Slut shaming all across the board!

Jag har legat inne och försökt överleva värmeböljan idag och som sällskap har jag haft Youtube. Det var längesedan jag slentriankollade på Youtube och utan att egentligen veta hur så hamnade jag på videon här ovan.
Den är från 2015 och föreställer par som avslöjar antalet sexpartners de haft innan de träffade sin nuvarande partner.
Jag inser att moralkakorna i USA är betydligt större i USA än i Sverige men jag kan inte låta bli att bli förbannad när jag tittar på den.

Varför är detta viktigt?
Varför definierar detta vem man är och vilket värde man har?
Så jävla mycket slut shaming åt båda håll att jag blir spyfärdig.
Och om du vet med dig att allting över ett särskilt nummer kommer göra dig upprörd och få dig att se på din partner på ett annat sätt – fråga inte.
En av männen kallar sig själv för ”man whore” efter att ha avslöjat för sin flickvän som haft sex med 3 personer att han haft sex med över 100 st.
Vad spelar det för roll? Han vill ju vara med henne nu och det är väl allt som betyder något? Eller?
Ställ inte frågan om du är rädd för vad svaret kommer bli.

Vet ni det exakta antalet sexpartners ni haft eller det exakta antalet er partner haft?
Är det viktigt?
Jag vet att M har haft en(1) styck fru.
Det är ungefär det jag lagt på minnet.

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har haft en pojkvän, och min man. Jag är 50 plus?
    Så samma man i 37 år.

      Glömde skriva att han haft fler, men det var ju som sagt var 37 år sedan.

    Off T

    Snyggt att Isabella sätter sig i en bil och kör till Troppan efter x antal glas champagne i kroppen och dessutom stolt lägger upp det på både sina egna och kusinens sociala medier.

      Ooooch det äts omelett ?

      Isolina och Bella är inte kusiner. De är sysslingar

      Hon är i Frankrike där råder 0.5 promillegräns. För en normalstor person som inte har alkoholproblem är det OK att dra i sig ca en halv flaska vin utan att överstiga gränsen. Sedan om det är rätt eller fel med så tillåtande lagar är en helt annan sak som vi i lilla Sverige inte råder över.

        Tycker du på riktigt att det är en bra ursäkt för att fläka ut det på sina låtsades ”Living-the-dream”-socialamedier? Oj som hon sjunker och sjunker i mina ögon…..

          Bra ursäkt vet jag inte om hon behöver när hon håller sig till lagen. Moralpaniken i Sverige är ofta underhållande.

          Om någon orkar gräva fram statistik på att det procentuellt sett skadas fler personer i Frankrike än i Sverige på grund av rattonykterhet (som enligt våra mått ligger på 0,2 promille = ca ett glas vin), så gör gärna det. Sedan kan vi ta den gärvningen med oss och gå till Europadomstolen och kräva Svensk alkohollagstiftning inom hela EU. Om någon lyssnar? Nej det skulle jag inte tro!

          Och hör och häpna! I Frankrike dricks det ibland vin även till lunchen! Ja och även när BARNEN är med. Helt oförsvarbart – eller bara trevligt?

            Jag dricker också vin när barnen är med. Även om det råkar vara lunchtid. Det beror på tillfället. Men inte fasen sätter jag mig och kör bil efteråt, skulle aldrig förlåta mig själv om det kände något. Nej, jag tror faktiskt inte på att man är en lika bra/uppmärksam bilförare med alkohol i systemet.

            I Frankrike dör ca 3500 i trafiken per år, i Sverige ca 250 – så ja, stor skillnad…

              Dvs procentuellt ca dubbelt så många…

                *trevligt*

              Fast 2016 bodde det 66,9 miljoner i Frankrike.
              Går inte att jämföra siffran rakt av.

                Cirka 25 ppm vs cirka 50 ppm ger cirka dubbelt så många.

            Promilla: Det verkar vara viktigt för dig att försvara alkohol och bilkörning och vid vilken gräns det borde vara ok eller inte. Om vi säger såhär – jag kör inte bil efter en sömnlös natt. Inte heller under en panikattack. Och inte efter två glas vin. Varför? Helt enkelt för att jag inte känner att jag är en tillräckligt uppmärksam/trygg bilförare då. Lagstiftningen är inte vad som styr mig i något av falken. Hur känner du?

        Vi har semestrat i Frankrike med vänner och hyrt bil tillsammans med ett annat par, där överenskommelsen var att köra varannan kväll. Mannen i det andra paret höll dock stenhårt på ”sin rätt” att få dricka två glas vin till varje middag. Det slutade med att min man höll sig nykter hela veckan och körde alla kvällsturer. Jag skulle aldrig någonsin sätta mig i en bil med en chaufför som har druckit två glas vin. Idioti!!!

          En normalstor man som dricker två normalstora glas vin blir inte full eller får dåligt omdöme. Inte i våra kretsar i alla fall. Har man alkoholproblem så är det en helt annan sak men det är inte det vi pratar om här.

          Världssamvetet Sverige är något jag får svårare och svårare att förstå mig på.

            Om man har alkoholproblem så tar för fan 2 glas vin ännu mindre på en. Seriöst, du är så fel ute där.

              Ja fast grejen är att man:
              1) inte kan hålla sig till 2 glas
              2) inte var nollställd från början så man kommer lättare upp i en högre promille – rent tekniskt sett, detta även om man verkar helt nykter

            Vad lever du i för kretsar?

