Isabellas klänning från London

Klänningen som Isabellas stylist Sasha tvingades flyga till London för att få tag på är den här i tweed – ett material som kanske inte är helt självklart i ett sommarvarmt Paris, men vem vet – Bella kanske är frusen om låren?

Eftersom Isabella är på väg till Paris och Balmain är ett fransk märke så borde ju oddsen för att klänningen går att återfinna där lite lägre än för exempelvis här ute i skärgården där jag befinner mig. (För först gången skrev jag låga odds istället för det felaktiga höga som jag brukar. Plötsligt händer det!)

Balmains flag ship store ligger i Paris och jag skickade iväg ett mail till dem med frågan om klänningen finns där i diverse storlekar.
Hade det i så fall inte varit enklare att köpa den där, under förutsättning att Isabella kan slopa sin ”inte bära påse-policy” och kanske ta påsen själv – alternativt be någon på hotellet att hämta den. På dyrare hotell brukar den servicen ingå och jag är övertygad om att Isabella inte reser själv så några bärande händer borde finnas.
Petter Stordalen är i Spanien – annars hade min gissning legat på att det var honom som Isabella reste till Paris med.

Vi får se om Balmain svarat när det här inlägget publiceras. Annars återkommer jag om det inkommer vid ett senare tillfälle.

Här är förresten Bellas nya smycken som hon faktiskt orkade masa sig iväg och köpa själv. Dra på trissor! 
Jag undrar om hon bar den påsen själv eller om var tvungen att ha smyckena på sig ut ur butiken för att inte överge sin nya framgångspolicy av icke bärande?


Hon hade kunnat köpt 107 st sådana här ringar istället och fullkomligt strösslat både händer och fötter med dem – är inte ”less is NOT more” lite av Bellas slagord?

Tack för tips!

188 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oj Pandora ringen va snygg

      Agree! Stilren men ändå med det lilla extra. Jag gillar smycken som är väldigt basic, men denna knutring gillade jag ?? Dessutom hade jag konstant varit livrädd att tappa smyckena om de var värda flera tiotusentals kronor! ?

        Sant, jag blir alltid stressad när jag använder mina dyraste accessoarer. Finns alltid en oro att bli rånad eller att råka tappa något. Särskilt nu på sommaren. Jag låter ofta bli att använda den dyraste klockan och vissa smycken för att de är mer synliga den här årstiden.

      Älskar Pandoras smycken. Fina och romantiska .

        Min vigselring är från Pandora. Enkel men vacker. Och kostade bara 300 kr ??

          Min kostade 150000 ? Fruktansvärt dyrt.

            Men härligt att få berätta om?

            Värt det, om du verkligen ville ha ringen 🙂 Jag tror inte att jag tänker lägga så mycket, 100 000 känns som ett tak, men om jag mååäåste ha just en speciell ring kanske jag gör det

    Blev riktigt sugen på ringen Bella köpt, snygg!

      Köp då?

        Köpte nyligen en ring till mig själv så har lite svårt att motivera varför jag ska köpa en till. Hade gärna köpt den dock, tycker den är jättesnygg

      Tänker lite på Kim Kardashian och hennes vistelse i Paris med dyra smycken som hon lade upp på instagram och rånet hon sedan utsattes för.
      Nu har Bella outat vilket hotell hon bor på med dyra smycken och flådiga kläder. Hon påstår sig ha en hotbild mot sig, känns som om hon borde vara lite mer försiktig?

        Vad har det med om man gillar utseendet på ringen eller inte?

          ALLT?! Läs kommentaren igen!
          Om man har en hotbild mot sig – vilket Bella brukar gilla att påstå – så gör man inte den här typen av information offentlig.

            Kommentaren skrevs som svar till en kommentar om att ringen är snygg. Bella och hennes hotbild har inte med det att göra

              Du glömde punkten i sista meningen? För meningen med kommentarsfältet är väl ändå att vi ska anmärka på vad andra skriver? Så man får den där lilla goa känslan av att man är lite bättre än den föregående skrivaren?

