Ska Blondinbella fronta alla sina nya investeringar?

Jag fattar att man som företag gärna vill sätta Isabella Löwengrips plyte på all sin marknadsföring efter att ha givit henne en massa aktier via hennes bolag Nordic Tech House.
Det är klart det säljer, men hur långt kan man gå innan man förlorar all trovärdighet?
Isabella poserar med Natural Cyclestermometern…
Isabella poserar i träningskläder för Fitness Collection…
Isabella poserar i ett kemilabb där hon gör reklam för stamcellsforskning…

Är det vad vi kan se fram emot?
Jag är övertygad om att Nextcell Pharma även de vill utnyttja faktumet att de givit bort aktier för att synas av och med henne.
Kanske kan de ta det hela ett steg längre genom att lansera ett utökat ”hemmakit” där Isabella visar hur du enkelt kan lagra och experimentera med dina stamceller hemma i köket!

Kanske kan hon visa hur du i fyra enkla steg skapar upp ett helt nytt husdjur genom att stavmixa ihop stamceller från familjens hamster med en överkörd grävling som plockades upp på vägen hem från jobbet?
Herregud, det här är någonting för Bloggbevaknings webbshop!!!!!

Vad tror ni? En potentiell storsäljare? I think SO!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, fast häromdagen kollade jag på fotboll. I reklampausen gjorde Zlatan reklam för apoteket, något nätcasino och Samsung. Han har väl också frontat Volvo? Hur är det med hans trovärdighet?

      Haha, tänkte också direkt på Zlatan! Frågan är dock om inte det skadar hans varumärke mer än att det gynnar honom. Mitt bolag hade nog inte velat synas med honom han för det första har varit aktiv i 10 andra reklamer, bland annat våra konkurrenters.

      Samma skit där….

      Jaaa, det är sjukt mycket Zlatan på tvn haha
      Men han har ju fotbollen och är rik. Tror han gillat att synas mycket och han ljuger ju inte som BB iaf.

        Ändå skillnad på Isabella och Zlatan.
        Zlatan springer efter en boll och gör mål då och då. Isabella har byggt upp både framgångsrika (och mindre sådana) företag.

          Den med apoteket är ju samtidigt reklam för hans egna serie med hudvård.

          Tror han passar på att dra in ordentligt med stålar nu för att om något år läggs ner helt och hållet.

          Inte riktigt va?
          I maj 2016 startade Zlatan upp ett nytt holdingbolag: Unknown AB som under sina första åtta månaderna i drift gjord en vinst på 90 miljoner kronor efter skatt.
          Efter det har den summan eventuellt ökat lite…

            …och om Zlatan inte hade varit bra på att sparka boll hade hand företag genererat typ… minus?

              Kanske.. och om Bella inte varit bra på att ljuga och manipulera så hade hennes företag genererat typ…minus?
              Jag tycker nog att bollsparkande är att föredra.

                Du är verkligen besatt….

      Ja, men han har ju fotbollen. Bella är en influncer som endast söker nya produkter att tjäna pengar på.

      När han frontade Volvo var det unikt. Hans första kampanj. Försäljningen av XC70 (som han marknadsförde) steg 300% vilket är sinnessjukt med tanke på att det var 6 år in i produktion av den bilen.

      Trist för Zlatan att det går så bra för svenska landslaget i VM.
      Faktum är att Zlatans ego förlamade landslaget under alla år han var med.
      I Zlatans skugga växer inga träd.
      Jag är innerligt trött på Zlatan och hans stora trut. Om han inte hittar något vettigt att syssla med efter fotbollen kommer han att härja runt på fotbollsarenorna likt en patetisk Maradona frenetiskt hänvisande till att han en gång var STOR, JÄTTESTOR.

        Faktum är… ??

