Den här branschen ska inte skilja sig från andra branscher

Efter att jag kritiserade en bloggare igår för sättet hon marknadsför sin blogg, trots att jag och många andra bett henne sluta för att inte bli blockerad, så kallade hon det att jag ”hängde ut henne” på min blogg – i vanlig ordning är det världens mest utslitna uttryck som tas till när någon kritiseras för använda sig av dåliga sätt att ta sig in i en värld man så desperat vill tillhöra.

Kommentaren här ovan har jag lämnat till henne på hennes blogg och i skrivande stund har den inte släppts igenom, och för er som läser här inne regelbundet så är detta inga nyheter men det kommer förmodligen som en total överraskning för bloggaren i fråga.
Här hittar ni inlägget om alla sponsrade Instagramposter och här är inlägget där hon anser sig bli uthängd.
Uthängd? Jag skriver inte en enda rad om henne som person utan kritiserar hennes valda marknadsföringsmetod.
Hur är hennes spammande annorlunda från exempel ettriga telefonförsäljare, och företag som sysslar med sådant får man väl kritisera? Eller ska man fråga hur stort företaget är i telefonen innan man slänger på luren så att ingen blir ledsen??

Vad tycker ni om min kommentar till henne?
Klart som korvspad eller kloggig som ett badrumsavlopp?

141 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du gör rätt och din kommentar är bra. Men kan också förstå att hon känner sig uthängd. Men tycker inte synd om henne, hon hänger ju ut sig själv/nära och kära/andra i varenda spam kommentar hon skriver

    Konstruktiv kommentar. Ikke noe hun bør bli fornærmet over.

    Eller hva sier dere svensker. Klockrent? ?

      Läste ”förnamnet” flera gånger innan jag fattade.. Jag är trög. Japp, klockrent

    Har läst lite då och då på din blogg då jag är intresserad av vad som sker i bloggvärlden. Ibland är den kul men ofta känner jag att det nästan bara är Vlondinbella som lyfts fram på ett överdrivet snokande sätt. Det finns FLER bloggare/youtubers/influencers.

    Sen pratar du ofta om dig själv i tredje person vilket tyder på att man ser sig själv som grandios och bättre än alla andra. Det finns såna tendenser lite här och var. Vill du vara sån?

      *Blondinbella ska det såklart stå

      Och här har vi nån som INTE är psykolog.

        Tycker det är roligt när sådana här kommentarer skrivs under inlägg som inte handlar om Bella ?.

        Två regler i kommentarsfält:
        – Personer som utger sig för att vara experter/yrkessamma/professionella och samtidigt kritiserar något de tror en arbetstitel kan lägga tyngd till, jobbar antagligen inte med det.

        – Personer som har en kusin som känner någon vars sysslings brors pojkväns pappas kanin jobbar någonstans där en influencer varit och därför vet väldigt privata detaljer tror jag inte heller på.

          Eller en pappas kusins gamla papegoja, särskilt om den är bosatt i Venedig 😉 Ni som vet, ni vet..

            ???

            Jag vet inte men vill veta!!! Vars kommer detta ifrån?

              Tror att det kommer från inlägget då en influencer låtsades äta pasta och påstod att hon gav den överblivna maten till en hemlös. Då började folk kommentera att de kände folk som jobbade på restaurangen och att de sett vad som faktisk hände med maten efter att bilden togs. Det spårade till den grad att det tillslut var så att någon hade en pappa vars kusin hade en papegoja i Venedig och denna papegoja hade sett att maten slängts, typ ?‍♀️

          Jag känner mig kränkt. Hälsningar från ”Head of sjuksköterska”…

        Du är fri att tolka som du vill. Jag vet vem jag är, vet du vem du är? Jag finner bara denna ”Camcam” först vara underhållande men sedan efter ett par inlägg inse att hon endast livnär sig på att trycka ner andra offentliga personer och sen höja sig själv i tredje person, inget egenvärde i det så som jag ser det. Tack för mig!

          Bye???

        Förstår att du har ett annat yrke Lisa.

      Haha, känns som att en läste det i Kalle Anka, ”om du pratar om dig själv i tredje person är du grandios!”

    Jag tycker att du hänger ut henne. Du gjorde ett helt inlägg om det här, sjukt! Det är inte ok enligt mig. Du var också desperat i början och kommenterade lite överallt.

      Lite skillnad i att skriva ”läs min nya skvallerblogg” och att skriva ”Jag tar livet av mig! Läs på bloggen!”

        Jag läste precis bloggen och ser inte er kritik. (Har inte läst hennes insta än).