        Men lol. Losers som sitter hemma i Sverige och hotar Bella kommer knappast bege sig ner till Paris för att råna henne. Och vad gäller befintlig rånarcrowd där nere så finns det betydligt mer attraktiva objekt

    Undrar om vi någonsin kommer kunna förstå hur stor och viktig Isabella är för världen, alltså i hennes egna ögon…

      Hon är Oprah ju, alltså i sina egna ögon ?

        Anonym – Det har hon ju aldrig sagt.

          Fast hon har ju kallat sig för ”en svensk Oprah” i sin bloggbeskrivning….

            En modern svensk Oprah, för Oprah är ju så himla omodern 🙂

          ?

    Någon form av samarbete måste väl ändå vara på gång med Engelbert?
    Företaget fick ju reklamutrymme för 100 tkr exkl moms (enligt Bellas vanliga taxa) så då borde väl Bella kunna gå iväg med örhängen och ring utan debitering?
    Butikens kostnad exkl moms och marginal för smycken värda 128 tkr konsumentpris inkl moms borde rimligen ligga på 40 tkr ungefär så alla gör ju en bra affär (frånsett Skatteverket förstås).
    Men jag vet ju inte hur det hela gått till.

      Då Sofi Fahrman numera kamperar ihop med en av engelbertarna är det inte helt otänkbart att de kör en del influencermarketing framöver

        Apropå det, vad är oddsen för att man blir tillsammans med TVÅ miljardärer under sin livstid?! Ganska otroligt när man tänker efter

          Om man jagar älg där det finns gott om älg så är sannolikheten för att man hittar två att skjuta ganska stor 🙂

    Som sagt. Det ser ut som att Bella köpte den lilla ringen och då kostade den 30 000kr, men jag kan ha fel.

      Jag tror det är den stora men kan ha fel. Den lilla ser lite för liten ut.

        Håller med dig Camilla. Jag har turen att äga den lilla (köpt till mig själv för att fira att jag lyckades med ett stort projekt) och den är något nättare. Provade den storleken Bella har men tyckte den var alldeles för klumpig och tung. Dock har jag min ring varje dag, hennes ska väl vara ett statement smycke.

          Helt rätt, man ska belöna sigsjälv! Grattis till det du lyckades med ☺️

    Jag blev förälskad i ringen från Pandora!

    Vill du ha fler språktips stavas det mejl, inte mail, på svenska

      🙂

      Om du sätter då efter hej så kan du promenera härifrån.

      E-post heter det på svenska. Mejl kommer ju från engelskans mail, så då kan man välja vilken stavning man använder. Så att eeh… ?

        När jag var anställd på översättningsbyrå var ”mejl” det vi använde om vi inte ville få en rödmarkering från korravdelningen.

          Fast det gör det inte till ett svenskt ord. Den korrekta översättningen är e-post. Mejl däremot är ett låneord som fåtölj, garage och liknande.

            Du säger väl ’klisterremsor’ och inte ’tejp’?

            Tja, ordet dög åt ett av Europas största språkföretag i alla fall. Det räcker för mig.

        Jag fick en e-post?

      Johanna: Det heter e-post på svenska ?

    Men jag förstår inte, hon fick väl låna ringen från Engelberts? Det är väl ett samarbete? Och varför köper hon en bomull/acrylklänning för 12000 kronor? Helt obegripligt. Enklare att köpa kopia från alibaba lr dylikt,inte precis som att någon kommer kolla etiketten i nacken på henne. Och, förövrigt, den riktigt smarta köper ngt billigt balmain vintage och använder etiketten på annat. Som att packa in grejer i NK-papper, gammalt knep.
    Blondinbella är inte direkt den skarpaste när det gäller klassklättring. Det är inte inkomsterna som gör en rik, det är låga utgifter.

