissade innerstadsgator är så poppis hos influänsers.

      Ew såg det inte förrän nu när du skrev det! Med hennes pose ser det lite ut som att hon kissar ?

        Alla dessa fläckar all over vasastan kanske inte är hund- utan influänserkiss! ?

    Alex Schulman hjälper till att mobba en 15-årig pojke.

    https://nyheteridag.se/gustav-15-tokhyllas-pa-twitter-efter-medieprofilernas-mobbning/

      Ååh fick ont i magen.. kalla en 15årig kille som vill hjälpa till för töntig?! Nej nej usch.

        De gjorde samma sak på mix megapol igår. Så jäkla onödigt. Låt honom vara och köra sin grej.

          Vad är det för fel på folk? Ja Schuuuulmaaaan vet vi ju redan är tappad i grytan.

      Nyheter idag är en tvivelaktig nyhetssida. Det betyder inte att den unge pojken förtjänar att behandlas illa i sociala medier. Han gör säkert ett bra jobb. Dock vill jag inte stödja sidor som stödjer falska och vinklade nyheter, medborgargarden samt främlingsfientlighet. Sidor som hyllar personer som exempelvis Joachim Lamotte och liknande. Köper hellre 100 produkter från LCC än klickar mig in på Nyheter Idag, Avpixlat (vet att sidan bytt namn) och liknande skitsidor.

        Vad duktig du är då som skriver en rad om sakfrågan och en liten novell med självgod glorifiering av dig själv. ?

          Trh?

        Nyheter Idag är ingen tvivelaktig sida och dom sprider verkligen inte falska eller vinklade nyheter. Ditt inlägg bevisar hur lite du vet om dom. En av personerna som skrivit för Nyheter Idag är en gammal vänsterpartist t.ex.

      Älskar Katarina Janouch svar på Twitter där ???
      Beskriver ganska precis vad jag står i mina åsikter om Schulman.

      Det är flera poliser som hyllar 15-åringen i twittertråden, bl.a Martin Melin. Han skriver:
      ”Tänk om fler 15-åringar var som Gustav. Killen är ett föredöme.”

    Oj vad lika Ida W och Annika E är, vid första anblicken var jag säker på att det var Annika. ?

    Kan skriva upp under på det Gynning skriver, går själv igenom en separation nu från min sambo efter 3 år – en separation där båda älskar varandra men det går bara inte mer, det gör så ont i hjärtat & har så svårt att ta in jag ska vara utan honom. Han är ju mitt livs kärlek..

    Lägg sedan till jag tar Ritalin som inte heller är en aptitretare direkt, någon som har tips på bra mat, lätt att äta och innehåller mycket näring?

      Köp näringsdryck (finns på apotek)! Det kan vara enklare att dricka näring än äta den ibland.

        Tack för svar <3

        Jag får ta mig till ett apotek och se vad de har, just nu kör jag på smoothies med extremt mycket i. Häller ner edemamebönor, avokado, banan, broccoli, kvarg, juice för att få i mig så mycket jag kan på så lite som möjligt. Som du säger, att dricka det är lättare än att äta.

      Du kommer bli av med din medicin om du tappar vikt. Såvida du inte är överviktig men då lär du ju inte ha adhd heller. På 60talet använde dom efedrin som det lokala tjacket är byggt av, för att hålla midjemåttet. Det, eller kcal in kcal ut 😉

        Jag vet mycket väl det, jag har lyckats någorlunda att hålla vikten på min medicin. Jag gick ner några extra kg i början men legat stabilt i lång tid, men då har jag också lärt mig att äta efter medicinen och få i mig näring – men när läget är som det är med min separation så hjälper inte direkt det på matlusten. Onödigt att ens skriva så? Eller ifrågasätta min diagnos? ?

        Tack för svar till er andra ❤️

          Om vikten är ett problem orsakatav medicine från börjat tycker Jag Du ska höra med läkare om du kan få näringsdrycker på recept.

