Nicci Hernestig blev ledsen över att Ben inte ville ha en gemensam Youtubekanal med henne

Igår skrev jag om att Ben Mitkus och Nicci ska dela på sig rent Youtubemässigt efter att ha haft en gemensam kanal en tid.
Jag reagerade bland annat på sättet Ben pratade om Nicci och sättet han framställde henne på och nu visar det sig på hennes blogg att det faktiskt var lite som jag trodde. Ben ville inte fortsätta ha en kanal med henne och givetvis gjorde det henne ledsen.
Med det i åtanke så önskar jag att han hållit inne med sakerna han sa i videon, för om hon var ledsen över det redan innan så är det kanske inte jättekul att få det upptryckt i ansiktet ännu en gång inför Bens hundratusentals följare.

Youtube har alltid varit Bens grej som ni alla redan vet och sista tiden lite min grej också. Jag var med i några filmer och har lärt mig lite såklart. Först när Ben sa att han hade funderat på att göra kanalen till bara Ben igen så blev jag lite ledsen. Först för att jag inte känner mig duktig och att jag inte duger och sen för att jag tänker att jag inte kommer klara det här själv. När jag sen fick tänka lite på det så kände jag att det var nog helt rätt ändå för dels har Ben byggt upp sin kanal under 3 år och sen för att han såklart vill ha det på sitt sätt. Vi är ju olika såklart och tänker på att vi vill ha lite olika saker som innehåll och då skapas det onödiga tjafs och ifall jag har kommit med en ide så kanske Ben inte tycker det verkar bra så blir det svårt att inte ta det personligen och så blir jag typ lite ledsen och det är så onödigt.//Nicci

Både i den här videon och i videon där Ben pratar om Nicci och hennes vikt så får jag intrycket av att Nicci kanske inte alls vill dela med sig av detta till följarna men att hon inte har så mycket att säga till om.
Att maktbalansen i deras förhållande inte riktigt ligger på 50/50.
Det spelar ingen roll att Ben har mer erfarenhet av Youtube, träning eller vad det än är – sluta tala till och om din flickvän på det här sättet och framför allt på din kanal med nästan en halv miljon följare.

Man ska aldrig stå med mössan i hand i ett förhållande.
Antingen är det 50/50 eller inget förhållande alls. Det är den visdomspärla jag kan dela med mig av i egenskap av 37-årig kvinna.
Givetvis behöver man som ung kvinna göra sina egna misstag, men att göra dem lika många gånger som jag gjorde finns det ingen som helst anledning till.

Nicci har redan 50 000 följare på Youtube – det här kommer gå HUR bra som helst för henne!

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Heja Nicci! ??

    Borde de inte lära av Jon & Janni? Att ha med varandra i sina kanaler har ju gjort dem megastora.

      Jag har ingen aning om vem eller vilka dessa människor är. Bor inte i Stockholm och läser inte ”kisspose-influencer”-bloggar. Det är Janni hit och Lovisa dit och Annika och Sara och Nicci och Hanna. Inte en susning om vem som är vem och vem som gjort vad, ens vad de gjort för att bli såna framstående ”Instagramstjärnor”. Jag har kollat in hon som inte har byxor någonsin, och scrollat mig vidare till nästa tvillinginfluencer, och igen och igen och igen. Men Janni??? Vem är det? Är hon nåt annorlunda gentemot de andra? Vad har hon gjort för att, enligt din kommentar, bli megastor?

      Upplys gärna en nordbo utan minsta marmorpanik och sprättbenskunskap (och med väldigt sviktande influencer-intresse ?). Tänk Kerstin 60 år, jag har som sagt inte en susning om vem som är vem!

        Well.. 312 000 prenumeranter på Youtube och 1.3 miljoner följare på Instagram får ju klassas som rätt stor..

          Absolut, nu har inte siffrorna det primära utan VAD de har gjort för att bli så stora?

            Håller med, har inte heller speciellt stor koll ?

            Absolut inget.

            Jag har inte jättekoll, men tror att jag kanske har förstått det så här.

            Janni är väl känd för att leva ett coolt och lyxigt liv och ta vackra bilder. Sen blev hon tillsammans med en snubbe som varit någon slags extremsportare på hög nivå och fick tillgång till ännu mera lyx och vackra ställen, typ? Nu är dom gifta(?) och har förtioelva hus runt om i världen och vloggar tillsammans med sina rika vänner.

            Rätta mig gärna om jag har fel.

