Amanda Schulman raderar kritik på Instagram snabbare än en Anna Book i högform

Tydligen var det inte riktigt lika skojsigt idag för Amanda Schulman, att behöva ta emot kritik för den bild hon publicerade igår där hon glatt skålade och uttryckte glädjen över att få umgås med riksmobbaren och pedofilanhängaren Sigge Eklund. 
Hon sitter nämligen och raderar kritiska kommentarer på Instagram i en hastighet som vi inte sett maken till sedan Anna Books medverkan i ”Arga Snickaren VIP – Vad hände sedan?”

Det är intressant – det där med systerskapet – som tas upp i en av kommentarerna.
När det kommer till att en kvinna sågar kosttillskott som två kvinnor står bakom så är det ett brott mot systerskapet, men när en utsatt kvinna står upp mot pedofilskämt – då ska hon raljeras över och hennes upplevelse helt marginaliseras utan en tanke på det systerskap man så hett försvarat när man själv gynnades av det.
Amanda Schulman är alltså bara en ”medgångssyster” som gärna surfar omkring på systerskapsvågen (iklädd en bikini från Daisy Grace så klart) så fort den rör sig mot hennes lilla bit monetär strandremsa – annars verkar hon mer än lovligt ointresserad av frågan och vill knappt doppa tårna i havet.

Man vill liksom inte bli blöt i onödan, eller hur?

 

 

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att folk orkar göra en så stor grej av det. Herregud.

      Men verkligen. Hur många gånger på en månad orkar samma människor sitta och dreva online…

        Handlar väl mest om deras enorma hyckleri. Ena dagen yttrandefrihet och systerskap och gud vet vad, och nästa dag pallar de inget tryck själva.

          Ja men att man sitter och skriver en hel novell om hur någons skämt är ett hån mot hela dens liv osv. Följ inte Amanda, Alex eller Sigge om ni är så extremt känsliga liksom. Tror inte det är bra för hälsan att sitta och bli sådär överdriver upprörs som vissa verkar blivit ?

            Överdrivet upprörd *

            Känns dock som detta följer det vanliga mönstret.. En person provocerar med vilje eller uttalar sig rejält olämpligt, folk blir arga över det och det skrivs mängder… Sen slutar det med att allt kallas för drev och att det istället blir synd om personen, så att de kan fortsätta komma undan med en det ena, en det andra.

            Intressant att folk inte ska få bry sig om vad Amanda & Co skriver/säger men Amanda & Co ska få bry sig om vad andra folk skriver/säger.

            Överdrivet upprörd skoja du? Människor med vett o sans borde väl bli skitförbannade av att någon försvarar övergrepp på barn som konst

              TEXTER OM, inte övergrepp. Idiot

        Semestersverige. Så obehagligt.

          Ingen slump att skilsmässor ökar i sommartider…. ?

      Kanske hon kan ta sig ett piller Hers så känns det nog bättre ändå.

        Kanske inte så bra att blanda med Chardonnay?

          *snefylla*

            Åh så najs, ska nog ta mig en sån ikväll

            /Har semester ?

              Hers semester

                Touché ?

      Tack vare folk som dig som Blondinbella är framgångsrik… Verkligen inte oket att ljuga eller dra skämta om pedofiler!!!

        På grund av…

          Suck.

        PÅ GRUND AV folk som DU

      Nja, jag förstår ändå. Jag tycker drevet om själva låten är orimligt och fånigt, men att som Sigge attackera Elaine på det här sättet… Det är inte rätt. Man anklagar inte en som kämpar för barns rättigheter för att göra det för egen vinning när det verkligen inte finns några belägg för det. Hon brinner verkligen för sitt kall och även om jag inte håller med henne om låten så förstår jag henne och respekterar hennes åsikt (och det arbete hon lägger ner så att bland annat Sigges barn ska ha en trygg skolgång). Att visa någon som upplevt incest respekt är inte för mycket begärt. Om Amanda håller med honom – fine. Men hon kanske ska fundera över vilka som följer henne och att de betalar för hennes vinpimplande på Gotland. Så kanske avstå häääärliga bilder på insta. Men nu kanske folk iofs fattar hurdana de här människorna verkligen är 🙂 (klubben för inbördes beundran är ju inte direkt ny…)

      ????? Vad är det du inte förstår??

