Hur man ska göra för att inte(!!!!!) få en stor blogg

Den här kvinnan är satt i modd och alla hennes kommentarer hamnar i papperskorgen, då de inte bara är spam utan även ett väldigt dåligt exempel på hur man ska göra för att få en stor blogg.
GabJossan lyckades genom att kommentera överallt men om man jämför dessa båda brudar så ser man snabbt att det finns en helt annan finess i det Gaby Joe gjorde jämfört med vad denna ”Sassa” sysslar med.

Som ni ser så spammade Gabriella aldrig i själva kommentaren utan lämnade det till sitt namn där hon alltid använde samma ”byline” om man så vill.
Sassa försöker locka trafik genom att bland annat utge sig för att vara någon som är trött på spammandet och det hela blir bara patetiskt, särskilt som hon aldrig verkar kommentera något om inlägget ifråga utan bara copy/pastar som om livet självt stod och föll med det.

Istället för att enbart förpassa Sassa och hennes kommentarer till modifieringslistans benhårda fängelse innan flytten till den permanenta papperskorgen så använder jag henne istället som ett dåligt exempel, och för att inte bara framstå som en ond kossa så ger jag er möjligheten att ge Sassa ett klick HÄR.
Det verkar ju trots allt vara allt hon vill här i blogglivet…

Så var så god, Sassa och till er andra ett gott råd – gör aldrig så här.
Även om Anna Book säger någonting i stil med att det är bättre att vara illa omtyckt än att gå obemärkt förbi så rekommenderar jag inte ”Sassa-metoden” till någon.
Ska ni använda någon som manual – låt det i så fall bli GabJossan. 🙂

Och nej, ni missar ingenting genom att inte besöka denna ”Sassas” blogg.
Tro mig…
Den är ungefär lika uttömmande som hennes kommentarer…

196 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ÄNTLIGEN! TACK!

    Jag har retat mig på denna jäkla Sassa och hennes förbannade spammande i varje stor blogg länge nu. Vi är ju många som försökt säga till henne men hon har inte brytt sig. Hoppas hon hamnar på modd hos varenda blogg värd att läsa!

      Men hon verkar ju inte må bra!?

        Man kan inte ursäkta allting med att ”man inte mår bra”.

          Du är empatilös. Du kanske själv blir dålig. Elak kommentar från dej. Sådana förstör bloggbevakning.

            Jag har mått väldigt dåligt, av olika själ. Jag vet alltså hur det känns att må dåligt. Använder jag det för att ursäkta ett beteende? Nej.
            Jag är inte empatilös och elak för att jag säger detta. Tror knappast jag ”förstör” Bloggbevakning pga denna kommentar.

        Hon verkar må jättedåligt. Och även om spammandet är jobbigt så vill jag påminna om en tjej som låg på psyket och ”spammade” Blondinbellas blogg som tog livet av sig för några veckor/månader sedan…
        Därför väljer jag att ignorera. Vill aldrig fälla en kommentar som kan verka elak mot någon i psykisk obalans.

          Vänta va? När hände detta och hur vet en det?

            Hon kommenterade ofta inne hos Bella och länkade till sin blogg där hon öppet skrev om sin kamp mot psykisk ohälsa. Hon var inlagd sista tiden och ja det stämmer att hon tog sitt liv. Jag vet detta eftersom vi var medlem i en gemensam förening. Hennes blogg är borttagen nu.

        Verkar inte vara nån större fara med måendet

          Jo, hon verkar inte OK…

            Det är alltså en person som medicinerar och går i terapi och som varit mobbad.

            Jag gillar det mesta Camcam gör men detta inlägg borde raderas!!!

            https://www.expressen.se/kvallsposten/sandra-mobbningen-holl-pa-att-ta-mitt-liv/

    Alltså. Det är ju såklart upp till dig att släppa igenom spam/kommentarer här. Men du kanske ska tänka på hur det kommer kännas för henne att läsa detta? Finns det verkligen något ”nyhetsvärde” i hur kass du tycker att hennes tillvägagångssätt och blogg är? Har svårt att tolka inlägget på något annat sätt än ren och skär mobbning av någon som kanske inte mår så bra.

      Tror dock hon blir glad åt inlägget. ÄNTLIGEN får hon lite uppmärksamhet 🙂

      Det borde hon fattat själv då folk spyr på henne bland kommentarerna på varenda blogg

      Jo det kommer ju alltid finnas människor man stör sig på och har beteenden som retar gallfeber på en. Men av nyfikenhet så undrar jag om någon av er skulle ställa sig på sin arbetsplats och för alla berätta hur kass en kollega är för att hen förtjänar det? Eller låta era barn göra det i skolan mot andra? Vart går gränsen för mobbning hos er? Att blockera henne är ju lätt gjort liksom.

        Om någon tjatade dag ut och dag in om det sassa skriver om hade jag sagt till personen, gett konstruktiv kritik och hade personen sedan skitit totalt i feedbacken handlar det bara om arrogans, och såna människor vill ingen ha i närheten.

          Okej. Förstår jag dig rätt om gränsen till mobbning för dig då ligger hos mottagaren? Dvs om hen förtjänar att bli spydd galla över enligt någon kollektiv bedömning? Du anser alltså inte att endast blockering hade varit schysstare=problemet löst=ingen behöver störa sig?

            Vad pratar du om? Skrev jag något om mobbning? Hon dyker ju upp överallt trots tillsägelser. Läs om det jag skrev och sluta lägg ord i min mun.

              Jag tolkade din kommentar som ett svar på min fråga över. Försökte inte lägga ord i din mun utan ställde två frågor? Om kommentaren inte hörde ihop med min första fråga så tar jag självklart tillbaka dem men om du eller någon annan skulle vilja/orka svara så är jag uppriktigt nyfiken!

              varför skulle hon behöva anpassa sig efter att någon skriver som svar på hennes kommentar att den är jobbig att se? Det gör inte att hon förtjänar att folk ska gå på henne. Jag läser alltid kommentera här och har inte ens lagt märke till henne, och även om jag sett hennes kommentarer varje dag hade det inte stört mig, så länge hon inte spammar tusen kommentarer på ett och samma inlägg. Förstår verkligen inte hur man kan bli såhär irriterad på henne och inte ens försöka förstå att det antagligen finns en anledning till hennes beteende.