              Och detta följer folk? Nåja, är väl som med flugor och skit

                Folk i alla tider har väl följt och beundrat vackra och framgångsrika människor. Marilyn Monroe fick ju inga Oscarsstatyetter direkt.

                  Apapap – snacka inte skit om Monroe. Hon vann en Golden Globe och BAFTA-nominerades och var en riktigt bra skådis. Faktiskt.

                  Monroe är dagens Kim Kardashian.

                  Kim Kardashian är dagens Monroe måste du mena?! Men jag håller inte med

        Till Helena: Undrar verkligen varför du då läser denna blogg om du inte vet vilka det skrivs om…

          För att det finns jättemånga andra bloggare som man har koll på?

          Har heller ingen aning om vilka de här tjejerna som är superstora på Insta är, och kommer aldrig följa dem eftersom de är helt irrelevanta för just mig. Men det finns ju andra jag vet vilka de är och som Cam skriver om 🙂

          Den enda bloggen jag har (el egentligen haft, några år sedan jag läste hennes blogg) lite koll på av de bloggar som behandlas här är Blondinbellas. Och lady Dahmer, som iofs inte dyker upp så ofta här men som tillsammans med Krickelins och Johanna Bradford är de enda bloggarna som jag går in på flera dagar i veckan. Så jag har alltså noll koll på alla andra, känner bara till det som skrivs om dem här. Men man kan ju ha en behållning av den här bloggen ändå.

          Var det, det bästa svaret tyckte du?

    Var det hon som var ”tillsammans” eller hur det nu var med den där Marcello? I så fall verkar hon ha otur med vilka hon umgås med. Om jag vore hennes mamma så skulle jag ha ett och annat att säga.

      Håller med (men håll hennes mamma utanför det här), tycker det är så synd hur både Ben och Marcelo behandlar henne. Hon är värd nån som ser hur bra och fin och smart hon är

        Hon låter osympatiska egoistiska killar köra över henne igen och igen, det kommer de fortsätta med tills hon värdesätter sig själv mer. I övrigt är ett hett tips att de bästa killarna sällan återfinns i dokusåpor och på YouTube…

        Jag har inte blandat in hennes mamma. Jag sa ”om jag var hennes mamma”. Men även om så vore, så blandar jag in hennes mamma i detta precis hur mycket jag vill för dig. Så det så.

          Vilket man säger när man anser att någons mamma inte gjort vad man själv tycker att hon ska göra. Klart du blandade in hennes mamma

        På vilket sätt behandlar Ben henne dåligt? För att han uttryckte sig lite klumpigt i videon ? Man hör ju på honom att han inte säger det på ett elakt sätt. Och känner han att det inte kändes rätt att dela kanalen så måste han ju få lov att säga det

        Jag har ingen aning om vem hon är men det jag läst om henne i den här bloggen gör mig lite ledsen. Hon behöver inse sitt eget värde och sluta umgås med killar som verkar vara lika mogna som en svensk tomat i november. Som i det här inlägget – hon ser bara att hon gjort ”fel”, att hon haft fel känslor, fel reaktion och kommit med fel idéer. NEJ. Den där killen verkar däremot ha fel på sin attityd och mata sitt ego genom att trycka ner henne.
        Vill ge henne en kram 🙁

          Precis, blir ledsen av att läsa om hur hon låter sina pojkvänner trycka ner henne och hur hon lägger sig platt som en dörrmatta.

            Lägg skulden där den hör hemma, hon måste ingenting. Hon är ung, snäll och vill ha kärlek. Det är killarna hon träffat som måste lära sig att bete sig som folk och behandla människor med respekt.

              Man har ju dock ett eget ansvar för sitt liv och sin lycka – man kan inte förändra andra, bara sig själv. Har man blivit trampad på tillräckligt länge fattar jag ju dock att man kanske inte ser sitt eget värde. Och självklart ska män uppföra sig men alla är ju inte emotionellt begåvade eller normalt funtade och då bör man dra.

              Obs: den här kommentaren syftar inte på tjejen (eller killen) i inlägget.

                Självklart! Men är så trött på att det är den som blir dåligt behandlad i en relation förväntas ta ansvar, fatta beslut om att lämna, skapa sin egen lycka och välja stabila killar osv.

                Obs: den här kommentaren är skriven av en 33-årig kvinna som precis upptäckt att hennes stabila och hyggliga pojkvän haft en annan flickvän samtidigt och är sådär lagom taggad på att rannsaka sig själv och skapa sin egen lycka.

