Läsarna tycker att Magdalena Graaf är en curlingmamma

Saxat från Maggans blogg.

Uj, uj, uj!
Balancelot och hans bromansiga kompis har tydligen haft både FF och fest och fångas på bild av mamma Maggan som lagt morgonen på att städa undan efter den.
Hennes läsare tycker att hon är en curlingförälder av högsta rang och jag kan inte annat än hålla med.
Är du stor nog för att ha fest och tömma kyl på både mat och öl så är du stor nog att både städa och handla.

Nog för att Ung och bortskämd alltid letar efter nya deltagare till kommande säsonger, men ändå..
Ena sekunden är Lance en så pass stor ponke att han kan åka och bo själv – eller ja, tillsammans med Paow – i Thailand och i nästa sekund så behöver mamsen städa efter hans fest eftersom han ligger och drar sig i sängen med sin PIC. (Partner in Crime för den som undrar)
Mjaha, mjaha… här kommer tant Camilla fram och undrar om det inte är så att Balancelot kanske plocka russinen ur den förälderliga kakan och utnyttjar faktumet att Maggan har en massa andra, yngre barn att ”föräldra kring” att han passar på att åka snålskjuts på småsyskonen istället för att ta lite ansvar och istället underlätta för henne.
Jag ser ingenting positivt med curlade barn och hoppas att det här var en engångsföreteelse och att Balancelot kompenserar med att servera mamsen iskall Cola Zero och nackmassage som kompensation för feststädningen resten av veckan.

Minst alltså…

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Pinsamt vilken jättebebis. Har själv en 13 åring som tror han kan göra vad han vill. Han är ute och klipper gräset nu. Barn blir vad man gör dem till till, och sätter man inga krav ja då får man vad man skördar.

      Men Magdalena har ju skrivit att de ska handla tillbaka mat samt sättas i trädgårdsarbete så… de är ju inte helt curlade.

      Bara att läsa instakontot @mansbebisar för att se varåt det barkar…

    ”jag ligger och lyssnar på Lance nya låt.”

    ”Bland det bästa jag hört! Önskar att jag kunnat dela med mig till er. Men än så länge är det hemligt. Det HADE kunnat vara AVICI OM jag inte vetat bättre!

    Lance är en stjärna! Så oerhört begåvad och driven”

    Let me doubt that.

      (Syftar alltså på Aviciidelen)

      Det där låter som ett hån mot Avicii. Han var ju väldigt begåvad och jobbade hårt för sin karriär under många år, sen kommer en söndercurlad unge och är helt plötsligt lika bra som Avicii utan att ha jobbat nåt för det. Och utan att ha den talangen som Avicii hade.

      Det känns som att vad han än gör så lyfter mamman honom till skyarna, vilket blir väldigt kontraproduktivt i längden. Vad hände med thaiboxningen, Youtube, modellandet och målandet, allt som han varit så duktig på enligt mamsen?

        Håller med dig ang Avicii men inte det andra. Det är väl jättebra att Maggan stöttar honom till 100% i allt? Jag tycker det är fint. So what om det inte blir långvariga projekt, han är väl inte ens 20 än?

          Att stötta och att höja till skyarna är två helt olika saker. Maggan brukar främst hålla på med det sistnämnda, något som blir så tydligt med denna Aviciigrejen.

            Vad vet du om det? Vet du exakt hur snacket går hemma hos dem eller?

          Varför inte låta honom pyssla då som han vill? Utan att alltid göra så stor grej av det. Varför måste han curlas även i detta sammanhang?

        Känns som att hennes omdömesförmåga inte är helt klockren. Att ens drar den jämförelsen med sin son och Avicii. Finns bara en Avicii punkt slut.

        Det är ofta som hon överdriver, ljuger, skarvar i kanterna men får hon kritik sen så vill hon aldrig stå för det utan skriver att hennes läsare inte fattar ironi, sarkasm och att det är skrivet med glimten i ögat. Det är hennes sätt att komma undan. Hon tillåter inte andra att ge kritik eller ha en annan åsikt nämligen.

          Fast hon kan ju ha tyckt att låten var så bra utan att mena att det inte bara finns en Avicii, eller hur.

          Jo hon tillåter ju kritik och andra åsikter MEN kan förstå att hon blir trött ibland och vill förklara sig när dumskallar och moralkärringar kommer med pekpinnar, missförstår och ska läxa upp. Man förstår väl liksom att hon inte låter två-åringen riva hela huset eller plåga hundarna utan att hon då säger ifrån, kanske skäller och visar vad han inte får göra. Överdriver gör hon ju såklart ibland men på en ironisk nivå, det är skillnad på att ljuga, som vissa gör.