                Främsta orsaken till beteendet är ju att tjäna pengar. Hon har ett insta-konto också som ska hjälpa mot mobbning och kontot är såklart fullt med reklaminlägg och samarbeten också som hon tjänar pengar på.

                För en del nötter saknar empati. Och det är sjukt

        Om man fått 100 varningar och ändå inte ändrar sitt beteende är det enda vägen gå. Hallå, denna sassa borde väl av alla kommentarer fatta att hennes spammande inte är önskvärt?

          Vem har hon fått varningar av? att läsare skriver att de tycker hon spammar är inte varning. Det är upp till bloggens ägare att avgöra om hon vill släppa fram personens kommentar eller inte. Hon gör absolut inget olagligt/fel.

            Cam Cam har ju kontaktat henne, förutom att hon fått kommentarer i olika kommentatorsfält.

      Detta blir hon överlycklig av.

      Jag är så trött på att ordet mobbning används så fort någon får kritik!
      Jaha, så hon mår dåligt? Då kanske hon ska sluta spamma och göra något annat istället. Varför ska varenda liten snowflake slänga fram ”jag-mår-dåligt” – kortet så fort alla inte tycker att deras illa ihopknopade blogginlägg är det bästa sedan färdigskrivat bröd!?

        Fast det är ju vi andra som reagerar på beteende ni har, inte hon. Klart man inte ska gå på en person bara för den beter sig annorlunda. Ja hon skriver kommentarer om sin blogg, so what? Det är inte din uppgift att motverka det. Om bloggaren stör sig så får hon blockera precis som camcam gjort. du som läsare ska inte attackera någon för att du tycker det är jobbigt att se personens namn varje dag.

          Attackera? Herregud, om du beter dig som en idiot och folk påpekar det så innebär inte det att du är varken attackerad eller mobbad. Det innebär att du får feedback på ditt beteende och, antingen gillar du det eller så gillar du det inte. Det är inte svårare än så.
          I den riktiga världen så finns det människor som inte håller med om allt du gör. Jag förstår att det kan kännas läskigt men det är så det är.
          För övrigt, du fattar att alla har rätt till en åsikt? Inte bara de du anser ska ha det?

            Du beter dig som en idiot, vänligen sluta.
            Mvh

              Haha, nej, jag slutar inte och nej, jag är en stor kicka så jag har inga som helst problem med att du tycker det ??

      Hon lägger dessutom ner tid på att motverka nätmobbning och på att få ungdomar som mobbas att må bra. Big deal om hon spammar kommentarsfält, exakt hur kan det störa någon?
      Det här förtjänade hon inte.

        Men hon tjänar pengar på det, kontot mot mobbning är fullt med reklam och samarbeten – hon tjänar alltså pengar på det, mer desto fler som följer kontot. Men håller med om att detta inlägg var onödigt, men jag tror nog ändå det hjälper henne till fler klick, så tror hon ändå tjänar på det.

          Visserligen, men om hon nu mobbats och fortfarande lider av det så var det här ett taskigt inlägg oavsett om hon tjänar cash på det eller inte. Vem vet varför hon spammar. Hon kanske helt enkelt inte uppfattar det som spam eller inte kan ta till sig informationen om att hon ska sluta. Lite som att tala om för en förlamad att promenera snabbare.

            Men vadå vem vet varför hon spammar? Vad tror du själv? Förstår du inte det så är du inte lika smart som Sandra – Hon spammar ju för att nå ut med sin blogg, för att få fler läsare och tjäna pengar. Hon har väl inte asberger eller liknande vad jag vet (?) utan det psykiskt sjuka är väl att ha haft panikångest. Men det är hemskt om hon mobbats och jag håller med om att detta inlägg var onödigt.

    Jättebra!!! Underbart faktiskt.

    Tyvärr finns det nog gånger då det funkar. Som hon Laila som kommenterar hos House of Philia och alltid lägger en länk till sitt senaste inlägg. Så uppenbart att hon kommenterar enbart för att få egna läsare.

    Västa exemplet var Maria på inredningsvis som copypastade in exakt samma kommentarer överallt förr. Hon snodde dessutom skamlöst bilder hej vilt(det där med upphovsrätt var nog inte så viktigt…). När jag en gång ifrågasatte detta (var ej anonym då jag själv bloggade på den tiden) så gav sig både hon och hennes kille (!) på mig i kommentarsfältet på det mest otrevliga vis. De menade att det är så man får en stor blogg och att jag var avundsjuk. Lustigt att man alltid är ”avundsjuk” enligt vissa.

      glöm inte isabellas blogg där dyker hon upp Laila mer eller mindre varje dag. 😀 hon som hävdar att hon har Västkustens största blogg, att hon jobbar som redovisningsekonom duger inte tydligen lönemässigt 😀

        Sjömarken där hon bor ligger inte ens på Västkusten.

      Om man skriver riktiga kommentarer men länkar till en blogg i namnet tycker jag det ändå det måste anses vara helt okej. Dock att riktiga kommentarer inte är ”trevlig dag” i varje inlägg.

      hon är faktiskt lite creapy måste jag säga hon den där Maria på inredningsvis det är nåt med henne som ger mig en obehagskänsla.

    Det var inte så idérikt innehåll. ? kändes som copy paste från andra bloggar.

    Cam cam, om du kan dela alla kommentarer från samma IP-adress som här med Sassa, kan du inte dela alla kommentarer från personerna på Löwengrip som du skrev att du hade kunnat söka på?

      Gillar miljoner gånger om ?

      Ellerhur. Här gick det ju jättebra att avslöja en enskild persons alla kommentarer? I fallet med löwengrip vet vi ju inte ens vem personen är och det borde ju vara ännu mer okej

      Fast hon har länkat sin blogg, vilket gör att hon ”redan gett sitt samtycke” eller vad man ska säga.

        Nja, i vissa kommentarer har hon ju utgett sig för att vara någon annan så där kan man ju inte påstå att hon har gett nåt samtycke.

    33 år och håller på sådär ? pinigt

      Finns antagligen en anledning bakom till varför man blir sån. Man ska inte vara allt för hård/elak i sitt dömande.