      Flytta lappen? Alltså herregud vilka skilda världar det finns. Ingen som jag känner eller någonsin har känt skulle bry sig ett halvt jota om något himla märke och sannerligen inte jag heller, i alla fall inte som är över 18-19 år. Men det finns alltså folk som bryr sig så pass att de sitter och sprättar och syr lappar på olika plagg? Käre värld.

        Jodu, det är min poäng: så gjorde folk, och även gör, allt man ser är inte sant. Jag är så gammal att jag minns när mobiltelefonerna kom så fanns det fakeantenner att köpa som män klistrade fast på sina bilar så att det såg ut som att de hade 15-20tusen att lägga på en mobiltelefon (1986). Sy på märkeslappar och NK-papper är sen gammalt. Hur tror du man blir rik? Sen säger jag inte att det är rätt öht. Men i den takt Blondinbella gör av med pengar kan jag säga att hon kommer få det mycket svårt när de feta åren är över. Hon är inte streetsmart för fem öre utan verkar på allvar stå,och glittra med ögonen och tro världen består av konsumtion.

          Blir man rik av att flytta lappar?

            Ja, alltså det är ett billigare sätt att lura omvärlden på än att köpa märkesvaror dyrt. Folk ser inte skillnaden. Så ja, man blir rikare på så vis.

              Men vem bryr sig? Du skriver ”folk” som om folk bryr sig. Andelen måste ju vara försvinnande liten bland vuxna? Eller är det jag och alla i min omgivning som är konstiga?

                Men du läser influencers instagram?

                  Nä det gör jag inte. Den enda kändisens insta jag följer är Anja Pärsons.

                Det ”folk” som blondinbella vill visa sig rik för då?
                Om hon ägnar sig åt det ”klaskkättrarrätt” rekommenderar kan ju hon fortsätta skryta och shoppa men endå förbli rik, när eran är över så att säga!

        Samma här, aldrig hört talas om det

      Wtf

        Jag jobbar på ett ica maxi bageri. Det har hänt att folk köpt tårtor från oss för att sen sätta dit ett chokladmärke från nk.
        Mer status i det tydligen ??

          Herregud men går folk då till NK och ber att få köpa ett chokladmärke i bageriet eller återanvänder de ett som de fått när de faktiskt köpt en tårta där?

          Ah, det tipset skulle Simon Sköld ha fått innan #tårtgate briserade ?

    Diamanter är en myt. Försökte sälja ett gäng vackra, äkta, diamanter tidigare i sommar, men de är inte värda någonting.

      Jo, de är värda något, men man måste gå till rätt ställe och ha diamanterna separerade från smycket. Knepigt med diamanter

        Nej diamanter är egentligen inte värda ett piss. Finns oändligt med diamanter i världen och är egentligen inte värt nånting. Folk är bra dumma som köper diamanter.

          Jo, det är dem. Lite svårare att sälja bara. Sen är det inte ofta man köper diamanter, utan man köper tex en ring i guld, vitguld, silver med diamanter i. Du betalar för det ovan, märket samt arbetet som ligget bakom att skapa smycket. Men släng du dina diamanter istället för att sälja dem om du känner för det 🙂

            Min sten är köpt lös. Sen tillkommer material o tid det tar att smida den. Platina är tex hårt o tar längre tid att jobba med. Den färdiga ringen blev värd mkt mer än vad som betalades för ovanstående. Hade säkert blivit ännu dyrare om det dessutom var ett känt namn som sålde den. Kvalitén på stenen var dock så bra att det hade varit svårt att köpa en ring med en sådan sten fix o färdig för något annat än hutlöst pris

            *de

          De Beers kontrollerar väl över 80 % av diamanthandeln och sätter således priserna har jag för mig. Visst var det de som kom med reklamen om att man skulle ge en diamantring när man friade, för att öka försäljningen av diamanter? Mighty smart I have to say.

