Vad heter mannen utan liv?

https://www.instagram.com/p/Bn9DEVuAPVv/?utm_source=ig_web_copy_link

Det här tycker jag faktiskt är SJUKT kul!
Vad kallas det nu igen?
Ah…självdistans! 🙂

Mos har varit med i PH.
Mos har vunnit PH och nu är målet att vinna PH utan att dela pengarna med någon.
Tror ni Mos är klar sen eller kommer Mos återkomma som programledare nästa år istället? Kanske delat förvaltarskap av deltagarna tillsammans med Malin Gramer?
Kan man få en ”hälta, hälta – 60/40 fördel Mos”?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför tycker jag att han är sexig??

      Det undrar jag också faktiskt ? (alltså varför du gör det)

      Han ÄR det.

        Jag tänker att människor som är med i program som handlar om fylla, sex och bråk är motsatsen till sexiga. Jag få bara klamydiavibbar. Är så ocharmigt liksom.

          Klamydiavibbar? ? Bara så du vet får man inte vara med i ph om man har könssjukdomar.

            Haha, men Smail fick något slags frikort då eller…? För han smittade ju för fan allt & alla.

              Gjorde han? Och Hur vet du detta?Enligt Kristian och Anna fick man iallafall göra tester för alla dom vanliga könssjukdomarna innan man fick komma in i huset.

                Haha jag kom med i PH för många år sen (tackade nej dock) och inte fasiken gör man tester för sjukdomar ?

        Jag kan inte se nåt sexigt i en människa som tycks sakna all allmänbildning. För mig handlar det inte bara yttre att vara sexigt.

          Sexig*

          Jag tror han är smartare än vad han utger sig för att vara. Och dessutom gick han igenom en väldigt jobbig sak precis innan han sökte till ph för första gången. Tror detta är ett sätt för honom att försöka må bättre och inte gå ner sig totalt. Det är så lätt att döma någon pga den är med i en dokusåpa, men det finns känslor och tankar i den människan precis som hos oss. Han/hon har bara gjort ett annat val. Men det är en person som fortfarande förtjänar respekt även om du inte kan förstå varför han är han är. Var inte så trångsynt.

            Han verkar väldigt snäll 🙂

              Ja det verkar han 🙂 och det är ju det som är huvudsaken, att man är snäll. Att trycka ner någon för att man tycker den är osmart är bara taskigt.

      Du har väl sett för mkt på skitserier och blivit påverkad.
      Tycker du stora insprutade läppar är snyggt, stt solariebränna är okej och pepprar insta med selfies så har du svaret där.

        Han är allt jag i regel inte tycker är sexigt; korkad, ytlig och pinsam. Men fitty vill ha vad fitty vill ha. Har jag sett på för mkt skitporr och blivit påverkad? Du som verkar vara expert på attraktion.

          Tack för dagens roligaste! Skrattade högt åt de du skrivit ?

          Jag håller faktiskt med, fitty wants! Reptilhjärnan har dålig smak ibland helt enkelt. Minns att jag var sjukt sugen på en man jag i övrigt hatade (ja, såpass starkt).

          Eller hur, så dämmande kommentarer där uppe. Hjärnan och fight samarbetar inte alltid. Är aå tänd på en kille vars personlighet jag avskyr men han kan sina grejer och han får igång mig.

    Jag tittar på Paradise hotel och jag är >35 år ?
    Jag tycker de lyckats bra med castingen iår, jag känner igen Marcelo och Mattias pga deras tidigare flickvänner (?) tror jag. Har svårt för Stephanie haha, men kan man annat än tycka om Mos ?!

      Jag är i samma ålder och tittar också ?

      Menar du att du är yngre än 35,anbars behöver du vända på > < ?

        Hon har ju skrivit det som ”kics” > 35, vilket läses som kics större än 35.
        Är hon äldre än 35 sitter tecknet åt rätt håll. Är hon yngre än 35 har hon vänt tecknet åt fel håll.
        ??

        Menar du ”tosefin” istället för ”josefin”? I så fall behöver du byta j mot t ?

        Jag är över 35, = >35 ?

      Här är en 36 åring som också kollar! Min sambo fattar inte vad jag får ut av det. Men det är så gött liksom, det är ett så enkelt och underhållande program som inte kräver nån hjärtverksamhet överhuvdtaget. Det är på nåt sätt avslappnade att se på när man har ett krävande jobb och två barn.

      Jag är 36 och älskar PH, Love Island, are you the one etc etc??

    Barnprogram ??

    Jag tror att det är kört för Mos för han lät sig bli mosad. ?

