Löwengrips försäljningschef går till Facebook-byrån Ingager

 

Saxat från Resumé.

Idag skriver tidningen Resumé om Löwengrips fd. försäljningschef Lina Thunberg som lämnat företaget för att istället bli affärsutvecklingschef på Facebook-byrån Ingager.
Löwengrip tog in Lina direkt efter gymnasiet och erbjöd henne ett jobb efter bara en veckas praktik och nu efter fem år går hon vidare.
Om jag förstår det hela rätt så har Lina varit den viktigaste personen på Löwengrip efter Pingis och Isabella så det här är nog inga – varken – små, enkla eller billiga skor att fylla.
Lina har gjort en imponerande resa och bara det att hon går till en annan tung chefsroll gör att hon inte längre kan avfärdas som en av Löwengrips billiga ”praktikant-chefer”. Jag tror inte Ingager hade anställt någon utan ordentligt på fötterna bara för att de kommer från ett Blondinbellst företag utan hade Lina inte haft de rätta kvalifikationerna så hade hon förmodligen inte anställts av dem.

Stort grattis till Lina! 
Det är en imponerande resa hon gjort och hennes framtid är nog MER än ljus!
Min fråga är snarare – hur ska Löwengrip ersätta henne och hur ska de lösa att fler personer än Lina sagt upp sig och slutar efter sommaren?
Det är ju en rent ekonomisk fråga.
Både Isabella och Pingis har ju gått ut med att de anställt unga, oerfarna människor och lärt upp dem av ekonomiska själ då detta är billigare. Jag tror inte de har råd att göra det nu – de behöver ju få in folk som landar med fötterna springande snarare än stapplande och det kostar pengar, pengar som kanske inte finns just nu med tanke på vårens re-branding och 2017 års bokslut.

Jag har sett att ni är många som tvivlar på att Isabella tagit en massa svettiga selfies på Astrid Lindgrens värld och hur hon menar på att hon nästan aldrig säger nej.

Jag kan nog ha tagit de svettigaste selfie:sarna i mitt liv. Men jag kan aldrig säga nej, kan räkna gångerna det har hänt under 12 år i offentligheten på en hand.//Bella

Folk ber inte om autografer längre, de ber om selfies så jag tvivlar inte på att Bella nog tagit både en och två på ALV, trots att småbarnsföräldrar nog inte är lika intresserade av selfies som de lite yngre läsarna. 
Jag minns en gång Isabella sa nej till en selfie och det var 2012 i Nice, inne på en toalett i direkt anslutning till att hon haft stora magproblem inne i ett av båsen och mådde skit – pun intended.
Jäklar vad skit hon fick för det! Hon anklagades för att vara allt från otrevlig till arrogant när sanningen var den att hon hade världens magknip.
Så här skrev personen som stötte på Bella på toaletten på sin blogg:

Blondinbella är en liten falsk pengakåt ragata som vill ha imagen som den gulliga, duktiga, präktiga tjejen. Jag tror hennes framgång stigit henne över huvudet för jag har aldrig sett någon som går med näsan så högt i vädret.

Jag tycker att det var en helt legitim anledning till att tacka nej till en selfie. Jag brukar inte vara mitt allra mest sprudlande jag när jag har magknip, hur är det med er?
Här kommer några fler anledningar som jag tycker är acceptabla att tacka nej till en selfie för:
– Kaskadspya
– Epilepsianfall
– Barnafödande
– För att man inte vill

Tack för tips!

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Foppa har ju lärt Bella att en legitim anledning att slippa va med på bild är att skylla på att man har druckit några glas. Kanske inte jättebrukbart på Astrid Lindgrens Värld förvisso.

      Du skrev nästan ordagrant det jag tänkte kommentera! 😀

      Den ursäkten kör Alicia Vikander också!

      Blir svårt för en som hävdar att den aldrig dricker mer än ett halvt glas dock 🙂

        Det har aldrig varit sant heller för den delen.

    Gillar det här inlägget skarpt! Undrar om Bella ångrar lite nu att hon så många gånger talat sig varm om sina företag som språngbrädor för de anställda? Om så många av dem lämnar inom en kort tid menar jag.

