My Martens svarar på kritiken på ett – för henne – typiskt sätt

Jag är väldigt öppen i bloggen och du får följa mig i min vardag där jag befinner mig mitt i livet, påväg tillbaka från min krasch, med vardag, träning, ny kärlek, ny familj som skall byggas upp, mitt i min karriär, och allt annat som hör mitt liv till. Men framförallt som MAMMA!

Jag blev offentlig genom tv Produktion 2013. Ensam Mamma Söker. Ett  äventyr där jag aldrig träffade kärleken. Men blev med blogg och ett med svenska folket. Jag hade där och då ingen aning om vad det skulle innebära.

Genom åren har jag hittat en balans, MIN balans för mig och MIN familj
Dvs, vad jag lägger ut, och inte….. Precis som så många andra offentliga profiler så har jag en integritet.

Det ni ser, är det jag delar med mig av. Resten är privat, o stannar utanför sociala medier.//My Martens

Människor som är så där förutsägbara som THK när jag skramlar med matskålen fascinerar mig, särskilt om de är helt, fullständigt och totalt omedvetna om sin förutsägbarhet och det beteende som följer i dess fotspår.
Dock är jag övertygad om att näst intill de allra flesta människor är förutsägbara – ibland mer, ibland mindre – och i fallet My handlar det om My Martens och graderingen ”mer”.

För vad gör hon när hon anklagas för att bete sig respektlöst mot sin son i det här inlägget? POFF, TJOFF, TJIM OCH FLÄÄÄÄÄJMS!!!
Hon sätter sig ner och författar ett inlägg där hon ilsket går igenom sin barndoms trauman och vidhåller sin förträfflighet som förälder. Bazinga!

Jag hoppas hon sparar texten i ett finurligt litet dokument på skrivbordet till nästa gång så är det bara att copy/pasta nästa gång det är dags igen. Det är minst 36 sekunder insparade i valfri tårtbit, och att tillfället kommerm

Om ungefär 50 minuter har jag ofrivilligt dygnat. Är det att tårtbitseffektivisera eller bara ren idioti? Jag lär bli varse det senaste u eftermiddag, men tror mig redan nu ana utgången. Idioti!

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Ett med svenska folket” Okeeey ja jag visste inte vem hon var förrän jag läste om henne här. Alla tittar inte på B-produktioner som TV hittar på som utfyllnad och det har ju blivit en ganska lång rad ensamma tv-mammor genom åren om man säger så. Vore hon min dotter hade jag gett henne en utskällning vuxen som hon är. Gränslös är bara förnamnet! Skämmes på dej flicksnärta!

      Ja, det är hon och det är kungen ?. Spetsade hon inte till det där lite nu? Hon måste ju ha skojat. Svenska folket. ??

      Haha reagerade också på ”ett med svenska folket” hybris yaas.

      Hahaha men precis!! Hade aldrig hört eller sett henne innan jag började följa denna blogg.

      Hade bara läst om henne i denna blogg, hade ingen aning om att hon varit med på tv ?

      Jag tror att My skulle må allra bäst av att sluta blogga. Att hon inte mår bra är ju helt uppenbart med tanke på många av hennes inlägg. Tror hon skulle må bättre av att ha en regelbunden struktur i sitt liv, och framför allt inte hålla på och försvara det hon skriver. Det kan ingen människa må bra av.

        Säger samma om Booken ?

      Flicksnärta ?

      Jag visste inte att hon var ”känd från tv”.
      Hade inte hört om henne innan jag läste här. Trodde hon var en bloggande föredetta florist?

        Hon är en bloggande fd blomsterhandlare. Hon är inte direkt känd från just tv utan mer för att hon håller sig framme där det finns kameror, reportrar och kändisar. Har umgåtts med Magdalena Graaf och med Booken, och nu har hon musikerfästman och hon brukar ringa kvällspressen så de skriver om henne främst därför hon är ”känd”. Men det har börjat dala, fast denna blogg hjälper ju till också med kändiskapet… fan hennes blogg blir större genom dessa inlägg det stör mig. Nu hade hennes blogg tappat ganska rejält men vips då kommer Camcam i vanlig ordning med inlägg här och My får fler läsare och större blogg grrrr det stör mig för ogillar hennes lögner och taktik. Samma sak varje gång Myggan tappat då kommer inlägg här och hon klättrar igen grrrr…

      Hybris och gränslös… finns ju anledningar till att vissa drar sig undan och inte finns i hennes liv.

      Varnar för att gå in på hennes blogg och på Allt för föräldrar för det står ´sidan är inte säker` så VARNING kanske risk för virus!

    ”Lillgubben?”
    ”Ja mamma?”
    ”Är det ok om jag skriver om din pung och snopp på min blogg?”
    ”Absolut mamma, jag var ju med en stund i tv produktionen ”ensamma mamma söker” för 5 år sen, jag är van”
    Sen, ett med svenska folket?

      Lilleman brukar hon väl kalla stackaren..?

        Kallar jag min lilla skrutt också ibland ?