        Det är inte ATT CamCam skrev sitt inlägg utan hur med ip-nummer och allt. Känns förmodligen som om någon skriver ut ens hemadress även om den också är offentlig för den som skulle vilja lägga tiden på att hitta den.

        Bloggen hade iaf inte en massa samarbeten.

        Inlägget från CC handhade inte om det ?utan att få henne att sluta spama. Ovan låter som en efterkonstruktion för att legitimera att det var ok att skriva inlägget som hin gjorde. Det tycker iaf inte jag att det var.

        1 Jag tycket det är ok att försöka spamma.

        2 Jag tycker också att det är ok att välja att blocka någon från sin blogg men det behövs i det här fallet inte föregås av att visa upp någons ip- nummer. Så illa är inte det hon skrev/gjort och jag tror på att hon på riktigt mår dåligt. Annars skulle inte försäkringskassan sjukskrivit henne.
        Fick hon dessutom en chans att ge svar på tal efter inlägget innan du blockade henne?

        CamCam: Den kommentar var klar men det du gjorde var inte att granska henne. Det du gjorde var din ”berömda” tough love. Dry var att hänga ut henne. Jag tror inte på den. Den är inte konstruktiv. Tvärtom. Ditt inlägg kommer inte uppnå det du påstår att du vill uppnå utan mest troligt tvärtom eller värre.

          I övrtigt håller jag med Lisa ?

            Vilken Lisa är det du håller med?

              Glöm det. Hittade.

          Ip-nummer? Har jag missat något? Är ju övertäckt

            Undrar samma sak, Camcam har vad jag sett i hela lagt ut något IP nummer?

            Var de det hela tiden? Har för mig att de inte var de ett tag men jag var trött när jag läste inlägget så jag kan mycket väl sett fel.

              Jag har då inte sett något ip-nummer. Hon har väl aldrig lagt ut det någonsin?

                Inte hela men ja det har hon.

                  För att halva skulle räcka, eller vaddå?

                  Nu var det allt utom ca de tre sista iaf en gång.

                  (Har för mig att det skett fler tillfällen. )

                  Och om man ska jämföra två nummer så räcker det ja.

                  Om TRH ’har för sig’ att det är så så är det så!

          Ok. Noterat.

          Är hon sjukskriven så lär hon snart åka dit om hon samtidigt försöker tjäna pengar på en blogg. Den här personen har under lång tid försökt lura läsare till sin blogg genom desperata och osmakliga rubriker. Ja, hon är säkert psykiskt labil på något sätt, men jag vet inte varför det är en ursäkt för att bete sig hur som helst. Att bara konstatera att en person ”nog” mår dåligt och låta hen bete sig hur som är ju som att vara medberoende, tycker Camilla gjorde helt rätt i att dra en gräns. Att försöka tjäna pengar på det här viset och sen ynka sig om att ha blivit uthängd… ja, jag sparar mina sympatier till de som det är synd om på riktigt.

            CamCam gjorde tätt att dra en gröns. Blocka. Resten är onödigt.

            Faktiskt tycker jag det var elakt mot någon som berättar att de mått och mår dåligt pga tidigare blivit mobbade eller annan psykisk ohälsa. Precis som att jag tyckte 90% av inläggen om Tyra var.

            I övrigt kan ni ju anmäla till FK om ni tror att hon inte har rätt till det hon gör. Men bara så att ni vet så är det inte allt eller inget vad man får göra eller tjäna när man är sjukskriven.

            Och för allt vad ni vet så är hon dessutom kanske inte sjukskriven till 100%.

            Sov gott med rent samvete!

              Ha, äntligen vet jag vem TRH är!
              Polisen i ’Allo, allo’!
              ’Tätt att dra en gröns’ avslöjade dig – ’Gid moaning!’.

                ???

            Hon beklagar sig inne hos Foki i fokis kommentarer om detta …. ha ha allt för uppmärksamhet.

      Fast varför är det inte okej att skriva om en influencer? Hade Kenza, Bella eller ja, Stina-lee tex gjort samma sak och hon skrev om det hade ingen reagerat. När är det okej för dig? Har det med läsarantal att göra?

      Helt klart får man tåla att bli granskad, kommenterad och att det kan komma kritik när man kastar sig ut på nätet. Vill man synas och höras får man väl vackert lyssna också och alla har ju åsikter.
      Ibland ser jag för mig hela högen med mobbade, kränkta, sekundärkränkta och andra stackare som står och känner sig orättvist uthängda både för sig själv och i andras namn. Lite måste man väl tåla?