        Faktum är att Sverige har haft lätt motstånd och ett Mexico som spelat otroligt dåligt detta vm och Tyskland ska vi inte ens gå in på. Sverige har vidare ganska lätt match framför sig. Dessutom tror jag att det hade gått ännu bättre med Zlatan han hade iaf gjort fler mål än våra målmissare. Spännande att se hur det kommer gå ifall Sverige får ställas mot riktigt bra lag och spelare som finns i ex. Frankrike. Med det sagt grymt kul att Sverige är vidare och tror absolut de går vidare till kvartsfinal nu har de självförtroendet!

          Sverige kvalade inte ens in till VM i Brasilien 2014 så det visar att Zlatan var inte någon biljett till VM. Varken då eller senare.
          Och jag är inte precis ensam att hävda Zlatans förlamande inverkan på övriga spelare under den tid han spelade i landslaget.
          Visst, Zlatan kan göra fantastiska mål när han är på humör och allt stämmer men det är alltför sällan – i synnerhet nu när han börjat trappa ned som pensionär i Los Angeles.

      Näe vad är det jag ser. Jämföra Blondinbella med kungen, det var det fräckaste!☝?

      ?

      Han är väl med i alla dessa reklamer nu enbart för att ha en chans att få synas i samband med VM. Tror inte det är direkt slumpen att reklamerna visas exakt nu.

        jag tror inte att Zlatan gör det för att HAN behöver synas, han gör ju inte reklam för sig själv. Det är ju företagen som vill synas och Zlatan är ett ansikte man vill förknippas med. Samsung har Zlatan haft reklam-deal med långt innan VM.

      Extremt låg?

    *Isabella Löwengrip

      Vad är grejen med nya fasen att hänga med Odd och hylla honom offentligt?

      Är det slut med HampusHajen och hon vill skapa reaktion hos honom eller är det en blondinbellsk totalomvändning?

        Hajen blev väl sur för att Bella fortfarande är gift med Odd. Trots att Bella påstod att skilsmässan gick igenom i slutet av förra året.
        Om hon nu fortfarande är gift kan hon väl lika gärna träffa Odd emellanåt?
        Bra för hennes image också att låta barnen känna av att de ändå är deras föräldrar som kan träffas utan att gräla.
        Inför stundande skolgång osv är det också jätteviktigt att bägge föräldrarna åtminstone samarbetar. Annars blir det väldigt jobbigt.

          Eller så skar det sig på någon helt annan grund som vi inte vet om? Bella ha rju skrivit öppet hundra gånger att hon inte vill flytta ihop och blabla så jag tror inte han blev så himla kränkt av den uteblivna skilsmässan.

          Jag kan exempelvis tänka mig att han tröttna på att vara ihop med någon som är stolt över att hon säger ”jag vill inte pratar om din dag” men gärna pratar om sig själv.

          Eller bara arr de tröttnade på varandra ellelr började bråka, sådär som folk gör jämt,

        D e bara strategi 🙂 hon ska lansera ngt nytt å vill få massa klick så hon får oss att undra om hon å H gjort slut. Sen oxå att hon får ett ”sammanbrott” för några dagar sen, följt av att några inlägg senare rekommendera Krys psykologer! D e smart, men riktigt sjuk manipulering

          Fast att två egomänniskor tröttnar på varandra, eller att han lessnat på alla hennes spel, känns inte helt otroligt heller.. 😛 Vi får se!

        Kanske är det cyniskt, kanske inte (vi pratar ju ändå om I L), men jag tror verkligen att detta bara är ett säljknep. Vad lockar och glädjer läsarna/köparna mer än att I L umgås med barnens far, hennes ex och den person alla ”känner för” Hajen var inte kommersiellt bra för hennes kanaler och företag.

        Sähär är det:
        1. Bella klarar inte av att vara ensam.
        2. Att hänga med Odd generar positiv content till bloggen dvs hjälper henne tjäna mer pengar
        3. Bella vill visa för Hampus att hon minsann inte behöver honom (dvs så länge hon har någon annan)

    Förstår faktiskt inte att man vill ha Isabella som frontfigur. Hennes varumärke och person är inte direkt kopplat till något ”bra” längre. Med alla hennes manipulativa och oärliga steg har hon noll trovärdighet.
    Tror ni inte att det skadar bolaget mer än att det skulle gynna dem?