      Att så många lämnar behöver inte betyda att de inte trivts eller tycker att det är dåligt. Finns ju många anledningar, de kanske inte har chansen att utvecklas som de vill inom företaget? Älskar mitt jobb, men kommer inte stanna om jag inte har möjlighet att klättra så småningom

      Små privatägda företag har självklart inte lika lätt som större företag att ta vara på talanger och låta dem växa inom företaget.
      Ju större företaget/koncernen är desto fler karriärposter kan erbjudas internt. Mindre företag får tyvärr räkna med att de som vill göra karriär slår i taket och söker sig vidare till andra arbetsplatser.

      Inte alltid människor lämnar för att de vantrivs, många unga som har lite karriärsintresse (och befinner sig i karriärsyrken) därbyter jobb ca 1 gg/år under de första åren för att avancera karriärsmässigt även om de egentligen trivs på arbetsplatsen.

        Ja, också för att snabbt komma vidare lönemässigt.
        Stannar man på en arbetsplats några år har man snart en lön som ligger långt under den som man skulle ha om man bytt jobb några gånger istället och varje gång lagt på ett antal tusenlappar/månad.

    Vilka, och hur många, är det som slutar efter sommaren?

      Min erfarenhet är att den typ av företag som Bella och Pingis driver brukar falla sönder från toppen och nedåt.
      Slutar en försäljningschef är risken att även andra chefer slutar. Det är ofta dessa personer som har lättast att hitta nya jobb och ta språnget vidare i karriären.
      Och slutar cheferna så sprider sig oron till andra anställda som tänker att cheferna vet något som ännu inte kommit alla till kännedom. Några har lättare att hitta nya jobb eftersom de kanske har en mer allmän kompetens som passar flera branscher medan andra kan gå tillbaka till studier, gamla jobb eller eventuellt flytta från stan.
      Om jag var Bella och Pingis skulle jag faktiskt vara orolig för företagen nu när man varit igång några år och många i personalen har jobbat mer eller mindre på samma nivå och dessutom slitit hårt för, vad man förstår, ganska måttliga löner.
      Nu gäller det att ta vara på personalen och se till att de vill stanna kvar. Annars blir det ganska snart ordentliga problem. 2018 blir ett kritiskt år i första hand för Löwengrip Beauty och i andra hand för Bellas sociala medier.

        Har de inte dessutom lagt ut försäljningen av Löwengrips produkter på ett externt bolag? (Lyckades inte söka fram inlägget på bloggen så vet inte vilket bolag). Det förklarar väl varför den egna försäljningschefen behöver sluta. Det är väl inte heller orimligt att de ser problem med försäljningen efter nylanseringen varför personalen ser sig om efter nya tjänster, alternativt att man redan har flaggat för att det kan bli nedskärningar om intäkterna inte tar fart. Tur att Nordic Tech House kan fortsätta dra nytta av de 1,5 miljoner följarna så att det kan bli fart i det bolaget i stället!

          Kan ju vara därför hon slutar? Om man gillar försäljning så är ju den delen minimerad efter att ha anlitat en distributör? Hon har ju säkerligen löpande kontakt och strategimöten med dem, men inte lika hands on mot kund längre

      Deras pr ansvariga Viktoria har slutat iaf. Stod tidigare att hon jobbade på löwengrip men nu inget. Var väl för de skulle anställa en engelsktalande. Blir svårt för många som jobbar där har ju 2 arbetsområden och det är väldigt ohållbart i längden men blir dyrare om man måste anställa fler.

    OT: Har Marie Serneholt slutat blogga eller kommer byta plattform? Sökt hennes blogg flera ggr men den är nedlagd.. Någon som vet?

      Hon ska byta plattform skrev hon nyligen på sin Insta.

        Mama förmodligen eftersom hon snart är mamma och var på deras senaste omslag.

    Är det Hampus hon gosar med på flygplatsen?

      Det lär det vara.
      Han har bl a efterfrågat resetips angående San Sebastian på Instagram.
      Skulle han knappast göra om han inte tänkte sig dit.
      Hoppas de bokat plats på några *** restauranger eftersom det är högsäsong nu och Europas alla matnissar finns i Baskien med sina feta plånböcker. Tapas, here we come!