            Nej, skulle inte påstå den är ett problem. Jag låg på några extrakilo när jag började men gick ner till min normalvikt & har sedan stannat på den – men i samband med separationen så har matlusten försvunnit helt, allt är som att äta papper och eftersom när jag är ledsen inte har matlust så kopplar jag inte detta till min medicin? Men tack för tipset ?

              Jag brukar äta två ägg, keso och sån där ajvar när jag är nere o äcklas av mat. Håller mig mätt massa timmar och går ner fort. Och en proteinshake ibland.

      Är det riktigt illa kan du äta bananer, fil, eller yogginaturell, gärna med två msk chiafrön till. nötter plus vätskeersättning Det är en perfekt näringsräddare. Orkar du äta annat med så är det ju givetvis ett plus.
      En tröst i seperationen är att tänka att det är okej att älska någon fortfarande och känna saknad. Det är naturligt och får lov att finnas.

    På tal om instagram, kul att Kenza och Klara gått till Mykonos för att bo på villan typ gratis. De var just några veckor sedan ett gäng youtubers (alisha, mia stammer mfl) från usa vad där också, ingen av dem taggade ”hotellet” på bilderna men nämnde det alltid i bildtexten på foton. Känns lite som smygreklam. Vet dock inte hur de funkar. Så transparent också att Kenza pratade om reseväskor på sin blogg och nu fick nya passligt till resan! Det blir så trist då alla produkter bloggare änvänder är typ presenter de fått.. aldrig någon egen tanke bakom, men det är väll så det funkar. Fattar nu också hur Klara har råd att följa med på resor typ varje vecka, det är ju gratis

    Blir faktiskt sjukt upprörd över att Gynning lägger upp en sådan bild och låtsas att superkroppen byggts av separation, bra mat och hård träning. Och att ingen här, varken Camilla eller ngn läsare kommenterat the obvious. Glömde vi någonting kanske? Dr Berne. Fy fan för att vidarebefordra kroppsideal och sjuka metoder.

      Missade du att jag var superironisk i min text? Eller du kanske tror att jag tycker att man ska rekommendera alla att bli dumpade för att späka sig lite extra?

        Absolut inte, men tycker nog ändå att den kanske flög lite för lätt. Hade kunnat förtjäna ett helt eget inlägg

          Alltså det är jag här ovan.

    Charlotte Perelli är gravid väntar sitt fjärde barn ?

    Angående svts svar till familjen CWB var det väl ungefär lika oväntat som fam CWBs reaktion på svaret. Tror inte vi kan förvänta oss ett gemensamt perspektiv mellan parterna här i nutid.

    Nej hua! Skönt att vara singel och slippa skiten!!! ?

    Hallå aladåb vad jag älskar de här inläggen! Oftare koftare!

    Haha klockren sammanfattning av hannalicious! Av alla influencers känns hon som den som gör absolut minst (pga ständigt curlande) och ändå mest behöver semester? I det perspektivet förstår man ju ändå fornis ständiga utmattning, hon verkar ju faktiskt både laga mat, handla, tvätta osv, utan sina föräldrar. Klart man blir trött då.

    sen Ida Warg blev gravid finns det bara en standardposé, i underkläder

    Ser att Hannalicious revirmarkerar Östermalmsgatorna

    Intressant att Cissi wallins familj lider av det som har hänt , hon valde själv att gå ut med Fredriks namn och hon måste väl rimligen ha Trott att det skulle bli någon konsekvens? Eller trodde hon att alla skulle tyckte att det hon gjorde var bra ?! Likt det Läckberg skriver konsekvens och handling …..

      Tänker att reaktionerna på programmet kanske är symptomatiskt på samhället i stort. Numera är debatten så inskränkt och vi tillbringar alla så mycket tid i våra olika subkulturer att vi genuint blir chockerade över att inte alltid få välja perspektiv själva. Lika mycket som jag beundrar dagens unga feminister för deras mod är jag ibland lite orolig över förmågan att ta in andra historier än just deras egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.