        ABC vad tål du och hur mycket. Berätta.

          Eftersom ABC inte har en offentlig blogg där hen lägger upp sitt liv och sina åsikter så behöver hon inte tåla någonting. Det var liksom det som var poängen….

    OT: Bella intervjuad av tidningen Chef. Lögnen fortgår. Kan du inte kolla med Chef varför de skriver:
    Började blogga som Blondinbella och har byggt upp Nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Idag entreprenör och investerare. Säljer skönhetsprodukter, har 50 anställda och en omsättning 100 miljoner.

      Alltså jag är ingen journalist men jag tror inte att det är praxis att dubbelkolla uppgifter man får under en sådan intervju. Med det menar jag att de helt enkelt litar på Bella, det är ju hon som sitter på siffrorna och statistiken. De har ingen möjlighet att kolla upp det nån annanstans (mer än i andra medier som påstår olika saker). Bella är liksom källan, de ska inte behövas något mer.

      Tror inte att det är vanligt att folk/företag ljuger på det viset hon gör.

        Jag kan tycka att det är precis det en journalist borde kolla upp, att leta reda på fakta och vara källkritiskt. Speciellt nu när det skrivits om hennes statistik. Minns inte om det var någon tidning som plockade upp det men har för mig det? Så det borde ju komma upp vid en enkel googling och även om de klickar in sig på hennes blogg (även om hon duckade frågan där).

        Tänk om jag startade ett företag och sa att jag hade 100 anställda och omsatte 10 miljarder om året och journalister som intervjuade mig inte kollade upp mina påståenden?

          Hade inte hänt någonting mer än att du hade fått skämmas och förklara dig inför de som känner dig och som vet att du inte talat sanning

          Jag har ställt frågan till ansvarig utgivare på Chef så får vi se om de svarar.

            Jag tänker att även om de gör research så är det väl den siffran som står överallt? Är inte det här enda stället hon blivit ifrågasatt på? Om det är någon som orkar gräva djupare så ser personen siffrorna på 15 ställen och 1 ställe ser personen att det står att det inte stämmer, då litar väl personen på att ”alla andra” skrivit rätt

              Ja jo det har du rätt i. Men jag testade googla på hennes för- och efternamn + läsare och första och tredje artikeln handlar om att hon blivit anklagad för att försköna sin statistik. Så jag googlade även på + antal läsare och då handlade de fyra översta artiklarna om det (varav en var härifrån).
              Borde blivit journalist ?

                Jo fast om de inte har anledning att ifrågasätta det så googlar de väl inte det? Jag ser inte varför de utan anledning skulle börja gräva i hennes siffror

                  Absolut, om de inte gör research så är det helt omöjligt för dem att gå på något annat än vad Bella säger, min kommentar var att om de gör research så är det bara en enkel googling bort 🙂

                  21:51 Jag förstod vad du menade, menade bara att ditt exempel på google är ju om de gör research just om siffrorna. Gör de om henne tänker jag mer att de googlar hennes för och efternamn isåfl och ingen specifik sak efter

    Jag tycker du uttrycker dig bra och sakligt. Samtidigt kan jag förstå hennes känsla av att känna sig uthängd. Tror det kan vara svårt som bloggare att veta och förstå när det är en personlig anklagelse och när den är riktad mot själva varumärket eftersom det är så inkorporerat i varandra.

    Det här med makt och ansvar. Du har så många läsare och många av dem (inklusive jag själv) gillar dig. Att du ägnar tid och energi åt en ”vanlis” (med tillhörande blogg) som på sin höjd är jävligt jobbig, är onödigt och generar negativa åsikter om någon som många inte hade en tidigare uppfattning om. Att vara den större människan och lämna det vid att blockera kommentarerna från henne och sen inte uppmärksamma saken mer, hade kanske inte varit en dålig idé.

      Fast om denna person skriver samma sak precis överallt hos alla influencers så blir det ju mer aktuellt än om hon bara hade kommenterat här

        Jag sa inte att det var inaktuellt. Jag ifrågasätter om detta var bra eller ens nödvändigt.

          Ok, ja det var nödvändigt

          Jag kan tycka att det var nödvändigt. Hennes sätt att leta läsare har varit obehagligt tycker jag. Att söka bekräftelse och läsare till sin blogg genom att skriva i kommentarer på andra bloggar ”jag vill ta mitt liv, läs min blogg” osv tycker jag är att gå över gränsen. Men jag är nog känslig då min kusin haft starka sjäkvmordstankar och försökt så jag har reagerat starkt på vissa av hennes kommentarer.