                  ❤?

    Fräscht av Linn Ahlborg att säga ”shut up” till en gatuförsäljare på sin Snapchat story!

      Jag tror hon säger ”tjena” inte shut up, i alla fall vad jag hör!

        Hörde också tjena!

        Hur man gör en höna av en fjäder…

      Är detta nya Laurel or Yanni?

    Förmodligen inte långt kvar till de gör slut nu….

      Har ingen lärt dig att man inte säger så?

        Det får man säga hur mycket man vill.

          Vilken mogen person du verkar vara, med tanke på dina kommentarer.

            Tror hon tillhör samma generation som tar upp kameran och filmar sina skadade vänner istället för att hjälpa till

          För det första, nej man får inte säga hur mycket/vad man vill. Det finns lagar som skyddar mot bland annat förtal och diskriminering. För det andra, där lagar inte gäller bör moral och etiska normer träda i kraft. Hade du resonerat likadant om det hade handlat om dig eller dina nära och kära?

          Du FÅR såklart, men som du mycket väl vet betyder ”man säger inte så” att det är oförskämt och elakt att säga så. Och oförskämd och elak vill man ju inte vara 😉

      Absolut, det är supervanligt att förhållanden det tar slut pga att man har seperata konton på sociala medier. Jag menar, senast idag läste jag om ett par som skulle skiljas pga att mannen ville att de skulle ha olika facebook konton. Hur ska man kunna älska någon så självisk liksom?

    Shit läste namnet Ben som svenska ben. Är inte van vid att man har den typen av namn i Sverige. Också ett amerikanskt namn men sån tur är så betyder inte det nåt speciellt på svenska?

      Ok kram

      Ja, vilken tur att han inte heter Hen för det betyder ju höna. Det vet ju alla.

      Ben Hedenhös kanske.

    Kan du inte lyssna på nemo möter Anna book och ge oss en recap?

      Men vilket jävla tjat

      Är inte det redan gjort?

        Här på bloggbevakning?

    Tycker det är bra att de har olika kanaler, tror jag skulle gilla en renodlad Niccikanal mer än att dom delar på en 🙂

      Jag håller med! Jag tror Niccis personlighet kommer komma fram mer och bättre när hon får köra sitt eget. Tycker det ska bli kul att se vad hon kommer göra, utvecklas och växa på sin egen kanal:)

      Det är förövrigt inte alltid lätt att jobba tillsammans med sin partner, speciellt när man har olika mål och ambitioner. Så jag tror nog att dom gjorde ett bra beslut!

    Läste Isabellas Blogg med hennes mål gör nästa år. Sjötomt, Bentley, Barenen varananvecka i och gör sig verklighet redan nu, hembiträde och kock. Ja människan är verkligen Ego osympatisk och allt annat än det man ser upp till. Hoppas att ingen ungdom ser henne som förebild för en sådan kan hon inte va hon beter sig som en bortskämd unge. Undrar om hon vill provocera eller är hon sån på riktig?

      Va? Det låter väl som bra mål om det är vad man vill ha i sitt liv? Jag låter nog också som en bortskämd unge isåfl om jag skulle skriva ner mina mål och drömmar när det kommer till just saker

      Jag skrev följande kommentar på hennes blogg. Vi får se om den blir godkänd.
      ”Jag kan inte låta bli att fundera om du hade valt bort kärleken ifall kärleken kom med en för dig tillräckligt bra karriär och förmögenhet? Kärleken valdes bort i samma veva som du spelade med en man i en annan ekonomisk liga. Jag funderar också om O fick gå för att han inte lyckades med bloggen, vinagenturen, mästerkock- och Melodifestivaldrömmen? Var det verkligen hans egna drömmar eller pushade du för att han skulle ”bli något” i dina ögon?”

        Och vad vet du om Hampus ekonomi ? Med tanke på presenterna han gav så har han nog pengar. Och att du ens ska spekulera i hennes och odds förhållande och varför det tog slut är bara onödigt och respektlöst. Jag hade aldrig godkänt en sån kommentar om jag var hon.

          Som hon själv köpt ?

        Men usch, varför tror du ens att du ska få någon respons på det där? Brukar du dra upp vänners gamla relationer och ifrågasätta dem också?

        Bli inte allt för ledsen om den kommentaren inte godkänns ! Väldigt rimligt att inte godkänna den kommentaren, måste jag säga. I det närmaste mer respektfullt mot hennes ex att hålla kommentarsfältet rent från den typen av spekulationer.