    Jag tycker att den obesvarade frågan och kommentaren om hon skulle ha berättat lika utförligt om det vore sambon var bra. Skulle hon ha gjort det? Sedan är det som vanligt märkliga bemötanden. Tar bara ett kort ögonblick att ta fotot och vad är det för farligt att skriva ordet x och y. Missar medvetet eller omedvetet hela poängen. Sedan kör vi på igen med hela livshistorien.

      Svarade sist av alla 185 typ på förra inlägget men samma fråga kom upp här, så;

      Hon har redan skrivit i bloggkommentar att hon skulle skriva ut exakt samma info om det gällde pojkvän J:s organ. Utgår från att han ej är tillfrågad. Kan tillägga att jag endast går in för att följa en tvättäkta sociopat i realtid, med hela dess spektra och uppvisning som ofattbart nog går de (god)trogna/tillfälliga(?) påhejjarna förbi. Detta utifrån ett uppriktigt intresse av hur vi människor av alla de slag kan fungera. Dock skall det ju ej drabba Barn.

      Undrar alltid hur många liksom jag som enbart klickar sig in pga detta? (OBS är ej följare). 30%? 40%?

      Men i DETTA specifika fall; Vad säger ”Allt för föräldrar”??? (”Inget för barn”???) Fråga för CamCam att söka uttalande på?)

      Sociopaten har inget normalt samvetsspektra och kan därför ljuga sig ur en ljugsituation utan att må dåligt, så som med bilden i förra inläggskarusellen. Vad det visar är ju enbart detta moralresistenta integritetsfattiga självförhärligandehets som blir till försörjning.

      Och när vi ändå är igång i ljugkarusellen: INGEN människa ”träffar en läkare varje vecka” utifrån påstådda kriterier över så lång tid, särskilt inte om man bor varannan vecka på annan ort (HUR??? Hallå yxskaft och underskattande av varje annan livsforms intelligens), och ”MAAAASSSOR av KBT” som det oreras om kilometervis vid behov; KBT brukar väl oftast vara en koncis insats med vissa riktade mål, inte en evighetskarusell som denna. Och dess värre; psykopaten/sociopaten som saknar samvete kan sällan utveckla detta. Och mig veterligen ej genom KBT (men är ju ej heller medveten om sin brist, eller intresserad därav, använder endast människor till sina egna behov VID behov)

      Menar EJ dra igång KBT-diskussion, endast lufta några tankar på vägen… (läst MM ca 2 år)
      Är ej fackman men ang att tillfråga barn i förskoleålder om publicitetsbeslut ang bild- och könsberättelser: Konsekvenstänk (hjärnfunktion) är ej fullt utvecklat förrän vid 25 års ålder. Needless to say; för vissa aldrig någonsin…

      Bortom barnperspektiv och SERIÖSA spörsmål finns som sagt fashinationen över en gränslös individs publika utvik och utspel, så uppenbart falska, som sannolikt genererar en STOR andel klick.

      Fråga: Har någon tänkt på hur lystet det lyser ur ögonen vid en ”tolvtaggarselfie”; Titta vilket Högvilt jag lagt ned!!! (Eller i riktigt ”maffigt” sammanhang) Obehagligt på så många sätt. Samma drivkraft ligger nog tyvär bakom AKTUELL publicitet, även om den mentala kapaciteten också begränsar förståelse för just gränser och integritet (en föräldraroll finns även med i ”kakan”, dock underordnad flaggskeppet bloggen)

      Hm, vid närmare eftertanke lyser det rätt illa redan vid ”tretaggare” – allt över Anna Book, men även BOKEN kan ju framkalla smällkaramell-eldögon; SE på mej, jag är i C-ligan!!! Alltså på ett faktiskt creepy sätt.

      Men nog fasiken kan hon kavla upp ärmarna och ”köra på”. Från utmattningssyndrom 1 km under isen till ”svar på tal” vid massiv anklagelse i bloggens kommentarsfält att alla vänner vänt ryggen, gick hon ut med en dunderkampanj och har socialiserat sig blå i en sällan skådad svit. Jag tror nästan hon glömde bort utbrändhetsstoryn på köpet, men den fiskas säkert upp vid behov. Panikattack och hela fadderullan, coyp and paste. MYtomanen MARTyr is ALWAYS back. Inget når fram. Kommer någon med fler taggar än J är han ock ett minne blått.

      Nej jag klämmer in en sista sak när jag för 1a g ngnsin kommenterar. Bobby som hon tapetserar sin blogg med (iof ofta samarb) och går på med hur underbar han är med sonen och hur bästisbästisar de är – gick in på HANS insta för någon vecka sedan och såg inte RÖKEN av MM där. Usch, nästan lite tragiskt.

      Säkert är det så att Ms egen uppväxt skapat begränsningar OCH styrkor att ta sig fram. I detta fall en kombination som… ja, visar detta resultat. På ”gott och ont”.

      Var jag som ställde frågan och jag tycker den enkla metoden, att byta ut personen i fråga till sig själv eller ngn annan, ofta ger en snabb fingervisning.,,

      Men My är inte intresserad av perspektiv, diskussion osv utan går igång, ältar och försvarar sig till förbannelse att hon blir mer och mer sorglig.

