Isabella Löwengrip hade tänkt låta sina barn ”rösta” och får hon betalt av Centern?


Källa: ww.val.se

Jag tar med mig barnen, de tycker att det är spännande att vi ska välja vem som ska bestämma i vårt land. De vill göra varsin egen lapp och lägga i lådan. Go for it var mitt svar, så om det är någon rösträknare på Lidingö som får upp en liten teckning kan det vara en Sally eller Gillis.//Isabella Löwengrip

Har Isabella ingen som helst aning om vilka regler som gäller vid val, eller tror hon att de bara inte gäller henne?
Ingen får stoppa någonting i valurnan förutom de som administrativt arbetar i röstlokalerna på söndag och som är de som tar emot kuverten från väljarna.
Så går det till för oss ”vanlisar”, men givetvis ska Isabella Löwengrips barn få stoppa teckningar i valurnorna! Det känns ju rimligt..

Kommer de här barnen förstå att det finns regler och lagar att förhålla sig till i samhället när de blir äldre eller kommer de titta på livet som ett enda stort Astrid Lindgrens Värld där man får göra precis som man vill?
Kommer det bli pappa Odds tunga lass att dra att agera motvikt till Bellas bolibompa-uppfostran? Det måste ju vara som att leva i en Dr Jekyll and Mr Hyde-värld för dessa barn att växa mellan Odd och Bellas veckor.
Verkligheten – Disneyland – Verkligheten – Disneyland.
Med tanke på den här lilla piken på Instagram från Isabella så ser jag detta som ett mycket troligt scenario.

Before Gillis fell asleep he said ”Mom, everything is so much fun with you.” That made me happy.?

Allt ska bara vara roligt, roligt, roligt, roligt!!! Hela tiden hysteriskt roligt utan regler och allvar, bara roligt!!!

Nu har Isabella två val.
1. Tala om för barnen att de inte kommer få lägga några lappar i valurnorna eftersom det finns regler kring hur val går till.
2. Bygga upp en egen vallokal på tomten dit Isabella tar med sig barnen för att låtsas-rösta så att de inte ska bli besvikna.

Jag tror på alternativ nummer 2.
Ni?

Och med tanke på att köpta inlägg för politiska partier inte behöver reklammarkeras – hur mycket tror ni Centern betalade för det här vältajmade inlägget hos Bella? 200 000 kr? 500 000 kr?
Hon spinner förmodligen som en kissekatt…

Det är tur att man är mediavan annars hade det lätt blivit obekvämt med att ha fyra fotografer framför än när man äter lunch i Riksdagen med Annie och några andra fantastiska entreprenörer. Visst ni att färre och färre kvinnor startar företag varje år i Sverige? Det är en rejält negativ trend och idag samlades vi ett gäng för att prata om vad vi kan göra åt det. Samt peppa Annie i slutspurten. Få dagar kvar.//Bella

Hepp! 3 olika Bellainlägg komprimerat till ett!
Helt på egen hand! ”Head of komprimering och effektivitet kan slänga sig i väggen. 🙂

243 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan du, Camcam snälla svara på om/när inlägget där Bellas fd anställda talar ut kommer? Hur länge ska man behöva hållas?

      Och lapp-gate!

      Och lappen!!

        Fråga Simon istället.

        Trodde att det slutat tjatats om den där jäkla lappen vid det här laget men tydligen inte.

        Ja lapphistorian väntar jag fortfarande på.
        Varför denna totala tystnad? Om du, Camilla, inte har någon info så får du gärna tala om det.
        Har du info men är förbjuden att tala om det så kan du väl iallafall berätta det?

        Jag är så nyfiken!

          Jag kan säga så här. Jag VET att Bella och Simon ligger bakom den där hotlappen men jag kan inte säga HUR jag vet det för att inte röja en källa. Men jag tror inte… jag VET! Har bevis på-vet.

            Jobbar din källa hos Bella?

            Vad är det för lapp? Snälla jag är superförvirrad?! Och vilka tidigare anställda ska tala ut???

            Va sjukt att hon sjunker till och med så lågt, asså herregud…

            Jobbar ni nu på att klura ut hur du ska avslöja detta utan att röja källan?

            Bläää

            Ok, men vad händer med reportaget om arbetsvillkoren för Bellas anställda?

              Jag behöver skriva om det för att inte riskera avslöja några identiteter.

                Asså förstår du hur många läsare du kommer ha när 1. du publicerar lappen historien 2. du publicerar reportaget om fd anställda…. Typ 10 miljoner.. LÄTT med lite blondinbellska mattekunskaper… för det är ju räckvidden som räknas… its all about the potentiella räckvidden

            Skitsnack

              Nej det är inte skitsnack. Vi är inte så många anställda/fd anställda som varit en del av det lilla företaget Löwengrip. När vi berättar vår sida av storyn är chansen väldigt stor att både Pingis, Bella och Simon kan lista ut vem det är som sagt vad. Det försvårar hur CamCam kan skriva, och därför dröjer inlägget. Så sluta elda upp er så mycket, låt CamCam göra sitt jobb.

                Det här är jatteintressant och en viktig aspekt av arbetsmiljöproblem. Visselblåsare råkar ofta ganska , oavsett om man jobbar kvar eller redan gått vidare. Helt ärligt, fundera på allmännyttan av ett sådant här inlägg kontra ev risk för dig själv. Att göra en anmälan till Arbetsmiljöverket som camcam kan skriva om kan ev vara bättre. Alternativt att vänta tills du/ni sitter säkert på en position någon annanstans där de inte kommer åt dig/er.
                Var rädda er <3

                  Här föll det bort en del ord ser jag. Hoppas innebörden gick fram ändå :/

            Finns ju dock fler här som har påstått att de VET saker, ”VET att det är så men kan inte berätta hur jag vet” – och sen har det visat sig vara fel och att den som ”VISSTE” ljög eller bara trodde och trodde fel…Just saying…

            Äntligen! Tack för svar!

        Villen lapp?

          Ingen orkar nog förklara den historien igen…

            SNÄLLA förklara lappen? Vilken lapp? Hot?

