Har Mona drabbats av tillfällig sinnesförvirring?

Skogspromenader i all ära men jag trivs bäst på min balkong. Önskar bara att jag vore lite mer trädgårdsintresserad … men, det är jag inte. Hade jag råd skulle jag anlita en trädgårdsarkitekt som kom och fixade allt och som sen kommer en gång i månaden och underhåller.//Mona

Mona verkar ha drabbats av samma tillfälliga sinnesförvirring som den som drabbar Tjocka Hetsätarkatten tjugo sekunder efter att han tömt sin matskål där han är fullt övertygad om att han håller på att svälta ihjäl.
Mona drömmer om en trädgårdsmästare och verkar helt ha glömt bort att hon vid upprepade tillfällen skrivit om sin kära trädgårdsmästare ”K” som hon överlåtit sin trädgård till med varm hand – bland annat här den 17 juli 2016 och här den 7/6 2016.

Nu har hon ju varken hus eller trädgård längre så behovet av en trädgårdsmästare borde vara lika med noll med tanke på att man inte brukar anlita en trädgårdsmästare för att vattna ens krukväxter.
Att Blondinbella med största sannolikhet outsourcat sina krukväxter till en extern firma som hon redan drar av på företaget ser jag som högt troligt, men Mona får nog vackert sköta sina egna kaktusar där hemma.

Jag avskyr för övrigt trädgårdsarbete med en passion som till och med förvånar mig själv. Det är anledningen till att jag aldrig kommer bo i hus så vida jag inte har råd att anlita någon som sköter allt från gräs och blommor till ogräs och grusgångar.
Jag skulle eventuellt kunna acceptera att ha ett litet bonsaiträd på skrivbordet men det är också allt.
Anyone else?

0 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kanske är Stockholms bästa trädgårdsmästare som hon bara klickade direkt med inte tillhör kretsen längre? Finns väl dock shitloads med andra. Bara att sladda in.

      Det var ju typ en arbetslös kompis hon benämnde som ”trädgårdsmästaren”. Hon påstod aldrig att hon anlitade någon.

        Nej men kompisen var ju där hela tiden och fixade trädgården. Jag undrar var den kompisen är nu när jag läser inlägget. Bland alla andra avlagda som egentligen inte vill vara kompis med henne mer?

        ”Det var ju typ en arbetslös kompis hon benämnde som ”trädgårdsmästaren”. Hon påstod aldrig att hon anlitade någon.”

        Ingen arbetslös kompis utan en kompis/läsare med jobb inom blombranschen, http://www.monasuniversum.se/2016/06/02/nu-jeflar-ni-kan-kalla-mig-tradgardsmastaren/

        ”En av mina kompisar, som jag för övrigt har träffat via bloggen (älska bloggen), jobbar inom blombranschen. Hon och sambon har ett större företag inom just blommor och övriga växter. Jag kallar henne ”K” här eftersom hon inte vill figurera med sitt riktiga namn eller ansikte. K är den som ofta förser mig med Sveriges bästa kvalitetsliljor.”

        ”K, som har en gedigen utbildning inom trädgård och blomster, gråter riktiga tårar när hon ser hur illa skött min trädgård är”.

        ”I måndags när jag kom hem hade K fixat ett bud som lastat av shitloads med prylar.”

        Hon var ju där ett par gånger för att fixa Monas trädgård + brukade skicka Mona snittblommor titt som tätt. Förr i tiden alltså.

          Sjukskriven var hon väl.

          Sveriges bästa kvalitetsliljor minsann.

    Haha, ja jeflar han kanske ligger nerpackad i nån av alla flyttkartongerna?

    Fast nu är det ju en trädgårdsarkitekt hon skriver att hon önskar sej … inte en trädgårdsmästare , en väldig skillnad faktiskt !

      Ja, och inte brukar trädgårdsarkitekter komma och underhålla trädgårdar på månadsbasis.

    Vill minnas att den där K trädgårdsmästaren var en kompis. En kompis som var heltidssjukskriven. Men som tydligen på sin sjukskrivning från en bank ändå drev någon typ av blomsterverksmhet. Därför var K s namn hemligt. Var en del diskussion om det.

      Jag läser inte Monas blogg men har läst om henne här och det känns ju liiiite konstigt att det är två personer som går att nämna i hennes blogg (Moa och K) men samtidigt är de suuuuperhemliga. Om det nu är så hemligt sluta skriv om dem…

    Hon bor ju i hus, så det behöver hon nog.