    Människor som på fullaste allvar tror att ett barn förstår vidden av att deras inre och yttre exponeras i sociala medier och att barnets ”godkännande” av sagda content skulle legitimera att exponera dem …?! Vansinne. Så vida han inte är 18 + och eventuellt börjat tänka lite analytiskt på konsekvens så är hans ”godkännande” helt ointressant. Det är du som förälder som ska ha det omdömet. Inte barnet.

    My har svar på allt. My har aldrig fel.
    My kan och vet allt, men blir ändå aaalltid missförstådd, först som sist…
    Man kan nästan ana att i My bor en narcissist…

    Äh släpp det där nu..
    Det spelar ingen roll hur mycket folk ältar, hon tycker uppenbarligen att det är helt ok att skriva så om sin son, men då borde hon skriva såna saker om sig själv och sin partner med..
    Självklart kan man få myggbett på intima ställen men säg det på ett bättre sätt om du måste säga det.. Det handlar inte om att man inte får säga snopp/snippa, utan att man hänger ut ungen ifråga. Men det är tydligen inget problem för henne/familjen, så varför inte bara släppa det?

      Fler ämnen du vill att vi ska släppa? ?
      #självinsikt

        #fniss

        ???

      Nej Catrin, detta ska inte släppas. Du har skrivit samma sak sedan igår. Vill man inte diskutera mer så loggar man ut och låter andra diskutera.

      Det handlar inte om vilken kroppsdel. Det handlar om att det är en ganska stor pojke som får sitt könsorgan beskrivet, vars ganska privata känslor exponeras, en pojke som fotas i ett utsatt läge på en akutmottagning. Det går alltså att koppla den intima texten till ett ansikte – i samma inlägg. Att hon har frågat om lov är bullcrap!

      Man måste sätta stopp för sånt här så att My och andra som säljer ut sina barn för ett par klick förstår att detta är fel. Man ska inte försöka döva diskussionen för då utsätts detta barn snart igen.

        Någonstans känns det oerhört fel när denna bedragerska C kommenterar och ger sina ”kloka” råd. My kör allt på repeat, hon behöver inte copy och paste. Samma tjat år ut och år in, det går per automatik.

          Tycker inte att man ska utesluta Catrin ur diskussionen. Hennes bakgrund har inget med denna diskussion att göra.

            Nä men det är ju intressant att hon låtsas ha så många gränser och så fin moral. Inte nåt hon direkt visas bevis på i sitt eget liv.

              Marja, alla kan bli bättre

                Det får vi hoppas

                Vad är det du har gjort som alla är så arga över?

              Heja dig Marja! ?? Håller helt med.

          Kollar man bakåt i tiden på någon av C’s x antal nedlagda bloggar så har hon själv hängt ut sina barn en hel del…..

          Kanske där skon klämmer?

            Hängt ut mina barn?
            Det tror jag inte.

              Bara in och kolla alla foton som finns bevarade i din Flashback-tråd.
              Svårt att minnas?

                Ta gärna fram blogglänkarna.
                Så du är en av flashbackarna? ?

                Oh lord ??

                  Jag har ingen lust att lägga ut sparare printscreen på dina barn. Där går till och med min gräns.

                  Oh lord!

                  *sparade

                Jaja..

              Du har med glädje lagt ut bilder på både egna barn OCH andras vill jag minnas. Och svarat otrevligt på den kritik du fick. Inte olikt Mys svar alls. Från tillställningar och platser där det varit fotoförbud. Jättekul att få med sitt barn på bild på din blogg….

                Catrin, tror du att vi har glömt när du la ut bilder på andra barn och svarade med att ”de får skylla sig själva som råkar komma med på bild”?
                Sjukligt ju. Försök inte lek så jäkla god nu

        Jag menar mest för sonens skull.
        Det my gör tycker jag är lite galet just nu.

          Det var inte så du skrev, att det skulle släppas för sonens skulle.
          Tänk på din egen bakgrund.
          Du störde dig som fan på Camcam när hon gång på gång avslöjade dig och satte käppar i ditt bedragarhjul (som du själv skrev i en kommentar här).
          Men hon slutade inte, hon drev på för att få stopp på dig.
          Hon fortsätter skriva om sådant som inte är rätt och bra för att folk ska sluta fula sig och utnyttja barns integritet för att bloggen ska fyllas med ”content” eller trixa med statistik för att tjäna pengar på samarbeten.

          Du om någon borde förstå varför det fortsätts skrivas om händelser som är fel.

            Absolut, men camcam är inte mkt bättre som spär på det hela här – när det är ett barn inblandat.

          Catrin: Du har ju själv lagt upp bild(er) på din äldste när han ligger i ambulans och ska iväg till sjukhuset, är inte det utlämnande?

            Absolut har jag det, när han var 3,5år och det var jättefel av mig.

            Men jag diskuterar inte mina barns könsorgan osv. Tycker det är lite skillnad även fast det var fel av mig att lägga upp en ambulansbild när han ligger med syrgasmask.

      du är väl rätt bra att hänga ut dina barn också vatten af Tälje

    hur skiljer sig ”min son fick en fästing på snoppen” med ”min son fick en fästing i armvecket” eller ”min son fick en fästing bakom örat”? ?

    så otroligt fjantigt att haka upp sig på! ”hon hänger ut sin son” – seriöst?!? ?

