Isabella Löwengrip höjer ett fat med råa grönsaker till skyarna

Nog för att man kan sälja sand i Sahara och snö på Grönland om man bara träffar på rätt spekulant, men att Isabella hyllar Club 55s fat med råa grönsaker och skriver att de är kända för den är ju mer än humor.
Ett fat. Med råa grönsaker som inte ens skurits till på ett lite fancy vis utan bara ligger på en bit bark.
WOW!!!

Det här är en affärsidé jag inte ens visste om att jag redan bemästrat.
Titta bara!
4000 kr inklusive moms och kompost kostar den.
Är det någon som är intresserad så skulle jag kunna levererade den runt om i skärgården till en nätt liten leveransavgift på ytterligare 4000 kr men då ingår en gratis potatisskalare för den som önskar karva mer än det absolut nödvändigaste som jag gjort.
Jag har ju velat behålla grönsakernas autensitet och råa framtoning. Det är lite av min paradgren känner jag men det kan gnissla så otrevligt mellan tänderna av grus så det kanske kan vara en idé.

Intresserad? Så klart du är! 
Maila min ”head of grönsaker” på tjockahetsätarkatten@bloggbevakning.se och skriv ”crazy for crunchy greens” i ämnesraden.

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kolla stavningen i din rubrik CamCam. Håller med i övrigt – hur dippar man t.ex. en bifftomat på ett bekvämt sätt liksom?

      det lär ju serveras med bestick så man kan skära? 😛

        Står i Aftonbladet någon sett en vattendjävul vad är det? Aldrig hört talas om. Jisses.

      Haha detta var roligt. ??

      Vad använder man ens som dippa till en bifftomat, haha?

      Hur som helst. En annan sak jag även ville skriva: Sindy är på farten igen, igen. När ska den tjejen sluta hålla på och tramsa sig och växa upp? Hon och hennes ”Kev” har, enligt en Facebook-användare i gruppen ”Honey & The Bees” skapat en fejk IG med nakenbilder på en tjej och delar sedan dessa bilder allt eftersom. Hur kan man ens hålla på så? Varför inte spendera den tid på att få hem dina barn istället? Sindy kommenterade även händelsen på sin IG-story (flera som såg detta?) och började skriva massor om att ”inte jag som hackar mitt ex’s iCloud-konto eller suger av mitt ex i en taxi full med passagerare i alla fall” (och flera andra stories, som jag tyvärr inte hann se innan hon raderade dem). Många menar på att Sindy avslöjar att det är henne, när hon kommenterar händelsen så ingående på sin story. Denna mamman, som inte ens har sina barn på heltid längre för att hon (enligt knivmicke ”enbart lever på föräldrarpenning”), sitter alltså en helg och spenderar flera timmar på att skriva ut skit om sin killes ex? That makes no sense at all.. Uppdaterar när jag läst lite mer 🙂 Försöker gå igenom 100-tals kommentarer på Facebook om ämnet.

        Man får inte ens ta ut föräldrapenning om man inte tar hand om barnen. Så om hon tar ut föräldrapenning men inte har hand om barnen alls begår hon bidragsbrott. Jag har nu anmält detta till försäkringskassan, de ser väldigt allvarligt på sådant.

        Uppdatering: Sindy la, på sin IG-story, ut nakenbilder på Kev’s ex. Därför menar man på att hon avslöjat att det är hon och Kev som står bakom hela profilen (som nu är borttagen på grund av alla anmälningar). Exet påstår även att Kev är den enda som har dessa fotona, så det kan inte vara andra än dem.

        Alla Sindys stories har även anmälts och verkar av den anledningen vara borttagna nu. Alltså inte pga. hon själv vaknade ur sin drogdimma (gissar?) och insåg att det var extremt dumt och att hon avslöjade dem båda. När folk frågar Sindy i DM (finns screenshots som jag dock inte kan klistra in här); varför hon ens håller på såhär, då ljuger hon om att Kev’s ex har talat illa om hennes barn och att de förtjänar att spottas på tills de dör (har mycket svårt att tro detta och Kev’s ex nekar det). Folk ifrågasätter hennes lögn och säger att man inte hade lagt ut nakenbilder på en människa om de säger så, utan istället hade polisanmält eller tagit tag i det på andra sätt än just nakenbilder.

