Det händer på Instagram

https://www.instagram.com/p/BnLfsP6H62J/?utm_source=ig_web_copy_link

STOPPA PRESSARNA! En drinkvagn som INTE är i guld och marmor? WHAAAAT?

https://www.instagram.com/p/BnLbKqeglU-/?utm_source=ig_web_copy_link

Hur många av er hade haft problem med den här regeln?

https://www.instagram.com/p/BnJpwaJlATX/?utm_source=ig_web_copy_link

Smail från Paradise Hotel klädde sig snyggast av alla på Kristallen igår. Två tummar upp!

https://www.instagram.com/p/BnLTqxTBPxW/?utm_source=ig_web_copy_link

Någon som smygsniffat på Sofi Fahrmans parfymer? Utlåtande?

https://www.instagram.com/p/BnLV24fhvIX/?utm_source=ig_web_copy_link

Har ni någonsin gått på Influencerbloppis?

https://www.instagram.com/p/BnLpkDxAC_b/?utm_source=ig_web_copy_link

Norska influencern Sophie Elise är med i den norska upplagan av ”Let’s Dance”. Vems tur är det i Sverige nästa gång tror du? Kissie? Foki? Jocke eller Jonna? Therese Lindgren?

https://www.instagram.com/p/BnIJrP1AKU_/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag har aldrig varit med om någon som blir av med så mycket grejer som Bingo Rimér. Stackarn!

https://www.instagram.com/p/BnId7kpBZw6/?utm_source=ig_web_copy_link

Hur tror ni det kommer gå för Martin Melin i valet? Kommer han kunna sluta som polis för att ta plats som politiker?

https://www.instagram.com/p/BnLSsDqhcrz/?utm_source=ig_web_copy_link

Den här bilden…den gör mig full i skratt. Allt från de identiska skorna och solglasögonen utanpå håret till de extremt svåra poserna fulla av lidande… 🙂

https://www.instagram.com/p/BnKgGMyneNj/?utm_source=ig_web_copy_link

Och jag som helst av allt vill veta hur Linda ser så där avslappnad och naturlig ut med lite öppen mun. Själv ser jag ut som en guppy och snörper istället på munnen med resultatet att jag ser ut som om jag nyss bitit i en citron.

https://www.instagram.com/p/BnJUCg6F2us/?utm_source=ig_web_copy_link

Om du är intresserad av CA så är mitt tips Yogagirls podd och särskilt om du läste det här inlägget som hon postade för ett tag sedan på sin blogg.

https://www.instagram.com/p/BnBJnLSgJDR/?utm_source=ig_web_copy_link

Man kanske borde rassla dit och se om man kan hitta sig ett par billiga klonkisar?

https://www.instagram.com/p/BnHNV17DfCd/?utm_source=ig_web_copy_link

Agreed.

https://www.instagram.com/p/BnG3aVQnPTD/?utm_source=ig_web_copy_link

Humorn i att aldrig ha sett Isabella med en Daniel Wellingtonklocka förutom när det vankas betalda samarbeten, en klocka som sedan ryker i samma sekund som bilden är tagen.

202 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om du vill hitta en influencer som håller på med smygreklam så kolla in Sannealexandra, senast idag om ett hotell. Hela tiden gör hon reklam för sitt egna märke också..

    Så tröttsamt att de kan tjäna HUR mycket som helst på egentligen ingenting samtidigt som de inte följer lagar :/

      Det där hotellet i Visby som ALLA influencers plötsligt åker till…. lojsan, Isabella och Sanne mfl…. ingen märker ut det som ett samarbete

    Kan inte låta bli att skratta lite varje gång Bella gör reklam för DW ?

      Samma här.

      Ellos, DW igen, vad blir nästa (inte så trovärdiga) samarbete?

        Lidl

        Uffes saker och ting eller Gömda juveler!

          HAHAHA!

          Haft en pissig dag (egentligen har väl de senaste fem månaderna varit urk), men detta gjorde min dag!

            Hehe, glad att stå till tjänst 😀

          Gömda juveler haha

        Clas Ohlson förstås!
        ”I’m always looking for good tools and equipment for my home as I’m interested in mending and fixing things that are broken”
        Lika trovärdigt som att Bella bär DW-skräpklockor för att vara mer ”business-like” 🙂

          Tror hon redan gjort Claes Ohlson, hon valde väl ut lampor där?

            Var det inte Forni?

      Dollar store! För där finns ju allt, inkl. hennes egna produkter (den gamla förpackningen). Såå bra att kunna spara tid.

    Varför åka på rehab om man ändå inte tänker följa reglerna

      Fast hon skrev ju att hon ska följa reglerna?

        Och smugglade med sig kaffe som inte var tillåtet??

