Nej, Magdalena Graaf är inte på rehab för alkohol

Eftersom jag lyckades tidsinställa TVÅ inlägg till kl 06 så får ni ett bonusinlägg här. 🙂

Jag vet att elaka tungor i TRÄSKTROLLSLAND älskar att smutskasta, plantera ogräs, och skvallra. Gotta sig, vältra och rulla sig i gyttja som små grisar
Jag skulle visst vara på ett rehab? För att jag är en alkoholist? Tyvärr kan jag INTE glädja er invånare i Träsktrollsland med det.

Mina barn ringde häromdagen. Ledsna och oroliga, för att de läst på nätet att jag var på alkolistsjukhus? HAR ni hjärtan, hur kan ni vara så elaka? Hur kan ni leva med er själva när ni späder på, ljuger och sprider falska rykten, som faktiskt kan skada andra människor?

HADE jag nu varit på ett rehab?? Då hade det väl varit en fantastisk insikt av mig?
Att vara så modig att jag insett att jag hade/har ett problem? Vore inte det värt att hyllas istället, för att gotta sig i?
Tyvärr invånare av Träsktrollsland så är detta inget rehab, så jag måste sätta en nål i eran skade-glädje-ballong. ”Boooom”

Ni som åker iväg på ett rehab?
Ni ÄR mina hjältar!!!
Tänk va många medborgare där ute som skulle behöva ha en gnutta av av ER insikt.
Ni är mina hjältar som sagt den 1 punkten i 12 programmet för er själva, eran omgivning och era familjer.

I MITT FALL, så är maten ett mindre missbruk, MER än något annat. MAT och att försöka ”ta hand och rädda andra människor” oftast så slutar det alltid i att man själv blir sårad och trampad på.//Magdalena Graaf

Vissa ville få det till att jag försökte sprida rykten om att Magdalena var på behandlingshem för alkoholmissbruk, medan jag själv tyckte att jag gjorde motsatsen samtidigt som jag påpekade att om det nu skulle vara så att hon var det är är det väl jättebra att ha tagit tag i ett problem – oavsett vad problemet är. Fick jag det att framstå på något annat sätt så var det absolut inte min mening.
Man kan missbrukar så otroligt mycket mer än bara mat och droger och ibland kan missbruket handla om att man missbrukar att välja bort sig själv och sina behov och av Magdalenas text att göra så verkar det vara lite hennes melodi.
”Ta hand om-syndromet” som är väldigt vanligt att ha med sig i ryggsäcken om man levt i osunda relationer vilket både jag och Magdalena gjort och det är en svår nöt att knäcka om man burit med sig beteendet i många år.

Jag förstår helt enkelt inte hur man kan kritisera någon som tar tag i personliga problem. Är inte det något av det mest imponerande en människa kan göra? Komma till självinsikt och ta tjuren vid hornen?
För det ÄR jobbigt. Hade det inte varit jobbigt hade det inte varit ett problem.

Magdalena befinner sig i alla fall på ”Kamalaya Koh Samui health and wellness resort” som erbjuder mängder av olika behandlingar och inriktningar.
Hon skrev om resorten redan i maj 2018 på sin blogg.

Billigt är det inte, men kan man egentligen sätta ett pris på sin hälsa?

 

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jo, det fick du det till att låta som! Varför ens nämna alkoholmissbruk om det nu inte är så?

      Jag tog upp det eftersom SÅ många skrivit om det bland kommentarerna. Det står i första meningen i mitt inlägg.

        Dina troll skriver väldigt mkt osanna elaka saker att du borde ha förmåga att förstå att du inte kan tro på sånt. Du kan inte ha det som försvar, tyvärr. Den här bloggen har senaste tiden blivit full av troll. Utformningen av dina inlägg samt deras innehåll väcker dem till liv.

          Du har helt rätt. Jag har lagt märke till det och behöver se över hur jag skriver mina inlägg mm.
          Dock förstår jag inte vad jag skulle ha trott på? Vill du förklara?

            Ja du verkar ju ha trott på att hon var på alkoholbehandling/rehab för det skrev många säger du? Eller du trodde inte det men ändå ville du få andra att tro det? Du fick det att låta som det eller att det skulle spekuleras om det. Vi andra såg inte många kommentarer om det, såg inte många som tagit upp att hon skulle vara på rehab alls, men EN person påstod att hen VET att Magdalena är på rehab , men hen kunde inte säga hur hen vet men hade själv varit på rehab i Thailand (och trodde därför att MG var det) och länkade till ett ställe hen varit på – bara det att det är ju inte samma ställe MG är på – det stället MG är på har ingen alkoholbehandling, det kan man ju se – det är ett Wellnes, Spa och Health-center, en hälsoresa med program vilket det brukar vara på tränings/hälso-resor.

            Bra att du inser att du behöver se över dina inlägg, då det tyvärr ofta är du som startar rykten på denna blogg då det ger dig klirr i kassan

              Hon har skrivit ganska många gånger nu att hon behöver se över hur hon skriver sina inlägg, men gällande vissa personer så skrivs det alltid vinklat och typ uppviglande ändå, men inte om alla.