    Bara en tanke.. 🙂

      Förstår inte heller. Det har direkt motsatt effekt för mig.

        Samma här. Köper inget jag vet är kopplat till Bella längre. Inget.

          Inget hårband till vintern, då?
          Eller ett torrschampo? Kanske en combo?
          🙂

          Samma här FÖRUTOM att jag nu börjat med natural Cycles… Tar emot men det var den enklaste appen för att mäta temperaturen nu när jag vill få koll på ägglossningen efter två missfall. Har tidigare ratat den helt men orkar helt enkelt inte mäta och analysera själv längre.

          Skulle dock ALDRIG köpa någon av hennes krämer, skor eller annat krimskrams. Gjorde ett undantag men that’s it.

            Hoppas det går bra ?

      De som fattar beslut om samarbete med Bella är nog inte så helt uppdaterade på hur hennes image och trovärdighet ser ut i dagsläget. Har man ”1,5 miljon bloggläsare” så måste det väl ändå vara någon att räkna med?
      Vi får inte glömma att det är Bella själv som säljer in sig själv och jag har en känsla av att hon får en helt del avtal underskrivna genom att helt enkelt trötta ut och tjata sönder motparten i varje förhandling. Jag skulle tänka mig att ge henne 100 aktier i något bara för att bli av med henne.

        Tyvärr verkar det vara så, både dålig koll, lathet och ointresse inför vem man egentligen väljer som frontfigur. De förstår hon är kändis och då finns det ingen anledning att kolla upp saker ytterligare, tydligen.

          Vill man ha någon som är känd så är förstås Bella någon som inte alla men ändå väldigt många känner till.
          Betydligt fler än de som känner till t ex Kissie och Kenza för att inte tala om alla nyare influencers som poppat upp.
          Bella är känd i kretsar vida utanför den målgrupp som hennes produkter riktar sig till. Kvällspressen och TV4 har gjort att många vet vem Blondinbella är även om man aldrig har läst hennes blogg eller ens vet vad Instagram är.
          Ett slags sociala mediers Lill-Babs med undantag för att Bella inte är särskilt folkkär förstås 🙂

        Ofta tar samarbeten en tid att få igenom. Så kan vara att alla dessa nya bolag inte visste ännu då de valde att samarbeta.
        Och har man sedan skrivit över en massa aktier i en annans namn så vill man ju mjölka ut valuta för pengarna, på gott och på ont.

      Att företag väljer henne fortfarande är sannolikt pga av att de följer info i tidningar där Bella fortfarande är hyllad. Så hennes image är oskadd i business-sammanhang. Ännu har inte företag insett hur hon tappat bland konsumenterna. Det kommer…

        Bella gör många intervjuer som hon antingen tjatat sig till eller också får förfrågan om t ex från utlandet där man hört talas om fenomenet Blondinbella genom andra media.
        Att hon ständigt gör intervjuer i tidningar osv måste bero på att hon vill göra sig känd i allt vidare kretsar. Det är inte annars så vanligt att influencers blir intervjuade i gammelmedia.

    Det enda hon egentligen brinner för är ju att tjäna pengar – ”bygga bolag”, så finns inget egentligt intresse i allt hon frontar. Håller nog inte i längden, nej.
    En del köper väl också hennes grejor för att de vill stötta en ”stackars skilsmässomamma”, knäppt nog. Det är de i bloggen som störtgrinar så fort hon skriver nåt känslosamt..

      Haha är den bilden jag också har. Hon kan ju fronta lite vad som helst – så länge hon tjänar massa pengar på det. Är bara att se hennes tidigare historik när det gäller satsningar/investeringar. Däremot undrar jag om hon egentligen tror så mycket på produkterna. Och just därför skulle jag aldrig köpa dem.

