Calle Schulman ska inte sälja engångsgrillar

Här kommer en fortsättning av det här inlägget där den första delen av Calle Schulmans korvdrama utspelade sig.
Allt var tydligen ett skämt som han tydligen måste dementera i det här ”Elaine Eksvärdlandet” och kanske har jag missat något, men vad menar mannen?
Att efter Mr Cool-debatten så måste man förtydliga att man skämtar?
Så kan det givetvis vara..eller så behöver han skaffa bättre skämt?

Mina skämt brukar också gå vissa förbi likt en kvinna och en rad pojkar som visslar, ler, trugar och ber.
Kan jag också skylla det på Elaine?

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undra när han blir vuxen

    Klar placering på tio-i-topp-listan över Årets kassaste skämt.

    Japp, jag tycker vi skyller allt på Elaine. Verkar enkelt och bra.

      INTE ALLA ELAINE!

        Hahaha!

    Jag tyckte iofs att skämtet att han köpt upp engångsgrillarna var kul ?

    Kul skämt… ha haa.

      Ja faktiskt.

    Kan någon upplysa mig om vad Elaine och Cissi gjort Schulmanbröderna och Sigge? Deras hat mot dessa tjejer är ju så stort att det är obehagligt, därför blir man lite nyfiken på vad dom gjort som kan berättiga detta hatet. Det känns oerhört personligt. Jag vet att Elaine och Cissi förvarade Anitha när Calle shamade henne offentligt men det måste vara något allvarligare tycker jag.

      I ett avsnitt av Alex och Sigges podcast hävdar Sigge att en förskolepersonal inspirerad av Elaine anmälde en familj han känner till soc för misstanke om sexuella övergrepp. Enligt honom helt utan grund och situationen uppstod på grund av att Elaine eldat på debatten.

      Cissi vet ej, de är vänner med virtanen?

        Det låter ju helt absurt. Elaine har utvecklat ett verktyg för förskolor att arbeta med, om det leder till fler anmälningar är det 1) bra, hellre en anmälan för mycket än en för lite men 2) inte Elaines ”fel”, andra vuxna med anmälningsplikt har ju ett eget ansvar för att avgöra om det de observerar är grund nog att göra en orosanmälan till socialtjänsten. Vill också tillägga att för dem med anmälningsplikt så är tröskeln låg för när man SKA anmäla, det räcker med att misstänka att ett barn far illa, man behöver inte kunna bevisa det.

          En extremt typisk reaktion hos narcissister, vilket hela Schulmanklanen är.

      Han känner sig enormt kränkt över det mesta, ganska tydligt med den attityd han har

        Fast är det inte tvärtom egentligen – att han klagar och är upprörd över att alla (som han tycker) är så lättkränkta.

      Tror det räcker att de är kvinnor som inte försöker vara ’behagfulla’ eller insmickrande. Förvirrande och provocerande nog för de små Schulmännen…

        Vad baserar du det på?

          Deras beteende?

            Ge gärna exempel för jag känner inte igen den bilden av dem. Har följt dem typ i 10 år.

      Nä, jag är fullt övertygad om att det är för att Elaine försvarade Anitha. Med Cissi vet jag inte men Schulmanbröderna är och verkar förbli mobbare, obehagliga typer!

      Bröderna är sexister som bara accepterar kvinnor som existerar på deras villkor. Där klämmer skon.

        Varför det?

          Ja säg det, finns ju tyvärr många män som är så…

          Ja varför ? För att de är som män till 99% är ? Totalt jävla uppfyllda av sina egna egon och åsikter.

      Jag gillar inte heller Cissi. Jag uppskattar det hon gör dagligen men jag uppfattar henne som en person som älskar att håna de med åsikter som hon tycker är fel eller är feminister på fel sätt (typ Amanda Schulman som hon verkligen passade på att trycka ner). Och så hade Sigge faktiskt helt rätt när han beskrev hur hon bestämmer vad vi ska tycka och skickar sin svans av följare för att trakassera olika personer. Men jag vet inte, det kan ju hända att de bara inte tål ”besvärliga kvinnor” också. (De försvarade henne när de pratade om SVT dokumentären dock. Plus att Calle hatar Virtanen, så tror inte det har med det att göra)

        Äntligen ett vettigt inlägg! Blir rädd över alla som drar slutsatser av CWs instagram och tror att allt hon skriver är sant. Det är verkligen lång ifrån det i många fall.