      Det är ju lika mycket själva grejen med att fota sitt barn i en utsatt situation.
      Vem kommer på tanken att plocka fram mobilen och ta kort på sjukhuset – samtidigt som barnet slocknat av smärtor och utmattning?!

      ”JOONAS KAN DU TA UPP MIN MOBIL NÄR JAG KRAMAR OM BARNET? NEEEJ VÄNTA, DET BLEV INTE BRA. KANSKE FRÅN EN ANNAN VINKEL…”

      Hennes son är väl ändå inget ”tillbehör” som ska locka till sig fler läsare. Gränsen har varit nära länge men detta var droppen. Usch!
      Hoppas biologiska pappan sätter stopp för det här spektaklet eller hennes Jonas. Den sistnämnda verkar ju själv avsky att bli fotad och filmad men blir likt förbannat alltid jagad av kameran…

        Jag tycker de flesta bloggare visar barn på sjukhus ”om tillfälle ges”.

      Det är den ingående beskrivningen av huruvida snoppen är svullen eller inte som jag reagerar på. Om hon nu prompt skulle skriva ett inlägg så hade det väl inte behövt vara så långt och utlämnande…

        hade det varit mer okej om hon skrivit att det var armen som var svullen?

        folk klättrar på väggar som inte finns!

          Det är väl stor skillnad att beskriva barns armar och beskriva deras könsorgan? Tycker du på riktigt att det är samma sak?

            varför inte? kroppsdel som kroppsdel på ett barn när man pratar om en FÄSTING. varför skapa mer sexualiserande tabu än vad det uppenbarligen redan är?

              Men barnet pratar inte om kroppsdelen, det är mamman. Sitter hon och beskriver hennes intima kroppsdelar på samma sätt? Det trot jag inte

              Det är väl knappast att man skyddar barnens integritet som skapar ”sexuella tabun” kring barns nakenhet. Ja, barn har rätt till sina kroppar och kunna vara nakna men samtidigt är det vi föräldrar som ska lära barnen om deras integritet och gränser. Kön är något vi har för oss själva och jag har svårt att se att någon av oss skulle öppet berätta om en fästing som sitter olämpligt och sväller upp hela könet. Är det inte då vårt ansvar att lära barnen samma gränssättningar? Du kanske tror att barn får ha sina nakna kroppar i fred bara vi exponerar dem men sanningen är annorlunda.

                Exakt!

          Öh, ja?!

          Ja det tycker jag.

          Det handlar om att hon beskriver hennes sons könsorgan ordagrant m.m

          Tycker också folk reagerar överdrivet. Sen kan jag dock tycka att hon skrev onödigt mycket och detaljerat om det. Finns mer ”fina” sätt att uttrycka sig på. Men med tanke på hennes ”svar på tal” känns hon som en enorm AW och lider av lätt hybris.

    ”Dygnat” ingick inte i mitt vokabulär när jag var tolv och vi var några kompisar som kom på toppenidén att hoppa över att sova en natt på sommarlovet. Nu när man själv har barn i den åldern så har idiotin plötsligt fått ett namn som jag hör lite för ofta.
    Har högre tankar om dig CamCam och fattar att det är ofrivilligt, låt inte moffet spela dig ngt spratt bara, been there done that.

    F.ö anser jag att Karthago bör förstöras och att My Martens bör koncentrera sig mer på sin VD-post och låta pojkens snopp bli en del av privatlivet.

    Om ni läser vad det handlar om så är det inte ordet snopp.
    Folk gillar inte att hon hänger ut sonen!
    Det kan komma få konsekvenser för honom så småningom.
    Människor är elaka och även han kan drabbas.
    Men hon tycks inte fatta det!
    Nu ska killen vara i Stockholm hos dem i en liten trång lägenhet och det kommet som vanligt säkert vara en massa flängande hit och dit.
    Barn behöver kompisar och att leka och bada och ha kul på sommaren.
    Att följa sin mor på allehanda upptåg som hon hittar på och dessutom bli uthängd i det offentliga, VAD ger det honom. På sikt !
    My vore ingenting om hon inte varit med i ett av de löjligaste tv-program som finns!
    Att inte alla fattar att det nånstans finns nån för alla, utan tv, har jag svårt förstå.

      Amen ??

    Herregud… ”det jag väljer att visa upp i bloggen” … Beskriv inte din son i bloggen på det här viset – ska det verkligen vara svårt att förstå?! Låt hans myggbett & fästing tillhöra det lilla privata som finns kvar, jag lovar att det måååste ha funnits något annat att skriva om den dagen. Det bara måste.

    ”Ett med svenska folket…”

      Antingen sätter hon att hon är mer känd än vad hon är, eller så är det jag som inte är insatt och knappt vet vem hon är.

        Så tror*

          Alla kan inte vara ”toppbloggare” som vissa andra ?

            ???

            Så Sant

        Ändå fint att du är inne på Mys blogg och ger henne stöttande kommentarer Catrin…

          Haha är det sant… ja jisses. Kanske dags bara ligga lågt ist göra bort sig mer

          Jag gav henne en stöttande kommentar i första inlägget men du kan ju se vad jag skrivit i de andra kommentarerna oxå, eller glömde du bort att läsa de?

