Behöver du en peppig nystart i höst?

I veckans poddavsnitt så pratar jag och Dani lite höstpepp. Hur man istället kan bli peppad istället för deppad nu inför hösten osv. Så tänkte att jag kunde spinna vidare lite på det här på bloggen. För enligt mig så är hösten det nya året. Och det är nu DU ska och kan bli personen DU vill vara. Alltså ditt bästa, starkaste och snyggaste JAG. Hösten är en perfekt för en nystart och det är dags att du tar dig an tjuren vid hornen!//Hannalicious

Men va? 
Varför förutsätter Hannalicious att hennes läsare går runt och känner sig misslyckade, låga, svaga, fula mm? Jag vet inte hur det är men jag ÄR redan personen jag vill vara och det ändras inte bara för att det blir höst.
Och varför skulle människor komma ur sommaren och vara mindre den person de vill bara än under resten av året?
Höstdepp, ja… Mörkret och bristen på melatonin kan påverka oss alla men det har väl ingenting med en människas sätt att se på sig själv att göra?
Och det här jäkla tjatande om nystarter hit och nystarter dit. Varför skulle man per automatik behöva nystarta bara för att det är höst? Får vi inte nog av det under januaris första vecka?

Jag tror att det är Hannalicous själv som kanske känner att hon behöver en nystart och lite peppigt pepp, men det är nästan lite oförskämt att anta att läsarna mår lika kasst bara för att hon själv verkar ha panik över vart hon är i livet, hur hon ser på sig själv.
Vad annars är syftet med att skriva ett sådant inlägg där hon antar att folk mår höstpiss?
För man ger väl inte goda råd som dessa om man inte tror att det finns en mottagare – frivillig eller ofrivillig?
Behöver man en nystart, en push eller liknande så är det ingenting fel med det, men att anta? Märkligt…

Sluta stressa – prioritera och fördela din tid klokt. För det är inte värt det i slutändan. Det är så enkelt att tacka ja till allt som låter kul men till slut blir det inte så roligt när du känner att du inte hinner med. Prioritera dig och din egentid.

Ta livet lite mer med en klackspark – sluta haka upp dig på små saker, våga berömma killen på Ica för hans fina leende, le åt främlingar, skratta högre, ge komplimanger, utmana dig själv för saker som gör dig lite nervös osv.//Hannalicious

Dessa råd är en smula underliga att få från en tjej som bröt ihop över behöva handla vitvaror att hennes mamma och pappa slutligen fick rycka in och fixa hennes lägenhet men hon vinlunchade jobbade eller nått…

Jag behöver ingen nystart och är på ett alldeles strålande ställe i livet där jag känner mig precis lika mycket som mitt bästa, starkaste och snyggaste jag som alltid. (Förlåt…ödmjuk också..jag glömde ödmjuk.)
How about you?

 

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oförskämt att anta!

    Jag kan inte ta personer på allvar heller som skriver saker som ”bli ditt snyggaste jag”. Världen brinner men det viktiga är såklart att vara snygg ?
    Håller med om ditt resonemang! Alla de här ”nystarterna” underbygger bara den där dumma tron om att livet inte börjar på riktigt förrän man är smal, lycklig och snygg. Men livet pågår hela tiden och sedan tar det slut, bäst att försöka hinna njuta av det.

      Eller att man ska våga berömma killen på Ica för hans leende! Jag tror jag blir mycket mer peppad och glad inför hösten då. Tjoohoo

        Me too

    Höstdepp? Njaa, men när det är -25 grader, svart ute dygnet runt och snö upp till armhålorna DÅ ska jag tänka på att le till nån random snubbe på Ica istället för att gå i ide med björnarna ?

      Spara det tills det är -42 som det var förra året i januari, :'(

        Då kan vi snacka deppig på riktigt ?

          Härligt ju!

    Äntligen kommer min tid. Mår alltid som bäst på hösten och allt känns så rätt med skogspromenader i ett murrigt landskap.

      Samma här. Hatar när det är för varmt ute (den här sommaren fick mig tro att jag hamnat i helvetet trots att jag är ateist).

        SAMMA HÄR!!! Sååå lycklig över att hösten äntligen är här <3

      Och skogen doftar så gott på hösten? ❤️?

    Wow så pepp jag blir!!