      Ja, de ska åka iväg och ”reda ut framtiden”…

        Men det är väl bra att de gör det..

      Jag tror att det är Odd…

        Nope . Ser ut som Hampus kraftiga arm och ben

          Benens omfång liknade hampus

        Men snälla, Bella och Odd är historia

        Hon var ju på ALV tillsammans med Hampus (såg de själv). Så vore väl konstigt att åka iväg med någon annan än han på tätt inpå?

          Berätta!!! Är nu nyfiken på hennes beteende där och om det var väldigt många som tog selfies med henne.

    Men kan vi prata om hennes hintar om hur trassliga relationer hon haft i sommar? Varför åker ens Hampus med henne till San Sebastian etc när hon deklarerat på sin blogg att relationen är över? Varför antyda att det är ngt på gång mellan henne och en viss norrman? Eller för all del även pappan till barnen?

    Åh, som jag önskar att du äntligen kunde lägga alla kort på bordet nu CamCam, allt ifrån lapp-gate till tidigare anställdas uttalanden.

      Relationen blev väl över för att Hampus blev sur på grund av Summerburst och Bella insisterade på att åka till Paris istället för till Italien med honom. Händer att man gör slut när man inte kommer överens. Men man kan ju ändra sig.
      Så har jag fattat det hela med ledning av vad som kommit ut.

      Hon har ju varken antytt att det är något på gång mellan ”en viss norrman” eller barnens pappa. Att hon är intresserad av norrmannens affärer är inte samma sak som att vara intresserad av honom och att hon jobbar på en fungerande relation med barnens pappa är väl knappast konstigt?

      Är Bella och betalar för resan?

      Hampus blev väl med all rätt lite ”putt” när deras midsommarhelg i Italien fick ge vika för en modevisning och hotellvistelse i Paris med Stordalen. Hampus såg kanske inte nyttan för BBs varumärke som hon gjorde. Det var ju ändå p g a affärer hon åkte dit enligt egen utsago. En man till som inte stöttar mig i min karriär tänkte BB och gjorde slut. Kanske hade BB en förhoppning om att bli ny fru S men har nu insett att så blir det inte. Eller om det bara var gratis lyxliv som lockad?
      Hampus har ju trots allt inte givit vika utan bjöd en osminkad BB på middag på J (”du är vacker som du är”), agerat extra förälder på Gröna Lund, ALV och var mer? Säga vad man vill, men killen verkar ju upp över öronen förälskad och kan bli ett bra tillskott i staben av tjänare. Tyvärr tror jag inte att BB kommer tillåta sig att släppa sina känslor fria då hon alltid kommer hålla dörren öppen för en man med bättre ekonomisk status. Även om hon trycker på sin egen storhet som frånskild, tvåbarnsmor och entreprenör. Hon har nosat på jetsetlivet och drömmen om det tror jag inte hon släpper i första taget.

        Håller med om allt. Om Hampus är med i bilden igen så kan jag inte få ihop skorna och typ kavaj som hängde i garderoben på rummet i Paris dock. De tillhörde en man. Om det var Petters så kanske han har ett öppet förhållande med sin fru och Bella insåg att hans intresse för henne inte är mer än så.

          Det var knappast hans men någon annan man hade hon nog med där. Säkert en fjärde man vi inte vet namnet på.

            Mannen som Pingis vet namnet på 🙂

              Har hon kommenterat om det?

                Nej men camcam har tydligen insiderinformation om detta

      Säger som Monika, Bella har ju inte antytt att det är ngt på gång mellan henne och en viss norrman annat än ett ev bolag ihop, hon har inte heller antytt att det är på ngt på gång med pappan för att de träffats ihop med barnen – Det är läsare som antytt och spekulerat när Bella berättat om sitt liv. Hampus åker antagligen med för att de troligtvis är på gång igen. Jag skulle också kalla det trassliga relationer om man först är kära och ihop, sedan kanske blir ovänner el blir komplicerat och gör slut men upptäcker att det inte är så de vill ha det utan kanske har känslor och hittar tillbaka.

