Socialdemokraterna dementerar att de skickat en förfrågan om samarbete till Amir

För några dagar sedan publicerade jag ett inlägg med frågor som Amir velat få svar på efter att Socialdemokraterna kontaktat honom för ett samarbete.
En av mina läsare kontaktade partiet och frågade dem om och hur de tänker med samarbeten med influencers som inte ens vet vad de vill/tänker rösta på. Hur det inte är trovärdigt att använda sig av sådana marknadsföringskanaler och överraskande nog så svarade partiet att de inte skickat någon sådan förfrågan.

Visst kan det vara någon lokalpolitiker som agerat på egen hand men det låter ändå märkligt att Amir skulle omnämna en sådan förfrågan på ett sätt som får det att låta som att det är partiets marknadsavdelning som kontaktat honom.
Så här arbetar de förresten med marknadsföring på sociala medier enligt sin hemsida:

Sammanfattning
– Vi använder oss av riktad annonsering
– Vi kan använda Socialdemokraternas Facebook-pixel på egna sajter, kampanjsajter och syskonorganisationers sajter
– Vi kan dela målgrupper med andra organisationer inom Socialdemokraterna, en bedömning av detta sker från fall till fall
– Vi är tydliga med vem som är avsändare i alla våra annonser, och vi publicerar våra Facebook-annonser från vår nationella Facebook-sida på www.sannonser.se
– Vi gör ingen uppladdning av målgruppsfiler till Facebook, exempelvis medlemsuppgifter eller e-postadresser.

Jag antar att det är under ”riktad annonsering” som ett samarbete med Amir skulle sorterat in sig?
Det ska bli ytterst spännande att se hur de olika partierna kommer agera när det kommer till influencer marketing inför valet, om de kommer bry sig om individernas trovärdighet eller om de stirrar blint på följarantal som lika gärna skulle kunna vara köpt statistik från utlandet.
Mitt erbjudande kvarstår för övrigt.

Tack för mail!

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vet inte om detta räknas som riktad annonsering, men de gör reklam på youtube. Kommer ständigt upp annonser om dem när dottern kollar på barnmusik-sånger. Känns inte som hon är rätt målgrupp dock..

    Tycker att Amir är pinsam, skulle inte välja att samarbeta med honom. Han verkar inte ha några åsikter och argument, bara pekpinnar på vad han tycker att andra inte ska rösta på

      Sd förtjänar all kritik de kan få.

        Kanske det, men kritik utan bra argument och alternativ ger ingenting

        Sossarna behöver & förtjänar all kritik de kan få.

          Ja. Eftersom SD och S står lika i rätt många frågor så kan man ju inte tycka om det om man inte gillar SD

        Absolut förtjänar de att kritiseras men det gör alla andra partier också.

    Nu är det spännande i Catrin Hedlunds tråd på Flashback!!! Läs @tussetiger och @tiel inlägg.. eller läs de SENASTE inläggen! Snart är hon helt körd och ha ingen som helst bestämmelse över sin egen ekonomi. Karma vinner alltid.

    FÖR alla Catrins brottsoffer! ?????

      Kan man få en kommentar till detta Catrin?

      Vilken skadeglädje..

      Jaha, då försvinner bloggen och alla bilder på Cattens insta om 3..2..1…

        En på Flashback har sparat ALLT innehåll i bloggen och även på instagram ?

      ? Hoppas de printat hennes taskiga attityd till sina brott och skulder hon flera gånger visat här inne

      Njaa, det funkar inte riktigt så.. Har varit i kontakt senast idag med en jurist samt kfm ang personlig konkurs..
      Man har ingen kontroll över den sålänge det pågår en konkurs/tills beslutet är fattat. Och i mitt fall går det ju fort isf eftersom mina enda intäkter är bidrag idagsläget, samt att jag varit hos kfm de senaste 10åren. Så en bakgrundskoll går fort. Jag äger inget samt har inget företag.

