Paulas möhippa i Warszawa

I fredags blev Paula kidnappad av sina vänner som drog iväg med henne till Polens huvudstad Warszawa för en möhippa och de har varit duktiga på att dokumentera det hela på sociala medier och jag har gjort mitt bästa för att sammanställa dem till er. 
Jag kan ha missat lite grann där i mitten men jag har en känsla av att den gått i ungefär samma ton hela helgen.
Party och sova. 🙂

Jag har försökt dra ner och jämna ut volymen så förhoppningsvis sticker det inte iväg någonstans…men heads up any ways…

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,214388″ ap mute yot ]

 

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För lång video.

      Ja detta är nog endast kul för Paula själv ?

      Jag tittar aldrig på klippen som läggs upp här. Det inte det formatet som jag är här för. Jag är här för att läsa kommentarsfältet och skumma igenom inläggen inkl bilder.

        Jag kollar heller aldrig videos. Läser sällan hela texten om den är lång heller. Skummar igenom och läser de delar som är intressanta för mig. En video kan jag inte skumma. Så då får det vara. (Och nej, jag är inte lat 90talist, har nog bara väldigt kort attention span)

    Ointrressant som utomstående.. de festar har ja hört, ok

    Ska man ha sin möhippa i Polen så kan man lika gärna stanna i Sverige.

      Polen är vackert och fullt av kultur, har jag hört. Kanske inget de såg om de bara festade, förvisso

      Varför? Jag är inte polack, men älskar fan Polen och Warszawa är ju som känt en rejäl partystad. Och billig!

        Jag tror inte att de åkte dit för att de bryr sig om kulturen och festa kan man göra hemma i Sverige med. Sen blir det inte så mycket billigare efter att ha åkt ner med flyg osv. Ja, Polen är ”billigt” om man har en lön i Sverige men människorna där får knappt någon lön att leva på.

          Men låt tjejen resa till polen på sin möhippa om hon vill, hur är det erat problem?

            Det är ingen som håller fast vid henne och tvingar henne att stanna i Sverige. Hon gör som hon vill. I am just sayin’.

              Fast varför säger du det? Hur är det ditt problem att de valde att åka dit? Det är skillnad på att festa hemma i Sverige och åka iväg. Även om man bara kör en finlandskryssning. Det är en upplevelse, speciell känsla och en avkoppling att resa till ett annat land

                Kan vi inte sluta tjafsa om exakt allt här inne? ”Varför skriver du så, varför bryr du dig, det är inte ditt problem”. Det börjar bli tröttsamt och påminner om kommentarerna på t.ex. Blondinbella blogg.

                  Jo, precis min poäng. Varför tjafsa om någons möhippa?

                  Aktuellt tjafs från Bellas kommentarsfält. Så där har det sett ut i flera år nu.
                  Vanligast är att någon påpekar att Bella och Odd vet vad som är bäst för barnen och själva ska bestämma utan inblandning från läsarna.
                  Näst vanligast är att Bella alltid gör rätt och även om hon inte gör rätt så gör hon det hon själv vill.
                  Tredje vanligast är att Bella har råd med det hon kostar på sig och att hon är en förebild för alla kvinnor.

                  ”Kan och kan.. det finns väl ändå ingenting som säger att det enda sättet att skapa ett framgångsrikt, stort företag är att planera för tio år framåt? Dessutom har Bella och Pingis säkert diskuterat företagets långsiktiga mål, men valt att fokusera mer på de aktuella målen än de framtida.”
                  ”Varför kan inte alla bara få se ut precis som de vill utan att sånna som du ska kommentera och säga vad ’Du tycker är finast’ – håll det för sig själv, Isabella har aldrig bett om att höra din åsikt kring hennes kropp och utseende.”

                  Anonym 07:25 Det är svar som dina som driver på diskussionen. Det är så ointressant att läsa såna kommentarer (”varför bryr du dig”) under exakt alla inlägg. Låt folk diskutera det som står i inlägget, bryr du dig inte kan du scrolla vidare.

          Flyg gr på ca 170kr t/r med Ryanair / wizz air och hotell kan du få tag på jättebilligt via alt hotels eller booking.
          Alkoholen är svinbillig i polen, och ett helrör ute går på ca 300kr, så jo det är mkt billigares festa i polen än i Sverige. (Ja om du inte står
          Vid baren och dricker 1-2 öl hela kvällen)

            Haha Catrin kommer och redogör för exakta kostnader såklart ?

              Jajjemen ? rutinerad ??☀️

                Oh wow Catrin. Rutinerad säger du.. Rutinerad på andras bekostnad med andra ord.
                Du är rutinerad och de andra blir ruinerade.

              Hahahaha ?

              Alltså jag orkar inte, ja, självinsikten är tydligen fortfarande obefintlig.

                Ja för det finns faktiskt bara en Catrin där ute i världen! Fantastiskt va!

                Har en avlägsen vän som har samma förnamn och efternamn till och med. Tänk om hon skulle komma hit och kommentera?

            Fy faan för dessa flygpriser. Tog tåget till och i Sverige i somras och hela kalaset kostade 8000 kronor för två vuxna och ett barn. Och Interrail hade blivit lika dyrt (och jättebökigt) pga. SJs extra avgifter. Sjukt.