          Och hon skrev ju anledningen till det. Men kan hon hantera kaffe och det inte är anledning till att hon är där så ser jag inga problem med att hon bröt den regeln en gång. Det är nog inte direkt avgörande för hur det ska gå. Så vi behöver ju inte döma så hårt 🙂

            Ofta åker man ju till ställen som dessa för att bryta vanor och beteenden och att komma ifrån att yttre saker påverkar vad kroppen vill ha dvs att man låter bli mobil, kaffe, läsk, tobak, tv osv

              Hon har ju lagt upp en hel lista (Alkohol och tobak bland annat) men hon kom nyss dit. Tar hon det seriöst så lär hon ju jobba på det under tiden hon är där

        Magdalena är väl inte på rehab. Tror att hon är på Kamalaya Koh Samui – Wellness and holistic Spa-resort , som blivit utnämt till the Worldwide wellness and health-destination of the year. Skulle tro att hon är här http://www.kamalaya.com

      Fast vadå rehab? Vem är på rehab? Varför tror du att hon är på rehab? Verkar konstigt isf att någon dag innan få en överraskningsfest där det serverades öl och vin om man ska åka på rehab, tycker du inte? Nej det är väl ett RETREAT hon är på – INTE rehab – rehab är något annat, inte samma sak.

        Där vissa saker ej är tillåtna och hon väljer att börja med att bryta dessa regler

          Och? Vad menar du, vad ville du komma? Är det ett rehab för det? NEJ var ju just det att det är väl inget rehab utan ett RETREAT. Mår du dåligt för att Magdalena ville ha kaffe som inte är tillåtet? Är du kaffedrickare, för isf borde du veta att man får huvudvärk utan kaffe om man är van vid det, så jag förstår henne. Men saken var ju att varför säga att det är rehab när det verkar vara ett retreat hon är på.

            Om nu inte kaffe är tillåtet av någon anledning när man är med på denna förvaring och man har sökt sig dit för att ingå i något program så visar deg ju på att man inte tar skiten på allvar direkt

              Första dagen. Det är FÖRSTA DAGEN. Om någon hade bett mig gå från kaffe till 0 koppar kaffe på en dag så hade de fått en käftsmäll. Hade jag suttit i fängelse och de inte serverade kaffe hade jag prioriterat att smuggla in kaffe innan jag försökte smuggla in en telefon. Sluta nu, du överdriver. Lägger hon upp att hon smyger iväg och dricker drinkar så absolut, skriv att hon fuskar.

                Instämmer helt. Sen kan jag tycka det är sjukt att hälsoställen inte tillåter kaffe eftersom kaffe är ju nyttigt, det är hälsosamt med kaffe och det är uppiggande, så det är lite konstigt kan jag tycka men vissa anser fortfarande att kaffe är ett gift, och visst ett beroende är det ju.

                  Gift nä men det är något man är ofta beroende av och mår dåligt av att inte få när man vill och därför är detta ett ställe där man helt sonikatar bort dessa saker just för att man inte ska låta dessa beroenden styra ens kropp och tankar

                  Katter nyttigt, inte nyttigt att vara slav under något…

        Det är DU som inte har riktigt koll. Rehab = Rehabilitering är ett begrepp inom sjukvård, socialvård och kriminalvård. Syftet med rehabilitering är att hitta ett optimalt sätt för en person att kunna återvända till dagligt liv och återfå en rimlig hälsa efter, till exempel, fysiologisk eller mental sjukdom som lett till funktionsnedsättning.

        Du kan åka på rehab pga alkohol, det kan ha med stress att göra eller rehab pga ryggont. Maggan har åkt på rehab.

          Vad är det du inte fattar själv, oavsett vad tanta åkt på så skiter hon i reglerna och fuskar redan dag 1

            Har jag sagt något annat eller? Citera gärna stycket där jag säger att hon inte fuskat

            Och vad är det DU inte fattar Idiot?! Vad är ditt problem? Sitter här dag ut och dag in och kastar skit på Magdalena och vissa andra, vad får du ut av det? Mår du bra av det? Nej det gör nog egentligen inte, du är så bitter och mår dåligt och därför ska du kasta skit på andra och förlöjliga och smutskasta andra. Lämna denna blogg och lämna sociala medier och ta en skogspromenad ist så lovar jag att du mår bättre. Eller ta dig en fylla, kanske du behöver och ut och dansa lite. Och så punkten, den glömde du igen.

              ? har varit i skogen och plockat svamp i 6 timmar redan idag då då får jag väl gå på fyllan då ? själv gör du ju rena Maggan på fyllan utspelet på nätet. Chilla med vinet bruden alt klistra upp ytterligare ett väggord i vardagsrummet…

          Hur vet DU att hon åkt på rehab?? Rehab är behandling – Retreat är inte behandling i samma bemärkelse utan avkoppling, lugn, detox, vila, återhämtning, mindfulness, yoga, träning och har inget med alkoholberoende eller alkoholbehandling att göra. Så nej inte säker på att det är rehab, tror hon är på ett retreat däremot. När ni skriver rehab så tänker folk alkoholbehandling, och som sagt verkar konstigt att servera alkohol hemma hos någon som nästa dag isf ska åka på rehab. Bara lägg av!! Man kan ju dock kalla det rehab på ett sätt kanske men det kan ju missförstås så kalla det för vad det är istället – RETREAT.

            Och? Hon har åkt på ett RETREAT med vissa REGLER och hon väljer att strunta i dessa redan DAG ETT

              OCH? Hur är det ditt problem?

              HON STRUNTAR I REGLER!!!