    Klickade in mig bara för att. Och herregud, hon skriver ju som när man skrev dagbok i mellanstadiet.

      45(!) familjebilder i en rad i ett av de senaste inläggen. Kan det finnas ngt mer ointressant för någon potentiell läsare utom möjligen de som redan känner denna familj?

      Fan, är ni inte lite väl elaka nu? Jag har inte var inne på hennes blogg men någon kommenterade att hon lider av psykisk ohälsa och då blir det ännu onödigare med sådana där kommentarer. Hon gör ju som hon vill hos sig och tycker man inte om upplägget behöver man inte säga.

      Hade jag varit Sassa och läst en del av kommentarerna här inne hade jag blivit jävligt ledsen.

    Tack! Är så less på denna sassa-bassa, blir bara irriterad och skulle aldrig klicka in mig på hennes blogg

    Snälla ta bort inlägget. Känns lite som mobbning.
    Blockera henne eller radera hennes kommentarer istället om det stör.

      Mvh Sassa

      Är det verkligen mobbing att säga ifrån två ggr? (Har för mig att jag sett Camcam säga ifrån i kommentarsfältet någon gg också..). Den här tjejen spammar alla bloggar med samma skit, då vill hon väl ha uppmärksamhet?

        Nej men CamCam borde vis av erfarenhet hålla lite koll på kommentarsfältet på såna här inlägg. Finns ingen anledning att gå på andra grejet än hennes spammande.

          Fast hennes spammande handlar ju alltid om sjuka grejer? Något sjukt står ju i varje kommentar hon skriver så klart folk snappar upp det. Känner lite att som man bäddar får man ligga

        Jag har kontaktat henne även utanför mitt eget kommentarsfält.

          Och hon fortsätter?

            Ja.

              Ja, något fel är det ju isåfl. Såg att de sagt till henne på trettonbarnsmammans blogg också

                I kommentarerna? Vilket inlägg?

              Magdalena Graaf sa också till henne bland kommentarerna för ett tag sedan. Förmodar att hon är blockad där för slutar gör hon ju aldrig.

      Nu kanske hon lär sig att spamma inte ger ett bra resultat och bättrar sig?

        Nu kanske hon inte behöver spamma så mycket mer för hon har fått hjälp av expressen nu.

    Innan nån nu går över gränsen här, detta är en tjej som är svårt psykiskt sjuk. Jaaa det är jättedrygt det hon gjort och hon har en annan approach än vad många av oss gillar, men hon är inte elak eller illvillig utan väldigt rar, omtänksam och gullig IRL. (Är ytligt bekant via våra barn och småpratat lite då och då.)

    Spara elakheterna till folk som är elaka. Sassa har varit mobbad i många år och behöver inte nåt drev mot sig när hon inte gjort nån ”värre förseelse” än att ta upp utrymme i öppna kanaler.

    Peace ❤️

      Hon spammar överallt trots tillsägelser. Uppenbarligen har hon inte problem med läsförståelsen, hon skiter bara i att hon irriterar folk. Med flit.

        Ja så är det nog. Men med psykisk sjukdom kanske kommer annorlunda bevekelsegrunder? Världen ser väldigt annorlunda från hennes perspektiv än från ditt och mitt? Jag bara gissar nu alltså, varken känner Sassa el kan nåt om psykisk sjukdom.

          Hmm.. Hur går det ihop? Det du skriver i din första kommentar med att du inte känner henne? Hur kan man veta någons personlighet och hur en person är utan att känna henne? Jag är ganska så säker på att om du träffar Bella över en fika på 15 minuter så framstår hon också som en rar, omtänksam och gullig person

            Nej det är ju sant. Vad jag SER är en sjuk person som kämpar på, är gullig o tar väl hand om sina barn. Min bild av henne är att hon inte är ”elak/ond”. Jag kan väl tycka o tro utan att veta nåt djupare?

              Nä, det är rätt dumt att sätta ord på en persons personlighet utan att känna denna person djupare

                Som ni gör med Bella?

                  Vilka ni? Aldrig skrivit något om henne utanför det som står i inläggen om henne

          Att skylla på det, något diffust om ”psykisk sjukdom” är ett hån mot oss som kämpar med psykisk ohälsa och ändå kan bete oss som folk.

            Det finns nog många som lider av psykisk sjukdom och kämpar som tusan och som inte kan ”bete sig som folk”.

              Om du är en ytlig bekant som endast småpratat med henne, hur vet du att hon är psykiskt sjuk?

                Hon har sagt det, och skriver öppet om det på öppna sociala medier.

                  Bekvämt att skylla på det när man behöver sympati pga irriterar alla stora bloggare och deras bloggläsare.

            Bästa kommentaren på länge ❤️

        Att hon spammar har ju såklart inte med psykisk sjukdom att göra, beror ju inte på det utan det är ju för att tjäna pengar, alltså för att få större blogg och tjäna pengar. Sen är det jättesynd om hon verkligen mår dåligt och om hon varit mobbad, tror säkert hon är gullig, rar och inte ond men hon har ju vissa intentioner.

      ? All kärlek till Sassa! Det här inlägget känns inte bra.

      Vad för typ av psykiskt sjuk? Begreppet är så brett. Men förstår om du inte vill skriva ut sådant här.

        Panikångest har hon skrivit.

          Hur skulle panikångest göra att hon inte kan sluta spamma kommentarsfält? Har en bror som lider av panikångest och han har helt normal läsförmåga och förstår det osociala i att spamma sönder något online (och IRL). Ser verkligen inte kopplingen.

            Hon kanske även har diagnoser som gör att hon har svårt med sociala samspel? Vem vet? Men varför sparka på någon som ligger? Räcker ju att blocka henne? ?

      Nu läser jag inte hennes blogg så jag vet inte om det är något hon själv gått ut med, men jag undrar varför du som bekant till henne skriver i detta kommentarsfält att ”detta är en tjej som är svårt psykiskt sjuk”? I kontext till den kommentar du skriv nedan (”Jag bara gissar nu alltså, varken känner Sassa el kan nåt om psykisk sjukdom.”) tycker jag att det är du som går över gränsen här.

        Hon har skrivit om det på sin blogg och öppna FB. Givetvis skulle jag inte skriva nåt här som jag fått veta privat!!!!