      Ja, jag vill också veta. Ska vi vänta eller hur det runnit ut i sanden (som det mesta med IL verket göra…)

        Jag skulle tolka det som att hon inte har något att komma med eftersom Bella avslöjandet dog ut lika fort som det började. Kommentarer att det finns mer funkar ju utmärkt för att hålla er nyfikna. Allt nu är spekulationer och hån över felsägningar, hennes jobb, hur hon är som mamma och eventuella pikar mot Odd. Gick från uppdrag granskning till hänt extra

        Camcam kanske gör en Blondinbella där hon tiger ihjäl det. Tillslut slutar folk fråga och sen ett halvår senare kan hon säga att det blev ändrade planer 🙂

          Men nej, svara Camcam 🙂

    Hur orkar hon med sig själv? ? Skitnödiga människa.

    Du hittar så långsökta fel i henne.

    Hade ex Lady Dahlerus skrivit samma inlägg hade du ba ”wow exakt så ska man göra för att förbereda barnen för att rösta i framtiden!!!! Sååååå stor förebild!!!!!”

      Håller med. Denna otroliga känga för att sagt att barnen kanske lägger en teckning i urnan… Lite höna av en fjäder här..

        Kanske för att det är förbjudet att att lägga något annat i valurnorna än valsedlar dom skall läggas i av utsedda valberedare.

      Precis min tanke… För övrigt så har jag ett svagt men ändå tydligt minne av att jag fick följa med min pappa in i ett röstningsbås som liten!

        Och? Det fick jag också göra. Men det är inte samma sak som att göra livet svårare för stressade rösträknare genom att lägga i teckningar i valurnan

          Men alla normala som vet om hur det funkar att rösta fattar att de kommer ge varsin teckning till personen Bella ger sitt kuvert till. Ingen vuxen, barn eller katt får lägga något själv i lådan. Barnen ger sina teckningar, personen säger tack och ler och alla är nöjda. Det här är ett löjligt inlägg

            Nej, det var inte så Bella tänkte. Läs igen. Hon menade att barnens teckningar skulle skickas in tillsammans med röstningskuverten. Om hon sen inte kan betraktas som normal, det vet inte jag. Syftet framgick dock. Go for it.

            Jag tror det stod att rösträknarna skulle hitta teckningarna och antar att det var i urnan, men kan ha fel. Tycka vad man vill om detta inlägg men det finns ju faktiskt strikta regler kring detta som har med allas vår rättssäkerhet att göra. Vi måste ju kunna lita på att allt går ”rätt till” i den process där vi gemensamt har bestämt hur och vilka som ska ha möjlighet att påverka vår demokrati genom allmänna val och då håller jag verkligen med om att det inte bara är fel att barnen får lägga teckningar i urnorna, det känns galet också ?

              Men läggs de teckningarna ner så är det ”valpersonalen” (kommer inte på det rätta orden) som gör fel. De tar emot kuverten och ser till att rätt kuvert kommer i rätt urna. Stoppar de också ner teckningar så är det dom som gör fel, inte bella. De är där för att se till att det går rätt till och de stoppar ner i urnan, ingen annan.

            A 18.19.
            Börjar undra om det är något personligt som gjort Camcam besatt av att skriva elaka saker om Bella. För detta inlägget är som du säger löjligt.

              Camcam är så besatt av Bella att det inte är sant, asså varje dag skriver hon något om Bella så det betyder att för att hata Bella så mycket så är hon inne på hennes blogg jävligt mycket för att kunna skriva något om henne på sin blogg så hon kan få extra cash. Camcam kanske vill vara Being Bella. Camcam skärp dig och bete dig som en vuxen människa istället. Avundsjuk på Bella kanske?

        Följa med in i röstbåset kanske är okej, men att tro att barn ska få stoppa lappar och teckningar i valurnan , aldrig i livet. Tänker ta med min fyraåring och min sjuåring på söndag för att de ska få se hur det går till, men jag har inga problem att förklara att enbart vuxna får stoppa valsedlar i urnorna.

      Lady Dahlerus ??

      Alla som röstat vet att man inte får lägga i kuverten själv. Så hon har kanske aldrig röstat förut. Det om något är värt att gräva/spekulera i.

        Jag har röstat i två val och skulle inte kunna svara på om man får lägga i själv eller inte. Eller jag har ju lärt mig det nu…

          Skojar du?

            Nej? Jag har verkligen inget minne av om jag lämnat kuvertet till en person eller själv lagt det i valurnan (vilket jag nu lärt mig att jag inte gjort).

              Haha ska rösta för 5:e gången och jag minns inte heller hur man gör!

            Det är inte konstigt om Bella inte vet eller inte kommer ihåg.
            Jag förtidsröstade igår och de bad inte om legitimation. Det är ju verkligen en allvarlig miss, särskilt om den personen inte kontrollerade identitet på någon. Mer allvarligt än en teckning.

              Hoppas att du sa till någon ansvarig om detta!!! Om det stämmer så kan väl det betyda att alla förtidsröster som tagits emot där är ogiltiga!

                Nej, sa aldrig något. Bor i stor stad så hoppas det missades bara med mig, även om det inte är så troligt. Det var ett gäng äldre pensionärer som var kontrollanter.

        Skärp dig. Bella har varit aktiv i muf och har full koll

          Merparten av de i MUF har ju inte rösträtt.

        Mitt barn har fått lägga mina kuvert i urnan.

      Tyckte också detta inlägg var långsökt och fullt med de där pekpinnarna om mammor och föräldraskap som CC annars gärna kritiserar andra för att ha. Jag tror:
      a) hon menar det kanske som på skoj
      b) hon inte tänkte längre än att det är kul om de får följa med och ”låtsasrösta”
      c) det kommer inte vara en big deal när de är där; kanske tar röstmottagarna emot en teckning för när barn är inblandade är saker oftast rätt lättsamma men att de för den sakens skull givetvis inte lägger dem i valurnan.

        Tror också på ngt av dina alternativ anonym. Jag fattar inte vad detta är att ens ta upp av Camcam. Hon behöver bort från sociala medier och ta in riktiga världen för det är för många sjukt långsökta insnöade inlägg nu. Kanske börja plugga på universitetsnivå vore något?

      Tror hon hade skrivit likadant om det var LD faktiskt!!