    Men gud, mår så illa av deras förminskande och ovilja att ta konsekvenserna efteråt. Håller med kommentaren i inlägget och önskar alla Schulmans(och inblandade) kronisk klåda över hela jädra kroppen!

    Otroligt att man som vuxen inte kan förutse/stå för resultatet av sina handlingar, så att man måste hålla på och radera några timmar senare..

      Exakt vad för handling ska hon ångra? Att hon tycker det är helt sjukt att kalla Sigge pedofilanhängare?
      Varför får hon inte reagera över att han kallas det?

        Hade hon inte skickat det till Elaine?

          Skickat vad? Amanda har inte skickat något till Elaine.

          Nej, det var i Amandas instagramstory. Tror jag. Inte skickat eller riktat direkt till just Elaine.

            En av Elaines följare skickade Amandas inlägg till Elaine. Som gick i taket och drevade på. Sedan var allt igång, före detta var det inga kommentarer på Amandas insta.

              Så det var inte Amanda som ’gick i taket’ och ’drevade’ med sitt tydligt riktade inlägg?

                Nej, det kan man verkligen inte säga, Amanda drevade inte alls. Det var en instastory där hon visade den bilden med texten. Hon ville väl skämta, gissar jag, och försvara make och en vän. Men knappast uppvigla sina följare till att gå in på Elaines insta och hata Elaine.

                  Så du menar att om Elaine känner för att bemöta ett sk skämt (har börjat att förakta det ordet) så drevar hon. Gör något som hon är i din fulla rätt att göra.

                  Ni greppar efter halmstrån men sjunker ändå som en sten.

                  Jag skäms å era vägnar att ni antigen inte vill eller kan förstå bättre.

        Om hon ville göra ett inlägg i den här debatten och försvara sin vän, så hade hon kunnat välja att göra det på ett respektfullt sätt, inte nöjt sig med att ironiskt kalla honom för pedofilanhängare eller vad det nu var, för att förlöjliga de personer som tycker annorlunda, varav många faktiskt utsatts för övergrepp.

          Det är ju ordet pedofilanhängare hon reagerar mot! Sigge är ingen pedofilanhängare.

        Men är han inte en pedofilanhängare då? Om han gör en låt om att knulla spädbarn? Hade inte en person som gjort en låt om att man ska hänga negrer blivit kallad för rasist?

          Exakt såna här kommentarer visar så tydligt varför dessa drev är så farliga, du har ju ingen aning om vem eller vad du pratar om. Du bara tycker.

            Jenny: du tycker väl också? ? Ellerär det bara ditt tyckande som räknas? På vilket sätt vet dy mer om vem eller vad du pratar om, jämfört med Anonym 1657?

              För hen tror att Sigge gjort en låt om ämnet, då behöver man läsa på lite och inte bara dreva

          Ptja, man kan väl t.ex. jämföra med Grotescos ”Bögarnas fel”?

      Hon sveps väl med i de där herrarnas självförtroende och pösighet när de sitter och dricker vin ihop och sedan inser hon några timmar efteråt att hon inte kan kränga sina polyesterslamsor med den typen av skämt.

      Debatten kring vad man får eller inte får skämta om, vem som kan skämta om vad och hur man får skämta om hemska och känsliga saker tycker jag är viktig, men den förtjänar seriositet och respekt. Hennes inlägg i debatten var allt annat än det, varför ironisera och förminska ämnet?

        Det enda Amanda gjort är ju att tycka det är jättekonstigt att kalla Sigge pedofilanhängare.

        +1 (polyesterslamsor ❤)

        Pösmunkarna

        ”Polyesterslamsor” hahahaaaa!! Dagens bästa ?????

    Den kommentaren här ovan har konstruerat sina egna sanningar. De finns inte på riktigt. Dessutom är personen så dåligt påläst att hen blandar ihop Alex och Sigge.

    Smuts summerar alltihop. Vidriga människor, deras förmåga att förminska och förlöjliga dessa fruktansvärda brott är från en annan planet. Gör om, gör rätt! Be om ursäkt istället och sluta ”hävda” er rätt om yttrandefrihet.

      Men ta det lugnt. Ingen har förminskat något brott eller sagt att det är okej att begå brott.