                OCH?? Hur påverkar det dig?

                yiiiiiiiikes.

              Ja OJ VAD HEMSKT!! RING ALLA TIDNINGAR MAGDALENA GRAAF Tog med eget kaffe in på ett retreat i Thailand där det inte är tillåtet med kaffe!!! Vilken jävla kärring!! Hon förtjänar att stenas!!! Usch Usch!

                Nu låter du exakt som Maggan brukar göra. Hoppas det inte är hon som sitter och kommenterar här när hon ska vila upp sig.

                  Haha ja lät som hon kanske men NEJ jag är inte Magdalena. Och inte Amanda och inte Mona och inte Bella som jag också anklagats många ggr för att vara ??‍ Nej vi får verkligen inte hoppas att Maggan sitter och läser denna blogg för det är allt annat än hälsosamt. De dagar jag läser här mår jag dåligt, och mår bättre när jag håller mig borta från att läsa här. Så är det.

                  Precis, helt hysterisk. Huggorm ?

                Och jag åker till bantningsläger med hela väskan full av snickers, kontraproduktivt ?

                  Nu hade hon nog inte hela väskan full med kaffe.

          http://www.kamalaya.com Där är ”Maggan” De kallar sig inte rehab. De har inga alkoholprogram. Men stresshantering och balans i livet inriktningar bla.

            Precis vad jag också skrev att jag tror att hon är. Det är ett Wellness och Health -Spa-resort. Inget rehab.
            Verkar helt underbart åååh som jag skulle behöva det.

          NEJ, hon har inte åkt på rehab, det är du som inte kan tolka textn du själv lagt upp

      Pappan är det iaf inte som är med barnen.

        Och, vad vill du ha sagt med det?

    Är det inte lite roligt att BB får sitt hårbandsbolag att låta som det vore en världsnyhet av supervikt i affärsvärlden? Typ diadem, hårband och gummisnoddar har ju funnits ett tag…

      ”Det är så roligt att se hur ett nytt bolag skapas. Från en idé som funnits i huvudet har vi nu ett AB, investerare (vi tog in fem miljoner innan produkten ens fanns att visa upp men många håller med – potentialen är enorm), tillsatt en VD som vi headhuntade från Gant och anställt en fantastisk designer. Vi kommer att släppa två hårband i månaden och vi lanserar bolaget i höst. Jag längtar massor och är övertygad om att Hermine Hold kan bli en global succé.”

      det sista inom parantesen och den sista meningen fick mig att skratta högt!

        Fem miljoner är en droppe i havet för de flesta investerare. Belopp som de är beredda att förlora på en lunchrast. Hade det verkligen varit en så bra idé som Bella påstår hade de investerat minst 10 gånger så mycket.

          Det låter osannolikt.

        Det måste vara nåt helt revolutionerande med dessa hårband. Eller är det bara investerarna som litar på att Bella kan kränga produkter som är billiga att tillverka till ett enormt överpris till de som ser Isabella som en fantastisk förebild?

        Väntar med spänning på den ”globala succén” för dessa unika hårband.

      Känns som den trenden är påväg bort. Jag bor i ett litet samhälle och här är vi sist med det mesta. Denna sommaren hade massor tjejer diadem, ett tecken på att trenden försvinner snart då den kommit till oss.

        ? Egentligen så ligger ni ju i framkant då… Det är ju ni som vet när trenden är slut och något nytt är på ingång.

    Jag har lite svårt för Martin Melin , ändå följer jag honom på instagram ?, men alla dessa selfies och danser med dottern har jag svårt för. Tror han är vettig och har sunda åsikter , en bra man helt enkelt, men ändå hoppas jag liiiiite att han gör fiasko i valet.

      Martin Melin blockade mig direkt när jag frågade om han hade gjort reklam för Bobbys produkter.. inget svar utan block direkt.
      Jag hoppas att han inte kommer in i riksdagen , vi behöver smarta engagerade personer, inte fler narcissister som bara vill bygga sitt varumärke.

        Smarta?
        Såg du inte honom i Robbinsson?
        Han var allt annat än smart, snarare beräknande och ljög friskt.

          Perfekt material då för att bli politiker ju ?

            Om han är en sådan lögnare borde Sd passa extra bra för hans del.

              Snarare socialdemokraterna enligt senaste dagarnas avslöjanden i media

          Haha alltså läsförståelsen och IQ-nivån här hehe.. Aa skriver ju att ”vi behöver smarta…” Och INTE fler nar……” – Och du 15:36 ba ”Smarta? Han var allt annat än smart i Robinson…” ??‍??

      Jag tror Martin kommer floppa i valet. Ogillar hur han framställer sig själv (och sin dotter) på Instagram.

    Alltså Sofie Fahrmans ben.. vilka spiror! ????

      Håller med, skitsnygg! Håret likaså 🙂

      Åh akta er.. man får inte skriva något positivt om någon här inne då blir det skäll… eller så gäller det inte alla personer kanske bara några stycken utvalda kanske.

        What?