      Vem gör inte det? Hittar närliggande OCH långsökta fel när det gäller Isabella? Hon är ju inte som någon annan! Hon förbereder ju inte heller barnen att rösta inför framtiden om hon hittar på egendesignade ”skojsigheter” och låter barnen lägga lappar i valurnorna..
      Nä, allting har stig henne över huvudet.

        *stigit

    Hur i hela friden får du det Gillis sa till en pik, och till vem? Kan det inte bara vara precis det han sa och IL brev glad, inget mer än så?

      Det är inte Gillis som ger en pik, det är Bella som ger en pik till Odd.

        Fast det var ju Gillis som sa det? Jag förtår verkligen inte hur ni kan få det till en pik till Odd, snacka om att läsa in saker som verkligen inte finns.

          Jag förstår inte heller. Hon blev glad, that’s it.

          Och han sa att det var roligt hos henne. Inte att det var roligare än hos odd eller att han är tråkigt.

          Vilken mamma skulle inte bli glad om hennes barn sa att de tyckte att det var roligt hos henne?

            Precis, klart hon ska vara glad och få vara glad över det. Fint när man hör att barnen trivs

          Isabella kan ju påstå vad som helst i bloggen. Finns ju ingen garanti för att Gillis sa så alls. Hon ville kanske bara fylla på med lite hääääärligt innehåll?

      Pik till Odd antar jag. Att barnen har så roligt hos mamman.

        Vad gör det så? Är väl super att de känner så?

      Fast det där är ju samma som jag måste säga till mina barn hela tiden.

      Bara för att man säger att någon är bra så betyder det inte att någon annan är dålig…

    Haha vi ser olika på saker. Blev så tydligt!

    Antagligen provocerar hon på sitt vanligt fåniga vis, men flertal ggr har hon ju visat sig noll koll på vardagliga saker – så ej överraskad.

    Tycker att hon ser helt vanlig ut, varken mager och magdöljande.

    Wow, ja hon ser verkligen gravid ut! Men kan ju vara att hon är lite svullen eller har konstiga kläder. Såg magen på några bilder i augusti och där syntes också en rund liten bula.

    Jag ser tydligen också gravid ut. Mitt barn har börjat krama magen och säga att det är en bebis där. Borde nog dra ner på bullar och chips kanske 🙂

      Absolut jag kan bli likadan!

        Jag såg henne på flygplatsen i Nice i slutet av juli och blev då förvånad över hennes lite runda mage som inte såg ut som på bloggen. Det var efter hennes helg i Cap Ferrat och tänkta att hon kanske var väldigt svullen efter mycket ätande under helgen?

          Jag tänker att diamantringen på vänster finger dök upp ungefär samtidigt och att jag bara sett vattenglas vid henne på sistone. Börjar fantisera ihop att head of sperm märkt upp henne med en kärleksgåva (ringen). Hon bräkte ju ur sig när hon var gravid med Gillis hur heemskt det var att hon glömt ringen och gått ut så man kunde tro att hon bar på en oäkting. Kommer aldrig glömma den kommentaren.

            Hahhaha head of sperm

          Bella har de senaste gångerna kört egen bil till och från Arlanda.
          Det brukade hon ju inte göra förut då hon alltid åkte taxi (eller t o m limousin).
          Skulle kunna tyda på att hon inte dricker alkohol längre.
          Kommer man hem efter en utlandsresa på några dagar brukar man kanske inte annars gärna sätta sig och köra bil hem, eller?

      I så fall är jag gravid jämt ?

        Nu jämförde jag med hur hon brukar se ut/visa upp sig 🙂 Jag går inte runt o tänker så om folk i allmänhet.

    Kanske ska ta med min katt till vallokalen på söndag så att han för rösta på sitt parti . Vad det nu är för något ?

      Djurpartiet ofc

        Jag tror det är en liten moderat. ?

        Jag röstade på djurets parti ???.

    Vilken tur att hon är så hiiimla kameravan. Vi andra, icke-kända personer brukar aldrig vara med på bild annars.

    Kan vara så att hon var extremt fisig och inte låtit dem komma ut.

    Tycker det är så osympatiskt att kommentera huruvida någon är gravid enbart pga magen. När jag har ätit mycket och magen blåsts upp tycker inte jag om att den syns och jag döljer den helst. Hade du gillat om någon skrev ovanstående kommentar om dig och din mage?

      Hade nog inte tagit illa vid mig nej 🙂

        Skönt för dig, men du är väll medveten om att många INTE tagit så lätt på det… det är ju som att säga du ser tjock ut…

          Isabella är obrydd ju

            Jag hade aldrig skrivit såhär om någon annan faktiskt

    Härmed gräver vi fram den gamla hashtagen igen!

    #vemärpappan

      PS? Omg vilket scoop!

      Haha kanske bara kanelbullar! Eller mycket soya 🙂

    Bella? Kollar vi på samma person, Isabella Löwengrip? Tycker hon ser väldigt hälsosam ut. Hon hade någon period i samband med skilsmässan när man blev orolig för henne men hon har gått upp i vikt nu 🙂

    Haha asså Jävlar vilket löjligt inlägg. Måste vara en slow day i bloggvärlden. Höna av en fjäder osv…

      Tycker tvärtom, det var ett väldigt bra och intressant inlägg. Tack för att du gör mina kvällar lite roligare, camcam. ❤️

    Trodde att camcam gjort det tydligt förut vad hon tyckte om spekulationer kring huruvida någon är gravid eller inte. (Ledtråd: det skulle enligt henne aldrig ske)

      Bra, hatar sådana spekulationer. Jag har IBS och magen svullnar upp i tid och otid och på biblioteket förra året kom en kvinna fram till mig. Hon såg med tindrande ögon på min mage och frågade hur långt gången jag var. Jag förklarade att jag har IBS och antagligen bara behövde fisa. Det fick tyst på henne, säger jag.

        ??

        Du är min idol ??
        /en till med IBS

      Följer inte bloggen så slaviskt så my bad!

    Jag tänker inte spekulera i ev gravidmage, kvinnors kroppar ser liksom olika ut. MEN, det skulle vara sjukt skoj med en NC baby till Bella ?

      Haha! Jaaa!!

      Hon kan knappast skylla på att hon ändrat appens läge till ”skaffa barn”-läge. #vemärpappan

      ?