    Men alltså hur kan folk ha så dålig läsförståelse? Ingenstans skriver Hanna att hon antar att alla blir höstdeppiga och behöver muntras upp. Det här inlägget vänder sig väl uppenbarligen till de som vanligtvis blir höstdeppiga men som kanske känner att de behöver peppas. Jämför med ”Såhär till hösten behöver rosorna beskäras”. Inte tusan skulle du skriva ett inlägg om att det är oförskämt av Hanna att anta att alla har rosor utan du skulle förstå att det inlägget riktar sig till de som har rosor i trädgården. Behöver du inte nystarta? Bra, då var inte det här inlägget riktat till dig. Behöver du pepp för att du alltid blir höstdeppig? Varsågod, här kommer Hannalicious med tips! Sen vet jag inte om jag personligen skulle ta livsråd från någon som kallar sig Hannalicious men det är ju en annan femma.

      Pepp är väl en sak men tipsen som Hanna ger har ju inte så mycket med depp/pepp att göra. De flesta höstdeppiga blir ju det pga mörkret/kylan, då är det ju välmående man ska fokusera på, inte att bli sitt snyggaste jag. Eller för vissa (som Hanna) kanske att vara så snygg man kan är det som gör en glad?

      Att ge komplimanger är dock ett bra tips tycker jag, det gör både den som ger och den dom får komplimangen glad! Annars hade jag tipsat om att läsa en bra bok, försöka vara ute en stund varje dag, träffa vänner/familj, börja se en ny serie, meditera, kanske gå nån kurs i språk eller dans. och hitta sina egna sätt att njuta och vara glad i livet.

        Tack för dina tips, Jenjen!

      Att sluta äta gör ingen gör ingen glad.

    Finns ju ingenting som är så peppande som gamla, utslitna klyschor ? Åh unga personer som ska sparka in öppna dörrar och uppfinna hjulet för 1000000000000000 gången, vad vore väl livet utan er ?

    Nu var du nog lite känslig.

      Lite vrång?

        Nej är du?

    Jag vet flera som mer ser hösten som nystart än januari.
    Tror det är en kvarleva från skoltiden, men även att tex många föreningar och träningsgrupper går terminsvis och det är på hösten de sätter program och tider för både höst och kommande vår.

    För mig har jag ofta hunnit fundera på saker under sommaren medans december – jan mest är hektiskt, även om julhelgerna mysiga så rullar det på.

      För mig är alltid hösten en form av nystart. Gammal rest sen när jag pluggade. Man har energi efter sommaren och planerar hur man ska orka till jul.

        …. & då blir det en ny nystart

    Åh, ÄLSKAR hösten!! Alla olika sidor av den. Den tidiga hösten med klar luft och underbara färger, den sena hösten med bruna löv, regn och rusk ❤️ Så jag behöver ingen pepp!

    Påminner lite om Engla. Hon ska jämt nystarta, ta tag i saker, skärpa till, börja om, ändra.
    Hon försöker förstås inte pracka på folk att göra samma sak men jag tror inte att hon märker själv hur hon håller på.

      Nu är jag väl elak, men alla hennes idéer om podd, föreläsningar, capsule wardrobe och framför allt köpstopp, hur gick det? Un-influencer i ett nötskal.

        Haha, hon är ju för fan komisk! Podden förutspådde jag att vara tillfällig såklart. Det räckte att lyssna några minuter för att förstå det. Köpstopp??!! Tillåt mig hånle, det måste vara extremt enkelt. Hon får väl kläder hemskickade gratis till sig? Eller har hon blivit för bortglömd för det kanske.
        Hur som helst så har Engla återkommande samarbeten med klädföretag så det går nog ingen nöd på henne.
        Förresten så beror hennes så kallade köpstopp garanterat på att hon vill spara till ytterligare en designerväska för en sisådär 30 000. Det handlar självklart inte om att tänka på jordens resurser eller nåt annat ädelt.

          Vad bitter du låter.

            Så gulligt av dig, Englas läskiga syrra?

    Du tappade mig vid ”Mörkret och bristen på melatonin”.

      Haha, ja det känns ju en aning kontraproduktivt att öka melatoninhalten om man lider av hösttrötthet.

      Haha… den var bra!

    ”tar dig an tjuren vid hornen!” ?

    Går inte att hänga upp sig på allt man läser. Då blir man deppig om något ?

    Märkligt inlägg heh, ser inget fel i hennes text, står ju samma sak som i tidningars artiklar om höstdepp. Du behöver inte ta åt dig personligen Camilla av vad hon skriver :p

      Tidningarnas artiklar är också tröttsamma, skulle jag säga. Ständiga nystarter, banta till jul/midsommar bla bla bla och förrresten köp de här produkterna bla bla bla

        ”Gå ner 5 kg till sommaren på 3 veckor!”