    Förresten, är det bara jag som brukar läsa igenom (iallafall ögna igenom) alla kommentarer till varje inlägg här på Bloggbevakning? Finner det oerhört underhållande att läsa vad alla tycker om allt och inget. Nån som håller med?

      Kommentarerna gör halva bloggen!

        Hela tycker jag, läser sällan hela inläggen utan går direkt till kommentarerna.

      Ibland, det mesta och kan bli fruktansvärt irriterad och faktiskt må riktigt dåligt av vad folk skriver, så mycket sjukt.. så inte direkt underhållande alla gånger, snarare skadligt och ohälsosamt många gånger.

        Ojdå vad jobbigt om man känner så! Inget jag märkt alls

        Vadå må dåligt av? Nu överdriver du väl ändå en del va?

        Snacka om att vara känslig

          Hon kallar sig ju ”klitoris” ?

        Jag håller med, och är inte en människa som kan räknas som känslig.

          Då får ni nog ge exempel på saker som får er att må dåligt här för jag förstår inte heller.

            Nix, var väl det jag tänkte. Ni hade inget att komma med utan ville bara lipa lite

              ?? Tror du alla sitter och uppdaterar sidan konstant efter de lämnat kommentar?

                Ja det tror jag åtminstone

                  ?

              Flo, jag hade börjat skriva mitt svar 17.10 innan du skrev din tykna andra kommentar 17.03, och är alltså inte samma som 17.06. Kanske inte alltid man är så snabb att svara, kan inte sitta här och kolla hela tiden. Folk är olika känsliga, kloka, knäppa, elaka…osv… vill jag tillägga också, och många här har inte heller full koll så kan vara svårt för en del att förstå vissa saker och lögner. Men ja jag mår kasst över denna blogg, har empati och ogillar lögner skarpt och blir irriterad när folk ljuger och skriver knäppt och får en massa gilla – men det är så att det är dårarnas paradis här, det är mestadels lågbegåvade som håller till här så man får tänka på det…önskar jag kunde låta bli denna blogg.

                Låter verkligen konstigt att man väljer att hänga på en blogg med lågbegåvade människor som skriver saker som får en att må dåligt.
                Det låter i allra högsta grad lågbegåvat ??‍♀️

                  Och där bekräftade du precis kommentaren du svarade på ?

                  Nej hon gav en sur kommentar svar på tal.

                Jag håller med ❤️ Vissa personer här inne alltså… Men tror att dr antingen är unga och inte mognat eller trollar för att att det är kul. Men jag tycker ändå om att läsa, det är skönt tidsfördriv när man ändå inte orkar göra något annat

                  Men inte är man väl så dum så man gör det om man mår dåligt av det? Någon självkontroll har man väl förhoppningsvis?

              DU är ett lysande exempel på varför föregående skribenter samt jag tycker att det blir jobbig stämning bland kommentarerna ibland. Jag tror inte det handlar om överdriva, vara känslig eller vilja lipa lite utan snarare att olika människor blir berörda av olika saker. Jag har alltid tagit väldigt illa vid mig när jag ser människor som är, vad jag uppfattar som, elaka mot andra. Men det finns nog en hel del som du och ni andra som ställer er oförstående till att vi känner så här, blir berörda av (positivt eller negativt) som inte skulle beröra mig alls.

            Ett exempel (light-variant förvisso men många bäckar små…) är om Magdalena Heaaf här över. Att folk hela tiden anstränger sig för att tolka saker illvilligt negativt om tex Bella och att ens tänka sig att skriva sånt. Inte så mkt enskilda kommentarer men när man lägger ihop allt känns det dystert. Vet inte men märker att jag blir påverkad negativt och frustrerad över att människor anstränger sig så mycket för att uttrycka negativa åsikter om andra. Och jag är själv inte en människa som beskrivs som positiv så att säga, men det blir så gränslöst här inne. Och ja jag vet, Bella gör this and that som berättigar alla kommentarer, vi behöver inte gå in på det.

            När folk ljuger om folk, bara vill kasta skit och letar fel och gör allt till fel bara för att kunna kasta skit och skriva elakt om folk, starta elaka osanna rykten och kränka och sänka folk. That´s why! Rädd att denna blogg t.o.m leder till skilsmässor med tanke på vad folk skriver och ljuger i kommentarsfältet, och den leder ju till psykisk ohälsa hos många både läsare och de som blir omskrivna och hånade.

              Rädd att kommentarerna leder till skilsmässor? Andras skilsmässor, antar jag att du menar då? Varför skrämmer det dig, att/om folk vill skilja sig blir nästa fråga? 🙂

                ?

                Varför man inte vill vara en del av något som förstör andra människor? Tuff fråga hörru

              Bästa Anonym /17.10 Detta är en blogg, verkar som om du förväxlar den med det riktiga livet. De flesta av oss kan skilja på nätet och livet. Så din rädsla för att dessa ibland smarta och roliga, ibland osmakliga spekulationer skall leda till skilsmässa och psykisk ohälsa är överdriven. Så koppla av och läs en annan blogg förslagsvis någon rosenlindad fruktfatsblogg.