      Varför jag ens skrev är för hon varit så väldigt slank ett bra tag!

        Ja fast tar man in alla desserter på menyn så tar det nog ut sin rätt till slut. Och då spelar det förmodligen inte roll hur mycket plantbaserat man äter för övrigt ?

          Haha det har du rätt i!!

      Jag är helt övertygad om att Sally är en NC-baby. Kommer ihåg att jag störde ihjäl mig på hennes motsägelser kring den graviditeten.

    Magen blir liksom större när man äter. Kan vara platt på morgonen och sen äter man. Sånt där man måste göra för att överleva, du vet?

      Stämmer ju bara om man äter ”fel”. Hon har varit så väldigt slank. Kanske bara gaser men hon håller så mkt framför.

        Eh? Nej. När magen är full av mat är det ju klart att den putar? Finns otaliga bilder på Instagram exempelvis, på supertränade människor som visar före och efterbilder när de ätit.

          Min gör om jag äter fel för min kropp men annars inte! Oftast äter jag fel haha

            Okej? Så om din gör det betyder det att det gör det på alla? Du skrev precis ”stämmer ju bara om man äter fel”. Sluta upp med din pseudosanning nu.

              Jisses… 🙂

          Det syns mer på folk som är smala, oavsett om man har vältränad mage eller inte. Har man degig mage märks det typ ingen skillnad. Jag har platt mage och får en kula på magen om jag äter 🙂

            Sant men jag har också platt mage. Kolhydrater, vissa, sväller den av.

    ”Det är tur att man är mediavan annars hade det lätt blivit obekvämt med att ha fyra fotografer framför än när man äter lunch i Riksdagen med Annie och några andra fantastiska entreprenörer.”
    Minst två märkligheter här:
    1) Ingen ”mediavan” låter sig fotograferas när man äter.
    Finns ingen som ser så dum ut på bild som någon som tuggar eller just skyfflar in en matbit.
    2) Är Annie entreprenör nu? Sen när blev politiker entreprenörer?

      2) När politiker är högerorienterade…

    Nja, hon kör väl sin vanliga fotoposé, plus osmickrande tröja. Inte mer med det skulle jag tro.

      Mycket troligt! /trådskaparen

    Jag tycker att det är bra att låta små barn vara delaktiga. Det här inlägget gillade inte jag.

      Aldrig röstat? Kul för barnen, om hon nu sagt det till dem, att de ska få lägga i teckningar.

        Bredvid, lägga i ett bås, ge till någon som står där. Det behöver inte vara så bokstavligt. Det är så lätt att kritisera föräldrar, men här ser man ju ändå att intentionen var god. Och ja, jag har röstat många gånger.

          Lägga i kuvert 🙂 Bella får ju lämna in tre kuvert, inte säkert hon röstar län och kommun utan kanske pillar i deras teckningar istället

            Fast då är väl rösten ogiltig

              Fast det är ändå en person som gett upp ledig tid en söndag för att först jobba i vallokalen i 12 timmar och sen räkna alla de röster som hör till lokalen – då vill man kanske inte behöva öppna och räkna ett par teckningar.

      Javisst, är väl bra att ta med barnen och visa hur det går till. Så kan man prata lite om demokrati på deras nivå på vägen hem sen. Vad hon sa betyder nog inte att hon tror att man får pula ner lite vad man känner för i valurnorna.

    Nej jag tror inte Centern betalar Bella något, faktiskt. Däremot tror jag hon är så pass blåst att hon tror att vem som helst, t ex barnen, får stoppa ner saker i vallådan.

      Hon skrev så för hon visste att många skulle gå i taket.
      Ingen vuxen tror väl att barn får stoppa ned något i valurnan?
      Inte ens den som röstar får själv stoppa ned valsedlarna utan det gör valförrättaren.

      Meeen hon menar väl att barnen kanske ritar något litet på valsedeln som hon sen stoppar ner i kuvertet och så får barnen ge var sin till personen vid urnorna

        Om hon tror det så är hon inte heller särskilt smart, eftersom hennes röster förmodligen blir ogiltiga då.

    Camilla du kan få ta bort min kommentar o tråd. Inlägget kom väl icke igenomtänkt.

    Det blir väldigt långsökt ofta i dina ständiga kritiserande eller insinuerande inlägg om BB. Bella kanske inte kommer ihåg hur röstningen går till, hon kanske inte ens röstat tidigare? Börjar få känslan av att du behöver få lite mer intellektuell stimulans än att sitta och läsa bloggar hela dagarna. Som om du inte märker att många inlägg inte blir så roliga längre på grund av att du är lite väl engagerad i bland annat Bellas liv, och att du kanske bör vidga dina vyer en aning.

      Klart hon vet, Bella var aktiv och fick många att bli politiskt aktiva i början av sin bloggkarriär. Jag förstår precis hur Bella tänkte, är inte svårt att tänka sig in i att barnen lämnar in teckning i samband med att hon lämnar sitt kuvert. Det stoppas inte i lådan för det

    Någon som minns när Annie Lööf dök upp för första gång i Bellas blogg?
    Jag tror att detta var första tillfället då Bella mötte Annie och nämnde det i bloggen:
    http://www.isabellalowengrip.se/2014/06/30/kds-dag/
    Verkar som de inte kände varandra sen tidigare:
    ”Mötte Annie Lööf i korridoren och vi pratade en stund. Vilken otrolig förebild hon är. Och väldigt trevlig och varm.”

      Bella sa för något halvår sedan att hon är vän med Annie Lööf, så om Bella vill stödja henne är det inte så jättekonstigt.

      Bella bekänner sig till Centerpartiet efter att ha varit moderat sen femårsåldern:
      http://www.isabellalowengrip.se/2016/11/30/lunch-med-annie-2/
      ”Jag kommer att stötta centerpartiet när det är dags för val. Inte för att jag har lärt känna Annie utan för att de parti jag tidigare stöttade inte längre delar samma värderingar som jag. ”

      Alltså för 4 år sedan dvs inför förra valet. Tror Annie var tidig att fånga upp röster från influenser plus att hon nog är sådär glad och vänlig mot de flesta människor hon träffar.