    Fast de är faktiskt kända för detta?

      Förmodligen ja. Cruditer är både en vanlig grej i södra Frankrike och en fråga om kvalitet om det kan leverera. ?

    ???

    Ja, det där såg jag och reagerade på. Otroligt komiskt, kejsarens nya kläder i kubik.

    Det absolut godaste jag vet är en mogen, solvarm tomat från min pappas grönsaksland. Eller en söt, knaprig morot från samma ställe som är uppdragen och avsköljd med trädgårdsslangen. Är kvaliteten hög behöver man inte göra något avancerat, då räcker liksom råa grönsaker för att det ska vara fantastiskt. Har aldrig varit på club 55 så kan inte säga något om det berömda grönsaksfatet, menar bara att ibland är det enklaste det godaste

    Jag är fortfarande intresserad av att få veta varför mina kommentarer inte kommer igenom. Är det så enkelt att du inte kan ta kritiken? Du, Camilla, kan besvara här eller i det mail jag skickade, för en tid sen.

      Jag är hemskt ledsen, men jag har inte tid att sitta och leta tillbaka i nästan 20 000 sidor av kommentarer för att hitta varför någon hamnat i modd. Sitter du där så har du förmodligen lämnat en oskön kommentar eller liknande… Det här kommentarsfältet är varken en mänsklig rättighet eller någonting man kan överklaga men jag försöker släppa på alla moddade kommentarer som är okej flera gånger om dagen oavsett semester eller andra röda dagar.

      Sitter folk seriöst och mailar för att de hamnat i modd ?

        Likes hor*er annars är det ju inte jättesvårt att byta ip adress om man hamnat mod ?

    HAHAHAHAHAHA orkar inte!!! ? står ensam på jobbet sista dagen innan semester och det är så dött (jobbar i butik) så tack för dagens gapflabb???

    Fast färska fräscha grönsaker serverat sådär finns ju inte på all restauranger.

    Svag söndagsöppning, vad kan vara fel med ett grönsaksfat.

      Att blondinbella äter de!

        Ja det är tydligt

          Men det är det som är fel på grönsaksfatet. Allt välla gör eller rör är fel enligt denna blogg

    Poserar och hänger ut folk, gissningsvis. Som vanligt.

    Kom ihåg att det är åskådarna som gör att hon fortsätter. Om ingen tittade eller brydde sig så skulle hon inte ha någon att uppträda inför. Sluta ge henne och Micke uppmärksamhet.

      Man måste ju tyvärr titta så man kan anmäla!! Om alla gick in o följde kontot och satt och anmälde allt så skulle de inte finnas något konto! Vi måste väl kunna hjälpas åt att skydda denna tjej från att bli exponerad ofrivilligt. Usch vilket övergrepp jag spyr.

        De stod skvaller, förväntade mig inte nakenbilder. Fyfan så hemskt stackars tjej. Har anmält såklart!! Hur kan man göra såhär mot någon? Fattar inte.

          Men FY. Hoppas tjejen polisanmäler.

        Utan att ha sett bilderna gick jag in och anmälde för naket innehåll. Instagram ansåg dock att bilderna inte bröt mot några regler.

          Vilket konto anmälde du?

            3ndofficial. Men det verkar faktiskt vara borttaget nu.

    Camilla du måste kolla på de hemska Som du gör även kev länkat till ett konto som lägger ut nakenbilder på någon stackars tjej? Jag dör inombords vad fruktansvärt, har anmält allt som tillhör deras konton!!!!!!! Fan vad ledsen jag blir

      ?

      Allt som har med de två är så fruktansvärt tragiskt och pinsamt. Förstår inte vilka det är som sitter och följer dem? Förmodligen samma WT:s som jag växte upp med i min lilla by.
      Hoppas kontot stängs ner efter uthängningen

      Kolla även tjejens insta, så hemska grejer de skrivit ?

        Så sjukt jäkla vidrigt ? Att förstöra sitt eget liv är en sak. Men att förstöra den här tjejens liv.. Saknar ord.. ?