          Håller med! Nej, hon tillåter inte man får tycka något annat än vad hon själv tycker och tänker. Får hon minsta kritik, ifrågasättande eller att man inte tycker som henne så blir hon typ rabiat. Har för mig att Camilla skrev ett inlägg om det att hon gillade inte att bli ifrågasatt.

      Alltså han är en tonåring och ni ställer krav som om han vore fullvuxen? Vem velade inte fram och tillbaka mellan saker en ville göra som 17/18-åring? Och mammor har väl en tendens att alltid bli förälskade i det barnen gör?

      (Håller med om att jämföra med Avicii men hur många mödrar tycker inte så om barns talanger?)

        Läs om läs rätt.

        Skillnaden är väl att de flesta inte har föräldrar med samma kontakter och resurser som de flesta kändisbarn ändå har. Man hålls tillbaka lite av verkligheten och faktiska förutsättningar, så att säga.

    Herregud. När jag skaffar barn kommer jag definitivt inte städa upp på detta sätt efter dem. Speciellt inte om de är pojkar. Då kommer jag vara extra sträng. De ska inte tro att kvinnor ska städa upp efter dem.

      När jag får barn ska dom minsan INTE få äta socker. Och jag skulle aaaaldrig muta dom med glass, och jag ska minsan aldrig någonsin göra si eller så!! Visst är jag duktig?! Fast sen får man barn och man inser att det inte är så lätt som det ser ut.

        Haha jag vet att jag antagligen kommer göra massor med saker som jag sagt att jag inte ska göra. Tex ge de en iPad när jag vill ha lite lugn och ro. Men det jag skrev ovan kommer jag definitivt hålla fast vid.

        Haha, när mitt första barn föddes och var 2 månader gammal tänkte jag ”jag ska aldrig mer säga vad jag aaaaaldrig skulle göra som förälder”. Insåg redan då att det är 100 gånger svårare med barn än vad man fattar innan. Och ibland är man trött…?

        Hoppas verkligen att jag aldrig kommer curla så där… Men säger inte ”aldrig” ?

          Fast det är väl skillnad på att ge en tvååring en padda när man är trött och att städa hela huset efter att en 17-åring haft fest? Jag hade själv en fest som spårade ur när jag var 17, tro fan att jag fick städa, diska etc och gå och be om ursäkt till alla grannar sen. Helt rätt, varför skulle mina föräldrar städa upp min skit?

            Jag städade vääääldigt noga efter min FF-fest som 14-åring, var sjukt rädd när mamma och pappa kom hem och första failen var att alla mammas nyinköpta orkidéer för tusentals kronor hade dött pga vädrat hela dagen i början av december.

            Hade aldrig vågat skita i att städa efteråt, vet inte vad jag var rädd för skulle hända mer än att när mamma var arg var det inget roligt hehe.

      He he, de som inte har barn är alltid de bästa föräldrarna.

        Och de som har barn är hånfulla, sitter på sina höga hästar och hånskrattar åt alla utan barn.

          Japp!

          Japp, nog till dessa ”jag skulle aldrig göra så när jag får barn…” ?

        Och föräldrar pratar hål i huvudet om sina barn med de utan barn. Intresseklubben antecknar. INTE.

      Fast det är ju inte riktigt sant…sett flera av mina vänner som sagt exakt samma sak pga bortklemade pojkar dom ser. Och vad händer sen? JO dom klemar bort sina pojkar. Det går inte att komma mellan en mamma och hennes son och det är nåt vi andra dödliga som inte har pojkar nånsin kommer förstå.

    Vad menar Calle Schulman med ”Elaine Eksvärd-landet”? Asså vad gör han??

    Som tonåring: har jag eller nån annan fest städar man upp själv eller hjälps åt. Särskilt om man hyr en lokal, då ska allt moppas och torkas

    Lance verkar ha extremt många talanger och många strängar på sin lyra, han verkar satsa hårt på karriären… Först var det thaiboxningen, sen var det en kortis som youtuber, sen skulle han åka utomlands och modella, sen blev han konstnär och nu dj och musiker… klart han inte har tid att städa och handla så hårt som han jobbar 😉 Skämt å sido jag tror nog att Lance hjälper till lite hemma ändå.