            Alternativen är inte att ignorera kontra att ägna henne tre(?) blogginlägg tänker jag. Det finns alternativ däremellan, att blockera tex. Jag försvarar inte hennes minst sagt märkliga kommentarer som emellanåt varit rakt opassande.

              Kan de vara opassande pga att hon inte förstår bättre? På riktigt mår dåligt?

              Jag olgillar dessa inlägg lika mycket som de sk granskningarna av Tyra.

              Håller i övrtigt helt med dig i allt nedan.

                Så kan det absolut vara. Jag säger egentligen inte mer än att jag inte försvarar hennes kommentarer.

              Jag förstår vad du menar nu när jag läste din kommentar igen. Men enligt instagram har hon 47,5k följare och har dessutom ”offentlig person” under sitt namn så jag tänker inte på henne som en ”vanlis”. Men visst har CamCam en makt i att hon har så många fler följare här.
              Men blockering är ett bra alternativ. Det borde räknas som spam.

      Hon har runt 40 000 följare på Instagram på ett konto med fokus på mobbing för att hjälpa barn och unga som är utsatta.6 av de 13 senaste inläggen är reklam för att själv tjäna pengar.
      Vet du vad man kan tjäna på samarbeten om man har så många följare på Instagram, oavsett om de är köpta eller inte?

        Nej det vet jag inte och jag ser inte heller varför det är relevant. Men gissar på att man kan tjäna mycket när du uttrycker dig så.

        Min poäng är att man bör välja sina strider och jag tycker denna är onödig. Det kommer utmynna i betydligt fler negativa känslor och inga färre mobbade barn. Hon tar inte sitt ansvar, det håller jag med om. Du tycker kanske att du tar ditt, men jag tycker snarare att du utnyttjar din makt. David mot Goliat.

          Du ser inte hur det är relevant att hon försöker tjäna pengar på luft? Det är ju inga riktiga läsare

            Inte i just det jag tog upp i min kommentar. Självklart är det inte irrelevant i annat sammanhang.

    Klart som korvspad ?

    Ja du…svår fråga. Finns ju andra knep som jag kan tycka är värre.

    T.ex. att bygga följare på andras sjukdomar, hänga ut ställen som inte behandlar en som en primadonna, bygga nya historier på gamla amsagor som hände för typ 20 år sedan, retuschera bilder till oigenkännlighet, låtsas att man bryr sig om personer som man egentligen är helt ogiltig inför, låtsas att håret och naglarna växer med hjälp av trolleripiller när man samtidigt har löshår och lösnaglar. Fotomontage av frukostar i motljus … etc etc etc…

    Sånt retar mig mer än en förvirrad själ som försöker kämpa sig fram på ett klumpigt sätt. Jag tycker att vi kan låta denna (redan glömt namnet) vara ifred. Låt henne spamma så länge hon orkar. Finns många exempel tidigare som har försökt med detta utan framgång, t.ex. LaMadre Diana var ju väldigt på ett tag. Ser henne aldrig nu. Hade också en beklämmande tråkig och ointressant blogg precis som den vi pratar om nu.

      Sandrah håller med dej big time. Bra.

      Hon förekommer på Blondinbellas blogg hon den där la madre padre ???

        Yes och fullt upp med att tagga företag på instagram.

      La madre eller numer enbart Diana, är fortfarande precis överallt med sina innehållslösa floskler.

    Hon tar bara tillfället i akt att få klick

    Klart som korvspad! Dock tror jag att hennes syfte var gott ifrån början, men när hon märkte att hon kunde försörja sig på samarbeten/reklam så gick det tyvärr helt fel! Och vem tackar egentligen nej till att tjäna mycket pengar? Önskvärt hade varit att hon hade delgett sina läsare det då hon nog tyvärr har många unga läsare som behöver stöd och hjälp men istället får läsa reklamtexter:(

      Gott..? Spammade inte hon om sin mammas tumör om jag minns rätt

        Sorry, jag läser inte hennes blogg! Men jag har sett hennes spammande under ett antal år på diverse bloggar och jag har svårt att tro att hennes syfte inte var inriktad på mobbningsfrågor från början, men jag kan ha fel:)

    Det här är verkligen Ot men jag kan känslomässigt inte vänta tills nästa öppetspår och jag har ingen tid med min kurator förrän nästa vecka..