    Bra inlägg!! Få personer har försökt utnyttja ”systerskapet” på vidrigare sätt. Lyssnade på Fredagspodden tidigare men slutade pga stod inte ut. Hur går det för dem nuförtiden? Är de fortfarande populära eller har folk börjat inse vem de är på riktigt?

    Amanda Schulman visar sitt hyckleri på två plan:

    – Hon kritiserar kvinnor för bristande systerskap men visar det inte själv – dvs, så länge hon inte kan tjäna pengar på det.

    – Hon raderar kritik samtidigt som hon påstår sig försvara folks rätt att uttrycka sina åsikter – sålänge det inte är kritik mot henne så klart.

    Pedofilanhängare? På riktig: ge er nu! Jag äskade den här bloggen förut, vissa inlägg älskar jag fortfarande.
    Jag kan bara ana hur många rättsliga efterspel som hade kunnat komma eller förmodligen också kommer, pga ”kändismobbens” påhittade sanningar om folks pedofila läggning och annat smaklöst påhitt. Mordhot mot personer ( eller ska vi säga oliktänkande? ) som orkar ta sig tiden att fundera ett varv till, skaffa sig en egen uppfattning innan man lynchar folk offentligt. Jag tror det finns en mycket stor risk för en rejäl backlash för alla de som smaklöst och huvudlöst hotat med misshandel och mord. Det när tammefan inte rätt någonstans!
    Nu vet ju gemene man att Sigge Eklund och Alex Sculman är pedofiler, det står ju klart och tydligt så på sociala medier, klart att det ÄR sant. Eller?

      Det är alltså Amanda som skrivit pedofilanhängare på SIN bild på Instagram! Inte jag…

        Nej, men ord som ”pedofilhyllande”, ”pedofilförsvarare” används frekvent. Inte just här, men i debatten just ni. Det är fruktansvärt att anklaga någon för att vara detta, utifrån att man tycker olika om det här med förbud av vidriga skämt.

        Person A: Jag äcklas av låten men tycker den ska få finnas.
        Person B: Pedofil! Pedofilhyllare!
        Person A: Va? Nej? Men jag är emot förbud av låtar, hur hemska de än må vara.
        Person B: Vad var det jag sa, du försvarar pedofiler.

        Två sidor som diskuterar olika saker?!

          Den ena sidan verkar dock inte intelligent nog att förstå att man kan vara för att skämta om hemska saker utan att, tro det eller ej, vara pedofil, pedofilanhängare eller skratta åt låten.

            Tror det var det som var poängen med kommentaren du svarade på

      Älskade också bloggen förut. Jag ogillar starkt när man inte tar reda på fakta, publicerar felaktiga uppgifter utan att själv kontrollera sanningshalten och, utan att tänka längre än näsan räcker, hoppa på drev.

        +1! Bloggens ställning i mr cool-drevet har färgat hela min syn på rimligt ställningstagande tyvärr. Tycker det är så jäkla tråkigt att den också följt drev-mentaliteten och verkar lika oinsatt i debatten som de värsta drevarna? Snackar om det som om det diskuterades faktiska pedofiler? Herregud.

          Buuhuu.

    Jag skrev en ifrågasättande kommentar (obs ej otrevlig!!) och blev blockad direkt. Blockad av både booken och fröken Schulman nu. Lite goals ändå va ✌?

      *fru*

      Fast är det verkligen golas? Du verkar ju ha ett starkt intresse för de båda

    Är man en överlevare om man vart med om pedofili? Trodde man i Sverige använde det ordet för exempelvis estonia-katastrofen. Eller?

      fattar inte heller den termen i sverige. i usa till exempel används ”survivor” friskt, som ”rape survivor”, så antar att det kanske inspirerats därifrån… kanske ska börja säga att jag är rånöverlevare, dom tog ju faktiskt bara min väska men jag hade lika gärna kunnat ha dött xD

        Förmodligen kommer termen därifrån, ja. Men den är väl inte konstig egentligen, när den används för att illustrera att någon har överlevt ett trauma. ”Överlevare” tycker många låter mer stärkande än ”offer”. Inte alla, såklart, men många. Personligen vill jag t ex aldrig kallas varken incest-, våldtäkts- eller misshandelsoffer. Hellre ser jag det då som att jag varit med om en massa skit och faktiskt överlevt det.