      Han borde ta efter sin kusin och gå en gymnasieutbildning, men grabben verkar endast intresserad av snabba cash som tyvärr inte varar för evigt. Att ha en utbildning i botten är aldrig fel.

    Är det bara jag som är prydheten själv som aldrig skulle sova naken med kompisar?

      Men tänkte precis samma sak! ?

      Haha, jag tänkte inte på att dom var nakna. Undrar varför dom är det.

      De kanske är ett par ?

      Det är ju jättevarmt!

        Som 15 årig tjej kan jag säga att jag o mina närmaste kompisar sover, duschar och badar nakna tillsammans. Det är ju skitmysigt!

          På vilket sätt är det mysigare än om man sover med kläder på?
          Alltså, inget dömande utan en genuin fråga?

            Många sover nakna, det är väldigt vanligt Charlotte. Och är man van vid det så vill man verkligen inte ens ha underkläder på sig när man ska sova, särskilt inte när det är varmt.

              Jo- men jag fattar väl att folk sover naken, d var ju inte d diskussionen handlade om…

                Det är både skönare att inte ha några kläder och så blir det varmare hehe

                Man har vänner man är sig själv tillsammans med…

      Letade efter en kommentar som denna haha. Det är väl jättefint att de är nakna! Men jag hade då definitivt inte sovit naken hemma i en kompis föräldrahem..

    Jag curlar mina barn jag med även om min mellersta är mycket mer självständig än min äldsta..

      Du blir fortfarande curlad av din mamma fast du är över 30 år och borde kunna klara av att ta hand om dig själv och alla dina barn.

        Har någon en brandfilt? Sick burn.

        Jag tar hand om mina barn själv. Sen att jag har en mamma som vill hjälpa till ekonomiskt för barnbarnens skull, (typ resor och upplevelser)det är en annan femma. Du har inga barn va? Och om , då kanske du inte har din mamma eller pappa som VILL hjälpa till?

    Sover dom nakna?!

      Gör alltid jag också.

        Med din kompis?

          Ja det har hänt, men vem vet killarna kanske är mer än bara vänner.

        Med kompisar?!

          Jepp med kompisar av samma kön och läggning.

            Här är en till som sover naken med vänner. Ja, vänner.

              Oj- det är antagligen jag som är superpryd!?

    Sen i vissa inlägg så gnäller hon om att han aldrig hjälper till, sen kommer dessa inlägg. Hon har 4 pojkar, hon kommer gå under. Dessutom en man som jobbar 24/7. Två hundar! Skryter inte, som Bella, om all hjälp hon har hemma. Men ändå! För hon har med all säkerhet både nanny och städhjälp.

      Och lämnar iväg barnen. Även småttingarna.

      Det roliga är ju att hon själv har skaffat alla barnen och hundarna men ändå gnäller hon både på dem och Filip. Det är ändå han som jobbar, drar in cashen, både hunden Drago och boendet står ju på han. Hon själv är arbetslös nu, så hon borde väl ha all tid i världen att ta hand om hem, barn och hundar.

        För att en själv skaffat flera barn och hundar gör ju inte att en aldrig gnäller på dem. Magdalena drar ju också in cash, en hel del inte minst via blogg o samarbeten men också genom postkoden, men ja hon har väl slutat nu el ska det strax. Har hon sagt att hon inte har tid nu att ta hand om hem, barn och hundar? Kanske delvis därför som hon ville sluta med postkoden. Men hus, barn och hundar tar ju tid och är en hel del jobb med. Säg den mamma/fru som aldrig gnäller? 😉

    Men… Var det inte hon som skrev att de skulle få handla det de tagit och sen få jobba inträdgården? Så då bytte hon väl bara städandet mot förhoppningsvis slitgöra i trädgården i värmen när de kvicknat till?

      Exakt.
      De flesta verkar ha missat dessa rader.

    Ibland tror jag Maggan glömmer vad hon skrivit innan, tanten vill ju vara lite fräsig som hon själv uttryckte det så ena dagen är barnen guld och idag tex. skriver hon att minstingen älskar att kissa på golvet och lever rövare i största allmänhet. ?
    Samma gäller hennes partner, ibland är han guld och ibland vill hon skicka ut honom med soporna.

    Skulle inte lägga någon energi i vad som står i hennes blogg, allt går ju ut på att dra in så mycket stålar som möjligt på några onödiga piller.

    Fast det där med curlingen tror jag tyvärr stämmer, men vad vet jag. ?