      Pengar är det enda jag jobbar för också. Sen att jag gillar mitt jobb är en fördel.

    Lite kul med hur bildmontaget har en färgad hand till ett blekt face…..precis som hennes misslyckade spraytan….garvade en lång stund för mig själv.
    Förstår dock direkt att bildmontaget är fake…finns ju inga stavfel :=))))))

    Arrgghhh, den här Löwengrip-bilen som BB, Simon och Pingis ska köra runt i på Almedalen är SÅ pinsam!

      Ingen av dom lever upp till ”Economista”

        Man är väl en economista om man får Mercedes att sponsra en Löwengrip-bil?
        Det tycker jag tyder på ekonomiskt sinne. Det är för övrigt Pingis som ordnat fram bilen.
        På hennes Instastories i veckan flashade hon en större och dyrare Merca som tydligen inte
        var så praktisk att ta till Gotland med tanke på lastutrymme.

    Hon är trots allt näringslivets mäktigaste kvinna! Har fortfarande inte förstått vad hon gjort som påverkat svenskt näringsliv så mycket att hon förtjänar den titeln. Det finna många kvinnor som gör mer för svenskt näringsliv, att utnämna henne är en skam för alla duktiga kvinnor. Vem av verkliga toppar inom näringslivet vill umgås med en fnittrande tjej som tror att pengar och att synas i vimlet ger andra något.

      Den titeln fick hon ju av Veckans Affärer som inte direkt är en tung affärstidning längre. De har tappat enormt i trovärdighet de senaste åren.

      Det var mest synd om den seriösa och välmeriterade Kerstin Hessius som fick dela förstaplatsen med Bella.
      Jag misstänker att en tungviktare Kerstin Hessius gärna håller tyst om att hon utsetts till näringslivets mäktigaste kvinna 2018 tillsammans med en gapflabbande flugviktare som Blondinbella.

    Skriv om jbois fabricerade iqtest

      Kex on the beach

        Slem-bacon island

          Fjärran-bajs Hotel

    Tänk att få se Birgitte Bonnesen (vd för Swedbank) sitta i en pengahög… á la Joakim von Anka och kasta upp tusenlappar i luften.
    Snacka om att ”fejsa” sitt företag. ?

    Den här grejen med Odd är sympatifiske samt flytta fokus från resan till Paris som hon fick mycket kritik för tror jag.
    Känns fruktansvärt oseriöst att använda sitt ex samt barnen för att få pluspoäng. Ang Hampehaj så är nog det pausat el avslutat. Samma sak där att hon fick ett positivt intresseuppsving både i massmedia samt bland sina följare när hon så storslaget outade deras relation. Realitysåpan fortsätter få se vad nästa drag blir.

      Bella hade tydligen inget intresse alls att tala om vad som gällde för Paris-resan. Varken hur den kom till, vad som hände och inte hände under resan, vad Isolina gjorde där och varför Bella inte talade om att Petter Stordalen var med på lunchen och även bodde på samma hotell som Bella.
      Om Bella tyckte att dimmorna kring resan var till fördel för trafiken på hennes sociala medier så verkar det ändå som att resan knappast var bra för hennes privata relationer.

    Jag skulle aldrig använda henne som ansikte utåt, och jag jobbar med varumärken och marknadsföring… men tror att det är för att jag vet för mycket om henne. Dyker hon upp på ett möte med någon som bara tittar på (påhittade) siffror och räckvidd så kan hon säkert övertyga dem om att de får gratis marknadsföring i och med henne och så går folk med på det.

    Jag tycker att det är så märkligt att vara ansiktet utåt för så många olika företag, förutom de egna företaget/en. Det är också företag och produkter som är vitt skilda från varandra. Så gör oftast inte andra stora varumärken, särskilt inte om man vill ses som mer exklusiv. Men jag antar att hennes första prioritet faktisk inte är Löwengrip och produkterna där, utan hennes eget varumärke, ansikte, bloggen osv. Om Löwengrip faller så har hon fortfarande kvar sin kärnverksamhet. Jag tycker dock att det blir så billigt, precis som med Zlatan som dyker upp i varannan reklam så får jag ett motstånd mot de företagen och vill inte stötta dem ekonomiskt.