              Men det var ju bra att du skrev detta inlägg för att få slut på dessa rykten och spekulationer, även om nu ryktena redan tagit fart och folk här ändå menar att hon har alkoholproblem… det letas fel och spekuleras för fullt här nu ändå. Det hittas nya ”fel” som måste skammas och klagas på och uppmärksammas… Jisses alltså man blir mörkrädd ? ? Fler som borde ta en mobil-paus.

              Tror inte det är CC som behöver se över sina inlägg.
              Bella säger sig dricka högst ett halvt glas vin på helgen och Maggan skriver upprepade inlägg på fyllan.
              Ändå svämmar deras bloggar över av drickande både vardag och helg..där alkoholen flödar.
              Tror många av bloggarna borde alvarligt se över sin alkoholkonsumtion om läsarna inte misstänker missbruk

            Cc, jag skrev att du i n t e borde tro på allt trollen skriver, inte att du skulle tro på det. Jättebra att du upptäckt att dina inlägg väcker trollen till liv. Väcks de är de ju tyvärr svåra att stoppa.

          Troll? Är det alla som inte upplever saker exakt som du och camcam (eller om ni är samma)?

            Nej. Om du senaste tiden inte märkt av trollen är du nog ett själv tyvärr.

        Tycker ofta du måste förklara vad du menar med dina inlägg, pga att du inte verkar fatta själv vad du ger för budskap.

        Om läsaren uppfattar ”fel” gång på gång frågar du dig aldrig om det beror på din oförmåga då?

        Gällande Maggan så var du en medspridare av rykten. Hade du inte nämnt det alls så hade saken varit annorlunda. Du uttryckte vad du trodde om saken. Men det är ju ingen sanning. Bara spekulation även om det var till Maggans försvar. Det öppnar bara upp till mer skitsnack.

        Tyvärr har din blogg utvecklats till en skvallerblogg med stort utrymme för sånt som du påstår du vill motverka: skvaller, mobbing, scamming och förminskning av särskilt utvalda influencers.

        Bara att du tar på dig att kontakta eller ber oss läsare att kontakta olika influencers uppdragsgivare för att du/vi tycker något är obehagligt. Trots allt, vi har ett demokratiskt rättssystem. Är inte någon dömd så jobbar man inte med att krossa personen utan att systemet ska ta hand om fallet.

        Var det verkligen det här du ville med din blogg?

        //Moa

          Jag har aldrig bett någon kontakta en uppdragsgivare eller dyligt. Att jag själv gör det är för att det lite ingår i att ha ett utgivningsbevis. Att ge företag mm en chans att kommentera någonting innan publicering. Men jag tar till mig din feedback och får fundera över det. Själv tror jag att extra många troll kommit hit för att diskutera politik inför valet men det kanske är fel av mig? Det får framtiden utvisa.

            Återigen ett av dina dubbla budskap.

            Du kontaktar ju uppdragsgivare OCH publicerar andra som gjort detsamma. Hur tror du det tolkas?

            Göm dig inte bakom utgivningsbevis. Du har full rätt att själv utforma din moraliska kompass även med ugb.

            Även frihet att inte peka ut ftg som storbovar så snart du tycker något.

            Ser bara ett fåtal politiska troll.

            Däremot börjar ett flertal ”stammisar” reagera på hur du skriver och varför.

            Tror uppriktigt sagt att det är dags för dig att revidera dina framtida mål. Som det är nu har bloggen chanserat. Blir mer och mer plump och elak.

            Kan inte tänka mig att det är din avsikt? Och om det är din avsikt vart vill du sluta?

            //Moa

              Hade hon inte tagit upp alkohol alls då hade det spekuleras än mer! Snälla rara tänk.

                Ehhh…

                Man kan ju knappast ta ansvar för andras skitsnackande. Bara sitt egna!

                //Moa

            Jag tycker inte att trollen märks av mest under inlägg om politik.

              I mitt tycke så har det gått troll i troll på nätet.

              Så snart någon är minsta kritisk är de troll.

              Troll är några som vill vässa till varje pris. Ljuger, säger emot sig själva, bråkar om allt och medvetet skapar konflikter.

              Visserligen kan man lätt blanda ihop troll med renodlade skitsnackare. Men inte ens det är samma sak.

              Så trollbegreppet börjar bli lika urvattnat som orden mobbing, rasist, wt osv, osv.

              Man måste kunna diskutera saker utan att kasta meningslösa epitet på varandra.

              Vilka som verkligen är troll i sammanhanget framgår ganska tidigt i kontakt om man bara vet hur det funkar. Sen undviker man dem bara så försvinner de.

              //Moa

          Word Word Word på den kommentaren Moa ❤

      Instämmer helt och jag trodde också efter dina inlägg att det handlade om rehab?

        (Svar till Karin alltså)

        Lär dig läsa!

          Ok.. camcam?

      1+ på det

      Inlägget fick det absolut att låta som att det rörde sig om rehab. Tycker Camilla bör veta vid det här laget vad som matar trollen i kommentarsfältet och inte. Det där inlägget var nästan medvetet att mata trollen för att få igång dom på rehab spåret.

      ”Jag har sett att några av er har skrivit att Magdalena åker till Thailand för att lägga in sig på rehab och att det har med alkohol att göra – någonting jag inte själv läst någonstans.
      Kanske har alkohol någonting med saken att göra, kanske har det varit ett ångestdämpande verktyg för henne, ett sätt att hantera bortgången av sin son eller kanske så handlar det om andra saker som vi inte vet någonting om. Och det är inte vår sak att veta heller”

      Hur får du detta till att det var Camilla som fick det att låta som om det vore alkoholmissbruk det handlade om?
      Hur?
      Varför läser ni texterna som fan läser bibeln?
      Texten är så tydlig och ändå väljer ni att läsa den på avigan.
      Jag förstår det inte.