          Du sa ju precis att förutom att hon har skrivit det på sin blogg, har hon också SAGT det. IRL uppfattar jag det som. Du har alltså fått höra från henne själv, till dig, att hon är psykiskt sjuk. Du skriver att du inte skulle skriva något hon berättat för dig privat? Det är ju exakt vad du har gjort. Hänger inte med i dina svängar

            Hon har sagt exakt samma sak som hon skriver i sin blogg. Nästan ordagrant faktiskt. Hon är nog van att prata om det o har retoriken klar, hon vet exakt vad hon vill dela med sig av.

        Står i Expressen om henne idag också ser jag så knappast så att jag skvallrar om nåt hemligt.

      Kära nån, kritik är inte mobbning och man måste väl få påpeka vad man tycker utan att det alltid ska påpekas att nån kan bli kränkt mm. Om du känner till henne så ta dig tid och förklara för henne varför det inte känns ok med det sättet hon ”arbetar”

      Är Sassa så sjuk som du skriver, är det ju psykiatriskvård och hjälp tjejen behöver, inte blogga eller spamma bloggares kommentatorsfält högt och lågt för att få läsare till bloggen

    Jag blir nyfiken vad som triggar dessa personer? Var kommer deras bekräftelsebehov i från? Denna längtan efter att bli kändisar? Inbjudningar till kändisfester och event? Få gratis produkter via bloggen? Slippa yrkesarbeta? Hopp om att få vara med i tv och bli omskrivna i kvällspress?
    Det känns bara som det ekar så tomt dessa 15 minutes of fame där man inte är känd för att ha presterat något.

      Antagligen ligger det saker djupt under ytan, iallafall i detta fallet. Hon har vänt sig med historier till kvällspressen osv också. Tycker inte man ska vara för hård bara för man själv inte förstår bekräftelsebehovet. Livet formar oss olika.

        Finns fler exempel i bloggvärlden av desperata försök att få artiklar och bli synlig. Myggan och Catten-bedragerskan för att nämna de värsta.

        Jag gissar att det är ett sätt att hantera sin ångest..

    Direkt när jag såg bilderna på henne fick jag för mig att jag sett henne i Aftonbladet eller Expressen igår. Och sen såg jag första inlägger om att hon hade varit med i Expressen. Och då klickade jag ur bloggen. Klarar verkligen inte med människor vars enda mening är att synas, där man verkligen ser hur desperata de är för uppmärksamhet. Jag tror det bästa är att låta det vara och så kommer de inse en dag att det inte är det viktigaste i livet. Tror det på riktigt kan vara farligt när en sån person kommer in i rampljuset, det är den typen av människor som oftast inte klarar av det.

    Att spamma på stora bloggar är att snylta på vad andra byggt upp. Ett slags intrång i någons ideella kapital.
    Dessutom retar de vanliga läsare som inte är där för att locka till klick på egna bloggar.
    Varför ska man visa hänsyn mot den som spammar? Jag visar då ingen hänsyn om jag ser någon skräpa ned på stan två meter från en papperskorg. Då säger jag till.

      Jag håller med dig, men det finns ju nyanser och att säga ”jag visar ingen hänsyn” är ju väldigt hårt? Jag träffar ofta på en person i affären när jag handlar, personen har uppenbart stora sociala svårigheter som yttrar sig genom att personen närmar sig främlingar och pratar högljutt. Jag undviker i möjligaste mån att gå i närheten och om jag blir tilltalad säger jag ”jag är inte sugen på att prata” dvs säger ifrån.

      Dock sätter jag ju inte upp ett plakat i affären och bjuder in folk att diskutera skriftligt hur jobbig personen är när jag vet att han kommer att läsa det. Vad hade det gjort för nytta?

      Vi är alla olika och ”original” kommer alltid finnas.

        Får en känsla utav att du inte är en ” bekant” , utan du är Sassa?? För att vara bekant som knappt ens känner henne som du säger verkar du veta lite väl mycket?
        Har läst Sassas blogg och ni skriver nästan på samma vis

          Jag tycker då verkligen inte att ”Bekant” och Sassa har ett liknande sätt att skriva. Inte överhuvudtaget, faktiskt.

          Jag tror definitivt inte att det är samma person och det är ganska fräckt och förminskande att påstå det. Det hugger ju av hela debatten om man, som du nu gör, tar för givet att en människa som tar någon i försvar/försöker att nyansera samtalet (som ”Bekant” gör) i själva verket ÄR personen som diskuteras.

          Kan ni som slänger in sådana typer av kommentarer inte sluta med det, snälla? På så sätt får vi en mognare diskussion här i kommentarsfältet.

          För övrigt tycker jag att ”Bekant” har många extremt, viktiga poänger. Att man UPPLEVER någon som ”jobbig” ger en aldrig rätten att kränka, tala nedsättande om eller håna den personen. Aldrig. Och att man eventuellt motiverar sin rätt att ändå göra det, eftersom så många redan har försökt att få personen i fråga att sluta med sitt ”irriterande beteende” genom ”konstruktiv” kritik – det gör det inte bättre.

          Det är samma låga, ointelligenta och totalt empatilösa logik som mobbare använder när de försöker rättfärdiga sitt mobbarbeteende. Typ ”ja, men om hon bara inte hade så fula kläder/var så ofräsch/pratade så fult – ja, då skulle ju folk inte störa sig så mycket på henne… men nu är hon ju faktiskt ganska jobbig och hon vill ju dessutom inte ta till sig av folks tips att hon borde bli lite fräschare etc, så då får hon faktiskt stå ut med att folk snackar lite skit – hon försöker ju inte ens…”

          Lever man i ett samhälle, så får man stå ut med att det finns människor omkring en som beter sig på ett sätt som man själv kanske inte alltid gillar. Och så länge dessa människor inte ägnar sig åt något hotfullt, kränkande eller olagligt, så får man faktiskt stå ut eller rikta uppmärksamheten åt något annat håll.