            Gullepluttegull vilka fina kretsar du rör dig i då. Normalstora män och normalstora glas. Du är beredd kämpa hårt för din rätt få dricka ditt vin och köra bil. Kämpa!

            Varför ska man ändra på lagarna när man är utomlands, man gör väl som hemma med alkoholen. Ingen sprit när man kör bil punkt slut!!!!

        En flaska vin och är full väger då 100 pannor ?

      Det kan vara lagligt med tanke på landets promillegräns men det gör det ju inte mer moraliskt rätt. Dont drink and drive oavsett kan jag tycka, det är fan inte värt risken att något händer någon pga sin egen dumdristighet.

      De delade ju en miniflaska och sen körde hon väldigr många timmar senare. Det är det enda jag kan hitta på hennes instagram
      iallafall ? Så tror inte det var någon fara.

        Leta vidare är mitt tips.

    Jag minns inte om det är tio eller elva, någonstans där. Är 28. När jag var yngre frågade jag alltid de mer seriösa partnersarna (plural? Haha) hur många de legat med, mest för att jag var extremt nyfiken. Min nuvarande partner sedan flera år frågade jag aldrig, och det känns bra. Han har inte frågat mig heller. Spelar ju ingen roll ändå.

    Har haft sex med ca 50 st och är 33 år. Men tycker det är lika löjligt varje gång någon som haft sex med 5 personer får ett ”aaaw vad fint” och jag möts av tystnad. Men som tur är har jag omgett mig med vänner som inte skulle kunna bry sig mindre. Och kommer gå in i en relation med en kille som vet att det säger 0 om människovärde.

      Knullat med tresiffrigt innan min man. Det hade han inga problem med det, varför skulle han? 2018, lev och ha kul men glöm inte kodisen!

        Men varför har du berättat det för honom? Varför är den informationen på något sett relevant i er relation, hur många kukar du haft i dig innan honom?

          Men varför bryr du dig om hur andra fungerar i sina relationer och är så oerhört nedvärderande att du döper ditt nick till ”blä” och använder ”hur många kukar du haft i dig”? Blä för dig. Tillbaka under stenen.

          Vilken information man vill ha om någon är väl inte upp till andra att bestämma. Jag älskar att fråga om sexhistoria med alla killar jag varit seriös med. Och dom vill veta om mig med. Fattar inte alls grejen med att få skulle vara ett plus. Övning och erfarenhet gör en ju bättre. Vill man känna att sex är nåt man gör med få så är det bra det med. Trams att inte sex ska vara lika öppet och fritt som allt annat i livet. Vem vill inte prova många maträtter, se många filmer, höra på olika sorters musik, resa till nya platser osv. Ok, alla vill inte det, I know. Men varför tar folk så seriöst på sex? Det är ingen skillnad från allt annat trevligt man gör med kroppen och sinnet. Heja tresiffrigt.!

    Tror att både jag & partner sen 7 år har haft runt 50st var. Tror inte heller att någon av oss kan ge en exakt siffra. Vem bryr sig? Då var då och nu är nu.

    Åh, shit. En. Min man.

    Ibland tänker jag att jag borde ha provat på fler 😉 men i det stora hela är jag jättenöjd!

    Jag har haft över 100, vet inte exakt. Min pojkvän har haft typ 4. Jag har inte avslöjat min siffra, bara sagt lite vagt att det är över 10. Jag skäms inte direkt, men.. det mesta hände för ca 10 år sen. När jag hade sex med typ allt. Känns så långt från den jag är idag och på nåt sätt är jag väl rädd att han skulle se mig annorlunda.

      Det skulle han nog.

        Men lägg av! Människovärde eller kärlek sitter inte i antalet sexpartners man har haft. Han kanske blir förvånad ja, men är han det minsta vettig är det allt som händer.

          Kanske syftade Anonym på att TS antytt till sin partner att det är över 10 när det egentligen är över 100. Det är klart att det ändrar på synen man har av någon. Det är ju den bild man byggt upp av någon och så får man reda på att personen indirekt ljugit om en stor del av sin dåtid. Dåtiden spelar ingen roll nej. Siffran spelar ingen roll. Men det betyder inte att synen inte kommer ändras, inte på grund av siffran i sig tänker jag, men på grund av att det ligger en liten lögn bakom.

            Ang anonym som legat med över 100 och ljugit för sin pojkvän så avslöjar hon sig själv iom sitt beteende. Om hon inte hade tyckt att det hade varit fel hade hon sagt att hon legat med över 100. Men nu skyller hon på att hon var en annan person för tio år sedan. Går inte ihop, hela resonemanget är ologiskt.

      Varför skulle han se på henne annorlunda? Det är väl nice att hon haft det gött? Om det är saker som hände för över tio årsen och han skulle ändra uppfattning om henne nu i fall han fick veta skulle det var honom felet låg oss.

      Är ju skevt att antalet sexpartners skulle definiera en som människa, vi har väl ändå kommit längre än så?

        Plus att jag tycker att man lär sig nåt varje gång man är med en ny person i sängen. Så han tjänar nog på att hon haft det gött:) Oavsett: antal (både lite eller många) sexpartners definerar ingen! Och angår ingen. Jag har typ medelvärde på mina sexpartners men jag pratar ändå inte om det med min kille. Och vill inte veta hans heller. Bryr mig inte, han är ju med mig just nu.

    Ingen alls.