            Stämmer att dom kontrollerar och ”äger” i princip hela diamanthandeln.

      Diamanter är en myt? ?

      Jag kan ta de! Man kan alltid göra ngt kul av det ?

    Hon har ingen stil eller klass.

    Örhängena o ringen jatack 🙂
    Riktigt fina ?
    Men klänningen Näääää fy fasiken

      Jag tycker klänningen var söt. Skulle gärna burit den.

        Jag tycker också att klänningen är fin. Den skulle gärna få hänga i min garderob. Men jag skulle vänta till hösten – tycker inte att den ser särskilt somrig ut.

          Fin på kontoret men helt fel på fashionshow med tillhörande efterfest

    Blondinbella brukar uppdatera Instagram konstant när hon är ute och reser, gärna att någon annan filmar henne när hon kommer svängande med håret med ett gapflabb. Men idag verkar hon dels resa själv, inget posande framför LCC hyllan på T5 utan hon filmar hyllan själv, dels har hon inte uppdaterat något från Paris. Något hon brukar vara väldigt kvick med att göra om hon ska på något flådigt.

      Sant! Och först skrev hon att hennes mua skulle följa med, men nu blev hon sminkad på morgonen, och som du skrev, inget vinkande på flygplatsen eller framför hotell… och hon ska träffa sin kusin som flyger ner imorgon. Vad är det här för jobbresa egentligen, verkar ju mer vara party på gång?

        Nä hon skrev att muan kommer på
        Söndag ?

          Var skrev hon det? Läste bara att stylisten skulle stanna hemma men muan följa med för alla event. Om muan ska komma ner till Paris bara för att sminka Isabella för ett event på söndag så börjar jag allvarligt tro att 1) Isabella har fått audiens hos påven eller 2) Isabella tror hon är påven.

            ”Sascha stannar hemma men Emelie gör i ordning mig imorgonbitti samt flyger ner på söndag inför alla events.”

            I inlägget ”första middagen” från igår kväll

              ”Sascha stannar hemma men Emelie är med för alla event.”

              Så står det när jag läser via unvis it, så då har det blivit ändrat i inlägget efter det publicerades antar jag. Men då har du rätt såklart.

              Och vi får se vilken av mina teser som stämmer! ?

                ??

    Nu är ju inte klänningen i tweed. Gissar att det kallas så p g a tygets struktur. Är bara en vanlig bomull/polyester-blandning. Nedsatt från €1,325 till €795. De kanske inte levererar kläder på rea? 😉

    Vart kan man hitta en liknande klänning i Sverige/online? Den är dödligt fin! ?

    Ps. Inte för 12.000 kr. Får gärna vara en liknande modell dock 🙂

    Undrar hur mycket det svider i ögonen på Kissie när Isabella är så pass frangångsrik som hon är.

      Inte alls tror jag då hon verkar vara i ett bra förhållande, upplever mycket världen runt och ha pengar så hon klarar sig och lite till. Jag lever hellre som Alexandra än Bella

      Hahahahahahaha. Du skojade väl?

        Hahaha Hannah spot on. Kissie tror hon är the one hon med dock- dem är rätt lika i och för sig?

    Sjukt söt klänning iallafall, hade inte sagt nej till den!

    Hallå alla fina människor här inne!
    Det finns en tjej som heter Linda (som jag ej känner) som blev inlagd på sjukhus för sin reumatism. Många komplikationer har tillstött genom åren hon legat där. Ja du hörde rätt -ÅR! Ingen läkare vågar göra nåt och hon får bara ligga där dag ut och dag in. Hennes anhöriga överväger att gå ut i pressen nu vilket är helt rätt!

    Snälla gå in på hennes blogg ”Liv längtan linda”. Läs och lämna gärna en stöttande kommentar. Mitt hjärta blöder för henne och hon verkar så himla ensam 🙁
    Så här ska det inte vara i Sverige 2018

      Vågar göra något eller kan inte göra något?