    Jag ät precis tvärtom – typ enda anledningen till att jag vill ha ett hus är just trädgård. Kan sitta i timmar och fantisera om bärbuskar och träd jag vill ha. Just nu står ett Gullregn högst upp på listan! Och minst två olika sorters äpplen, en sommar- och en vintersort. Sen hoppas jag kunna ha en plätt i trädgården med naturträdgård. Och stenkantade grusgångar! Åh herre! Snart hoppad jag! 😀

      Jag förstår dig. Jag har en kolonistuga med massor av växter, träd, bär etc Det är mycket jobb men för jädra härligt alltså!! Bor du i Göteborg så kom och hälsa på… idag har vi koloninsdag med café öppna trädgårdar loppis etc öppet mellan 12-16 ?

        Åh, vad mysigt det lät! Jag bor i Karlstad dock och ska strax iväg till jobbet. Men jag hoppas att ni får en jättehärlig dag!

          Du får gärna göra vad du vill i min trädgård ? Vi bor i Karlstad och jag har i år faktiskt ansträngt mig så mycket att vi odlar sockerärtor.

            Haha gärna!!!

        Åh, är det Delsjökolonin? Där var jag hela somrarna som barn. ??

          Nej detta är Änggårdskolonin tyyp mitt istan nästan… fantastiskt!

      Haha enda anledningen till att jag skulle kunna tänka mig att bo i hus igen är för att göra om hela trädgården till tennisbana. Lyxen att ha en egen?? hade det när jag var liten men sen flyttade vi och det gick inte att ta med den (Hur orättvist att lämna kvar den när hästarna fick följa med?!??)☹

    Brukade hata allt vad grönska hette tills vi köpte hus, vilken redig arbetsterapi det är att få påta runt i sina buskar! Fast krukväxter är en annan femma…

    Jag ÄLSKAR trädgård!!!!! Jag behöver klona mig så jag kan ha ett helt liv bara tillägnat trädgården <3

    Japp gillar tyvärr inte att syssla med växter. Dom är fina att titta på men plantering och sånt är inget för mej.

    Förstår inte rubriken. När är hon inte förvirrad?

      Du Anonym ! Jag undrar vad som är förvirrat i detta inlägg ? förklara gärna 🙂

    Om jag fattat rätt så hyr hon ju bara huset typ ett år så varför ens bry sig. Hon surrade om att matcha kuddar med husets färg. Onödigt i min bok.

      Ja, eller när hon tänkte måla om sina utemöbler för att matcha fasaden… Så ovärt när man inte ska bo där

    Hon skriver ju att det är en kompis, det är inte samma sak som att anlita en trädgårdsarkitekt

    Är så svårt nyfiken på varför de hyr, vilka företag de har idag, var alla vänner tagit vägen och varför. Bara för att jag är nyfiken, inte för att det angår mig ett dugg.

      Jag är nyfiken på om de betalat skulden

        Ja hur funkar sådant egentligen? Hur kan man undkomma skulder på flera hundra tusen?

        Jag med ! Mona verka ju inte jobba alls längre ? Bara fikar med världens bästa kompisar !!!

          Hon verkar jobba hemifrån och ju sälja doftljus och sånt från sin källare. Hur det går med hennes och kompisens kläder (från aliexpress) vet jag inte.

            Fast hon och en kompis var ju på inköpsresa i Italien så kläderna kommer nog därifrån och Inte från ali express. Tror att driva en blogg och blogga anses vara ett arbete idag.

              Ja, de var i Italien på en ”inköpsresa” och köpte lite kläder med sig. Dock har hon innan och efter denna ”inköpsresa” beställt kläder från Aliexpress och sålt vidare. Lätt att hitta kläderna hon säljer på Aliexpress hemsida, speciellt då hon inte allltid ens orkat ta egna bilder på kläder utan kopierar bilderna från Ali rakt av.

                Det frågade jag en gång om och det var inte alls samma kläder. Bara lika.

                  Säger hon, ja. Sanningen är att de kommer från Aliexpress. Tyckte lite synd om tanterna som t ex betalade över 100 kr för en scarf som kostade typ 20 kr på Aliexpress (inkl. frakt).

                Men Anonym 13:42, 14:28 hur vet Du om Mona köpt grejer på ali express? Är du medveten om att ali express kopierar andra klädkedjor och tar bilder från andra? Nu vet du det i alla fall.

                  De kläderna som Mona krängt vidare är inte såna kläder som är kopior av märkeskläder utan kläder som Aliexpress och andra Kinasäljare säljer. Mona har ju kopierat Aliexpress kort på kläderna rakt av och använt dem. Så det är ganska uppenbart vart kläderna kommer ifrån.