              Håller med!

            Det är ganska magstarkt att redovisa priserna i ett land som du stal pengar för att resa till?

              Du vet om att vem som helst kan kalla sig Catrin när de kommenterar? Helst i en blogg där hon inte är vidare omtyckt också

                Det är sant, men nu är det inte så i detta fallet

                  Hur vet du det?

      Varför?

    På tal om något annat som jag känner att jag vill dela med mig utav är att jag satte ner foten i Fredags på jobbet för första gången och stod upp för mig själv. Varför är inte viktigt men jag känner mig så stolt över att faktiskt stå upp för mig själv istället för att bara acceptera situationen. Vill ge lite hopp åt alla som känner sig ”fega” och inte vågar säga ifrån på jobbet/privatlivet eller vilken situation som helst ?. Hoppas att ni alla får en fin Måndag!

    På en blogg vill man läsa, inte kolla videos!!

      Ja. Och ganska dumt att lägga en lång video på morgonen när många just då vill läsa lite lätt när man pendlar osv

      Jag har oftast inget emot att kolla på en video men när man får upp 2 st reklam före den ens har hunnit börja så stänger jag av. Har ad blocker på datorn men har inte skaffat på mobilen, läser inte så ofta från mobilen ändå.

    Grymt rolig video – och polen är super nice! Både kulturellt och när det kommer till fest!

    Hur ska man ens orka kolla videos när det är två långa reklammaraton emellan?

    Har så svårt för löjliga och pinsamma utstyrslar, som snoppar i huvudet och som ögonmask.
    Eller så är jag fortfarande bitter för att jag inte fick någon möhippa, medan maken hade en storslagen svensexa. Nåja, viktigaste är att kärleken består och vi har nu varit gifta i 23 år – det är lycka och glädje!

      har vägrat ge aftonbladet klick sen virtaannennn. vad står det ??? 🙂

        ”En egen realityserie har länge legat högt på Anna Toledano Books lista över drömmar, och efter vinsten i ”Biggest loser VIP” förra året var det nära att drömmen blev sann.
        – Jag hade kämpat och drömt om en egen realityserie i nio år, och helt plötsligt står jag där med mejlet: ”Nu är vi hemma, vi kör!”, säger Anna.

        Men allt snurrade fort i höstas och sångerskan kände att hon inte riktigt hängde med. Tajmingen var heller inte den rätta.
        – Det var så mycket som hände runt mig och min familj under den här tiden, så jag var tvungen att tänka några varv till och kom fram till att familjen måste komma i första hand, säger hon och fortsätter:
        – Det var min dröm men jag kunde inte utsätta min familj för det just då. Så jag var tvungen att tacka nej. Och det gjorde lite ont.

        Att inte följa drömmen fick dock konsekvenser för henne och familjen.
        – Det var förödande för ekonomin att tacka nej. Men pengar är inte allt.”

          Deppigt att ens största dröm är en egen realityserie. Tycker det låter sjukt jobbigt att behöva ställa upp på det

    Har sett massor av möhippor (mest brittiska) på både Kanarieöarna och i Amsterdam i flera år. Kan inte fatta hur de har råd att åka utomlands på en möhippa och det känns märkligt att detta fenomen har kommit till Sverige. Jag är 40 år och de flesta av mina vänner har gift sig nu men när det begav sig låg våra budgetar på 1000-1500kr per person, vi hade heldagar ibland med övernattning och hade svinkul. Tänker att det är lätt att utesluta någon i sällskapet när budgeten blir för dyr. De som gifter sig utomlands och förväntar sig att gästerna skall står för flyg och hotell i flera dagar skall vi inte tala om.

    Jag är mest ”chockad” över att Paula inte anande destination när de satt på planet… Hon trodde att de vara på väg till Spanien. Visst att en kanske inte kan urskilja att det är just exakt polska som många snackar ombord men nog fasen lär en höra att det i alla fall inte är spanska… ?

      Hon är inte den vassaste kniven om vi säger som så..

      Det var någon som skrev i ett tidigare kommentarsfält att hon uppfört sig illa på flyget (hem?) – vad handlade det om?

      Paula satt med hörlurar största delen av resan ner till Polen och kunde därför inte höra vart vi var påväg. Vi bad även flygvärdinnorna att inte säga något högt till henne. Hon fick uppdrag två gånger under flygresan. Ett uppdrag gick ut på att utbringa en skål för att hon ska gifta sig, andra var att bjuda upp blivande mannen som var på svensexa i en vals. Paula eller hennes crew har alltså inte uppfört sig illa på någon utav flygresorna. På hemvägen sov vi alla som små bebisar! Hoppas ni kan lägga er energi på något annat under dagen än att sitta här inne och spekulera. Passa på att njut av det fina vädret idag! Puss gummor

        Hahhahhhaahha!!!!!
        Är det inte Paula’s lilla gymnasiekompis?
        Ni som mobbade i skift?

          Berätta gärna med Nida! ?

    Skrev för någon vecka sen att jag inte kan se dessa videos och kan det fortfarande inte. Har chrome…. någon mer som inte kan se?? Cam, kan du försöka fixa detta?

      Vad har du för telefon?

        är inne på laptop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.