        Som jag skrev.

          Att inte våga göra något brukar bero på att de tror att det finns en större chans att det går helt åt helvete, än att det går bra

            Det är oavsett vilket inte okej att låta en människa ligga ensam i en sjukhussal månad efter månad utan ens ett litet stöd i form av samtal och annat som medkännande förstående människor/läkare borde erbjuda…
            Läs hennes blogg så förstår du.

            Det här är inget fiske för att få klick på en blogg!

              Jag har inte påstått det och inte att något med det är okej heller. Bara att man ofta som patient vill väldigt mycket även när det inte finns något att göra. Läkarna ger inte dåliga besked utan anledning. När det gäller samtalsstöd etc är det tyvärr så det ser ut. Vården är inte speciellt bra idag, för lite personal osv

      Tack snälla för att du delade med dig. Självklart ska man hjälpa sina medmänniskor! Sjukhus i Sverige är så förbannat dåliga.

        Nej, det är sjukhus i Sverige inte. Men människor i Sverige är väldigt gnälliga. Sverige har helt fantastisk sjukvård

      Om hon nu blivit så dåligt behandlad i så många år varför överväger man först nu att gå ut i media?

        Mest troligt för att hon är så sjuk och dessutom ensam men ”Medmänniska” ville nog främst att folk ska läsa Lindas blogg för att ge henne stöd och kärlek så hon orkar med sitt liv, så uppfattade jag det iaf. Inte att vården ska debatteras. Jag har själv läst bloggen nu och blev fast halva natten. En sån otroligt stark människa och dessutom jäkligt bra skrivet! Sorgligt, ytligt, djupt och roligt ♡♡♡

    Den är inte i tweed, dessutom ser Paris sommarväder ut ungefär som Sveriges gör just nu. Så hon lär inte svettas ihjäl.

      I polyester får hon svettas, oavsett väder!

    Sån här köphysteri har det väl aldrig varit inför ett event tidigare.?
    Nya smycken, dyr klänning och till det en nyinköpt Chanel-puderdosa att flasha med vid middagsbordet.
    Hm, VEM är det hon vill impa på? ?

      Dessutom bor hon på George V, ett av de dyraste hotellen i Paris. Brukar oftast vara fullbokat, så inget ställe där man bokar i sista minuten.

      Hon påminner lite om Hyacint Bucket från Skenet bedrar där hon alltid är lite mer förnäm går på dyra events ska imponera på nån men det slutar med katastrof någon mer som får samma vibbar? 😀 ;):))))))

        Hyacinth Bouqueeet ?

        Bubblaren: vem representerar grannen Elizabeth? ?

          Sheila

      Oss? Hon kanske är stressad och upprörd över alla avslöjanden?

    Bara jag som tänker ”hembiträde” när jag ser klänningen? ??

    Inget öppet spår?

    Kommer det inget öppet spår ikväll?

    Kom igen öppet spår?!

    Då startar vi ett eget öppet spår här!! Hoppas det är ok för Camcam 🙂
    Hur mår ni allihopa ?

      Jag mår tyvärr inte bra, åkte in akut till sjukhuset i onsdags blev kvar en natt på gynakuten och nu ligger jag hemma med filmer och smärtstillande. Hur mår du?

        I feel Amazing?

        Jag spenderade också gårdagen på gynakuten, fick dock åka hem med ett gäng morfinpiller <3

          Åh inte du också 🙁 fick också med mig morfin hem igår. Hoppas du kryar på dig❤

            Älskar när ni leker ”sjukast vinner” här inne

        Men vad hemskt, hoppas du kryar snart <3

        Det fick jag också göra i tisdags. Hade extrema blödningar, såret efter min konsiering hade gått upp. Fick inga morfintabletter men lite stoppa-blod tabletter fick jag..