          Ja va 17 var det?

          Och Sassabassa är inne hos M Graaf, Madde Ilmrud och Wahlgren och skriver haha. Tröttsam!

          Och spammaren Sa…b…. är igång hos M Graaf, Madde Ilmrud och Wahlgren haha. Tröttsam!!

    I senaste inlägget står det att hon har varit ensam med sonen sedan han bara var några veckor. Är ganska säker på att jag har läst att pojken var 6mån innan.

      Jajjamän men det är vanligt att hon ändrar sina historier, finns mycket hon ändrat på. Det mesta bli värre och värre efter tid. Överdriva eller dra ifrån beroende på vad situationen kräver och vad som blir bäst effekt och bäst för henne. Oavsett om det gäller snyft och hur synd det är om henne eller om det gäller att upphöja sig själv och hur fantastisk och bra hon är.

    Såhär skriver Therese om Natural Cykles, det hon en gång gjorde reklam:
    ”Natural Cycles känns läskigt med tanke på hur många oönskade graviditeter det rapporterats om” och det är inget som hon använder heller….

    Ännu mer i ämnet:
    https://gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/39093/1/gupea_2077_39093_1.pdf

    Bryter My mot barnkonventionen? Vart går gränsen? Hur många bloggare värnar om barnens integritet….

    Vad säger ni?

      Intressant ?

      Uppsatsen behandlar 8nte bara bloggare, dock, även de på Facebook etc bör tänka sig för ordentligt innan barnen läggs ut. Ska bli väldigt intressant att se hur GDPR kommer behandla om man lägger ut barn, de kan inte ge ett aktivt medgivande innan myndiga.

        Snacka om överförmyndarsamhälle vi får om en LAG ska bestämma vad vi får och inte får lägga ut om våra barn. Yttrandefriheten Goodbye. Nordkorea Hello.

        Det är föräldrarna som bestämmer vad dom vill lägga upp. Dom är förmyndare för barnet. Är det något väldigt olämpligt så kan sociala myndigheter kliva in.

          Så du menar det finns bra föräldrar och sen finns det föräldrar där myndigheterna behöver rycka in. Väldigt svart vitt.

          Jag hatar verkligen ’föräldrarna vet alltid bäst för sina barn’. Nej, det gör de inte alls det.

          Nu är ju GDPR en EU-lag som reglerar integritet och behandling av personuppgifter inklusive skrivningar om IG, fotografering mm. Tanken är alltså att skydda individen, motsatsen till övervaka. Läs gärna på mer på Datainspektionen, de har hela lagtexten.

            Jobbar på förskola och vi har fått stränga order om att inte visa barns ansikte i vår dokumentation. Endast i de låsta mapparna som bara varje enskild förälder och vi personal har tillgång till får barnets ansikte synas. Vi visar endast ex aktiviteten och möjligen barnen bakifrån. Säger väl nåt om den integritet vi har inom förskolan och att vi kommit rätt så långt i vårt tänkande. Också så frågar vi alltid barnet om det är ok att ta bild. Är det inte det så tar man bara kort på ex kojan de byggt. Barn har lika stor rätt att bestämma om de vill delta eller inte. Inte lätt att säga nej om mamma frågar.

              Anonym det var bra att få reda på och helt rätt.

          Du vet om att barn inte är objekt va? De tillhör inte föräldrarna på samma vis som en bil eller en osthyvel gör.

    Hänger ut sonen -JA, respektlöst-JA integritetskränkande -JA,JA,JA. Men ursäkta uttrycket här har hon skapat utrymme för en pervers människa att sitta och fantisera, hons skriver själv bla. Hur stor kan den bli? Det finns så många sjuka människor som sitter och läser just mamma bloggar för att kunna få utlopp för sina äckliga fantasier och här har hon öppnat en grogrund för en sådan. Vad hon använder för ord har ingen som helst betydelse eller att det pojkar har snoppar och flickor fiffi, men det är gjort och som förälder tycker brukar jag tänka till lite före jag lägger ut eller skriver något på mitt IG som är slutet och endast mina vänner kan se. Jag är inte ens ett med Svenska folket, men jag kan tänka. Jag kan också rusta mina barn för sociala medier, genom att inte kränka dem.

      Ursäkta stavfel och uppbyggnad, men jag är svin trött så jag tangentnertryckningarna och hjärnan hängde inte ihop. 🙂

    Snälla My om en massa människor säger att det du gör är fel så borde du inse att det kanske är så också. Erkänn att du haft fel, det är mänskligt och moget att göra.
    Tänk om nån gör en orosanmälan till soc och tänk om dom också tycker du går över en gräns? Du förlorar inte din son för det, nej men du kommer ha ögonen på dej. Det vill du väl inte?

    Har aldrig hört talas om My mer än i Tove Jansons sagor om den ettriga lilla My..
    Lilla My hade nog haft mer ryggrad än att förringa sina läsares förstånd med obehagliga hjärtan för att släta över sin agenda.

    Kan inte låta bli att reflektera över alla dessa kändisar…A, B, C, D, eller som nu My en E-kändis som exploaterar sina barn.

    Sonen väljer knappast att få sin snopp uthängd i sin mammas blogg.

    FY fan för henne rent ut sagt.
    Fy fan.