            Samma problem som finns på alla social medier: hånande och förminskande om någon har en annan åsikt än majoriteten, medvetna feltolkningar osv. Se bland annat svaren på kommentaren ovan, ni kunde liksom inte låta bli att håna någon som mår dåligt av all negativitet (är det accepterat att förminska folks känslor och upplevelser nu igen? Det svänger fort)
            Det är så lätt att vara taskig när alla är anonyma.

              Egenansvar att undvika forum där klimatet påverkar ens mående negativt är det något att ta i beaktande. Nej istället sticker man in huvudet i getingboet fullt medveten om att man kommer bli stungen. Alternativet borde ju istället vara att man väljer att klappa kaniner och getter på barnens zoo. Då vet man ju redan innan att man kommer lämna med hjärtat fyllt av lycka. Egenansvar är dock inget vi svenskar ägnar oss åt så ofta som vi borde.

        Jag tycker på riktigt att det är sorgligt när folk här inne svarar liknande kommentarer med ”va? Det är ju jättehärlig och go stämning här inne. Underbart gäng!”
        Då kan jag inte låta bli att undra vilka människor de annars omger sig med om det här räknas som ett underbart gäng som har en härlig stämning.

          Vill man vara i enbart god stämning så finns det massor av modererade sidor där man kan överösa varann med styrkekramar och uppmuntran. Det är lätt att undvika de platser där man känner sig illa till mods på.

            Typ Alexandras angels

            Ja, jag vet precis vart jag ska vända mig om jag vill ha bättre stämning än här. Efterfrågade jag styrkekramar? Ännu ett exempel på det någon ovan skrev, att folk missförstår med flit här inne för att trycka till lite. Och nej, inte heller skrev jag någonstans att jag mår dåligt av att läsa här inne. Varför svarar du inte på vad jag skrev?

              Hur i hela friden ska man kunna veta vad och svara på vad du skrev? Det dräller ju av Anonym här. Skaffa ett nick och använd det konsekvent. Då kan man få en diskussion.

                Tycker du att tms svar var relevant till vad jag skrev oavsett om jag är anonym eller inte?

                  Ja

    Afound var den sämsta affär jag varit på. outlet ? när väskor kostade 1500 och tittade på lakan där det stod inga mått på dessa. Konstiga och dyra kläder. Nej tack.

    Visst var det denna ellinorlöfgrens pojkvän som enligt flera på bloggbevakning varit otrogen många gånger och ellinor visste om det?
    Eller var det någon annan tjej med en rik man?

      nån annika… som är tillsammans med niklas bolle.

        Nej det var nog ellinor för vet inte ens vem denna annika är.

        Minns att nån i ellinors bekanskap skrev kommentar om det

      hon skrev nyligen ett långt blogginlägg om otrohet, undra om det bara handlade om expojkvänner….

        Jo det var hon

    Använder Smail kastanjvatten i ansiktet, han ser ut som kroppsbyggarna som blaskar på hejdlöst?

      Det är sommar, han är väl solbränd bara?

        Just det det är sommar!! Det är därför Booken ser ut som hon är född i Somalia numera. Att jag inte kom på det själv ?

        Var är det sommar? Vi har haft höst här ett tag nu 🙁

          Snarare sensommar…

    Jag skulle vilja ha ett öppet spår på söndagar med. Tex som ett sista inlägg för dagen kl 18 så vi kan roa oss själva resten av kvällen cam cam ?

      Nooo, hoppar alltid över ÖS. Vill inte bli av med riktiga inlägg för mer forumprat.

    Haha, älskar att Blondinbella pratar om accessoarer och klocka/armband som om hon var först. Alltså, det är någonting med hur hon uttrycker sig som gör att det låter som att hon återigen uppfinner hjulet. Spännande, och intressant. En del av det roliga är att hon inte brydde sig alls för ett par år sedan.

      Men det gjorde hon väl? Hon har ju haft en smyckekollektion och köpt dyra klockor i många år.

    Har ”vanligt” folk massa sprit hemma? Är det liksom vanligt att behöva en hel vagn för att förvara all sin alkohol?

    mvh nykterist

      Jag har ett helt vitrinskåp med spritflaskor haha… Men älskar att blanda drinkar!

      Ja.

      Nej, det har de inte. Människor som behöver en hel vagn full med lättillgänglig sprit har alkoholproblem. Alternativt tror de att det är creddigt att visa upp att de har råd med mycket sprit, vet inte vilket som är mest tragiskt.

        Man har inte automatiskt alkoholproblem för att man har samlat på sig en del spritflaskor genom åren eller gillar att testa olika drinkar.

        Du lyser nog upp alla rum du går in i ❤️❤️❤️

        Känns kanske som ett större problem hade varit om spritvagnen var tom…? ?? Fina flaskor hade inte jag haft något emot att ha stående på display, hade inte alls behövt betyda att jag har alkoholproblem. Sen köper jag bara den alkoholen jag behöver för den specifika fest jag ska på så det blir aldrig någon över att ”visa upp” ? men har man mycket bjudningar osv är det ju inte ovanligt att man får vin och sånt som tack för bjudningen och då är väl en spritvagn perfekt att ställa dom på tills man kan ge dom vidare till någon annan ???