      Vi får väl se vad det hela landar i. Kommer inte kommentera mer ang detta varken här eller på min egna blogg 🙂

        ”Mina enda intäkter är bidrag.”
        ”Har varit hos KFM i tio år.”

        Eget ansvar är inget du hört talas om?

          Som sagt, kommenterar ej detta mer 🙂

            Bad dig inte kommentera det här med personlig konkurs, bara frågade om du hört talas om uttrycket ”eget ansvar”. ?

              🙂

              Varenda inlägg är förpestat av såna som du som ska ifrågasätta allt som catrin skriver, oavsett vad hon skriver. Camcam har sagt att catrin är välkommen här. Häng på flashback i stället så slipper vi andra se när ni spyr över catrin. Hon vet vad ni tycker om henne. Alla vet det.

                Och precis så hade du tänk om det var din mamma hon blåst på 170 000 enligt uppgift eller din vän hon blåst på 25 000. Hon har inga som helst skuldkänslor för något, svarar på frågor med en lätt uppkäftig attityd blandat med smileys och har noll insikt om att hennes kommenterande med länk till hennes blogg är ett stort fuck you till alla. Hon kommenterar för att hon älskar uppmärksamheten hon får, med hennes bakgrund hade många legat lågt för att slippa synas och på sin höjd kommenterat anonymt. Men inte Catrin – hon kommenterar ofta och gärna med sitt namn i rött och länk till bloggen. Och sen har vi sådana som du som går på allt och försvarar och snyftar.

                  Jag kommenterar för att jag känner att folk mer och mer sitter och sprider lögner, som tex nu.
                  Tänk att mitt namn i rött kan störa dig så mkt? Herregud..

                  Jag försvarar inte vad hon gjort. Tror du det så får du läsa om och läsa rätt. Min poäng var att camcam har sagt att hon är välkommen här på samma villkor som alla andra. Måste den här diskussionen då ta över kommentarsfält så fort hon kommenterar? Det finns ju flashbacktrådar för det. Och angående hur jag reagerar om jag eller min mamma blir utsatt för brott hör inte heller hit.

                  Anonym – när du säger att CamCam sagt att är ok så låter du mycket ung och som om du säger att mamma har ”faktiskt sagt”. Camilla kan inte diktera hur andra läsare ska reagera eller känna inför Catrin, och ej heller om de väljer att påtala sitt missnöje – vad jag kan se har ingen överskridit vad som är rimlig god ton.

                  Och Catrin – jag tilltalade inte dig direkt.

                  Det är på flera sätt irrelevant hur du eller jag eller vem som helst hade reagerat på om vi själva eller någon nära oss hade utsatts för ett brott. Det är en av anledningarna till att vi har en rättsstat, vars uppgift är att utreda brott, åtala brottslingar och verkställa straff. Alternativet hade varit godtyckliga bestraffningar utförda av brottsoffer och deras anhöriga, eller folkmobbar. Alla kritiska och ibland elaka kommentarer gentemot Catrine härinne är bevis i sig själva varför det senare inte är ett så bra alternativ. Tydligen är många människor okej med att personer som begått brott inte ska få vara med i någon gemenskap igen, inte få chans att visa att de försöker förändras osv, utan istället straffas och isoleras. I all evighet?

                  Vad diskuterar vi egentligen? Min ålder och mina reaktioner när anhöriga blir utsatta för brott?

                  Kan du inte bemöta det jag säger så är det bättre att du struntar i att svara helt.

                  ?

                  Lugn bara lugn. Karman kommer. Det är tydligen inte omöjligt att få igenom en personlig konkurs. Ha is i magen så ska ni snart få se något. Lovar ni kommer inte bli besvikna.

                Det finns ju OT under varje inlägg, inte sällan om BB. Varför är det så störigt med OT om CH? Hon bloggar ju och har gjort sina bedrägerier med hjälp av socaiaöa medier. Hon är ju aktuell i detta forum, minst lika mycket som störiga grannar och olycklig kärlek. Nu händer det grejer avseende henne, är det så konstigt att det OT:as om detta?