    För två år sedan var min sambo på en fest några mil härifrån. Han sov hos sin syster medan jag var hemma med sonen. Några dagar efter fick jag höra på omvägar att han hade sovit med en annan tjej. Han vet att jag är något svartsjuk men försöker hela tiden arbeta med det. Det slutade med att han först ljög mig rakt upp i ansiktet men sedan kom det fram att det var sant, men att det inte hade hänt något förutom att dom sov. Jag släppte det men har inte sovit hos hans syster just eftersom tanken att en annan tjej har legat på ”min” plats har gjort att jag fått lite ont i magen. Nu två år senare var jag för första gången med upp dit på samma typ av fest som för två år sedan, vilket gjorde att vi var tvingen att sova över. Med för myclet alkohol och tankar som skenade iväg drog jag upp denna händelse. Det slutade med att jag fick reda på att dom inte alls sov i ”vår” säng utan att dom sovit i en 90cm säng i bara underkläder trots att jag frågat flera gånger. Detta fick jag också höra på omvägar från personer som han sagt det till. Han erkände detta också tillslut men säger att jag är så jävla överdriven och han fattar inte vad felet är..

    Jag har hela tiden varit tydlig med att han får ha tjejkompisar precis som att jag får ha killkompisar men är det något utöver bara prat etc så vill jag gärna veta eftersom vi bor i ek väldigt liten stad där allt kommer fram. Och det är inte jättekul att vara barnfri en kväll och få höra sånt här när man för en gångs skull har kul.

    Överreagerar jag verkligen? Just nu känns det som om jag inte ens har rätt att känna mig sårad över att han ljög. Jag har alltid sagt det att det är bättre att vi är ärlig mot varandra för det är så mycket lättare att gå vidare med sanningen än att få reda på år senare att det var en lögn.. Är jag helt dum i huvudet? Eller vad ska jag göra?

      Ja. Jag tycker att du överreagerar om den här reaktionen kommer 2 år senare, för då har du redan förlåtit och gått vidare antar jag. För ni har inte ältat samma bråk i 2 år hoppas jag, isåfl får ni göra slut. Prata med din psykolog om det, men dra inte upp det med din kille och ställ inga fler frågor du inte vill ha svaret på. Om du har gett honom din förlåtelse och en chans till, som jag förmodar att du gjorde, så får du stå för det även om jag har förståelse för att det kan vara svårt i vissa lägen. Jag skulle aldrig ta upp en händelse som låg så långt bak i tiden och skulle inte acceptera det från en partner heller, förutsatt att man pratade om det och fick reda på det när det hände såklart

        Ja men det är ju just det problemet är, jag fick inte reda på detta förrän nu två år senare

          Men du visste att han hade sovit med en annan tjej, på fyllan förmodar jag. Tycker bilden är rätt klar från början, jag skulle inte bli förvånad iallafall att jag senare fick veta exakt hur. Antingen får du släppa det och gå vidare, eller gör slut med honom

        Du har inte tillit och han är inte pålitlig. Inte upplagt för succé.

      Att ljuga är aldrig ok (Om det inte handlar om en vit lögn för att typ överraska någon).
      Jag hade inte uppskattat om min man sov med en annan tjej i bara underkläder, tror inte han hade uppskattat omvänd situation heller.
      Men, det största problemet jag ser här, är att han aktivt valt att inte berätta från början. Det hela blir ju så mycket större när det kommer fram på annat sätt.
      Mitt råd är att ni sätter er i lugn och ro och pratar igenom det (och eventuellt annat som gnager). Tänk igenom i förväg vad du vill få fram, hur det får dig att må och känna. Försök behålla lugnet. Lycka till ?

        Ja men precis, det är så jag känner. Jag är inte ledsen och sårad för att just detta hände, utan mer att han skrivit ljugit och undanhållit trots att jag frågat.

          Tror du att det bara stannade vid sova tillsammans i underkläder-historian? Förlåt men killen blåljög, av vilken anledning? Av vilken anledning var han tvungen att sova nästan naken med en annan tjej? Har du pratat med tjejen? Det skaver inom dig. Vad ledsen du måste vara. Känn inom dig vad du vill. Han verkar ej vara pålitlig.

      Åh nej, jag känner verkligen med dig. Fy faen vad jobbigt! Jag har också alltid velat ha det så, hellre ärlighet än att man är den sista som får veta det alla andra vet. Jag vill alltid veta mest om mitt eget liv, vilket jag hade ansett att detta är. Sen, alla gör dumma saker ibland och vad man kan leva vidare med är upp till varje relation. För mig hade det stora sveket varit lögnerna och framförallt att alla andra vet. Hade han gjort något dumt och sen vaknat upp med ångest och inte berättat för någon hade det varit annorlunda, då vet jag inte om jag hade velat veta heller. Men nej, du överreagerar inte, du har alltid rätt till dina känslor och om du inte känner dig respekterad, då är det den känslan som gäller.