        Människor med alkoholproblem har inga fulla vagnar med sprit. För de med problem har redan druckit allt. Något spritlager hinns aldrig byggas upp.

          Alternativt gömmer den sprit de köper hem

        Vi har MASSOR men dricker otroligt sällan. Det är mest för bjudningar och umgänge och det är därför det blir så många flaskor. Whisky, rom, cognac, likörer, vodka osv. Sådant man köper/får i present men inte dricker upp på evigheter. Innehållet i flaskorna tar aldrig slut känns det som.

        Har ingen drinkvagn dock (känns alldeles för mycket TV-serien Dallas för min smak) utan alla flarrorna står i ett skåp i sovrummet av alla ställen ?

        Har ett spritskåp med roliga och konstiga spritsorter vi köpt utomlands, och basgrejerna för att kunna göra en bra gt, fruktdrink till min svärmor, margarita, rom, wiskey osv. En del grejer går åt snabbare och behöver fyllas på oftar (typ den ågot billigare ginen och budgetwiskeyn med lite rökighet. Medans tex dyra gin, rökig wiskey och westvleteren 12 flaskorna står desto längre.

        ? Haft en spritflaska henne i ,5 år måste vara alkoist, dåre!

        Eller så gillarman att blanda goda drinkar. Jag har en vagn med allt man kan tänka sig. Men flaskorna står där i månader. Vissa används andra bara ibland. Man kan gilla alkohol utan att vara alkis. Du är alldeles för dömande…

      Har både antik drinkvagn och drinkskåp. Ingen billig skitsprit dock! Massor med fantastiska viner från Frankrike och whiskey/scotch? (makens) som är otroligt svåra att få tag på. Som en liten samling med ovanliga flaskor! Nu dricker vi kanske ett glas vin till lördagsmiddagarna och när vi har fest/högtider. Har bara varit på krogen och druckit en gång (fyllde 18) och hatar krogalkoholskulturen men jag älskar att besöka vingårdar och diverse slott för att se hur allt går till och köper då med oss hem. Älskar vår drinkvagn med kristallglas. Förstår inte varför folk blir så upprörda av drinkvagnar och drinkskåp. (Dock så tycker jag att folk som är ute och dricker tills de blir redlösa är tacky så ska inte kasta sten i glashus).

        Du har väl någon form av vettig förvaring för dina ”fantastiska viner från Frankrike”?
        De trivs knappast varken på någon drinkvagn eller i något ”drinkskåp” (antar att det är vad som vanligen kallas barskåp).
        Har du kanske en vinkyl?

        Jag hoppas verkligen inte att du har dina fina vinflaskor ståendes på drinkvagnen! Eller du kanske bara köper med skruvkork?

          De är i vår vinkällare! Ser att jag skrev min kommentar urdåligt! Menade att möta hatet ang att ha drinkvagn, och jag skrev som sagt sista stycket med drinkvagn och whiskey och kristallglas. Har såklart inte flaskor med vin på min drinkvagn! Just nu bara fin whiskey ?

          (Är utlandsvensk så ursäkta för urdålig svenska!)

      Det enda jag tänker när jag ser vagnarna fulla med flaskor är hur mycket extra det blir att dammtorka. Jag tycker förvisso om att städa, men… nä. Inget för mig!

    Komiskt att Alexandra hävdar att hon ”alltid varit sig själv” när hon blev känd genom att vara raka motsatsen. Hon spelade ju en karaktär och provocerade – inte för att det var den hon var utan för att hon ville få fler klick.

      Hon menar kanske privat? Hon har ju berättat hur hon spelade en roll i bloggen. Men hon kanske inte spelade den rollen i verkligheten och därför känner att hon alltid varit sig själv? Man är ju inte sin blogg

    Tror vi kommer se Lance i Lets dance nästa år, har önskat och trott att Kissie skulle varit med men har inte hänt, kanske nästa år eller blir det Therese Lindgren det låter inte helt osannolikt.

      Hoppas inte, jag tycker han ser ut som en jättebebis. ??
      Filip Lamprecht däremot han är ta mig fan snyggaste och gulligaste killen jag skådat

        Okej du, men många tycker nog att Lance är väldigt snygg. Och en del tycker nog att Filip är det och många att båda två är snygga kanske. Oavsett vad du inte hoppas så tror jag iaf att Lance kommer vara med i Lets dance 😉

          Hoppas jag inte!!

        Han är lik sin pappa ? han blev tillsammans med Erika Johansson efter Kristin Kaspersen och nu är han ihop med Agneta Sjödin.

          Ja, lite fascinerande att Martin L alltid är ihop med nån kändis …

      Också trott att Kissie skulle vart med i lets dance vid det här laget, Hoppas på henne och Jockiboi i år, ???

        De valde ju margaux förra året istället det var därför kissie var ledsen förra året då hon var en av de som var bland de de valde mellan

          Är det sant?! Jag hade verkligen på känn att Kissie skulle vara med, trodde det.

      Dessa b- kändisar. Lance borde skaffa sig ett riktigt jobb eller satsa på proffskarriär inom MMA. Hoppas sannerligen att han inte fastnar i d-kändis träsket. Känd utan anledning.