      Ditt inlägg verkar inte friskt ?

    ”…liten falsk pengakåt ragata”
    Ord och inga visor.
    Men det var för sex år sedan.
    Nu har Bella mognat och ändrat sig i grunden.
    Eller har hon det?

    Eller säga som Samir och Viktor – Vi vill leva tills vi är 35 (Helt rätt av killarna att säga nej, men deras argument är roligt)

      Fattar inte? Kan de inte leva tills de är 35 om de tar en selfie med ett fan?

        En selfie i deras fall är typ 5 timmars konstant selfietagande och autografskrivande om dagen. Läste att de turnerar i 74 städer i sommar ?

          Med småbarn dessutom. Usch

            Och så finns det de som undrar varför Sverige ligger så dåligt till i Pisa-mätningarna 🙁

              Hur kopplar du dem till Pisa?

              Hur tänkte du nu?

        De lägger ner för mycket tid på det, det håller jag med dem om helt och hållet. Men någon av dem sa att det var för att de ville leva tills de blev 35 ?

          Är det inte bättre att satsa på 27-klubben? Mer legendarisk ålder ??

            Osmakligt!

    Det sa väl Therese Lindgren också i sin video om att hon var rädd för att hon kanske skulle bli dålig på båten till Tyskland och att folk ändå skulle vilja ta selfies med henne, att folk velat ta bilder när hon gråtit osv och jag kände bara, varför har folk ingen respekt? Hade de själva velat ta bilder när de har röda svullna ögon efter att ha gråtit tex? Knappast troligt.

    Samma med Blondinbella, det var väl inte direkt elakt av henne att säga nej när hon inte mådde bra. Folk måste lära sig att deras idoler och förebilder är också människor med bra och dåliga dagar, med känslor osv.

      Respekt saknas hos de flesta av Therese Lindgrens selfie-fanbase-skara. Therese berättade mycket om hur ofta folk ringde på hennes dörr, ropade i brevinkastet, stod utanför hennes port, smög i buskar etc etc.
      Jag vet inte hur det är med Blondinbella, men möjligt att hon blivit för ”tråkig” för den yngre generationen. Å andra sidan fick hon ställa upp på selfies på Astrid Lindgrens Värld..

        Hennes läsare och följare är ju 35-åriga kvinnor i karriären med familj och barn.
        De smyger nog inte i buskarna på Lidingö för att få en glimt av Bellas hårsvall.

      Sanslöst att man kan bli sur över det. Jag kan inte ens tänka mig att be om en bild alls. Skulle nog hellre bara hälsa då och låta personen slippa ta en bild av hänsyn till att de förmodligen får frågan konstant.

      Det är avsaknad av respekt hos människor idag. Så fort en olycka har skett i trafiken, eller ett mord eller någon står vid vägkanten & behöver hjälp. Vad gör folk? – De fotar eller filmar.

        Där tycker jag att tidningar kan hjälpa till genom att ta lite ansvar och sluta uppmuntra beteendet med dessa ”Var du plats? Skicka in läsarbilder/filmer” vid olyckor och annat.
        Ett steg på vägen i alla fall. Även om det största steget ligger hos individen.

    Vad är en ”billig praktikant-chef”?

      Kan inte svara för Bella, men när jag fick mitt första jobb var det för en avsevärt låg lön, trots kandidatexamen i ämnet. Jag hade sökt tiotusen jobb och var desperat. Företagets argument var att de skulle behöva lägga tid och resurser på att jag ska lära mig grunderna, vilket tar längre tid för en helt nyutexaminerad. Det jag inte insåg då var att min lön inte skulle höjas till en marknadsmässig lön efter något år eller två. Nej jag fick samma tvåprocentiga ökning som alla andra.

      På så sätt fick de med tiden en person med flera års erfarenhet som inte kostade speciellt mycket alls. Tror att det är så Bellas företag tänker också.

        Ja, det är tyvärr ett vanligt problem generellt. Men du hade alltså också en chefsposition som nyexad? 🙂

    OT

    Joakim Lundell har gått ut med på Instagram att de tagit en paus från Youtube, att de kan kosta dom en massa pengar om de delar med sig om varför? Någon aning om vad detta är? Kanske har de något o göra med husets förra ägare eller vad tror du Camilla?