      Jag har ont, ont, ont och vill helst karva ut livmoder & äggstockar. Men ser film med lillasyster så det går ingen nöd på mig. 🙂 Hur mår du själv?

    Jag tänker att öppet spår kanske kan börja kl. 21 eller 21.30 som förr?

    Ok förutom att det är lite konstigt prioriterat att förbereda sig inför viktiga möten med sån betoning på nya kläder o smycken (man sätter sig väl snarare ner med sitt strategiteam och researchar draftar planer due diligence osv men det kanske görs ändå iofs) så är det här jättesjukt ju. Denna kartläggning och spekulerande i vad IL gör är ju helt överdriven den är så konstig? Maila ett stort designerhus för detta hallå? Tror denna bloggs kommentarer är Löwengrip fokusgrupp numera uno och ett utmärkt alternativ till Google analytics. Obs att jag också tycker det är sjukt underhållande men liksom vi måste reflektera över vad vi gör här eller? Haha.

    Oh my God. Att man betala så himla mycket för smycken. Helt sanslöst sjukt. Köp en billigare ring och ger resten av pengarna till Rädda Barnen.

      Varför är det sjukt? Jag betalar gärna för smycken, om det är ett smycke jag verkligen vill ha eller en investering. Skänka pengar gör jag ändå

        Seriöst?? 68.000 för örhängen? 59000 för en ring? Alltså det är ju en jävla månadslön! Är det verkligen många som lever på en normal svensk månadslön och har råd med sådant här?

          Grattis om du har 127 000 i månadslön! Min mamma som är ålderspensionär har 127 000 i pension – per år – före skatt. Och hon har jobbat sedan hon var 14 år…

            Nej jag menade var för sig! Min månadslön är 55 000.
            Pensionärer tas inte hand om. Hoppas staten skäms…

              Vad har staten med Blondinbella att göra, och månadslöner?

                Att snoke kommenterade pensionssystemet -> Staten

              De dör snart ut ändå

          Det är oftast inte människor med ”vanlig månadslön” som köper dyrare bling-bling (man kan iofs spara till saker man verkligen vill ha…) utan människor vars pengamaskiner rullar på fint med aktieutdelningar m.m. Ett riktigt bra börsår ger fint köputrymme 🙂

        På riktigt Anonym?? Är du miljonär?

          Själv skulle jag aldrig betala så mycket för ett smycke. Man kan hitta lika fint för billigare pris.

          Vad har det med saken att göra? Jag tycker inte att det är sjukt att köpa saker efter vad man har råd med. Sen är det såklart inte att föredra att göra som Bella och slösa hela tiden. Men att lägga pengar på smycken, absolut. Det är en av få saker jag faktiskt är beredd att lägga lite mer pengar på

          Hej hej fejk-hmm. Ingen fest att gå på ikväll?

            Det är säkert ”Lisa” som blev sur på thr och fejkar hennes nick för att ge igen ??

            Va?!?

              Spela inte dum!?

      Man får väl unna sig själv något utan att skänka nästan allt? Vad är det för fel på det? Man jobbar hårt och vill köpa något fint till sig själv ??‍♀️

        Haha glöm att det är många som köper sådant ofta. No way

    OT i midsommartid men fy vad alla som säger att de ska till någons land måste upphöra! ”Landställe” är gränsfall. Men land, vad menas?? En nation, ett trädgårdsland? Varför säger de så och varför fattar de inte att de låter som idiotas??

      Samma med alla som säger att de ska ”få främmande”. Oftast (om inte alltid) bjuder man ju hem folk man känner och inte främlingar

        Ordet ”gäst” har tidigare haft betydelsen ”främmande, främling”, så det finns en länk mellan dem, om än snårig.

      Läste du också Sandra Beijers blogginlägg idag? 😉 Landställe tycker jag är okej men land låter lite lustigt.