                  Undrar hur bedrägerierna gick till mot familjen. Hur blåser man någon på över 100lax? Varför fortsätter man vara offentlig och synas? Hade gömt mig, länge.

            Tack! Gör inga fler uttalanden! Att du beblandar dig med kommentarer kring detta riskerar att förstöra dig, . Mest personligt, ekonomin kommer ha sin gång, det kan du inter göra något åt. KF tar vad de eventuellt vill ha eller så blir du skuldsanerad, vem vet. Då väntar 5 år, det klarar du nog. Men ta nu tag i detta, har du talat med din KBT terapeft, eller vet han ens om att du omger dig med sociala medier på det sätt du gör? Vad säger han om det? Är… det ett nytt beroende eller varför, varför, varför måste man …tänkt på det..hoppas allt ordnar sig för dig!

              Hon vet om mina sociala kanaler som tex instagram och blogg. (Snap är
              Privat ).
              Hoppas hon har läget under kontroll 🙂
              Dock så har jag inte varit på kbtn på 6v nu, it sucks! Det ger mig så mkt att gå där, och dröjer minst 4-6v till tills det sätts igång igen pga sjukskrivning :/ (hos dem)

                Snyft.

                  Var inte meningen att det skulle låta som ett snyftinlägg.. sry

                Du är såå pinsam, STOR PUNKT!!

                Men kan du inte ringa och säga att du behöver det? Det är väl inte ditt ansvar att de har sjukskrivning, så kan man ju inte behandla människor? Du har rätt till vård precis som alla andra. Om jag hade brutit en arm, ska de då säga; nej tyvärr, vi har minst 4v väntetid? Ligg i om du känner att du behöver det, och med den entusiasm du går in här i bloggen, så är jag helt övertygad om att du klarar det! (Ta piken med en nypa salt) Dessutom tror jag nog att du absolut förstår kritiken du får på detta forum, frågan är varför du så innerligt söker den? Ta upp detta med din KBT-terapeft.

                  Tyvärr så är det så att de finns bara ett visst antal personer som håller i ”programmen” och då sätts man på paus ??‍♀️ Så irriterande

                  Catrine, allt går bara man vill. Men du vill bara dra ut på det och tro att det preskriberas.

                  @anonym
                  Vad pratar du om?

                  Allt jag läser är bara ursäkter. Vart är den där offerkoftan? Finns den i Catrins storlek?

                  @anonym
                  Ursäkter? Jag ÄLSKAR att gå till övervakaren och kbtmötena. För det ger mig så jävla mkt och för att jag vill ändra på mig.
                  Mitt tänkande jag hade när jag begick bedrägerier var äckligt, sjukt och oförlåtligt..!

                  @ Anonym / 22:05. När offerkoftan inte räcker kan man alltid ta till en offerall …

                Önskar dig lycka till i framtiden ☺️Det ända man kan påverka är sin framtid. Människor förändras och det finns ingen mening med att en person ska stämplas hela sitt liv för något som har hänt tidigare. Att man önskar att förövaren ska lida hjälper ju inte offren. Det som är gjort är gjort! Alla behöver gå vidare är varken sunt som tidigare förövare eller som offer att älta. Man gör bäst i att ta hjälp för att komma vidare.

                  Tack ❤️

                  Människor förändras absolut. Men det jag tror många saknar hos CH är någon typ av medkänsla för sina brottsoffer. Den saknas fortfarande helt. Bilder i vad dom verkar vara en hyfsat ny Audi med texten ”materiell glädje”, eller ständiga resor som ”någon annan betalar” men som ändå dinglas framför ögonen på brottsoffren talar sitt tydliga språk. Det finns ingen känsla för skam eller skuld, då hade inte denna attityd funnits. Hade jag varit skyldig massor med människor massor med pengar (som jag dessutom tillskansat mig genom lurendrejeri och bedrägerier) hade jag sagt ”tack, men nej tack, jag måste jobba” om någon erbjöd mig att följa med på en resa. Hade det varit en nära släkting som barnen varit mycket hos hade jag sett om det gick att bara barnen följde med. Den här attityden är vad som retar upp så många, för den antyder att förändringen är mycket skral.
                  Ursäkten ”jag har inget, kfm kan inte dra mer” håller liksom inte. Det går att jobba.