    Skulle vara kul o läsa dina tankar om denna paus o vad den kanske innebär om du har någon tanke om det hela?

    Tack för daglig underhållning!

      Varje gång familjen Lundell nämner någon brist i huset de flyttade in till skulle de böta 50.000kr till de förra ägarna, enligt ett avtal de emellan.

      Lundells har brutit mot det avtalet ett par omgångar. De kan gott ta en paus.

    Någon har snackat om Hampus blev sur på BB på summerburst ! Vad har hänt ? Har jag missat något ?

      Ingen vetvad somhönt, allt är bara spekulationer, så du har bara missat en massa spekulationer

    Haha jag tänkte på händelsen i Nice när jag läste hennes inlägg. Minns att hon som träffade henne skrev att hon hade fula kläder också, som straff för att hon inte var trevligare.

    Kul att ni skriver om detta,men att Lina har gått vidare till ingager är gamla nyheter.Såg det på hennes instagram för 2 månader sedan?

      Ja Bella har väl dessutom skrivit om det på bloggen för ett bra tag sedan om jag inte helt missminner mig. Löwengrip Beauty har ju sedan outsorcat försäljningsbiten till Dermaroma.

      Lina slutade 1 juni och då fick Bella NK-mint av henne.
      5 juni var det avtackningsmiddag för Lina och andra (?) som slutade.
      Bella skrev om detta på bloggen både 1 juni och 5 juni.
      Så nyheten är två månader gammal.

        Det reagerade jag på! Vem ger sin chef presenter när man slutar?

          Varför inte? Gav min förra chef lite dyrare lös te och hennes favoritchoklad. Älskade att jobba för henne och hon ställde alltid upp för oss i teamet, en kanon chef, kändes bra att ge henne något på sista dagen som uppskattning

            Fast det vanligaste är väl ändå att den som slutar får present? Jag hade vara gett min chef present om vi hade format mån slags personlig relation utanför jobbet, och då hade hen inte fått den på arbetsplatsen utan privat.

          Väldigt många gör det, speciellt om man har en chef som man har uppskattat.

      Vilka ”ni”?
      Ni:ar du CamCam??

    Vilken vulgär tönt hon är, Blondinbella, med sina små skrytiga klipp från vip loungen på Arlanda… Ville hon på allvar låta sina följare ”ta del av min vardag” så hade hon även lagt upp klipp från Norwegiankön i förra veckan men det var nog inte lyxigt nog.

    Smaklös och vulgär är vad hon är. Pengar kan verkligen inte köpa klass och hon är själva sinnebilden för en nyrik, obildad och prålig stil. Sälja sitt liv, sina barn, hela sin privata sfär för pengar och kändisskapet… Stoltsera med märkeskläder som en skyltdocka i plast, vifta bildligt med sina pengar så att alla ska se vad man har, vräkiga bilar, stora logotyper som ska signalera rikedom men bara visar omvärlden att du har pengar men ingen smak och ingen stil. Hon är sinnebilden för smutsig, smaklös kapitalism och slit och släng kulturen.

    Allt jag hoppas är att hennes barn på något sätt lyckas se igenom hennes ytliga livsstil och gör revolt genom att bli allt hon avskyr… Tänk om hennes son vill utbilda sig till SSK eller förskolepedagog? Göra nytta i världen för låg lön och slitiga förhållanden utanför allt vad sociala medier heter, bo i en litet hus någons annanstans än i Stockholm, vara hemma med barnen, leva i en kärnfamilj med sin partner, husvagnssemester på Öland? Hoppas hennes barn väljer det liv som gör dem lyckliga och inte följer i sina mammas indoktrinerade fotspår av mer av allt och ”jag” i centrum.

      Det värsta jag vet är när kommentatorer får påkastat sig att dom är avundsjuka. Det är allt som oftast inte det som är sanningen. Här osar det dock lite lätt åt det hållet. Jag kan trösta dig Anonym 16:38 att BB är varken rik eller nyrik. De flesta av de slantar hon kastar runt sig är bankens pengar. Sedan finns det några investerare/sponsorer som fortfarande tror på hennes koncept vilket ger henne vissa fördelar, just nu.