                  Haha 21:01 du verkar besatt du och har järnkoll på Ali express.. men nja vi andra har inte sett Ali express-kläder hos Mona utan Italien-kläder dock inga märkes-kläder tror jag inte men har inte full koll, inte så engagerad i hennes shop.. men iaf ska du veta att Ali express kopierar inte enbart märkeskläder och bilder cirkulerar på många sidor. MEN du behöver inte oroa dig, tror inte Mona säljer särskilt mycket kläder ändå så du kan va lugn 😉

                  Behöver inte vara besatt, räcker med att man kollar på Aliexpress hemsida. Jag förstår om du inte heller kan använda såna sidor men för oss som kan det, är det snabbt och enkelt.

                  Var det nåt annat som du ville få sagd, Mona?

                  Besatt? Du projicerar fortfarande dina egna egenskaper på andra.

            Det är nedlagt…..

        Till Fitterbittan?
        Nej, det har de inte gjort..

          Pinsamt!!

            Ja vad pinsamt ! Hur är det med fitterbittan ? Hon kanske har lite mer historier om M ??

    Jag tror att hon skrivit att hon inte jobbar på kontoret längre. Men hon har ju ökat reklamen på bloggen markant senaste tiden. Tyvärr är det ju en blogg som man tittar in på av fel anledning…. för nyfiken på nästa tokighet…..

      Vore intressant att få veta vilken trafikhon har egentligen? Måste ju ha gått ner dramatiskt.

        Hon är med på Bloggportalens statistik. Plats 17 på proffs loggarna lista. Precis under My Martens.

        Madeleine Ilmrud och Mona gjorde ett hastigt stort tapp såg jag där – M Ilmrud skrev ju att det håller på att hända något nytt med hennes blogg (men inget händer) – kan bero på det kanske, men ja man kan ju se trafik på Bloggportalen.

          Både deras bloggar tillhör tailsweep/bonnier precis som M Graaf med flera.

    Men kompisen var väl florist och ägde Blomsterpassagen? Alltså inte trädgårdsmästare.

    Att ha hus måste ju inte innebära grusgångar, blommor och buskar att sköta. Jag har hus med mest bara gräsmatta. Med tanke på värmen och vattningsförbud finns just nu inget att göra.

    100% hon skriver så för att något företag ska se och fråga om hon vill bli sponsrad och dom fixar allt. Som Anitha Schulman.

    Vem är Mona och vad är hon känd för? Har hängt med i Moa- historien men förstår ändå inte vad Mona är ”känd” för 🙂

      Men alltså hon är bloggare haha – för att någon bloggar så behöver inte det betyda att den personen är ”känd” eller känd för något annat än just som bloggare.

        Sant 🙂 men de flesta bloggare har ju nåt som gör dom intressanta. Vad gör Mona intressant?

          Bara att klicka på ”Monas universum” överst på denna bloggpost och du får fram alla gamla inlägg om henne. Bara att läsa om Mona och hennes tilltag.

          Vad som gör en bloggare intressant är ju upp till varje läsare att avgöra.. Du får ta och kolla in hennes blogg eller instagram och se efter själv om du tycker hon är intressant är mitt tips. 🙂

    Ja fy så tråkigt med trädgårdsarbete. I samma sekund som barnen flyttar hemifrån är det jag som flyttar till en lägenhet.

    Har hus med 1000kvm tomt och avskyr också trädgårdsarbete passionerat. Älskar dock fina trädgårdar! Vi blandar mellan att anlita folk, mest pga att vi inte är så pålästa ännu, och att göra saker själva. Har insett att jag älskar att klippa gräs (även skotta snö) så det är min uppgift medan maken rycker ogräs.

    Hoppas att ni kan hjälpa mig med detta: vad ärskillneden mellan ”Daily Forni” och Fornis blogg? Har jag missat något för de verkar vara samma sak för mig?

      Jag frågar för att Forni skrev ett blogginlägg idag om Daily Forni och jag är fortfarande lika konfunderad över skillnaden mellan Fornis blogg och Daily Forni för attjag inte ser någon skillnad alls.

    När vi ändå pratar om Mona: tyckte hennes inlägg om fotbollsföräldrarna var otroligt låg. Skriva att det är människor som inte faller henne i smaken osv. De ska ju vara föräldrar till kompisar till hennes dotter osv. Så otroligt larvigt och lär inte bidra till bra stämning att spy galla över dem på sin relativt stora blogg.

      Ganska märklig situation att hennes man är tränare för ett lag där föräldrarna vägrar prata med hans fru… Skulle vara intressant att höra en åsikt från ”andra sidan” d v s de högfärdiga föräldrarna. Speciellt nu när hon skrivit om dem i sin blogg.