        ”Gå ner sommarkilona!”

    Men att ”ta sig an tjuren vid hornen” låter väl ändå kul nu när hösten kommer?! 😉

    Jag säger som jag brukar säga vid nyår
    ”Här behövs inget new year new me, för jag var perfekt redan förra året.”

    Går in på Therese Lindgrens blogg och ALLA annonser är från KD…
    visst måste väl hon kunna påverka det?

      Nej, däremot du och din sökhistorik och surfning. Jag ser Comhem, Ica, Loreal och Mindoktor på Therese’s blogg.

    Jag avskyr hösten och går alltid in i en rejäl höstdepp. En riktig SAD alltså, klinisk. Lider alltid mer eller mindre, men på hösten kör jag huvudet rätt in i väggen. Kan inte se det vackra i att löven slutar vara gröna, dessutom trillar de ju av, det regnar typ konstant sidledes och löven blir en unken brun gegga. Som bonus är det mörkt hela tiden. Ångesten har redan börjat krypa på, vilket givetvis har med den snabba väderväxlingen att göra, för augusti är en sommarmånad för mig vanligtvis. Och då har det varit en fantastisk sommar om man bortser från torkan. Sydeuropeiskt väder i Sverige, who knew?
    Men nu kommer perioden med mer smärta (fibro plus nervskador), mer panikångest, ännu sämre sömn (vilket inte ens borde vara möjligt) och generell depp. Det blir värre ju äldre jag blir har jag upptäckt.

    Jag vill strypa peppiga människor som skriver saker om nystart och att man skall bli sitt bästa jag. Nystarta gärna, men dra inte in höstdepp i det som om det vore något som går att kontrollera. Fram till slutet av februari och början av mars är jag den sämsta versionen av mig själv och blir det så kallt som det var i vintras får jag sådana smärtor att jag vill gnaga av mig armar och axlar.

    Eller, jag vill kanske inte strypa dem. Jag orkar bara inte läsa om höstpepp i något jag uppfattar som Susanne Lanefeldts hurtiga röst.

    Jag måste byta land vintertid, måste VERKLIGEN byta land. För mig är det lättare att hantera sjukdom när solen skiner, inte ens vidriga skov känns lika vidriga som de gör en dag i november när det är ljust i typ två tummar. Och med ljust menar jag någon nyans av grått.

    Någon som vill prata nystart på mitt vis? Planera och fantisera exakt vart flyttlasset skulle gå om man hade noll ansvar på hemmaplan? För att inte tala om hur trevlig jag hade varit om jag hade suttit på en sydlig strandpromenad i november istället för I de Murkna Lövens Land?

    (Telefonen har velat skriva Löfvén båda gångerna, telefonen har faktiskt en poäng den med ?)

      Relaterar så till detta! Drömmer alltid om att åka till typ Australien oktober till mars.

        Åk till Nya Zeeland om du ändå ska åka så långt bort. Australien är bara öken, 44 grader varmt på sommaren och giftiga och dödliga djur.

          ååh jag ska äntligen göra den resan! har tänkt så i så många år nu, hatar verkligen vintern. och snart är det daaags, november till mars ska jag resa runt i alla världsdelar

            Så härligt lina! Det kallar jag nystart på riktigt, att skippa hösten. Kan vi göra en Bloggbevakningsresa kanske?

            Vilka länder skall du åka till?

            Gör dig själv en tjänst och hyr bil på Nya Zeeland om du kan. Och ta din tid att svänga av vid varenda skylt till en sjö eller sevärdhet du kan hitta, för även sådant som knappt syns på kartan kan vara ett minne för livet.

            Modig du som vågar skriva att du ska ut och resa. Brukar bli ett jäkla liv här då ang miljön. Hur som så önskar jag dig en härlig upplevelse.

          Eeehhh….nej, din beskrivning av Australien är extremt inkorrekt.

          Man behöver ju inte åka till Alice Springs direkt… Sydney har ganska optimalt klimat tycker jag. Typ 26 grader under deras sommar och typ 10 grader som kallast under vintern. Som att man hoppar över det sämsta med Sverige och gör sommaren bättre. Och dessutom är det en fin stad!