    Jag reagerade på det där hon skrev om att vara offentlig. Typ ingen kan förstå hennes situation och att det hör till att öppna upp eftersom hon minsann varit med i tv och fick en blogg. Fast det finns ju SÅ många offentliga människor som inte känner sig pressade att skriva så där. Bara för att hon skriver på en föräldrasajt måste väl inte allt skrivas? Kan omöjligt stå så i något kontrakt.

    Ibland behöver man inte ha upplevt samma för att förstå och kunna säga ifrån. Eller är det bara andra kändisar som får kommentera detta, menar hon?

      Ja tänkte oxå precis så.. varför skriver inga andra ”offentliga” personer ut såna extremt intima saker in sina små barn?

      Hon vill ju vara känd vettu då kan man behöva öppna upp. Detta tjat om att hon är offentlig och i mediabranschen hehe där vill hon vara inte i en blomsterbutik på öland. Pt-utbildningen förresten var väl planerad och bestämd att gå innan konkursen var ett faktum, Pt-licens vet jag inte om det blev och finns någon men hon gick ju klart utbildningen iaf. Och nu hade hon turen att få bli ”VD” hehe och hårt jobb med såå långa dagar på kontoret hmm eller.. på väg till kontoret nu och en timme efter ligger hon och får hudvård hehe håårt jobb, och visade bröllopsfotografering på sin blogg som om hon var där och styrt upp och plåtat behind the scenes – men var hon ens där själv hmm tror ej det. Hennes uppgift verkar mest vara att marknadsföra magasinen, men får det att låta som om hon har ansvar över elva eller tolv magasin alltså.. kanske är det mer praktik.

    P.g.a. Camillas blogg, har jag börjat kolla runt på lite andras sociala medier och fascineras av att vissa har svårt att skilja på personligt och privat.

      Ja och vet en som skriver sina egna kommentarer ibland. Och varje dag åh vad du är vacker. Sedan utbrändheten. Snack när hon kör på i hundra tio. Bara lögner från denna bloggare. Och naket blir det mer och mer. besviken på henne. Det är inte my jag talar om.

        Låter som att det är My du talar om.

    Diagnoskriterier för narcissistisk personlighetsstörning enligt wikipedia

    1. Har överdrivna känslor av att vara viktig och betydande

    2. Fantiserar ofta om till exempel rikedom, framgång, makt eller kärlek

    3. Eftersom personen anser sig vara så viktig, att personen bara ska umgås eller associera sig själv med andra viktiga personer

    4. Har ett överdrivet behov av beundran

    5. Har orealistiska uppfattningar om sina egna rättigheter – exempelvis förväntar sig personen ofta den bästa behandlingen när denne söker sådan

    6. Utnyttjar andra för att uppnå sina mål

    7. Saknar eller har bristande empati. Tror att andra är avundsjuk på denne, men kan också själv vara avundsjuk på andra

    8. Ett högfärdigt och/eller arrogant beteende

    *check check check check check check check check

      Bella upp i dagen.

        Stämmer också på BB. Nu är det barnvecka och då är det dags igen att besöka vänners sommarhus (parasiterande) i stället för att göra något själv med barnen. Jag får en känsla av att hon är en gäst som bli uppassad och inte hjälper till. Lekkamrater till barnen innebär också det avlastning. Eller hon kanske t o m tar med barnflickan?
        Om hon dessutom behöver livvakt ibland, och har inrett ett panikrum i huset, varför skriver man ut vilken ö man ska åka till och vilka grannar som är med? Hela denna hotbild känns helt uppblåst! Tur att ingen ilsken man attackerade henne i Lidingö Centrum igår.

          Nja fast finns vissa grejer som inte stämmer in på Bella men däremot exakt allt på M.

        Mest My upp i dagen!

      Tror hon har fler i sin omgivning som kan checka av den listan! Skulle vilja höra My och ABC jämföra sina liv i rampljuset

      Bella alla dagar i veckan.
      ANNA BOOK!!!!!
      Catrin.
      My Martins.

      Vem har vi mer?

        Book och Myggan är definitivt narcissister. Finns drag och diagnoskriterier för annat också där allt stämmer in exakt på den ena.

        Johanna Toftby…

      Vet en bloggare till som det stämmer in på. Hon tror sej stå högt över andra. Men är som en 15 åring fast hon snart är 30 botoxet har stigit upp till hennes hjärna. Och ömkar sej själv gör hon ofta. Patetiskt.

    Det här är ju fan bara löjligt att Catrin sitter i varenda tråd och leker rättesnöre och försöker vara en vanlig läsare. Du är en dömd brottsling och borde ligga jäkligt lågt och sitta tyst i din lya och skämmas ögonen ur dig minst tio år framöver istället för att florera runt på bloggar med dina åsikter om andra

      Vad trist att du tycker det.

      Japp jag är dömd och försöker bli en bättre människa för varje dag som går. Jag jobbar aktivt med mig själv för att inte återfalla i brott.

      Och ärligt talat så tror jag inte att jag är den enda här inne som är dömd..