          Men människor i grupp som ger sig på en enda ensam, offentliggjord individ – medan ni som skriver alla är anonyma – det är inget annat än mobbning och ert beteende ska man inte blunda för. Det spelar ingen roll hur mycket ni TYCKER att denna Sassa förtjänar er kritik. Hon har inte skadat någon, inte trakasserat någon. Hon har bara valt att figurera i samma kommentarsfält som ni själva. Och alla bloggare som störs av hennes närvaro är helt fria att blockera henne om de vill.

            Och Liv du skriver likt Bekant 😉 men håller med om en del som du skriver, särskilt det sista.

              Hej hej Bekant här och jag är inte Liv men håller verkligen med henne!

              Jag tror du har lite av en övertro på din förmåga att identifiera folk genom hur dom skriver.

              Sassa skriver ju för övrigt väldigt osammanhängande så jag har svårt att se vad som skulle vara likt.

            Liv, välskriven kommentar. Håller med

      @Curre: Och tänk, det var precis så CamCams blogg blev stor. ?

        Fast jag gjorde det på EN gång, typ 5 ggr. Hon har kommenterat ENBART min runt 15 ggr förra veckan och säkert 583645 ggr på alla andra bloggar.
        INTE ALLA BLOGGAREEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          Uhum, men det berodde kanske på att du blev blockad. För allt vad vi vet så skulle du fortsatt om du kunnat??

          I vilket fall så var det detta jag invände emot…”Att spamma på stora bloggar är att snylta på vad andra byggt upp. Ett slags intrång i någons ideella kapital.

          Och jag tycker du kunde gjort som svenska bloggare gjorde med dig och blockerat henne utan vidare kommentarer. Vad är ens syftet med det hör inlägget? Hon hamnar i din soptunna utan att du ens behöver se henne, problem solved. Det är ju inte precis så att hon har en rasistisk bloggen eller något.

    Men Cam Cam, du har ju sagt att du gjorde så själv. Du gick in på andra skvallerbloggare och skrev i kommentarerna om din blogg när den var ny. Om jag inte minns helt fel skrev du inte kommentarerna som dig själv. Har för mig att det var i en podd och att du skämtade om det och sa något i stil med att ägaren till någon av de andra bloggarna efter ett tag upptäckte detta och då blockade dig?

      Jo men gjorde hon det på sassavis eller gabjossvis?

        Som jag minns kommentarerna, för jah hittade Cam cams blogg omnämndes hela tiden denna blogg som den nya skvallerbloggen. Efter ett tag vet jag inte om det faktiskt var Cam Cam som skrev kommentarerna eller om hon blivit blockad. Men då omnämndes denna blogg som: den nya skvallerbloggen man inte får nämna.
        Då blev den mystisk vilket skapade intresse.
        Jag kommer inte ihåg om detta nämndes i bliggbevakningspodden eller någon intervju.

          Herregud va mycket fel det blev o texten, så går det när man försöker snabbsvara innan man ska hoppa av bussen

            ”O texten”. Jag orkar inte med mig själv. ?

          Jag tror jag länkade till kanske 5 inlägg som hade efterfrågats av Svenska Bloggares läsare och sen blockades jag. När det helt plötsligt blev supertabu att nämna Bloggbevakning så blev fler och fler nyfikna och de kommentarerna kom inte från mig.
          Det var faktiskt allt som behövdes. Typ 5 kommentarer…

            Okej, då måste jag missuppfattat det du sa. Jag upplevde att det var mer när du se det. Sen är jag dock glad att du gjorde det. För det var som sagt jag hittade din blogg.

              Storyn här idag låter annorlunda från hur hon beskrivit det förut, så nej du minns inte fel.

                Det här är den enda kommentaren jag hittar när jag söker bland kommentarerna där jag skrivit om det tidigare:

                Haha.. jag försökte innan Madde på Svenska bloggare blockade mig och alla som skrev min bloggs namn.
                Från den 18/4 2017

                  Jag minns ganska bestämt att du har beskrivit hur du gick till väga för att få din blogg stor. Där skrev du om att du ”spammade” svenska bloggare eller något i dylika ordalag.

                  Jag tillskilnad från Cure tycker dock inte det är något fel i det även om jag tycket att du som äger bloggen också har rätt att blocka dem du vill.

                  PS Men även det du beskriver ovan bekräftar det vi säger att det var din valda metod.

                  Skit samman egetligen.

    Hej
    Jag kan också känna att det blir för mycket av Sassa, MEN det inlägg är ren mobbing.

    Camilla, du har Sveriges största blogg och ett enormt ansvar. Att så fullständigt förgöra henne på detta sätt är ovärdigt, och riktigt fult gjort. Hoppas du kommer till insikt och tar ner detta inlägg, och skriver om det istället.

    Med vänlig hälsning, Linn

      Förgöra henne? Synonymer till förgöra:
      fullständigt förstöra, utplåna, utradera, utrota, krossa, ta kål på; döda, bringa om livet, dräpa

        Det var det du hängde upp dig på???

        Hur hade du själv mått om du blivit omskriven på detta sätt, och om du samtidigt lider av ngn form av mental ohälsa som jag fått för mig Sassa gör??

        Jag som lider utmattningsdepression och ångest vet hur jag själv skulle må om detta riktades till mig. Det skulle ”förgöra” mig!!!

        Hoppas du själv mår bra och tycker att det bästa du kan tillföra ett relativt sakligt inlägg är att märka ord…moget, verkligen…not

          ”Linn” – är det du som skriver under ”Bekant” också? Ni har EXAKT samma språk, massvis med frågetecken och utropstecken samt onödigt många styckesindelningar i kommentaren. Som i sig påminner lite föör mycket om Sassabassas sätt att skriva på sin blogg. Ett tips om du vill verka som flera olika personer är att skriva på olika sätt när du skriver under olika alias.

            Haha komiskt, nä, Linn är jag och ingen annan.

            Bästa ever, nu fick jag mig ett gott skratt. Tack

              Och ett tillägg, blir så jefla trött på pissiga människor som du ”haha”

          Japp, det var det. Anser inte att Camcam ”förgör” henne. Och snälla, sluta missbruka utropstecken och frågetecken. Ser inte bra ut

            Åh du menar så här?!?!?!?

            Bättre så????

            Kommer definitivt inte sluta med det!!!!!

            Gjorde extra många för att glädja dig lite extra, bra så??? Baynflugr? Absolut !!!!