      Men herregud vad har att vara fräsig med att barnen ena dagen är guld och en annan dag lever rövare? ? Handlar nog inte om att hon glömmer vad hon skrivit. ? Det är väl självklart att hon ALLTID tycker barnen och mannen är guld men samtidigt ibland vill skicka ut dem med soporna, du ska nog inte ta allt så allvarligt och bokstavligt, så är det för de flesta. Allt i bloggen handlar ju inte om att sälja piller hon, hon har bloggat betydligt mycket längre än hon har sålt piller.

        Jag orkar faktiskt inte förklara allt du inte förstår i mitt inlägg. Lycka till i livet! ?

      Hon säljer knappast piller på att berätta om lilla sonens rövarbus eller på att berätta om stora sonens fester ?‍?

        Skrev ett svar som försvann, ni har missförstått hela min poäng men orkar inte förklara eftersom det mesta misstolkas.

          Lycka till med ”livets hårda skola”!

      Tror inte alls hon glömmer, hon är väl medveten vad hon skriver. Hon skriver det folk vill ha och den fasaden hon vill ha utåt. Hon tjänar ju ändå pengar på sin blogg.

        Tror oftast hon skriver utan någon tanke och syfte bakom. Inte sådär manipulativ, falsk och lismig som vissa som har en baktanke med det mesta och som ofta glömmer vad de skrivit och ändrar historier. Visst tjänar hon pengar på sin blogg precis som alla som bloggar, även Camcam tjänar pengar på denna blogg.

    Men res på röven och städa! Hur kan det vara så svårt?

    Faktum är att det går bättre för curlade barn på alla sätt och vis. Visst, Lance borde såklart städa själv, men ingen vet om han erbjöd det eller helt enkelt tänkt göra det själv när han vaknat till.
    Men det är roligt hur alla tror på att det är dåligt med curlade barn när enda studien på ämnet visar motsatsen. http://hejlskov.se/aktuell-debatt/om-curlingforaldraskapets-resultat-och-konsekvenser/

      Intressant. Jag har läst undersökningar som säger motsatsen.

        Undersökningar och studier är lite olika. Detta är, vad jag vet, den första långtgående studien och således den ena som kan ses som pålitlig.

      Frågan är hur de fungerar med andra senare i livet? Man bör hjälpa till av omtanke för andra och konsekvenstänk. Dessutom är det skillnad på att bli totalt bortskämd och curlad samt ha en förälder som hjälper till. Uppenbarligen mår barn som har stabila, kärleksfulla föräldrar bättre än de som inte hjälper sitt barn alls som studien jämförde med. Att stötta sitt barn, vara där och ge uppmärksamhet är vitalt för en trygg, omtänksam individ. Problemet är väl de barn som idag får allt de pekar på och ber om och föräldrar som är så inne i sina arbeten och telefoner att de aldrig riktigt ser barnet men ändå tror att deras barn är guds gåva till planeten och därför ger dem allt de vill ha och bråkar med exempelvis lärarna ang deras betygsättning.
      Jag vet många som jobbar med barn och ungdomar idag och har gjort ett bra tag och för många av dem är utvecklingen påtagligt negativ. Barnen är mer gränslösa, respektlösa.

        Jag håller med dig om att det är skillnad på att curla (bana väg för barnet, välja bra skola, minska hinder osv) och att skämma bort (med SAKER).
        Samtidigt så lyckas du dra en parallell till de som jobbar med barn och ser en negativ utvevkling, vilket jag menar på inte är relevant till hur en förälder är mot sitt barn. Barn uppfostras ju inte hemma längre, utan på förskola. Jag vet otaliga som skolar in barnen strax efter 1 års ålder, barnen får dras med separationsångest (skrik och gråt vid lämning) och inte ovanligt är barnen på förskola 7-17 när föräldrarna jobbar 8-16. Säg då att de SMÅ barnen behöver vakna vid 6 och sen lägga sig 19 för att få tillräckligt med sömn, då har föräldrarna alltså hela 3h vaken tid med sina barn på vardagarna. Resten av tiden är barnen i förskolan och uppfostras således av pedagoger som inte hinner se varje barn och ”kompisar” (=läs 3-åringar som biter dom, spottar på dom, slår med spadar på dom och ingen pedagog hinner se när det händer och guida i situationerna).
        Sen får föräldrarna skit för när det går snett ändå.
        Men, i jämställdhetens namn är pensionen ALLT, så ALLA ska jobba och det så mycket som möjligt. För den som själv vill uppfostra sina barn är enligt samhället och politikerna lika trög som kvinnorna på 50-talet.
        Så, den negativa utvecklingen beror med största sannolikhet INTE på föräldrarna.