                Men då har du ju massor av tid att öva och praktisera allt det du lärt dig hos terapeuten..

              Redan konstaterat att CH inte får skuld sanering.

                Inte vad jag har hört…

                  Du kommer inte att få skuldsanering eftersom skulderna har uppkommit p.g.a. brottslighet.

                  Det finns bara ett sätt för dig att bli skuldfri: Börja jobba, börja betala tillbaka.

        Grattis! Du kommer att bli ekonomiskt omyndigförklarad.

        Om du inte fattar vad det var som hände kan du få lite musik som förklaring:

        https://www.youtube.com/watch?v=AL8chWFuM-s

        Hur känns det att vara fattig?

      Jahmen oj! Står det på Flashback är det ju sant. Som amen i kyrkan.

        Javisst! Om Kalle 43, år som bor i mammas källare framför datorn, delar med sig av sina teorier och åsikter på Flashback, så är det givetvis sant ?

          För det är ju den typiska flashback användaren. Du vet om att artister, politiker, poliser… Ja, personer överallt i samhället hänger där va? Är ett bra forum, allt beror ju på vilket underforum du hänger i

            Exakt. När folk kommenterat sådär hjärndött så förstår de inte att de avslöjar att de inte förstår Flashback ett dugg, men ändå ska ha en åsikt då de gått på myten om Flashback och den typiska Flashbackaren.

      Det här är sånt man väntar på o njuter av ..

    Undrar om det är Hanapees poddkollega Martin Huss Knave som har svarat där, hmm

      Tänkte samma sak!

      Hehehe mest troligt ?

        Haha jaaa tänkte precis kommentera samma! Älskar Martin <3

      Kung Knave

    Men åh! Detta är ju en superb anledning till att jag vill hålla ”Öppen Valdebatt” en kväll i veckan fram till valet. Vi behöver någon som informerar oss om hur politiken samarbetar med sociala medier, vad som är sant, vad som är fake news och desinformation. En plattform att resonera och ransonera! Du får gärna vara en del av det forumet Cam, och som jag har förstått det så gillar du att gräva i saker! Snälla ge oss en kväll i veckan att diskutera hur sociala medier påverkar oss inför valet, detta är ju ett utmärkt exempel på desinformation tex.

    Kan det inte vara ungdomsförbundet som kontaktat honom då? Han kanske har trott att det är själva partiet.

      Det VAR väl ungdomspartiet?!

        Ungdomsförbund. Finns inga ungdomspartier.

    Jag hoppas att ALLA röstberättigade går och röstar i år och faktiskt tar sig tid att läsa in sig på de olika partierna! Vet man inte vad man ska rösta på eller om inget parti passar er så rösta blankt. Kom dock ihåg att en blank röst innebär att ni går till vallokalen och aktivt röstar blankt, det är alltså INTE samma sak som att skita i att rösta (vilket många verkar tro). Det är ett otroligt viktigt valår i år…

      SD har vunnit hur som helst. Speciellt deras framgång, de växer och det snabbt. Det kommer att påverka de andra mer och mer. Utgången kommer troligen vara första och andra plats SD och S, oklart vilken ordning. Vinner SD gissar jag att Ulf Kristersson från M blir statsminister. Och S närmar sig SD mer och mer i olika frågor, i många frågor tycker de lika

        Eh, om SD blir största parti lär väl Åkesson bli stadsminister..?

          Nej. Blir mörkrädd över hur lite folk kan om riksdagen. Ni är pinsamma. Tror du på allvar att riksdagen skulle rösta ja till att bilda en regering med Jimmie som statsminister? De har M på sin sida, det räcker inte. För du vet hur en statsminister blir vald va?

          Tror det är dags för dig att läsa på lite mer för denna kommentar skriker okunskap tyvärr:

          1) det heter statsminister.