            Pöss Pöss

      Jag håller helt med dig Linn.

      Camilla- att länka till hennes blogg för att inte ”framstå som en ond kossa” och på så sätt se till att alla vet vem det är du tycker är så kass får dig snarare att verka värre än en ond kossa. Du öppnar ju som du kanske kan se i kommentarerna upp ett forum för dem som vill uttrycka sitt missnöje över denna tjejs personlighet och hennes handlade. Hade det inte varit både snällare och ansvarsfullare att bara blockera henne om du och andra stör er så mycket på hennes spam?

        Kossor är inte onda.

      Skilj på sak och person! Denna Sassa är säkert jättegullig som person, men ”saken”/ det hon gör (spammandet) är verkligen irriterande. Jag skulle p.g.a. det, ALDRIG gå in på hennes blogg.

      Sassa! Gör gärna ditt bloggnamn till en länk, men skriv något relevant i kommentaren. Annars kommer ännu fler att bli irriterade på PR:andet av din blogg.

    Tycker Sassa är oförarglig, är mer irri på instagramkontot som spammar alla kändisars konton m frågan om de vill detoxa o äta ”cleant”. Den personen bakom kontot saknar fullständigt fingertoppskänsla o ställer sin förbaskade detoxfråga oavsett vad inlägget handlar om, sorg eller glädje, samma jäkla fråga om ”clean eating”. Ät nyttigt, men lägg av spammandet!!

    Hon har även skickat tiggarbrev till mig om ett ”samarbete”. Kändes inte som ett jätte bra sätt att marknadsföra sig på om man säger så..

    Påminner mig om såna där jobbiga försäljare som stoppar en på stan för att man ska köpa mobilabonnemang.

      Säger ibland till sådana försäljare att de borde skaffa jobb där de faktiskt gör nytta för andra på riktigt, t.ex. vårdjobb/personlig assistans. Men oftast kan jag tygla dessa impulser så länge jag inte är på väg hem från nattpass…

        ”Sådana försäljare” har hyra, mat osv att betala. Det är jobb som är relativt enkla att få. Har själv jobbat som telefon samt face to face säljare, det finns nästan ingen som trivs med jobbet, så var aldrig elak mot någon som har det

          Fast om ni bara accepterade ett nej, lät bli att ljuga, och slutade ringa i otid kanske folk skulle vara snällare… Tack Gud för Smart Call som säger till när en telefonförsäljare ringer så det bara är att blockera numret ?

            Jag är inte försäljare idag. Och försäljare är inte ”ni”, det är ingen klubb liksom. De allra flesta accepterar ett nej, de som inte gör det jobbar troligen under extremt hårda krav. Om ni bara visste hur vissa chefer inom de yrkena beter sig. Säg nej/gå rakt förbi/lägg på telefonen, mer än så behöver ni inte göra

              Många chefer är hårda och ställer krav på sina anställda, det är ingen ursäkt att bete sig hur som helst. Nej, förlåt, du är ingen telefonförsäljare längre, men de är ändå en grupp inom ett yrke. Som krögare, kockar, läkare.

                Går inte att jämföra. Just inom det yrket är de värst. De flesta som jobbat på mindre bra säljställen kan intyga

            Vad är smart call?

              ”Nu behöver du inte stirra på telefonen och undra om du bör svara eller inte.
              Du kan enkelt rapportera eller blockera oönskade samtal.
              Du kan också söka efter lokala företags telefonnummer direkt via den inbyggda telefonappen i din Galaxy.”

              Min Samsung har det installerat från början. Det står TELEFONFÖRSÄLJARE vid de flesta sådana. Offentliga nummer presenteras med namn, trots att de inte är inlagda som kontakter. Väldigt smart och praktiskt.

              True caller är också en bra app. Samma där att när det ringer en försäljare eller något samtal från ”fakenummer” (typ utomlands cat fish) så står det SPAM med stora bokstäver och man slipper svara

          Ja, det är ju underbart att de med social fobi terroriseras för att majoriteten av såna försäljare inte förstår innebörden av ”tack, men nej tack”.

            Gå förbi bara

              Precis min tanke. Man behöver inte stanna och prata med dem. Gå förbi bara och låtsas som inget har hänt när du hör det där ”Heeeej vad ringer du med för abonnemang?”

                Jag svarar alltid att jag ringer med det abonnemanget som de försöker kränga. Samma med alla medlemsvärvare från WWF och Rädda Barnen och såna som vill sälja elabonnemang och Bingolotter. Är redan givare/har del elleverantören/har redan köpt lott.

    Men är det inte du själv som sagt du spammade stoppapressarnas blogg när du ville bli stor?

    Tror inte att varken GabbJoss metoden eller Sassametoden är särskilt effektiva längre. Jag kommer ihåg den där Charlotte som var mamma och pluggade. Vad jag minns skrev hon relevanta kommentarer med bloggen i namnet, dvs GabbJoss. Men hon fick också ganska mycket skit i kommentarsfält. Men ja, ändå att föredra.

      Hon kommenterar ju fortfarande fast hon lagt ner bloggen så uppenbarligen kommenterade hol inte bara för att få trafik.

    Det sista stycket hade du kunnat skippa.. inte schysst.

    Özz Nüjen försvarar också peddo-låten. Suck

    Åh herregud! Bellas instastory – toksjunga ABBA med kollegorna. Aldrig har ordet ”cringe” varit mer passande. ?

      App app app. Inte kollegor, team!

      Besvikelsen när Bella inser att hon ska åka sjöflygplan till Visby och inte learjet. Hoppas de fick med det på film.

    Alltså, bloggbeteendet jag finner mest störande av alla störande bloggbeteenden, måste vara överdrivna clickbaits. Exempel: Bloggaren skriver ”JAG ÄR GRAVID!”, man själv tänker ”oj vad kul, måste nog in på bloggen och säga grattis!”, sen klickar man sig på inlägget för att få läsa ”hahahah asså inatt drömde jag att jag var gravid, sjuk dröm asså”. Exakt så gick det till när jag klickade in mig på den här personens blogg första och sista gången, orkar ej stödja sådana bloggar. Fattar ej logiken i att hålla på så, liksom, jo, man kanske får statistik i form av klick, men är det värt det när alla som läser bara kommer vara skitirriterade?