      Hon skrev att hon anmält. Hoppas verkligen bara att det blir ett kännbart straff. Inte bara uthängningen (som är det värsta) utan också alla hot tjejen fått motta.

    Jag hade nog käkat råa grönsaker hemma och sparar 150-200kr ?

      Sen är jag kanske även den tråkiga typen när det gäller vissa grejer.

    Camcam, har försökt hitta i lägget som klart och tydligt beskriver vad som är okej och inte okej när det kommer till tävlingar på Instagram men när jag klickar på länkar i olika inlägg här på BB så verkar det som att det inlägger är borta? Kan du lägga upp ett nytt eller kolla om det är något fel på länken?
    Ser massor av tävlingar på insta som jag tror är olagliga men vill vara säker innan jag säger/gör något, och lotteriinspektionens sida är så luddig…

    Jag är också känd för mitt fat med råa grönsaker. Det serverar jag mina barn vareviga dag.

      Jag med, ofta hackat också. Då kallar jag det något så spännande som sallad.:)

        Det är det senaste nu på resturang, köp ett fat med grönsaker och gör din egen sallad ?

        Jag är så vild och galen att gurkan serveras omväxlande som skivor, halvmånar eller stavar. Living on the edge, liksom.

          Halvmånsgurkor for the win ?

    Undrar mest varför ni inte skriver detta på hennes blogg. Är det för att ni inte vågar skriva alla ”elaka” saker till henne? Mycket råa kommentarer om henne men aldrig till henne på hennes egna blogg eller insta.

      För att vi inte vill gå in där.:)

        ok, lite som barnen gör i skolan då. ”Står i en klunga och snackar skit om någon som står längre bort” Tragiskt 🙁

          Ja stackars lilla skrytbella med skandinaviens största strategiblogg – som hon tjänar miljoner på. Snyft!

      Är väl mest för att BB inte godkänner något förutom positiva kommentarer. Godkänner hon kritiska kommentarer är det ju en tanke bakom det för att få mer klick/uppmärksamhet.

      Jodå, bara det att kommentarer som inte höjer Bella till skyarna publiceras aldrig.

        Oj då kan du inte ha läst hennes blogg på länge? Under varje inlägg är det alltid några kritiska (konstruktiva) eller elaka kommentarer.

      Vem har ens skrivit något elakt här nu

      Råa kommentarer och råa grönsaker ?

      Haha du är ju rolig, du skojar väl??
      Det är ju de kritiska kommentarerna Bella lever på! Många har väl dock sett igenom hennes strategi nu och tycker inte det är värt besväret att lägga en åsikt där som hon ändå inte bryr sig det minsta om. Plus att det bara får henne att lyckas ännu bättre med sina provokationer.

      För att om kvoten för negativa kommentarer är uppnådd så släpps de inte igenom.

    APropå mat så har Annika Leone skrivit ett riktigt konstigt inlägg om mat och kolhydrater där hon hävdar att hon själv inte är smal, ackompanjerat av en bild där hon så tydligt visst är smal. https://blogg.mama.nu/annikaleone/2018/07/16/min-kropp-och-den-galna-radslan-for-pasta/ Trots över 30 kommentarer låtsas hon inte om kritiken, hon verkar inte ens läsa sina egna kommentarer. Har sett henne intervjuas tidigare om kroppspositivism och att hon ser sig själv som en motvikt mot ”smalidealet”. HON ÄR JU SMAL!!!

      Vilken normkropp som helst, INGEN skulle titta på henne och höja på ögonbrynen pga dess utseende eller vikt. Menar hon att hon inte är underviktig? Tror hon att hon måste vara det för att passa in i normen? Om så är fallet är hon i gott sällskap (typ så som jag ser på min kropp som ser ut typ som Annikas).

      Med tanke på senaste månadernas händelser kan man lugnt säga att Annika är royally fucked up i huvudet

      Gick in och läste nu, och håller med varenda en av kommentarerna. Detta tjat om ”pastakropp” (om jag inte minns fel nämns det även på hennes insta-presentation?) som Leone håller på med, vad tramsigt. Hon ser ut som en lagom slank person (inte som en tonåring, men det är hon ju inte heller …) utan som en normalt smal person i den ålder hon är i. Hoppas att hennes inlägg lyfts fram här…

        Håller med. Jag har hoppats på att Bloggbevakning ska lyfta det, jag är så provocerad av hennes inlägg.