          2) krävs stöd av majoriteten i riksdagen för att kunna bilda en regering och det kommer SD inte ha även om de vinner så nej väldigt osannolikt att Jimmie blir statsminister.

        Fast hur många frågor är de lika i/börjar närma sig?

        Tycker S att vi ska sänka abortgränsen?
        Tycker S att det ska vara förbjudet för ensamstående, homosexuella par och polyamorösa grupper?
        Tycker S att de religösa församlingarna själva ska få bestämma om de ska viga homosexuella par?

          Tillägg på andra frågan
          .. att skaffa barn

          Vänliga hälsningar
          Trött tjej

      Spelar väl ingen roll att läsa vad de olika partierna vill om man inte kan tänka ett steg längre. Allt låter bra på papperet. Det är vad man själv tror på är bäst för samhället och rösta på det som ligger närmast. T ex låter S och V bra på papperet men deras politik funkar ju inte i praktiken då statskassan inte är oändlig.

        Det håller jag med dig om! Allt är inte alltid så enkelt som det kan verka heller. Låter jättebra att säga mer skatt på sådant som påverkar miljön mer, men de som drabbas hårdast av det är de som t.ex. inte har råd att köpa ny bil, eller familjer med tight ekonomi som inte kan åka på semester osv ?

          Ja det enda man får höra är: Blå vill sänka skatter så det blir mindre över till välfärden och mer till de rika. Röda är dom snälla som vill ge mer bidrag till fattiga och det ska de rika finansiera. Ja tänk om nationalekonomi skulle fungera så enkelt… Mer skatt på dem som tjänar mycket= det lönar sig inte att jobba tillslut för vissa=de går ner i tid =mindre skatteintäkter. De riktigt rika flyttar sina tillgångar utomlands= inga skatteintäkter alls. Blir för dyrt att ha anställda= färre arbetstillfällen och inga företag som utvecklas osv. Listan kan göras lång men det politikerna vill i första hand är att fiska röster. Sen vart alla pengar till alla löften ska komma ifrån blir ett senare problem.

    Det är garanterat en PR byrå som hört av sig på uppdrag av socialdemokraterna eller SSU.

    Politiker har alltid arbetat med key opinion leaders (det vi kallade folk med inflytande och följare innan de blev influensers). Sen är det alltid upp till individen som röstar att vara införstådd i vad de de facto röstar på.

    Det kan väl inte vara så svårt att ta reda på vem som ljuger här. Amir skrev ju att han blivit kontaktad via mail. Han kan ju lätt bara visa upp mailet i så fall? Kan han ej det så ljuger han. Har han ett mail så, ja då ljuger ju S.

      Varför skulle S ljuga ???

        De ljuger om så mycket i alla uttalanden så ett litet mail är nog inga problem för dem att ljuga om.

    OMG VAD PINSAM HAN ÄR!!!

    Jag tycker inte det är seriöst av något parti att samarbeta med influencers (sen Amir av alla??). Okej att de når ut till många, men ändå.. i nästa inlägg är ett samarbete med ett klockföretag och sen något annat random som bara är ”såå bra och obligatorisk för alla att skaffa sig”. Äh jag vet inte.. känns bara fel

    Damage control eller?

    Tack och lov att det är Öppet spår imorgon. Måste lätta på hjärtat!!

      Har du ingen du kan lätta ditt hjärta för?

    Du är nog inte ensam om att reagera på det sättet.

    Förbjudet i Danmark nu att bära Niqab
    , gäller det bara det eller allt som täcker ansiktet?

      Är väl maskeringsförbud det gäller. Att man ska kunna se ansiktet.

    Vart har paow tagit vägen? Svårt att tro att hon kan låta bli att uppdatera Instagram ens från nuvarande semestern. Ny dokusåpa på gång? ?

      Kanske bor i ett nunnekloster….

        Precis som Lance som har sagt att han ska bli munk nu för han har festat för mycket ?

      Helt rätt. I höst är hon tillbaka i tv efter att hon tagit ”hand” om sig själv.