        Så vi ska behöva dras med att se dig acklimatiseras mitt bland oss på nätet, skäms istället och var tyst.
        Jo, hade du haft förstånd så hade du valt att använda annat namn istället för att skylta med vem du är men förstår att du inte begriper bättre

          Sry

          Jag är inget fan av Catrin och det hon gjort men jag tycker att hon självklart ska få vara här och diskutera. Tycker det är starkt och modigt att hon skriver sitt namn och hon spammar ju inte som vissa andra iaf. Hittills har hon skrivit vettiga kommentarer. ?

            @LV

            Tack

            @camcam

            Känns lite sådär med dödsstraff va

              Blev Catrin lite sårad nu och springer till Cam och skvallrar? ? Gå och lägg dig.

            Tycker också Catrin har rätt att få vara här och diskutera, blir lite konstigt när det är så mycket bara men hon spammar ju inte iaf. Spammaren håller till numera hos PW och Ilmrud alltså kolla in va pinsamt.

              Hon håller till här också men jag släpper inte igenom hennes kommentarer..

          Ett annat namn? Utan länk till hennes blogg? OTÄNKBART. Hon försöker ju fiska läsare till sin blogg. Det är ENBART därför hon är så aktiv här.

            Nu vet inte jag vem du syftar på men jag tror inte jag är ensam om att kommentera anonymt ibland senaste tiden pga får så mkt skit av att länka blogg (varför är det ens fel att göra?).

              Jag menade Catrin. Och varför jag anser det fel att hon länkar till sin blogg borde väl vara rätt uppenbart.

          osysterligt av dig Jennie.

            Osysterligt? Är du blåst? Jag håller inte tjuvar bakom ryggen oavsett kön

        En gång cyklade jag mot rött, rakt mot två polismän som jag upptäckte för sent. Det blev böter. Har också lånat med mig en del kontorsmaterial hem från jobbet genom åren. Och hade en kortare period under tonåren då jag snattade kläder, mest för att se om jag kunde.

          Jag stal en studsboll när jag var 6 år, mamma hittade den och krävde svar på var jag fått den ifrån. Blev luggad i håret och fick stanna på mitt rum en vecka förutom att äta/toa besök eller hushållssysslor. Skäms än idag som en hund när jag tänker på bollen

          Att istället offentligt hänga och verka ”normal” tyder väl på någon form av störning och att man ej förstår allvaret i det man gjort

            Älskar dessa hobbypsykologer som finns här! Sorry om ni inte bearbetat klart att jag bedrog folk på pengar, blev dömd och fick mitt straff. Life goes on.

              Du blev väl även dömd att betala tillbaka dina brottsoffer, innan du gjort det har du knappast sonat dina brott…

                Oook. ?

                  Men fy fan vilken attityd du har till det.

                Precis sona dina brott först. Det är viktigast.

            Din mamma låter inte helt frisk. Du var sju är, inte vuxen!

              Jag stal aldrig något mer heller utan lärde mig skilja på mitt och ditt så lärde mig läxan fort. Något catrins mamma helt verkar misslyckats med att lära sin dotter

                Tycker ändå det är fel att lugga en sån liten + stänga in på rummet en vecka.. Det låter inte som sunt föräldraskap heller.
                Man kan sätta gränser utan att vara elak. Att du fortfarande skäms för en sketen studsboll visar ju att hon gick för långt

                Min mamma har lärt mig väldigt mycket, som bla att inte begå brott, bedra folk osv.
                Sen gör vi alla våra egna val, oavsett ålder.
                Så mina bedrägerier är inget jag skyller över på någon annan, det var mitt fel och mitt egna val.

                  Klart det var ditt fel men något i din uppfostran saknas ju helt klart. Sådant man lär sig hemifrån

        Tycker inte att det du gjorde var rätt, men du har samma rättighet att hänga här inne som alla andra. Förstår att det kan provocera folk, det får du nog stå ut med ett tag men om det är sant att du arbetar på att bättra dig så är det bra. Det hjälper inte människorna du lurade, men alla är värda en chans att förbättra sig.

          Tack

          Hade ni sagt samma om en dömd mördare eller våltäcktsman hängt här och haft åsikter

            Det är väl lite skillnad?

              Än att lura barn på pengar?

                Barn?

                  Ja Catrin, du lurade BARN, tonåringar, äldre, pojkvänner och till och med din egen släkt!

                  Lägre kan du inte sjunka och är väl därför du sitter ensam utan vänner i din lya dag in och dag ut?

          Har du samma syn på det om Timell börjar hänga här och kommentera kvinnofrågor?

        Tillåt mig skratta!!!!!
        ?

          Du har fel.

            @Catrin: Jag kan inte tänka mig någon mer olämplig att arbeta inom vården (som du tidigare skrivit att du vill göra). Inte enbart saknar du empati utan även moral som är snudd på den viktigaste grundstenen när det kommer till att vårda andra människor och stå nära dem i deras sorg, olycka och smärta.

            Du har uppenbarligen ingen självinsikt till att förstå varför du inte ska kommentera här, men kanske kan du ha lite självinsikt till att förstå att du inte är lämpad att arbeta med andra människor.

            @catrin
            Önska jag hade fel men tyvärr inte och det e sorgligt med tanke på att du själv har barn

      Spyr på tjuvar jag håller med. Men hon själv verkar vara inne i sin bubbla.