        Ja, Almedalen 2014 var viktigt för Alliansen som börjat sjunka i opinionen efter två mandatperioder i regeringsställning.
        Mycket troligt att Annie hade börjat tänka i sociala medier/influencer-banor. Då var ju Annie ovanligt ung som partiledare och hade inte haft det så lätt heller under sin första tid i ledningen för partiet.
        Idag är förstås sociala medier väldigt viktigt för alla politiska partier men då för fyra år sen kanske Annie var ovanligt tidigt ute med att leta influencers. Övriga partier var nog fortfarande kvar i Facebook- och Twitter.

    En stooor mage? Men på allvar.

      ja, kolla själv. Jag tänkte…oh stackarn har PMS

        Om du brukar kolla på människors bilder och spekulera i var de är i sin menscykel baserat på hur magen putar… så låter de som att du har ett lite innehållslöst liv.

        Jag har gjort det och du är uppenbart desillusionerad.

    Tycker hon är så pinsam. Andra som är engagerade i politik jobbar arslet av sig nu innan valet, med frågor om klimat, jämställdhet, demokrati – för att hålla undan det fascistiska inflytandet i Sverige.
    Och vad gör hon? Kommer med goodiebags med ansiktskräm till en partiledare. ?

      Hahahaha ja… det känns inte alls passande att ge ”goodiebags” (råkade skriva goodiebajs först) till en partiledare i egenskap av företagsägare/vän såhär intill valet. Dels känns det som du säger halvpantat att komma med ansiktskrämer till politiker när ”viktiga” saker skall diskuteras (iofs skulle de här diskutera kvinnligt företagande så det kanske är passande ändå) men också som en slags ”muta” i dess icke-riktiga bemärkelse. Givetvis får företag ge partibidrag men känns ändå märkligt. Kanske bara är känslig.

      Tror det handlar om att BB inte är sponsrad av C, men skriver mycket om dem och visar sitt stöd för att de är vänner och att hon står bakom C såklart. Och goodie bagen med sina produkter ger hon som ett litet utbyte att Annie (som jag typ älskar och drömmer om att se som statsminister) efter valkampanjen då allt lugnat ner sig, gör lite reklam för BBs produkter. Ser inget fel i det utbytet av reklam mellan vänner som är varumärken. Skulle gjort likadant. Vänner stöttar på det vis de kan.

        Du ser inget fel i att en potentiell statsminister sitter och göra reklam för sina vänners företag i utbyte mot produkter? Ok…

    Vilken fantastisk rolig grej om alla föräldrar som kan tar med sina barn och låter dom lägga teckningar i val-lådorna. ”måla vad du tänker om ett val” Sen en utställning på det!!!! Superide:D

      Vaddå låter dem lägga i lådan? Ingen förutom de som sitter bakom bordet får lägga något som helst i lådan.

        va verkligen? wow, fantastiskt.

    Ironin i att folk som sitter och skriker om hur lite bella vet om valet själva tror att man lägger ner kuverten själv i valurnorna.

      Ja ? Jag är mållös

      Mitt barn har lagt mina kuvert i urnan.

        Då gjorde de som satt där för att ta emot dina röster fel. Så får det inte gå till.

    Det här var att göra en stor hönsgård av en liiiten fjäder.
    Koka soppa till ett helt kompani på en liiiiten spik.
    Spinna ngt av väldigt tunn tråd.
    Det var spekulerande, skvallrigt och onyanserat. Det här var i klass med Hänt extra journalistik. Är du bästis med Odd eller? Oavsett hur Bella far ut o svävar åt alla håll o kanter. Hur märklig hon än är i sin lyxstil. Sluta att gör ner henne som mamma.
    Och alla för mager, gravid pga litet magput osv osv. Suck.

      Jag hade aldrig spekulerat kring Kenza tex. Isabella är singel-ish o vill inte ha barn o har framställt sig som väldigt slank. Jag bara spontant skrev då hon såg ut att dölja med kläder o poser. Fånigt jag vet men det kom bara.

        ”Det kom bara”, håll band på dig själv, man måste inte skriva ut allt man tänker på. Det kom bara? Vadå, mundiarré eller?

          Absolut inte. Jag gör det nu 🙂 Jätteduktig på att inte skriva att jag tycker att du verkar vara asbitter. Jag behöver faktiskt inte skriva det! Nu när jag tänker efter.. 🙂

    Annie är en PEP skulle Bella lyckas få igenom lättnader för företagare och influencers blir det spännande.
    Annie har varit ett alternativ men det finns bättre inom alliansen.

    PARLAMENT…är det så svårt att bara dubbelkolla stavningen innan man ska skryta. Eller bara för att man som företaget kanske vill göra ett bra intryck.

      Precis. Tog nog hela två sekunder för mig att kolla upp stavningen. Blir inte så seriöst om hon hela tiden ska ha felaktig engelska.
      Hon borde kanske ha ”head of spell check” också? ?

      Precis som hon tycker att det är obekvämt med fyra fotografier framför sig när hon har lunch, LoL.

      ”…it might have been uncomfortable to have four photographs in front of you when you’re having lunch at parliament…”
      *photographers
      *Parlament

        Skäms på mig! På engelska stavas det ’parliament’ – jag trodde faktiskt att hon hade helt fel där. My bad.

    Förlåt vet att detta är lite ot men.. Såg precis Therese Lindgrens senaste yt video och man ser tydligt att hon efter sin sponsrade makeover video av hennes lägenhet med Jotex har möblerat om en hel del. Tyckte personligen att det var lite uppenbart i hennes sett att visa upp allt att hon inte var så förtjust i många av möblerna, så är inte särskilt förvånad. Men varför göra en video och säga att man är såååå nöjd och uppmana till köp av något man inte ens tycker om? Jag som följt henne mycket tidigare har många gånger blivit inspirerad men detta känns så himla.. falsk och vilseledande på något sätt? Therese och Jotex har ju gjort ett riktigt stort samarbete, hon pryder till och med deras första sida. Vet att många utländska youtubers blir granskade för såna här samarbeten just nu så tänkte att man iallafall kan uppmärksamma det, för inte fan känns det rätt.

      Fast va? Du kan väl vara nöjd över möblerna fast du inte är helt nöjd med placeringen? Tycker hon verkade supernöjd med allt, speciellt detaljerna. Valparna och nya saker till dem har nog gjort sitt om hon flyttat något

        Hon har bytt ut möblerna mot sina gamla, kanske var lite otydlig.