          Calle anser ju (om jag förstått det rätt) att Cissi försöker göra karriär genom att hata, därav att han kallar henne och andra liknande för ”karriärhatarna” – för att de gör karriär på att hata och rasa.. eller har jag fel? Pernilla W verkar ju helt ha missuppfattat Calle och trott att han menat att Pernilla, Sofia och Bianca var ”karriärhatare” för att de sagt ifrån ang Mr Cool och det där vidriga och det som Calle gick ut med (ja korkat av Calle usch fy, och lite korkat av PW hihi), vilket hon pratade om i podden. Hon ogillar verkligen Calle nuförtiden och pratar ofta illa om honom, kanske för att hon blivit kompis med Anitha, ja inte endast därför kanske hon tycker kanske han är fånig ibland också. Jag uppfattade det förr som att iaf Alex tyckte bra om PW men hon verkar ogilla dessa bröder numera 😉

            Det var Sigge som pratade om att CW och Elaine skapar drev. De styr sina läsare och vet precis vad de ska skriva för att personer de ogillar ska få dem på sig. Det var det Sigge pratade om i stort. Och att den makten kan användas till annat än just att starta drev.

              Ja är väl mest de båda som de kallar karriärhaterskor, men Pernilla verkar ha missupfattat och trott att Calle kallat henne för karriärhaterska ?

        Till skillnad från Amanda, Hannah, Alex, Sigge och Calle som inte alls bestämmer hur deras sektanhängare ska tycka? ?

          Lpj, det har du rätt i. CWs instagram är ett crescendo i drevskapande. Hon vet precis hur hon ska skriva för att få igång sina läsare. Hon blandar de inläggen med lite vardagsbilder, och sen är det dags igen för ett upprört inlägg. Hon vet precis vad hon gör. Lite som Blondinbella. Men Cissi utnyttjar detta för egen vinning och skriver hattriggande inlägg mot de hon personligen ogillar. Att allt hon skriver inte stämmer verkar gå hennes läsare helt förbi. Det är en onyanserad obehaglig ton i hennes kommentarsfält.

          Det finns inget av det på tex Calles instagram. Ge exempel.

            Du är oerhört naiv om du inte tror att Schulmannarna vet precis vad dom gör på sina instagramkonton. Och tror du att allt dom skriver stämmer tror du fel samt att dom väldigt ofta skriver nedvärderande om personer dom inte tycker om. Dom har faktiskt gjort sig en karriär på det…

              Men det var 10 år sedan. Numera gör de inte det. Och Det var Alex, inte Calle.
              De hetsar inte sina läsare att tycka illa om andra. Har du läst deras instagram någon gång undrar jag? Ge exempel på när de skapat drev mot enskilda personer.

                Elaine, Cissi, Anitha, Filip Hammar, Birro…

                  De har inte hetsat sina läsare att tycka illa om någon av de personerna och inte skapat några drev.

              Podden!

          Nja. Har aldrig upplevt Hannah och Amanda som rent fientliga mot de som står utanför det du kallar en sekt, de är bara överkänsliga för kritik. De andra tvingar inte sina övertygelser på någon, förutom Calle som verkligen är en klass för sig och som jag därför inte följer alls.. ?

            Vill poängtera att jag absolut stör mig på resten också, men av andra anledningar än att de skulle predika för sina svansar

    Med tanke på det allvarliga läget i landet när det gäller bränder så finns det lämpligare föremål för skämtlynnet kan man tycka.
    Vem skämtade om tsunamin t ex eller Estonia?
    Innan vi vet hur facit för bränder denna sommar blir så är det bäst att ligga lågt med eld- och grillskämt. Tycker jag.

      Precis, man skämtar inte om att starta livsfarliga skogsbränder! Det visar på en synnerligen arrogant, ignorant och egoistisk karaktär som totalt saknar respekt för de människor som just nu riskerar sina liv för att släcka bränderna, alla som tvingas fly från sina hem och de som inte kommer ha ett hem att återvända till.