      ”Jag har extremt svårt för fördomsfulla kärringar. Särskilt när jag själv är full med fördomar, som jag ständigt försöker jobba bort. Har nolltolerans för sånt.”

      Skriver hon som inte ens försöker jobba med sina fördomar. Snacka om att kasta sten i ett glashus.

        Har barn på samma skola som Mona. Tycker i princip ingen är snobbig och de flesta är trevliga. Men Mona är ju lite speciell, så folk kanske behandlar henne därefter.

          Japp, om man beter sig som en vuxen fjortis från Jordbro är det inte konstigt att man blir behandlad därefter.

          Jag har växt upp i ”finhooden” som Mona kallar det, (mina föräldrar bor kvar där så är ofta där fast jag flyttat hemifrån för många år sen). Jag kan säga att Mona är sedd som WT i Brommas ”finhood”. I just dessa områden i Bromma bor det människor med ”gamla pengar”, som har en viss stil & klass, som direkt ser vem som inte passar in. Mona och hennes familj är totalt felplacerade i området, tro mig, det pratas… Nu förtiden bor många unga ”nyrika” barnfamiljer där, men de har en viss stil & klass som passar in perfekt. Mona & hennes familj gör det inte…

    Men hon har ju både hus och trädgård dock betydligt mindre hus och trädgård än innan. Förstår inte varför hon skulle ha drabbats av sinnesförvirring för att hon hade en kompis som kallades trädgårdmästarn som köpte och fixade med blommor för ett par år sedan – hon kan väl drömma om en trädgårdsarkitekt idag för det 😉 I`m a bit confused.

    Så trädgårdsmästare sköter inte krukväxter? Attans, jag som tänkte ringa en på måndag?

    Jag tror Mona sålde huset för att de var tvungna. Ena bolaget har väl gått konkurs(?) och div andra skulder. Därför hyr dem hus för att betala av skulderna. Snart går väl de tillbaka till porrbranschen.

      Men sluta nu!! Ni får det att låta som om Mona spelat in porrfilmer – NEJ så är det INTE, hennes make satt som vd eller någon chef för något porrfilmsföretag för många år sedan, inte så att de själva gjort porrfilmer! Men ja han tjänade tydligen mycket pengar en gång i tiden. Att de sålt det stora huset och betalar skulder är väl bra, eller? Är det fel på det med? Huset var säkert både för stort och för dyrt. Bolag går lätt i konkurs om det inte går runt, går man i konkurs eller bolag går dåligt ja då förlorar man ofta pengar.

        https://www.expressen.se/nyheter/porren–offren/
        Det hade faktisk varit bättre om de själva var porrskådisar. Det är ju bakmännen som är värst. Maken, Jimmy, hade stor roll i produktionen, inte bara pappersvändare

          Men vad vill du med att lägga in den länken igen, den har du ju redan lagt in och vi har sett den här förr, vi vet ju att maken jobbat med porrfilmsbolag och tjänat multum genom det för 15-20 år sedan. Men vadå har han tvingat tjejer att agera, har de inte fått betalt, har han undanhållit skatt? Får inte Mona blogga pga att hon har en man som jobbat med p-filmsbolag? Kan vi inte gilla hennes blogg för det? Men om de nu är fattiga och hyr hus och har skulder och kronofogden efter sig och inga vänner så är det väl bra då, då behövs det ju inte kämpas här med smutskastning mer då är de ju sänkta då. Mission completed nu då.

            Jag har aldrig lagt in den förr?!?
            För att säga att du inte känner Mona tar du det verkligen personligt…
            Mona får blogga hur mkt hon vill och jag får tänka vad jag vill.

              Jadu, den där tomten galopperar hit så fort det skrivs om Mona och tar riktigt illa vid sig å Monas vägnar. Trots att hen inte är Mona, Monas fan eller närstående. Hävdar hen. Ändå får hon alltid spel å Monas vägnar, men är totalt oförmögen att svara på VARFÖR gör hon det. Vidare fattar hon inte vilken otjänst hen gör för Mona genom att gapa och skrika här. Och att förstå skriven text har hen stora problem med också.

                Så lågt Anonym 21:08. Se mitt svar längre ner VARFÖR, är inte det minsta oförmögen. Nej är inte Mona, närstående eller fan men en bloggläsare som råkar gilla Monas blogg, galopperar inte här endast när det skrivs om Mona utan typ dagligen men har anklagats för att vara både Bella och andra också. Nej har inga problem att förstå skriven text och Jo fattar att jag inte hjälper Mona på något sätt – ett drev och besatta elakingar som vill sprida dynga är inget som går att hjälpa eller försvara sig emot, det är ju DU ett bevis på. Men vet du, tomten, jag tror att det är Du som mår sämst och har mest problem.