    De som anmält influencer till konsumentverket får influencer veta vem är denne som anmält den? Kan Camcam svara på detta? Skulle vilja tipsa dig om en influencer som gör reklam för både alkohol och spel på sin blogg som givetvis avstår att märka korrekt varken som samarbete eller reklam.

      Vill du anmäla i smyg, ynkligt. Anmäl om det är befogat, men stå för det också.

    OT: detta med svartvita gråtbilder. Nu senast Angelica Lagergren, har inget emot henne utan läser hennes blogg men detta med svartvita gråtbilder alltså…efter att ha lyssnat på ett så känsloframkallande sommarprat så tar man en poetisk bild på sig själv med tårarna rinnande. Bara jag som vill ta fram skämskudde?

      Håller med helt och hållet.
      Jag skäms?

      Fan vad pinsamt, mycket troligt att även jag hade gråtit inget fel med det. Att fota det är en helt annan sak ???

      Set tycker jag det är oerhört löjligt att många bloggare skriver exakt likadant.

      Älsk på det
      Genuint intresserad
      Hållkäftenkväll
      Det är sen gammalt

      Ja listan kan göras lång, fyll gärna på för min rast är slut strax. ?

        Lägger till ”livets liv”. Kan inte med det ?

        PS. Grät också till det sommarpratat. Inget fel på att gråta och det var brutalt sorgligt

    Människor som inte kan se saker ur en annan synvinkel än just den dom bestämde sig för från allra första början är rätt svåra att ha att göra med. Undrans hur det är att ha My som chef? Om hon hänger ut sitt barn på det här sättet – hur gör hon inte då med sina underställda? (Ja nu ska vi inte överdriva – vem som vill kan ju ta reda på att bolaget i fråga är typ konkursmässigt och inte har några anställda)…men i alla fall?

    Vi får ge henne att hon är envis i alla fall. Riktigt, riktigt envis är hon.

    Jag tänker sedan att hon själv hade en ganska miserabel barndom med droger och fängelse och kanske inte själv kan bedöma fullt ut vad som är bra för ett barn och inte. Hon får liksom aldrig någon stabilitet. Det behöver man egentligen inte ha…så länge man inte har ansvar för barn. Jag kan nog inte komma på en (1)!!! enda unge som flyger och far så mycket som hennes son. Då känner jag ändå rätt många så kallade ”folk i farten”. Det ÄR inte flashigt att irra runt som en tok till ingen nytta. Inte för barn i vilket fall.

    Varje gång jag ser Catrin kommentera med sitt röda namn femtioelvatusen gånger på varje inlägg med sina moraliska pekpinnar och försvarstal så blir jag så blir jag illa berörd och tappar helt lusten att läsa kommentarerna i sin helhet eller denna blogg. Hon är som den där grannen som flyttar in och spelar hög musik och bankar i väggarna och som gör att man helt plötsligt vantrivs i sitt hem som man tyck om i alla år.

      +1?

      Ja, hon borde onekligen städa framför egen dörr samt skaffa ett jobb och börja betala tillbaka alla brottsoffer innan hon uttalar sig om någon som helst moral.

    My vet att hon gjort fel genom att hänga ut sonen därav hennes försvarstal högt och lågt. My är en trasig tjej som inte borde blogga över huvudtaget

      My skulle aldrig sluta blogga, hon drivs av att tjäna stora lätta pengar och vill synas. Hon vill vara i ”rampljuset”.

      idag gjorde jag också en orosanmälan och då visade det sig att det hade kommit in fyra stycken anmälningar innan min. Hon måste få hjälp att förstå definitionen på gränser och integritet, då hon själv har missuppfattat dessa ord.

    Vad säger GDPR i fall som dessa? Är dåligt insatt men nånstans vore det väl förbjudet att lämna ut ett barn på detta sättet? Är det verkligen ok på stora bloggportaler idag? Låter galet isf. Kanske inte finns nån förordning i detta ämne då de flesta anser att det är sunt förnuft som råder…?
    Det är ju inte ett inlägg vad jag förstår utan hon följer verkligen upp och ordagrant målar upp sin sons kön som enorm mm. Nä fy fan – kan ingen bara stoppa henne??

      GDPR säger inte så värst mycket här. Korkade människa, läs på om vad det är, hur kan du ha missat vad som snackats om flera månader?

        Schas.

    Undrar vad pojkens pappa tycker eventuellt farmor och farfar om såna finns med i bilden

      Är verkligen dags för dem att agera. Nån vettig vuxen måste väl ändå pojken ha i sitt liv. Sätt ner foten nu eller framstå som ansvarslös. Ska Ludvig behöva bli Ölands mest omtalade unge pga sin tokiga mor?

    Snacka om att tappa omdömet. Alla kan fela och göra oövertänkta saker men det har ju funnits tid för lite eftertanke. Man hade hoppats på att hon skulle ta sig en funderare och inse att hon va lite snabb på tangenterna där och försöka rädda det som räddas kan.

    Hade varit intressant att få Elaines infallsvinkel på detta…

      Eller Patrik Sjöberg.

    På IG lägger My ut bild på sig och att hon har kurvor, hon har väl gjort två bukplastier???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.