        Tack, jag har också svårt att förstå hur man så kapitalt kunde misstolka det.

          Det har jag också svårt att förstå, men det är likadant överallt numera, folk läser bara delvis och misstolkar eller övertolkar det mesta. Verkar som väldigt många har svårt med läsförståelse.

            Tycker också läsförståelse haltar betänkligt.

            För mig är det fullständigt omöjligt att inte förstå hur texten sprider rykten vidare.

            Texten kommer av att flertalet inlägg, på olika sociala medier, antyder att M ska på rehab/har alkoholproblem. CC anger bara sin åsikt i frågan. Ingen sanning, inget seriöst underlag. Det är bara luft! Finns inte ens någon anledning att ha en åsikt i frågan om man inte fått en direkt förfrågan av den det berör.

            Det enda som sker är att man sprider rykten vidare. Med ytterligare en dimension av saken: Ahmen jag läste BB och hon säger… osv, osv.

            Sociala samspelet funkar så.

            Så fundera lite på vad texten gör istf vad som står.

            //Moa

              Okey Mos, du har verkligen en stark poäng där när jag tänkte ett varv till.
              Jag gjorde misstaget att utgå från mig själv och hur jag tänker.

                Moa skulle det vara ?

                Tack för feedback.

                Uppskattas i diskussionshettan!

                Ha en fin kväll’

                //Mos ??

          Jag tolkade direkt det dom att Magdalena var alkoholist. Jag läser inte hennes blogg och sällan kommentarer om hennes blogg, så för mig var det du som introducerade mig till tanken om att Magdalena är alkoholist.

          Så sjukt osympatiskt beteende.

          CC, det var elaka kommentarer där det insinuerades att hon har alkoholproblem som fanns bland kommentarerna. Dessa har du alltså sett och använt dem för att skvallra vidare om i ett nytt inlägg.

          Att på så lösa grunder skriva att någon ev har alkoholproblem på din blogg med en så stor spridning är minst sagt olämpligt. Ännu mer när du drar in bortgång av hennes barn, som är ett stort trauma för henne, i det hela.

        ➡️ ”Kanske har alkohol någonting med saken att göra, kanske har det varit ett ångestdämpande verktyg för henne, ett sätt att hantera bortgången av sin son ⬅️eller kanske så handlar det om andra saker som vi inte vet någonting om. ”

        Det stycket spär på ryktet, varför spekulera i det om man själv inte ens tror det är sant? ?

          Troll började ju omgående på obehagligt vis insinuera att Maggan hade alkoholproblem, ihop med massa annat elakt de kunde komma på. Att det de skriver inte är något att använda som inspiration att spekulera vidare om i nya inlägg, vet ju cc. Och när cc skriver så specifikt att alkoholen kan vara ångestdämpande verktyg för att hantera hennes son bortgång, blir det väldigt personligt spekulativt. Som elakt skvaller som gör att trollen matas.

        Jag fattar inte heller hur folk kan misstolka det inlägget ?

    Tråkigt folk drar slutsatser, men ”tjong i bäret”-Maggan kan väl själv också börja tänka lite på vad hon skriver när barnen läser?

      Fast camcam är väl en vuxen kvinna även om man inte kan tro det? Inget barn iaf.

        Nu missförstod du.

      Magdalena har själv skrivit att hon ibland gör konstiga ”uttalanden”, och är allmänt omedelbar och spontan…Orsakerna har varierat.

      Oj vad Maggan manipulerar sina läsare. Kanske dax att ta ansvar för vad man lägger ut och skriver på sin blogg! Även hennes vänner kanske ska tänka till som när dom lägger ut film när Maggan ligger och ” jukkar” på stranden eller på KZ 40-års fest när hon kanon full nere på stranden står och skriker och Filip försöker hejda henne! Problem med alkohol eller inte! Men hennes beteende är inte sunt!

        Men snälla nån lägg ner! Vad är ditt problem? Magdalena har väl aldrig påstått att hon inte dricker tvärtom, att hon gärna tar sig ett glas eller två emellanåt, och hon har väl aldrig påstått att hon inte festade och var full på KZ party på playan. Så lägg ner! Vad vill du säga, att alla som är fulla någon gång och alla som dricker alkohol har alkoholproblem? Är alkoholister? Är du en sån som tror att de som har många flaskor hemma i nån drinkvagn är alkoholister också? SUCK.

          Anonym 13:41 Jag skrev att hennes beteende inte är sunt och med alla hennes fylleinlägg! När hon skyller på att barnen nu har läst om att hon är alkoholist.Vad har dom då tyckt om hennes urspårade inlägg och filmer! Tycker det är så jäkla osunt när hon vet att vissa av hennes barn + även syrrans läser!!!

        Anser du att KZ är alkoholist också? Och Pernilla W och Bianca? De har ju varit onyktra och visat det och pratat om det.. m.flera. Magdalena är spontan och spexig (fjantig om du så vill) även nykter, hon är inte alltid full för att hon skämtar och spexar och spelar pajas, är högljudd eller säger något knäppt. Alltså… ?‍

          Anonym14:47 Jag vet att Maggan är det? Men OFTA ofta spårar det ur!