      Jag minns att jag kände ”det här har jag gjort förut” första gången jag hade sex, haha. Och då hade jag aldrig ens kysst en kille. Jag förväntade mig wow, det var bra ja, men det kändes inte direkt som något nytt. Det kändes inte som en grej som jag trodde att det skulle göra. Typ att nu är jag inte längre oskuld.

        Då kanske det kommer kännas så för mig med förhoppningsvis.

        Samma för mig. Hade byggt upp massa förväntningar osv då jag trodde jag var den sista någonsin som inte hade gjort det. Det var mest mjäh.

          Det lär väl vara jag som är 31 haha. Men kan inte bry mig mindre.

            Du är inte ensam 33 år och ja, vet inte riktigt hur det hände.

              Vet du vad? Jag bryr mig inte alls. Jag är en blyg person som har det svårt med tilliten men jag vet vad jag vill och jag vet vad jag tänder på. Jag skrevar när jag känner för det – inte för att samhället säger att jag måste. Så heja dig!

        Var precis samma för mig. Det kändes som att jag hade haft sex förut, typ som att kroppen bara visste hur allt skulle gå till haha.

    Jag vet att många män, även svenska, är vidriga när det kommer till sånt här. De får själva knulla hur mycket de vill, men för att en kvinna ska vara giftasmaterial så får hon inte har legat med fler än fem typ. Och gärna bara i förhållande. Gå inte på jodel i valfri stad, ställ frågan och kvinnohatet spys ut. Dock är det förhoppningsvis många unga män på jodel som inte har just något vett i skallen. Färhoppningsvis. Själv vill jag inte ta i en man med sådana värderingar ens med tång.

    Det har såklart ingen betydelse alls.

    Om någon har en historia med att gå bakom ryggen på sin partner och så vidare… det vore väl dock intressant. Obs! folk ändrar sig osv. men har någon varit notoriskt otrogen så skulle jag vilja veta det.

    Däremot så har jag personligen fått försona mig med att min nyblivna make var otroligt oerfaren när vi träffades. Han hade haft en sexpartner, en gång, inga relationer osv. (inget konstigt, vi blev ihop när vi var 23 och det hade väl helt enkelt inte blivit av) men hans brist på erfarenhet i relationer har hela tiden stressat mig lite eftersom 1. han inte alltid vetat hur man beter sig i relationer; och 2. jag varit så säker på honom men inte vetat om han inte någon gång skulle vilja prova på något/n annan…

    Personligen är jag för hypokondrisk för att ha sex.

    Jag önskar jag hade haft sex med många fler! Hade varit en stolt ”slut”.
    Men men…

    Runt 30, min man också. Bara en kul kuriosagrej att veta om sin partner tycker jag, men absolut inget viktigt som betyder något av värde!!

    Mer än 35! Fast senaste 13 åren har jag levt i celibat. Är snart 50. Hoppas på öka på den siffran framöver. Ja både ålder och antal då.

    Jag har ingen aning om hur många min make haft sex med innan mig.
    Det är liksom historia. Varför ens bry sig?
    Det var då

      Ingen har nånsin frågat mig, och jag har aldrig frågat någon annan heller…

    Debut vid 15 år med första kärleken.
    Höll i 4 år.
    Nästa (och nuvstande) pojkvän vid 22 år.
    Däremellan hann jag med typ 50 pers kanske?

    Tar det slut hinner jag nog med 50 till ?

      Kommer du ihåg alla? Cuz I don’t, haft ett par stadiga sen 19 (30 idag) och några nu efter men funderar på om jag är den enda som inte minns alla hehe. Kommer ju ihåg typ var/när men namn och sånt? Nää inte en chans.

        Minns inte alla namn haha! Minns person och plats, absolut, men skulle inte kunna rabbla vilka de är ?

    Har haft 4 och fick ofrivilligt veta hur många min partner haft (frågade inte-ville inte veta egentligen men fick det berättat för mig ändå). Har inga problem att prata om mitt egna sexliv men vill inte veta vilka min kille vart med. Hans förflutna är orelevant för mig så länge han inte engagerat sig åt otrohet, det vill jag veta om.

    45 år 97 st

    Sådant var väl mer intressant att fråga och veta i tonåren, för sedan skiter man väl i det? Jag har aldrig frågat min man och vi träffades när jag var 21. Vem brydde sig då? Jag har koll på mitt antal, men ingen annan vet. Känns som helt irrelevant info för dem att ha. Det är ju inte ens intressant för mig?! ?

      He he och med åren minns jag inte alla längre…så ointressant. Och jag skulle aldrig få för mig fråga en ev partner för det som är gjort är gjort och säger ju ingenting om personen i fråga.

    Har kommenterat liknande förut men hursomhelst:
    Jag har haft sex med 1 enda person. Vi har varit tillsammans i 9 år. Säg att första året hade vi säkert, i snitt, sex en gång om dagen. Det är 365 gånger. År två kanske det blev varannan dag så 365 + 182 = 547 gånger.

    År 3-9 har det successivt blivit mindre och vi har några graviditeter bakom oss där jag inte varit sugen alls. Men säg 2 gånger i veckan. Det är 624 gånger. Lägg då till de första 547 gångerna och vi har haft sex ca 1171 gånger. Avrunda det till 1200.

    Med det sagt så ska andra som tex bara haft one night stands haft sex med en jäääävla massa människor för att vara lika ”använd” som jag är. Men ändå skulle jag vara mindre äcklig?

      Hahaha ja visst är det skumt!