      Det lär komma värre tider dock och då får du skörda all den bitterhet du nu sår. Luftslott har sällan hållit så länge. Dom är liksom som gasballonger – flyger upp i luften ett tag – sedan pofffs!

        När jag såg hennes senaste story så tänkte jag mig in i att Petter Stordalen filmade och skrev om hur smidigt det är med vip-lounge. Hon vill framstå som förmögen men gör just de ”misstagen” som människor med mycket pengar aldrig gör.

          Men det konstiga med det här vip-loungen-skrytet är att hon säger att det är så ”effektivt” och hon sparar tid. Men ändå är BB så långt i förväg på Arlanda att hon hinner äta både lunch och dricka bubbel? Med tex Sas Gold har du fast track både i incheckning och boarding och där emellan hinner jag sällan äta lunch…

        Man ser sällan andra rika kändisar skryta som hon gör!

        Jag skrev inte kommentaren ovan om Blondinbella men jag håller verkligen med allt personen skrev. Jag är varken rik eller känd men jag kommer från en brittisk överklassfamilj. Bellas beteende skulle min adliga farmor se igenom och avfärda som vulgärt på en sekund. Bara det faktum att hon skyltar med märkeskläder är en dödssynd… Och att visa upp rikedom och förhållanden offentligt? Otänkbart!

        Hoppas du har rätt.

        Håller inte med om att anonym verkade bitter. Enbart lack.

      Om det är någon tröst så får inte din kommentar dig att heller framstå som så jävla classy. Det ser ut som att den är författad av Gunilla Persson.

        ??

        Lisa, med ditt ”track record” här skulle jag mest hålla tyst när det kommer till prat om vad som är ”classy”…

          M, vi är flera ”Lisa” här.

          Tänkte just säga: enda gången jag håller med Lisa. Men funderade också över om det verkligen var samma Lisa.

      Att lägga så många ord och så mycket känslor (vilket din text uttrycker) på en person du inte känner.
      Hoppas du har ett liv som gör dig lycklig.

        Trampade visst på några Bellafans tår…

          Haha oooh vilken comeback. Ditt inlägg säger rätt mycket om dig som människa

      Du framstår som väldigt avundsjuk på sättet du skriver

    Skulle aldrig få för mig att be om selfie om nån hade sina barn med sig.

    Någon här som förstår sig på diamanter? 🙂 är på jakt efter en och föll för Ida Wargs stora ring, någon som vet hur många carat den kan vara på? Ser ut att vara mer än 1. Men jag är inte alls insatt o kan ha fel.

      Carat är inte allt. cut, colour, clarity påverkar också priset enormt mycket. Är ingen expert på att gissa storlekar men hennes är minst 1,5carat. En 1,5carat med OK (inte det bästa, inte det sämsta) på det övriga ligger på ca 120K + infattning. Kolla diamantia.se för lösa stenar.

        Tack för svar Tove 🙂

      Går inte att säga. Carat är hur mycker den väger. För att dra till med något säger jag 1,5-1,7. Du kan titta på youtube, finns massa informativt där!

    Smart gjort av henne, går i helt rätt tid. Lär inte vara så skoj att vara chef över försäljningen av de ”nya produkterna” framöver.

    Jag som skrev det omskriva inlägget om mötet med blondinbella för en himlans massa år sedan. Har skrivit det förr och känner att jag måste skriva det igen – jag var aldrig ute efter en selfie eller autograf, kontentan av mitt ”möte” med henne var att jag fick en väldigt osympatisk bild av henne. Och vet inte hur ont hon kan ha haft när hon stod och skrattade och tjattrade med sina vänner före/efter. Sen var min lilla blogg på den tiden till för mina vänner att läsa medan jag bodde i Nice. Hade jag vetat att mina ord skulle bli så granskade och lästa hade jag uttryckt mig annorlunda. Tyvärr lever ju allt som skrivs kvar, hoppas detta var sista gången jag blir påminnd om det?