    Jag tycker att ”Bekant” (och några till) har många extremt, viktiga poänger. Att man UPPLEVER någon som ”jobbig” ger en aldrig rätten att kränka, tala nedsättande om eller håna den personen. Aldrig. Och att man eventuellt motiverar sin rätt att ändå göra det, eftersom så många redan har försökt att få personen i fråga att sluta med sitt ”irriterande beteende” genom ”konstruktiv” kritik – det gör det inte bättre.

    Det är samma låga, ointelligenta och totalt empatilösa logik som mobbare använder när de försöker rättfärdiga sitt mobbarbeteende. Typ ”ja, men om hon bara inte hade så fula kläder/var så ofräsch/pratade så fult – ja, då skulle ju folk inte störa sig så mycket på henne… men nu är hon ju faktiskt ganska jobbig och hon vill ju dessutom inte ta till sig av folks tips att hon borde bli lite fräschare etc, så då får hon faktiskt stå ut med att folk snackar lite skit – hon försöker ju inte ens…”

    Lever man i ett samhälle, så får man stå ut med att det finns människor omkring en som beter sig på ett sätt som man själv kanske inte alltid gillar. Och så länge dessa människor inte ägnar sig åt något hotfullt, kränkande eller olagligt, så får man faktiskt stå ut eller rikta uppmärksamheten åt något annat håll.

    Men människor i grupp som ger sig på en enda ensam, offentliggjord individ – medan ni som skriver alla är anonyma – det är inget annat än mobbning och ert beteende ska man inte blunda för. Det spelar ingen roll hur mycket ni TYCKER att denna Sassa förtjänar er kritik. Hon har inte skadat någon, inte trakasserat någon. Hon har bara valt att figurera i samma kommentarsfält som ni själva. Och alla bloggare som störs av hennes närvaro är helt fria att blockera henne om de vill.

      Vad lustigt att du har exakt samma sätt att uttrycka dig på som ”Bekant” och Sassabassa. Samma styckesindelning osv. Så slump alltså 🙂

        Näää jag hade aldrig använt ordet så i talspråksformat som Liv gör. ? ?

        Jag är inte Sassa, och inte bekant, men jag tycker också att man ska vara försiktig när man är väldigt många människor samtidigt som kritiserar en enskild person som inte alls är i någon typ av maktställning (sassa har ju ingen stor blogg och är ingen influencer)

        Visst ska man kunna markera att hon borde sluta med spammandet (och göra tydligt att det inte fungerar är ännu bättre!) men man behöver int skriva andra nedlåtande grejer samtidigt. Att hon gör fel är ingen ursäkt för oss andra att göra fel.

        Men lägg av nu, ”Haha”. Jag och Linn och Bekant och Sassabassa är inte samma person.
        Fråga Camcam, hon kan bekräfta detta genom att kolla våra ip-adresser och mailkonton osv. Att vi är flera som skriver på ett liknande sätt med en viss typ av styckeindelning är väl inte så himla konstigt? Flera personer än en kan väl föredra ett visst sätt att skriva på framför ett annat.

        Att jag oftast skriver min kommentar uppdelad i flera korta stycken när jag kommenterar på bloggar beror på att jag vill underlätta för dem som läser min kommentar. Ibland mina kommentarer så långa och ordrika att jag föreställer mig att det blir för mycket för den som eventuellt lite hastigt skummar igenom kommentarsfältet – det blir liksom bara en gigantisk textmassa – och eftersom jag vill att så många som möjligt läser det jag skrivit (pga typ viktigt) så gör jag på det sättet.

        Skippa härskartekniken nu, och kommentera i stället innehållet i det som jag, Bekant och Linn har skrivit. Det är intressantare att ta del av än dina konspirationsteorier. Och seriöst, fråga CamCam om vi är samma person. Hon vet.

          Men hur kan du Liv veta att inte Linn och Bekant är samma person eller om någon av dem eller båda är Sassa? Nu säger inte jag att alla ni är samma men det lät lite skumt hur du kan veta det hihi. Ip-adresser kan man ju ha flera stycken, även olika mail-konton.

          Jag tyckte ni allihop skrev på samma sätt och kommenterade det. Take a chill pill. Undrar dock precis som Anonym 18:39 hur du kan veta att de övriga: Linn och Bekant och Sassabassa, inte är samma person? Hur kan du veta att de har alla olika IP-nummer och så vidare?

    Gud va vacker hon var dock

      Ja, en ny Brooke Shields!!

        Håller med ?? 🙂

      Håller med, väldigt vacker. Ser yngre ut än 33.

    Please, CamCam, kan inte du tala om för diverse konspirationsteoretiker här i kommentarsfältet att jag, Liv, endast är Liv och ingen annan? Du ser väl bevisen (ip-adresser, mail-adresser mm) hos dig?

    Jag är inte en förklädd Sassabassa eller ”Bekant” osv. Det blir ju bara så löjligt med det här förminskandet som vissa håller på med, när de vill få det till att en viss typ av kommentarer är skrivna av en och samma person. En typ av härskarteknik och ett enkelt sätt att slippa ta det som egentligen skrivits på allvar.

    Det var ju just det jag ville belysa genom min tidigare svarskommentar till ”Soofiaa”.

    Hälsningar, Liv

      IP-adress och mail kan man ju ha flera olika så är väl inget bevis tyvärr. Men sådant förekommer här hela tiden, inget att bry sig om och det kommer vi nog aldrig ifrån tyvärr.

      Men sluta nu. Ni hade exakt samma sätt att skriva på allihopa och när sådant dyker upp kan man som läsare ibland reagera och tycka är lite småskumt. Det är väldigt lätt att utge sig för att vara någon annan i sådana här kommentarsfält och ens identitet blir ofta misstrodd, inte sällan när man försvarar varann. Deal with it.

        Förresten säger IP-nummer inte speciellt mycket som några har påpekat och mailadress hade du ju lika gärna kunnat ange olika för var och en av dina alias om nu så vore. Ska hälla upp ett glas rosé nu och göra lite halloumisallad, ciao

        Jag tror att konspirationsteorier som denna kan uppstå för att folk med samma åsikter/värderingar och sätt att framföra dem helt enkelt är lika. Jag och Liv tex kanske har samma socioekonomiska bakgrund, samma utbildningsnivå, konsumerar samma sorts media osv osv?