    Och där körde Bingo bil samtidigt som han filmar…. alltså, jag blir så provocerad när folk gör såhär! Det känns respektlöst mot andra och nu finns det faktiskt en LAG om detta. Morr…

      Lag eller ingen lag, folk som håller på med mobilen blir ouppmärksamma i trafiken, att det ska vara så svårt att fatta för vissa. Alltid när någon bilist vinglar på vägen eller gör andra konstiga saker kan man ge sig fan på att idioten sitter med en mobil i handen.

    Håller med…

    Okej. Så vad är det du försöker antyda..? Gullar på ett opassande sätt. För vem? Inte för dom själva verkar det som iallafall. Tror du att dom ligger med varandra eller? Förstår faktiskt inte vart du vill komma med din kommentar.

      Att det inte är normalt att bete sig med sin pappa såsom man beter sig med en person man har attraktion för. Och om de själva har problem med gränser och inte förstår eller märker det är något fel.

        Man kan väl hålla om eller krama en person utan att det finns en attraktion? Speciellt en familjemedlem! Tycker att det är fint att de står varandra nära. Finns ingenting som är automatiskt fel bara för att man umgås som pappa och dotter.

      Nej, jag tror inte de ligger med varandra. Tror du, eftersom du tog upp det? Jag tror däremot att Martin använder dottern som ett substitut för annat vuxet sällskap och på bilderna/filmerna känns det som att han inte riktigt vet var gränsen går för en pappa/dotter relation.

    Jag ÄLSKAR bloggbevakningen men en fråga till dig Camcam har du aldrig ont i magen att bloggare ska hata det du skriver om? Helt enkelt bli arga på dig. Jag skulle bli ett nerknippe om det var jag som var du.

      Nä, skulle jag bry mig om sådant så hade jag aldrig kunnat ha det här som jobb. Så nej, jag bryr mig inte nämnvärt.. ?

        Tack för svar. Du gör ett kanonjobb!!!!

    OT: Elsa Billgren kör «post en fördom om mig» på bloggen og shit got ugly real fast… Folk är rätt elaka i kommentarfältet!

      Jag läste precis det inlägget, men jag tyckte inte det var speciellt elaka kommentarer hon fick.

    I april i år gjorde Stefan Löfven en uppgörelse med YouTube och Google om att stoppa aktörer som kan ”påverka det svenska valet negativt”.

    Igår tog YouTube bort den omtalade dokumentärfilmen om Socialdemokraternas mörka historia…

      Kan man läsa mer om den uppgörelsen någonstans?

      Ja det är väl precis som att andra aktörer i samverkan med S, M, C eller L just nu inför valet skulle lägga ut liknande smått vilseledande och smutskastande kring annat parti? Vi vill inte ha valkampanjande som det i USA och andra länder?

      Lägg av med konspirationsteorierna. Filmen finns på Youtube.

        Ja, efter massiv kritik för att youtube tog ner den.

        Filmen kom upp igen runt kl 11 idag. Youtube tog först ner den och raderade alla andra försök att lägga upp den igen.

        https://nyheteridag.se/youtube-avpublicerar-omtalade-filmen-om-socialdemokraternas-nazistiska-historia/

      ”Dokumentärfilmen” menar du… När flertalet historieforskare kritiserar något som historierevisionistiskt har i alla fall jag svårt att se det dokumentära värdet. Det är en propagandafilm!

        Och?

          Men han var ju tillfrågad i sin roll som historiker. På samma sätt som att Sd:are förhoppningsvis inte diskriminerar folk i sin yrkesroll utan kan skilja på det och privatliv https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ambulanspersonal-trodde-inte-patient-med-massiv-hjarnblodning

        Så du menar att man hittar på att man har inrättat rasbiologiska institut med rasbiologisk forskning? Du menar alltså att fotona och ex gravskändade samiska gravar som fortfarande finns kvar på svenska myndigheter inte finns? Du menar alltså att personer som blivit utsatta för experiment och tvångssterilisering inte finns?

        Du pissar på deras gravar och deras lidande med ditt tänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.