      Precis – Du vet inte hur ont hon kan ha haft. Herregud, varenda kvinna med mensvärk vet hur man ’fake it til you make it’ runt andra personer.

        När jag själv varit i sådana typer av smärtor har jag ändå lyckats att inte vara otrevlig mot människor 🙂

      Du kommer ändå att fortsatt vara känd för att ha karaktäriserat Bella som
      ”en liten falsk pengakåt ragata”
      Många skulle vara benägna att hålla med om den beskrivningen även idag.

    Jag tror att hon vet att företaget inte kommer hålla och hon inte har så mycket pengar egentligen. Därför har hon börjat träna så mycket och ska säkert istället bli modell/fitnesstävlare/pt..

      Vad säger du om sveriges mest växande företag 😉

        Snabbast växande skönhetsföretag ska det vara 🙂

    Märkligt att anställa folk i ledande positioner direkt från gymnasiet. Skulle aldrig förekomma i Finland. Här ska det vara formell behörighet på högskolenivå och helst flera års erfarenhet.

    Men förstår att de vill ha arbetskraft billigt, även om personen i fråga behöver läras upp under lång tid.

      Bella har själv, enligt egen uppfattning, klarat sig bra utan annan formell utbildning än nio år obligatorisk grundskola och lite spridda skurar på oavslutat gymnasium. Hon inbillar sig att det är viktigare med personliga egenskaper än formella meriter. Dessutom har hon förmodligen mindervärdeskomplex om någon yngre tjej skulle ha akademiska meriter varför hon undviker att anställa sådana.

      Det beror ju på var man söker jobb. Startup företag kan absolut anställa unga med lite erfarenhet. Stora koncerner har med all rätt mycket högre krav när de anställer. Sen är det skillnad på att söka kommunala/statliga jobb också där de alltid har vissa behörighetskrav.

      Men så går företaget inte som tåget heller

        Eller också går de som tåget 🙂
        Tågen är inte längre vad de en gång var.

    Förstår inte hur Hampus orkar med Bella efter att hon dumpat honom pga för lite egentid men i själva verket ville hon inte binda sig vid en enda man, åtminstone inte förrän hon testat PS…
    Och då hon insett att PS inte var ute i seriösa tankar så springer hon kvickt som fan tillbaka till Hampus med knäckt ego. Och avfärdar tidigare drama som ”strul”. Kan bara tänka mig hur hon för tillfället sitter och präntar honom full med skit och skenhelighet.
    Hon kommer inte att klara av ett förhållande, lyxlivet har svalt henne.

    Hmm

    Imperium?? Ingen som reagerar på ”skönhetsimperium”? Det är väl att ta i så man blir blå i ansiktet…

      Precis. Vilket imperium?

    Någonstans så måste man väl berömma BB för att hon faktiskt har startat upp dessa företag, det kan inte ha varit lätt och har säkert inneburit jättemycket jobb. Man kan inte förneka att Löwengrips produkter är bra och håller en viss standard.

    att hon sedan beter sig som ”the first lady of the world” är det faktiskt många höga i näringslivet som skrattar åt henne.

    Jag tror tyvärr att hon kommer falla så småningom och det väldigt hårt.

      Hennes produkter är antingen dåliga (Natural Cycles) eller medelmåttiga (varför betala flera hundra spänn på en ansiktscreme som mest innehåller sheasmör?).

    Camilla:
    Vad hände med Hermine Coyet (stavning?)??
    Hon var tidigare chefredaktör för Elle Sverige och anställdes tydligen av Löwengrip. Måste varit en jättedyr rekrytering.
    Hon finns med i ett inlägg och på ett foto.. sen ingenting.
    Vad hände där- något att grotta i…?

      Jag tycker mig ha sett Hermine på flera instabilder före sommaren så hon är nog kvar. Jag tror inte att hon var en sådan dyr rekrytering. Hon gick väl i pension från Elle men ville kanske ha något att göra på dagarna.

        Nej, jag tror inte heller att det var någon ”dyr rekrytering”.
        Troligen är Hermine C anlitad av Löwengrip Beauty som uppdragstagare/freelance inom ”digital development”.
        Står på Linkedin att hon också sysslar med media och PR på MAD Group.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.