Lika som bär

Vad säger ni?
Hiss, diss eller kanske fniss?

https://www.instagram.com/p/Bmx4FpwD8Ks/?utm_source=ig_web_copy_link

Tack för tips!

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bara fniss på den! Sedan undviker hon helt att svara på några frågor om tillridningshäst nr 2, har den åkt hem igen tro

      Passade nog inte andra hästens ägare kanske att andra motionerar hästen ofta då gonzi är på tävling, meeting, Stockholm osv. Kanske inte så det var presenterat från början

      Gissningsvis blev den halt eller skadad eftersom det är locket på. Något hon vill dölja..

    Ett solklart ja till Tarzanfesten..?

    Tessie, vilket lågvattenmärke

    Så jäkla sur ?

    Jag är ju tröttare än jag trodde. Läste ”Leo går” flera gånger och förstod inte för allt i världen varför hon hade en bild på sig själv om hon pratade om ngt barn som börjat gå ?

    Klädseln verkade ju inte göra henne glad

      Alltid lika sur och trumpen med putande ihopsnörpt mun som en treåring som inte fått sin vilja fram

        Oj tänk om hon gapflabbat.

        Ja flickor ska ju le o se söta ut, du hade aldrig skrivit samma om en man.

    vad betyder gonza?

      Pappan heter Gonzalez i någon del av namnet

        Antonio Berntsson Gonzalez

    Ja tror, att hon tror son ser cool ut när som ser sur ut. Bara en teori

    OT – Nån annan som läste Bellas sympatiinlägg om att ge pengar till tiggare + goda egenskaper hon försöker mata barnen med – och precis efter det handlar det om lanseringen av Hermine Hold där hon ber sina läsare välja logga..
    Hennes strategi är verkligen höjden av falsk människa.

      Jag får ont i magen av dessa inlägg om hur hon hela tiden ska få barnen att prestera något. Kan de inte bara få vara ibland?!

        Att lära barn medmänsklighet torde knappast vara konstigt. Jag lär min dotter att man själv avgör om man vill ge pengar till tiggare, men att man oavsett säger ”hej”. Det kostar inget men betyder mycket. Jag ger aldrig pengar, men hälsar alltid. Att lära sina barn att bara ignorera, är illa.

          Absolut men jag tror det andra inlägget syftade på att det låter som Bella styr med hela handen enligt en ”jobbmall” typ, när det gäller barnen

          Hahahaha som om en rumänsk tiggare bryr sig ifall du eller din unge säger hej dom vill bara ha stålar

            Trevlig du verkar vara … Oavsett var vi kommer ifrån är vi människor allihop. Fast jag tror att man tar ifrån någon deras människovärde genom att låtsas att de är osynliga. För mig är det självklart att inte ignorera dem som sitter där, även om jag inte ger pengar.

        De ska ”utmanas” hela tiden. Antar att det mest ska låta fint. Eller så ska hon drilla dem till ”entreprenörer” så att de kan följa i mammas fotspår. Vi får hoppas att pappa lär dem alla basics i att klara sig själv, annars har vi i värsta fall två speedade imperiebyggare som inte vet hur man öppnar ett kylskåp.

        Hur ont i magen får du inte då, när barn lever i fattigdom och elände.

      Ja, det där tricket med att involvera läsarna i valet av förpackning, färg, logga osv har hon kört flera gånger tidigare.
      Naturligtvis har man redan bestämt logga för Hermine Hold tillsammans med övriga designelement i förpackningar, etiketter, kommunikation osv.
      Lanseringen ska bli snart så självklart är allt redan bestämt och satt i produktion. Det Bella visar i bloggen för läsarna att välja emellan är förstås de alternativ som Bella och hennes partners hade att välja på för flera månader sedan.

    Diss – mina ögon blöder av leopardmönstrat.

    Jag förvånas över att ingen reagerat på hur uppenbart mönstret uppmanar till slakt av leoparder och geparder.

      Kors… då har jag uppmanat i flera dekader. ?

      Nu har hon ju hoppat av skolan för att hon inte behöver den längre utan kan leva på sina kanaler så ska nog inte räkna med att hon kan klura ut det själv.

    Tycker hon och Dessie är lika som bär

    Så lägligt av magdalena graaf att hitta på dessa ”regler”

    ” Ikväll ska jag skriva upp punkter och mål! ❤️
    Endast mobil på rummet är tillåtet, wi-fi i en timma om dagen. Regler som ska hållas”

    Då kan ju ingen se var hon egentligen är någonstans ??*host host* rehab…..

      Tycker du verkar vilja förlöjliga mg och det är inte bra. Det är hennes liv och tycker det är ett moget beslut av henne att åka bort några veckor.

      Har du bekymmer med det.

      Tror inte hon är på rehab av alkohol, däremot tror jag inte man dricker alkohol där.

      Så? Att våga lägga in sig på rehab är ju supermodigt!!!

      Detta var riktigt lågt av dig, spekulera i något du inte vet något om, jag får vibbar från skolan när jag var 14 år.

      Det framgår rätt tydligt att hon inte är på rehab, däremot är hon på en omstart av kropp och själ. Ett första led i att lära sig leva utan artificiella kickar såsom alkohol, cigg, kläder, hårförlängningar, resor och förväntande gabflapp och att inte springa från känslor och sorger och aldrig riktigt känna efter. Om hon dricker för mycket är det bara ett av många symptom på ett uppbyggt själsligt problem som hon behöver läka. Jag önskar så att jag kunde göra likadant, ska kanske göra ett litet retreat för mig själv hemmavid.