          Säker på att det inte är en video inspelad för länge sen då? Ibland lägger hon ut videos som är 2-4 veckor gamla

            Nope för vissa saker har hon behållt, så är inte en äldre video

      Tänkte också på det. För jotex videon filmades innan valparna kom och nu när valparna är där ser man att de ser ut som de gjorde innan med hennes gråa skåp hon måla, soffan är tillbaka på samma plats osv. Upplevde också att de kändes lite genomskinligt. Även om jag nu gillar Therese f.ö.

      Hon har skrivit en förklaring om det på sin blogg!

        Såg det, det är pga valparna samt att vissa möbler var Jotexs provexemplar och de hon får levereras till henne snart, så inget fake 🙂

      Men hon sa ju slutet på videon att hon kanske skulle byta tillbaka etc dvs en brasklapp, är väl roligare då att spekulera i att hon och Anders inte va nöjda med hon den där inredarens inredning (stylebylojs?). Tror inte dom kommer bli nöjda så länge dom låter nån annan ställa in massa opersonliga saker i lägenheten, grejer man har på display har man väl en koppling till tex souvenirer?

      Hon sa väl faktiskt typ ”Vi får se vilka möbler vi behåller”? Kan ha fel men har för mig hon sa det i sin jotexvideo från häromdagen

      Det känns kanske skenheligt men samtidigt får man helt enkelt se de som de reklampelare de är. Hon kan mycket väl ha gillat deras saker men gillar sina egna bättre: men får ändå hjälp av Jotex att inreda sitt hem för att visa hur det kan se ur för sina läsare, så att de som gillar kan köpa. Tycker inte det är så konstigt.

        Håller med dig! Om en influenser däremot
        skulle ha ett smygreklam-samarbete förstår jag att man kan bli besviken och känna sig lurad/tappa förtroende. Men inte i detta falleti- folk vet väl hur annonser och reklam funkar?!

      Ingenting med henne är genuint längre.

    Är uppväxt på samma sätt som Bellas barn med en frånskild ”lekförälder” men hos oss var det pappan. Visst tyckte vi att det var roligt att jönsa runt med honom men vi visste redan som små att det riktiga livet det var hemma hos mamma som var ansvarstagande och uppfostrade oss till justa vuxna.

      Justa?

        Schyssta

        https://sv.m.wiktionary.org/wiki/sjyst

        Antar att det är vad madde menar iaf

        Ursprungsstavningen till ”schysst” är ”juste”

        ”Schyssta” fast med fransk influens i stavningen. Språkmässigt helt okej.

    Jämfört med hur hon tidigare sett ut, så är hon väldigt mager. Hon har tappat otroligt mycket i vikt!

    Magen såg alldeles fel ut i klänningen. Endast på grund av att klänningen satt helt fel på hennes kropp. Tror absolut inte på graviditet (och vill helst inte spekulera heller).

      Dina kläder sitter fel på din kropp, anonym 19:23. Din mage ser alldeles fel ut när du har klänning.

      🙂

        Va?

    Vilket ofräscht, vinklat och märkligt inlägg. ”Kommer de här barnen förstå att det finns regler och lagar att förhålla sig till i samhället när de blir äldre eller kommer de titta på livet som ett enda stort Astrid Lindgrens Värld där man får göra precis som man vill?”. Vem är du att spekulera i hur dessa små barn är eller kommer att bli? Och varför i hela friden skulle det vara någonting negativt att hon som mamma blir glad för att hennes son tycker att det är roligt hemma hos henne? Det finns ett fenomen som kallas mom shaming och du börjar bli rätt så bra på det vad gäller Isabella Löwengrip.

      Håller med, finns en gräns och gällande Bella tycker jag hon har gått över den. Påhitt och spekulationer utan humor är varken kul eller någon bevakning

      Jag läste kommentaren på svenska ngnstans… och då tyckte jag också att det inte lät så kul för odds part. Jag läste det också som att hos mamma gör vi bara sånt här kul och hos pappa är det lite mer halvkul.
      Men det var för jag jämförde lite med min egna sits. En gång sa jag något sjukt elakt till mitt barns pappa som jag ångrar enormt. Men just då och där så kände jag mig som föräldern som fixade allt, tjatade om allt, sa ifrån och var värsta trista människan. Men jag vet ju såklart att även om jag är den som är mer strikt och tjatar om ordning och reda så älskar mitt barn mig över allt annat och vi har sjuuukt kul ihop!!
      De tycker väl säkert det är lika kul hemma hos Odd och säger det säkert till honom varje dag. Vad vet vi?
      Barn är barn och den dagen hade väl varit väldigt kul med mamma och då uttryckte sig Gillis om det. Det är ju barnets ord liksom? Inget Bella hittat på.

    Hej!
    Jag har faktiskt jobbat som just rösträknare och sanningen är att där dök upp några lappar som hade teckningar på sig! Det var alltså antingen blanka valblanketter eller vanliga blanketter som folk kladdat på runt kryssen, på baksidan eller bara gjort en fin teckning på en blank! Så att få sina barns teckningar nedkladdat på en valblankett bör ej vara omöjligt då du i vallokalen får ta så många du vill osv och du måste ju inte gå till röstbåset direkt med dina lappar!

    Kanske gjorde min information det något lättare för någon att smälta Bellas ”orimliga” tankar kring hur hennes val kommer se ut!

    Tack och hej och trevlig kväll!

      Bella röstar i riksdagen, och kidsen i läns och kommun med varsin teckning. Skulle ju funka haha 🙂

        En riktigt bra karikatyr av annie lööf på en blank skulle kunna gå som en röst till centern faktiskt ?

      Men man får väl bara tre kuvert när man kommer in i vallokalen och visst finns det regler för när en röst är ogiltig ? tänker att hon kanske inte vill ge bort några av sina röster, för några andra kuvert kan väl inte rimligtvis läggas ner ☺

    Alltså är det här ett skämt? Hur dum får man vara? Tänk om varenda unge skulle lägga en teckning i valurnorna? Hur jävla lång skulle inte valvakan bli då med all sortering av röster och teckningar. Det här är ju ingen jävla lek. Wtf? Man lägger förfan bara röster i valurnorna och ingenting annat. Men hon tror väl att den som räknar rösterna känner sig hedrad av en teckning från hennes barn som hon endast som 22 åring producerat.