      Men gud. Är aldrig team Calle, men nu håller jag med honom lite. Ska vi verkligen börja jämföra skogsbränderna med tsunamin? Och skämt kan man väl få dra även om just ni tycker att de är otydliga och dåliga. Folk som skiter i eldningsförbudet på riktigt däremot, förjävligt och borde ha kännbara straff!

        Men grejen är ju att han sket fullkomligt i eldningsförbudet i Karlsborg häromdagen när han eldade direkt på klipporna. Som man för övrigt inte bör göra ändå…svårtolkat om han verkligen skämtar då. Allt för att kunna göra en fin film på Instagram och ”skapa minnen” för barnen. Uppenbarligen inte den vassaste kniven därmed undran om det ens var ett ert skämt eller inte

          Nej det är dessutom en nationalpark.
          Hoppas någon anmält hans tilltag…

            Är Djäknesundet nationalpark?

              Nja naturreservat som angränsar till nationalparken åtminstone

              https://www.vastsverige.com/karlsborg/vatternochsjolivet/artiklar/ombooar/

      Jag tycker tsunamiskämten kommer i vågor. Ibland finns det en hel uppsjö av dem, ibland inte. Men det är klart att man ska välja sina tillfällen, så man inte gör ett magplask. I vissa fall kan de vara roliga men i fel situation så sjunker de som en sten.

        Hur vågar du?!!?!

        Hahaha! ?

        Ja, det är en malström man inte vill ge sig in i…

        Haha! Bästa!

    Elaines fel nu igen va? Calle Schulman påminner mig konstant om varför jag lever kvinnoseparatistiskt.

      Vad betyder det att leva kvinnoseparatistiskt?

        Enbart kring och med kvinnor.

          Hur går det att kombinera med att ha ett arbete? Det finns ju män överallt.

            I den mån det går, man kan undvika att inleda relationer med män och undvika att umgås med män. Kanske även välja kvinnodominerande yrken.

              Fy helvete vilket tråkigt liv.

                Inte om man omger sig med roliga kvinnor

                Varför skulle det vara ett tråkigt liv? Låter underbart. Jag skulle gärna slippa se män helt och hållet.

    håller med honom, MAN MÅSTE FÖR FAN FÅ SKÄMTA LITE. lugna er och skaffa egna liv säger jag. (mvh, hon som inte har så mycket eget liv för tillfället utan sitter av tiden på kontoret med att kolla bloggar. ironin ungår mig inte)

      Håller med, jag får panik över hur jävla skitnödiga folk är

        För mig handlar det inte om skitnödighet, utan respekt för sina medmänniskor. Men det verkar vara svårt för människor att visa det idag. Jajajaja luften är fri man får skämta om vad man vill men varför MÅSTE man göra det?

          För att det är roligt.

            Ja men ha du då roligt på andras bekostnad.

      Ja jag håller med om att man får skämta om det mesta men just nu tycker i alla fall jag att man inte ska skämta om bränderna!

      Försök tänka lite innan du skriver nästa gång så kanske du inte framstår som helt körd i huvudet. Tusentals människor jobbar på spräng dag och natt, de riskerar sina liv för att släcka bränderna just nu. Många har tvingats evakuera och några av dem har redan förlorat sina hem i flammerna. Det är en katastrof. Det är för fan inte roligt och inget man skämtar om! Det är bara elakt och visar vilka ignoranta, empatistörda superegon ni är. Ni är säkert såna som skrattar när någon ramlar och bryter benet, skämtar om sexuella övergrepp mot barn och tycker att folkmord och tsunamikatastrofer är jättelustigt, men gör samhället en tjänst och håll er groteska humor för er själva.

        Kan du utläsa allt det av ett skämt?

          Eller hur ?.
          Calle driver ju med drevmentaliteten, inte lika mycket bränderna i sig.

      Jag håller också med, MEN har just nu lite svårt att se det roliga att skämta om bränder när halva Sverige står i brand. En av de större bränderna (Hälsingland) är på väg rätt mot min gård. Inte roligt..

      Men det är ju inget skämt eftersom han häromdagen grillade på en klipphäll, det är ju därför han håller på och tramsar nu när han också förmodligen blivit medveten om alla bränder

      Jäkligt olämpligt när han själv eldat direkt på klipporna trots eldningsförbud.
      Han skiter fullständigt i risken för bränder och lagen ?