        Men om det inte fanns några b-kändisar och d-kändisar så hade ju inte du haft något att skriva om och klaga och gnälla på här, vilka skulle du håna och kasta skit på och förfasas över då? – så lite bra är det väl ändå att de finns, det är väl tur ändå 😉

    Mona on Bella:

    ”Under åren som egen företagare har jag insett det hårda arbete som krävs för att man ska lyckas. Isabella Löwengrip (Blondinbella) är ett levande exempel på det. Så mycket skit hon har fått utstå men hej och hå vad hennes arbete har lönat sig … och lönar sig. All cred till henne” http://www.monasuniversum.se/2018/09/01/min-beundran-for-duktiga-entreprenorer/

    Hon har verkligen 0 koll denna Mona.

      Började med en blogg i tidiga tonåren, hållt sig aktuell och på toppen i över 10år, startat företag efter företag och första villan hon bodde i var en egen på fin adress på Lidingö. Tycker nog hon lyckats rätt bra

      Sedan hon köpte sitt hus har många som varit tysta innan börjat hylla henne, t ex Läckberg och Annie. Den lilla ankdammen blir imponerad, pengar, pengar, pengar. De är lika ytliga allihopa med sitt medelålders gapande om girl power och vilka queens alla är runtomkring dem. Det är som att läsa en 13-årings insta där någon skriver hur snygg hon är och får till svar ”men du da, du är snygg, goaals”. Jag skäms på riktigt när jag läser hur Läckberg med sina nya idoler som är systrarna Anna Whalgren, sen Christina Saliba, Katrin Z, Vimmelmamman och många fler talar om hur snygga de alla är och riktiga queens och hur de älskar varandra efter att ha publicerat narcissistiska selfies. Vuxna har abdikerat och beter sig precis som deras egna barn på sociala medier.

        Tack för denna kommentar, så spot on!

        Mina barn kommenterar inte ens som de gör. På sin höjd ett ❤. 14 o 16. De äldre spårar ur…klubben för innbördes beundran har fått en annan nivå…

          Vimmelmamman skriver hur underbar Läckberg och hennes gäng är och sen svarar Läckberg att Vimmelmamman också är underbar och just därför trivs de så bra ihop. Alltså, you can´t make this shit up. Och nu älskar Läckberg en sångerska som hon ätit lunch då sångerskan är så fantastisk och sångerskan svarar att hon också älskar Läckberg. Sångerskan fick med sig ett halsband där det står att hon är Queen. Ankdammen ser inte själva att de är en parodi på samtiden och att de inte alls är öppna, härliga och nytänkande. De känns otroligt bekräftelsesökande och att de inte klarar sig utan beundran. Alla Stockholms psykakuter skulle få fullt på två röda ifall man införde instagramförbud i en vecka bland dessa människor.

      Dagens Industri hade en artikel angående hur mycket vissa influencers bolag drog in, du kan hitta den via Expressen, där Isabella var med, kan säga att hon o Pingis drar in betydligt mer än vad det spekulerats om i denna blogg.

    Arbetar Martin Melin fortfarande som polis samtidigt som han arbetar för att komma in i politiken? Polisen Jenny Eriksson behövde sluta med sitt ideella företag Hand i Hand som hjälper våldutsatta kvinnor, för att det ansågs att hennes ideella arbete kunde skada polisens förtroende. HUR får då Martin Melin få fortsätta som polis (om han nu fortgarande jobbar som polis) som han vill komma in i riksdagen? Borde inte det vara likadant som situationen med Jenny?

      Martin Melin arbetar fortfarande som polis, en vardag han mer än gärna visar upp delar av på sin Instagram.
      Jag är inte alls insatt i Jennys företag, men när jag läser din beskrivning av hennes verksamhet ser jag en tydlig skillnad mellan dessa två bisysslor.

      Som polis har man som huvudregel rapporteringsskyldighet för brott som man får kännedom om, ifall brottet faller under allmänt åtal (Polislagen (9§). Det betyder att brott som Jenny får kännedom om skall hon se till att upprätta en polisanmälan om. Oavsett om det hela är berättat i förtroende och personen som berättat inte vill polisanmäla. Det är med andra ord inte alls förenligt med Jennys verksamhet där det måste finnas utrymme för kvinnor och barn att känna sig trygga med att öppna upp sig, om och när de vill.

        Tack! Då handlar det alltså om vad de sysslaf med på sidan av polisarbetet och att de gör det. Fick lite klarhet i det hela, tack att du tog dig tid att svara och förklara!

    Bara jag som tycker att Den här bloggen har blivit tråkig? Händer ju typ ingenting här längre.

      Inte alls, jag älskar den!

      Tycker bara den blir bättre!

      Tycker de samma, känns som dessa instagram inlägg är för att fylla ut bloggen. För att det inte finns annat att skriva om just nu…

        Om du bara visste hur efterfrågade de var när jag inte hade med dem.

    Men herregud, vad har CA med yoga att göra? Blir folk kränkta av det lilla minsta nu för tiden?? Hjälp..