                  Sanningen svider, eller hur Mona?

                  ”galopperar inte här endast när det skrivs om Mona utan typ dagligen”

                  Men ändå skriver du inte nåt annat än försvarar Mona. Det enda som du gör = galopperar hit och försvarar Mona.

                  Men nu får du väl för fan ge dig!! Vad vet Du om vad jag skriver? Nej jag galopperar inte hit bara för att försvara Mona, jag har skrivit mycket annat här idag under flera andra inlägg! Det vet ju inte Du, och om du är Camcam så kan du se att jag skrivit annat och inte bara ”försvarar Mona”. Sluta ljug, sjuka människa! Du är riktigt obehaglig.

    De kallas Porrfamiljen, för de har tjänat sina pengar på porr och porrfilmer. Pengarna de köpte sitt hus för, det som nu är sålt.

    Mona är en outbildad brud från slumförorten Jordbro. Men hon vill leka fiin, kallar olika delar av Bromma för finhood och fulhood, visar upp mängder med märkesväskor (okänt hur många som är fejk) osv osv. Fejk är dessutom det mesta på henne själv: falska ögonfransar, tatuerade ögonbryn, face mm och är fetmaopererad (hon var smällfet förut).
    Inte konstigt att välutbildade Bromma drar sig undan, man har inget gemensamt med henne, hur ”trevlig” hon än försöker vara.

    En koll visar att Mona med make har ombildat / skaffat nya företag på senare tid. Kanske beroende på att många av deras firmor har Ansökan hos Kronofogden, Utmätning, Skulder mm. Monas kompis Maria Jared har nu dragits in i Monas företag, undrar om hon vet vad hon ger sig in i.

      Vem kallar dem för porrfamiljen? De som bor i finhooden?

      När det gäller det sistnämnda och Maria funderar jag på samma sak, för när man är mitt i manipulationsorkanen tror man på allt och förklaringarna om att det är ALLA andra som varit dumma är även de helt rimliga. Jag vet ju att M talar om för alla nu hur korkad och elak jag var som förstörde allt och aldrig fattade när jag hoppade av och ville ha pengarna med mig. För alla andra är så jävla dåliga företagare, medan J är typ Bill Gates. I själva verket har jag aldrig mött någon så usel, kontrollerande och manipulativ människa i hela mitt liv. Men de litar bra ihop, good cop, bad cop. Där M är den goda. ??

        Är ers mellanhavanden utredda dvs har du fått dina pengar? Om inte, kan inte kronofogden mäta ut?

          Fortfarande avbetalning, vilket jag är så less på att jag kan dö. Men det finns tydligen inte pengar att pynta rubbet trots husförsäljning.

            Du får väl kolla så de inte köper nytt hus innan du fått dina pengar. Måste kännas surt och läsa om hur hon strör pengar omkring sig.

            Begär utmätning hos kronofogden så snabbt du kan! Finns ingen anledning att behöva vänta på månadsavbetalningar hela livet medan de har pengar.
            Risk att den nya kompanjonen snart är i samma sits som du, stackars.

              Har man uppgörelse om avbetalning får man inte gå vidare med utmätning sålänge uppgörelsen följs! Tack Fitterbittan, har undrat vad som hände efter domen 🙂

        Fitterbittan hon skriver ju ingen skit om dig offentligt iaf eller, som du gör? Så det är inte att du lånat dem pengar då som många påstått här, vilket jag kunnat läsa här? Hoppade av? Låter som om du var involverad i något företag då? Men det var sant att du fick tillbaka pengarna för väskorna iaf eller?

          Näe, men hon pratar desto mer. Och jag är väl typ den enda hon inte skriver skit om, alla andra åker ju direkt ut i bloggen. Det kanske är svårt att skriva skit om någon som de blåst på pengar och låtit gå igenom ett helvete för att få tillbaka, eller vad tycker du?

          Sedan tycker jag inte att jag har skrivit orimliga mängder skit heller, två saker på tre år. Wow? Men visst, det tog ett par timmar efter inlägget om väskan, sedan fick jag dem. Det skrev jag dessutom. Men du har ingen aning om vad de två har gjort mot mig, oavsett om du känner dem eller inte.