        Juckar på stranden och står och skriker? Jag måste säga att det känns väldigt ofräscht med okontrollerade tonårsfyllor när man är medelålders.

          Eller så behöver en del medelålders få ha kul och släppa loss ibland, inte svårare eller farligare än så ? Bättre att vuxna medelålders dricker än att tonåringar gör det känner jag, så länge det inte skadar andra eller en själv.

            Anonym15:44 Men den här gången skadade/sårade någon.

              Jaså? Vem blev skadad eller sårad då?? Magdalena själv mådde väl dåligt dagen efter de festat där har jag för mig hon skrev, att hon var bakis. Men skadat och sårat någon??

    Hon ser verkligen fräsch och harmonisk ut på bilden, jag hoppas denna resa ger henne det lugn och ro och tid för bearbetning som hon hoppas.
    Trodde aldrig hon skulle på rehab för alkohol, men tror säkert att det gör gott för henne att landa och ’semestra’ utan alkohol.

    Om inte Maggan själv skulle skriva blogginlägg på ”fyllan”och själv skriva om det skulle hon bespara sina barn dessa skriverier.

      +1!

      +1

      Exakt, hon har ju öppet erkännt att en del tweets och inlägg skrivs på fyllan så det tolkar iallafall jag som att kvinnan har något slags missbruk av alkohol! Annars gör man inte så som hon gjort, saker man får ångra helt enkelt.

      Att inte tro på allt som står i skvallerpressen (inklusive skvallerbloggar) lärde man sig väl för ca 10 år sen… Cam rapporterar om det som florerar i media, sen är det faktiskt upp till oss som läser att ta reda på fakta och bilda oss en egen uppfattning. Eller skriver ni som klagar även till Se&Hör och är upprörda för att de tagit upp ett rykte?

      För övrigt tycker jag Maggan verkar ha aggressionsproblem, iallafall tolkar jag det så utifrån hur hon ständigt formulerar sina texter samt alla mediabråk hon hamnar i… Hon behöver harmoni, eller en paus från sociala medier tror jag.

        Håller med. När man upprepade gångar är askalas full på jobbet (hennes jobb är ju att blogga) har man alkoholproblem. Alkoholism har många ansikten, man kan vara alkoholist utan att krypa runt på plattan i smutsiga kläder. De allra flesta är väldigt bra på att dölja sin alkoholism. Men när jobb och relationer blir lidande pga alkohol har man problem. Synd hon inte vill erkänna det.

          Räcker det inte med att man erkänner för sig själv?

          Som många skriver så gör ju inte Maggan det precis enkelt för sig själv som skriver vitt och brett om ganska intima saker å ena sidan å andra sidan kräver av sina läsare att de ska skydda hennes barn?

          Det måste ju i första hand åligga henne och papporna att skydda barnen på alla vis. Tex genom att inte skriva allt man känner, tycker och tänker.

          //Moa

          Jag tycker det är befriande och äkta att hon vågar skriva inlägg efter att ha druckit alkohol, och sen erkänna det MEN det är väl ett misstag tydligen eftersom många då anser den har ett alkoholproblem och är alkoholist. Askalas på jobbet skriver du hmm njaa är ju hemma hon varit då när hon bloggat och hur vet du att hon varit askalas? Sen ”askalas” verkar vara olika hur man tolkar.. tror du att hon ens kan skriva om hon är ”askalas”? ?‍ Bra på att dölja skriver du ja, stämmer ju men tycker du att MG försöker dölja något? Döljer hon att hon dricker vin genom att skriva i bloggen att hon druckit?? ? Har hennes jobb och relationer blivit lidande pga alkohol verkligen och hur vet du det isf? ?‍?

        Förhoppningsvis kommer hon nu till insikt och får hjälp med detta nu!

        J – hur menar du och hur tänker du att kvinnan skulle ha något slags missbruk av alkohol för att hon erkänt att hon skrivit inlägg på fyllan eller efter lite vin?? Det behöver inte betyda att man har ett missbruk eller beroende! Skulle Pernilla W ha ett missbruk också eller eftersom de erkänt att de druckit vin medans de poddar, och varit onykter i tv flera gånger. Nej såklart inte. Skulle Magdalena ha ett missbruk, beroende , alkoholproblem så skulle hon nog inte vara så öppen med när hon druckit vin eller varit onykter, tror du inte? De som verkligen har ett problem döljer det och är inte så öppna och avslappnade med det. Det är fullkomligt normalt och väldigt vanligt att dricka alkohol och även att vara på fyllan ibland, det betyder inte att man måste ha ett alkoholberoende. Däremot så är det ju tyvärr så att när man är i en sorg så blir man ofta ledsen och upprörd på fyllan eller att man blir extremt glad och sprallig då man för en stund glömmer sina sorger. Så ja när man haft det tufft och svårt en tid så är det lättare att reagera mer i berusat tillstånd MEN Magdalena har även skrivit att hon kanske ångrar inlägg och kanske raderar även när hon kanske inte varit onykter OCH vissa kan nog tro hon är onykter fastän hon är helt nykter – vissa människor kan skoja och stimma även i nyktert tillstånd. Punkt.