      Jag var redan från början helt övertygad om att Calle skämtade och inte fann jag just detta särskilt upprörande. Å andra sidan tycker jag inte heller att det var ett dugg kul, precis som med ungefär alla skämt Calle drar. Han tycker säkert att han är det roligaste som hänt planeten sen Charlie Chaplin, medan jag tycker han är precis som vilken uppblåst karl som helst (dvs, ovetandes humorbefriad). Det är klart att han får skämta lite, men nog fan vore det roligare om han besatt lite humor samtidigt som han gör det.

      Tänker bara när det blev mycket snö i Stockholm så alla bussar, tåg, mm, ställdes in, då hade stadsborna panik, ”jordens undergång” verkar det som… men nu när andra människors hus brinner er ”man måste för fan få skämta lite”?
      Snacka om att leva i sin egen bubbla med 0 förståelse eller empati för dem drabbade 🙁

    Elaine har ju försvarat Anitha också en gång när Calle hängde ut henne, det är nog över ett år sen men Calle är både lättkränkt och långsint.

      Han är ett jävla manssvin och inget annat, beter sig som kränkt 3-åring så fort han inte stryks medhårs. Blir tokförbannad när han ifrågasätts när han just uttalat sig genomvidrigt om sin ex-fru mm. Upprörs så han nästan bajsar på sig när folk inte gapskrattar åt hans totalt knastertorra så kallade humor. Är det alltså seriöst någon som tycker att han kul på riktigt? Alltid sett honom som någon skitnödig pretentiös B-kändis i Stockholms ankdamm. Håll käften är vad han borde göra och inget annat. Kul förresten att han är så aktiv på sociala medier, han som påstod att han skulle lägga av med dem. hahahha, DET är nog det största och på riktigt allvar det roligaste skämt han dragit. Hur skulle han kunna leva utan att göra märkvärdiga utspel och skrika om allt för att synas? Bahahaha. Lägga av med sociala medier…ja jo visst, och elefanter kan flyga.

    Med tanke på att Calle eldade direkt på klipporna i ett Instainlägg häromdagen inte helt givet att det egentligen var ett skämt…??

      Precis!
      Vi som bor här i området är INTE imponerade

        Du kan inte tala för alla, pinsam kommentar. Precis som att alla i Karlsborg tycker så.

          Haha bor närmare än så…
          Vill inte ha fler bränder nästgårds.

          Vad ni i Karlsborg anser om guldgossen får stå för er ?

          H: Bor du i Granvik?

          E: Nej det har du rätt i.
          Finns säkert idioter som rättfärdigar hans beteende.
          Du kanske var med och släkte den senaste branden på hällen? Det var nämligen en i min familj…. ?
          Bara för att Saaaaaandrahhh är härifrån så ursäktar det inte sånt beteende.

            Ja usch, släcka efter sig gjorde de iminsann inte heller. Usch och fy. Låg du och spanade med kikare mellan träden ??

              Hej Saaaaaaannnndraaaah

      Det är olämpligt att elda på klippor men inte förbjudet enligt naturskyddsverket.

        Det är förbud i hela kommunen plus att Calle valde att elda här:

        https://www.vastsverige.com/karlsborg/vatternochsjolivet/artiklar/ombooar/

          Djäknesundet är ju inte naturreservat.

      En fråga från en inlandsbo.. varför får man inte elda på klippor? Är det brandfarligt? (Helt ärlig fråga för vi har inga klippor här så jag vet inte.. har aldrig ens sett en klippa)

        Hej! Nej, det är inte brandfarligt i sig. Det som gör det olämpligt är att stora temperaturskillnader i sten kan göra att den spricker så det är väl egentligen mer en fråga om att inte förstöra i naturen.

          Tack ?

    Ååh han är SÅÅÅÅÅ ROLIG Hahahahah åååh det finaste och roligaste vi har ❤️❤️❤️

    Calle. Är. Det finaste. Vi har. Så rolig. Men vi förstår inte gans briljanta humor. Och. Han ska rädda världen. Med sitt inköp i ett dryckesföretag. Som han inte. Inte. Gör reklam för. Även om vi tror det. Det är bara ett tips. Som hans dotter – som han inte använder för sin egen vinnings skull – lite fin regisserat talar sig varm över. Pappa. Tjänar. Pengar. Det finaste vi har.