            Nej jag har ingen aning och känner dem inte, men varför gå ut offentligt och smutskasta som om hon blåste dig på märkesväskor, varför inte ta det med henne direkt ist, visste hon ens? Men då fick du det tillbaka iaf så vet folk det nu iaf. Vet inte om du lånat ut mycket pengar till vänner eller varför man gör det, eller om ett företag kursade och pengar därför försvann eller vad som hänt.. förstår att det är jobbigt att förlora pengar och om man känner sig sviken av vänner, men bra för dig att du känner camcam och kunnat smutskasta mona här. Du kanske inte skrivit orimliga mängder skit men det finns någon eller några som skriver enorma mängder skit och kämpar och gör allt för att sänka mona och smutskasta henne på alla sätt det går. Det är fel på precis allt. Som sagt känner inte Mona men tycker hon får ta väldigt mycket skit här, inte undra på att folk tittar snett på henne i finhooden om de läser här. Hon verkar ha en hel del vänner iaf och en del som gillar henne, jag gillar henne som bloggare iaf men jag vet inte vad som hänt.

              Låt oss bara säga att jag har en och en halv miljon skäl att vara lite småförbannad. Då kanske det är lättare att förstå?

              Men det har inget med min vänskap med Camilla att göra. Jag läste inlägget och svarade på en fråga. Och hade du vetat allt tror jag du hade förstått och tom undrat varför jag inte köpt förstasidan i DN och skrivit ALLT på.

                Köpt förstasidan i DN oj men räcker inte denna blogg till, men blir det bättre av det? Så hon gjorde slut -inte du då som blev blåst på pengar? Jo många blockar vid ovänskap men du kunde kanske åkt dit och hämtat din onepiece och tofflor, men jag vet jag har grejer här som gamla vänner jag inte längre träffar lämnat kvar, brukar bli så. Pengar brukar alltid resultera i ovänskap, aldrig aldrig låna ut pengar till vänner (om det nu var det du gjort) brukar alltid sluta med ovänskap. Men iaf det jag motsätter mig lite är att vi hör bara en sida och att folk här (menar inte att du gör det) kan hitta på vad som helst, man vet inte vad som är sant.

                  @Anonym Mona

                  Det finns väl ingenting att diskutera. Domslut finns ju. Har ni försatt bolaget i konkurs så är ju inte skulden prioriterad, kan finnas vissa undantag men på det stora hela är pengarna till din fd vän förbrukade.

                  Det finns något som heter heder och moral. Det vet inte varken Mona eller Jimmy vad det är. Därför kan de spela in porrfilmer, därför lurar de vänner på pengar, därför handlar du, Mona som om det inte fanns en morgondag hellre än att göra rätt för dig. Du lever i en låtsasvärld där yta är det enda som är viktigt.

                  Att du har mage att försöka lura någon här att du inte är du är bara pinsamt. För mycket detaljer avslöjar dig. Ingen normal människa kommer ihåg om en väninnas väninna glömt något för 2-3år sedan hos väninnan. Det förstår du väl själv?

                  Eller om väninnan skickar pengar efter någon väskoncident (nu är jag snäll, det var rena rama lurendrejeriet). Nej! Hur dumma tror du vi läsare är egentligen Mona?

                  Det är både osmakligt och totalt i avsaknad av självkritik att attackera någon som man utsatt.

                  Det finns inget som hindrar att man tar sitt ansvar, rättar till det man orsakar andra och reder ut vad man ställer till med.

                  Att försöka skylla på motparten när dom finns är så jäkla dumt att bara någon med dåligt samvete kan göra så.

                  Nej! Det hjälpte inte upp ditt dåliga rykte, ett dugg. Tvärt om, de flesta inser att varken du eller Jimmy är några bra människor som försökt rätta till det som blev tokigt.

                  Snyltare, helt enkelt!

                  //Moa

                  Oj Moa (Anonym emellanåt) nu blev det lite tokigt, nu var du inte uppmärksam… Nej jag är inte Mona tyvärr och ingen väninna och det går inte att ändra på tyvärr.. men lite pinsamt att du missat ett par grejer nämligen att Bitterfittan skriver lite nedanför och innan jag svarade att hon lämnat kvar en onepiece och tofflor hemma hos Mona – ser du?! – Därför jag visste det alltså hehe inget jag vetat annars.. Och ”väskincidenten” har det skrivits om här på bloggbevakning ett antal gånger och jag har sett vid något tillfälle att Bitterfittan skrev att hon fick tillbaka pengar och har sett Mona skrev om det också, så därför visste jag det.

                  Det är osmakligt av Dig Moa att attackera och påstå saker du inte alls vet och som inte är sant.