      Jag hade haft sex 3 gånger, med 3 olika helt okända engångsligg, full varje gång (och av typen där jag under viss ångest smet hem/ skickade hem dem kl 7:00 typ, hade mest sex för att man ”borde” så det kändes aldrig bra) när jag blev tillsammans med min sambo. Han hade haft sex med noll personer. Men det var ju ingen av oss som visste hur vi skulle göra när vi hade sex första gången, och vi var sjukt klumpiga innan vi började få till det så det blev bra. Så i praktiken kände jag mig inte de minsta mer erfaren från de där engångsliggen, utan vi har ju lärt oss ha sex ihop. Och som du säger så blir de ju bara en promille av alla samlag jag haft, så varför anses dessa tre fylleligg utgöra en sån oerhört skillnad mot att han var ”oskuld”?

      En snabbräkning och jag kom fram till att min mussla har öppnat sig typ två tusen gånger. Ingen aning exakt men har levt med samma man i sju år och vi har sex ett par gånger i veckan. Är det nån som är sluts här i världen om man ska se det för siffran så är det vi som är i stadiga förhållanden och inte singeltjejerna, våra muttor är ju enormt, enormt välsmorda.

      Ja den tanken har slagit mig också, fast när det gäller ”erfarenhet”. Folk verkar räkna erfarenhet till antalet sexpartners, jag tycker snarare att erfarenhet har med antal gånger att göra??

        Precis min tanke också. Jag tycker att jag känner mig som en oskuld varje gång jag ligger med någon ny. Man vet ju inte hur dom gör eller själva gillar. Man blir ju helt tafatt och dum i huvudet ?

      Har varit tillsammans med min fästman i 9 år., i början när vi var 14-15 så hade vi nog sex fem gånger i veckan. Och sen har det avtagit. Men minst 2 gånger varje vecka.
      Jag skulle säga att jag är m er av en ”slut” än av mina kompisar som legat med 100 pers även fast jag bara legat med honom. Helt skevt det där..

    Jag tror runt 20, minns inte riktigt alla och vill inte heller. Minns att jag skämdes över mig själv när det närmade 15st. Tänkte att runt 10 var ”lagom” och mer än så fick det inte bli!
    Idag bryr jag mig inte, och min sambo och jag har aldrig frågat varandra. För det spelar ingen roll 🙂

    Att det är ovecentligt är väll upp till varje person och par. Både jag och min pojkvän hade tyckt att det varit en aning oattraktivt om ens partner legat med varje person man fått chansen med. Det betyder inte att jag dömer andra för deras val, men jag tycker det är fint att sex kan få vara någonting speciellt och något att hålla på i några dejter. Enligt mig blir blir det fel att tycka något i denna fråga när man vill att sin partner ska ha legat med så få som möjligt, när en själv gärna ligger med så många som möjligt. Fast är det ömsesidigt är det väll inte fel det heller kanske:)

      Intressant. Jag har ju legat med 50 st men aldrig haft ett one night stand. Sex är speciellt för mig och jag vill ha en connection. Dejtar mycket helt enkelt?

        Jag skrev lite slarvigt förut. Själva antalet är inte intressant i sig för mig. 50 personer kan ju vara väldigt få eller väldigt många beroende på hur livet har sett ut. Hur många år har personen varit sexuellt aktiv, långa relationer osv. Det jag menar är att jag personligen inte tycker att det är attraktivt att en partner eller någon jag ska ligga med som går på krogen enbart för att leta upp ligg (och självklart har jag ingenting emot om min partner hade gjort det några gånger heller). Jag är lite konservativ och tycker det är trevligt att uppvakta varandra och lära känna personen lite innan det är dags. Sen om min partner har uppvaktat 3 tjejer eller 100 tjejer före mig spelar mindre roll.

      Med andra ord. Antalet behöver inte skvallra om att man har legat vid varenda tillfälle som getts. Man kan likväl ha legat med 5 personer och att de är de enda tillfällena som att ha legat med 50 st och vara picky??‍♀️

        Samma här, varje ny sexpartner är ju en ny speciell grej? Det är ju inte så att allt är likadant med alla, vilket ju gör att varje sexuell relation är speciell och unik på sitt sätt.

    Både jag och min man har bara haft varandra. Jag vet att det är provocerande att tycka att det är något att vara stolt över, men det är jag. Och jag är väldigt nöjd över att det blivit så. Slipper gå på cellprovning dessutom, en liten perk förutom att jag slipper jämföra mig med och undra om han gillade andra partners bättre.

    Alla får göra hur de vill, kunde inte bry mig mindre, men jag hade haft svårt att vara tillsammans md någon som sett så casual på sex att de haft 100 partners.

      Fast… Alla livmoderbärare som fyllt 23 kallas till cellprovtagning. En kan drabbas av cellförändringar i livmodern oavsett om en legat med 0 eller 1000 personer. Sedan att män bär på ett HPV-virus som kan smitta vid sexuell aktivitet är ju en annan femma.

        Ju fler partners desto fler HPV, alla har inte alla sorter.
        Jag hade inte haft sex med fler om jag skiljde mig, det är jag för nojig för.

          Tacka vet jag att det finns vaccin som skyddar mot flera HPV-virus. Sedan är ju kondom alltid najs när det kommer till nya partners.

      Jag förstår varför det är både praktiskt och skönt att haft bara en sexpartner, och även varför man tycker det är viktigt att ha samma syn på hur stor grej sex är. Men jag försår inte varför man beskriver det som att man är stolt? Jag tillhör kategorin som inte gillar att ligga runt men ser det som en preferens snarare än en prestation.