    Måste fråga;

    1. Nämnar hon inte H för att d verkligen är dårligt mellan dom eller är d bara för att skapa trafik till bloggen?

    2. Hur hade ni reagerad om eran pojk/flickvän hade sagt (fråga gör hon knappast…) åt er; ”Hörru, nu nämnas inte du på bloggen på et tag för jag vill ha mer uppmärksamhet och trafik till bloggen innan jag lanserar *nytt produkt*»

      Hade möjligen accepterat det om jag fått del av vinsten. Nu framstår ju dock Hampus mer som bellas leksak som får uppmärksamhet när det passar henne. Det hade jag inte velat… och Hampus har ju tidigare varit noga med att vara anonym? Nu blir han plötsligt Bella-Hampus.

      Hon skrev väl redan från början att han inte skulle vara med så mycket? Jag tycker det är sunt att behålla privatlivet privat. Jag tycker att hon delar med sig för mycket redan.

        Jo fast sen smackade hon ju upp några inlägg där hon var väldigt informativ om honom ( var väl i samband med nån blogglögn). Och hon har ju fortsatt lägga ut att hon ska träffa honom.

      1. Tror Hajpojken har tröttnat på Bella och hennes falskspel. Samt att hon får mer trafik till bloggen som en bonus nu när det är så ”mystiskt” och oventande om de gjort slut eller inte.

      2. Hade inte blivit glad. Är jag inte mer än att bara vara en pjäs i spelet så kan det kvitta.

        Hajpojken är Nils Grundberg som hon var tillsammans med under sena tonåren. Hajen är Hampus Jarlbo (senaste flingen alltså).

      Min sambo är ”influencer” inom dataspel. Han håller mig helt utanför sina offentliga sociala medier och hans följare tror nog han är singel. Han är överlag väldigt privat av sig uttåt. Om han plötsligt skulle vilja använda vårt förhållande för att sälja en produkt skulle jag ta väldigt illa upp….

      Hon följer Hampus på insta men han följer inte henne???
      Tror att hon sprungit till Odd nu när det krisat med Hampus. Hon är ju den typen som måste springa till närmaste passande ..

        Hampus följer Bella på insta..

    Svar: ja. Det är ju det som är affärsidén. Har stått i bloggen flera gånger. Det är därför man väljer henne som investerare. Startkapital OCH räckvidd.

      Så mycket startkapital har inte Bella satsat. Hittills har hon bytt reklam mot delägarskap.
      När det gäller Nordic Tech House vet jag inte eftersom det är flera delägare där men det Bella gjort i Löwengrip Invest har inte krävt att hon satsat cash utan bara löften om uppmärksamhet i hennes kanaler. Gäller t ex NaturalCycles, Wavy och Guldkula.
      Hon fick aktier i NaturalCycles AG motsvarande knappt 1% av aktiekapitalet men satsade inga pengar.

    HAHA och det ger en mer seriös framtoning och läkar-aktigt uttryck när hon står i något som påminner om en bussarong och håller i sitt (mycket kritiserade) preventivmedel 😉
    Se på mig, jag är en forskare, jag är en läkare, år av forskning och medicinska studier har lett fram till den här produkten, känn förtroende för mig för jag ser ut som att jag tillhör sjukvårdspersonal.
    Vem fan köper det liksom..

    Har slutat följa Isabelle på Instagram och bloggen. Har blivit trött på allt säljande, jag förstår att hon är en egenföretagare men jag läser bloggen för att följa hennes liv. Hon sätter upp en fasad enligt mig allt för att sälja. Så jag har aldrig köpt något av hennes företag eller vill ge henne mer statistik som hon bara ljuger om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.