      Oavsett orsak, hoppas jag att hon verkligen att hon kommer stärkt ur resan. Både mentalt och psykiskt. Att hon hittar en bra väg framåt i livet. En bra väg framåt, behöver alla… och alla är värda det!

        Både psykiskt och fysiskt… menar jag förståss

      Skrev inte ngn ut namnet på stället? Var inte rehab utan snarare detox, yoga och lite bantning?

    Har inte läst kommentarerna till hennes bild på Instagram men spår i min kula att det är kommentarer likt Omg hiss ? så jävla snygg gumman döda miiiig ??? yaaaaass queen SLAY ?
    När någon influencer frågar om det är hiss eller diss är det alltid cirka noll diss. Och hade någon skrivit diss hade den väl blivit blockad och är en hater

      Jag tror snarare att kommentarerna är i stil med ”snälla Nellie följ mig på instagram!!” av typ hundra småtjejer, haha.

        Snälla svara på denna kommentar Nellie du är my lifesaver och jag skulle bli såå glad om du svarade på min kommentar❤???

      Döör!! ?

    Jag tycker det var fint.

    Tycker det är så trist att hon inte alltid creddar fotografer på bloggen när hon repostar bilder från tävlingar ?

    Sitter inte toppen lite konstigt?

      Hon har ju knölat upp ett vanligt linne för att det ska bli kort och visa magen. Så jävla löjligt.

    Engla tipsar om dyra kappor på sin blogg från märket Toteme på sidan Wakakuu. En sådan kappa kostar 7999 sek. Men fint av henne att tipsa sin läsare och lägga till på bilderna länken till hennes hemsida vilket iof inte tillhör hennes sida utan själva Wakakuu.com är det tillåtet att ens göra så? Hon måste få saftig provision per såld kappa typ 10% vilket är inte mindre än 799 sek. Så ett tips till er alla köp inte via a-dlink de vill tjäna pengar på er låtsas att skapa en slags kompisrelation som endast gynnar de själva ekonomiskt.

      Haha – har du precis lärt dig hur adlinks funkar? Hon har ju skrivit att inlägget innehåller sånna länkar så vad är felet?

      Sen fattar jag inte, vill jag ha en kappa och den bidrar till att ngn annan får pengar (som inte jag betalar) så kvittar väl det?
      Men som sagt – adlinks…inte direkt ett nytt fenomen!?

        Klart jag vet hur adlinks funkar de funkar så så att bloggaren ska tjäna pengar på en när man klickar sig in på varan och gör man en beställning så får bloggaren en viss provision per såld vara. Vet du själv bättre? Klart att de adlinkar allt för att tjäna pengar. Därför är Nelly och Boozt återkommande företag som hon adlinks ifrån. För att de har den tjänsten för bloggare att tjäna pengar win win för både företaget och bloggaren. Countrydreams brukar hon inte länka fastän de har en hel del samma och liknande produkter de duger bara till betalt samarbete för henne dvs Engla.

          Men är det så konstigt då? Hon lever ju liksom på sin blogg och behöver tjäna pengar. Kan förstå en del av kritiken Engla får, men detta var ju bara löjligt. Är man bättre för att man samarbetar med billigare märken som tex Ellos alltså, enligt dig?

      Kompisrelation? Vem skulle vilja vara kompis med henne?

    Diss!

    Alltså herrejävlar vad klagas och gnälls överallt

    Hur kan Nellie ha 375’ följare?! ?? Såg några avsnitt av hennes TV program men blev seriöst mörkrädd om unga tjejer idag ser upp till någon som henne.

    Hon framställer sig själv som en mkt osympatisk, narcissistisk, bortskämd & omogen tjej. Ambitiös- visst, men det finns gott om goda rollmodeller som är ambitiösa OCH trevliga.

      Rollmodeller ? härlig svengelska! Och det menar jag genuint, inte drygt 🙂

        Hehe, bor utomlands sedan 9 år tillbaka så min svenska är inte direkt perfekt ?

      Hon fick merparten av dessa följare (över 400 000 tidigare) i början, väldigt många av dem vuxna män som gillar unga tjejer som spelar på sex vilket hon gjorde väldigt mycket tidigare – och fortfarande. -Gillar att jag vågar gilla min kropp! som nåt slags kroppspositivt mantra och så en poserande bikinibild – lätt att säga och visa när man är smal, snygg och sexig. Skitsnack mao och bekräftelse-följar-fiskande. Hade hon öppnat kontot idag hade siffrorna sett helt annorlunda ut.

        Tack för info Valentina, det hade jag ingen aning om. Och föräldrarna lät det bara fortgå? Nu blev jag ännu mer mörkrädd för ”rollmodellen” Nellie (?) men framförallt hennes föräldrar.

          Det var ett väldigt rabalder när hon (exempelvis) som 12-åring poserade spreaytannad och i bikini och högklackat ihop med killar ur Paradise Hotel. Eller som 11-åring poserade för ett bikiniföretag med uppknäppt gylf. Osv i det oändliga. Varje gång försvarade familjen det hela med att det onda fanns i betraktarens ögon. Alla kritiska röster tystades. Och så fortgick det. Idag fokuserar Nellie mer på hästarna och ridningen, men fortfarande dyker poserande bilder upp med jämna mellanrum, inte minst när följarsiffrorna dalar. Något som syntes med all tydlighet när man kunde se siffrorna på Socialblade, som nu tyvärr fått upphöra med den finfina servicen.

          Det är synd, då Nellie borde kunna hålla intresset uppe genom sin ridning. Men så är det ju överlag – de flesta idrottande tjejer ”måste” spä på med sex för att vara intressanta och få sponsorer.

    Usch hela hon är vidrig! Hur hon är som person ? bortskämd snorvalp som inte lärt sig hur man ska bete sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.