          När man har sorg blir och är man ofta ledsen, förtvivlad och upprörd och kan blir extremt arg också i nyktert tillstånd, det behöver alltså inte betyda att man druckit alkohol för att man får ett utbrott eller blir arg, ledsen eller börjar gråta plötsligt.. man kan även fnissa hysteriskt. Och som sagt för att någon är sprallig och fjantar och fånar sig eller pratar högt eller är fnissig så betyder inte det automatiskt att personen är alkoholpåverkad eller hög, inte alls!! Så kan många vara i NYKTERT tillstånd, många många och ofta ofta. Vid svår sorg är det vanligt att plötsligt få en gråtattack och att i nästa sekund få en skrattattack, man kan växla väldigt emellan känslor.. i nyktert tillstånd nu alltså, och ja kanske även i berusat tillstånd.

            Helt rätt, 15.30. Bra skrivet.

            Fast då kanske man inte ska jobba ( blogga) i just de stunderna, utan kanske pausa. Kul för hennes övriga läsare när hon i rant efter rant kallar dem för kärringar, troll, idioter etc när de försöker stötta henne med fina kommentarer. Det är ett fåtal som skriver dumma kommentarer på hennes blogg, men ändå vill hon framhärda att så mååååånga ”moralkärringar” skriver kommentarer på hennes inlägg.

              Men alltså nu får du väl ge dig, ska du aldrig ge upp. Att blogga i alla situationer gör att en blogg blir äkta och inte bara som någons jobb och reklamplats, många av oss som läser bloggar gillar sånt. Det är mycket troll, kärringar, idioter och moralkärringar som skriver på hennes blogg men framförallt här – Du är ju en av dem, och troligtvis därför du tar åt dig så och inte ger upp med att leta fel och smutskasta, eller är en liten mygga kanske. Vi andra fina, normala läsare fattar att hon inte kallar oss för troll och kärringar – vi fattar vilka hon syftar på. Och det att du försöker få det att låta som att hon varit ”full på jobbet” för att du menar att bloggen är ett jobb. Bara lägg av! Skillnad att vara full på jobbet alltså på en arbetsplast i en arbetssituation – och det har hon inte varit vad vi vet, så bara lägg ner!!

                Haha ehhh..när man har anonym som namn kan det vara flera som skrivit ett inlägg, det behöver inte vara samma person..jag har inte skrivit om Maggan innan, men ok du gillar att läsa när en människa mår uppenbart dåligt och spyr ut sin galla ( flertalet gånger), kallar folk för moralkärringar, troll, kärringar..ok..jaja alla har olika intresse. Var ligger intresset att grotta ner sig i en annan människas olycka och när den människan fortsätter fläka ut sig och göra bort sig? Nej då kommer ni med ” peppande kommentarer” för att hen ska fortsätta skriva så ni kan fortsätta fylla era timma liv med någon annans olycka, lite som att stanna vid en bilolycka och njuta i smyg… men men alla har vi olika intressen…

    Fast varför måste alla (många ) här inne dra egna slutsater ist för att fråga rakt ut?

    Jag kan förstå hon bli frustrerad men hon beter sig väldigt ofta som. en barnrumpa, svårt att ta på allvar! Hennes texter är rakt pinsamma.

      Inget försvarar allt idiotiskt näthat.

        Hon beter sig ju som en barnrumpa naturligtvis kommer kommentarer bli där efter!

          Nej, det behöver de verkligen inte bli. Ni är vuxna människor som kan bete er som det. Det blir någon märklig sandlådsnivå när du resonerar precis som barn gör; sa hon sååå, får jag ocksååå säga så osv.

    Jag trodde absolut att det handlade om rehab och det uteslutande pg av Maggans fylleinlägg som hon publicerat ett flertal gånger. Vinalkoholismen är utbredd och läskigt förfinad och accepterad idag men syns inte utåt så ofta. Såvida man inte har en stor blogg då vill säga

    Ja, visst kan man sätta ett pris på sin hälsa. Finns väl gott om folk som inte ens har råd att gå till tandläkaren, än mindre att åka till er resort i Thailand.

      Livet blir vad man gör det till!

        Ja är du fattig är det ditt fel! ?

    Kan inte förstå intresset av denna kvinna, ett förvuxet barn.

      Menar du camcam?

    Det jag inte kan förstå, är varför hon bryter mot reglerna. Tar med kaffe, för inte trodde att hon skulle få det där. Lyssnar på ljudbok, fast det står pappersbok. Fotograferar överallt, fast sådana grejor inkl. internet bara ska användas under en timme om dagen. Tittar på TV fast det är mot reglerna.

    Jag hoppas att hon ”hittar sig själv”, trots att jag får Tyravibbar. Vibbar som när Tyra var på rehabiliteringshem och ville stå över reglerna.

      Hon får väl göra som hon vill och bryta mot vad för regler som helst, för hon har ju själv betalat dyrt för att vara där. Den enda hon isf förstör för är ju för henne själv, inte dig eller staten.

        Självklart gör hon som hon vill och jag önskar henne allt gott. Det jag ifrågasätter, är att hon från dag 1 börjar bryta på de regler som är uppsatta. Reglerna finns för att de som driver stället, vet vad som behöver göras och inte göras.
        Naturligtvis drabbar det inte mig eller staten, men jag ifrågasätter och sådant är inte förbjudet.