      HAHAHAH, korta meningar är det finaste vi har <3

        Det finaste. Gott så. Toppen. KUL! Haaaajjjjjjjjj

    Men alltså, så länge det inte var Elaine själv eller Elaine som direkt uppmuntrade denna någon att anmäla, så kan väl Sigge inte på fullt allvar skylla på Elaine. Jag trodde Sigge enbart var dryg inte dum i huvudet..

    Det är väl förmodligen för att Elaine tyckte att det var en risig idé att våldsföra sig på små barn…han är riktigt dum den där pojken ?

    Utrymmet för ”missförstånd” när man skriver såna här inlägg är väl väldigt stort i ett sånt här fall så varför ens chansa? Vilken pajas.

    Grejen är ju att han inte skämtar då han grillade bara för några dagar sedan, plus varit j–gt dryg när folk påpekat att det inte är ok.

    Nu när förmodligen hört och sett om alla bränder ska han försöka släta över sina tidigare sk skämt, som han för ca fem sekunder sen tyckte var apkul – exakt bevis på den stropp han är.

      Exakt!
      Kanske inte räknas om man gräddar våfflor/pannkakor… ?

        Så vissa kan ju bara sluta med ”åh han är så rolig, folk har ingen humor”. Han har helt enkelt inte fattat det här med brandrisk innan och skitit i att försöka förstå, och nu har hans aroganta stil kommit ifatt honom..

        Kanske nyheterna ”Sverige brinner” fick poletten i skallen att till slut trilla ner?

    Om man precis som vi har regn idag och inte har något för sig kan jag tipsa om att Bookens Arga snickaren-avsnitt går ikväll klockan 20 på 5:an. Varsågoda för tipset!

      Åh vad jag önskar att ert regn kan sprida sig dit det behövs! Älskar sol och värmen, men hatar allt det innebär. :/

      Hon kanske blir pånytt-kränkt nu när det sänds igen. Så illa behandlad som hon blev av Arga Snickaren ?

    Alla som blev så upprörda av mrcool, Alex o Sigge svarade i sin senaste pod. Amanda hade mkt riktigt tyckt att det var helt absurt att kalla Sigge pedofilanhängare eftersom det var påhittat. Därför skrev hon ”umgås med pedofilanhängaren och rikshataren. Amanda fick massa hot och hennes samarbetspartners kontaktas av drevet. Hon hade inte gjort något fel alls.

    Det vore bra om alla kan lyssna på en pod eller läsa en text innan de bildar sig en uppfattning. Mkt på sociala medier är inte sant eller helt taget ur sitt sammanhang. Ta reda på fakta först!

    I detta fallet blev det ju uppenbart att han skämtade, varför skulle han sälja engångsgrillar. Det skrämmande är att vissa direkt går igång, och sen kan ingen fakta i världen stoppa dem. Varför inte fråga om man inte förstår ironi? Innan ni eldar upp er till ytterligare ett drev.

    Lägg energi på något annat än ett skämt ni inte tyckte var roligt. Det berättigar er nämligen inte att skriva elaka kommentarer till personen i fråga.

      Snyft. De flesta tycker inte schulmans e sympatiska för fem öre, simple as that

        Tänk om man skulle börja räkna upp ALLA människor som bröderna Schulman har mobbat genom åren…

          Det var väl nu ca 10-15 år sedan Alex bloggade ”vasst” om vissa? Man kan ångra saker och bättra sig.

          Men okej, du tänker att du kan mobba för att du tycker Alex mobbade? För tio år sedan.

            Aha, han har bättrat sig???

            Jag menade, aha dem har bättrat sig?

      Världens minsta fiol börjar spela…

        Om man inte tycker någon är sympatisk så är det okej med drev som drabbar personer som inte gjort något fel, ”simple as that”?

        Då är du inte särskilt sympatisk själv.

      Är verkligen öppen för diskussion kring hela Mr Cool-grejen. Tycker personligen att det är en fruktansvärt vidrig låt och drar inte ens lite på smilbanden åt denna så kallade humor, blir äcklad över normaliseringen av pedofili och sättet att skita i att man kränker personer som blivit ärrade för sina liv. Men kan samtidigt köpa att det ju faktiskt inte går att bestämma vad som för andra är humor och inte.