      ”Överlevare” i de fallen betyder väl inte att man inte förlorade sitt liv (dog) utan mer att man inte förlorade själva Livet – dvs man förlorade inte sig själv utan lyckas leva ett bra/ok liv trots hemska upplevelser.

        Det betyder också att man inte tog sitt eget liv eller i förlängningen förlorade till följd av nya trauman som uppstått pga det ursprungliga traumat (övergreppet/en).

        Så har jag inte tänkt på saken innan, men ur det perspektivet låter det mer logiskt!

      Självmord bland de utsatta är ganska vanligt. Sen är det många som inte orkar med arbete osv. Så att vara överlevare är att klarat sig trots alla risker.

    Och här hoppades man på lite bra offtopic i väntan på transferbussen… ?

    Är hennes inlägg borta på insta

    du är med och eldar på drevet. På vilket sätt är det kritik mot Elaine och systerskap? Elaine har ju inte kallat Sigge pedofilanhängare men väljer själv att tolka det som att mandys kommentar är riktad mot henne

    Det Amanda gjorde var hånfullt. Punkt.

      Hon reagerar mot att drevet kallar Sigge för pedofil och pedofilanhängare. Därför skrev hon som hon skrev. De som påstått att han är det bör vara glada att hon inte anmält detta, det är grova anklagelser.

        Varför skulle hon anmäla att Sigge kallats profil, makes no sense.

          Tror Sigge älskar att bli kallad profil – antagligen ett av hans mål i livet.

    Jag tycker att de verkar vara ett väldigt verklighetsfrånvarande gäng, där de driver en klubb för inbördes beundran. Jag tyckte om både Hanna och Amanda förr, speciellt Hanna verkade ha en skön avslappnad inställning till livet. Numera har de bara en tillrättalagd instagram tillvaro där såna här saker pyser ut i vinångorna. Nä fy, det enda systerskap hon värnar om är deras eget och hur de ska driva upp sina företag och synas mer. Jag tänker att Amanda ska nog skaffa alkolås på sitt Insta, det verkar komma lite väl många grodor ur den där faktiskt bildligt talat breda käften. Kanske att Alex kan ge henne en liten leksaksmobil efter ett visst antal glas vin?

    Oj oj…ser att Amandas älsklingar dragit hit för att försvara sin sektledare. Helt ärligt älsklingar är det inte dags att vakna upp?! Amanda Schulman doesn’t give a shit om någon annan än henne själv. Hon skiter fullständigt i om hon trampar någon tårna, det enda hon bryr sig om är att ni köper allt hon säljer så att hon har råd att byta kuddar på uteplatsen och dricka rosé.
    Och att hon föraktar Elaine och Cissi beror endast på att dom är på tok för intelligenta för att hon ska kunna relatera till dom.

      + att A inte kan relatera till att de engagerar sig i något större, betydelsefullt utanför sig själva.

        Exakt!!!

      Argumentation i världsklass här! Intelligent var svaret.

        Hur mycket får du betalt av Schulmanklanen för att försvara dem så aggressivt?

    Jag slutade lyssna på H & A:s Fredagspodden när dom ändrade den till nytt format. Sedan dom ändrade tillbaka har jag inte börjat lyssna igen men det känns inte som någon större förlust. Någon mer som slutat eller fortsätter ni?

      Slutade innan dess, när det bara blev reklam till alla ääääälsklingar.

    Amanda är en medelålderskvinna med ett barns hjärna. (Ja ett litet och inte så smart barn då). Allt som kommer därifrån är numera också vinmarinerat. Hon hade turen att begåvas med ett någorlunda snyggt yttre – utan det vore hon INGENTING. Att gotlandsgänget suttit på fyllan och kommit fram till att Mr Cool faktiskt också har rätt att ta plats är så skrattretande så att jag vet inte ens om jag orkar grilla idag.

    Vet inte om ni var med på den tiden hon drev en blogg. Den var helt sinnessjukt konstig.

    Sedan, ni som tror att dessa personer badar i pengar – ni tror fel. Dom badar i skulder – dom är ägda av bankerna. Jag ger det max 5 år.