          Med det sagt så är Nya Zeeland makalöst. Det enda som saknas är en vettig och trevlig stad i rätt storlek att bo i. Auckland är ganska trist, Christchurch går sönder, Queenstown är pyttelitet men har ändå alltid världens längsta kö till hamburgerstället. Det skulle väl vara Wellington, men där blåser det som ett helvete typ 300 dagar om året.

            Nah, högsommar i Sydney är runt 40 grader och på vintern inte sällan under 10 grader. Sen är inte husen isolerade här så det blir rätt kallt på vintern. Men absolut bra klimat 🙂

      Okay, ljusterapilampa, ät frukost med den i sängen ca 20-30 min och en boost på eftermiddagen. Gå rask promenad i dagsljus, minst 30 minuter, helst en timme, går att fördela på två tillfällen. Ät bra.

        Och börja ät D-vitamin i stora mängder! Har nästa helt eliminerat mina höstdepressioner (var seriöst självmordsbenägen) genom att äta 10 000 ie D-vitamin per dag på hösten. Det kan funka för även andra! ♡

          Håller med anonym! D-vitamintillskott gjorde en enorm skillnad för mig förra hösten och kommer definitivt ta det detta år också.

        Fast alltså, jag är 48 år och har fått hjälp sedan jag var 28. Jag är jättetacksam för tipsen och att någon tar sig tid och skriver, men jag går inte obehandlad plus att jag har testar cirka allt mellan himmel och jord på egen hand. ? Iaf allt som är lagligt. Sedan ett par år tillbaka kan jag även lägga till klimakteriet från helvetet på meritlistan.

        Ljusterapi testade jag när det var så nytt att det inte fanns lampor att ha hemma, då fick man åka till sjukhuset varje morgon i perioder och göra det. Funkade inte. Efter det har jag testat hemmalampa. Funkar inte heller.

        Det eeeeenda som gör mig lite lite tokig är ”rör på dig-råden”. Att vara inne i en riktig depp och samtidigt få ett rejält fibroskov, då går det inte. Det är som att leva i kvicksand och dessutom med galen smärta. Och jag har folk i min omedelbara närhet som på allvar tror att psykiska sjukdomar är en fantasi och de brukar komma med den typen av råd, det är givetvis därför jag reagerar som jag gör. Oftast går jag ju ändå, eftersom jag har två jyckar som inte accepterar att vara inne.

        Och D-vitamin har jag ätit i ett par år, för jag hade brist på det. Den förvåningen när jag fick reda på att det var en sorts undernäring. Då undrar man ju hur jag hade mått om jag inte hade ätit tillskott.

        Av allt jag testat utanför vården har bolltäcke varit det absolut bästa. För sömnen. Vilken grej! Har dock blivit tvungen att sluta pga klimakteriet och för att jag då är för varm på nätterna. Nu kör jag sidentäcke och sidenlakan, då slipper jag oftast bada i min egen svett.

        Och så antidepp på det. Sedan 20 år tillbaka.

        Nåväl. Jag vill iaf inte ha höst eftersom det sänker mig mer och mer. I år hoppas jag på sex veckor i Australien (på riktigt), under förutsättning att mamma passar hundarna. Tanken är att ta resan dit i två etapper och stanna kanske fem dagar i Dubai, men vi kan inte klura ut bästa stället på vägen hem. Något som ligger på vägen. Är Singapore värt det eller har någon bättre tips?

        Men jag VILL verkligen ha en lägenhet på sydligare breddgrader. Någonstans där de gillar hundar (ej som mat ?) och som det är praktiskt att köra. Alla köper i Spanien, det ville jag med, sedan kom jag på att jag ju älskar Grekland och att jag aldrig varit i Kroatien som jag vet är otroligt vackert. Någon som har erfarenhet av något annat än Spanien? 50 nyanser av grått är fan inte hållbart ??

          Kroatien är enormt vackert och framförallt billigt. Jättetrevligt att kunna gå ut och äta och dricka drinkar för inga pengar alls.

          Vet vad du menar om klämkäcka människor som kommer med råd i stil med att man ska pröva att ta en promenad så känns det nog bättre. De menar väl men det är så förminskande.

      Jag känner precis som du! Har sagt upp mig och sålt lägenheten nu. Måste flytta härifrån. ?

        Så sjukt spännande. Har du bestämt dig för vart?