                  Men vissa detaljer avslöjar dig; du vet alltså hur längesedan det är som grejer glömts kvar? Och om något var ”lurendrejeri”? Du är också väldigt På att smutskasta och skriva illa om Mona och vissa andra här och du försvarar vissa andra bloggare till leda både här och på andra bloggar hmm så viss brist på heder o moral verkar du inte se..

                  Jag vet inget om domslut, skulder eller något om Mona och Jimmys moral men som vi också kan se lite ovanför är att Bitterfittan skriver att de betalar av, ser du.

                  Ja visst ska man ta sitt ansvar, rätta till, reda ut och inte sprida lögner.

                  ”Det är osmakligt av Dig Moa att attackera och påstå saker du inte alls vet och som inte är sant.”

                  Säger du som inte har nån aning om Monas tilltag, trots att du läser här + attackerar folk åt höger och vänster. Samt projicerar så in i h*lvete hela tiden.

              Ang. väskan är jag blockad överallt. Inklusive hennes telefon. Det talade hon om för mig när hon gjorde slut.

              Annars hade jag också kunnat tala om att jag gärna hade velat ha tillbaka min favvo onepiece och mina tofflor som jag hade i deras gästrum eftersom jag var där så mycket. Men jag trodde väl att jag skulle få tillbaka grejorna ändå. Det hade varit rimligt. Jag gissar att de är slängda sedan många år tillbaka, men det är också typiskt taskigt.

                Varför gjorde hon slut. Hennes version och din version?

                  För att göra det sakligt och väldigt kort finns min version att läsa i den offentliga förlikningsdomen. Som jag tror finns här någonstans?
                  Hennes version är en helt annan. Trots att J bekräftar klagomålen i rätten. Fascinerande. Dessutom är hon konflikträdd och gjorde slut per sms, vilket väl inte var så klokt.

                  Ok, det har jag missat. Kommer bara ihåg hennes meddelande till er gemensamma vän om att spotta eller vad det var.

                ”Gjorde slut”. Trodde det var något man gjorde med polare när man var tonåring ?

          Hon har skrivit skit om Fitterbittan tidigare.

        Precis så är det… om man inte dansar efter deras pipa hamnar man på deras ”shitlist”
        Lider med dig… pengar som ska utbetalas sitter alltid långt inne…. medans det minsann räcker till att köpa märkesgrejer till höger och vänster.

    Är det Monas exmake med fru som är här och försöker kränka Mona så mycket det bara går, som försöker sprida så mycket skit om Mona som de bara kan, de vill väl få bort henne från hooden och ”hämnas” kanske usch så lågt. Tänker de inte alls på döttrarna, kan inte vara så kul för dem att läsa här och tro att folk kallar deras familj för porrfamiljen och massa annat skit, stackars tjejerna. Nej fy så lågt, usch!

      Nej, det är det inte. Att ens tänka på sånt bevisar hur paranoid du är. Först tjatade du om att vi som kritiserar henne här är säkert hennes f.d. kompisar, nu är det exmake och hans fru som du fått för dig. Förstår inte hur kan det vara så svårt för dig att förstå att man inte behöver ha nån IRL connection till Mona för att kunna skriva om henne/kritisera henne.

      @Anonym

      Nej, varför försöker du rikta ljuset på exet nu?

      Vem jag är vet de som behöver veta det.

      Försök inte skylla på barnens bästa, Du har inga problem att hänga ut dina ungar när det passar dig.

      Det kanske är synd om dina barn. Men det beror enbart på din oförmåga att se skillnad på dina barns integritet och din egna.

      Varenda inlägg av dig så skyller du på andra. Du borde titta på dig själv ist. Först då kommer du se vad vi andra ser och först då kan du förändra din inställning till eget handlande.

      Gör om, gör rätt Mona!

      //Moa

      Som på beställning finns det ett argt inlägg på Monas blogg, hon som aaaaaaalrig läser denna blogg! 😀

        @Anonym 14.24

        Mona har inga studieskulder. Om nu någon trodde det. ?

        Riktigt pinsamma inlägg här och i sin egna blogg.

        Varför ger hon sig in i diskussioner där hon avslöjar sig själv? Fattar hon verkligen inte hur dum hon framställer sig?
        //Moa

    Mona verkar fly från ngt , aldrig hemma fikar o umgås med vänner 24/7 ! Ngt som inte stämmer ! Bloggen är bara reklam ! Vad hände med Stielli o Törnblom ? Vet du det @ fitterbittan ?

      De kom nog underfund med hur hon är

    Bloggen har haft shitloads av folk som kommenterat innan.
    Numera not so much.