      Jag kan ändå förstå det till viss del, och då är jag väldigt kritisk till CA i vanliga fall, t.ex gällande dreadlocks. Tänker att yoga kan ha ursprungsbetydelser som försvinner/förvanskas när vita västerländska kvinnor (framför allt på instagram) ska visa hur viga och smidiga de är. Om du förstår? Att vita kvinnor tagit över yoga och gjort det till något annat. Vilket naturligtvis kan vara helt okej, att inspireras och så vidare. Men att ursprunget glöms bort och så görs yoga till något helt annat, något som handlar om yta istället för djup…

      Men självklart. Vet du att yoga hör ihop med andlighet? Det är INTE träning och ett sätt att bli snygg såsom vi i väst har förvanskat det.

    Tycker att det är synd att du Camilla inte bemöter det som Linda Hallberg skriver om, utan istället drar till med ett skämt.

    Linda ger exempel på både grova hot men också en sån sak som att negativt kommentera hur hon använder sin läpppenna. Hon menar på att det är mobbing att ständigt få sitt utseende kommenterat på ett negativt sätt. Dessa typer av kommentarer förekommer mer än ofta på denna blogg, men då anses det vara åsikter man ska ha rätt att få dela med sig av. Att personen kommentarerna handlar om får tåla det. Det är inte så farligt osv osv.

    Vad anser du om att denna typen av kommentarer florerar i ditt kommentarsfält och håller du med Linda om att det är mobbing att få den typen av kommentarer skriva om och till sig?

    Mjau ?

    Vad för min gör Petra? Ler hon? Blev hon skrämd av fotografen? Annat?

    OT men när ska budgivningen på Bellas hus dra igång? Var väl iaf en vecka sedan visning??

      Fråga Saina

        Kul!

          Ja

        vem är saina?

          Skulle stå Saida ?

            Och om du inte vet vem Saida är så var hon en väldigt känd svensk synsk kvinna. Hon är ärligt talat den enda sierskan som jag tror verkligen kunde se saker. Finns en del bekräftade tillfällen av polisen där hennes uppgifter om försvunna personer och lik har stämt och löst fallen. Rätt cool person att läsa om

              hahahahahahaha nej tack

                Nej tack till vad? Finns ingen fråga

              Lite svårt att fråga henne nu dock, hon har väl varit död i flera år?

    Varje gång jag ser något som har med Pdotter att göra tänker jag bara på när hon sa att hon inte skulle kunna vara kompis med en förskollärare, pga att de tydligen inte är tillräckligt motiverade.

      Det är väl lite som en ordningsvakt är en som inte lyckades bli polis och en parkeringsvakt inte klarade av att bli ordningsvakt osv

        Jag jobbade som väktare ett tag. Har verkligen inga drömmar om att bli polis, jag behövde bara ett lagom hjärndött nattjobb utan massa folk, efter jag kom tillbaka från min utbrändhet. Mina kollegor ville inte heller bli poliser, dom trivdes jättebra som väktare

          Men är man inte väldigt själv som väktare ifall det händer något? Risk för överfall och annat?

        Vad vill förskollärare egentligen bli då? Det är skittufft arbeta som inte bara innefattar blöjbyte, lek och gullegull. Så jävla underskattat arbete och så fördomsfulla ni som tänker såhär är.

      VA?! När fan hände detta??

    Petra gör mig på något sätt så himla obekväm…. på samma sätt som clowner gör mig obekväm haha. Måste vara superleendet och stirrögonen ?

      Ja, ansiktet är för stelt!

    Helvete vad mycket kritik och skit, ni får till.

      Det är det denna blogg går ut på – gud nåde om någon skriver något positivt om någon då blir den utskälld eller hånad eller så är det den personen själv som skrivit öh. Man får absolut inte skriva att någons kläder är snygga eller försvara något när någon uppfattat fel och förvränger eller skriver lögner nej nej då är man dum i huvudet eller anställd eller ett fyllo osv… Tror det är många osäkra och ensamma människor som hänger här och känner sig lite viktiga om de skriver elakt och kaxigt och får många gilla på det, tror de känner en gemenskap genom att gå samman och kasta skit på samma utvalda personer, tillhör en flock liksom genom att ”tycka” samma sak och likadant. Många som mår dåligt och är avundsjuka kastar gärna så mycket skit det bara går på andra och letar fel.

      Intressant placering av kommatecknet ?

    2 vackra tjejer som fyllt upp ansiktet med botox o annat krux…för att se yngre ut när de är unga…o så ser de ut som 40 bast…istället. Fattar inte.

      Måste man alltid förstå andras val?

        Hade underlättat

        svårt att förstå när de förstör sig själva

    Ironin i att Graaf tar en bild…på sin smartphone…på en skylt där det står att mam ska lägga undan mobilen, ha en digital detox och respektera den regeln..

    Jag gillar Liberalerna men jag har såååå svårt för Martin Melin, på många sätt. Att ha dessutom ger sig in i politiken… och för L… Nä men snälla. Kan han inte bara fortsätta hänga med sin dotter på insta eller nåt.

    Angående BB s gamla hus på Lidingö. Marknaden på Lidingö verkar något seg och otroligt många objekt ute. Undra hur detta ska sluta.

    Hahaha say whaaat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.