      Miss not so cool:Haha, skulle justskriva att ”sååååå dåligt går det väl inte”. Men gick in på allabolag, jäklars du har rätt, idel förluster och överbelånat, ett bolag är tom 40% överbelånat. Plus nya bolag reggade vilket brukar innebära rekonstruktioner. Så vill minska fem år till två 🙂

      Ngn som vet ngt mer om bolagen? Sa de inte vid ngt tillfälle att förra året var tungt på flera sätt? Tror inte satsningarna på kläder, vitaminer, skönhetsprodukter (knappast ett utbud att skryta med) och beatybars var då lyckat. Stället
      På Sveavägen har väl stängt el bara flyttat t Åhléns?

    Finns faktiskt inga som förstör för sina resp rörelser så som Eksvärd och Wallin gör. Allt detta vevande och drevande:vilka makthavare tror ni på allvar lyssnar på dem? Och hur glada blir inte foliehattarna som hatar kvinnor? Önskar att bägge lärde sig hantera PR.

      Men inga tankar från dig om att Sigge kallar Elaine för en priviligierad kvinna som kämpar för barns rättigheter för att få egokickar, inte för att hon verkligen bryr sig och att hon tyvärr har fått uppleva hemskheter själv som barn? Vad är det som gör Sigge icke-priviligierad? Nej, om det är någon som förstör ”sin” rörelse så är det Sigge som förnekar Elaines traumatiska upplevelser och kamp i ett desperat försök till att värna yttrandefriheten.

        Anonym 19:32:Nja, tankar kring Sigge hörde inte till min kommentar alls. Men here goes: Eklund har ingen rörelse, som jag har uppfattat det. Han verkar inte heller ”förneka Elaines traumatiska upplevelser och kamp i ett desperat försök till att värna yttrandefriheten”. Han verkar däremot tycka att Elaine kapitaliserar på sina erfarenheter. Det, min vän, är yttrandefrihet. Han har all rätt att tycka så. Du har rätt till din åsikt. Elaine Eksvärd eller Cissi Wallin har rätt till sin. Ingen av dem har absolut rätt, det är bara en åsikt. Jag har inte heller rätt. Annat än att tycka vad jag tycker, det är min rättighet. Om du inte förstår tankegången här så har du problem.

        Han har väl inte påstått att han inte är priviligerad? Tror han är väl medveten om det.

    Jag slutade lyssna på deras podd för länge sedan. De var så ytliga och levde i en annan värld kändes det som.

    Men nu handlar det inte om det. Sigge blev anklagad av drevet för att vara pedofilanhängare. Det enda Amanda gjorde var att ta en bild och skriva att hon umgås med pedofilanhängaren. Hon menar att det är helt sjukt att han anklagas för att vara det.

    Hur detta får drevet att hata på Amanda förstår jag inte.

    Hej måste bara få fråga dig Camilla om du kommer skriva om Anna book och Nemo ? Väntar med spänning haha!

    Märkligt att första bilden nämner personen att man faktiskt får skoja om allt. Om det är privat. Well, ive got news for you. Där är INGEN som tvingat er att följa henne. Där är ingen som tvingar er att följa någon som försvarar pedofilskämt.

    Sluta lägga över ansvaret på andra hela tiden. Folk tänker fan som de vore 3 år i Sverige nuförtiden. Vad fan hände egentligen?
    (förlåt alla barn på 3 år som jag nyss kränkte, men ni är inte så smarta)

      Hur mycket får du betalt av Schulmanklanen för att försvara dem så aggressivt?

      Håller med dina kommentarer DD. Allt är så orimligt. The bad guy här är pedofiler istället får folk hysteriutbrott på människor som anser att konsten är fri. Man får ha dessa åsikter. Men det gapas istället om att kommentarer där någon kallas för smuts raderas (hur tycker man det är rätt att kalla ngn för smuts?) Och plötsligt tar sig folk rätten att påpeka någons vidrighet och likna någons intellekt vid ett barns? Hur är det rimligt?

        Om man sitter och skriver vidriga kommentarer om folk och sedan blir förvånad över att en som lidit trauma klallar en för smuts så bör man nog tänka sig för både en eller två gånger.

        Har du läst hur de beskrev Elaine? Vilket rent förtal de sysslade med när de hittade på vad som är avskurna bakom hennes engagemang för utsatta barn? Hur de upprepade gånger gått efter henne när hon tagit ställning i frågor som inte rör dem personligen. Upprepade!!!!