      Är dock verkligen så trött på Schulmans sätt. Har i flera år lyssnat på Hanna och Amandas podd, som med åren fyllts av reklam till deras äääälsklingar. Dessa älsklingar ska såklart köpa Daisy Grace för sina sista slantar och stödja kvinnokampen (?) genom detta och vad dom nu trycker på. Absolut att Amandas skämt var riktat mot personerna som inte betett sig okej mot Sigge, men det går väl inte att neka att det var en liten känga åt Elaine också? Så länge det inte handlar om dom själva så går det att kritisera och skämta till höger och vänster. Minns att Sigge en gång hade skämtat om att Amanda använde för mycket mejeriprodukter i sin köttfärssås, då fick han av Alex klart för sig att det inte skulle ske igen. Sen hela HERS-karusellen. Jisses. Näe, skämta och kritisera om vad som helst så länge det inte är Lady Mandy ? Jag var nog inte ensam att avfölja dessa nu i dagarna.

        Jag slutade lyssna på Hanna och Amandas pod för länge sen eftersom de blivit så världsfrånvända. Och deras ääälskningaar fick mig lite illamående till slut.

        Men jag skiljer på att inte gilla deras pod/produkter och att Amanda fick massa hat utan anledning. De kontaktade tom hennes samarbetspartners. Jag tycker att det är ett skrämmande beteende. Och helt onyanserat. Många verkar dessutom inte ta reda på fakta utan hakar bara på drevet.

        Allt är inte svartvitt.

          Absolut, anser inte att Sigge eller Amanda förtjänade hatet deras åsikter/skämt resulterade i. Dock är deras sätt att uttrycka sig om detta så fult och hatet mot Elaine är så tydligt. Sippa vin och skämta om det hela offentligt efter att Elaine uttalat sig om att hon uppriktigt blivit ledsen över det som sagts i podden, näe. Så låg nivå. Menar mer att detta var den sista droppen angående hur världsfrånvänd man kan vara, att kränga produkter är en sak, men att göra sig löjlig på debatten känns inte okej för mig. Trots att hon riktade skämtet mot personer som i debatten betett sig illa så bör det ändå finnas något slags konsekvenstänk angående Elaines (med fler offer) reaktion på detta skämt. Allt är självfallet inte svart eller vitt, men detta beteende med det andra i bagaget fick mig att välja att sluta följa/bidra med pengar till henne. Har ej stöttat hatet allt resulterade i, menade som du ser i min första kommentar att jag är trött på deras sätt.

    Calle förtydligar sig för att slippa ett drev som tex det mot Amanda Schulman som inte hade gjort något fel överhuvudtaget. Det fattar CamCam också hoppas jag.

      Och slänger in Elaine också i sitt förtydligande. Det hoppas jag alla förstår.

    Nu verkar det ju visserligen vara så att folk läser internet som fan läser bibeln och ibland verkar vilja missförstå så mycket som möjligt, MEN när jag såg inlägget hos Calle så tänkte jag att han nooooog skämtade men att det faktiskt kanske inte var ett skämt, eftersom det är Calle S. Hade låt säga Messiah Hallberg skrivit samma sak så hade jag garvat för att jag hade FATTAT att han skämtar för han skulle fan aldrig göra en sån dum grej. Calle Schulman däremot. Skulle liksom inte förvåna mig om han faktiskt sket i eldningsförbud och grillade. Så upptagen av sig själv och så världsfrånvänd har jag fått uppfattningen att han är. Sen kanske han inte är det egentligen men det är den bilden han har målat upp av sig själv på internet.

      Har följt honom sedan han hade sin första blogg och håller inte med om alla hatiska schulmankommentarer. Sen kan alla göra fel ibland och det säger han ju själv också. Om man inte följt dem lnge kanske man inte fattar alla skämt, men att då skriva massa elakheter är inte okej. Den här bloggen har fått hit de som kommenterar hatiskt och onyanserat hos CW. Hon skämtar också med ironi, men att hoppa på henne med hatkommentarer gör de inte.

        Nej för Cissi Wallin får ju absolut aldrig några hatkommentarer??

          Jag menade att CWs fanskara som inte förstår Calles ironi kommenterar elakt här. CW har samma ironi men då reagerar de inte så.