    Ot betr Blondinbellas nuvarande hus; jag läser beskrivningen men ser inte att det står att larm är installerat? Hon har ju varit så ”hotad” så det borde väl vara en självklarhet. Står inte heller att ett av sovrummen har någon slags förstärkning, panikrum. Jag har haft väldigt svårt att tro på alla dessa hot som har har erhållit genom åren, varför skulle man hota henne?

      Hahahaha! Ni är för roliga alltså! ?

      Klart det finns larm i ett nybyggt hus för 30 miljoner?

        Nu slarvläste du lite va?

        Står ”nuvarande hus” inte ”nyköpta hus” – på med läsglasögonen ?

      Hahahah hur korkad får man bli ?

      Man brukar inte beskriva vilka säkerhetsanordningar som finns.
      Bella skrev i alla fall att det finns kameror överallt eftersom hon var orolig för visningen i helgen.
      Och den som är road kan ju titta på bilder från Bellas hus och kika om det i alla fall inte finns lite grejor som kan kallas larmdetektorer i rummen osv.
      Och ”panikrummet” är inte en fancy bunker under jord utan en förstärkt dörr till sovrummet. Det har hon själv skrivit om flera gånger.

        Hade kunnat bli en härlig mäklarannons annars. ”Välkommen till denna helrenoverade dröm ute på lugna och trygga Lidingö. Villan är nogsamt utrustad med kameror och larm direkt till vaktbolag. Fönstrena är utbytta till okrossbart pansarglas men om ändå någon galning skulle försöka ta sig in finns ett tryggt panic room som rymmer hela familjen på övre våningen”
        Någon köpsugen? ??

      Det kan vara så att hon tar det med sig dessutom. Larmet är inte bundet till huset utan snarare till henne. Man köper ju själv alla kameror etc. blir konstigt om mäklaren då skriver där finns larm men att sen den gamla ägaren tar med sig det.

    OT men måste bara berätta, var inne på Youtube och såg att en 12 årig tjej i USA blivit allvarligt brännskadad över hela kroppen pga fire challenge.. som handlar om att man ska hälla flamable vätska över kroppen o tända på.. ? wtf håller barnen/ungdomarna på med. ?? ?

      Förlåt men vem fan är så dum

        Ja många tydligen, massor av barn o unga som gör denna ”fire challenge” innan dess så var det ju ”keke challange” (hoppa ut o dansa utanför bilen när den rullar) och tidepod challenge (äta diskmaskin tabletter) men fire challenge tar nog priset av alla priser i att vara korkad.

          Ja jag vet att många är så dumma men det går ändå över mitt förstånd, helt bisarrt.

        Darwin

      Survival of the fittest…

        Fittest på vad sätt? Att inte vara så korkad att man tänder på?
        Tja, intelligens kan ju vara bra att ha om man ska leva vidare.

    På tal om melatonin, någon som känner sig manad att berätta mer om vad ni vet om det/egna erfarenheter?
    Jag har ätit det i flera år men när någon frågor/man ska tipsa, så står man där och ba ”eeh..seretonin du vet, melatonin..sömn..rytmen…hormon, jetlag, asbra. Nej, det är inte farligt. Det säljs inte i Sverige för att…eh…de forskade på den. Typ.”

      Hahah
      Förlåt men den där hormongrejen, vad är det bra för?

      En kvinna runt 40/50 år i min reformer class idag, kommenterade någonting om sin rumpa och sa sen, ”tjejer, gör inte som jag gjorde och lyssna på varningar om att man får cancer om man tar hormoner. Skit i det! Ta hormoner så ni inte åldras” ??
      Trodde hon menade preventivmedel, men det var kanske liknande melatonin?

        Hon menade förmodligen att ta Östrogen i samband med klimakteriet.

        Mm, får man cancer så slipper man ju troligtvis bli gammal då med. Win-win?

          Fast nu är du extremt felinformerad, i de studer som tyder på det har pat även fått gulkroppshormon och det skrivs inte ut numera enl min gyn.

      Nej, det såldes inte i Sverige eftersom man kom fram till att det fungerade såpass bra att det läkemedelsklassificerades. För att det ska godkännas sedan så måste ett företag ansöka om att få det godkänt, vilket börjar komma igång n men det har tagit +10 år.

      Fick detta förklarat för mig av en specialistläkare för över tio år sedan.

        Melatonin kan du ju faktiskt få på recept i Sverige, däremot så fanns det inte tillräckligt mycket ”bevis” på att det fungerar och inget företag ville lägga de miljarderna de kostar att få det undersökt och testat så att de kan släppas på den fria marknaden som hälsokost så som D-vitamin etc.