        Haha ja det var där jag plockade upp det. ”Landet” tycker jag låter helt ok… likaså stugan/sommarstugan eller landställe/lantställe. Men mitt land eller Y:s land, nej! Helst tycker jag man ska säga orten man ska till…

      Vad ska man säga då, om ”landställe” är gränsfall? Fritidshus?

        Segunda casa
        hälsar Boken

        Lantställe

      Samma med folk som säger ”jag ska få främmande”… Vem fan bjuder hem folk man inte känner

        Hahahahah?

        Förklaringen är enkel Lisa, ordet främmande betyder olika saker beroende på sammanhang. Avseende att få besök syftar det till substantivet person som i ”gäst/bekant” inte som i ”främling”.

          Och som jag skrivit högre upp, ordet ’gäst’ har tidigare haft betydelsen ’främling’, ’främmande’. Orden har t.o.m använts som synonymer förr i tiden. Så att ’få främmande’ är inte ett så märkligt uttryck.

      Jag tycker nog ändå att de som stör sig på en såt trivial sak är ”idiotas”.

      Man säger ”lantställe”, som i ett lantligt beläget ställe. ”Landställe” har jag aldrig hört någon säga, säger folk verkligen det?

        MAN SÄGER STUGA!

        Folk säger att de ska till ”mitt land” hela tiden, när de egentligen menar ”mitt lantställe”.
        Sommarstuga, känns ju mer neutralt.

        Hahah jaa… landställe, landet, landsbygden ? ?

        Lantställe = vad stockholmare säger.
        Stuga = vad norrlänningar säger.
        Landställe = vad norrlänningar tror att stockholmare säger.

          Haha, så sant!! Men stadsbor säger allra helst ”till landet” istället för lantställe. Det är liksom underförstått att man har ett ställe där 😉

            Haha ja eller åker dom bara till en äng månne???‍♀️

            Ja självklart säger man ”åka till landet” /innerstadsbo med lantställe i närförort

              Har man fritidshus i Roslagen och bor i innerstan så säger man bara ”åka ut” underförstått ”Ut till Roslagen”:
              T ex ”Ska ni åka ut i helgen?”
              Stannar man kvar i stan och någon annan ska till hus i Roslagen i helgen säger man helt enkelt
              ”Hälsa ut!”

          Fast folk säger land/landställe/lantställe i många städer, tro ej att jag syftar specifikt på Stockholm här. Jag bor i Gbg och folk säger så här iaf?‍♀️Jag har bott i fler städer, även Stockholm, och detta är ett stadsfenomen. Och det låter inte smartare för att man är uppvuxen med uttrycket. Jag får samma rysvibbar som när folk uttalar yoghurt yoghert.

            Hon menar ju att det inte går att höra skillnad på om någon säger landställe eller lantställe…. Det låter likadant, Men det riktiga ordet är ju lantställe så detta är ju det dem säger egentligen.

      Lantställe heter det på samma sätt som det heter lantbrukare och inte landbrukare.
      Att man säger ”åka till någons land” hänger samman med uttrycket ”åka till landet” dvs till sommarnöjet, fritidshuset osv.
      Dessa uttryck innehåller land i en annan betydelse än stat eller nation. Land kan nämligen också betyda motsatsen till stad alltså landsbygd. Längtan till landet är djupt rotad i stadsmänniskan ?

      Men lägg av. Man använder antagligen det ordet man kanske lärt sig att kalla det för i barndomen. Vi sa alltid ”landet” om landställen när jag var liten och det är så det heter för mig. Blir inte samma känsla för mig om jag ska börja rätta mig efter någon som stör sig på det och börja kalla det något annat. Bara acceptera att alla inte säger exakt som du gör 🙂 man måste inte det.

        Ni hade dock inte ett landställe utan ett lantställe 😉

          Båda former är tillåtna.

      Låt bli lantställe öht! Folk åker bara/oftast ändå bara dit på sommaren = SOMMARSTUGA!