    Jag bjuder in Calle att komma hit, jag bor ca 7 mil från Ragunda där det brinner rätt så friskt. Han är MER än välkommen att göra som vi andra, dvs INTE skämta om engångsgrillar utan hjälpa till i släckningsarbetet i den mån vi kan. Vi går man ur huse här, har precis varit och hjälpt till att bre mackor och organisera hjälp till alla frivilliga som är mer i släckningsarbetet. Om ni undrar så är det vi som producerar den mesta el och vattenkraft till resten av Sverige. SÅ VÄLKOMMEN CALLE SCHULMAN, här har du en chans att visa hur man är en BRA förebild och människa.

      Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om han erbjuder sin hjälp nu när han förstår hur allvarligt det är.

        Så du menar att han inte hade det senast i dag då han skrev på sitt IG, man ska inte skämta om bränder, jag känner många bränder..? Han är en pajas eller liten mer en liten cirkus apa.

          Fast det är väl idag man hört om dessa bränder och spridningen och allvaret? Jag blev varsko detta allvar i em/kväll. Dock har man ju hört om eldningsförbud och extremtorkan längre.

    Den där klanen har inte gjort sig kända för att ha något högt IQ, ej heller Eklunds. Så när de ”skämtar” så vet man inte vad man ska tro…

    Heja Anitha! Att byta efternamn kommer att bli ett lyft för henne!

      Verkligen förståeligt, vem fan vill kopplas ihop med dem? Vuxna människor som beter sig som om de fortfarande var kvar i tonåren. Sedan när de ifrågasätts för sina högst tramsiga och ibland direkt vidriga utspel så drar dem på sig offerkoftorna och grinar över hur hemska folk är. Självinsikten verkligen lyser med sin frånvaro där,,…herregud. Undrar när fan de ska växa upp,…

    Alltså…..kan ingen sätta en stor fet tejpbit över käften på honom och gärna hans brorsa också? Och hålla dem borta från sociala medier. Deras totalt patetiska och desperata behov av att synas och uppmärksammas slår ständigt nya rekord. Funderar allvarligt på om inte Calle sitter på kammaren och dammsuger sociala medier, nyheter mm för att kunna hitta ”material” att ”kränkas” över eller hitta på massa totalt osmakliga och obegripliga ”skämt”
    De är ju inte kloka på en fläck…??

    Kan vi tänkte tillbaka på tiden när den första snön kom så alla bussar, tåg, mm, i Stockholm ställdes in. Paniken var ett faktum, det lät som den största katastrofen i Sveriges historia (samma visa varje vinter), men när det är riktig kris, när det är allvar, när folks hus brinner ner, då ska man ta det lite lugnt? :/

    Väldigt väldigt OT: men nån som har tips när jag måste putsa fönster i +30? Måste göras på en stor byggnad men så fort jag försöker så bränner medlet fast och fönstrena blir extremt flammiga. Å eftersom vi ska ha extremt varmt en vecka till så.. kan inte vänta till det blir svalare

      Tvätta när fönstren är i skugga, det är mitt råd vid alla fönstertvättar. Eller när det är molnigt (om några stackmoln pallar täcka solen dessa dagar). Annars får du ta det kvällstid? Om det är arbetsuppgift kan du kontakta arbetsledare/ chef och påtala problemet. Lycka till!

        Tack. Jo det är en arbetsuppgift som jag måste göra ”när jag har tid”.. fönstren på skuggsidan är klar, men du vet här uppe har vi sol dygnet runt och vi verkar aldrig få några moln ? hade behövt några nu! ?

    Tycker det är lite ”roligt” med alla som bara : men han skämtade ju, fattade ni inte! Eller: asså det är hans humor! Eller: han är så intelligent! Som när folk sa att Mr. Cool va så skarp liksom… Ja jo jag förstod intellektuellt att det var meningen att det var ett skämt, så djup och fantastisk är inte Schulmans humor, grejen är ju att det inte ens var roligt. Prova sparka uppåt nästa gång uppmärksamhetsberoende Mr Schulis.
    Tror inte ens han spelar rolig utan det är uträknat ala Bella, Cissi Wallin, Lady Dahmer, valfri instagramkändis… skapa lite provokation, spela på lite känslor, håva in cashen. Om en ändå kunde känna lite katharsis så skulle även vi åskådare kunna känna åtminstone en liten vinning men alla bara går företagens/egots ärenden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.