    Hon pumpar in inlägg om sin psykiska ohälsa, dumma dagis, inga vänner, jobbiga barn, elaka man i diverse mammagrupper på fb.

    Typ detta:
    ”Är ledsen . Min man vill skiljas för jag har fyllt ut kinderna . Säger att jag Ska inte få ha med barnen att göra . Ser de så konstigt ut ? —  känner sig låg.”

      tänkte precis samma… och all skit hon skriver om sin svägerska. Är man emot mobbing så kanske man själv borde tänka på vad man publicerar på internet :/

    Det jag inte förstår, det är många här som skriver att hon lider av psykisk ohälsa osv. Tror någon nämnde panikångest. Men hur hjälper det henne att spamma massa bloggar med sin blogg? Alltså hur hjälper det henne psykiskt att göra detta, det måste ju ta tid att göra detta.

    Om CamCam har skrivit till henne utanför men hon har inte lyssnat, varför inte sätta henne på modd då? Verkar ju vara en del som stör sig på detta beteende. Eller ska man inte ifrågasätta bara för hon lider av psykisk ohälsa? Då kanske man ska lyssna från första början, för man kan ju skriva kommentarer utan att spamma / länka till senast inlägg osv.

      Håller med. På det sättet att hennes beteende (HUR nu spammande är relaterbart till psykisk ohälsa) ursäktas med att hon är psykiskt dåligt är ju… I don’t know. Var går gränsen för vad man kan ursäkta psykisk ohälsa med? Det är en rätt farlig väg att gå tycker jag, det är ju nästan som att omyndigförklaras.

      Men snälla. Vaddå hjälper? Hon kanske beter sig som hon gör på grund av sin psykiska ohälsa, inte för att beteendet skulle göra henne friskare. Att hon inte slutar vid tillsägelser är väl ett tecken på att hon inte ser saker och ting på samma sätt som många andra. Det är knappast för att hon vill jävlas liksom.

        Vadå inte ser saker och ting på samma sätt som många andra? Insinuerar du att hon är autistisk?

    ”Slutar inte vid tillsägelser”…nämen ojojojdå! Och då är hon alltså psykisk sjuk. Jasägerdådä. Ni menar alltså på fullt allvar att hon bara fortsätter trots Camcams tillsägelser. Va!? Helt obegripligt ju. Och då förtjänar hängas ut och idiotförklarad här?

    På denna trollblogg för allehanda pack hugga tag i suga sig full av i sina störda mobbinginlägg. Jag ryser.

    Till Sassa. Ta inte åt dig av den här skiten. Bara idioter som hänger här ändå.

      ”Bara idioter som hänger här ändå.”??

      Takes one to know one, eller vad säger du?
      ???????????

        Om vi säger så här, du har själv nämnt att det har varit lite mycket runt dig nu på sistone. Det märks…

          Det var några veckor sedan..just nu är allt lugnt och skönt i mitt liv igen… 🙂 Men tack för omtanken och trevlig sommar!

          Ps. Konspirationsteoretikerna kommer tolka dina kommentarer som ett sätt för mig att försöka övertyga dem om att du och jag inte är samma person genom att du inte håller med mig här. Det skulle nästan vara en strategi värt Blondinbellas namn!

            ? haha

            Men saken är väl den att jag tycker du låtit på tonen de senaste tiden som du gjorde ett par andra gånger när du haft det lite mycket. Det och att vara lite snabb på publiceringsknappen. Tycker mig känna igen mönstret.

            Men jag är uppriktigt glad om allt är bra. ?

          Jag har själv reagerat på att det finns något väldigt självgott och mästrande i inläggen. Cam känns som om hon har fått hybris av något slag och uppfostrar till höger och vänster. Ska övervaka partiledarmöten för att bloggen är så stor osv. Vet inte riktigt, men från att Cam kändes som en människa som man kanske kunde ta en öl med så känns det som någon jag inte skulle stå ut med i 5 sekunder. Något stämmer inte eller så är det så här Cam är och alltid varit, men lyckats dölja bättre tidigare.

            Jag har läst den här bloggen från början och tycker inte den är självgod eller mästrande. Däremot har Cam skrivit om sig själv och refererat till sitt liv mer förut. Jag saknar det då jag uppfattade det mer som att hon bjöd på sig själv och det var mer lättsamt 🙂 Skulle fortfarande gärna ta en ö med henne – eller snarare isté kanske då hon inte dricker alkohol just nu 🙂

              Haha ta en ö.. arrh we´re all pirates here!

      Jo det stämmer. Camcam har sagt till henne flera ggr utanför bloggen. Och ändå fortsätter hon. Inte ett helt normalt beteende om du frågar mig.

        Och inte har det beteendet något att göra med hennes panikångest. Förklara inte allt/skyll inte på psykisk ohälsa jämt. Blir så fel om man kommer undan med ”ja men hon är ju psykisk sjuk”. Ska det förklara att en 33 åring inte kan ta åt sig vad andra säger? Mår hon så oerhört dåligt får hon väl söka hjälp hos psykolog istället för att spamma bloggar.

        Nån insikt måste hon väl ha?

          Om man vill att någon ska ta något till sig konstruktivt så är inte detta den rätta vägen i alla fall. Det är ett som är säkert.

    Du är helt slut tyvärr sådär gör man inte…. väx upp!

    Och spammandet fortsätter, nu med orden ”Sassa som blir uthängd av Sveriges största blogg”.
    Sanslös människa!

      Som sagt. Fanns aldrig en chans att det skulle fungera och om något gjorde det hennes liv och mående värre.

    ”Och nej, ni missar ingenting genom att inte besöka denna ”Sassas” blogg.
    Tro mig…
    Den är ungefär lika uttömmande som hennes kommentarer…”

    Är du upprörd CamCam? Vill du sprida ”trist stämning”?

    Det var iaf vad du anklagade mig för när jag insinuerade att Cat von bedragerskas låga läsarantal KAN ha något att göra med hennes kriminalitet och personlighet.

    Jösses så inkonsekvent man kan vara ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.