        Möjligen att du skulle kunna få den godkänd för att de vill få lite liv i kommentarsfältet när folk svarar, men då måste du ha tryckt ut den rätt snabbt efter att inlägget publicerades så du ligger högst upp.

        Du vet absolut ingeting om Bella och hennes förhållande. Vem är du att ifrågasätta henne om något du inte vet någonting om eller ens har med att göra?

        Alltså Fyfan vad skumt. När jag satt och käkade kvällsmat idag så tänkte jag på Mästerkocken och tankarna ramlade in på just odd och Bella, och jag tänkte i princip samma sak som du skriver här

        Varför skulle hon ha någon som helst skyldighet att godkänna eller svara på en sån fråga? Herregud, det är ingen rättighet att få svar på elaka frågor you know?

      Låt folk få leva som de vill. Om det är hennes drömmar och mål så får det väl vara det 🙂 vad spelar det dig för roll ?

      Det är väl positivt om folk läser det där och precis som du inser att det inte i första hand är materiella saker som de strävar efter när de funderar på livsmål? För Blondinbella verkar det doc i hög grad vara saker och pengar som driver henne och som gör henne glad, och hon håller materiella och ytliga värden högt. Hon är ju öppen och konsekvent i detta, det får man ge henne.

      Hon kan väl få önska sig en strandtomt. Det är vi många som gör. Själv hade jag velat ha en eget hus, och en liten sommarstuga 🙂 Och en stor, praktisk tvättstuga! Och en bebis.

      Varför kan hon inte vara en förebild med dom målen? Förstår inte vad du tycker är så fel? Utveckla gärna…

        För att hon är lat hon strävar efter att ha hembiträde, kock byter bil stup i kvarten, vill ha sina barn varannan vecka. OK vi vet att hon är skild och att det blir så på detta vis men att hon skriver i bloggen mitt perfekta liv består av att ha barnen varannan vecka och den andra veckan mig själv tid till träning, resor Jobb osv hon är verkligen Ego persifionerad. Undrar hur hennes barn kommer se upp till henne när de växer upp.

          Jag fick mer tid med mina föräldrar, så jag är väldigt nöjd med att vi i omgångar hade hjälp hemma. Att pappa bytte bil ofta var inget jag reflekterade över och inget som påverkar mig idag. Kock – gud, vrid tillbaka klockan och ge mig glassbomben vi kids brukade få. Varannan vecka bodde jag senare för att båda mina föräldrar ville ha tid med mig, tror du att O skulle gå med på att de var heltid hos henne bara för att hon vill om det hade varit så?

          Det handlar väll inte om lathet, om hon har hembiträde och kock så kan hon lägga sin energi på andra saker. Jag hatar att städa och laga mat (är också väldigt dålig på bägge) men jag älskar mitt jobb och jobbar långa timmar och på min fritid är det alltid fullfart. Jag är absolut inte lat men ändå har jag en städerska och jag köper ofta färdigmat/äter ute. Jag prioriterar helt enkelt att lägga min tid på annat. När hon säger att hon föredrar varannan vecka så utgår hon väl från situationen hon är i. Hon tycker uppenbarligen att varann vecka blir bäst för både henne och barnen. Dessutom är det inget fel med att vilja göra vissa saker utan sina barn och vilja göra det bästa av tiden hon har när hon inte har barnen. Men med ditt resonemang, är det inte jättebra då att hon har massa hjälp hemma, så att när hon har barnen så kan hon ägna all tid åt dom istället för att laga mat, städa och så vidare?

    Camcam: nä, förhållanden ska inte vara 50/50. Enligt allas vår käre Dr Phil så är det 100/100! Båda parter måste anstränga sig och ge varandra 100% support och engagemang. Det och uttrycket ”Do you want to be right or do you want to be friends” – om att vara en s k ”right figheter”, som alltid vill ha rätt funkar för mig…

      Säkerligen därför han har varit trogen hela livet också ?

        Man följer ju inte alltid sina egna råd… Men hur tänker du att det är ”därför han varit otrogen”..?

      Dr Phil ?

    Är det något som följer The Ace family på youtube. Flera miljoner tittare och siffran tickar upp. Att ha med varandra i sina kanaler är tydligen vägen till framgång.