      Det är ju inte särskilt svårt att låta bli om man inte känner för det, och det är ju något man gör/ inte gör enbart för sin egen skull, så varför är det en prestation? Samma sak med om man är stolt med att ha legat med många, det förstår jag inte heller, däremot att man kan känna sig nöjd med det.

      Bara nyfiken över resonemanget alltså, eftersom jag tänker annorlunda (blir däremot inte särskilt provocerad).

      Slipper gå på cellprovtagning? Jösses vad felinformerad du är! Cellförändringar kan mycket väl uppstå helt orelaterat till sexuella relationer. Alla cellförändringar är inte HPV.

      Dessutom, om du sannerligen ”inte kunde bry dig mindre” om andras partners, så hade du inte varit stolt över din enda. Skärp dig. Och gå och lämna cellprov!

        HPV smittas bara via samlag och har bägge parterna varit oskulder innan kan man inte drabbas av just den formen, sen kan jag förvisso drabbas av andra gynekologiska cancerformer, som då ändå inte upptäcks via cellprovstagning.

        Jag har nämnt detta för både min gynekolog och barnmorska som inte tyckte detta var konstigt alls såatte…

      Var har du fått den informationen från?
      Kan berätta att min vän fick cancer i livmodern i unga år och var oskuld!
      Så tror nog att du inte behöver känna dig så präktig och gå omkring och tro att du inte behöver göra cellprover.
      Och en sak till- skaffa information!
      Dumt att informera kvinnor ” om du bara håller dig till en partner resten av livet är garanterad att inte få cancer”

        Antagligen inte från HPV, ellerhur? Jag sa inte att jag var immun mot cancer, den cancerform som upptäcks via cellprovstagning täcker inte all former av gynekologisk cancer. Är man oskuld kan man inte få HPV.

        Mvh, vän till en som fått äggstockscancer trots regelbunden cellprovstagning

      Ja va jobbigt att gå på provtagning var femte år ? Har fö legat med kanske 60 st, aldrig haft några cellförändringar. Det är ju inte antalet sexpartners som avgör? ?

        Det finns en stark korrelation med antal sexpartners (och inte bara de en personligen haft utan de dina sexpartners haft också) jo.

        Jag i alla fall tycker det var oerhört skönt eftersom att gå till gynekologen var det otäckaste jag kunde tänka mig som tidig 20-någonting. Slapp ändå inte undan 😉

      Julia, du bör nog gå på dina cellprovstagningar ändå. Även om du bara haft sex med en.

      Du kan få cancer som oskuld också så du borde pallra dig iväg på provtagning ändå.
      Andra könssjukdomar har däremot ett klart samband med antal partners, varje ny är en risk och kondom skyddar inte mot allt. Han kan smitta dig vid oral och tvärtom, väldigt få som använder kondom vid oral.

        Inte från HPV. Men ja du kan få andra gynekologiska cancerformer, t ex äggstockscancer, men detta upptäcks ändå inte via cellprov.

      Tänker inte ens kommentera det där med cellproven, men jag och min man har också bara haft varandra, och jag är också stolt. Skulle inte heller vilja vara med någon som haft sex med flera personer. Klart man får vara stolt och nöjd ?

        Varför då. Du menar att man blir mindre värd då?

          Jag menar iaf inte att man blir mindre värd men man har olika saker i livet man värderar, och det är en grej jag värderar och förstår att inte alla gör det. Jag värderar andrar grejer också som är totalt ointressanta för andra, det är väl inget konstigt? Jag kan vara stolt om jag lyckas hålla mitt hem fint flera dagar i sträck, betyder ju inte att jag tycker de med stökigare hem är mindre värda, bara att _jag_ inte vill ha det så.

          Nej. Jag personligen tycker att sex är fint, och att det hör till ältenskapet. Jag tycker att det är fint att vi bara haft varandra ?
          Att ha sex med många är inte att värdesätta det på samma sätt, då inte lika fint.
          Och ja, jag fattar ju att alla gör som de vill ?

        Jag skulle inte kunna bara haft sex med 1 man i mitt liv. Det hade varit som att bara äta en maträtt. Då hade jag missar ju så mycket . Sex är så kul och spännande

          Inte alls tråkigt. Det är fortfarande kul och spännande, och vi blir bara bättre på det för var år som går. 99% av gångerna är 8-10 poängare ?

    Kunde inte bry mig mindre om hur många min partner haft sex med så länge jag är den enda hon har sex med nu

    Jag har haft sex med en bara så ganska lätt att hålla reda på. Jag ville veta min pojkväns antal för jag var nyfiken ? Men det är ju inget som påverkar vår relation eller hur jag ser på honom.

    Jag vet hur många min man varit med. Han vet på ett ungefääär hur många jag varit med (jag vet inte ens själv exakt) Mest för att vi diskuterat tidigare förhållanden ganska mycket i detalj, och även vad vi saknat/änskat/gillade med tidigare sexpartners. Delat erfarenheter liksom. Inga konstigheter, bara väldigt öppna med det mesta.

    Jag har inte frågat och vill inte veta…

    Inget som intresserar mig att veta hur många andra legat med och bryr mig inte om hur många min partner varit med heller faktiskt så länge han/hon bara är med en när vi är tillsammans

    Hur många jag haft sex med eller som har haft sex med mig? Stor skillnad för många tyvärr. /tididage i livet varit prostituerad.