        Jag personligen tycker epitet smuts är lite för fint för dem…

          Jag har lyssnat på podden. Förstår deras resonemang, men tycker de var elaka. Jag hade också blivit sårad. Jag har inte kritiserat Elaines agerande eller reaktion här. Inte heller försvarat Amandas, det var plumpt och sarkastiskt och onödigt. Sigge kastade ur sig en massa elakheter om CW och EE, han borde ha räknat med replik och den kom. Det kunde ha slutat där. Mn uppenbarligen insåg Amanda att storyn var ett misstag och därför raderade den henne men eftersom folk är så pigga på att hugga på saker så sitter vi nu och diskuterar en screenshot som är flera dagar gammal. Men, Om nu Sigge blivit kallad pedofilhyllare eller försvarare eller vad det var kan jag förstå att hon tycker det är absurt. För Sigge försvarar inte pedofili. Han har bara en annan syn på censureringsregler. Och det är jobbigt när man försöker applicera en diskussions logik på andra situationer för att visa på det absurda i denna logik så blir man neddragen igen. Jag förstod resonemanget om Stephen King också och tyckte det var bra.

          Det jag tycker är skevt är alla dessa som tittar på, som inte har blivit anklagade eller anklagats av någon, som letar upp screenshots och är förfärade och sekundärkränkta till den grad att de anser ha sig rätten att skriva ned en människa så totalt. Dessa människor hade lätt kunnat undvika informationen från Amandas story. Det är inte direkt en löpsedel eller reklam på tv vi pratar om. Amanda riktade sig inte mot dem som har ett trauma eller de som kommenterar här, men de som kommenterar här gör det.

            Amanda riktade sig inte mot dem som har ett trauma eller de som kommenterar här, men de som kommenterar här gör det. Dvs vänder sig direkt till henne.

        Replik fastnade i modd

    Vem behöver ryska nättroll när vi lyckas dra ner debatter på dagisnivå på egen hand? Blir mest trött av alla sidor just nu.

    Jag tror allt det här är såna otroliga mängder i det närmaste bortslösad energi.

    Jag tror att när det gått en tid och exempelvis Elaine och Cissi ser tillbaka på det här kommer de ångra sig kring var de valde att lägga sin kraft när de kämpade för att hjälpa barnen. Ta inte alla beten, ta de debatter där man faktiskt tror det gör skillnad, om Amanda är respektlös när hon skämtar på sin egen instagram om att en vän till henne kallats pedofilanhängare så vad gör det, Elaine kommer aldrig få exakt alla människor att sluta skämta respektöst, hon borde inte lägga sin energi där. Det är en instagrambubbla och det är inte är verkligheten sker, men folk börjar tro det när de sugs in där. En sak att kritisera de som gjort de faktiska uttalandena man (men rätta) är arg över, men att lägga energi på att kritisera alla som håller mer är hopplöst. Det hjälper inte några barn, inte nu och inte i det stora hela.

      Jag tycker tvärtom, hurra för Elaine som ork och våg ta dessa strider. En kultur som tycker det är ok att skämta om sex med barn och sexuella övergrepp är inte okej. De leder tyvärr till en kultur som ger en lägre tröskel till sexuella övergrepp. Det finns inga roligt över pedofili och inga skämt kring ämnet sex med barn är roliga. Dåligt omdöme av Amanda. Vad trodde hon att folk skulle skriva under inlägget? Haha du är så rolig Amanda?

        Jag tycker tvärt om. Vilken debatt!

      Umhum, men nu är det inte första gången som klanen hugger efter Elaine vare sig frågan rör dem eller inte. Inte första, eller förmodligen den sista, som de ger sig ut på tåg för att misskreditera henne.

      Det här är personligt för dem fast de försöker dressa upp det som allmängiltiga frågeställningar. De har en vendetta mot henne.

    AS raderar även kommentarer som taggar apotek hjärtat och ifrågasätter vilka de samarbetar med..

    Hur kan man vara sååå sist på bollen på att förstå konsekvenser att köttätande och köttindustrin? Det har pratats om det väldigt länge, årtionden, och nu plötsligt vaknar hon.