      Hoppas att allt ordnar sig bra för dig! Kramar

        Exakt vad jag tänkte skriva! Du har ALLTID rätt till dina känslor! Hoppas du mår bättre snart, oavsett vad som händer <3

      Nä, jag tycker inte alls du överdriver. Om man är i ett förhållande så sover man inte i en 90-säng i underkläder med någon annan än sin partner. Och sen ljög han om det vilket såklart föder tankar på vad mer han kan ha ljugit om, även om han inte gjort det. Tilliten skadas ju, det är ju det farliga med lögner. Jag hoppas ni kan jobba förbi det.

      P.S Vad som snackas om i er lilla stad är dock helt irrelevant – det snackas alltid i småstäder och hälften är inte sant. Så skit i den biten, och fokusera på ert förhållande istället!

      Förlåt men du överreagerar inte nånstans över att din pojkvän sovit med en annan tjej i underkläder i en liten säng. Hade sagt samma sak om det var en tre meter bred säng. Att han dessutom ljuger om det är galet. Nej, jag hade lätt gjort slut, nån som tycker det är ok att sova nästan naken bredvid nån annan och även ljuga om det är inget att ha (i min värld) sedan är det upp till dig att välja om det är något som är acceptabelt för dig eller ej. Dock tror jag som alla andra att det inte är en person man kan lita på.

      Har varit i samma situation som du och det är hemskt! Allting handlar ju om tillit, det är inte säkert att det hände något men att han ljög om det gör ju att man börjar tveka.

      Jag tycker inte att du överdriver. När jag ser tillbaka på mina gamla förhållanden där liknande saker hänt kan jag bara undra hur jag kunde stå ut med det så länge. Hoppas att det löser sig för er två, alla kan såklart göra tabbar!

      Det är inte snällt mot sin fru att sova med en annan kvinna i underkläder i en liten säng. Det är heller inte OK att ljuga om det och nästan framförallt inte OK att få dig att känna dig dum när du reagerar på det och lasta över skulden på dig.

      Antagligen hade det känns bättre för dig om han bara erkände att det var fel gjort och att han förstår att du blir ledsen, men det är han väl för stolt för…

        För mig hade ljugandet varit tusen gånger värre än ’sovandet’…

    OT men jag ser många bloggare som säger sig lida av IBS men är smala som trådar (Lisa Olsson bland annat) – jag lider inte av IBS men har en väldigt känslig mage så den är alltid uppblåst och vid mens är det ännu värre. Jag kollar runt på fina klänningar och jumpsuits som jag skulle vilja ha men skäms över hur min mage ser ut. Jag är ledsen att jag skriver det här men känner mig allmänt nedstämd och upp och ned just nu. Förlåt för att jag tar upp kommentarsfältet.

      De tar bilder när de inte är uppblåsta och köriga. Jag har massa problem med magen, jag är smal. Skulle jag ta en bild skulle jag ta på morgonen, då ser min mage oftast vältränad ut, medans jag på kvällen nästan ser gravid ut. Vet inte om det hjälper.. Men köp de kläder du vill ha och sluta skäms över din mage! Köp något som är lösare över magen om det hjälper alt någon söt/snygg tröja att kunna dra på över. Sen är det ingen annan än du som faktiskt tänker på det, jag lovar. Hur ofta tänker du själv på folks magar när de har kläder på sig?

        Jag tänker aldrig på det. Bryr mig aldrig om hur andra människor ser ut för de är fina som de är men jag blir så arg över hur min mage är.

          Försök släppa det 🙂 Vi är många med dig som har samma problem. Finns många söta jumpsuits och klänningar som inte är så tajta över magen 🙂 Rocka magen istället!

            Rockar magen ihop med dig! ❤

              Yeeeey ? ❤️

        I hear ya sister! Alltid platt mage på morgonen, framåt dagen är den som en uppblåst ballong. Tror bara man får lära sig leva med det… det säger min mamma i alla fall 😉

          Min mamma säger samma sak och hon har IBS. Får helt enkelt leva med benämningen ?mage. Tack för fint stöd ❤

      Jag hade ett BMI på 17 när min ibs var som värst, för att jag inte vågade äta och därför gick ner mycket i vikt.