    Jag har en excelfil med alla mina ligg, med namn på ena axeln och år/månad på andra. Rutorna är kategoriserade Guld, Silver, Brons och Katastrof. 60 namn hittills och min man är nr 61. Han har haft 1 kvinna innan mig. Det utgör inga problem.
    Har aldrig haft one night stands, däremot ibland kommit till sex med killar jag dejtat då det inte blev fler än 1 gång.

      Underbart! Ha ha…Önskar att jag hade haft en sån också. Hade varit kul att se tillbaka på när man sitter på hemmet sedan. Jag hade faktiskt något liknande men inte så avancerat och lade av med det när jag var typ 22.

      Att du dessutom delar ut medaljer är ju fantastiskt kul. Om man skulle dra detta ännu längre skulle man ju även infoga bild på dom. Kan ju hända att man blir lite senil senare och bilder är lättare att relatera till då.

      I nästa steg kan man ju be sin partner att göra motsvarande redovisning och så kan man sitta och jämföra. Hoppas att din nr 61 fick guldmedalj:-)

        Ja det är mest för glömskans skull, gjorde min när jag insåg att några började ramla ur minnet…
        Kategorierna är knepiga för vad ger man till mannen som var en gud i sängen men som jag upptäckte bedrog sin sambo med mig…? Har stuvat om i medaljligan ibland men har faktiskt inte öppnat filen sedan jag träffade min man som skulle behöva en Diamant-kategori, både som sexpartner och som människa ?

          Du borde sätta diamant kategori på din man ifall han nu hittar den. Kan vara fint för honom att se 🙂

      ? ser för mig hur dina barn eller barnbarn sitter en dag och rotar i ditt dödsbo (om typ hundra år alltså, du kommer säkert bli jättegammal) och hittar din excel-fil haha

        Haha gullig du är ? den innehåller bara förnamn och inga detaljer! Bara jag som kan frammana minnen hehe 🙂

          Fast det är ju en bra filmidé: barnbarnen som funderar på vad männen på listan kan ha gemensamt…

            Den filmen skulle jag vilja se ?

      Haha:)

      Jag hade ett album på min förrförra iPhone med gamla ligg (alltså inga avklädda bilder utan från typ deras fb bara) men min sambo såg det under första året och bad mig ta bort. Så det gjorde jag.

        Coolt, vid mina första ca 30 ligg var fb inte ens uppfunnet, vid de första 10 var t o.m digitalkamera ovanligt ?

      Min kompis har en tidslinje!! Med streck och bild (!) på alla hon legat med. Älskar den, man ser verkligen hur hon levt, när hon varit singel etc. Önskar att jag hade en egen.

        Det är väl bara att göre en likadan själv?

    En man, min man. Sen flera tillsammans med honom. Tjejer och killar??

      Härligt för er! Alltid funderat hur en sån relation fungerar? Så härligt när man är likasinnad och diggar den formen av sexualitet. Jag skulle aldrig fixa det!

        Undrar också. Har varit med flera män samtidigt men då har det varit en kk som ordnat med flera killar. Tror det hade känts weird för mig att göra det med kärleken! Tell us 🙂

    Ja, alltså, fråga inte mig om du inte vill få ett ärligt svar. Någonsin, oavsett ämne.

    Helt ointressant. Min man var oskuld och jag har väl legat med typ 50 kanske. Ingen av oss bryr sig.

    100tals

    Jag tänker mest att de som knullat med väldigt många måste vara himla okritiska och ta det som finns typ. Anything goes. Lägger ingen moralisk värdering i det men jag har svårt att förstå beteendet.
    Jag är alldeles för kräsen för att komma upp i högre siffror, det finns helt enkelt inte så många som jag vill ha sex med. Har haft alla jag velat ha men det är nog ändå inte över tvåsiffrigt.

      Vad är det för struntprat, ”ta det som finns typ. Anything goes”. Som att jag skulle säga att de som legat med ”få” personer inte är tillräckligt attraktiva – för om de vore attraktiva så hade de minsann fått ligga med fler personer. Fjantigt.

      Jag har legat med typ 40, är svinkräsen och får ändå ligga med snygga. Jag är snygg själv, det hjälper 😉 har man och barn sen fyra år tillbaka numera. Så senaste 4 åren är det bara honom jag legat med.

      Just ja! Två av mina ligg fattar jag dock inte vad jag tänkte. Där var jag inte kräsen kan man väl säga, men annars har jag varit det.

      Men allt behöver väl inte handla om att man tar det man får – man kanske inte är i en relation men har ett stort behov av sex och närhet av en annan människas kropp. Kan du inte se på saken på det sättet då? Att personen faktiskt själv väljer hur många och med vem man vill ligga. Simple as that!

      ”Lägger ingen moralisk värdering i det men…” ?

      Jag har legat med måånga och samtliga har jag varit attraherad av. Jag har också valt att INTE ligga med betydligt fler. Så bara för att man ligger med många betyder inte att man ligger med alla.

      Haha, nej, verkligen inte! Jag har legat med 50+ och valt med omsorg. Har haft många fantastiska ligg och sällan på fyllan. 50 st sen jag blev sexuellt aktiv för 18 år sedan är inte så många.

    Ca 40 st. Är gift med barn och man (31 år). Började räkna för några år sedan under en singelperiod då jag hade mycket sex (one night stands). Tyckte inte om tanken att inte minnas mina ligg, så skrev en lista med alla namn för skojs skull. Mitt värde sitter dock inte i hur många eller få sexpartners jag haft. Antalet betyder inget. Dock har de gjort mig bra på sex, eftersom jag fått mycket övning.