    ”Och så plötsligt så hände det även mig. Jag blev flexiterian. Efter att ha läst, sett och hört så mycket om vad köttet gör med våra kroppar och såklart vad vi gör mot djuren. Och vad köttindustrin gör med miljön. Och så mycket mer. Senast i raden var en film om att djuren vi äter såklart också får cancer. Tumörerna skärs bort och vi äter resten ?. Så från och med nu så kommer jag att äta kött vid väl valda tillfällen och då från en bonde jag känner till. Fisk kan man äta ekologisk lax va? För att slippa alla metaller. Och kyckling. Hur är det med den? Ekologisk svensk kyckling kan man väl äta då och då? Sedan behöver jag tips för bra vegetariska proteinkällor.” https://www.instagram.com/p/BhrpiuRAoEf/?hl=en&taken-by=mandyschulman

      Sist på bollen? För många som fortfarande inte bryr sig om eller fattar konsekvenserna för köttätandet. Varför kritisera någon som har fattat, kritisera istället dom som inte fattar alls.

      Samtidigt som dom häller i sig alkohol och röker cigg…,

    På sigges instagram använder en person hashtagen #fuckelaineeksvärd ! Alltså hur har det gått så långt och blivit så fel att man använder en sån hashtag mot en person som blivit utsatt för sexuella övergrepp? Höjden av oförskämdhet. Och sigge låter kommentaren ligga kvar…

      Hahah, ”en person har använt hashtaggen”. Alltså FÖRSTÅR ni hur ni själva låter? Helt sanslöst.

        + 1000 på den!

    Trött i huvudet ?
    Kan nån sammanfatta va det hela handlar om?

    Ok. Kronisk klåda. Låt oss avhandla detta straff. Som hudläkare VET jag hur genomjävligt detta tillstånd kommer bli för hela klanen Schulman. De lär slåss om den bästa medicinen.
    Mitt tips: Sandimmun. Bästa bästa. Men se upp med alkoholen så ni inte pajjar levern.
    Neotigason. Håravfall.. Kanske ingen som vill ha större flikar än de redan har.
    Colchicin. Diarre dagligen. Punkt.
    Imurel. Kroniskt förkyld.
    Så varsågod o välj!
    Vill ni nå mig för ytterligare konsultation vg gå via Camcam.

    Kan vi inte istället prata om kommentaren Cissi W lämnade hos Elaine… att alla hon känner som arbetat på Perfect Day/Daisy Grace slutat av någon anledning…. Spännande? Vilka är det?

    Jag skrev på AS insta att jag inte delar hennes humor gällande hennes inlägg på instastory och jag blev blockad efter det.
    Inget personangrepp eller fel fokus från min sida. Delade bara verkligen inte hennes humor så till den grad att jag tar avstånd från allt som har med henne att göra – pga av detta. Att blocka mig får mig bara att skaka på huvet och le. Säger så mycket om AS

    Vet Drottningen af Fårö om att den person dom framhäver var tillsammans med K W i 5 år? Har Drottningen själv ens orkat ta del av de texter det raljeras om vid drinkbordet? Inser hon att det är en heldåre vi har att göra med här? – på riktigt! Detta är inte en svennebanan typ Eddie Meduza som sjöng att ”fruntimmer sa en ha att knulla me – knulla me”.

    Ni som fortfarande håller den här d-kla dåren bakom ryggen. Google is your friend! Har ni gjort er läxa och fortfarande tycker att det är coolt – ja då är ni tyvärr bortom alla som helst räddning!

      Berätta mer vetja

        Om herr Magnussons förflutna tänkte jag på 😉

    Drottningen af Fårö? K W?

      AS? K*m W*ll?

    Fruktansvärt patetiskt att håna och göra sig rolig över en annan människa på det sättet. Att sen inte kunna stå för det efteråt är ännu värre. Men om man är en person som väljer att radera ifrågasättande kommentarer så är det i och för sig inte så konstigt att man stoppar huvudet i sanden titt som tätt.

    Vad är den för människor som har sånt behov av att leva i en låtsasvärld och försköna allt man gör? Hon har ingen aning om vad folk i hennes närmsta krets tycker om henne ens och jag gissar att hon är för upptagen med att märka…

    Tur att det finns jordnära OCH härliga kvinnor och män som tar tydligt avstånd från dessa tragiska människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.