          För att hon känner för det antagligen.. knäpp fråga

            1. Det var ingen fråga.
            2. Jag hoppas det hjälper henne att göra som hon känner för.
            3. Nu en fråga: Hur bra har det gått förut, när hon gjort som hon vill? I handling och tankar.

            (Ja, jag vet en hel del om olika rehabiliteringar.)

              +1 förstår precis vad du menar, antingen tar man det seriöst, eller så fortsätter man göra på sitt gamla sätt och inbillar sig att det ska förändra nåt.

              Men nu är det ju ingen rehabilitering hon är på! Fatta!

                Ingen har hävdat nåt annat. Som hk skrev: ”antingen tar man det seriöst, eller så fortsätter man göra på sitt gamla sätt och inbillar sig att det ska förändra nåt.”

                Maggan är väl där för att göra nån slags förändring i sitt liv och det kommer inte att ske så länge hon håller på med sina gamla sätt. Om hon vill hänga på nåt hotell och surfa på nätet/kolla på tv/lyssna på ljudböcker etc, hade hon inte behövt åka ända till Thailand. Det hade hon kunnat göra i Sverige. Varför åka till Thailand och lägga en massa pengar på det om man inte är beredd att göra den där förändringen?

                  Men hur orkar du haha… nästan så man kan tro att du är avundsjuk. Det är en semesterresa likaväl som en hälsoresa/viloresa/retreat. Tittar du inte på tv om du är på en resa/semester? Kanske hon inte direkt gör hela dagarna och vad gör lite tv-tittande för skada, det kan väl vara avkopplande. Det finns ju tv där så bryter ju ingen regel, och hon gillar ju att lyssna på ljudböcker en del finner det avkopplande. Ja hon kan ju lyssna på böcker och kolla tv i Sverige men inte samma avkoppling (barn som klänger, saker som måste skötas osv) och vackra miljö liksom och där finns det tillgång till träning, spabehandlingar, stressterapi, lugn och detox osv osv.. Alltså herregud ”Varför åka till Thailand…..” Vad vet du om hon inte gör en förändring?! Ge dig!!!

          Men det är ju inget för dig att lägga dig i? Du är inte där, du har ingen aning om hur hennes dagar där ser ut, vad hon gör och inte gör, under hur lång tid eller varför. Hon är där för att hon behöver koppla av efter ett trauma. Hon ska göra det som känns bäst för hennes kropp. Du kan inte jämföra det med en avgiftning från droger/alkohol som är något helt annat!

            Precis, så sjukt löjligt att de ska fortsätta försöka få det att låta som att hon är på behandlingshem eller rehab som Tyra.. så jävla sjukt att de/den inte ger sig och bara ska fortsätta med alla fel de/hen kan hitta och fortsätta spä på rykten. Stackars sjuka idiot(er). Verkar finns andra som behöver behandlingar och rehab. Det luktar även avundsjuka.

        Hon tarupp en plats för någon annan, som behövt den bättre?

          ? ? ? Du ger dig inte du, bra på att hitta fel du ? ? ? ? Hur vet du om hon tar upp en plats för någon annan som behövt den bättre, var det fullbokat? Är du medveten om att Magdalena betalar för det, det är inget sjukhus liksom ? ? ? ?

      Det m kaffet skrev jag dag ett om och jäklar vad alla blev arga då minsann för lite kaffe får man tydligen lov att bryta alla regler för

        Gud nåde dig! Skev du mot den vanliga smörarströmmen?
        Då måååååste du vara ett avundsjukt troll ???

        Kaffe är tillåtet där.

          Varför smugglade hon då in det på rummet

            Troligtvis för att hon trodde att det inte fanns och att man inte fick dricka kaffe där, MEN det visade sig att det visst fanns tydligen.

            Knappast ”smugglade” hon in kaffet. Kaffe är inte förbjudet där. Brukar själv ta med eget kaffe då jag reser utomlands. Varför kan man inte läsa ett inlägg utan att ta det ordagrant. Lite humor, please. ?

        Magdalena är en fruktansvärd, vidrig kaffeholist och alkoholist och farligt kriminell som bröt mot ALLA regler och – hör och häpna- ”smugglade in kaffe” på ett spahotell/hälsohem/retreat – ? Alltså värsta brottet man kan göra!! Klart vi måste hata henne och spotta på henne!! Och hon lyssnar på böcker och skriver blogginlägg..!??! ? VARFÖR bryta regler… sååå lågt, såå dåligt, Hemskt!! ?

          Är det du IGEN, Maggan?

          Haha humor 16:55 ? Man kan undra hur vissa tänker och hur det står till i huvudet på somliga ?

      Varför åka till ett ställe på andra sidan jordklotet med en massa jobbiga regler?

        För att boosta sig själv till att koppla av och bli mer hälsosam och stressfri antar jag. Lätt annars att man sitter med mobilen i många timmar och hinkar i sig litervis med kaffe och att man svullar … så regler kan behövas ibland. Nu får de nog inte pisk om de inte följer reglerna slaviskt är nog mer för ens egen skull liksom ?

      Hade hon menat allvar med välbefinnande så hade hon tagit en bloggpaus under sin resa, bara tagit hand om sig själv och inte brytt sig om bloggen och IG. Återigen pengar går före hälsan, och sedan har hon mage att skylla på än det ena och än det andra. Om hon vill att barnen ska må bra? Tips, lägg ner bloggen.