    Mona skriver om Karma. Haha Yeaaaah!
    Mona – Karma will hit you right in the face

      Mona censurerar kraftigt bland sina kommentarer så ingen vet ju hur många kommentarer hon får. Bara hur många och vilka som tar sig igenom censuren.

      Jag tror faktiskt att Mona på fullt allvar ser sig själv som en genomgod människa som råkar ut för illasinnade människor då och då.
      Eller rätt ofta. Tydligen.

        ”Jag tror faktiskt att Mona på fullt allvar ser sig själv som en genomgod människa”

        Du har rätt, så här skriver hon:

        ”Jag blir genuint ledsen eftersom jag vet att jag är en bra människa och aldrig skulle göra någon illa med flit. Bortsett från min exman möjligen.”

      Har inte karma redan bitit? Om banken tvingade dem att sälja huset som någon skrev? Vi kommer aldrig få läsa sanningen om vare sig småbett eller storbett. Image is everything.

    Skrev en kommentar hos Mona.. typ.
    Ett domslut kan man inte ljuga sig ifrån.
    Karma Mona.. Karma.

    Detta gulliga svar fick jag på min mail:

    På riktigt. Ska du hänga inne hos mig så se för fan till att du har på fötterna! Jag är inte, och har ALDRIG varit involverad i nåt jävla domslut. Idiot.

    Och don’t you worry, jag har ALLA dina kommentarer med SAMTLIGA IP-nummer arkiverade hos Bonnier.

    Satan så trött jag är på lågbegåvade puckon. Må du snart få lite kärlek i ditt liv så slipper du sitta bakom ditt tangentbord och vara störig. Och må du skaffa mod att träffa mig. Vore intressant att se om du är lika kaxig då.

    Ha en fin söndagskväll. Trots allt.

    Mona

      Svaret tillbaka till Mona:

      Haha nämen oj!
      Blev du arg?
      Trampade jag på en öm tå?
      Sparade IPnummer? Oooooj ?

      Lågbegåvad? Näää verkligen inte.
      Har högskoleexamen. Till skillnad mot dig som inte ens tagit studenten.

      Kärlek får jag i massor av make,barn o familj.
      Även av mina vänner. Som finns där alltid.
      Till skillnad mot dina…

      Ses? Nä tack. Det räckte med de ggr vi setts tidigare. När man trodde att du var genuin o god.

      Så ha ett lyckligt liv! Bland tokshopping mm mm

      Puss!

        Så du känner alltså Mona sen tidigare?

          Känner inte.
          Har råkat vara på 2 av hennes sk event. Tills jag liksom insåg hur o vad hon är

            Berätta!

      @ Maja S

      Alltså… Inte för jag tror du är orolig eller rädd men rent lagligt så är väl svaret att betrakta som ett hot?

      Sanningen är verkligen ett flytande begrepp hos Mona.

      Karma är bara något som drabbar andra?

      Mycket, mycket märklig människa.

      //Moa

        Svaret från henne låter som ett hot ja ?
        Sanning vet hon inte vad det är.
        Och Karman … ja den drabbar inte henne.
        Tror hon!

          @Greta Gris

          Ja, hon har ju hotat folk förr.

          Tror också att hon inte riktigt förstår vidden av sitt beteende och handlande kontra vad munnen säger.

          Mona har helt klart ganska stora brister i sin uppfostran. Hennes mål är att tillhöra dem som hon föraktar.

          Hon fattar verkligen inte att hela hennes blogg dryper av förakt mot allt och alla som är allt hon inte är. Men hon vill gärna bo rätt, shoppa gränslöst och vara lite ”ball och cool” på andras bekostnad.

          Märklig människa, den där Mona.

          //Moa

    Oj!

    Såg inte att min signatur försvunnit.

    Iaf jag Moa… The real, osv som skrivit Anonym 20.54.

    //Moa

    Mona hintar i en kommentar till sitt senaste inlägg att hon planerar lägga ner bloggen inom mer eller mindre snar framtid.
    ” Dock vet jag att bloggeriet inte kommer fortsätta i all evighet och den dagen kommer bli en viss lättnad. Jobbar parallellt med något som förhoppningsvis gör att jag kan lägga ner enligt min tidsplan.”
    http://www.monasuniversum.se/2018/06/10/s-o-m-jag-avskyr-manniskor-som-ljuger-och-snackar-skit/

    Hon förstår väl att inte bloggen kommer få några samarbetspartners när de inte gör rätt för sig, och med Kronofogden som letar efter tillgångar. Det är nog dags att de städar upp skuldberget. Ellos m fl borde dra öronen åt sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.