      Kanske inte den vassaste kniven i lådan?

      Effektsökeri?

    Kan jag få receptet?????

      Annars kan du ju fråga Booken ??
      Hon vet nog.

    Finns Michelinrestaurant i Danmark som har fått sitt renommé på grunn av sitt val av leverandør av grønnsaker och hur man serverer dom. Tänker det samma här. Det är forskjell på dårliga grønnsaker och värkeligen goda grønnsaker. Kvalitè i råvaror är viktigt och gör en stor smaksforskjell!

      Exat! Dessutom lite av en säsongsgrej i Frankrike.

      Tycker det är lite lustigt hur vissa driver med något som de inte riktigt känner till historien bakom. ?

        The real Hmm. Driver inte med fenomenet som sådant som är väl bekant i länderna runt Medelhavet. Driver däremot med Bellas beskrivning av grönsaksfatet som något helt unikt.

          ??

          Dock inte alla ?

    Att säga att det är gott att dippa och att det kända för det är väl inte riktigt samma sak som att höja det till skyarna. Jag antar dessutom att detta serveras som tilltugg snarare än som huvudrätt?

    Bella hyllar ju alla platser, alla hotell, all mat hon äter som det bästa. Känns föga trovärdigt att allt är så perfekt jämt, antingen skryt el så tror hon allt som kostar måste vara bra, dvs ingen egen åsikt som vanligt

    Alltså tänker på gänger Rossi Hoss, Mollys, Danny, Andrea Hegard samt felice jankell som alla åker privatjet (?) hela tiden? Hur har dem lyckats men inte Bella? Rossi har väl ”bara” en eventbyrå, inte berättigar väl den inkomsten privatjet?

      Jag är nyfiken på Janni + Andrea. Såg att Andrea var med på jannis möhippa. Hade inte en aning att de ens kände varandra och har aldrig sett bilder på de ihop innan (men nu följer jag ingen av de kontinuerligt heller).

      Konsten att åtminstone ge intryck av att flyga privatjet:
      1) Lifta med någon som har eget plan eller har chartrat ett. Med rätta kontakterna så är det lätt att få följa med någon som ska åt samma håll. Om det finns tomma stolar kostar det inget extra för den som betalar. Bästa alternativet.
      2) Åk ut till en flygplats och provsitt några plan. Går säkert att ordna om man ger sig ut för att vara spekulant på att hyra in sig i en pool eller kanske då och då chartra ett plan. Ta bilder och dokumentera besöket. En nödlösning.
      3) Ha en uppsättning tidigare bilder från resor med privatplan som kan användas senare. Då man står i kön till säkerhetskontrollen på Arlanda eller sitter och väntar på den försenade charterflighten så är det praktiskt att kunna lägga upp en bild från arkivet där man sitter och smuttar på ett glas skumpa i en privatjet. Tänk dock på kläderna eftersom läsarna kommer att jämföra dagens bilder 🙂

      H&M-arvingen/miljardären Nils Tham är också alltid med på dessa resor, misstänker att han kan ha något med detta att göra

        Exakt. Ngn som vet om han dejtar den där Roshi som är med, eller hennes syster? Han gillar deras bilder, samt Roshi kommenterar röda hjärtan på bilder på Nisse på tex Andres killes instakonto. Dessutom har Nisse synts till flitigt på Rosho och syrrans insta. Idag filmade Roshi Nils på planet, länge bakifrån, eftersom han satt motvänd på stolen rygg i rygg med henne. Hon har även äldre instabilder där hon sitter i ett privatplan, men inte med vem eller med vem hon var på väldigt exklusiva resmål med.

        Någon som vet om de dejtar?

    Märkt att Dashas följare börjar öka snabbare än innan. Är det alltid såhär när folk blir gravida? Varför intresserar det människor mer? Förstår verkligen inte – (menar ej på att det är fel!). Finner det så intressant att Dasha helt plötsligt är värd att följa/blir mer upptäckt efter ??