    Jag hoppas hon får frid i sinnet. Att hålla liv i sin ilska mot personer en tycker betett sig illa mot en tär och skapar ångest. Att förlåta sina medmänniskor, även om de gjort fel, är helande. Liksom att se sin egen del i en konflikt. Att aldrig glömma en oförrätt är negativt för ens välmående. Det är inte samma sak som att låta sig trampas på.

      Visst är det så! Onödigt att bli bitter på saker man inte kan påverka dessutom.

    Jag tycker Magdalena är otroligt duktig på att skylla allt snack som uppstår på andra. Det är dags för henne att ta ansvar för sina handlingar och när hon gör det kommer hon att börja må bättre. Om nu hennes barn läser bloggen och annat som skrivs på nätet så kanske man ska försöka tänka på att inte skriva fylleinlägg och lägga upp filmer där man fylledillar. Det är ju inte konstigt att barnen tror på rehabskvaller när dom sett allt det andra innan.

    Så hennes barn ringer henne med oro och hon skriver sedan ett upprört inlägg? Papporna kunde inte ha lugnat de äldre barnen med fakta utan de måste ringa sin mamma? Fast Lance är väl 18 år och borde väl inte ringa sin mamma upprört, måste då vara mellanbarnet. Det verkar vara svårt för henne att bara logga ut från sociala medier och bara vara och skita i rykten.

      Borde hon inte lägga undan telefonen och alla sociala medier, under den tid hon ska jobba på sin egna själsliga rehab? Bara ägna sig åt sig själv och sina egna tankar. Inget yttre brus, det brus som till viss del knäckt henne.

      Ja märkligt, varför ska de dras in i allt vuxendrama jämt.. Finns en gyllene regel att barn aldrig ska behövas tampas med vuxnas problem, sånt de inte kan styra över.

        Menar du att alla vuxna ska ”barnsäkra” mot denna blogg så att denna blogg inte går att läsa, eller förbjuda sina barn att vara på nätet och på sociala medier?

      Herregud.. snacka om att leta fel. ZZZzzz Suck. Papporna HAR kanske lugnat dem, trots att kanske Lance eller Tristan läst här att mamma skulle vara på rehab. Klart som fan att Magdalena blir upprörd och vill försvara sig, vem hade inte velat det. Så lägg ner! Men håller med om att hon skulle må bäst om hon absolut inte läste kommentarer på bloggar just nu utan bara kopplade ifrån, men att ta några bilder eller filma lite ja det kan hon ju göra, och hon verkar tycka det är skönt att skriva av sig lite i bloggen, hon uppdaterar ju inte så ofta precis. Finns fler som skulle behöva logga ut.

      Kan ju också vara ett sätt för henne att få upp bloggstatistiken, låssas som om baren regerat, skriver en massa blahablaha och statistiken går upp! Lättmanipulerade läsare som vanligt…

    Jag upprepar nog hälften av inläggen här men så som jag läste inlägget var det dels en kommentar till Magdalenas inlägg som var utformat på ett, i mitt tycke, väldigt typiskt sätt: halvklart och indikerande. Nu verkade ju Magdalena ha skäl för det, hon ville verkligen dra sig undan och vara i fred och inte antyda något för att få sympati. Här tycker jag att Camcams inlägg var väldigt bra, för – nu den andra delen – den mötte ju kommentarerna som M.G nu upprörs över. DE är också något som är ganska typiskt nätet. Det är ju Bloggbevaknings nisch om man säger så?
    Bra med kritik, och man kan alltid fundera över vad upprepande/bemötande egentligen gör med vårt gemensamma medvetende men alltså… det är ett inlägg om tolkningen av ett inlägg. Kan vi hålla oss till det?

    (tycker att det är förvånande hur mycket skit Camcam får för det här, och för Ellinor Bjurström-inlägget. Och ja, det är retoriskt förvånat)

    Det var efter att Maggan i berusat tillstånd spelade in en liten indiansångsfilm som sedan blev viral som folk började spekulera i om hon super för mycket. Indian-gate!

    Är det någon mer som uppfattat Lady Mandy som småslirig i dagens live från Daisy Grace? Glansiga ögon och småsludder ?

      Det är ju fredag. Rosé på dé!

        Jajajajajajajajajajajaja – ”ett treeeevligt glas” som vi säger i Fredagspodden!

          ??

      Ja där är ju ännu en ni här brukar påstå och insinuera skulle vara alkoholist. Suck.. So what om hon druckit vin och har glansiga ögon, hon brukar inte heller hymla med att hon dricker ett glas vin eller flera då och då, och även hon brukar skoja men som sagt många kan skoja och skräna utan att för den skull vara fulla eller ha problem eller beroende. ???

        Haha – försvara Schulman-patrullen är snabbt på plats

          Haha och Du var snabbt på plats som vanligt. Så jag är försvara Schulman-patrull nu i ett inlägg där jag mest skrivit om Magdalena och ämnet i detta inlägg.. men så när jag påpekade det ni brukar skriva om Mandy så var jag försvara Schulman-patrull. Jösses… Ja Bellas anställda har jag visst varit också med flera andra. Asså… ?

    Orkar inte ens bry mej!!! Detta skitsnack och spekulationer! Låt människor sköta sitt!!!