      Mvh från västkusten och vi (de jag känner) säger så

        Nejjjj man åker ju dit från påsk till skolstart typ ??

          Jaa sommarstuga heter det ändå och därmed bastu?

      Här upp i norr så säg vi stugan. Vi ska fara till stugan i helgen 🙂

    Vad hände med öppet spår?

      Undrar samma. hade gärna haft någon att prata med när jag sitter ensam ikväll

      Fan! Det missade jag helt. 🙁 Vi har haft en minst sagt kaotisk dag i skärgården. Förlåt!

    Här kan man också se showen på söndag! Om man är intresserad…
    http://www.balmainlive.com/

    Efter en egen skanning av diverse bloggar så märker jag att många beskriver sin midsommarafton och maten som ätits. Själv hade jag en helbra midsommar med vänner och bekanta. Vi hade gjort den vanliga maten med sill och så vidare. Sedan en tid tillbaka har jag lagt till rårakor som alternativ till kokta färskpotatis och det verkar vara lyckat eftersom de går åt. Det började som experiment men då det är god åtgång så har jag fortsatt. Är det något Du skulle kunna tänka dig? Sedan, jordgubbar såklart och jag är så glad att jag köpt en Champion CHPCM115 Retro Small för då är det så lätta att fixa lite popcorn utan kladd och stök. Det blir alltid poppis fram på kvällen.

      Och utan att förstöra micron i ett obevakat ögonblick? ? Yeees, been there, done that… ?

      /Hon som numera bara köper färdigpoppat.

    Kissies brors ex har tydligen blivit megakänd. Kommer ihåg när de var ett par och skrevs flitigt om på en annan blogg kring bloggares förehavanden. Känns inte alls speciellt länge sedan.

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/ngA0a5/debutantregissoren-nikeisha-anderssons-intresse-for-film-startade-med

      Kommer också ihåg ? Så länge sen!

    Priset på diamanter är en helt mänsklig konstruktion som inte har något att göra med tillgången på diamanter i världen. Nu håller inte jag på med guld- och silversmide, beroende på tillverkning kan ju också priset avgöras av vilken yrkesskicklighet som krävs för att framställa smyckena. Men som sagt, priset på diamanter är ett hittepå.
    https://www.huffingtonpost.com/rohin-dhar/diamonds-are-bullshit_b_3708562.html?guccounter=1

    Undrar vem Bella vill impa på, kan det vara herr och fru Kimye? ?Båda två har väl samarbete med Belmain har jag för mig
    Eller så tyckte hon att klänningen var fin och passande för visningen

      Såg på instagram att åtminstone 1 av systrarna Kardashian är i Paris nu…

        Åh det måste ju vara för att hon ska kunna få en glimt av Bella???

    Vad är den här ”inte bära påsen policyn” om? Det har jag missat ?

      Den kommer av att Sascha budar hem Bellas packade resväska med outfits inför en utlandsresa så den står och väntar på henne när hon kommer hem till huset. Bella orkar nämligen inte bära sin väska från kontoret till garaget utan tycker det är bättre att den skickas med bud.
      Ur detta har kommit antagandet att Bella helst inte vill bära något alls – kanske är hon som drottning Elizabeth som endast lär ha ett läppstift i handväskan och därutöver aldrig bär på något 🙂

        Åh vad jag skäms åt henne nu.

    Lätt värt att åka tur och retur till london för att köpa en maid outfit. Lätt värt..

    Matsmart.se som säljer lågprismat och annat på nätet säljer också Bellas LCD-produkter.

    Asså gaaah, BB är alltså i Paris med Stordalen och nämner honom inte?! Hade det varit strictly business, hade hon väl gjort det? Har han o hans fru ett öppet förhållande?

      Bella har länge försökt få in Löwengrip på Nordic Choice Hotels. Och Stordalen verkar ha ett gott öga till Bella. Synd om haj ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.