    Använt det som ett självskadebeteende under en sämre period i mitt liv.
    Då betydde sex absolut ingenting för mig och det enda jag ville var att bedöva min ångest. Hade dock väldigt få one night stands men kunde ha ca 4 kks under samma period :))

    Nu är jag dock fruktansvärt kär i min partner och skulle aldrig ens kunna tänka tanken att ligga med någon annan. Trots att jag inte skäms över hur många jag har legat med så känns det som någonting som är irrelevant för våran relation. Dock tror jag att han antar att det är fler än det är pga han vet om mitt missbruk.
    Min ålder och min antal är samma: 22.

    Jag tror jag har haft sex med 6 olika. Men aldrig träffat något och haft bara en natt. Har alltid undrat om det inte blir väldigt konstigt kvällen efter.

    Dock i ett förhållande nu utan sex (Inte haft på någon månad) och det är tråkigt. Men det blir lätt så när inte attrationen finns där. Jag saknar spänningen med någon som man sucktat efter ett tag.

      *aldrig haft någon bara för en kväll

      Är du lycklig i den relationen? Om inte kanske du ska fundera på vad som kan vara tokigt eftersom ni inte har sex och du verkar sakna det. Har ni pratat om saken? ❤️

    Inte för att jag skäms eller så, men tycker att det är obehagligt när folk frågar om hur många jag har legat med.
    Det låter liksom billigt som om man vore nån begagnad bil eller nåt. :S

    Jag vet hur många min kille legat med och han vet hur många jag legat med. Jag har förövrigt legat med en mer än vad han har. Vi var vänner i femton år innan vi blev ett par så vi vet det mesta om varandras förra liv. Ingen av oss är svartsjuka för fem öre och vi kan prata om sånt utan problem.

    Fick ju lov att sätta mig och räkna. Blev en härlig nostalgitripp till de perioder i livet man vågat vara lite ”sluttig” och tagit för sig av lite manligt och kvinnligt kön. Ja jag provade allt när jag ändå höll på….

    Kom till 35 män och några kvinnor. Kan ha glömt någon, kan inte varit så fantastiskt så kanske inte värt att minnas ändå. ?

    Har aldrig vågat fråga min partner hur många hen varit med. Vill egentligen inte veta. Har heller inte haft lust att avslöja att jag själv slutade räkna efter 50. ??

    Bryr mig inte i siffran för min partner, för mig själv ligger det väl på 30-40 st eller nått sånt

    Både jag och min pojkvän är 28, jag har haft 2 före honom och han 4, men ingen av oss frågade, utan det kom bara upp naturligt. Träffade en kille som hade varit med kring 90 tjejer, och för mig kändes det bara avtändande. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, jag värdesätter nog ”commitment”.

    Jag vet mitt antal och min killes också, för att vi satt och skämtade om det på tiden då vi bara dejtade. Ingen av oss har några direkt skyhöga siffror, jag hann dock avverka den större delen av mina under en väldigt intensiv ryggliggande period i mitt liv. 😛

    Fortfarande oskuld och är 22. Egentligen ingen speciell anledning, har bara haft dålig självkänsla och vill gärna ha en connection med den jag ligger med. Börjar dock bli nervös över om det kommer skrämma bort en eventuell kille. Men ja, jag skulle inte bry mig om han hade legat med en eller hundra, det hade kanske bara fått mig att känna mig lite osäker eftersom jag inte har någon erfarenhet.

    Att komma å påstå att det inte är lösaktigt att ligga med över 50 st är en ren lögn å att leva i förnekelse. Det kan vara skadligt både fysiskt å psykiskt att ligga runt. Kul när man träffar den rätte å man vet med sig att man legat med hur många som helst. ”Varsågod här får du göra en Walk threw the Fields of destruction”. ”Har legat med hundratals mem känn dig du speciell”

      Förlåt men varför skulle någon känna sig speciell för att de får stoppa in sin snabel i köttgrottan? Den som får ens hjärta däremot, den kan känna sig mäkta speciell.

      Ligger man av rätt anledningar kan sex snarare bota både psykiska och fysiska skador. Finns få lyckopiller som överträffar en orgasm. Mer underbart sex åt folket!

      Haha men gå och lägg dig. Träffar du en partner som dömer dig för antalet du legat med så är det nog ändå inget att satsa på.

      Det är bara sex. Det ska vara härligt och kul! Likaså som förhållandet med ”den rätte” ska vara 🙂

      Det är inte skadligt att ligga med många. Inte heller med få. Sex är bra för ens hälsa (fysiska och psykiskt) så länge man njuter av det. Så också onani. Sluta sprid lögner. Mer sex åt folket!

      1850 talet ringde och ville ha sina värderingar tillbaka!

      Skadligt? Eeeh va? Ja om du har en förkärlek att köra in orangutanger eller cyklar i muttan eller töja slutmuskeln tills den smäller av kanske? Men skadligt med vanligt sex var väl att ta i från ändtarmen.

      Nu får du tänka om! Att träffa den rätte har egentligen ganska lite med sex att göra, ok…superbonus och HURRAA om man klaffar från start, annars är ju det något man kan bygga upp och få jäkligt fint och bra i slutändan när man lärt sig vad båda gillar.

      Är man något sånär mogen och har levt på lite i livet så tror jag att man känner att det är rätt oväsentligt hur många den andra legat med. Blir man sockerdrickskär och han får igång alla dina symbaler i kroppen så är han rätt, legat med 200 stycken eller inte.