      Oj oj. Någon som har en fis på tvären ser jag. Andas iiiiin…… andas uuut.

      Men hallå! Någon som glömt att vi har med en provokationsdrottning att göra. Klart hon tänkte på att detta skulle skapa rubriker. Både detta med teckningarna och det Gillis sa.

    Fråga: jag förtidsröstade i en kommun jag inte är folkbokförd i. Då får jag ju inte personrösta på någon i den kommunen. Visst gjorde jag riktigt som tog blanka valsedlar (men med partiets namn på)? Hade det blivit ogiltigt annars?

      Tog du inte blanka valsedlar och sen skrev på partiets namn själv?

        Nej jag tog valsedlar med partiets namn. I övrigt var sedlarna blanka.

          Ja, förtidsröstar du i annan kommun så får du använda partivalsedlar för de tre valen (dvs sådana utan personnamn men bara partibeteckning). Rösterna kommer då att tillfalla partiet.
          Vet man med sig att man ska förtidsrösta i annan kommun kan man ta med sig namnvalsedlar från sin egen kommun (de brukar skickas ut med posten). Då kan man personrösta på viss kandidat men annars spelar det ingen roll.

      Du gjorde rätt.
      Hade du velat personkryssa hade du fått ta med dig lappar från parti i din kommun.

      Ja det är rätt! Du kan även ta en blank partisedel och personrösta i din egen kommun genom att skriva dit det själv. Du kan även ta en helt blank såklart och skriva dit parti. Tror att det hade blivit en röst på partiet om du kryssade personval i ”fel” kommun.

    Blir det valvaka? här alltså

    Är det bara jag som reagerar på att BB pratar halvknagglig engelska med sina barn? :-S

      jag tycker faktiskt den blivit bättre än vad den varit innan 🙂 och då har jag kritiserat det väldigt mycket tidigare.

        Må så vara. Den lämnar fortfarande rätt så mycket att önska.
        Tycker fortfarande att det är väldigt underligt att hon pratar engelska med barnen. Och ännu konstigare, att barnen svarar tillbaka på engelska..

          varför? så växte jag också upp, det är bra att lära sig språk i ung ålder (och så är ju deras nanny från usa). och man lär sig bäst genom att prata.

            Jodå, som om dina ursvenskfödda föräldrar pratade engelska med dig till vardags när du var liten. Att det är bra att lära sig språk i ung ålder är bara en myt. Det är vetenskapligt bevisat att det inte spelar någon roll hur tidigt man lär sig språket, man kommer ta igen det rätt så snabbt. Man får alltså inget försprång man kan prata om.

            Visste dock inte att deras nanny är från US. Då blir det en lite annan sak, om man pratar med någon som har det som modersmål och som inte kan något annat. Det är om de skulle prata engelska helt själva hemma som jag ställer mig frågande till.

              Finns en hel del forskning att ta del av när det gäller barn och språk.

              Den visar entydigt på att barn som ”matas” med språk från en närstående, om den närstående inte behärskar språket till fullo får brister i språket på djupet. Ytligt klarar de sig okej, men ordförråd och ordförståelse haltar. Det påverkar negativt vid inlärning av andra språk och språkets uppbyggnad.

              För att hjälpa sina barn om man är flerspråkiga ska man konsekvent prata sitt modersmål med sitt barn. Med tiden blir barnet flerspråkigt.

              Inte sällan tar det lite längre tid innan barnet börjar prata/svarar på ”rätt språk”. Sen när det sitter så lär de sig ofta de olika språken ”randigt”. Dvs de lär sig de olika språken mer i olika perioder.

              Under en period gick mina barn i skola utomlands. En internationell skola med barn från många länder med många olika språk. Det fanns många barn som pratade/växlade mellan 3-4 språk. Helt fantastiskt och verkligen en gåva att ge sina barn. Kunskap är inget tungt bagage att bära.

              Så IL borde nog inte prata halvdan engelska med sina barn. Så små barn behöver utöka sitt ordförråd, förstå grammatik och undersöka språket i lek och läsning.

              //Moa

          Det är väl fantastiskt. Mitt barn är tre år och kan tre språk för att det pratas tre språk i hennes närhet. Vilken rikedom!!!!

            Jag säger inte att det inte är fantastiskt. Rikedom är det absolut. Så länge barnet inte blir nollspråkigt.
            Som en bekant till mig och dennes barn, som lärde sig halvdan spanska och arabiska hemma, halvdan svenska i förskolan och halvdan engelska i skolan. Och det för att ingen pratade sitt modersmål.
            Till skillnad på en annan bekant som alltid varit konsekvent med sitt barn och där alla alltid pratat sitt modersmål med barnet. Det barnet är på väg att bli fyrspråkigt nu.

            ”Mitt barn är tre år och kan tre språk”

            Frågan är att hur bra.

              Flytande. Någon mer fråga?
              Fasen vad bittra människor är. Hela tiden vill ni hitta något att Ifrågasätta?
              Varför? För att det är utanför era ramar? Är det avundsjuka? Eller är ni bara bittra?

                Ingen treåring pratar ens sitt modersmål flytande. Och det är ju känt sen länge att flerspråkiga barn kan visserligen fler språk men inte lika bra som om de skulle bara ha pratat ett språk.

                  Hon KAN tre språk. Nöjd? Hon KAN prata riktigt bra och tydligt i tre språk. Är det okej för dig?
                  Kan du sluta ifrågasätta MITT barn som JAG lever med och pratar tre språk med?

    Tack snälla CamCam för att du raderade min oigenomtänkt kommentar!

    Känns så lägligt att Annie ställer till med lite kalas för lite kändisar så har man fiskat några röster till..