        Jag har fått konstaterat av specialist ett fel i min melatoninproduktion, vilket betyder mitt melatonin inte börjar produceras sent på natten, tar därför det varje kväll så att jag kan somna i normal tid – men köper mitt utomlands, de där på 1 mg i Sverige på recept är nästan värdelösa.

          Har 10mg melatonin varje natt. Fullkomligt älskar det.

            Snälla läs på om farorna med långvarig och högt intag av mellantonin. ?

              Har du någon länk? Nu skrämmer du mig.

    Jag är för en grundlagsändring som säger att vi ska hoppa direkt från 31 augusti till 23 december. Den 30 december hoppar vi till juni igen. Det känns som ett bra år.

      Fast jag gillar våren mars-maj. Så mycket nytt liv och positivism. ??

      I övrtigt är jag ombord på ditt förslag. ??

    Är inte all denna ”pepp” inför varenda grej/årstid så extremt urvattnat? Är det på riktigt någon som blir inspirerad av alla dessa klichéiga uppmaningar?

      ”Pepp” som generellt koncept känns krystat.

    Själv älskar jag hösten. Krispig luft, löv som ändrar färg, mysiga koftor, boots, strumpbyxor, röda läppar, tända ljus, goda soppor, halloween… Underbar tid! Förutom de gångerna hösten förvandlats till en enda gegga av regn och rusk med en gråvit himmel som hänger tre cm ovanför huvudet. Det är vidrigt.

    Värsta tiden på året är annars definitivt jan-feb för mig. Tråkigt, kallt och långsamt!

    Tycker hösten är ångest för det är upptakt till detta deppiga halvår som bara är kallt och grått och som grand finale kommer vintern. Blä! Enda som är positivt är att man kan sitta inomhus utan dåligt samvete o dricks rödvin

    Och så får man tips om att typ unna sig ett bad mitt i veckan. Det tipset har jag läst om varje höst sen jag läste Julia-tidningen. ??‍♀️

    Det känns som att Camilla blev lite sekundärs-kränkt? ☺️

    Det låter lite töntigt med alla dessa nystarter, men för mig är det typ nödvändigt efter jul och efter sommarsemester pga att jag förvandlas till en nära på alkoholiserad godisjunkie 2 ggr per år. Har druckit mig salongs och ätit mängder med godis nästan varje dag i 4 veckor. Självdisciplinen är verkligen noll så fort jag får några dagars extra ledighet, så jag behöver nystarterna och ta-tag-i:andet för att bryta det onyttiga livet och inte på sikt gå sönder i kroppen. Även om det har varit så jäkla skönt för psyket att bara släppa loss, frossa och inte bry sig. ^^ I år håller jag dessutom på att lära mig äta grönsaker till alla måltider och dessutom har jag börjat äta lunch (hetsäter mycket mindre på kvällarna).

      Du behöver ingen ny start, du behöver självkontroll.

    Du verkar ju inte veta något om psykisk ohälsa eller hur hög procent det är som blir deprimerade till hösten i Sverige och jo, det påverkar hur man ser på sig själv och påverkar hela sitt liv. Läs på innan du yttra dig.

      Hej…du måste vara ny här…

        För att?

          För att du nog inte hade skrivit en sådan kommentar eller ställt frågan då du redan haft svaret..

            Förmodligen. Du är bra på att provocera iallafall 😉

    Alltså, att Hanna sätter en hel rubrik med fokus på ”who copied who” efter Ivy Revels modevisning. Kom ner på jorden… Du är säkert jätteduktig med dina influencer-samarbeten osv, men komigen.

    På tal om att komma ner på jorden: Tror faktiskt inte att någon bryr sig om att hon tyckte drinkarna Mollie serverade på sitt event var äckliga eller att hon ska ha hennes musik till ditt nästa event. Berätta/visa istället lite mer av Mollies kollektion som alla andra vänner så fint har gjort i sina inlägg? Tycker det brukar vara så otroligt mycket ståhej och fokus och cred till skyarna så fort Hanna lanserar något, men en annan historia när kompisar har gjort det.

    För varje inlägg jag läser på Hannas blogg så blir jag påmind om varför jag slutat läsa den. Blir faktiskt chockad att inte fler reagerar.. Vet inte om jag bara är allergisk mot denna typen av människor, men det kryper nästan i mig! Kom-ner-på-jorden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.