      Men det är bara sex! Typ lika speciellt som att gå på en promenad. Seriöst… Vill jag ligga så gör jag det för att jag är het, inte för att snubben ska känna sig speciell ?

      Nu trampade du på en hel massa ömma tår A 🙂

      Haha skadligt? 🙂 Tror du typ sperman fastnar i vaginan och blir till gift eller? Alltså oskyddat sex kan ju tyvärr vara skadligt pga sjukdomar men skyddat är absolut ingen fara. Som någon skrev, vad säger du om de i ett förhållande som bara legat med en man men ligger typ 2 ggr om dagen? Mkt farligt eller?

    Jag och min karl pratar ofta om skillnaden mellan våra antal men det är mer för att det ger en lite olika perspektiv. Jag ligger på 20+ och han på 2. Men vi pratar inte om det som om det är ett problem.

    Mitt x och jag hade legat med exakt lika många var men jag var ändå stans största hora och inte han. Konstigt, det där ?

    Jag är blyg, skitful och osocial. Jag har inte legat med någon och det lär väl inte hända heller. Är 24 år. Så jävla avundsjuk på er som fått ligga med så många människor. En tanke, undra om några som kommenterat har legat med varandra?

      Jag är också blyg, ful och osocial. Har aldrig haft svårt att dejta/ligga. Internet är min räddning!

      Sluta nedvärdera dig så! Klart du kommer! ❤ De egenskaperna du inte gillar med dig själv kommer killen du träffar älska.

    Alltså jag höll koll på hur många det var när jag började ha sex. Efter ca 10 st slutade jag ha koll. Både för att det kändes mindre relevant och för att det blev fler och därflr svårt att ha koll. Är förvånad varje gång någon kan säga exakt hur många de legat med (så klart inte om det är få).

    Varför räkna och varför lägga någon värdering i det?

    Har haft sex med 13+(män), det enda jag ångrar är att jag aldrig gjort det med en kvinna. Menmen, nu har jag min älskade sambo. ❤️

    14 st 🙂

    Jag är 31. Slutade hålla koll efter hmm 10 stycken. Men tror jag varit med 12 sammanlagt. Det lustiga är att jag blev av med oskulden när jag var 20 och avverkade 10 män fram tills jag var 25 hehe. Därefter glesnade det. 🙂 Känner inte alls att sex är lika spännande längre. Var singel för 3 år sedan och var totalt ointresserad av one night stands och liknande. Trevligare att ligga med någon man tycker mycket om. Tycker jag då. Jag tror min sambo varit med kanske 3-4 kvinnor men han har inga komplex. Han vet att han är blyg. 🙂 Hade inte brytt mig om han varit med 0 eller 1000 kvinnor innan.

    För mig är det en ganska viktig sak att veta ändå, jag vill vara med någon som är som jag. Någon som ser på sex på samma sätt som jag gör. Då funkar det ju inte att han legat med 54 och jag med typ 10?

    Det är mycket annat som spelar roll men jag har i tidigare relationer frågat hur många sexpartner han haft och förväntat mig ett ärligt svar. Jag är otroligt petig med vem jag släpper ”in” pga många olika saker, han måste vara värd det, han ska vara frisk (därav går alla one night stands bort”, han ska vara seriös, eftersom jag är seriös och inte gillar tillfälliga saker.

    Utöver det tycker jag sex-hysterin är på tok för stor. Herregud, är man så kåt kan man väl fixa det på egen hand om det är så.Ska jag gå ut och leta man för det? Pfft. Sex i en relation är förstås en helt annan grej.

    Och snälla SLUTA säg ”vad han har gjort innan mig spelar ingen roll” för det spelar ingen roll, tills du hamnar med en man som har en historia du inte”vill veta om” sen sitter du där i skiten 4 år senare och ba ”fan tänk om jag vetat detta tidigare..”
    Det din man gjorde innan dig berättar MYCKET om vem han är som person och hur han varit. Sen är det klart alla gör misstag och att alla kan förändras, men om du ser en dålig sida och sen får reda på att han redan 5 år sen gjorde kassa beslut… så kan du göra resten av matten.

    Kanske tar jag detta extra känsligt efter att ha levt med en man som konstant hjärntvättade mig med ”vad jag gjorde innan dig spelar ingen roll”, men jag kände hela tiden i mitt hjärta att jo det spelar visst roll. Vissa saker är bra att berätta om ens förflutna.
    Ett par år senare kom sanningen. Otrohet i flera år,lögner, misshandel, han hade haft ihop det med min chef (alla visste utom jag!)… Hade jag vetat innan hade jag stuckit såfort det började bli dåligt..Det hade sparat mig mycket hjärtesorg!

    Jag har haft 2.. en pojkvän jag hade när jag va typ 18 (ja förutom dem man hade på låg och mellanstadiet..) , och så min man vi har varit ihop i 20 år nu i vinter. (Gifta i 15 år nästa år). Är nöjd med det. 🙂

    Jag bryr mig om hur många tjejer en kille har legat med. En orsak är att om han har haft många så tänker jag att han är oseriös med tjejer och antagligen bara vill ligga med mig också. Sen äcklas jag lite av det också och känner mig bara som jaha är jag nummer 22, typ som att hans sex med folk inte betyder något för honom. Men jag är en person som bara har sex om jag har känslor/är kär så jag har ju svårt att förstå hur man kan ligga med 50 personer just för att jag inte skulle klara det rent känslomässigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.