      Finner man det*

      Graviditet drar in stora pengar till bloggaren

    Såg på netonnets instastory att de nu får in fläktar. Tips till er som varit utan o efterlyst!

    Det stället Le Club 55 går inte folk för att äta råa grönsaker. Det är ganska vanliga menyer med höga priser. Dit går wannabees och dom sk golddiggers för att synas med yatchägande multimiljonärer och ett hopp om att fastna på någon paparazzibild med någon kändis. För att ha en chance att få ett bord som ”vanlig” måste du vara tidigt ute ochhyra en stol på deras strand för 30€ eller beställa bord, vilket är svårt om man inte är stammis, känd eller i sällskap med någon sådan. En nota på 70-100€ är det inte värt.

    Blir en smula betryckt av att se Bella skratta och slänga med håret medans hon försöker visa världen hur classy,lycklig och framgångsrik hon är. Både när hon var i Paris och nu i Troppan så vill hon omge sig med lyx och vackra (rika)människor som hon beskriver som sina ”vänner”. Men de är ju inte hennes vänner IRL de är bara någon bekants bekanta som hon råkar få hänga med någon dag el timme. Pinsamt och sorgligt. Tänker ofta på låten Lucky med Britney när hon skryter och skrattar som mest.

      Det blev tydligen en del (vegansk?) Beluga kaviar igår på L’Opéra Saint-Tropez såg jag på Bellas Instastories.
      Hoppas Bella slapp betala notan själv – hon var säkert inbjuden som bordsdekoration tillsammans med Sniph.
      Notan plockades nog upp av Ashkan Pouya eller Fredrik Holmström som bör ha varit de med mest stålar i sällskapet.
      Vad kostar en sådan bytta med Beluga kaviar på L’Opéra tro? 30 gram brukar ju kosta ett par tusen svenska kronor och här var det ju ganska mycket mer i burken…

    Nu vart jag sugen på att doppa blomkål i dip ?
    Vilken är sen godaste dippen tycker ni? Jag brukar alltid köpa Fresh Island eller Ranch. Och glömmer alltid bort vilken av dom som är godast…

      Ranch!!!!

      Testa att blanda dem!

      Haha jag har precis gjort dipp och fixat blomkål!

      Åh jag med! Min favorit är Holiday ??

      Fresh Island eller Holiday-dipp är så gott!

    Isabella byter snart sin porsche mot Bentley Continental hennes egen ord från Instagram. Bruden byter oftare bil än de flesta men det är väl för att hon får de billigare att läsa än vi andra. ?

      Hon ska ha sjötomt på Lidingö också säger hon. Som Magnolia-mannen 🙂

    Sluta ge dessa sorgliga människor uppmärksamhet.

      Men då försvinner ju hela bloggbevakning? Vad ska hon då skriva om om inte sorgliga influencers/bloggare?

    Vad får man för dipp, ”Holiday”…??? ??

      Chili explosion ala boken. 🙂

    Tror mitt DNA kommer ändras drastiskt om jag börjar med råkost…..:)

    Jag undrar också hur Roshi hosseini har råd att åka privatjet på varje resa?

    Men CAM CAM du glömde ju att servera läckerheterna på en barkbit för typ en miljon kronor, får maila din ”head of grönsaker” och klaga, kanske kan din ”Head of grönsaksmästare” kan göra om konstverket, besviken.

      Vintage Rörstrand serru… Värd minst 2500 kr utan knapriga grönsaker!
      Tur att jag ska ner till Småland i morgon.. Jag ska leta bark!!

    haha!
    PS. Undrar, Cam- Cam om fatet du levererar grönsakerna på ingår i priset? 😉

    Camcam nu är du lite väl hård.. dom hade ju iaf delat citronen på mitten! Bra för hade varit jävligt svårt att ”dippa” en hel citron. Men stället är alltså ”känt” för att dom inte kan skära eller tillaga grönsaker? Fantastiskt. Ska starta en fiskrestaurang men jag har svårt att döda fisken .. så jag kommer servera en livs levande sik direkt på tallriken så kunden får ta hand om resten., kanske kan fixa ett samarbete med löwengrip..

      Nästa steg är väl att leda in en ko och ge kunden en kniv om dom beställt biff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.