      Funkar nog inte för alla dock 🙂

      Att imte ha en gemensam kanal är ju dock inte samma sak som att inte vara med i varandras

      De är dock en familj, inte ett par. Och killen började med YT, sedan drog han själv in Catherine 🙂

        Sorry, menar inte bara ett par* alltså utan barn 🙂

        Men jo de är fortfarande ett par. Inte gifta och om du har hängt med längre bak i tiden så var C och A endast pojkvän och flickvän när C blev en del av kanalen.
        Självklart fungerar inte detta för alla.

    Kanske impopulär åsikt, men är jag ensam om att tycka att Ben verkar vara en riktig skitstövel? Skulle aldrig titta åt vare sig honom eller någon annan ”skön snubbe” från någon dokusåpa…

      På vilket sätt är han en skitstövel? Tycker han verkar vara gullig 🙂

      Jag blir också nyfiken på varför du tycker så? Jag tycker han verkar vara en riktigt ödmjuk och godhjärtat kille.

      Tänk på att Ben läser kommentarer här. Istället för att slänga ut dig att du tycker han är en skitstövel kanske det är bättre om du lyfter fram lite mer konstruktiv kritik.

      Ja, du kanske den enda som tycker så. 🙂 Följer man honom länge nog tycker jag att han verkar otroligt ödmjuk, generös, förstående, snäll och ärlig. Jag har inte alls sett några av de sidor eller intentioner som du nämner. Har du någonsin sett en video, följt honom ett tag eller skrivit med honom? Han är en av de ödmjukaste och ärligaste influencern som finns, Nicci däremot verkar mycket upptagen av att – till varje pris – vilja bli influencer och rik.

    Nej alltså, jag har följt dessa ett tag och jag håller helt och hållet med om att de inte bör ha en kanal ihop. Nicci drar ner nivån i Bens videos och hon ”lever” lite på hans kändisskap. Hennes största dröm är enligt henne själv att bli stor influencer som har ”massor nice bilar i USA”. Hon känns många gångar väldigt ung och vilse, vilket jag tror är mycket naturligt för hennes ålder.

      Måste man vara vilse för man inte har samma mål som dig? Ok ? suck

    Nicci skrev om som vikt på sin blogg innan videon. Så hon delade nog med sig självmant.

    Ärligt talat skulle inte jag vilja att min partner började arbeta på mitt jobb. Speciellt inte om jag kämpat mig till en viss position och partnern gled in och inte var på samma nivå.

      Precis, jag känner att hon glider lite på en räkmacka och inte anstränger sig överhuvudtaget. Hon har varken jobb, skola eller någon särskild hobby – bloggen uppdateras sisådär 1 gång i veckan – ändå verkar det mest vara Ben som står för allting kring deras videos, och han som drar in pengarna till hushållet också (som hon sedan shoppar otroligt dyra märkesprylar för)

        Och? vad har vi med det att göra?

    Äh, Camilla är bara ute och cyklar med sina egna smått elaka och manipulativa kommentarer igen tror jag. Jag får mer och mer känslan av att hon antingen medvetet eller omedvetet vill hetsa till en hätsk stämning och i vissa fall dansar på gränsen till att fabulera.

    Granskning är en grej men den senaste tiden känns bloggbevakning alltmer sunkig.

      Kan också tycka att C ibland är lite hård i sina ord gentemot specifika bloggare/influencers (hate that word!) och att hon är partisk i sitt skrivande men detta inlägg var väl inte så illa?

      Håller med. Många verkar såå upprörda att Bella provocerar men Camilla verkar köra samma strategi. Uppretade, hatiska och lätt provocerade läsare verkar vara de mest trogna läsarna; dom ger mest bloggaktivitet, kommentarer och därav pengar.

        Fast det är ju det som gör bloggen och som hon tjänar pengar på? Kommentarer. Tror inte jättemånga går in här för inläggens skull, många ggr folk skriver att de bara skummat. Det är diskussionerna i kommentarerna folk är ute efter och för att skapa diskussion så krävs lite provokation

          Precis! Det är precis det jag menar. Vi säger samma sak, men jag uttryckte mig kanske dåligt så att du inte förstod min poäng:) Men när Bella gör det är hon en så hemsk människa men många verkar missa att Camilla gör exakt samma sak. Camilla vet att hennes inlägg om främst Bella lockar Bellahatare och hetsar alla lättlurade läsare som sväljer allt Camilla säger om Bella och därav generar många kommentarer.

            Tycker mer den här bloggen liknar gamla Kissie i sättet än Bella

              Ja där har du kanske en poäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.