          Både jag och min man arbetar 75 % för att barnen inte ska vara för långa dagar på förskolan. Visst, det påverkar pensionen men vem vet om man ens lever när det är dags att gå i pension…?

      Jag har hjälpt till enda sedan jag var barn och gör ännu och mina föräldrar har alltid hjälpt mig – i alla situationer. Undrar vilken procent jag skulle få och hur curlad jag anses vara.

      ???

        ??

      Tror att många missförstår vad curla betyder, elle så behöver vi definiera begreppet. Närvarande föräldrar som stöttar, finns där känslomässigt och gör livet lite enklare för sina barn på olika sätt får tugga och välfungerande barn för det mesta. De barnen får för det mesta också bra och fungerande liv som vuxna. Tyngdpunkten ligger på det känslomässiga engagemanget, det är det som får barn att må och utvecklas väl. DET är bra ”curling” om vi nu ska kalla det för det. Sämre variant av curling är att inte erbjuda sitt barn några gränser, att inte sätta åldersadekvata krav på barnet, att inte förvänta sig att barnet ska kunna se andras behov och känslor och utveckla ett konsekvenstänk mm.

        Tugga = trygga

        Precis, men det grundar sig ju i en auktoritativ uppfostran som man ”vet” är bäst. Många idag (oftast de som INTE har barn) tycker ju att det istället behövs mer auktoritet, vilket man ju ”vet” är kopplat till mer aggressivitet och problem både kortsiktigt och långsiktigt. Det är ju inte bra att inte ha några regler alls heller, men ändå bättre än att ha för hårda regler som leder till misslyckanden och straff. Men alla proffsföräldrar (oftast de som inte har egna barn) känner ju inte till sådant.

      ”Att inte hjälpa sina barn mer än högst nödvändigt verkar dock vara en dålig strategi. Då ökar man risken för psykisk ohälsa, ensamhet, missbruk, låga betyg, drop out i utbildningssystemet och dåliga relationer med oss. Det verkar vara bra att skämma bort och curla sina barn. ”

      Och sen då? Hur funkar det i arbetslivet när man är van att bli supportad med allt i livet? Hur många procent kan laga mat/städa/tvätta? Hur funkar relationen med andra människor? Hur funkar man i en relation?
      Det finns fler faktorer än det studien visar, som inte är den enda studien på ämnet.
      Snabbt exempel
      https://www.svd.se/ny-studie-storre-risk-for-curlade-barn-att-utveckla-social-fobi

        Det finns två psykologiska aspekter kring hur barn främst lär sig och en viktig är MODELLINLÄRNING. Notera också att hjärnan är vuxen först runt 25-årsåldern. Innan dess gör många unga knasiga eller dåliga val i olika delar av livet. Men JAG tror att en förälder som ofta ordnar frukost till barnet/tonåringen, skjutsar och ser till att barnet kommer fram och hem tryggt, gör fint osv kommer att få ett barn som i vuxen ålder värderar omtänksamhet, hjälpsamhet och vänlighet och därmed också kommer visa dessa egenskaper mot sina medmänniskor. Vad barnet gör i tonåren lägger jag inte så stor vikt vid i och med att de flesta då gör vad fasen de vill, oavsett uppfostran. Men jag tror att man med lite curling lättare får barnet på rätt spår sedan igen OM det skulle gå snett.
        En av mina sämsta egenskaper är att jag skulle vilja vara mer omtänksam, men sällan är det om jag inte får något tillbaka (jag jobbar stenhårt på att förändra det). Jag fick klara ALLT själv när jag var liten från ganska tidig ålder.

      Nej det står i den forskningen du länkade att de som klarat sug allra bäst är de barn som har fått hjälp av sina föräldrar men även behövt hjälpa till hemma. De räknades inte som de curlade barnen. De kom på andra plats.

    Vilka män kommer dessa växa upp till när lilla mammsen städar efter dem. Trädgårdsarbete skulle dessa små herrar sättas på som konsekvens skrev nån, varför? Är det mer manligt än städning som är kvinnogöra? Lär ungarna ansvar, inte konstigt att många män är så hjälplösa och lata när det kommer till hushållsarbete. (Obs. Inte alla mön så klart ?)