      Ja, kan vi inte göra det? Ska vi säga att vi skiter helt i att kolla Instagram, bloggar m.m. nästa vecka? Jag märker själv att jag mår bäst av att inte kolla vad dessa människor gör.

        Typ en vit vecka från sociala medier. Kanske inte nästa vecka med allt efterspel till valet som väntar,men sen kanske. Och nån fiffig hashtag till det. Vad sägs?

          Mycket bra idé, men det är svårt.

    Förstår inte alls hur att fortsätta göra inlägg med massor av foton på sin blogg går ihop med det hon säger att hon vill med sin vistelse. Varför ägnar hon sig inte helt åt sin vistelse där och kontakt med familjen hemma i stället för att lägga tid och energi på att förse okända människor med bilder och text.

      Tur att det går att hitta fel ? Sååå många inlägg och sååå många foton har jag inte sett, men hon borde inte läsa kommentarer på bloggar och det verkar vara en timme per dag de har wifi så… hon tycker tydligen det är lite terapi att skriva av sig.

    Men alltså.. Maggan kan bete sig lite oansvarigt till och från, det säger jag inget om. Det är också mänskligt. Men dessa starka känslor av hur ofta hon är i fyllan, och skriver inlägg, finns det väl en orsak bakom! Vem är vi att antyda för alkoholproblem över huvudtaget!? Hon har varit med om en hel jävla massa skit, och kanske är detdär vinglaset ett andnings hål för henne. Alkoholister i sig brukar dessutom inte berätta öppet att de dricker, och hur ofta, osv. Ett vinglas eller två om dagen är många människor som tar! Och skulle hon vara på rehab för alkoholen så vem fan är vi att spekulera i det?! Tycker det är vidrigt hur vissa här är såna otroliga moralpoliser, som minsann aldrig gör fel eller dricker en skvätt. Som aldrig säger fel utan att tänka sig för före, osv osv. Vi kan omöjligt veta hur hon mår. Och då är det väl en glädje sak att hon åkt ner och får bearbeta och få en kick att må bättre. Och OCH om det är i Thailand och väldigt dyrt?! Hade ni haft möjligheten, hade ni säkerligen också stuckit.

      Bloggen är hennes jobb, så det är väl klart att folk reagerar om hon är berusad när hon jobbar.

        Men alltså snälla…Du ger dig inte du ? Om hon varit berusad på ett jobb är en annan sak MEN att blogga hemma i sitt hem och att ha tagit ett glas vin eller två medans man skriver ett inlägg.. hallå… ”berusad när hon jobbar” jo den lät ju bra. Suck. Sen att hon skriver och berättar att hon druckit vin när hon bloggat – BIG MISTAKE tydligen eftersom du får det till att hon är ”full på jobbet” och att hon skulle vara alkoholist, eller har problem eller ett beroende. SUCK.

        Funderat på att ta en mobilpaus 13:18? Du skulle behöva en. En sociala medier och leta fel – paus. Lycka till.

          Jag säger inte att hon är alkoholist eller har problem, men jag tror att det oftast är mindre lyckat att vara full på jobbet. Även för att blogga krävs viss tankeskärpa och omdömesförmåga.

            Vara full på jobbet ja – Men nu var hon inte på jobbet utan hemma! Hon var alltså inte full på jobbet men ett sådant rykte har du nu startat. Att blogga om personligt och privatsaker är skillnad på att vara på jobb eller göra samarbetsinlägg som ju kan anses vara ett jobb. En blogg är inte bara ett jobb för alla. Så bara sluta! Så du anser att det är fel med alla dessa som dricker när de poddar också eller? Eller de som dricker på event och tillställningar de är på för det är ju deras jobb? Omdömesförmåga krävs alltid, och fel hittas det på allt och inget, precis allt går att få till fel i dagens nya moderna samhälle, på sociala medier. Vill man hitta fel så hittar man fel.

            Ska vi gå på Forni, Petra, Bella med alkoholiststämpeln med? De enda de gör och dokumenterar är bilder på vin på event/möten på deras bloggar. På event/möte = på jobbet. Jisses alltså…

        Jag skulle aldrig vilja/kunna vara berusad på jobbet. Finns ju vissa regler på de flesta arbetsplatser för sånt.

        Nu kan ju influencers välja att vara berusade på arbetet eftersom de är sina egna chefer. De sätter själva upp reglerna och förutsättningarna.

        Generellt tycker jag att många borde tänka på att: Inte dricka alko när de är olyckliga. Bara när de mår bra och vill fira något. Eller inte dricka alls.

        //Moa

    Maggan och alla människor förtjänar ibland att komma bort. Tycker resan verkar underbar och funderar själv på en. Rena rama paradiset. ??

    Är barnen små borde dem ju veta att mamma ska åka bort, är barnen stora borde dem ju känns sin mamma och veta om hon har alkohol problem eller inte?

    Varför blir man ”blockad” pga att man snällt försvarar Maggan ifråga om den löjliga ”kaffediskussionen”? ?

    Många av er är ju faan sjuka i huvudet. Jäkla ensams galningar. Skaffa ett liv era sorgliga typer..
    Det värmer i hjärtat att ni står upp för Maggan.

      Alla ensamma är inte galningar som letar fel dock, men det finns tyvärr många sjuka, sorgliga, avundsjuka galningar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.