    -Vad ska du rösta på?
    -Centern, precis som Blondinbella
    -Vad driver de för politik?
    -Ingen aning

      Känner du igen någon annan på bilderna förutom BB och Annie? Skulle knappast räkna övriga som kändisar.
      För övrigt är tydligen C största parti bland kvinnor i åldern 18-29 år så ska hon fiska röster borde hon nog lägga krutet någon annanstans. Jag röstar inte på C och är inget fan av BB men både hon och Annie är onekligen framgångsrika kvinnor som uppenbarligen går hem i den målgruppen. Tror för övrigt de flesta tjejer är tillräckligt smarta för att inte rösta på något bara för att en bloggare gör det.
      https://www.svd.se/ett-helt-annat-sverige–om-unga-kvinnor-fick-styra

    Suck…så synd att denna blogg i princip enbart riktar in sig på inlägg om Lövengripskan. So boring! Jag menar, hur roligt kan det vara att skriva om en och samma person varje dag? Roligt från början kanske, men nu liknar det bara en besatthet. Visst, jag suckar och scrollar förbi alla dessa inlägg, men det skulle vara kul om det kom ett gäng inlägg som INTE handlar om henne.

      Ajälv tycker jag dessa är mest intressanta då jag inte följer de andra som tas upp mer än här på bb. Klart att vissa inlägg är low blows men kommentarerna är desto intressantare. Att läsa om nån paow eller knäppo som instagrammat hämdporr el vad det är, konstanta öppna spår osv är för mig skrollbart. Vi gillar olika, tacka för det

    Kissie röstade på Centerpartiet enl hennes blogg.

      Enligt vems blogg?

        Enl Kissies (Alexandra Nilsson)

        Vems tror du?

    Finns inget hopp, vilka inlägg ?

    jag får lite ont i magen när jag ser att Blondinbella fått barnen att vända sig bort från kameran.Hur har hon förklarat det? ”vänd er bort så ingen kan känna igen er och kidnappa er”?? Så absurd situation för ett barn,tycker jag…Jag förstår varför hon gör det,men från barnens sida blir det ju helt sjukt.Att få veta i den åldern att det finns folk som vill dem illa…sjukt…

      Jag tycker dock det är svårare att få mina små barn att vända sig framåt, deras ryggar är hur lätta som helst att få på bild… 🙂

      Antar att hon för det mesta fotar när de inte märker dvs när de redan är bortvända?

    Bellas instastory :
    – Sally did you like the dance?
    – NO!
    Betyder det att det är färdigdansat för Sally nu? Livet är för kort osv…

    Jaså? Så det är nu inte ok att Sd skulle vinna? Har bestämt för mig att Bella skrev i nåt inlägg att det inte skulle vara hela världen precis..vilken jävla kappvändare hon är. Och öppna upp politiskt? Hahahhahaha

    Jag såg det som mer troligt och faktiskt realistiskt att Bella 2005 skulle engagerat sig i politiken än Bella 2018. Fråga mig inte varför.

    Måste fråga dig Camcam, känner du dig nöjd med dina inlägg, som skapar så mycket hat?

      Hat?

    Mitt barn fick lägga i mina kuvert i helgen som var när vi förtidsröstade. Inte på min uppmaning utan på röstmottagarens. Mitt barn är 4 år. Lärde sig om demokrati och fick vara delaktig. Superbra.

      Roligt för hen 🙂 Det låter som en rimlig nivå på deltagande för barn vid ett val.

    ICA Maxi Lindhagen på Kungsholmen är glada att erbjuda sina kunder:
    ”Nytt på Maxi Lindhagen idag är ett tillfälligt parti med LÖWENGRIP care & color produkter!”
    Och mycket riktigt, man har travat upp fem olika sorter för 89 kr resp 69 kr.
    Det har nu snart gått ett halvår sedan nya och dyrare Löwengrip släpptes men den tidigare designen finns fortfarande att köpa.
    Fler än jag som misstänker att man nytillverkar de ”gamla produkterna” eftersom man då kan sälja på ställen där den nya serien inte kan/får säljas? Innehållet lär ju vara detsamma så det kan inte vara så svårt att ha olika emballage för olika distribution.
    På bokrean t ex finns nytryckta upplagor av äldre böcker just för att säljas när det är mycket folk i bokhandeln 🙂

    Gud vad detta inlägg och alla som klagar på Bella i detta fall är löjliga. Jag har jobbat som röstmotttagare i tre val (fjärde i år) och ni ska bara veta all möjlig skit som läggs i kuverten och i urnan; allt ifrån egna valsedlar till kvitton till visitkort osv. Som röstmottagare gör vi inget mer än att lägga de lapparna vid sidan (högen för ogiltiga valkort) och räknas därmed inte med i räkningen, inte svårare än så. Så lägg ner hela grejen.

      Om du nu ”jobbat som röstmottagare i tre val” kanske du kan tala om vad ”ogiltiga valkort” är?
      Självklart kan någon lägga i något litet papper i kuvertet tillsammans med röstsedeln men valförrättaren ska se till att inget annat än kuvert med röstsedlar läggs i urnan.
      Dyker det upp annat vid rösträkningen så har valförrättaren inte gjort sitt jobb. Någon kan t ex stoppa i något som gör röstsedlarna ogiltiga och det får förstås inte ske.

    Tror inte att Bella är betald av Annie utan att hon är inbjuden för att Annie (av någon konstig anledning) ser upp till Bella. Såg en partiledardebatt för någon vecka sen och då tog Annie upp Bella som ett ”lyckat exempel” tillsammans med bland annat Ingvar Kamprad.

    Nu går inte min röst till C oavsett, men hade jag gillat deras politik och hon som partiledare drar upp blondibella som exempel på lyckade människor, så hade jag nog funderat på att rösta på ett annat parti. En partiledare borde inte lyfta en person som har ljugit och fortsätter att ljuga sig till framgång. Som använder sig av bedrägligt beteenden där man säljer annonser på siffror som inte stämmer, osv.

      Exakt, hur fan kan man hylla sånt??

        Speciellt känsligt blir det ju som politiker. Det är viktigt vilka de förknippas med, och att höja en person som Blondinbella, ger inte ett seriöst intryck.

    Annie Lööf och Isabella Löwengrip borde passa utmärkt tillsammans. Den ena har aldrig haft ett riktigt jobb och har fötts in i politiken. Den andra har gjort en karriär på varm luft och att sälja skräp.

      Aldrig haft ett riktigt jobb men kallas ändå entreprenör? #annielööf

    Aldrig haft ett riktigt jobb men kallas ändå entreprenör? #annielööf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.