    Jag jobbar på ett universitet och har mycket kontakt med studenter, merparten av dem är 90-talister. Upplever tyvärr att många 90-talister är curlade på alla plan. De tycks oförmögna att ta ansvar för sina liv/studier- de bryter ihop för minsta motgång samtidigt som de generellt är krävande, lata och tycker att omgivningen ska ta maximal hänsyn till deras behov. De har ofta oproportionerligt stort självförtroende i förhållande till sin verkliga kompetens, vilket gör att chocken blir stor när de underkänns på en tenta. Då är det inte ovanligt att deras arga mamma ringer till läraren och ifrågasätter det underkända resultatet. Vi pratar alltså om vuxna, myndiga människor, och det både irriterar och skrämmer mig att de en dag ska styra vårt samhälle.

      Men är det inte så att de helt enkelt är unga? Har inte unga i alla tider setts som lata o på nån nivå ”odugliga” av äldre?

        Jo, det kan säkert vara så till viss del. Men det är väl allmänt känt att senare generationer anses vara mer bortskämda än tidigare- begreppet ”curlad” tillkom ju just på grund av en märkbar tendens. Jag själv är tidig 80-talist och började jobba på somrarna när jag var 15, på ett café. Under de sista åren jag sommarjobbade (mitten av 2000-talet) märkte jag på de yngsta kollegorna (födda i början av 90-talet) att de var förvånansvärt kräsna. Vägrade till exempel jobba en fredag kväll (”Jag ska faktiskt träffa mina kompisar”) eller söndag morgon (”Jag måste ju få sova ut”). De var inte heller särskilt bra på att ta egna initiativ, man fick till exempel påminna dem om de mest grundläggande saker som att tömma diskmaskinen. En sak har de dock lärt sig av sina föräldrar och det är att spela dumma när de blir ifrågasatta ?

      Jag är född på 90-talet och är ”normal-curlad” skulle jag säga. Väldigt dåligt med pengar när jag växte upp så verkligen inte bortskämd. Jag har sån ångest över att få tillbaka tentor att jag inte kan sova och kräks rätt ofta på morgonen på grund av den press som uni/professorer sätter på oss. Det är inte alltid studenterna det är fel på, det är höga krav. Bryter ofta ihop pga orimliga deadlines. Kämpar ändå på och har aldrig fått underkänt på 4 år. Men det är mer i det än vad du framställer det som skulle jag tro.

        Jag har själv studerat 4,5 år på universitetet och ja, det är såklart jobbigt att vänta på tentamenssvar. Men tror tyvärr att de som går ut gymnasiet nuförtiden har sämre förkunskaper på grund av att kvaliteten på gymnasieutbildningen blivit betydligt lägre på senare år. Dagens studenter är helt enkelt dåligt förberedda på de krav som ställs, och än högre krav blir det sen när de kommer ut i arbetslivet.

          ”Men tror tyvärr att de som går ut gymnasiet nuförtiden har sämre förkunskaper på grund av att kvaliteten på gymnasieutbildningen blivit betydligt lägre på senare år. Dagens studenter är helt enkelt dåligt förberedda på de krav som ställs”

          Japp, så är det. Det har skrivits ett x antal nyheter/artiklar om just detta.

      Nej, ärligt talat, de allra flesta 90-talister är de som allihopa tidigt lämnades bort på förskola för att båda föräldrar skulle jobba. Deras personlighet är i största sannolikhet en effekt av att förskolan uppfostrat barnen och inte föräldrarna. Det säger ju sig självt när man spenderar 8 av 12 vakna timmar på förskola… Vad gjorde många föräldrar då? Jo, köpte prylar för att döva det dåliga samvetet. Det är inte att curla.

    Oj, Maggan har svarat…

      Vad gör sonen som drar in så mkt pengar? Känslan är arbetslös tonåring.

      Oj, hon är ju full. Vad pinsamt…

        Oh jävlar. Usch va pinsamt att skriva av sig, vara ledsen, arg, besviken, glad och vara lite på pickalurven! Fruktansvärt

      Helt rätt gjort av henne. Ingen här har en aning om hur det känns att förlora ett barn, allra minst Camilla. Så det är ganska fräckt att folk sitter här och pekar finger på hur Maggan borde behandla sina andra barn. Om man förlorar ett barn, tror ni inte man blir jävligt rä-dd att samma ska hända igen? Skäms på er

        Varför drar du den döde sonen in i detta? Han har ju ingenting med ämnet att göra. Ditt inlägg är så konstigt och osammanhängande med 0 kausalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.