      Åh, kan relatera till detta! Jag har dock IBS och en ballongmage som kommer så fort jag äter eller dricker minsta lilla. Har dock insett att så många har detta problem att jag till slut inte orkade bry mig. Alla verkar lida av just sitt eget problem och jag insåg att ingen verkade se min ballong… Hoppas du kommer över detta och börjar gilla dig som du är! För jo, vi är en hel del som är lite ballongiga av olika anledningar. Jag matchar mitt med lite bullfi*ta och celluliter med… Schnyggt! Massa kramar från ”Head of ballongmage”.

    Är det någon som har tips på webb-tv eller kanske helst poddar(kan inget om poddar)med typ politik, nyheter, eller sånna ”tråkiga” saker, lugna sådana, kan funka med typ dokumentärer, allt på svenska.

    Har sömnproblem och det är det enda som jag kan lyssna till Medans jag ska somna och som får mig att somna.

    SVTplay aktuellt är för korta program på sommaren!!

      Daisy beautys söndagsmask och Under huden med Kakan är två trivsamma beautypoddar där de pratar om hudvård – inget man blir uppjagad av.

        Haha jag blir uppjagad och triggad då jag älskar verksamma ämnen och naturlig hudvård?? Tack ändå!! Kanske något att lyssna på när man ska ligga still och sola?❤️

      Jag brukar ha ganska lätt att somna till valfritt program på Vetenskapsradion, tillräckligt intressant för att tankarna inte ska vandra men ändå lite tråkigt 🙂

        Åh det ska jag prova nu! Ikväll va ingen bra kväll, filmer och tankar spelas i huvet. Hör inte ens vad dom pratar på aktuellt har prövat tre gånger nu?‍♀️

          Glöm inte att vila är ett aktivt val! Många ser på vila och ro som något som ”bara händer” när de försöker stänga av, men de stänger faktiskt aldrig av. Att vila är en aktivitet, missförstå mig rätt, och om du inte är van vid det så kräver det din uppmärksamhet. Sluta försöka distrahera dig – det är inte det vila är – och börja fokusera på att faktiskt koppla av. Poddar är väl fine, men bäst är att inte tänka, vara, distraheras av, någonting alls. Vila i tysthet, i ditt eget lugn – för det finns där… många gånger är man dock för trött för att lyssna.
          Ja, jag vet, det låter som flum, men lyssna – somnar du hellre till en radiostation, än tysta rum?
          Kram <3

            Åh vad bra skrivet!

            En grej jag skulle vilja lägga till är att du skulle kunna testa andningsövningar. Som vid meditation/yoga. När jag är stressad/inte kan sova så brukar jag lägga mig i sängen, blunda, och sen ta flera långa djupa andetag. Brukar sova som en baby efter det ?

      Finns en spellista på Spotify som heter Sleep with me, prova den. Funkade för mig

        Tack! Ska kolla in det någon dag när jag laddat ner appen igen???

          Kolla också Krishna Das, tex Good Ole Chalisa, bästa sömnmedicinen.

      Har samma problem. För mig funkar Filosofiska rummet – alltid 🙂

        Avbröt lyssnandet för att tacka! Det fick bli den, bara musiken med gittarriffet fick mig lugn. Irritationen och frustrationen växte för varje minut nyss?

        Tack alla för fina tips! Även om jag inte kan sova av dom så fick jag tips för dagen. Är sjukskriven för ptsd och enda jag har att läsa och koppla bort med är aftonbladet och bloggbevakning och har velat ha mer att titta/lyssna på länge!
        Åhh nu blev jag glad ❤️

          Låten är Bo Kaspers Orkesters ”Ett och noll” ifall du gillar den och vill veta. Sov gott.

          Lyssna på boken Kaninnen som så gärna ville somna, en avslappnande saga för barn som även får vuxna att slappna av och somna.

            Eller Samuel L Jackson med Go the f*** to sleep…

      Alla p1-program finns som poddar på deras hemsida men också i poddappar. Där finns massor!

    Om hon är sjukskriven men dagligen bloggar och har samarbeten så kommer det bli en anmälan till försäkringskassan. Har hon arbetskapaciteten att blogga och dra in pengar på det så bör hon genomgå en tmu utredning så de kan bedöma hennes arbetsförmåga på nytt. Arbeta kan hon uppenbarligen

      Verkligen!!

    Kommentaren mycket bra. En sjuk, desperat person vilken jag anser borde hålla sig långt borta från offentligheten samt sociala medier. Det är oerhört beklämmande att se desperationen, att hon inte inser sitt eget bästa. Finns aldrig några kommentare där. Allt verkar bara bara bs.