    Jaaa jag vet man ska strunta i hur man ser ut och ha det man tycker är fint osv. Men jag tycker det ser så fult ut när man har öronen instoppade i kepsen ? får lite cringe ?

      Hahaha men nej öronen i kepsen annars ser man ut som toker?

        Neeeej! Hahaha! Bara för att man inte har dom instoppade betyder ju inte att de sticker ut som Tokers öron ? så länge man inte har utstickande öron men då ser man ju alltid ut som Toker ☺️

          Nejnejnejnej hahaha tycker det ser såå konstigt ut med öronen utanför?

            Sitter i samma rum som två killar med keps och var tvungen att se hur de hade öronen. Innanför!??

              Jag tycker att man ska ha som skurt ??

              Men neeeej!!! Haha känner mig nedröstad ? tänker ändå inte ge med mig ?

    Skönt med en ”influenser” som tar det här med återvinning på allvar.

    Kan någon förklara VARFÖR det är SAMMA PERSONER som dyker upp hela tiden i samma program och/eller hoppar runt i alla himla fjantprogram? Whyyyy

      Ett sätt att försörja sig?

      Ja ex on the beach kör ju nån jäkla allstar i år med dom gamla. Adde Bolay o Gud vet alla… börjar dom tappa följare eller gör dom börjar nå en högre ålder? Ett desperat sätt att hålla sig kvar på marknaden…

      Inte så många abdra som vill vara med?

    Mos verkar alltid så snäll, men ändå med integritet. Inte sett ph i år, men tidigare ggr har han varit mest lik en själv. Sen är han söt också ?.

    Knaskul! ???

    Tittar på årets säsong, och jag verkligen avskyr Mattias! Har ju läst om honom (och paow) här men jag blir bara irriterad på hans sätt att vara. Haha! Tycker till och med bättre om Marcelo, och då är han ju som han är

      Jag med!

      På tal om Marcelo… läste Ninas blogg lite idag, det var exakt som att läsa Annicas ord om hur hon flyttar till Stockholm för hans skull, hur gullig och romantisk han egentligen är osv.
      Hoppas hon dumpar honom och hittar en vettig kille.

    Jag är för gammal för sånt. Bryr mig inte ett jotta.

    I samarbete med verkar Isabella ha glömt…

    Camilla, ge gärna Underbara Claras filmade hustur lite uppmärksamhet. Så skönt att se som kontrast till alla stylade bilder från hem där ingen verkar bo eller släppa fjärtar ?

    Känner mig gammal som aldrig tittat på dokusåpor. Och jag är 25. Fattar inte charmen. Är det ”tack gode gud att det inte är jag som gör bort mig på tv”?

      Jag är 27 år och har inte heller följt dokusåpor. Har väl sett nån liten snutt här och där men det har aldrig aktivt följt något.

      Alla som är med gör ju inte bort sig. Jag tycker det är ganska kul att ha något att kolla på under veckodagarna och att man får ”lära känna” deltagarna. Det är lättkollat och lätt att fastna.

    Vad är det med alla fiiinkultur folks som inte nedlåter sig till att kolla på dokusåpor? Tycker det är kul att kolla på något som man förfasas lite över, omväxling för hjärnan. Livet är så tufft och allvarligt ändå.
    Håller på och kämpar med min master nu och PH är mitt sätt att koppla av, love it!

      Min fördom är att de som förfasas över dokusåpor och dess tittare inte själva är de mest kulturellt bevandrade. Lite som att det bara är nyrika som har behov av att prata om pengar och framhäva sin rikedom.

      Min aversion har mest med sexismen att göra. Har inte tittat på några år nu, men vill minnas mycket slutshaming och rutten kvinnosyn. Tycker för övrigt att produktionsbolagets moral är värd att ifrågasättas med, som tillåter skiten. Jag vill inte bidra med tittarsiffror.

    Är det ljuset eller ser han inte gammal ut? Han borde väl va typ 25 bara?

      Alla ser olika ut.

      Nästan Ingen är speciellt snygg när man får en lampa rätt upp i ansiktet sådär ??

      Ser han gammal ut? Uuh var då tänker jag? Ser ut som vilken grabb som helst mellan 20-30 år tycker jag nog

      haha jag älskar Mos, men han ser ut som en 40-åring ?

    Jag förstår inte tjusningen med PH, jag gör fasen inte det även jag försöker. Är jag gammal?

      Eller så är det inte bara din typ av program 🙂 man kan ju inte gilla exakt alla tv-program. Många älskar tex game of thrones medan jag absolut inte förstår varför och verkligen inte kan fastna för den serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.