    Hennes blogginlägg innan det om att hon blev uthängd är ett samarbete med F-skatt.se, vilket verkar vara en sajt som vill tjäna pengar på den som ska ansöka om F-skatt. Sök hos Skatteverket direkt utan nån skum mellanhand! På Skatteverket är de hjälpsamma.

    Jag är 99% säker på att hon blev glad av ditt inlägg och uppmärksamheten och bara använder det till stt få ännu mer klick

    Mycket välskriven och saklig kommentar från cam cams sida! Helt rätt agerat och hanterat. Om man trots en massa uppmaningar inte slutar med sitt beteende utan framhärdar får man räkna med en respons. Min uppfattning är att hon söker empati av andra på ett väldigt lågt sätt och sedan ska det krängas samarbeten och tjänas pengar på denna empati. Det om något är smaklöst.

    Jag undrar mest varför alla stavar ’bransch’ utan S numera…

      ..eller usch som ursh?

        Ja, usch!

        Eller ”urs”.

    Sorry för OT men vad heter hon som på Instagram lägger ut bilder på sig och sin familj och ofta har frukter/grönsaker ditredigerade som kläder?

      Tror du tänker på Kweilz på Instagram.

      Johanna Johanssonx Amanda Moritz Sandra uhrdin? Alla kör de med sånt.

    Adam och Eva i paradiset. Nä jag bara skoja.

      ???

    Usch. Cam, det här är riktigt elakt ?

    Hon beklagar sig inne hos foki nu om detta… allt för mer uppmärksamhet antar jag.

    Hon har inget flretag, ej ab eller enskild firma. Hur får hon pengarna för samarbeten? Skumt

      finns faktureringsföretag man kan använda sig av som privatperson 🙂

    Alltså vill man vara en stor bloggare så får man ta baksidan av det, men dock undrar jag varför du kan lägga ut alla hennes kommentarer och inte de som kommer från Löwengrips kontor. Vad är skillnaden på det?

    Men låy henne vara! Hon har inte någon stor blogg och kommer inte få det heller. Vill man slippa spammandet så blocka och ignorera så tröttnar hon. Ingen är intresserad av att läsa såna här inlägg om hennes blogg heller. Det enda som riskerar att komma ut av det är att hon blir ledsen.

    Eftersom hon verkar söka uppmärksamhet kan det väl också lika gärna leda till att hon blir triggad att fortsätta.

    Uthängning är att avslöja identiteten på en person som vill vara anonym. Antar att den här personen själv berättar vem hen är. Är alltså inte fråga om uthängning.

    Fast allvarligt talat. Vilken annan bransch fungerar så här. Håller med om att det finns tvetydligheter i mycket och många ”professionella” influencers som inte betersig särskilt professionellt. MEN i vilken annan branch blir man ”granskad” av en självutnämnd ”bevakare” på det här sättet?

    Kanske bättre att hålla sig till inlägg om Blondinbella och andra som ändå profiterar och gör verksamhet av allt runt henne. Men små bloggare som denna kanske kan få vara ifred.

    Camilla, du bad om kommentarer på din kommentar så här kommer min: eftersom du i andra inlägg ibland gör dig lustig över (oftast med all rätt!) influencers/bloggares språkbruk och felaktiga användning av ord och uttryck bör du vara väldigt noga med hur du själv uttrycker dig. Kasta inte sten i glashus. Att ”ådra sig professionella fördelar” låter väldigt märkligt eftersom ”ådra sig” betyder att man blir föremål eller utsatt för något i negativ mening. Du menade kanske ”åtnjuta”.

    För övrigt tycker jag att din kommentar var saklig och ditt inlägg om bloggaren i fråga var väl knappast någon ”uthängning”. Om man inte klarar att bli granskad, kritiserad och ifrågasatt för saker man ägnar sig åt i media har man inget där att göra i första taget.

      Nej, jag menade faktiskt ”ådra”.

    Camilla, du bad om kommentarer på din kommentar så här kommer min: eftersom du i andra inlägg ibland gör dig lustig över (oftast med all rätt!) influencers/bloggares språkbruk och felaktiga användning av ord och uttryck bör du vara väldigt noga med hur du själv uttrycker dig. Kasta inte sten i glashus. Att ”ådra sig professionella fördelar” låter väldigt märkligt eftersom ”ådra sig” betyder att man blir föremål eller utsatt för något i negativ mening. Du menade kanske ”åtnjuta”.

    För övrigt tycker jag att din kommentar var saklig och ditt inlägg om bloggaren i fråga var väl knappast någon ”uthängning”. Om man inte klarar att bli granskad, kritiserad och ifrågasatt för saker man ägnar sig åt i media har man inget där att göra i första taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.